عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ashkan zandi
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1136

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
    کاربر rajabi در ساعت 14:23 مورخ 1394/01/28

کاربر rajabi در ساعت 15:28 همان روز

ما با همچین نوابغی سر و کله میزنیم!
    من نمیخواستم بحث رو ادامه بدم وقتی دیدم همه کاراشون همینجوریه برای همین بهترین کار سکوته و اینکه در این حد هستند نمیشه ایراد گرفت برای همینه کشور ما اینطوریه

نظر

• arman22
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 80

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
      این بندر کار ساختش در سال 1385 آغاز شد و خیلی از قسمتاش در دوره ی احمدی نژاد افتتاح شده بود
      پیشرفت این دو پروژه از سال 85 تا سال 92 (تقاطع غیر همسطح 20 درصد) و (بندر کاسپین حدود 40 درصد بود) نقطه کور و منفی دولت قبل ، اما اکنون ظرف این یکسال گذشته تقاطع غیر همسطح 95 درصد و بندر 65 درصد پیشرفت داشته بهرحل پیشرفت پروژهای اون منطقه هم بر اساس قابلیت منطقه هستش هم بخاطر نگاه جدید دولت به صنعت حمل و نقل و توریسم، شما شهر باکو اگر رفته باشید یا تو اینترنت ببینید بسیار شگفت انگیز شده امیدوارم و میلیاردها دلار از همین صنعت گردشگری درآورد ، حتما دولت جدید با آوردن سرمایه گذاری خارجی بتونه هر چه سریعت برای ایران ما هم همچنین مناطقی ایجاد کنه تا مردم ما نرن پولهاشونو باکو ، انتالیا یا ... خرج کنند و گردشگری حلال میتونه مث غذاهای حلال که الان طرفدار داره در ایران قطب گردشگری بشه
      اما فیبر ایران بزودی روی زمینهاش یه هتل بسیار بزرگ مشابه هتل ماه باکو ساخته میشه

نظر

• arman22
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 80

کارهایی که بدون کارشناسی و نادانسته در حوزه سیاست خارجی دولت قبل انجام شد باعث شده که عربستان به لحاظ تسلیحاتی و نظامی قدرتش چند برابر شد، وقتی یک تیم مثل تیم دولت فعلی بود شاید عربها جرات تکان دادن منطقه را پیدا نمی کردند. سعودیها همینطور اگه ایران هراسی را ادامه میدادند الان سپر دفاع موشکی که در اسراییل هست برای عربستان هم ایجاد میکردند. پروژه ایران هراسی را استارتشو همین عربها و اسراییلی ها راه انداختند که اون هم به تدبیر دولت فعلی و راهنماییهای رهبری به زودی کم رنگ میشه و به تاریخ خواهد پیوست

نظر

• rajabi
          عضو فعال
          • Dec 2014
          • 936

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
          کاربر rajabi در ساعت 14:23 مورخ 1394/01/28

کاربر rajabi در ساعت 15:28 همان روز

ما با همچین نوابغی سر و کله میزنیم!
          در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
          من نمیخواستم بحث رو ادامه بدم وقتی دیدم همه کاراشون همینجوریه برای همین بهترین کار سکوته و اینکه در این حد هستند نمیشه ایراد گرفت برای همینه کشور ما اینطوریه
          واقعا جای تاسف داره کشور ما !!!! با وجود .....
          خیلی خوشحالید که مثلا به حساب خودتون سوتی گرفتید ؟!!! البته حق دارید برای شما ها باید کامله کامل توضیح داد تا شاید البته شاید متوجه بشید
          منظور از شناختن تو عبارت اول چون به نوشته ی کاربر زندی اشاره می کنه یعنی اینکه هیچ کدومشون برام فرق نمی کنه چون با هیچ کدوم قوم و خویش نیستم
          من نمی خواستم جواب بدم ، نوشته ی کاربر mjtb رو دیده بودم ولی برام ارزش جواب دادن نداشت ، ولی چون کاربر زندی هم بهش اشاره کردن گفتم جواب بدم
          البته این هم آخرین جواب بود

نظر

• rajabi
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 936

در اصل توسط arman22 پست شده است View Post
            پیشرفت این دو پروژه از سال 85 تا سال 92 (تقاطع غیر همسطح 20 درصد) و (بندر کاسپین حدود 40 درصد بود) نقطه کور و منفی دولت قبل ، اما اکنون ظرف این یکسال گذشته تقاطع غیر همسطح 95 درصد و بندر 65 درصد پیشرفت داشته بهرحل پیشرفت پروژهای اون منطقه هم بر اساس قابلیت منطقه هستش هم بخاطر نگاه جدید دولت به صنعت حمل و نقل و توریسم، شما شهر باکو اگر رفته باشید یا تو اینترنت ببینید بسیار شگفت انگیز شده امیدوارم و میلیاردها دلار از همین صنعت گردشگری درآورد ، حتما دولت جدید با آوردن سرمایه گذاری خارجی بتونه هر چه سریعت برای ایران ما هم همچنین مناطقی ایجاد کنه تا مردم ما نرن پولهاشونو باکو ، انتالیا یا ... خرج کنند و گردشگری حلال میتونه مث غذاهای حلال که الان طرفدار داره در ایران قطب گردشگری بشه
            اما فیبر ایران بزودی روی زمینهاش یه هتل بسیار بزرگ مشابه هتل ماه باکو ساخته میشه
            ممنون از توضیحات و ارائه ی آمار ، بله ، در دولت قبل به دلیل ایرادات زیست محیطی مدتی مثل اینکه جلوی پروژه گرفته شده بود و حتی حکم قضایی براش گرفته بودن
            از دولت جدید هم الان نزدیک به دو ساله که میگذره نه یک سال
            در کل خدا رو شکر که این دولت لااقل در این زمینه کارش قابل قبول بوده ، البته اگه آمارش دروغ نباشه، چون به عقیده ی من تمامی مسئولین در این دولت دروغگویند ، چه از وزیر اقتصاد ، چه نوبخت و چه مسئولین بانک مرکزی
            جناب نوبخت که در اوج وقاحت تورم رو 14.8 اعلام کردن در حالی که اقلام اساسی در زندگی شخصی اینجانب لااقل 50 درصد افزایش قیمت داشتن به طور متوسط
            و بقیه رو هم که خودتون مستحضرید
            آقای ترکان هم که کاملا مشخصه چقدر راستگوئه!!!!!
            در هر حال امیدوارم حرفشون درست باشه و این بندر برای مردم اونجا باعث رونق و بهبود زندگیشون بشه
            هر کسی که برای مردم صادقانه کار کنه برای ما همون احمدی نژاده حالا اسمش برامون فرقی نمی کنه

نظر

• rajabi
              عضو فعال
              • Dec 2014
              • 936

در اصل توسط arman22 پست شده است View Post
              کارهایی که بدون کارشناسی و نادانسته در حوزه سیاست خارجی دولت قبل انجام شد باعث شده که عربستان به لحاظ تسلیحاتی و نظامی قدرتش چند برابر شد، وقتی یک تیم مثل تیم دولت فعلی بود شاید عربها جرات تکان دادن منطقه را پیدا نمی کردند. سعودیها همینطور اگه ایران هراسی را ادامه میدادند الان سپر دفاع موشکی که در اسراییل هست برای عربستان هم ایجاد میکردند. پروژه ایران هراسی را استارتشو همین عربها و اسراییلی ها راه انداختند که اون هم به تدبیر دولت فعلی و راهنماییهای رهبری به زودی کم رنگ میشه و به تاریخ خواهد پیوست
              در زمینه ی سیاست خارجی هم بنده نظرم عکس شماست
              احمدی نژاد بسیار هوشمندانه در زمینه سیاست خارجی عمل کرده ، جوری که فرماندهان ارتش آمریکا و نمایندگان کنگره و نتانیاهو از نفوذ فزاینده ایران در منطقه همه به وحشت افتادن و همگی به نفوذ فوق العاده ی ایران در منطقه اذعان دارن و در مصاحبه هاشون وحشت و نگرانی خودشون رو کتمان نمی کنن
              اتفاقا به دلیل همین افزایش نفوذ ایرانه که الان عربستان وحشی شده و خودش رو در باتلاق یمن گرفتار کرده و به زودی انشاءالله در همین باتلاق از بین خواهد رفت ، بنابراین سیاست های منطقه ای ایران بسیار اثر گذار و ابزاری قدرت مند در اختیار دولتیان جدید قرارداده
              در زمینه ی هسته ای باید به عرضتون برسونم پس از باج های اساسی ای که در زمان کمال خرازی و روحانی در سال 82 تا 84 داده شد و ایران دید که نتیجه ی عکس داد و بوش و اروپایی ها رو جری تر کرد دولت احمدی نژاد راه مقاومت و توسعه ی صنعت هسته ای رو در پیش گرفت و فناوری ساخت سانتریفیوژ رو بدست اوردن و تعداد اون رو به 19000 تا رسوندن، چرخه ی سوخت رو تکمیل کردن و سوخت 20 درصد تولید کردن و نیروگاه بوشهر رو با 1000 مگاوات توان به بهره برداری رسوندن بعد از اینکه ایران وارد باشگاه هسته ای جهان شد احمدی نژاد راه تعامل و دیپلماسی رو ادامه داد و در دو سال پایانی راه مذاکره رو با جدیت دنبال کرد ولی متاسفانه رهبری و تند روهای اصولگرا مانع مذاکره شدن
              بنابراین سیاست احمدی نژاد در زمینه ی هسته ای هم بسیار هوشمندانه ابتدا مقاومت و بعد مذاکره قرار داده شد ، جوری که الان جان کری مجبوره تمام کار و بار زندگیشو ول کنه و بیاد با ظریف مذاکره کنه تا توانایی ایران در همینجا باقی بمونه و بیشتر نشه ، فکر نکنید احترامی که برای ظریف و روحانی قائلن به خاطر خودشونه ، خیر فقط به خاطر مقاومت ملت بزرگ ایران و شهدای هسته ای و در راس اونها احمدی نژاده
              اگه نه همین کشورهای اروپایی در سال 82 حتی اجازه ی یک سانتریفیوژ هم به ایران ندادن و حتی حاضر نبودن با خاتمی دیدار کنن (کتاب خاطرات جک استراو) و تمام تاسیسات ایران رو پلمپ کردن ، در حالی که الان برای دیدار با مقامات ایران صف کشیدن و ساعت ها وقت کشورشون رو برای مذاکره با ایران صرف می کنن
              کاش در دو سال انتهایی دولت احمدی نژاد رهبری به احمدی نژاد اجازه ی مذاکره می داد تا می دیدید مذاکره یعنب چی ؟ تا ببینید چطور میشه سه ماهه کل مذاکرات رو به نتیجه رسوند ، ( اوباما و جان کری در خلال انتخابات ریاست جمهوری در ایران در سخنرانی هاشون حرف از برداشتن تحریم ها در سه ماه می کردن و روحانی هم بر اساس همین سخنرانی ها حرف از 100 روز در برنامه هاش زد ولی وقتی در اوج ساده لوحی حرف از جیب خالی زدو خودش رو به شدت محتاج به توافق نشون داد آمریکایی ها 18 ماه به تمدیدش کردن)

نظر

• mjtb
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 527

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
                واقعا جای تاسف داره کشور ما !!!! با وجود .....
                خیلی خوشحالید که مثلا به حساب خودتون سوتی گرفتید ؟!!! البته حق دارید برای شما ها باید کامله کامل توضیح داد تا شاید البته شاید متوجه بشید
                منظور از شناختن تو عبارت اول چون به نوشته ی کاربر زندی اشاره می کنه یعنی اینکه هیچ کدومشون برام فرق نمی کنه چون با هیچ کدوم قوم و خویش نیستم
                من نمی خواستم جواب بدم ، نوشته ی کاربر mjtb رو دیده بودم ولی برام ارزش جواب دادن نداشت ، ولی چون کاربر زندی هم بهش اشاره کردن گفتم جواب بدم
                البته این هم آخرین جواب بود
                والا ما که سوتی نگرفتیم، شما همینجوری در فشانی که میکنی همه ش سوتیه. فقط به روت آوردم :))

این فرار رو به جلو هم جای تقدیر داره:^o

نظر

• ashkan zandi
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1136

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                  به نظر من هیچ چیز در این مذاکرات واضح نیست!

چرا وزارت خارجه فکت شیت یا گزاره برگ خود را ارائه نمی کند؟؟

من احتمال میدهم که امتیازات بسیار زیادی (پنهانی)داده باشند که نمی خواهند بگویند!

که البته حقشان هست اینگونه تحقیر شوند.
                  به نظر شما کت و شلوار خطی خطی ظریف هم ایراد اره و یا ریشش یه کم کم پشت بوه اینم امتیازه
                  منتها پدر ملت و کشور رو با کاغذپاره ها در اوردن و ملت رو گشنه نگه داشتن و بدون دارو نگه داشتن و چرت و پرت گویی در سازمان ملل و تجاوز کاملا عزت و شرف و آبرو هستش.
                  بسه دیگه این حرفارو از کجا میارید یعنی یه روز به خودتون استراحت بدید مموتی رفت دیگه برنمیگرده

نظر

• FARIBORZ NAEL
                    ستاره دار(2)
                    • Jan 2015
                    • 1838

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
                    به نظر شما کت و شلوار خطی خطی ظریف هم ایراد اره و یا ریشش یه کم کم پشت بوه اینم امتیازه
                    منتها پدر ملت و کشور رو با کاغذپاره ها در اوردن و ملت رو گشنه نگه داشتن و بدون دارو نگه داشتن و چرت و پرت گویی در سازمان ملل و تجاوز کاملا عزت و شرف و آبرو هستش.
                    بسه دیگه این حرفارو از کجا میارید یعنی یه روز به خودتون استراحت بدید مموتی رفت دیگه برنمیگرده

دوست عزیز شاید شما من رو نمی شناسید.
                    من با کل این سیستم که روز به روز بر فسادش افزوده میشه مخالفم.دشمنی و عداوت هم ندارم،فقط مخالفم.
                    محمود و حسن و...هم برای من یکی هستند و اونها فقط دستورات را اجرا میکنند!

سنگ اول این بنا کج بوده!!!

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                    بازار که منفی شد مذاکرات شد ابهام
                    اگر بازار به شدت مثبت میشد مذاکرات عالی بوده و توافق حتمی هست
                    کل بازار را دستکاری میکنن و همه را سرکار گذاشتن
                    درسته بازار دستکاری میشه
                    ولی فراموش نکنیم خیلی از اون کثافتهایی که رانت دارند(بزرگ و کوچک) در این بازار فعالند!!
                    حرکات اونها در بازار گواه خیلی چیزهاست.

پ.ن:ج.ا،در قضیه هسته ای خیلی وقته زانو زده!چون ماهیتش در خطر افتاده بود.
                    آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2015/04/18, 10:46.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                    آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                    نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• علی علیزاده
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1159

دوست عزیز شاید شما من رو نمی شناسید.
                      من با کل این سیستم که روز به روز بر فسادش افزوده میشه مخالفم.
                      محمود و حسن و...هم برای من یکی هستند و اونها فقط دستورات را اجرا میکنند!

سنگ اول این بنا کج بوده!!!

.
                      به نظر من باز معرفت و مرام احمدی نژاد خیلی بهتر بود تا روحانی که فقط حرف میزنه و دروغ میده تحویل ملت...حداقل اگه احمدی ژاد ی حرفی میزد پای حرفش بود ...ای دولت فقط وزیر خارجش خوب هستو بس....
                      یا غنی....

نظر

• FARIBORZ NAEL
                        ستاره دار(2)
                        • Jan 2015
                        • 1838

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                        به نظر من باز معرفت و مرام احمدی نژاد خیلی بهتر بود تا روحانی که فقط حرف میزنه و دروغ میده تحویل ملت...حداقل اگه احمدی ژاد ی حرفی میزد پای حرفش بود ...ای دولت فقط وزیر خارجش خوب هستو بس....
                        ببخشید
                        ولی من حرف شما را قبول ندارم
                        این سنگ رو همون آدم انداخت توی چاه!!و امروز همه جامعه گرفتارش شدن.
                        حداقل می تونست مثل خاتمی همون اول تسلیم بشه!!
                        و اونقدر برای غرب اربده کشی نکنه
                        فساد و پول دادن به نمایندگان مجلس و گل کاریهای داخلیش که جای خود داره!!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                        آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                        نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• علی علیزاده
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1159

ببخشید
                          ولی من حرف شما را قبول ندارم
                          این سنگ رو همون آدم انداخت توی چاه!!و امروز همه جامعه گرفتارش شدن.
                          حداقل می تونست مثل خاتمی همون اول تسلیم بشه!!
                          و اونقدر برای غرب اربده کشی نکنه
                          فساد و پول دادن به نمایندگان مجلس و گل کاریهای داخلیش که جای خود داره!!
                          یسوال دارم از شما،دولت روحانی به جز وزیر خارجش که خوب بوده،کدومش خوبه و کاری کردن واسه ملت همیشه درصحنه؟؟؟؟اصلا تو ای دوسال روحانی چه گلی زده سر ملت؟تالا غیر از دروغ چی شما شنیدید ازش؟دلشون خوشه که تورم اوردن پایین ولی با ای رکودی که حاکم هس تو کشور تورم اگه صفر هم بشه تاثیری نداره چون اقتصاد قفله و ورووز به روز بدتر هم میشه..وزیر اقتصادمونم که دیگه گل سر سبد هس با اون دروغ های بزرگش
                          یا غنی....

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

یسوال دارم از شما،دولت روحانی به جز وزیر خارجش که خوب بوده،کدومش خوبه و کاری کردن واسه ملت همیشه درصحنه؟؟؟؟اصلا تو ای دوسال روحانی چه گلی زده سر ملت؟تالا غیر از دروغ چی شما شنیدید ازش؟دلشون خوشه که تورم اوردن پایین ولی با ای رکودی که حاکم هس تو کشور تورم اگه صفر هم بشه تاثیری نداره چون اقتصاد قفله و ورووز به روز بدتر هم میشه..وزیر اقتصادمونم که دیگه گل سر سبد هس با اون دروغ های بزرگش
                            با نظر شما کاملا موافقم
                            دزدی های این دولت هم چند سال دیگه مشخص میشه
                            این دولت تمام تمرکزش را روی توافق گذاشته و رکود 2 ساله کل مملکت را فراگرفته . به فکر خودشون جلوی تورم را میگیرن . ولی صنایع یا ورشکست شدن یا مردم به زانو دراومدن
                            اون وزیر اقتصاد که دیگه آخر .....

نظر

• TAJ2014
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 1027

احمدی نژاد عربده کش نبود اما غربی ها بودن که برای ایران مدام عربده کشی میکردن و لازم بود که جواب عربده کشی رو با عربده کشی داد
                              چطور اسراییل وامریکا و غربی ها مدام هر روز ایران را به حمله وتهدید نظامی تهدید میکردند اما ایران حق جواب گویی نداشته باشه؟
                              احمدی نژاد سنگی در چاه نینداخت و روحانی هم سنگی از چاه در نیاورده
                              احمدی نژاد حرفش در سیاست هسته ای این بود که اگر هسته ای خوبه ما هم باید داشته باشیم اگر بد هست چرا شما دارین
                              روحانی استاد عوام فریبی و دروغگویی هست امار های دروغ کی فراموش میکنه؟
                              اختلاس و فساد اقتصادیش هم با گذشت زمان اشکار میشه

نظر

• rajabi
                                عضو فعال
                                • Dec 2014
                                • 936

البته من اصلا قبول ندارم تورم پایین اومده ، من با فرمول پیچیدشون اصلا کار ندارم من زندگی ساده ی خودم رو براتون می گم که تورم خیلی بالاتر از این حرف هاست
                                میوه به طور متوسط 70 درصدی راحت رفته روش
                                گوشت مرغ 30 درصد افزایش پیدا کرده
                                آب و برق و گاز 30 درصد
                                نون حداقل 30 درصد افزایش پیدا کرده
                                اجازه خونه بین 20 تا 30 درصد
                                بنابراین تورم برای زندگی من حداقل 30 درصده

نظر

در حال کار...
                                X