عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هندوکش
    Banned
    • Dec 2015
    • 83

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

باید دهان تک تک اعضای وزیر و هیئت مدیره این دولت را با فاضل آب شهری تهران و حومه پر کرد از این همه مزخرفاتی که تا الآن تحویل مردم دادند. قربون احمدی نژاد برم من. یک تار مویش به صدتا از این از کارافتاده های بی خاصیت و عقب مانده های ذهنی می ارزید. خدا هم خودشان و هم خانواده حروم خورشان و هم آبا و اجداد دزدشان را لعنت کند. آمین

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    دلار در زمان دولت قبل 3 برابر شد همینا میگفتن کشورو نابود کرد احمدی نژاد !!

دلار در زمان روحانی 10 برابر شد ! میگن شاهکار کردیم تو مدیریت کشور !!
    آخرین ویرایش توسط هندوکش؛ 2021/02/19, 13:30.

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

علی برکت الله !!

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

بله !! البته شاهکار حماقت !! و بی تدبیری !!

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3120

یه عمه سکینه ای بود که یه شوهری داشت به اسم مراد که خیلی خیلی بداخلاق بود فحش میداد، معتاد بود، دست بزن هم داشت. خلاصه بگم عمه سکینه که سه تا فرزند قد و نیم قد داشت، گفت میخوام از مراد طلاق بگیرم.

مراد هم گفت بچه ها رو جای مهرت بردار برو.

عمه سکینه طلاقشو گرفت و بعد چندسال شوهر کرد به مش رجب .

از شانس بد، مش رجب هم شوهر خوبی برای عمه سکینه نبود خلاصه بگم اونم هر روز با عمه سکینه دعوا و مرافعه داشتن.

عمه سکینه هم برای اینکه لج مش رجب رو در بیاره موقع دعوا مرافه از خوبیهای شوهر قبلی اش( مراد ) میگفت اگه مراد دست بزن داشت حداقل خرجی میداد اما تو چی؟

مراد حداقل یه قیافه ای داشت تو چی؟

مراد لااقل موقعی که نشئه بود به ما محبت میکرد تو چی و .....

با گفتن این حرفا عمه سکینه هم خودشو خالی میکرد هم لج مش رجب رو در میاورد.

اما جالبش اینجا بود که بعد چند سال کم کم خود عمه سکینه هم باورش شده بود که مراد آدم خوبی بوده!!!!

پاک یادش رفته بود که مراد چه بلایی سرش آورده بود کتکهایی هم که خورده بود یادش رفته بود

تا جایی که بچه هاش به عمه سکینه میگفتند تو که شوهر به این خوبی داشتی چرا طلاق گرفتی که ما را هم آواره کنی؟

کار به جایی رسیده بود که همه اونایی که مراد رو ندیده بودن فکر میکردن مراد یه شوهر ایده آلی بوده

که احتمالا سکینه خانم زبونم لال زیر سرش بلند شده و عاشق مش رجب شده.

بعدش سر ناسازگاری برداشته تا مراد طلاقش بده و بشه زن مش رجب.

داستان امروز ما با مملکتمون منو یاد عمه سکینه با مراد و مش رجب میندازه.

ملت سال ۹۲ روحانی رو انتخاب کرد تا از دست احمدی نژادها راحت بشه و حالا که بعضی هامون منتقد وضع موجود هستیم یه جوری از احمدی نژاد صحبت میکنیم انگار اون موقع مردم ما تو بهشت زندگی میکردن و ما با پشت پا زدن به مدینه فاضله ای که احمدی نژادی ها برامون ساخته بودند خودمون رو انداختیم تو بغل مش رجب .

درنهایت اینکه اگر امروز بواسطه مشتی مسئولان بی مسئولیت، و پشت میزنشینان بی اعتقاد و بی کفایت ، گرفتار مش رجب هستیم مراد را هم زیادی تطهیر نکنیم

تا حالا تو ایران هر رییس جمهوری اومد کاری کرد ما دلمون برای رییس جمهور قبلی تنگ بشه،

من نگران رییس جمهور بعدی ام که میخواد چیکار کنه که ما دلمون برای روحانی تنگ بشه.

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

نظر

• Bikhabar
              ستاره‌دار(22)
              • Sep 2020
              • 1189

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
              یه عمه سکینه ای بود که یه شوهری داشت به اسم مراد که خیلی خیلی بداخلاق بود فحش میداد، معتاد بود، دست بزن هم داشت. خلاصه بگم عمه سکینه که سه تا فرزند قد و نیم قد داشت، گفت میخوام از مراد طلاق بگیرم.

مراد هم گفت بچه ها رو جای مهرت بردار برو.

عمه سکینه طلاقشو گرفت و بعد چندسال شوهر کرد به مش رجب .

از شانس بد، مش رجب هم شوهر خوبی برای عمه سکینه نبود خلاصه بگم اونم هر روز با عمه سکینه دعوا و مرافعه داشتن.

عمه سکینه هم برای اینکه لج مش رجب رو در بیاره موقع دعوا مرافه از خوبیهای شوهر قبلی اش( مراد ) میگفت اگه مراد دست بزن داشت حداقل خرجی میداد اما تو چی؟

مراد حداقل یه قیافه ای داشت تو چی؟

مراد لااقل موقعی که نشئه بود به ما محبت میکرد تو چی و .....

با گفتن این حرفا عمه سکینه هم خودشو خالی میکرد هم لج مش رجب رو در میاورد.

اما جالبش اینجا بود که بعد چند سال کم کم خود عمه سکینه هم باورش شده بود که مراد آدم خوبی بوده!!!!

پاک یادش رفته بود که مراد چه بلایی سرش آورده بود کتکهایی هم که خورده بود یادش رفته بود

تا جایی که بچه هاش به عمه سکینه میگفتند تو که شوهر به این خوبی داشتی چرا طلاق گرفتی که ما را هم آواره کنی؟

کار به جایی رسیده بود که همه اونایی که مراد رو ندیده بودن فکر میکردن مراد یه شوهر ایده آلی بوده

که احتمالا سکینه خانم زبونم لال زیر سرش بلند شده و عاشق مش رجب شده.

بعدش سر ناسازگاری برداشته تا مراد طلاقش بده و بشه زن مش رجب.

داستان امروز ما با مملکتمون منو یاد عمه سکینه با مراد و مش رجب میندازه.

ملت سال ۹۲ روحانی رو انتخاب کرد تا از دست احمدی نژادها راحت بشه و حالا که بعضی هامون منتقد وضع موجود هستیم یه جوری از احمدی نژاد صحبت میکنیم انگار اون موقع مردم ما تو بهشت زندگی میکردن و ما با پشت پا زدن به مدینه فاضله ای که احمدی نژادی ها برامون ساخته بودند خودمون رو انداختیم تو بغل مش رجب .

درنهایت اینکه اگر امروز بواسطه مشتی مسئولان بی مسئولیت، و پشت میزنشینان بی اعتقاد و بی کفایت ، گرفتار مش رجب هستیم مراد را هم زیادی تطهیر نکنیم

تا حالا تو ایران هر رییس جمهوری اومد کاری کرد ما دلمون برای رییس جمهور قبلی تنگ بشه،

من نگران رییس جمهور بعدی ام که میخواد چیکار کنه که ما دلمون برای روحانی تنگ بشه.
              البته یه نکته مهم اینجا وجود داره و اون هم اینه که، احمدی نژاد سال های 84 و 88 نماینده حکومت و نظام بود و احمدی نژاد سال های 90 به بعد کسیه که در مقابل بخش بزرگی از نظام قرار داره. همون طور که رفسنجانی دهه هفتاد با رفسنجانی دهه هشتاد تفاوت زیادی داره. احمدی نژاد دهه هشتاد و دهه نود هم تفاوت زیادی داره.

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3120

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                البته یه نکته مهم اینجا وجود داره و اون هم اینه که، احمدی نژاد سال های 84 و 88 نماینده حکومت و نظام بود و احمدی نژاد سال های 90 به بعد کسیه که در مقابل بخش بزرگی از نظام قرار داره. همون طور که رفسنجانی دهه هفتاد با رفسنجانی دهه هشتاد تفاوت زیادی داره. احمدی نژاد دهه هشتاد و دهه نود هم تفاوت زیادی داره.
                تمامی اشخاصی که نام بردید

در زمین نظام مقدس بازی میکنند

بعضی هاشون مثل استاد اسدی هستند بعضی ها هم علی دایی.

حتی، اونی که دوست داشت به دوران طلایی نظام برگرده!!!!!

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1189

آخه در زمین نظام مقدس بازی می کنند، یعنی چی؟ این جمله یه مقدار مبهمه. بالاخره ما که نمی تونیم، درگیری های بسیار آشکاری که بینشون وجود داره رو نادیده بگیریم. شما واقعا فکر می کنید، رفسنجانی تو دهه هشتاد تو زمین نظام بازی می کرد؟ پس چرا بنده خدا رو که نزدیکترین فرد به خمینی بود. کلا دیگه آدم حساب نمی کردند. دقیقا خاطرم هست زمانی که رفسنجانی فوت کرد، ابتدا به صورت یک تیتر خیلی ساده در اخبار اعلام کردند که اکبر هاشمی بهرمانی فوت کرد و من که تا اون زمان ایشون رو به این نام نشنیده بودم، حتی نفهمیدم که رفسنجانی مرده /.:biggrinsmiley.:/. حالا بگذریم که بعدا با خودشون گفتن، این که دیگه مرده خطری نداره، دیگه انقدرم کم محلش نکنیم.
                  یا یه مثال دیگه بخوام براتون بزنم، ما همیشه علی لاریجانی رو دیدیم که خیلی مغرور و با نگاه از بالا صحبت میکنه. من فقط یه بار دیدم که این بنده خدا رنگ از رخسارش پرید و به ته ته پته افتاد. اون هم زمانی بود که احمدی نژاد صدای برادرش رو تو مجلس پخش کرد.
                  به نظرم این مسائل، چیزایی نیست که بشه ازش چشم پوشی کرد. و اینکه بگیم اینا همه تو زمین نظام بازی می کنند. فقط یه کلی گوییه. یعنی میفرمایید میرحسین و منتظری که بدبختا کلن تا آخر عمر حبس خانگی شدند. و یا بازرگان که به کلی از صحنه سیاست ایران حذف شد، در زمین نظام مقدس بازی می کردند؟!!!

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

آخه در زمین نظام مقدس بازی می کنند، یعنی چی؟ این جمله یه مقدار مبهمه. بالاخره ما که نمی تونیم، درگیری های بسیار آشکاری که بینشون وجود داره رو نادیده بگیریم. شما واقعا فکر می کنید، رفسنجانی تو دهه هشتاد تو زمین نظام بازی می کرد؟ پس چرا بنده خدا رو که نزدیکترین فرد به خمینی بود. کلا دیگه آدم حساب نمی کردند. دقیقا خاطرم هست زمانی که رفسنجانی فوت کرد، ابتدا به صورت یک تیتر خیلی ساده در اخبار اعلام کردند که اکبر هاشمی بهرمانی فوت کرد و من که تا اون زمان ایشون رو به این نام نشنیده بودم، حتی نفهمیدم که رفسنجانی مرده /.:biggrinsmiley.:/. حالا بگذریم که بعدا با خودشون گفتن، این که دیگه مرده خطری نداره، دیگه انقدرم کم محلش نکنیم.
                    یا یه مثال دیگه بخوام براتون بزنم، ما همیشه علی لاریجانی رو دیدیم که خیلی مغرور و با نگاه از بالا صحبت میکنه. من فقط یه بار دیدم که این بنده خدا رنگ از رخسارش پرید و به ته ته پته افتاد. اون هم زمانی بود که احمدی نژاد صدای برادرش رو تو مجلس پخش کرد.
                    به نظرم این مسائل، چیزایی نیست که بشه ازش چشم پوشی کرد. و اینکه بگیم اینا همه تو زمین نظام بازی می کنند. فقط یه کلی گوییه. یعنی میفرمایید میرحسین و منتظری که بدبختا کلن تا آخر عمر حبس خانگی شدند. و یا بازرگان که به کلی از صحنه سیاست ایران حذف شد، در زمین نظام مقدس بازی می کردند؟!!!
                    همه ما در زمین نظام داریم بازی میکنیم !

چه رای داده باشیم تا به حال ! چه نداده باشیم !

چه طرفدار نظام باشیم ! چه نباشیم !

چه انقلابی باشیم ! چه ضد انقلاب !

چه فقیر باشیم ! چه غنی !

چه اصولگرا باشیم ! چه اصلاح طلب !

چه سهامدار باشیم ! چه نباشیم !

و ....

اما باید دید در این نقش بازی کردنهای افراد ! چه مقدار به نفع یا ضرر مردم و جامعه رفتار شده !

طببیعی هست که وقتی درون یک سیستم هستی ! به تنهایی نمیتونی سیستم را مغلوب کنی ! و نیاز به همراهی دیگر اجزا داری !

حالا این بازی در نقش ریاست جمهور باشد ! ریاست مجلس باشد ! یک هنرمند باشد ! یک ورزشکار باشد ! یک کاسب باشد ! یه کارگر ساده باشد ! ....

هر نقشی باشد !

جامعه و مردمی که متوجه نمی شوند ! کدام رئیس جمهور ! کدام هنرمند ! کدام ورزشکار ! کدام کارگر ! کدام کاسب ! کدام پزشک ! کدام .... بهتر برای جامعه و کشور کار کرده ! محکوم به سردرگمی و فریب خوردگی بیشتر هست !

و تا وقتی از این پیله و دور باطل خارج نشه ! هنوز امیدی به رهایی این جامعه از دست سیستم یا غلبه اون بر سیستم ! وجود نداره !

امروز با یکی از دوستان بحثی در مورد شرایط اقتصادی داشتم !

آخرش گفت من قبول دارم که روحانی خیلی خراب کرده ! اما هرچی هست ! بازم از نظر من !! بهتر از احمدی نژاده !!

پرسیدم چرا !؟؟

گفت قبول دارم که تو اقتصاد بدتر از احمدی نژاد عمل کرده ! اما حداقل روحانی نرفت مادر چاوز را بغل کنه !!

با این افراد و تفکرات ! (که خود سیستم ! عامل اصلی ایجاد اون در افکار عمومی هست !) انتظاری نمی توان داشت !!

تازه اینها تحصیل کرده هامون هستن !

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3120

یه مثال میزنم شاید بهتر متوجه بشید

شمایی که میدونی رئیس جمهور تدارکات چی بیش نیست

وقتی توی انتخابات شرکت میکنی و وعدهای آنچنانی میدی، داری توی زمین نظام بازی میکنید( موسوی و کروبی و احمدی)

این اختلافاتی که نام بردید هم، دعوا بر سر منافع بیشتر از نظام هستش که، یکی به وعده غذایی دیگری چشم طمع داره.

.

نظر

• Bikhabar
                        ستاره‌دار(22)
                        • Sep 2020
                        • 1189

وقتی توی انتخابات شرکت میکنی و وعدهای آنچنانی میدی، داری توی زمین نظام بازی میکنید( موسوی و کروبی و احمدی)

این اختلافاتی که نام بردید هم، دعوا بر سر منافع بیشتر از نظام هستش که، یکی به وعده غذایی دیگری چشم طمع داره.

.
                        تا حدودی متوجه منظورتون هستم ولی یه سوال دارم. به نظرتون شاکله و قدرت اصلی نظام از اتفاقاتی که در دوره خاتمی افتاد راضی بود؟ آیا از اتفاقات سال 88 راضی بود؟ آیا از رفتارهای احمدی نژاد در اواخر دوره اش راضی بود؟ به نظرتون این اتفاقاتی که گفتم کوچیک و بی اهمیت بودن؟ حرف اینه که یه قدرت برتری وجود داره که هر کاری دلش میخواد میکنه، شما کدومو ترجیح میدی: 1- اون خیلی راحت و بی دغدغه هر کاری میخواد بکنه 2- یکی باشه که هی سر به سرش بذاره و اذیتش کنه و اتفاقا همین سر به سر گذاشتنا از ابهت اون کم کنه.
                        من دومی رو ترجیح میدم. از نظر من هم تمام کسانیکه بهشون رای دادم: خاتمی، معین، رفسنجانی، میرحسین و اگر سال 96 احمدی نژاد تایید صلاحیت میشد احمدی نژاد. چندان آدم های به درد بخوری نیستند ولی اگر قرار بود و اگر قراره تغییری اتفاق بیافته (که چشم آب نمیخوره) اینها وسیلند و میتونن برای دوره گذار کمک کنند.

نظر

• sundaaay
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 742

.
                          همانطور که درست اشاره کردید، این دعواها سر سهم بیشتر از سفره انقلاب هست و آبی برای ما مردم از این دعواها گرم نمیشه.

همانطور که بارها گفتم بنده نه رای دادم، و نه رای خواهم داد... چون رای رو توهین به ایران و ایرانی میدونم و یک جور سیرک هست... منتها از بین اصلاح چی و اصولگرا، ترجیح بنده همان اصولگرا هست.. حداقل میدونیم با کی طرف هستیم... و خود واقعی این جماعت رو به نمایش می زارن.... و خنده های چندش آور جواد ضخیم رو نظاره گر نخواهیم بود.
                          باز هم تکرار میکنم!!! منظور من شرکت در انتخابات یا بهتره بگیم انتصابات نیست.. چون عملا مسخره بازی هست و خیانت به ایران و ایرانی..

نظر

• sundaaay
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 742

یعنی واقعا هنوز هم یک سری افراد پیدا میشن که بحث کنن که اصولگرا بهتره یا اصلاح چی؟ و دنبال بد و بدتر باشن؟؟؟ و دستاورد های عظیم این دو شعبه داخلی رو باهم مقایسه کنن؟ /.:blinksmiley.:/

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3120

تا حدودی متوجه منظورتون هستم ولی یه سوال دارم. به نظرتون شاکله و قدرت اصلی نظام از اتفاقاتی که در دوره خاتمی افتاد راضی بود؟ آیا از اتفاقات سال 88 راضی بود؟ آیا از رفتارهای احمدی نژاد در اواخر دوره اش راضی بود؟ به نظرتون این اتفاقاتی که گفتم کوچیک و بی اهمیت بودن؟ حرف اینه که یه قدرت برتری وجود داره که هر کاری دلش میخواد میکنه، شما کدومو ترجیح میدی: 1- اون خیلی راحت و بی دغدغه هر کاری میخواد بکنه 2- یکی باشه که هی سر به سرش بذاره و اذیتش کنه و اتفاقا همین سر به سر گذاشتنا از ابهت اون کم کنه.
                              من دومی رو ترجیح میدم. از نظر من هم تمام کسانیکه بهشون رای دادم: خاتمی، معین، رفسنجانی، میرحسین و اگر سال 96 احمدی نژاد تایید صلاحیت میشد احمدی نژاد. چندان آدم های به درد بخوری نیستند ولی اگر قرار بود و اگر قراره تغییری اتفاق بیافته (که چشم آب نمیخوره) اینها وسیلند و میتونن برای دوره گذار کمک کنند.
                              "شاکله و قدرت اصلی نظام از اتفاقاتی که در دوره خاتمی افتاد راضی بود؟" بله کاملا راضی بودند

وضعیت فعلی نظام رو میشه با وضعیت نظام در سال 76 و انتصاب خاتمی مقایسه کرد

الان از آرزوهای نظام هستش که یکی مثل خاتمی پیدا بشه که مشارکت حداکثری واسه نظام بخره.

************************************************** ***********

"یکی باشه که سربه سرش بزاره و اذیتش کنه؟؟؟" مگه مهدکودکه!!!

حالا مگه اتفاقی افتاده؟ احمدی 11 روز رفت خونش نشست! چیزی شد؟ از اقتدارشون چیزی کم شد؟

************************************************** **********

اتفاقا اگه بدون دغدغه هر کاری که دلشون میخواست میکردند، خیلی بهتر بود

خیلی زودتر، اکثریت مردم به نتیجه فعلی میرسیدند.
                              .
                              آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2021/03/01, 15:29.

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3120

سال ۶۸ در خیابان زند شیراز شاهد دعوای شدید دو جوان بودم.

شخص سومی که حس دلسوزیش گل کرده بود، رفت تا آن دو را از هم جدا کرده و سازش دهد.

من نیز به عنوانِ ناظرِ خارجِ گودِ معرکه، رکن چهارم این دعوا بودم.

بعد از بگو و مگوها و فحش های شدید و هل دادن ها و بِکَش بکش های مستمر،

بالاخره با حضور سرنوشت ساز و حماسی این دلسوز محترم، دعوای آن دو خاتمه یافت،

سپس جداگانه سوار بر موتورسیکلت خود شده و به نشانه تشکر دستی را تکان دادند

و در حالی که می خندیدند( نمی دانم به چه چیز آن دلسوز) با هم رفتند!

دلسوز قصه ی واقعی ما ، خوشحال از خاتمه دادن به یک جدال بین دو برادر دینی خود،

داشت لباس پاره شده ی خود را راست و ریز می کرد که ناگهان،

فرم نگاه و حرکاتش عوض شد، گویا چیزی را نیز گم کرده بود؛

با حسرت دست خود را بر این جیب و آن جیب خود می گذاشت اما چیزی نمی یافت!!!

بله، کیف پولش را دزدیده بودند. معلوم شد زِر زدن ها، جَرّ و دعوایشان ، زرگری و صوری بوده

تا دلسوز بیچاره ما در آن شرایط حساس(کنونی!!!) تحت تاثیرِ تکلیف دینی،

سادگی کرده و برای کاهش خطرات جانی و مالی !!

به خدمتِ بازیِ هوشمندانه آن دو رقیبِ رفیق، در آید!

در این سادگی، البته چیزی از دلسوز قصه ی ما پاره شد و چیزی را نیز از دست داد!

دیروز اما با شنیدن متلک پرانی وِ جدال لفظی بین دو کهنسال

( حداد عادل و احمدی نژاد، دویار نزدیکِ سببی و نظری)،

یاد آن حادثه خیابان نمازی شیراز افتادم.

آیا ملت به عنوان دلسوز، وارد معرکه و جدال زرگری زرگران کهنه کار می شود یا خیر؟

آیا با حسرت خواهند پرسید:

چه کسی باز کیف پولِ صداقتِ مرا ربود؟!!

.

نظر

در حال کار...
                                X