عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رستا
    عضو فعال
    • Jan 2018
    • 481

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post

به خدا قسم همین الان هم سلبریدی ها دغدغه گرونی دلار ندارند

حرف امثال باران کوثری هم که میگه گول خوردیم رو هم باور نکنید

همش زر زر مفته

اینا تنها دغدغه شون رفع حصره

مثل علی مطهری که اصلا براش بنزین 3 تومانی مشکلی نداشت

فقط و فقط رفع حصر

خدا شر سلبریتی های احمق از ایران کم کنه 90 درصد راه رفتیم

از رضا رشید پور بگیر که سردسته شونه تا الباقی ...

یکی از شگفتی های مملکت ما اینه که قاطبه جمع سلبریتی هامون هیچ اعتقادی به نظام ندارند و غالبا تابعیت کشور دیگری رو دارن اما دارن فرهنگ مردم ما رو می‌سازند و بدبختی اینه که به اینها اجازه کار هم داده میشه

از بیت المال می‌خورند و مالیات هم نمیدهند

بیسوادن و سواد سیاسی ندارند ولی در هر مسئله ای نظر میدن
    و این نظر با هماهنگی رسانه های معانده

اگر الان جلوی این قضیه گرفته نشه خواهید دید که مملکت از دست اینها چه ضربه ای بخوره

این سلبریتی ها غالبا شکمهاشون سیره و آروق روشنفکری می‌زنند
    اینها اگه راست میگن و به فکر مردمند باید مالیات بدن وتوی مسائلی که ذره ای توش سواد ندارن نظر ندن

الان زمان، زمان جنگ رسانه است
    و نباید گول این غول پر قدرت روخورد

نظر

• revolution
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 208

سعید حجاریان وارد کننده گندم با ارز دولتی بوده
      هرچی بگم نمیتونم عمق این وقاحتو بیان کنم

کاش میتونستم برم از این مملکت

نظر

• تیدی آلفا
        Banned
        • Jul 2013
        • 2540

کاظم نادر علی ، سینا سلیمانی ، مهدی ساسانی ، چرچیل :D ، سعید درخشانی و الی ماشاالله تحلیل گر بورسی که دعوت به دادن رای ب حسن روحانی کردند و الان مثل کبک سرشون کردند تو برف

هر چی دوست دارید به دلواپسا بگید

جماعت با سواد کانال بورسی کلاهت بذار بالاتر :)

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5636

علی خضریان عضو کمیسیون اصل نود:
          «در سؤال از وزیر جهاد کشاورزی پیرامون حذف بودجه خودکفایی گندم از یک شخصیت پرنفوذ سیاسی گفتم که با استفاده از فضای تضعیف شده تولید داخلی اقدام به واردات محموله‌های گندم از خارج از کشور نموده است. این شخص کسی نیست جز جناب سعید حجاریان از تئوریسین‌های جریان اصلاحات»

وی اضافه می‌کند: «جناب حجاریان از تئوری پردازان و حامیان اصلی روی کار آمدن دولتی است که با بی‌تدبیری‌هایش از طرف خودکفایی کشور در موضوع استراتژیک گندم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به مخاطره انداخته و از طرف دیگر بستر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای واردات این کالای سابقا خودکفا شده با ارز مرجع (جهانگیری) برای وی فراهم ساخته است.

جناب سعید حجاریان در 20 اسفندماه سال 1392 و تنها چند ماه پس از پیروزی حسن روحانی و استقرار دولت یازدهم با شراکت فرزندش محسن اقدام به ثبت شرکتی با نام راشا تندیس پارسیان در حوزه واردات کالاهای اساسی نموده است.

این نماینده مجلس در ادامه می‌نویسد: اسناد نشان می‌دهد جناب حجاریان تحت لوای این شرکت خانوادگی و در ادامه فامیلی چندین محموله محصولات کشاورزی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به کشور وارد کرده است تا حذف بودجه خودکفایی گندم توسط دولت و ادامه روند واردات گندم که ضربه محکمی به تولید این کالای استراتژیک می‌زند.

آقای حجاریان در حالی ژست جامعه مدنی، حمایت از جنبش پابرهنگان، سینه چاک کردن برای قیام گرسنگان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بیان نموده که یکی از کاسبان نان مردم در شرایط کمبود ارز می‌باشد و انتظار می‌رود پیرامون نقش خود در مدیریتی که مردم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دچار این آشفتگی‌های اقتصادی کرده است توضیح بدهد.»/:.wacsmiley.:/

نظر

• رامین حیاتی
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 1321

کسانی که مخالف FATF بودند وسر جنگ با همه دنیا دارند امروز بیان وپاسخگو باشند ما مردم حدقل 5 سال فهمیدیم وقتی با دنیا سازش میکنیم چه زندگی راحتی داریم وخبری از 206 200 میلیونی نبود حالا هی بشینید مثل بوقچی ها بر علیه ظریف ونمیدونم کی سرو صدا کنید
            روحانی هم 1400 میره ببینم دیگه میخاید چه بهونه ای بیارید گرچه قبلا هم توی دولت احمدی نژاد دیدیم با تحریم وجنگ با دنیا به یکسال نکشیده ارز 4 برابر شده بود منتها اون کمتر از یکسال طول نکشیده رفت وختم شد
            وسخن اخر مشکل از سیاست های کلی این حکومت نه دولت ها حالا امیرکبیر هم از گور بلند بشه وضع همینه
            همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• تیدی آلفا
              Banned
              • Jul 2013
              • 2540

‏- قیمت جنس ها داره همینطور میره بالا!

+جمهوری اسلامیه دیگه، تعجبی نداره!

- البته دلار امروز ۳,۲۰۰ تومن ارزون شد!

+خوشحالم به روحانی رای دادم!

- ولی خودرو بدجوری گرون شد!

+خاک تو سر این رژیم بی عرضه!

- سکه هم امروز اومد زیر ۱۰ میلیون!

+کار ظریفه، اینا همش نتیجه توافقات و برجامه!!!

چرچیل:D

نظر

• تیدی آلفا
                Banned
                • Jul 2013
                • 2540

تیکه سنگین نیکزاد ب علی لاریجانی

?نیکزاد: قرارداد چین را ۲۰ دقیقه‌ای تصویب نمی‌کنیم

نائب رئیس مجلس:

?در موضوع قرارداد چین به مردم اطمینان می‌دهم که طبق اصل ۷۷ قانون اساسی حتماً باید این موافقت‌نامه، قرارداد یا برنامه به مجلس آمده و در آنجا بحث و بررسی شود ضمن این که این مجلس هم این گونه نیست که ظرف مدت ۲۰ دقیقه آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تصویب کند و چنین چیزی اصلاً امکان ندارد.
                ?مجلس و هیأت رئیسه می‌خواهد دست به دست دولت بدهد؛ البته نه دولت فعلی که خسته است و نه دولتی که نمی‌خواهد کار کند و نه دولتی که وقتی از وزرایش می‌پرسیم چرا بازار را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تنظیم نمی‌کنید، پاسخ دهد من یکی از ۱۴ عضو ستاد تنظیم بازار هستم.

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4718

تیکه سنگین نیکزاد ب علی لاریجانی

������نیکزاد: قرارداد چین را ۲۰ دقیقه‌ای تصویب نمی‌کنیم

نائب رئیس مجلس:

������در موضوع قرارداد چین به مردم اطمینان می‌دهم که طبق اصل ۷۷ قانون اساسی حتماً باید این موافقت‌نامه، قرارداد یا برنامه به مجلس آمده و در آنجا بحث و بررسی شود ضمن این که این مجلس هم این گونه نیست که ظرف مدت ۲۰ دقیقه آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تصویب کند و چنین چیزی اصلاً امکان ندارد.
                  ������مجلس و هیأت رئیسه می‌خواهد دست به دست دولت بدهد؛ البته نه دولت فعلی که خسته است و نه دولتی که نمی‌خواهد کار کند و نه دولتی که وقتی از وزرایش می‌پرسیم چرا بازار را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تنظیم نمی‌کنید، پاسخ دهد من یکی از ۱۴ عضو ستاد تنظیم بازار هستم.
                  جناب نیکزاد دو ریالیش خیلی کجه! وقتی دستور از بالا بیاد 5 دقیقه ای تصویب می کنن ! معلومه هنوز نمی دونه کجا زندگی می کنه!
                  همانطور که مجلس از طرح سوال و استیضاح از رییس جمهور صرفنظر کرد و بادشون را خوابوندند! این یکی نیز تصویب میشه و ایادی استکبار هم هیچ غلطی نمی توانند بکنند!
                  /.:blinksmiley.:/

نظر

• Mehdi1400
                    ستاره دار(19)
                    • Jul 2013
                    • 2938

به گزارش پیام‌نو در صفحه ۲۱۹ از جلد سوم کتابِ «برای تاریخ میگویم»(۱)، رفیق‌دوست می‌نویسد:

وقتی باهنر سفارش احمدی‌نژاد را می‌کند

« مهندس باهنر به من زنگ زد، گفت ... آقای ثمرۀ هاشمی که خواهرزادۀ من است و آقای احمدی نژاد و ... اینها آدمهای خوبی اند و بیکارند، اگر بشود در بنیاد به آنها کار بده ... هیأت مدیرۀ شرکت آتی ساز را تغییر دادند و آقای احمدی نژاد و هاشمی ثمره و ... شدند هیأت مدیرۀ شرکت آتی ساز ... چند بار گزارشهایی راجع به عدم پیشرفت آنجا به من شد. تا یک روز از آقای علیزاده پرسیدم با اینها چکار کردی؟ گفت عوضشان کردم، چون واقعاً نمی‌توانستند کار کنند. بعد یکهو ایشان شد شهردار تهران.»! /:.yead.:/

همان که اوّل گفتم:رئیس جمهور ایران، شهردار تهران است!

«سفیر فلسطین... با من رفیق است. آمد پیش من... گفت فلانی، دیشب جلسۀ همۀ سفرای خارجی مقیم ایران بود و بحث انتخابات(۱۳۸۴) ایران شد، هر کس چیزی می‌گفت. یکی می‌گفت آقای هاشمی می‌شود، یکی می‌گفت قالیباف، یکی هم می‌گفت آقای لاریجانی... سفیر انگلیس سرش پایین بود چیزی نمی‌گفت. از سفیر انگلیس سوال کردیم شما چرا حرف نمی‌زنید؟ سرش را بلند کرد گفت "همه تان اشتباه می‌کنید، رئیس جمهور ایران، شهردار تهران است." گفتیم او که ثبت نام نکرده؟ گفت "خب ثبت نام می‌کند." خواستم این خبر را به تو بدهم... /:.ph34r-smiley.:/

چند روز بعد قبل از اینکه مرحلۀ دوم انجام شود، زواوی[سفیر فلسطین] آمد، گفت: دیشب جلسه تشکیل شد، قبل از اینکه وارد بحث شویم، به سفیر انگلیس گفتیم احمدی نژاد ثبت نام کرد و جزو دو نفر دور دوم شد، اما رأی آقای هاشمی بیشتر است... گفت "همان که اول گفتم، رئیس جمهور ایران، شهردار تهران است.»!

پس از این، در صفحه ۲۲۱، مصاحبه گر به رغم سخنان رفیقدوست، نقل قولی را از آقای مصباح یزدی می‌آورد:

«دیشب یکی از دوستان حاضر در جلسه نقل کرد که قبل از برگزاری مرحلۀ اول انتخابات محضر یکی از علمای اهواز رسیدم. ایشان گفته بود شب بیست و سوم ماه رمضان در حال احیا، پیش از نیمه شب به خواب می‌رود. در خواب به او ندا می‌شود که بلند شو برای احمدی نژاد دعا کن، وجود نورانی ... دارند برای احمدی نژاد دعا می‌کنند. می‌گوید من حتی اسم احمدی نژاد را نشنیده بودم.»

و رفیق‌دوست پاسخ می‌دهد:

«حالا شما... هم حرف مرا بنویسید، هم حرف ایشان را... حرف من خوابی نیست، در بیداری است(خنده).» /:.wacsmiley.:/

به افزایش قیمت نفت مشکوکم، احمدی نژاد با این هفتصد میلیارد دلار چه کرد؟

رفیقدوست به نکتۀ دیگری نیز در صفحه ۲۳۳ اشاره می‌کند:

«با آمدن آقای احمدی نژاد در ریاست جمهوری، قیمت نفت یکباره از حدود چهل دلار به حدود ۱۴۰ دلار رسید، بعد از رفتن ایشان یک مرتبه به بیست دلار سقوط کرد. بنده متوجه نشدم چرا؟... درآمد نفتی در این هشت سال[دورۀ احمدی نژاد] بیشتر از صد سال فروش نفت ایران است... آقای احمدی نژاد با این هفتصد میلیارد دلار چه کرد؟... مشکوک میدانم... این را تصادفی نمی‌دانم. نسبت به این موضوع بدبین هستم.»

/.:blinksmiley.:/

نظر

• تیدی آلفا
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2540

اینا همونان که بخاطر یک میلیارد تومنی که به دستور لاریجانی، رحیمی نه از بیت المال بلکه از پول شخصی جابر ابدالی گرفته بود و بین نماینده ها (واسه تبلیغات) تخس کرده بود بیچاره ش کردن با تهمت زدن به دولت که اصلا در این قضییه نقشی نداشت و تمسخر شعار دولت پاکدستان و...

اینها همونان که اگه یک بخشدار در بخش دونقوز آباد سفلی پایین ده، یک تخلف ریز میکرد پاچه شخص رییس‌جمهور رو به دندون میگرفتن و سالها ول کن نبودن...

اینها اووونچنان شرم را خورده و حیا را قی کرده اند که بجای پاسخ کشی و پاسخگویی از رییس جمهور و دولت، به آنها هیچکاری ندارن هچ، تا سعید حجاریان رو هم به مقام الوهیت نرسونن ول کن نیستن...

#سرطان_اصلاحات
                      #سلطان_گندم

نظر

• تیدی آلفا
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2540

نظر

• رستا
                          عضو فعال
                          • Jan 2018
                          • 481

آقای ظریف اینکه امریکا بزرگترین سردار منطقه رو می کشه و با وقاحت می گه من بودم ، اینکه به امنیت هواپیمای ماهان با جنگنده هاش تعرض می کنه اینکه هر روز قراره بهمون توهین بشه و ذلت بکشیم همه بخاطر قهقهه های شما در کنار دشمن ۱۰۰ساله این مملکته!

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 2577

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

سولیوان در دی ماه 1357 در دفتر شاه بعد از آخرین جلسه کوتاه و اضطراری شاه با خودش در رابطه با وضعیت بحرانی کشور در چشمان شاه نگاه کرد و با تحکم گفت: شما باید بروید .و سپس شاه در بهت فرو رفت و چند ساعت بعد با ده چمدان با بالگرد عازم فرودگاه جهت خروج از کشور شد.

در خاطرات گروگان های سفارت امریکا بعد از آزادی به این موضوع اشاره شدکه تعداد زیادی از خانواده امرا و افسران عالی رتبه ارتش به اتفاق کارخانه داران ان زمان به بهانه نبود امنیت و نبود آینده روشن در کشورشان از سال 1356 در صف گرفتن پاسپورت امریکا جهت مهاجرت بودند.

به موازات اتفاقات منجر به انقلاب 57 شوروی تمام قد در حال جاسوسی و جنگ نیابتی توسط عوامل مسلح چپگرا وابسته به
                              خودش در کل منطقه خاورمیانه از افغانستان و عمان تا عراق و ایران بود که منجر به روی کار امدن صدام طالبان و گروهای چریکی مثل منافقین گشت تا در خط امریکا ستیزی و گسترش سوسیالیسم باشند.

شبیه این اتفاقات
                              در سال های بعد از 11 سپتامبر هم تکرار شد و به علت دخالت های امریکا و شیوخ مسلمان و متوحش منطقه سوریه و عراق و لیبی نابود و گروهای تکفیری مثل داعش و القائده و افزایش نژاد و مذهب ستیزی در منطقه شد.

سوال مهم این هست دولت ها و دست های پشت پرده ابر قدرت ها از چی در منطقه ما خوششون میامد؟ از دولت ها و مردمانی فقیر کم سواد و در جهل خرافات و رسوم فرهنگی پر از تباهی.

ایا جوامع خاورمیانه این موضوعات رو نمیدوند ؟ میدانند ولی حاکمانی دارند خائن و بی وجدان که برایند اعمال و قوانین انها جز حفظ وضعیت موجود چیز دیگری نیست.

نظر

• تیدی آلفا
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2540

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
                                آقای ظریف اینکه امریکا بزرگترین سردار منطقه رو می کشه و با وقاحت می گه من بودم ، اینکه به امنیت هواپیمای ماهان با جنگنده هاش تعرض می کنه اینکه هر روز قراره بهمون توهین بشه و ذلت بکشیم همه بخاطر قهقهه های شما در کنار دشمن ۱۰۰ساله این مملکته!

می بینید صدا از سنگ در میاد از سلبریتی ها در نمیاد

براندازها رو هم که دیدین آرزو میکردن جنگنده دشمن هواپیما مسافربری ایران رو با وجود زن و بچه داخلش، میزد

حالا یک لحظه تصور کنید جنگنده آمریکایی موفق میشد و پدافند سوری رو به اشتباه می انداخت و هواپیما ساقط میشد...

الان صفحات سلبریتی ها یکپارچه سیاه بود، برعندازهای تغذیه شده از سعودی عرب نمی پرستیدن و خواهان حمله به سوریه میشدن، نعره هاشون علیه نظام و مدافعان حرم گوش فلک رو پاره میکرد،
                                هشتگ هم میزدن «خون ایرانی فروشی نیست»

همینقدر...

نظر

در حال کار...
                                X