عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabi
    عضو فعال
    • Dec 2014
    • 936

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

عکس/ بوسیدن دست احمدی نژاد و روحانی

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
      این حرفها همه کشکه موقعی که احمدی نژآد در نیویورک بود و دلار 2400 بود تا 2600 در حال بازی بود پسر علی آبادی معاون مموتی رو تو فیسبوک دیدم همراه اون تو نیویورک بود گفت برو دلار بخر میره تا 4000. کمتر از ده روز دلار 4000 شد. خود مموتی از ملت نوسان می گرفت اون بار هم به من که خیلی حال داد از این رانت دولت مموتی استفاده کردم حالا ببینید خودشون چقدر حال می کردن
      اعتراف جالبی است ، دوستانی که بدون سند و مدرک به کسانی که عملکرد دولت قبل رو قبول دارن انگ میزنن که حتما یه چیزی در اون دولت گیرشون اومده ! حالا تحویل بگیرن

یه نمونه اینجا حداقل معلوم شد که رانتش رو چه کسانی بردند و به قول خودشون حال کردند ، و فحشش را به دیگران حواله می کنند !

نکته مهمتر اینکه در هیچ مقطعی در کشور نرخ دلار ظرف 10 روز از 2400-2600 به 4000 تومان نرسیده !

اما ایشون مدعی هست با استفاده از اون رانت ظرف کمتر از 10 روز !!! یه نوسان 60 درصدی از دلار گرفته

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        اعتراف جالبی است ، دوستانی که بدون سند و مدرک به کسانی که عملکرد دولت قبل رو قبول دارن انگ میزنن که حتما یه چیزی در اون دولت گیرشون اومده ! حالا تحویل بگیرن

یه نمونه اینجا حداقل معلوم شد که رانتش رو چه کسانی بردند و به قول خودشون حال کردند ، و فحشش را به دیگران حواله می کنند !

نکته مهمتر اینکه در هیچ مقطعی در کشور نرخ دلار ظرف 10 روز از 2400-2600 به 4000 تومان نرسیده !

اما ایشون مدعی هست با استفاده از اون رانت ظرف کمتر از 10 روز !!! یه نوسان 60 درصدی از دلار گرفته
        بنده این قدر شرافت دارم که به همچین رانتی گرفتم اذعان کنم البته من صرفا سئوال کردم وضعیت دلار چی میشه و اون آقا که شما فدایی تیمشون هستید گفت دلار میشه 4000 تومن. کسی که بدونه دلار میشه 4000 تومن و نخره احمقه و من هم به عقلم رجوع کردم و خریدم.
        ولی نکته مهم اینه که این آقایون می دونستن دارن چی کار می کنند حالا من نوعی که اون موقع 50 میلیون تومن هم پول نقد نداشتم ولی همین پسر آقای علی آبادی که شما دست بوسشون هستین 7 میلیارد تومن از نیروی انتظامی گرفت که 6 تا کلیپ ده دقیقه ای برای مبارزه با مواد مخدر بسازه و به همین خاطر دستگیر هم شد ولی آزادش کردن.
        در زمان معاونت شهرداری پدرش میلیاردها تومن تراکم فروخت تو منطقه 1.
        می خواستم بگم شماها که دست بوس مموتی هستید یا نمی شناسید اینها رو یا خودتون بر عکس من اپسیلونی وجدان ندارین که اعتراف کنید ولی البته که اهمیتی نداره اعتراف شما چون مردم خودشون فهمیدن چه خبره.
        دولت روحانی هم با همین دزدها کاری می کنه اونها هم کاسه لیسایی دارن که براشون تبلیغ کنند

نظر

• rajabi
          عضو فعال
          • Dec 2014
          • 936

دکتر احمدی نژاد: بشارت می دهم فرزند برومند امیر المومنین (عج) به زودی خواهد آمد و بساط استکبار را برخواهد چید / شیطان می داند قرار است در منطقه اتفاق بزرگی رخ دهد/ شمارش معکوس نابودی آل سعود با حمله به یمن آغاز شد / ابراز احساسات مردم بابل با شعار "به عشق هرچی مرده، احمدی بر می گرده" + تصاویر
          دولت بهار: سخنرانی دکتر محمود احمدی نژاد در شام میلاد مبارک مولی الموحدین، امیرالمومنین (ع) در بابل آغاز شد.

- ظرفیت محل سخنرانی دکتر احمدی نژاد بیش از یک ساعت مانده به آغاز مراسم تکمیل شده است.
          - خیابان های اطراف محل سخنرانی دکتر احمدی نژاد مملو از جمعیت است.
          - دکتر احمدی نژاد لحظاتی قبل (21:38) وارد محل سخنرانی شد.
          - مردم با شعار به "عشق هرچی مرده، احمدی بر می گرده"، "صل علی محمد، یاور رهبر آمد" به ابراز احساسات شدید می پردازند.
          - سخنرانی دکتر احمدی نژاد با تبریک میلاد امیرمومنان به امام عصر (عج)، رهبر عزیز انقلاب و ملت شریف ایران آغاز شد.
          - رئیس جمهور سابق کشورمان گفت: امام تجلی رافت و رحمت الهی ست و ذات خدا رحمت است. تجلی رحمت خدا در زمین امیر المومنین است. او مظهر مهر و رافت خداست. عزت امام متکی بر حقیقت امام است. کسی در طول تاریخ ضغفی از امامان ندیده و تماما عزت هستند.
          - شیطان مشغول جوسازی علیه امام عصر (عج) است. قدرتی که با اسلحه بدست آید در برابر عظمت امام عصر (عج) هیچ است.
          - تمام سخنان امام مملو از نصحیت و خیرخواهی است و حتی این خیر خواهی امام در جنگ دیده می شود. دشمنان به روی امام شمشیر کشیده اند اما امام که مظهر رحمت الهی است از آن ها می گذرد. امام تجلی بحشندگی خداست و همه وجودش هم برای آخرت و هم برای دنیای مردم منشأ خیر است. حجم آبادآنی که امام انجام داده است بی نظیر است. امام منشأ بخشندگی و خیر و تجلی اسم و صفت و کرامت خداست. امام تجلی عزت خداست و عزت امام ، عزتی ساختگی نیست و متکی بر حقیقت الهی امام است.
          کوچک ترین حرکت و سخنی از امام دیده نشده است که نشانه ضعف و ذلت در آن باشد و هر چه است همه عزت است. بزرگ ترین دشمنان و گسترده تربن لشکرها و اقدامات نظامی در ذهن او هیچ است. شیطان می داند قرار است اتفاقی بزرگی در این منطقه بیفتد.
          - شکست در نظر امام (ع) کوتاه آمدن از حق است. چطور می شود به مظهر نماز بگویند او نماز نمی خواند؟
          - خیلی ها می گویند با پوشاندن حق انقلاب حفظ می شود. امکان ندارد حق را بپوشانیم و بتوانیم انقلاب را حفظ کنیم.
          - از نظر امام (ع) ناحق را حتی برای یک ثانیه نمی توان پذیرفت. در حادثه کربلا همه بسیج شدند اما امام گفت هیهات من الذله.
          - از نظر امام (ع) اگر نتوانیم حق را حفظ کنیم حکومت از عطسه بز بی ارزش تر است. عامل حفط دین و ارزش ها پافشاری بر حق، عدالت، حمایت از مظلوم و ایستادگی در برابر ظالم است.
          - شیطان چند هزار سال برنامه ریزی کرده است و در نقطه مقابل مومنین و موحدین و صالحان هم تلاش کرده اند، خدای متعال هم یاری کرده است، نتیجه چه خواهد شد؟ می خواهم بشارت بدهم علی رغم همه تنهایی ها و همه طراحی ها برای محو کردن ایمان به امام (عج) به لطف خدا امروز در سراسر جهان یک حرکت و اگاهی عظیم آغاز شده و جهان به سرعت به سوی توحید و عدالت حرکت می کند و همه پایه های شیطانیان در هم خواهد شکست. من سخنرای آن آقا را بعد از آن داستان گوش دادم. از موضع سلطنت بر جهان سخنرانی می کرد. من خنده ام گرفت. گفتم بیچاره در سرازیری می روی و ترمز بریده ای و گاز هم می دهی! بیچاره تر از تو پیدا نمی شود در عالم. به خدا تمام هیمنه آمریکا در حال فرو ریختن است. خیال می کنند 4 تا آدم ضعیف را این طرف و آن طرف دنیا دیده اند و صدا ها را خوابانده اند، دیگر حاکم شده اند تا ابد. این طور نیست. همه بنیان های 400 ساله شان فروریخته است و به فضل الهی فرزند برومند امیرالمومنین، امام صالحان (عج) به زودی زود خواهد آمد و بساط استکبار را بر خواهد چید.
          - کارشان تمام است. تکیه شما به کجاست که با مردم اینطور صحبت می کنید؟ شما بزرگتر از زورگویان قبل از خودتان هستید؟ اینطور نیست، آن ها بزرگتر از شما بودند اما هیچ اثری از آن ها باقی نمانده است. البته من بنا ندارم صحبت کنم در این باره چون ممکن است برخی ها برداشت های دیگری کنند. اما بدانید تمام شده است کار این ها. حوادث دنیا سرعت گرفته است. نگاه کنید! همه منتظر یک خبر عجیب هستند. لحظه ای که آن کشور به کشور دیگر حمله کرد شمارش معکوس نابودی خودش آغاز شد.

- جهان به سمت همگرایی و وحدت می رود، مرزها برداشته می شود، اندیشه ها و دل ها بایکدیگر یکی می شوند. یک اقلیت محض چند هزار نفری دارند دنیا را می چاپند، همه ثروت عالم را گرفته اند و به 7 میلیارد نفر ظلم می کنند، این یک همدلی می خواهد. یک حرکت می خواهد تا بساط این ها را از عالم جمع کنیم و بشریت نجات پیدا کند. چقدر انسان به دنیا می آید اما طعم انسانیت را نمی چشد و مثل غنچه ناشکفته از دنیا می رود؟ خوشبختانه این عده قلیل منفور هستند و در حال رفتن هستند و به فضل الهی به زودی نابود می شوند.
          خبر بروزرسانی می شود...

نظر

• rajabi
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 936

کامنت یکی از کاربران زیر خبر زیر با نزدیک به 700 ، Like

مردم برای دیدار دکتر عزیز به صف شده اند..
            خدایا چه باشکوه است استقبال از کسی که دوستش داری..
            اینجا کسی مردم را به زور نیاورده..
            اینجا کسی تهدید نشده اگر نیایید 3 نمره از انضباط شما کم میشه!
            اینجا از روز قبل به کسی پیامک زده نشد که بیایید استقبال..
            اینجا پر است از شور و عشق و نشاط برای دیدار خادم بی ادعای ملت..
            مردم آمده اند بگویند دکتر جان ما منتظریم برگردی..
            آمده اند بگویند هستیم بر آن عهد که بستیم..
            و تا آخر راه با توایم..

نظر

• ashkan zandi
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1137

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
              کامنت یکی از کاربران زیر خبر زیر با نزدیک به 700 ، Like

مردم برای دیدار دکتر عزیز به صف شده اند..
              خدایا چه باشکوه است استقبال از کسی که دوستش داری..
              اینجا کسی مردم را به زور نیاورده..
              اینجا کسی تهدید نشده اگر نیایید 3 نمره از انضباط شما کم میشه!
              اینجا از روز قبل به کسی پیامک زده نشد که بیایید استقبال..
              اینجا پر است از شور و عشق و نشاط برای دیدار خادم بی ادعای ملت..
              مردم آمده اند بگویند دکتر جان ما منتظریم برگردی..
              آمده اند بگویند هستیم بر آن عهد که بستیم..
              و تا آخر راه با توایم..
              خخخخخخخخخخخخخخخ
              به حق حضرت علی همه بیماران شفا پیدا کنن
              برای نابودگر چه افتخاریم میکنن البته میدونم شما طرفدار این نیستی خخخخخخخخخخخخ
              از چهره های شرکت کننده های این برنامه کاملا مشخصه تحصیلکرده و اگاه به مسائل روز و سیاست هستند همه هم حاله ای:D
              خدایش کشوره ها کسی که مردم رو بدبخت کرده راس راس میگردده جلسه میذاره کاگرای بیچاره به لطف ایشون کلی حقوق عقب افتاده و زندگی های از هم پاشیده و نوید اور مرگ و تحریم بابت کارهای ایشون اونوقت اونا حرفی بزنن میرن کهریزک ها
              آخرین ویرایش توسط ashkan zandi؛ 2015/05/01, 23:32.

نظر

• B A R A N
                عضو فعال
                • Mar 2015
                • 677

جابه‌جایی ۵میلیارد دلار روی کاغذ بدون سربرگ در دولت دهم

۱۳۹۴/۰۲/۰۹

«در دولت قبل روی یک کاغذ بدون سربرگ نوشته شد که چهار تا پنج میلیارد دلار پول از این حساب به حساب دیگری واریز شود و سه وزیر و رئیس کل بانک مرکزی هم زیر آن را امضا کردند.»

این بخشی از صحبت‌های دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی است که در گفت‌و‌گو با «ایران»، از جزئیات و ناگفته‌های تازه‌ای پیرامون مفاسد اقتصادی رونمایی کرده است.

کاظم پالیزدار، از جمله به دور زدن ستاد تدابیر ویژه اقتصادی در دولت سابق اشاره کرد و گفت: «اکنون در دولت یازدهم، تمام مصوبات ستاد، ابتدا در کارگروهی با حضور معاونان اعضا بررسی و روی آن کار کارشناسی می‌شود و سپس در جلسه ستاد طرح می‌شود. برای ابلاغ مصوبات ستاد نیز سلسله مراتب قانونی طی می‌شود و با تأیید رئیس‌جمهور و همانند مصوبات شورای‌ عالی امنیت ملی و در سربرگ آن ابلاغ می‌شود».

وی اضافه کرد: «مصوباتی از ستاد تدابیر ویژه اقتصادی در دولت قبل، وجود دارد که در یک کاغذ معمولی و حتی بدون سربرگ، نوشته شده است. در یک مورد، نوشته شده که چهار تا پنج میلیارد دلار پول از این حساب به حساب دیگری واریز شود و سه وزیر و رئیس کل بانک مرکزی هم زیر آن را امضا کردند و به عنوان مصوبه ستاد تدابیر ویژه ابلاغ هم شد و بر اساس آن چهار تا پنج میلیارد دلار پول جابه‌جا شد.»

پالیزدار تصریح کرد: «در اواخر فعالیت دولت دهم، معاون اول رئیس‌جمهور وقت، اصلاً مصوبات ستاد تدابیر ویژه را به شورای عالی امنیت ملی نمی‌برد و اعلام نمی‌کرد.»
                مشاور معاون اول رئیس‌جمهور، درباره «ح.الف» که هفته‌های پایانی سال گذشته از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بازداشت شد،‌ با اشاره به اینکه این فرد یک انحصار در واردات برخی کالاها دارد و در منابع ارزی نیز ارز را گرفته و برده و کالا را وارد نکرده است، اظهار کرد: «این فرد مربوط به دولت یازدهم نبوده و تخلفات بی‌شمار وی مربوط به قبل از این دولت است. او سال‌ها در حوزه تجارت فعالیت می‌کرد و شرکت‌ها و بدهی‌های بانکی متعددی دارد، بدهی‌هایی که برای این دولت و اکنون نیست و از قبل بوده است.»

.

نظر

• TAJ2014
                  عضو فعال
                  • Dec 2014
                  • 1027

قرار نیست فساد هردولتی در زمان همان دولت افشا شود
                  تا به حال که اینگونه بوده اما زمانی برسد که فساد دولت روحانی صدر نشین
                  لیگ سیاست وحکومت شود

نظر

• rajabi
                    عضو فعال
                    • Dec 2014
                    • 936

هندو نه کیلویی 2000 تومان، نسبت به پارسال حدود 3 برابر
                    در ابتدای رو کار اومدن روحانی پستی زدم مبنی بر اینکه در دولت روحانی کار مردم به جایی خواهد رسید که خوردن میوه برای مردم هفته ای یک بار خواهد شد ، و مردم آرزوی خوردن میوه های خوب را خواهند داشت
                    هنوز نیمی از عمر این دولت نگذشته که این به واقعیت پیوسته
                    البته دولت راستگویانه دیگه ، باید با مردم رو راست باشه ، باید بهشون بگه که زندگی اینجوریام که شما فکر می کنید راحت نیست ، باید راستشو به مردم بگه که ما نمی تونیم کلی از وقت دولت رو برای تنظیم بازار بذاریم و جلوی دلالان وصل به خودمون رو بگیریم
                    در این جور زمینه ها صادقه
                    همونطور که در بورس صادقه و به مردم صادقانه می گه : فکر کردید هر کی هرکیه که کلی سود کنید ، کل این سود ها مال دولت ما و طرفداران ماست

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

این حرفها همه کشکه موقعی که احمدی نژآد در نیویورک بود و دلار 2400 بود تا 2600 در حال بازی بود پسر علی آبادی معاون مموتی رو تو فیسبوک دیدم همراه اون تو نیویورک بود گفت برو دلار بخر میره تا 4000. کمتر از ده روز دلار 4000 شد. خود مموتی از ملت نوسان می گرفت اون بار هم به من که خیلی حال داد از این رانت دولت مموتی استفاده کردم حالا ببینید خودشون چقدر حال می کردن
                      در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

بنده این قدر شرافت دارم که به همچین رانتی گرفتم اذعان کنم البته من صرفا سئوال کردم وضعیت دلار چی میشه و اون آقا که شما فدایی تیمشون هستید گفت دلار میشه 4000 تومن. کسی که بدونه دلار میشه 4000 تومن و نخره احمقه و من هم به عقلم رجوع کردم و خریدم.
                      ولی نکته مهم اینه که این آقایون می دونستن دارن چی کار می کنند حالا من نوعی که اون موقع 50 میلیون تومن هم پول نقد نداشتم ولی همین پسر آقای علی آبادی که شما دست بوسشون هستین 7 میلیارد تومن از نیروی انتظامی گرفت که 6 تا کلیپ ده دقیقه ای برای مبارزه با مواد مخدر بسازه و به همین خاطر دستگیر هم شد ولی آزادش کردن.
                      در زمان معاونت شهرداری پدرش میلیاردها تومن تراکم فروخت تو منطقه 1.
                      می خواستم بگم شماها که دست بوس مموتی هستید یا نمی شناسید اینها رو یا خودتون بر عکس من اپسیلونی وجدان ندارین که اعتراف کنید ولی البته که اهمیتی نداره اعتراف شما چون مردم خودشون فهمیدن چه خبره.
                      دولت روحانی هم با همین دزدها کاری می کنه اونها هم کاسه لیسایی دارن که براشون تبلیغ کنند
                      اطلاعاتی که از پسر علی آبادی از کلیپ سازی گرفته تا فروش تراکم در منطقه 1 دارید نشون میده که ارتباط شما ظاهرا فراتر از یک دیدار فیسبوکی بوده !

اگر به زمان این رانتخواری هم دقیق اشاره میکردید بد نبود. معلوم میشد دلار در چه مقطعی ظرف کمتر از 10 روز از 2400-2600 تومان شده 4000 تومان !

درضمن ترکیب رانتخواری با شرافت هم ترکیب جالبی میشه، رانتخوار شریف مثلا !

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35715

بی توجهی به یک طرح ملی؛
                        تزریق اعتبار به مسکن مهر 86 درصد کاهش یافت + نمودار

میزان تسهیلات پرداختی جهت تکمیل پروژه های مسکن مهر از دی ماه 91 تا دی ماه 93 (میلیارد ریال)

نظر

• TAJ2014
                          عضو فعال
                          • Dec 2014
                          • 1027

تیم فوق اقتصادی دولت کثیف دزدو فاسد روحانی در زمان تنظیم بودجه
                          اعلام کرد کسری بودجه 100 هزار میلیارد تومان است تبدیل این مبلغ به دلار
                          می شود سالی 30 میلیارد دلار
                          با سقوط 220 هزار میلیارد تومانی بورس در دوره روحانی یعنی 70 میلیارد دلار
                          کسری بودجه دوسال روحانی تامین شده خاک بر سر این دولت اختلاس گر /:.nono.:/
                          اولا دست توی جیب سهامدارن کرده
                          ثانیا کسری بودجه پر شده وبیشتر طمع کرده
                          ثالثا دولت داره از جیب سهامداران ارتزاق میکنه
                          رابعا 7/5میلیون سهامدار یارانه دوسال 75 میلیون ایرانی را داده اند
                          پس دولت دروغگو وفاسد روحانی نمیتواند ادعا کند که به ملت یارانه میدهد
                          خامسا پیشنهاد میشود که از این پس دولت اعلام کند یارانه ملت توسط سهامداران
                          بیستم هر ماه واریز میگردد
                          سادسا با یه حساب ساده میتوان گفت یارانه ملت برای 6 سال اینده از طرف
                          سهامدار عمده حقیقی های بورس پرداخت گردیده است
                          حسابش به این صورته ماهانه 1 میلیارد دلار یارانه ملت هر نفر 45500 تومان
                          که به 3300 تقسیم کنیم میشود حدود 14 دلار در ماه این رقم در 75 میلیون ایرانی ضرب
                          میشود 1 میلیارد دلار و سالانه 12 میلیارد دلار
                          با سقود 220 هزار میلیلرد تومانی معادل 70 میلیارد دلار که در 72 ماه تقسیم کنیم
                          دسته گل روحانی نمایان میشود

نظر

• rajabi
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 936

دولت از آب، کره می گیرد / تماس با 118 پولی شد!

دولت بهار/
                            بنابر اعلام مسوولان مخابراتی تاکنون تماس با کدهای خدماتی سه‌رقمی رایگان بود و افراد بابت تماس با این کد‌ها هزینه‌ای پرداخت نمی‌کردند، اما به تازگی با ابلاغ مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات اینگونه اعلام شده است که تماس با کدها‌ی سه‌رقمی غیراضطراری مشمول هزینه برای تماس گیرنده خواهد بود و چنانچه فرد با شماره تلفن ثابت با کد‌های خدماتی تماس گرفته باشد به اندازه تماس درون‌شهری و در صورتی که از تلفن همراه با این شماره‌ها تماس گرفته باشد معادل هزینه تماس همراه با ثابت ملزم به پرداخت هزینه می‌شود.

بدین ترتیب شرکت مخابرات ایران موظف می‌شود برای این تماس‌ها هزینه‌های اعلام شده را در قبض مشترکان اعمال و محاسبه کند.
                            داوود زارعیان - سخنگوی شرکت مخابرات ایران - به ارائه‌ی توضیحاتی در این زمینه پرداخت و گفت: شرکت مخابرات ایران به عنوان یک اپراتور طبق مصوبات عمل خواهد کرد و در شرایطی که اعلام شود لازم است جهت تماس با شماره‌ای هزینه دریافت شود ما تبعا براساس مصوبه عمل خواهیم کرد.
                            وی در عین حال یادآور شد: در میان کدهای خدماتی اورژانس، 110 و 118 بیشترین میزان تماس دریافتی را دارند. حال در میان این سه شماره، دو شماره اول با توجه به این‌که جزو کدهای اضطراری به شمار می‌روند همچنان برای تماس گیرندگان رایگان خواهد بود، اما تماس با 118 از این پس مشمول هزینه می‌شود.
                            زارعیان همچنین متذکر شد: در میان سه کد اشاره شده 118 به دلیل ماهیتی که دارد حجم بالاتری از تماس‌های دریافتی را تجربه می‌کند و به‌طور معمول روزانه حدود 300 تا 500 هزار مشترک با این مرکز تماس می‌گیرند که از این پس مشترکان جهت این تماس‌ها ملزم به پرداخت هزینه خواهند شد.
                            طبق مصوبه اخیر تماس با کدهای سه‌رقمی فوریتی همچنان رایگان خواهد بود. لیست این کدها در جدول ذیل آمده است.
                            ----------------------
                            خوب دوستان طرفدار دولت راستگویان بهتون تبریک می گم
                            دولتتون در این زمینه هم راستش رو به مردم گفت ، بهتون گفت که ما پول نداریم و اصلا چه دلیلی داره که برای این تماس ها پول پرداخت نشه؟!!!! دولت قبل دروغگو بود ، با وجود اینکه پول نداشت ولی به مردم دروغ می گفت و برای حفظ ظاهرش پول چاپ می کرد و از مردم پول در این زمینه ها دریافت نمی کرد

نظر

• rajabi
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 936

چرا همه تحولات در نسبت با رئیس جمهور سابق سنجیده می شود؟
                              معادله احمدی نژاد!
                              دولت بهار: معادله احمدی نژادی جوری طراحی شده که رسانه ها هیچ رویدادی را بدون احمدی نژاد درک نمی کنند، خود نیز متعجبند که چرا نمی توانند از این جاذبه رها شوند، احتمالا هر بار خود را شماتت می کنند که چرا دارند در زمین آن مرد رفته، بازی می کنند و چرا تبدیل به کارکنان بی دستمزد او شده اند، اما باز وقتی شبانگاه صفحه اول فردا صبح خود را نهایی می کنند، می بینند نشانی از آن مرد در صفحه ی نخست روزنامه شان خودنمایی می کند.
                              رسانه ها هم چنان از برنامه های خیالی دکتر احمدی نژاد برای مجلس می نویسند و تیتر یک و تیترهای مهم شان را به این داستان اختصاص می دهند. هر کدام گوشه ای از کار این داستان بلند و پرماجرا را گرفته اند: یکی شخصیت پردازی می کند، رسانه ای دیگر دیالوگ های این قصه را می نویسد، روزنامه ای هم بحث کشش داستان و تعلیق را پی می گیرد. رسانه ای اما نیست که از مغناطیس این داستان رها باشد و صبح خود را فارغ از احمدی نژاد و برنامه ها و تصمیم او برای آینده، آغاز نکند.

در همان ماه های ابتدایی بر سر کار آمدن دولت جدید بود که برخی دولت مردان از چیزی که آن را مین های احمدی نژادی می نامیدند، در مسیر خود خبر دادند، آن چه که آن ها دیدند اما هم درست بود و هم غلط. درست بود چون از استمرار یک حقیقت رهایی نداشتند، غلط بود چون آن چه می دیدند مین نبود. حقیقت آن است که آن ها عزمی جدی برای شروع دورانی جدید را داشتند که در آن از تمام آن چه در دوران هشت ساله ی احمدی نژاد شکل گرفته بود، اثری نباشد.
                              نه مناسبات دولت ملت چونان مناسبات دولت نهم و دهم باشد که آن را یک سره پوپولیستی می دانستند، نه تعاملات جهانی آن چنان که در هشت سال پشت سرشان گذشت که آن را نیز ماجراجویانه می خواندند. عزمی جدی برای تغییر نحوه ی توزیع ثروت و همه ی مناسبات و رفتارهای اقتصادی سیاسی و باز تعریف آن بر اساس شرایط و مناسبات حاکم بر دو دولت قبل از احمدی نژاد.

آن چه آن ها دیدند مین های احمدی نژادی نبود، بلکه معادله ی احمدی نژادی بود. جعل تعبیر مین از نگاهی سیاست زده و غیر اخلاقی بر می خیزد و احمدی نژاد نشان داد که برای او هیچ چیزی مهم تر از مردم و آرمان های انقلاب اسلامی نیست، که او بارها گفت صدها احمدی نژاد فدای انقلاب و رهبری و مردم. و سکوت او در برابر هر آن چه دولت و حامیان دولت به او نسبت داده اند، گواهی ست بر این مدعا.
                              اما معادله ی احمدی نژاد رخ دادی است نرم افزاری و شکل گرفته طی چند سال. پیش تر از شکل گیری دولت یازدهم. نه به نیت مانع گذاری برای کسی یا دولتی، که برای بازگرداندن قطار انقلاب به ریل اصلی خودش. آن چنان که آقا این اقدام دولت احمدی نژاد را دقیقا با همین تعبیر تحسین فرمود. معادله احمدی نژاد اما هم پیچیده هست و هم ساده. آن چنان پیچیده که کاندیدای محترم و نخبگان گرد آمده در پیرامونش و رسانه های حامی اش، در موسم انتخابات سفرهای استانی را حرکتی پوپولیستی و تلف کننده منابع کشور و بیت المال توصیف می کنند و همان ها وقتی به دولت می رسند، گویی که ابدا آن ها نبودند که بر علیه این گونه سفرها موضع گرفتند، خود نیز عزم سفرهای استانی می کنند. و آن چنان ساده که مردم خیلی زود می فهمند، این مردم داری، واقعی و بر آمده از یک اعتقاد قلبی نیست، بلکه صرفا پاسخی ست نا مفهوم و از سر ناچاری به معادله ای ظاهرا حل نشدنی.

معادله احمدی نژادی جوری طراحی شده که رسانه ها هیچ رویدادی را بدون احمدی نژاد درک نمی کنند، خود نیز متعجبند که چرا نمی توانند از این جاذبه رها شوند، احتمالا هر بار خود را شماتت می کنند که چرا دارند در زمین آن مرد رفته، بازی می کنند و چرا تبدیل به کارکنان بی دستمزد او شده اند، اما باز وقتی شبانگاه صفحه اول فردا صبح خود را نهایی می کنند، می بینند نشانی از آن مرد در صفحه نخست روزنامه شان خودنمایی می کند.

این معادله ی پیچیده و ساده، پایگاه اطلاع رسانی کسی که خود را در قامت امیرکبیر می بیند را چنان تحت تاثیر قرار می دهد که تقریبا از هدف خود که تبیین کننده و انعکاس دهنده آرا و نظرات صاحب پایگاه هست، دور شده و بیش از هر کسی و هر چیزی، تصاویر احمدی نژاد و مطالب مربوط به او را بازتاب می دهد. باری شاید کسی خرده بگیرد که این مطالب همه بر علیه احمدی نژاد است، واقعیت اما این است که در این معادله اساسا اهمیتی ندارد که آن ها چه می نویسند، مهم آن است که آن ها حتی از تحلیل و درک انتخابات مجلس بدون حضور احمدی نژاد ناتوان نشان می دهند. این نکته ی بسیار جالبی ست که کسانی از رفتن و پایان پذیرفتن شخصی سخن بگویند اما نتوانند ساده ترین وقایع کشور و منطقه را بدون حضور او و بدون نام بردن از او تحلیل کنند. این گونه است که او و مناسبات طراحی شده از سوی او به ویژه مناسبات ملت دولت، فراموش و گم نمی شود و مدام رخ می نماید.

نظر

• گیلان
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 2178

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
                                چرا همه تحولات در نسبت با رئیس جمهور سابق سنجیده می شود؟
                                معادله احمدی نژاد!
                                دولت بهار: معادله احمدی نژادی جوری طراحی شده که رسانه ها هیچ رویدادی را بدون احمدی نژاد درک نمی کنند، خود نیز متعجبند که چرا نمی توانند از این جاذبه رها شوند، احتمالا هر بار خود را شماتت می کنند که چرا دارند در زمین آن مرد رفته، بازی می کنند و چرا تبدیل به کارکنان بی دستمزد او شده اند، اما باز وقتی شبانگاه صفحه اول فردا صبح خود را نهایی می کنند، می بینند نشانی از آن مرد در صفحه ی نخست روزنامه شان خودنمایی می کند.
                                رسانه ها هم چنان از برنامه های خیالی دکتر احمدی نژاد برای مجلس می نویسند و تیتر یک و تیترهای مهم شان را به این داستان اختصاص می دهند. هر کدام گوشه ای از کار این داستان بلند و پرماجرا را گرفته اند: یکی شخصیت پردازی می کند، رسانه ای دیگر دیالوگ های این قصه را می نویسد، روزنامه ای هم بحث کشش داستان و تعلیق را پی می گیرد. رسانه ای اما نیست که از مغناطیس این داستان رها باشد و صبح خود را فارغ از احمدی نژاد و برنامه ها و تصمیم او برای آینده، آغاز نکند.

در همان ماه های ابتدایی بر سر کار آمدن دولت جدید بود که برخی دولت مردان از چیزی که آن را مین های احمدی نژادی می نامیدند، در مسیر خود خبر دادند، آن چه که آن ها دیدند اما هم درست بود و هم غلط. درست بود چون از استمرار یک حقیقت رهایی نداشتند، غلط بود چون آن چه می دیدند مین نبود. حقیقت آن است که آن ها عزمی جدی برای شروع دورانی جدید را داشتند که در آن از تمام آن چه در دوران هشت ساله ی احمدی نژاد شکل گرفته بود، اثری نباشد.
                                نه مناسبات دولت ملت چونان مناسبات دولت نهم و دهم باشد که آن را یک سره پوپولیستی می دانستند، نه تعاملات جهانی آن چنان که در هشت سال پشت سرشان گذشت که آن را نیز ماجراجویانه می خواندند. عزمی جدی برای تغییر نحوه ی توزیع ثروت و همه ی مناسبات و رفتارهای اقتصادی سیاسی و باز تعریف آن بر اساس شرایط و مناسبات حاکم بر دو دولت قبل از احمدی نژاد.

آن چه آن ها دیدند مین های احمدی نژادی نبود، بلکه معادله ی احمدی نژادی بود. جعل تعبیر مین از نگاهی سیاست زده و غیر اخلاقی بر می خیزد و احمدی نژاد نشان داد که برای او هیچ چیزی مهم تر از مردم و آرمان های انقلاب اسلامی نیست، که او بارها گفت صدها احمدی نژاد فدای انقلاب و رهبری و مردم. و سکوت او در برابر هر آن چه دولت و حامیان دولت به او نسبت داده اند، گواهی ست بر این مدعا.
                                اما معادله ی احمدی نژاد رخ دادی است نرم افزاری و شکل گرفته طی چند سال. پیش تر از شکل گیری دولت یازدهم. نه به نیت مانع گذاری برای کسی یا دولتی، که برای بازگرداندن قطار انقلاب به ریل اصلی خودش. آن چنان که آقا این اقدام دولت احمدی نژاد را دقیقا با همین تعبیر تحسین فرمود. معادله احمدی نژاد اما هم پیچیده هست و هم ساده. آن چنان پیچیده که کاندیدای محترم و نخبگان گرد آمده در پیرامونش و رسانه های حامی اش، در موسم انتخابات سفرهای استانی را حرکتی پوپولیستی و تلف کننده منابع کشور و بیت المال توصیف می کنند و همان ها وقتی به دولت می رسند، گویی که ابدا آن ها نبودند که بر علیه این گونه سفرها موضع گرفتند، خود نیز عزم سفرهای استانی می کنند. و آن چنان ساده که مردم خیلی زود می فهمند، این مردم داری، واقعی و بر آمده از یک اعتقاد قلبی نیست، بلکه صرفا پاسخی ست نا مفهوم و از سر ناچاری به معادله ای ظاهرا حل نشدنی.

معادله احمدی نژادی جوری طراحی شده که رسانه ها هیچ رویدادی را بدون احمدی نژاد درک نمی کنند، خود نیز متعجبند که چرا نمی توانند از این جاذبه رها شوند، احتمالا هر بار خود را شماتت می کنند که چرا دارند در زمین آن مرد رفته، بازی می کنند و چرا تبدیل به کارکنان بی دستمزد او شده اند، اما باز وقتی شبانگاه صفحه اول فردا صبح خود را نهایی می کنند، می بینند نشانی از آن مرد در صفحه نخست روزنامه شان خودنمایی می کند.

این معادله ی پیچیده و ساده، پایگاه اطلاع رسانی کسی که خود را در قامت امیرکبیر می بیند را چنان تحت تاثیر قرار می دهد که تقریبا از هدف خود که تبیین کننده و انعکاس دهنده آرا و نظرات صاحب پایگاه هست، دور شده و بیش از هر کسی و هر چیزی، تصاویر احمدی نژاد و مطالب مربوط به او را بازتاب می دهد. باری شاید کسی خرده بگیرد که این مطالب همه بر علیه احمدی نژاد است، واقعیت اما این است که در این معادله اساسا اهمیتی ندارد که آن ها چه می نویسند، مهم آن است که آن ها حتی از تحلیل و درک انتخابات مجلس بدون حضور احمدی نژاد ناتوان نشان می دهند. این نکته ی بسیار جالبی ست که کسانی از رفتن و پایان پذیرفتن شخصی سخن بگویند اما نتوانند ساده ترین وقایع کشور و منطقه را بدون حضور او و بدون نام بردن از او تحلیل کنند. این گونه است که او و مناسبات طراحی شده از سوی او به ویژه مناسبات ملت دولت، فراموش و گم نمی شود و مدام رخ می نماید.
                                به نظر من دو سال زمان بسیار کمی میباشد که خیانت ها و جنایت های 8 ساله جناب احمدی نژاد فراموش شود ! نگارنده یا در کشور دیگری سیر میکنند یا یک مزدور به تمام معنا میباشند !...
                                وگرنه و تنها یک قلم از شیرین کاری و مدیریت جناب احمدی نژاد اینکه ارزش پول ملی 3.5 برابر تقلیل یافت(البته خود این کار هم هنر است و بنده فکر نمیکنم در دولت و کشوری ثالث به این سرعت و اگر هم بخواهند بتوانند به این مهم نائل آیند!)...همین رقم بتنهایی سرعت شکاف عمیق طبقاتی جامعه را نمایش میدهد و البته پی آمدهای آنرا که دیگر نیاز به بازگوکردن نمیباشد !....که بنده فکر میکنم اگر دولتی به واقع بخواهد جبران مافات کند حداقل 30 تا 50 سال زمان ببرد تا کشور بخواهد به قبل از زمان احمدی نژاد بازگردد ! اینطور است که فراموشی بعد از دو سال مانند دوای چشم است در مقابل اعمال ایشان , حداقل 30 سال و یا یک نسل کامل بگذرد تا ملت به مرور فراموش کنند و خیانتکار بعدی را جایگزینشن نمایند !!! آسیاب به نوبت :)
                                اما در مورد گفته های شخصی جناب احمدی نژاد که گفته اند و ,لایت کرده ام یا مشابه هاله نور و روایتهای سازمان ملل و پول نفت سر سفره مردم و از این دست مزخرفات ! تجربه شخصی بنده اینطور است که در ایران هر شخصی دیدید بسیار سنگ وطن با چاشنی مذهب به سینه میزند مطمئن باشید عوضی ترین موجود روی زمین در پیشگاه شما قرار گرفته است , ...البته مطمئن هستم برایند مردم ایران نظر بنده را تائید نمیکنند و اینطور است که هر کس با شعار و وعده و فریب و خیال خامی اغفالشان میکند و تعرض به ناموس و مال و جانشان صورت میپذیرد و این دور تا ثریا ادامه دارد !!!
                                در مورد سکوت او هم کلمه بامزه ایی گفته اند ! بنده فکر نمیکنم جا و مکان و زمانی باشد که ایشان گندی به آنجا نزده باشند , هم در صحبت و هم در عمل :)
                                آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/05/11, 22:13.
                                هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

در حال کار...
                                X