پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .
من نگفتم دولت روحانی فاسد است !
گفتم فساد همیشه و همه جا هست ! هرجا نیروی انسانی هست فساد هم هست !
اتفاقا آن کسی که می گوید دولت روحانی فاسد است دوست شما جناب Rudel است !
ایشون میگه نظام جمهوری اسلامی فاسد است ! دولت روحانی هم جزوی از این نظام هست ! پس دولت روحانی فاسد است !!!
بنده هیچوقت نگفتم دولت احمدی نژاد دولت بدون فساد و بدون مشکلی بوده !
اینکه در یک گوشه ای از دولت فسادی ایجاد شد بگیم همه دولت فاسد است غلطه ! اما شما و دوستانت این عقیده را دارید !!
یک کارمند بانکی در یک شعبه ای در یک شهرستان اختلاس میکرد ! می گفتید دولت احمدی نژاد فاسد است !!
حالا همان فرد کارمند دولت روحانی است ! قبلا هم کارمند دولتهای دیگر بود ! و موارد مشابه در همه دولتها بوده است !!
نه تنها در ایران در بقیه کشورها هم اوضاع همین است ! این فسادها وجود دارد !!!
در همین مورد اخیر مگر ماجرای مصرف سوخت برخی کمپانی های خارجی کلا صوری و ساختگی از آب در نیامد !؟؟
این فساد نیست !؟ آنهم در کشوری که نه نظام دینی دارد ! نه روحانی و احمدی نژاد و ... !
در اصل توسط arman10 پست شده است
View Post
گفتم فساد همیشه و همه جا هست ! هرجا نیروی انسانی هست فساد هم هست !
اتفاقا آن کسی که می گوید دولت روحانی فاسد است دوست شما جناب Rudel است !
ایشون میگه نظام جمهوری اسلامی فاسد است ! دولت روحانی هم جزوی از این نظام هست ! پس دولت روحانی فاسد است !!!
بنده هیچوقت نگفتم دولت احمدی نژاد دولت بدون فساد و بدون مشکلی بوده !
اینکه در یک گوشه ای از دولت فسادی ایجاد شد بگیم همه دولت فاسد است غلطه ! اما شما و دوستانت این عقیده را دارید !!
یک کارمند بانکی در یک شعبه ای در یک شهرستان اختلاس میکرد ! می گفتید دولت احمدی نژاد فاسد است !!
حالا همان فرد کارمند دولت روحانی است ! قبلا هم کارمند دولتهای دیگر بود ! و موارد مشابه در همه دولتها بوده است !!
نه تنها در ایران در بقیه کشورها هم اوضاع همین است ! این فسادها وجود دارد !!!
در همین مورد اخیر مگر ماجرای مصرف سوخت برخی کمپانی های خارجی کلا صوری و ساختگی از آب در نیامد !؟؟
این فساد نیست !؟ آنهم در کشوری که نه نظام دینی دارد ! نه روحانی و احمدی نژاد و ... !
نظر