عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • قمار باز حرفه ای
    Banned
    • Oct 2014
    • 647

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

این مینویسم هم برای اصولگراها و هم برای اصلاح طلب ها

بد زمونه ای شده ، زمان احمدی نژاد از شاخص آبادی و وزیر اقتصادش انتقاد میکردیم میگفتند شما حتما از اصلاح طلب ها هستید ، الان که از فطانت و طیب نیا انتقاد میکنیم انگ احمدینژادی بودن و دلواپس بودن بهمون میچسبونند ، طرف ی چیزی یاد گرفته میخواد بگه منم خیلی حالیمه میگه ضعف خودتون تقصیر این دولت و وزیر اقتصادش نندازید ، باید انسان کور باشه و نتونه ببینه همه بزرگای بازار و فروم بورسی فرار کردند بازار فارکس ، انسان باید کور باشه معاملات بلوکی تو بازار منفی نبینه ، من از هر وزیری که دوست داشته باشم انتقاد میکنم ، از هر رئیس جمهوری که دلم بخواد در موردش حرف میزنم ، هزار بار گفتم باز هم میگم حزب چپ و راست ایران و ایرانی جماعت هیپنوتیزم و بدبخت کرده ، من که نمیتونم به خاطر بدبختی ی عده انتقاد نکنم ، خدا شاهده تا الان سعیم بر این بوده جواب هر انتقادی محترمانه بدم و از توهین به اشخاص دوری کنم ولی دو هفته پیش تو همین سایت ی کاربر به خودش اجازه تهمت زدن و توهین کردن شدید به من داد که تو دلواپسی و چه و چه ، خدا شاهده تا تونستم صبوری کردم ولی دیدم نمیشه طرف داره روش زیاد میکنه چنان جوابی بهش دادم که فقط در خور خودش و خانوادش بود ، حتی کار به جایی رسید آدرس خونه و تلفن ثابت و شماره تلفن همراهمم دادم که بیاد حضوری صحبت کنیم تا ببینیم حرف حسابش چیه ، ولی متاسفانه شماره تلفن هایی با کد کشورهای انگلیس و افغانستان و سوریه رو کالر آیدی من بودند که کاری جز نا سزا گفتن نداشتند ، به نظرم یک آی پی و یک شخص نمیتونه به تنهایی هر روز بیاد راجب همه نظر بده ، به نظرم دستهایی از خارج کشور تو کاره ، مرکزشم انگلیسه ، یه سری که معلوم نیست باباشون افغانیه یا عرب یا انگلیسی اومدند به من آریایی توهین کردند ، منم هیچ ضمانت و چک سفیدی امضا نکرده بودم که همیشه روزه سکوت بگیرم حقشون گذاشتم کف دستشون ، من بعد از این هم همینه ، به کسی چک سفید امضا شده تحویل نخواهم داد ، بروید به تمام پدران خود گوشزد کنید من یک آریایی اصیل هستم نه یک اصول گرا و نه یک اصلاح طلب ، و من الله التوفیق ، قمار باز

نظر

• ahmoeini
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2562

در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است View Post
      این مینویسم هم برای اصولگراها و هم برای اصلاح طلب ها

بد زمونه ای شده ، زمان احمدی نژاد از شاخص آبادی و وزیر اقتصادش انتقاد میکردیم میگفتند شما حتما از اصلاح طلب ها هستید ، الان که از فطانت و طیب نیا انتقاد میکنیم انگ احمدینژادی بودن و دلواپس بودن بهمون میچسبونند ، طرف ی چیزی یاد گرفته میخواد بگه منم خیلی حالیمه میگه ضعف خودتون تقصیر این دولت و وزیر اقتصادش نندازید ، باید انسان کور باشه و نتونه ببینه همه بزرگای بازار و فروم بورسی فرار کردند بازار فارکس ، انسان باید کور باشه معاملات بلوکی تو بازار منفی نبینه ، من از هر وزیری که دوست داشته باشم انتقاد میکنم ، از هر رئیس جمهوری که دلم بخواد در موردش حرف میزنم ، هزار بار گفتم باز هم میگم حزب چپ و راست ایران و ایرانی جماعت هیپنوتیزم و بدبخت کرده ، من که نمیتونم به خاطر بدبختی ی عده انتقاد نکنم ، خدا شاهده تا الان سعیم بر این بوده جواب هر انتقادی محترمانه بدم و از توهین به اشخاص دوری کنم ولی دو هفته پیش تو همین سایت ی کاربر به خودش اجازه تهمت زدن و توهین کردن شدید به من داد که تو دلواپسی و چه و چه ، خدا شاهده تا تونستم صبوری کردم ولی دیدم نمیشه طرف داره روش زیاد میکنه چنان جوابی بهش دادم که فقط در خور خودش و خانوادش بود ، حتی کار به جایی رسید آدرس خونه و تلفن ثابت و شماره تلفن همراهمم دادم که بیاد حضوری صحبت کنیم تا ببینیم حرف حسابش چیه ، ولی متاسفانه شماره تلفن هایی با کد کشورهای انگلیس و افغانستان و سوریه رو کالر آیدی من بودند که کاری جز نا سزا گفتن نداشتند ، به نظرم یک آی پی و یک شخص نمیتونه به تنهایی هر روز بیاد راجب همه نظر بده ، به نظرم دستهایی از خارج کشور تو کاره ، مرکزشم انگلیسه ، یه سری که معلوم نیست باباشون افغانیه یا عرب یا انگلیسی اومدند به من آریایی توهین کردند ، منم هیچ ضمانت و چک سفیدی امضا نکرده بودم که همیشه روزه سکوت بگیرم حقشون گذاشتم کف دستشون ، من بعد از این هم همینه ، به کسی چک سفید امضا شده تحویل نخواهم داد ، بروید به تمام پدران خود گوشزد کنید من یک آریایی اصیل هستم نه یک اصول گرا و نه یک اصلاح طلب ، و من الله التوفیق ، قمار باز

همه رو خوب گفتی ولی آخرش که من ال... گفتی مشخص شد کامل آریایی نیستی
      یه جایی ته دلت کورسوی دلواپسی داری

/.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/

نظر

• قمار باز حرفه ای
        Banned
        • Oct 2014
        • 647

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
        همه رو خوب گفتی ولی آخرش که من ال... گفتی مشخص شد کامل آریایی نیستی
        یه جایی ته دلت کورسوی دلواپسی داری

/.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/

و من الله التوفیق داستان داره ، داستانشم برای سایت تالار بورسه ، سر همین ی جمله اخراجم کردند فقط به خاطر ی شخص به حساب تحلیل گر ، اونی که باید حرفام بفهمه تا تهش فهمیده ، همین مرا بس:D

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

خدا وکیلی احمدی نژاد یک حرف راست زد طفلکی اون هم این بود که لیست مفسدین اقتصادی تو جیبشه ولی ما باور نکردیم

طفلک منظورش دفترچه تلفن شماره دوستاش بوده
          /:.yead.:/

نظر

• TAJ2014
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 1027

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
            خدا وکیلی احمدی نژاد یک حرف راست زد طفلکی اون هم این بود که لیست مفسدین اقتصادی تو جیبشه ولی ما باور نکردیم

طفلک منظورش دفترچه تلفن شماره دوستاش بوده
            /:.yead.:/
            رودل جان توی اون یکی جیبش هم احتمالا لیست مفسدین اصلاح طلب بوده

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
              رودل جان توی اون یکی جیبش هم احتمالا لیست مفسدین اصلاح طلب بوده
              از نظر من همه این نظام فاسدن ولی قطعا اگه آمار فساد اصلاح طلبا بیشتر بود اینها هزاران بار دارشون زده بودن خصوصا خاتمی و میرحسین موسوی رو رحم نمی کردند اگر آتویی ازشون داشتن شک ندارم

نظر

• ahmad m
                ستاره دار(2)
                • Aug 2012
                • 969

[IMG][/IMG]
                بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

داستان آب خوردن اینه که با این کمبود آب میخان از آذربایجان آب بخرند و بدون پول نمیشه /:.negaran.:/

نظر

• rajabi
                    عضو فعال
                    • Dec 2014
                    • 936

این یارو لاریجانی و روحانی فکر کردن با این ترفند ها می تونن جلوی بازگشت سریع مردم به احمدی نژاد رو بگیرن /.:biggrinsmiley.:/
                    این طرح ها و سناریو های قدیمی شده ، شما حتی تو نقشه کشیدن هم ناشی و عقب افتاده هستید ، البته یادم رفت لاریجانی ها هم ژنرال هستند
                    حکم رو پیش طاغوت ببر ولی هیچ وقت حکم رو پیش قوه ی قضائیه ای که رئیسش یک لاریجانی ایه نبر

نظر

• rajabi
                      عضو فعال
                      • Dec 2014
                      • 936

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
                      حتما خیلی شنیدید که یک عده آدم بی سواد مدام علت تحریم های ایران رو سخنان تند احمدی نژاد و گفتن اینقدر قطعنامه صادر کنید تا قطعنامه دونتون پاره بشه ، می دونن
                      این آدما فکر کردن دنیا هم مثل تفکرات اینها سطح پایینه و وقتش رو صرف این بازی های رسانه ای می کنه !!!
                      احمدی نژاد دو سال ابتدایی دولتش رو با یکی از تندروترین روسای جمهور آمریکا یعنی بوش هم دوره بود و اتفاقا اون موقعا خیلی هم بیشتر از ابتدای حکومتش به هولوکاست و دیگر مسائل می پرداخت ولی ما هیچ وقت تحریم نشدیم بلکه در سال 89 اولین تحریم ما شروع شد
                      احمدی نژاد یکی از هوشمندانه ترین سیاست های خارجی رو داشت و دولت فعلی هر چی درو می کنه فقط محصول سیاست خارجی هوشمندانه ی دوره ی احمدی نژاده ، چه نفوذ منطقه ای ایران که همه به اون معترفن و چه در زمینه ی هسته که به اعتراف همه و حتی روحانی کند ذهن، هر انچه بدست آوردیم ناشی از مقاومت های زمان اون مرده بزرگه
                      احمدی نژاد حتی برای اینکه پرونده ی ایران به شورای امنیت نره ، توافقی با ترکیه و برزیل کرد ولی متاسفانه یک سری آدم های پشت پرده رفتند پیش رهبری و مانع اجرای اون شدند و باعث شدن پرونده ی ایران به شورای امنیت بره
                      و نکته ی آخر اینکه احمدی نژاد به درستی "قطعنامه های سازمان ملل " و نه تحریم ها رو کاغذ پاره خواند، این یکی از هوشمندانه ترین موضع گیری هاست که بعد ها خیلی از مقامات کشور های بزرگ از جمله آمریکا به اون اعتراف کردن ، بله قطعنامه های سازمان ملل واقعا به کاغذ پاره تبدیل شده
                      رئیس جمهور برزیل: شورای امنیت فعلی واقعیات جهانی را منعکس نمی‌کند

http://www.tasnimnews.com/Home/Single/765976

موضع گیری دکتر احمدی نژاد در مورد شورای امنیت ، توسط بسیاری از رهبران کشور های بزرگ دنیا از جمله روسیه و آمریکا و موردی که بالا لینکش رو گذاشتم مورد تایید قرار گرفته
                      که موثق ترینش اعتراف اوباما به اینکه قطعنامه های سازمان ملل دیگه کارایی نداره و اثری در تصمیمات دولت ها نداره

نظر

• "Midas"
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 2483

واقعا بعضی از مطالب این تاپیک حالم را بد می کند،

بهتره نام تاپیک را به چکمه لیسان، متملق، چاپلوس، متوهم ذوب در مکتب رمالی و دروغگویی مموتی تغییر داد.

از کاربران منتقد دولت مموتی یک پست ندیدم در مدح و ستایش دولت روحانی، همه پستها انتقادی بوده،

اما از آن طرف برخی آنچنان دکتر دکتر را به ناف یک کوتوله سیاسی بسته اند هر کس نداند چه تحفه ای بوده!

راستی چرا این نابغه الان بیکار مانده و سران و مدیران 100 کشور جهان برای مشاوره خدمتش مشرف نمی شوند!!
                        بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                        ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• محمود گرگانی
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 972

صادق لاريجاني رييس دستگاه قضا تمام روزنامه ها ورسانه هايي را که در زمينه فسادهاي مالي اقدام به بزرگ نمايي کنند ، تهديد به برخورد شديد کردن .

خشايارديهيمي نويسنده و مترجم آثار فلسفي در پاسخ به اين اظهارات لاريجاني نامه اي شجاعانه نوشته اند که اشتراک گذاري آن حداقل قدردانيست که ازاين مرد آزاده ميتوان انجام داد.

قانون !

آقاﯼ رئﯿس قوه قضائﯿه ! باز هم که تهدﯾد مﯿکنﯽ ! جز تهدﯾد و ارعاب
                          و زندان و شﻼق چﯿزﯼ هم نمﯿشناسﯽ . در دست تو شﻼق است در دلمن اخﻼق ! تو تهدﯾد به احضار شهروندانﯽ مﯿکنﯽ که فرﯾادشان از
                          فساد ﻻنه کرده درنظام به هواست . آن هم نه فقط فساد مالﯽ ، بلکه
                          فساد اخﻼقﯽ ،دروغگوﯾﯽ ، و حق را ناحق کردن . مرا هم زبان تهدﯾد
                          هست . مرجع من هم تو نيستي . عدالت است . تو از بزرگنماﯾﯽ
                          فساد در نظام مﯿگوﯾﯽ من از ﻻپوشانﯽ فساد در نظام . مسئول ارشد قانون ! قانون شکنان ، رانت خواران ، دروغگوﯾان و تهمت زنندگان
                          راست راست در اﯾن مملکت راه مﯿروند و اگر بگوﯾﯽ باﻻﯼ چشمتان
                          ابروست متهم به بزرگنماﯾﯽ فساد در نظام مﯿشوند و عقوبت مﯿبﯿنند .طشت رسواﯾﯽ هشت سال دولت از بام افتاده است .
                          بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                          بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post

---
                            توی عکس بالا همینجور که مشاهده می کنید تعداد نفراتی که تفکرشون به تفکر احمدی نژاد نزدیکتره و پست های موافق احمدی
                            نژاد رو لایک کردن حدود 2000 هزار نفره
                            جالبه بعد طرفداران میرحسین موسوی و الان هم روحانی ، اصلا باور ندارن احمدی نژاد طرفدار زیاد داره و مدام می گن احمدی نژاد پایگاه اجتماعی نداره ، و هر کسی که طرفدار احمدی نژاد باشه طوری باهاش مسخره آمیز و تحقیر آمیز برخورد می کنن که اگه حتی احمدی نژاد رو دوس داشته باشه ، جرات نمی کنه اونو علنا ابراز کنه
                            و از همه جالبتر اینکه خودشون رو بیشمار فرض می کنن و شعار میدن "ما بی شماریم " در صورتی که من که معمولا کامنت های زیر اخبار موجود در سایت های طرفدار این دولت رو می خونم تا حالا در بهترین حالت 700 تا لایک توی یک خبر دیدم و اون هم مربوط به خبرهایی بوده که عموم مردم روش نظر مثبت داشتن اگر نه در خبرهایی که مختص خوده دولت باشه حداکثر 200 لایک من تا حالا دیدم
                            لینک گذاشتم ، ببینی.. البته واضح و مبرهن است که این وصله ها به دولت پاکدستان نمی چسبد!!

یا فوقش پاسخ می دهید که این آقا 20 سال پیش توی فلان حزب بوده و ربطی به دولت معچزه ندارد :^o

حمیدرضا بقایی بازداشت شد

بخش خبری الف، 18 خرداد

--

آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2015/06/11, 15:07.

نظر

• محمود گرگانی
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 972

جناب میداس تعداد لایکها اصلا معیار خوبی برای ارزیابی درست بودن یک مطلب نیست بلکه معیاری است برای پسندیده بودن یک مطلب و لزوما پسندیده بودن یک مطلب دلیلی بر درست بودن یک مطلب نیست.
                              دستگیری بقایی در نزدیکی انتخابات مجلس این احتمال را به وجود می اورد که هدف از دستگیری ایشان چیزی غیر از مبارزه با فساد بوده.

بعد از انگه 8 سال از دولت روحانی گذشت باید پاکی این دولت را قضاوت کرد.
                              رفسنجانی حامی روحانی است پسرش چه کرده؟
                              بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                              بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• "Midas"
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 2483

در اصل توسط mahmood965 پست شده است View Post
                                جناب میداس تعداد لایکها اصلا معیار خوبی برای ارزیابی درست بودن یک مطلب نیست بلکه معیاری است برای پسندیده بودن یک مطلب و لزوما پسندیده بودن یک مطلب دلیلی بر درست بودن یک مطلب نیست.
                                دستگیری بقایی در نزدیکی انتخابات مجلس این احتمال را به وجود می اورد که هدف از دستگیری ایشان چیزی غیر از مبارزه با فساد بوده.

بعد از انگه 8 سال از دولت روحانی گذشت باید پاکی این دولت را قضاوت کرد.
                                رفسنجانی حامی روحانی است پسرش چه کرده؟
                                سلام،

کاملا موافقم که زمان و چگونگی رو شدن این اخبار همه و همه به جنگ قدرت و بازیهای انتخاباتی ارتباط دارد.

پست بالا صرفا پاسخی بود به پستی که تعداد لایکها را نشانه صلاحیت دانسته بودند،

بنده هم طرفداری چشم بسته از هیچ حزب و جناحی نمی کنم و معتقدم هر کسی تخلفی کرده بایستی پاسخگو باشد،

بسیار علاقمندم که در دادگاهی علنی به اتهامات فرزند هاشمی و افراد دیگر رسیدگی شود و این پرونده ها یکبار برای همیشه بسته شود.

اما می بینید که این اتفاق نمی افتد و این کارت ها را برای بزنگاهها و مجادلات خودشان حفظ می کنند.

از آنطرف دولتی که با شعار گرفتن دزدها به سر کار آمد هم بیاید و یک توضیحی در مورد عملکردش (که در اینجا حوصله تکرار مکررات نیست) بدهد.

نظر

در حال کار...
                                X