عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4719

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post

روحانی رد صلاحیت شده بود ولی با وساطت آقای جنتی تأیید شد.

آقای جنتی گفتند من از ایشان شناخت دارم و می‌دانم که می‌توانند مفید باشند.

این بار چندم است که آقای کدخدایی از برخی اعمال قدرت‌ها و حقِ وتو داشتن آقای جنتی سخن گفته‌اند.
    معامله است دیگه! عوضش آقازاده آقای جنتی وزیر ارشاد شدند! تا بوده همبن بوده ! بده بستون!

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3123

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
      معامله است دیگه! عوضش آقازاده آقای جنتی وزیر ارشاد شدند! تا بوده همبن بوده ! بده بستون!
      همه مقصرن به جز یه نفر!!!!
      .

نظر

• تیدی آلفا
        Banned
        • Jul 2013
        • 2540

موقع گند کاری خودشون که میشه همه تقصیر ها گردن فقط یک نفره

موقع انتخابات لیست پولی و کلی هزینه که فقط بیان بالا

اگر اصلاح طلبان راست میگن و همه مشکلات فقط تقصیر رهبریه

برای یک بار هم که شده در زمان انتخابات کاندید معرفی نکنند

نظر

• تیدی آلفا
          Banned
          • Jul 2013
          • 2540

نظر

• Mehdi1400
            ستاره دار(19)
            • Jul 2013
            • 2938

ریشه ترور اخیر

این ترورها همه را متاثر می‌کند. هر کس ذره‌ای به کشورش علاقه داشته باشد ناراحت می‌شود. طبعا نویسندگان هم باید در این باره بنویسند و تحلیل کنند ولی تا کنون هیچگاه در این زمینه ورود نکرده‌ام. زیرا مسأله اصلی در این رخداد تاکید و برشمردن بدذاتی اسراییل و غربی‌ها نیست بلکه ریشه آن را باید جای دیگری یافت.

درباره همه ترورهای هسته‌ای و سرقت اسناد سری و زدن مراکز مهم می‌توان تحلیل نوشت و ریشه‌یابی کرد، بویژه اگر توجه کنید این اقدامات بعد از دولت پیش آغاز شد. بیش از آن که وجه اطلاعاتی ماجرا اهمیت داشته باشد به نظر من وجوه سیاسی و اجتماعی و اقتصادی این پدیده باید تحلیل و واکاوی شود.

متاسفانه سیاست رسمی کشور به هیچ وجه آمادگی شنیدن واقعیات در این زمینه‌ها را ندارد در نتیجه نمی‌توان به آنها ورود کرد. خیلی سربسته باید گفت که ریشه ماجرا در مجموعه اتفاقاتی است که بعد از سال ۸۴ رخ داد. شاید برخی تعجب کنند، ولی معتقدم که این نفوذ اطلاعاتی دقیقا با فساد هم‌ریشه است.

هر دو ناهنجاری از یک سو محصول عمومیت یافتن بی‌تعهدی به سیاست و کشور است، و از یک سوی دیگر ناشی از طبیعی شدن حضور افراد فرصت طلب و بی‌ریشه و نان به نرخ روز خور و دورو و دروغگو وچاپلوس در ساختار مدیریتی کشور بود. هر دو علت و هر دو نتیجه یعنی فساد و نفوذ یکدیگر را تقویت کردند. در نتیجه این وضعیت سطح سیاست در ایران چنان نازل و حتی سخیف شده که در تصور نمی‌گنجد.

می‌گویند شخصی به قصد دزدی دیواری را حفر می‌کرد. گفتند چه می‌کنی؟ گفت دهل می‌زنم. گفتند پس چرا صدای دهل نمی‌آید؟ گفت فردا خواهید شنید.

آن دهلی که در سال ۸۴ زده شد خیلی زود صدایش بلند شد. باز هم نشنیدید. اکنون چقدر باید رساتر شود تا بشنوید؟ نمی‌دانم آیا فرصتی پیش می‌آید که جزییات این تحلیل و استدلال را بیان کنم؟ امیدوارم.

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4719

بدترین مصیبتی که کشور دچار آن است مصلحت گرایی است!!! البته این مصلحت گرایی یک مفهومش این است که ما به هر قیمتی باشیم . وگرنه وقتی دانشمندان را در روز روشن می زنند پاسخ این اقدامات خصمانه فقط تهدید و موکول به آینده نیست. همانطور که در جریان ترور سردار سلیمانی ، با وجود روشن بودن عامل ترور و همچنین در دسترس بودن هزاران نفر از دشمنان در خلیج فارس و کشورهای اطراف ، مسئولین فقط به تهدید و موکول به آینده بسنده کردند شما اگر دنبال انتقام بودید چرا فقط به یک پایگاه خالی در عراق حمله کردید می توانستید همزمان به 20 پایگاه حمله کنید که اگر آن روز چنین می کردید دشمن می دانست هزینه هر تعرضی آنچنان برایش سخت خواهد بود و بسیار محتاط تر عمل می کرد . اما متاسفانه اگر امروز در کشور خودمان حتی اگر رییس جمهور را هم ترور کنند مطمین باشید حداکثر کاری که مسئولین خواهند کرد مقداری دشنام و بد و بیراه و واگذار کردن به خدا و احتمالا روز قیامت است!!!

نظر

• لولی بربط زن
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1862

شجریان متعلق به همه مردم و افتخار فرهنگ و هنر همه اعصاره، با این بابا قابل مقایسه نیست. الکی زور نزنید
                ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• تیدی آلفا
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2540

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                  شجریان متعلق به همه مردم و افتخار فرهنگ و هنر همه اعصاره، با این بابا قابل مقایسه نیست. الکی زور نزنید

فقط متعلق به طرفداران فتنه 88

ن همه مردم

علکی زور نزن

چون اندازه بند کفش این دانشمند هسته ای هم ارزشی نداشت

چه زنده ش ، چه جنازه ش

نظر

• تیدی آلفا
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2540

رئیس مرکز مطالعات اجتماعی و سیاسی اورشلیم: فخری زاده، سلیمانیِ برنامه هسته ای ایران بود

یوسی کوپروسر در گفتگو با اسراییل هیوم گفت:

فقط اسراییل و آمریکا می توانند همچین کاری بکنند.

هدف اصلی تعجب آور نیست. زمان بندی برای این ترور از دو عامل ناشی می شود: اول پایان ریاست جمهوری ترامپ و دوم پیشرفت برنامه هسته ای ایران، که این موارد می تواند به عنوان دلایلی باشد برای اینکه این ترور اکنون باید انجام می شد.

فخری زاده را میتوان سلیمانی برنامه هسته ای ایران دانست. او عامل اصلی پیشبرد اهداف هسته ای ایران بود. رویدادهایی از این دست تنها از اسرائیل و آمریکا بر می آید

نظر

• تیدی آلفا
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2540

نظر

• تیدی آلفا
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2540

? فریدون عباسی: عمده تخصص شهید فخری زاده هسته ای بود

? اگر دولت بخواهد شهید فخری زاده را حامی برجام نشان دهد، به رسانه ها خواهم گفت که دولت برای شهید چه برنامه ای داشت

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی:
                        ?️ اساسا به نوعی من فخری زاده را جذب کردم و رساله دکترای وی با من بوده است و عمده تخصص وی هسته‌ای بوده و حتی صداوسیما را هم تحت فشار قرار دادند که او هسته‌ای نیست.

?️ در شروع دولت یازدهم با فخری زاده خوب برخورد نکردند و مزاحمت برای او و مجموعه زیر دست او ایجاد کردند. چقدر تلاش شده مجموعه تحت مدیریت آقای فخری زاده را ضعیف کنند، البته نقطه تقویت خود را از جای دیگر آورد.

?️ ایشان در دهه ۶۰ مسئول بود نقشه راه صنعت هسته ای را طراحی کند و اگر می‌بینیم در دهه ۷۰ این صنعت جان گرفت بخاطر آن بود که این صنعت از دست جناح کارگزاران رها شد.

?️ یک اخطار به عناصر دولت می‌دهم که اگر بخواهند فخری‌زاده را حامی برجام جلوه دهید که اینکار را هم کرده اند و حرف خود را پس نگیرید من وارد عمل می شوم و آن‌وقت من به مطبوعات چیزهایی را خواهم گفت. کسی بنده را مخل امنیت ملی معرفی نکند نکاتی را میدانم در مورد آقای فخری زاده و کارهایی که دست داشتند و می خواست انجام دهند و تهدید می کنم اگر بخواهند این طایفه و قبیله برجامی، این شهید بزرگوار را برای مطامع خود مصادره کنند من اقدام شدیدی خواهم کرد من حاوی اطلاعات هستم و می‌گویم اینها با فخری زاده می خواستند چه کنند‌.

✅ @Rajanews_com

نظر

• تیدی آلفا
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2540

دکتر عباسی: به من میگن نگو فخری‌زاده شهید هسته‌ایه!!

بگم چیکار میکرده ترورش کردند؟

فوتبال بازی میکرده؟!

:)

نظر

• 2FAN
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 1051

دکتر عباسی: به من میگن نگو فخری‌زاده شهید هسته‌ایه!!

/:.yead.:/

بگم چیکار میکرده ترورش کردند؟

فوتبال بازی میکرده؟!

:)
                            /:.yead.:/
                            https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• Bourse-Plan
                              عضو فعال
                              • Jun 2020
                              • 491

آنی ور، آنی تایم، مجلس و دولت و قوه قضاییه و... همه اش برای خودتونه در ادامه. هول نزنید. به همتون میرسه. میدونم که تا پاستور رو پس نگیرید، آروم نمیگیگیرید. تا اینجاش که دستاوردهای محشری داشتید... /:.yead.:/ دیروز "ام پی تی" و "ام پی تری" و "لوبر" ؛ امروز "آروزینا" و "آنی تایم- آنی ور" سطح و لیاقت شماها همینه /:.yead.:/

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام.
                                عزیزان لطفا مطالب خودتان را بدون توهین و با ادبیات مناسب درج بفرمایید.
                                ممنون.
                                «محمد حسین» هستم.
                                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

در حال کار...
                                X