عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mjtb
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 527

    #616
    پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

    در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
    دلواپس مجرم نیست، بیمار و بی سواد است!

    با این بنده خداها مهربونتر باشیم. :)):)):))



    بعضیا تازگیا رو این قسمت فعال شدن. ای بابا!

    امان از روزی که خزعبلات آدم خریدار نداشته باشه

    امان از روزی که آدم مجبور بشه به صورت ناشناس بیاد توهین کنه و بره

    آخـــــــی

    بدون شرح! &[]

    نظر

    • "Midas"
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 2483

      #617
      پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

      دوستانی که مورد فحاشی و عنایت گروه لیانشامپو طرفدار مموتی قرار گرفته و می گیرند، برای تلافی این منفی ها به همدیگر امتیاز مثبت بدهید، هم جبران منفی ها ست و هم مقابله به مثل.
      بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
      ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

      نظر

      • Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

        #618
        پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

        یه اقلیت سه یا چهار نفره هستند اینجا همین نشون میدونه رای 63 درصدی کذایی به توان حماقت محاسبه شده نه جمع جبری آراlaughingsmiley

        نظر

        • گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

          #619
          پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

          چهگونه مشهدیها ورشکست شدند؟
          فرخنده پورباقر- شهروندخبرنگار، مشهد
          خیابان «هاشمیه» در بلوار «وکیل آباد» مشهد از نقاط خوش آب و هوا و گران‎قیمت این شهر است. در هر دو طرف خیابان به طور میانگین تقریبا در هر 10 متر یک مغازه بنگاه معاملات املاکی وجود دارد که یادآور دوران رونق بازار مسکن مشهد و به ویژه در بلوار وکیل آباد است.

          اما «الان دیگر این جا مثل خانه ارواح شده است»؛ این را «محمد» می گوید. 47 ساله است، چهارشانه و تنومند با ته ریشی که تقریبا همهاش سفید شده اند: «بازار مسکن، بازار همه چیز؛ اقتصاد مشهد خوابیده. در کل تیرماه من تنها یک معامله فروش انجام دادم. حسابی تو سر قیمت ها خورده. دو سال پیش خانه بود که متری 5 میلیون تومان معامله می کردم ولی الان به زور با متری 5/3 میلیون مشتری برای مورد مشابه پیدا می شود. پول همه مردم قبضه شده است. کسی دیگر آهی در بساط ندارد که بخواهد معامله کند.»

          فاجعه اقتصادی در مشهد از دی ماه سال گذشته آغاز شد؛ زمانی که دادستان شهر دستور توقف خرید و فروش سهام «پدیده» را صادر کرد. قیمت این سهام که درابتدای فروردین 91، 4هزار تومان بود، در جهشی خیره کننده، دو سال بعد به 20 هزار تومان رسید.

          پس از دستور دادستانی، شهروندانی که میلیون ها و برخی میلیاردها تومان از نقدینگی خود را با رویاهای شیرین در پدیده سرمایه گذاری کرده و سهام های این شرکت را خریده بودند، راهی دفاتر این شرکت شدند تا سهام را پس دهند و پول های خود را پس بگیرند.

          «رجب»، راننده تاکسی 65 ساله ای که در خط «آزادشهر» به «میدان سعدی» کار می کند و از جمله مال باختگان است، تا امروز هیچ پولی پس نگرفته است و امیدی هم ندارد پولی به او بازگردانده شود.

          او بازنشسته اداره برق است و به پیشنهاد باجناقش که سود سرشاری از خرید و فروش سهام پدیده به جیب زده بود، مجاب می شود تا خانه خود در «بلوار امامت» را بفروشد و با بخشی از آن خانه ای رهن و باقی را در بازار پدیده سرمایه گذاری کند: «200 میلیون پولم رفته است؛ هست و نیستم. خانه به نام زنم بود و خیلی پی گیر است که آن را پس بگیرد. تازه اگر به سهام دی ماه حساب کنیم، می شود 500، 600 میلیون تومان. من خیلی به زنم دلداری می دهم که پول برمی گردد خانم جان؛ خانه خوب می خریم؛ الان که قیمت ها هم پایین است، ماشین شاسی بلند می خریم... . ولی ته دلم فکر نکنم پولی برگردد. 30 سال 6 صبح بیدار شدم که بعدش استراحت کنم اما حالا تازه خدا با ما شوخی اش گرفته و همان خانه ای که داشتیم هم از پایمان بیرون کشیدند. دختر کوچکم الان دانشجو است؛ سال آخر پزشکی همین دانشگاه آزاد مشهد. باور کنید اگر پول‎مان را ندهند، شهریه ندارم بدهم. لباس هم نمی توانم برایش بخرم.»

          «ابوذر» صاحب یک بوتیک در پاساژ «قسطنطنیه»، در قلب خیابان «احمدآباد» می گوید میزان فروش او در هفت ماه اخیر، حدود یک سوم شده است: «من نمی دانم چه بلایی بود. شهر نفرین شده اصلا. همه کاسبی ها خوابیده. شما خودت ببین، الان ساعت هفت عصرِ شب جمعه، تایم شلوغی مثلا، قسطن (قسطنطیه) این قدر خلوت است. آن زمان که دلار شده بود 3هزار و 600 هم کسب و کار ما این طوری نبود.»

          زمستان سال گذشته برخی رسانه های داخلی اعلام کرده بودند شرکت پدیده 94 هزار میلیارد تومان بدهی دارد. تعداد سهام داران نامشخص است اما وقتی شما در مشهد به صورت تصادفی با افراد با سن ها وجنسیت مختلف و طبقه تحصیلی متفاوت صحبت می کنید، آماری که دست تان می آید، این است که شاید از هر سه نفر بزرگ سال، یک نفر در این شهر پول خود را از دست داده است.

          ماجرا فقط محدود به پدیده نیست؛ «بانک میزان» هم اعلام ورشکستگی کرده، «بانک فرشتگان» گفته است در کوتاه مدت قادر نیست پول مشتریانی که می خواهند حساب خود را ببندند پرداخت کند، «گروه تبرک» نیز که با تقلید از پدیده، سهام بسیاری عرضه کرد، می گوید پول نقدی در بساط ندارد.

          «ملیسا» و «علیرضا» را در یک میهمانی دیدم؛ هر دو دندان‎پزشک هستند و از خانواده هایی نسبتا متمول. پس از عروسی در ابتدای سال گذشته ، تمام طلاها، سکه های بهار آزادی و شاباش هایی که در مراسم عروسی هدیه می گیرند را نقد می کنند و در بانک میزان می گذارند تا از سود ماهانه 30 درصدی آن بهره مند شوند؛ 400 میلیون تومان: «به ما گفته اند ماهی دو میلیون تومان می دهیم. یعنی من بدون حساب سود، بخواهم اصل پول را بگیرم ، 200 ماه طول می کشد. هم‎چین مملکت بی صاحابی داریم ما.»

          «علیرضا» می گوید باوجود هشدار های قبلی عمویش، تصمیم گرفته اند میزان را به دلیل پرداخت سود بالا انتخاب کنند و حالا رویشان نمی شود به خانواده های خود بگویند پول ها این طور بر باد رفته اند.

          ملیسا می گوید هر روز در کلینیک دندان پزشکی دانشگاه فردوسی به این فکر می کند که چه طور آن همه پول یک باره نیست شدند: «یهو این قدر عصبی میشم که خدا می‎دونه. باور کن چند بار باعث شده تمرکزم از دست بره و بی حسی رو جای دیگه تزریق کنم مثلا! یا اصلا یادم بره قرار بوده چی‎کار کنم رو دندونای مریض!»

          با این حال، به نظر نمی آید پایه های زندگی این زوج جوان به لرزه در آمده باشد. اما برای بعضی ها مانند «معصومه» 62 ساله که مستمری بگیر است، همسرش را از دست داده و شش سال است تنها زندگی می کند، سرمایه گذاری در بانک فرشتگان، دیگر نهاد ورشکسته مالی در مشهد، به کابوسی واقعی بدل شده است: «مادر جان! هر روز می روم بانک، جواب سر بالا می دهند؛ یک روز می گویند باید با رییس بانک حرف بزنید، یک روز می گویند با "آرمان" و "فردوسی" یکی شده اند و رفتند زیر نظر بانک مرکزی و... . فقط پول ما را نمی دهند. من 700 هزار تومان از مستمری شوهرم می گیرم. زمینی را پارسال فروختم که بچه هایم سهم خود را برداشتند، سهم من را هم برابر دادند. آن را گذاشتم در بانک. گول خوردم و در بانک مطمئن نگذاشتم. حالا این طور اسیر شدم.»

          «یاسمن» برای یک شرکت توزیع دارو به عنوان بازاریاب روزی 10 ساعت کار می کند و تقریبا در تمامی موسسه های بده‎کار به جز فرشتگان سرمایه گذاری کرده است: «20 میلیون سهم تبرک خریدم، 25 میلیون پدیده، 20 تومان هم در میزان داشتم.»

          یاسمن می گوید: «تقریباهیچ شبی راحت نخوابیدم. خوابم نمی بَرَد و مدام اضطراب دارم. رفتم تبرک، میگویند حواله رب گوجه بهت می دهیم، خب من رب می خواهم چه کار کنم؟ البته دلال های خودشان هستند که رب را بخرند؛ مثلا 20 میلیون سهم دارم، 24 میلیون رب می دهند، بعد دلال ها به 15 میلیون می خرند. صبر می کنم ببینم چه می شود.»

          گروه پدیده در ماه بهمن به خریداران خود پیشنهاد کرد در قبال واگذاری سهام، پول خود را در قالب یک فقره چک به تاریخ هفت ماه دیگر دریافت کنند.

          «مجید» مهندس عمران که پنج سال اخیر را به عنوان مهندس ناظر در پروژه های خرد ساختمان سازی مشغول بوده و حالا یک سال است در آژانس تاکسی‎رانی شهری کار می کند، می گوید پسر دایی اش چک گرفته و موعد آن شهریور است: «من منتظرم ببینم چک آن ها پاس می شود یا نه. چون گفتم باز با سهام می شود یک کاری کرد اما چک اگر پاس نشود، دست ما به جایی بند نیست.»

          حالا خیلی ها نفس ها را در سینه حبس کرده اند تا ببینند آیا پدیده قادر خواهد بود ماه آینده از پس پرداخت اولین بازپرداخت برآید یا نه. اگر حساب های پدیده باز هم خالی باشد، احتمال بالایی وجود دارد که باز هم تجمع های اعتراضی سهام داران از سر گرفته شود؛ این بار احتمالا با ناامیدی و خشم بیش تر.

          یک استاد علوم اجتماعی در «دانشگاه فردوسی» مشهد اوضاع اجتماعی در شهر را بسیار متشنج توصیف می کند:«مردم در حجم بسیار بالایی درگیر منازعات مالی شده اند. این وضعیت به لحاظ تاریخی سابقه ندارد که در یک مقطع کوتاه، تعداد زیادی از شهروندان یک شهر با کلاه برداری مالی روبه رو شوند. یعنی مدام این احساس بد به اشتراک گذاشته می شود. از سوی دیگر، این جمعیت به شدت احساس بی پناهی می کند؛ یعنی احساس نمی کند دولت یا قوه قضاییه به فکر آن ها است یا نهادی قصد دارد دِینِ این بنگاه های مالی را عهده دار شود و پول مردم را پس دهد. اساسا بحث مسکوت است و هیچ کدام از مقامات دیگر در مورد آن حرف نمی زنند. این فضا مدام به پژمردگی شهروندان دامن می زند. نقدینگی که از دست رفته است هیچ، سرمایه های روانی مردم نیز روز به روز کم و کم تر می شود. خب چه طور ممکن است پویایی در اقتصاد و بازار را از چنین مردمی انتظار داشته باشیم؟»

          رییس یکی از شعبه های «بانک پارسیان» امیدی ندارد این وضعیت در کوتاه مدت و بدون مداخله دولت بهبود پیدا کند: «پدیده حتی اگر قصد پرداخت هم داشته باشد، چنین پولی ندارد. اموالش هم به شدت بی ارزش هستند؛ پس پولی در میان مدت در کار نخواهد بود. نقدینگی مردم هم که دست این ها است، پس عملا بازار مسکن هم خوابیده است. بازار مسکن در مشهد مثل خیلی از شهرهای دیگر و حتی کشورهای دیگر بازار مادر است؛ یعنی رکود آن باعث یک رکود همه جانبه در اقتصاد می شود. اگر اراده از سوی دولت نباشد که وارد این ماجرا شود، لطمه های اقتصادی ادامه پیدا خواهد کرد. بدون کمک دولت، چشم اندازی برای بهبود اوضاع شهر وجود ندارد. از همه بدتر این است که بی اعتمادی وحشتناکی در میان مردم حاکم شده است و همه به هم بدبین شده اند. هر کسی فکر می کند هر لحظه ممکن است کلاهش برداشته شود. محافظه کاری اقتصادی چند برابر شده، در حالی که اقتصاد آزاد میانه ای با محافظه کاری ندارد و این موضوع برایش مانند سم مار کبری، کشنده است.»

          به هر کجای شهر که سر بزنیم، پژمردگی اقتصادی دیده می شود. از تسبیح و فیروزه فروشان خیابان امام رضا در جوار حرم امام هشتم شیعیان گرفته تا فروشنده ریش تراش های برقی «براون» در «مرکز خرید الماس شرق»، از فروشندگان محصولات «سونی» و «سامسونگ» در «خیابان سعدی» تا رستوران دارهای منطقه ییلاقی «شاندیز»، همگی معتقدند رکود در شهر بی‎داد می کند. آشکارا می توان دید مردم مشهد که روزگاری به بذله گویی و شوخی های مکرر مشهور بودند، کم حرف و غمگین شده اند و احساس ورشکستگی می کنند؛ ورشکستگی اقتصادی و اجتماعی.
          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

          نظر

          • Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

            #620
            پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

            استانهای خراسان اکثر مردم پولشون رو تو پدیده و میزان سرمایه گزاری کردن که حسابی زیان دیدن و مردم افسرده شدن و خیلی خانواده ها پاشیدن امیدوارم این وضعیت به مطلوب ترین شکل حل بشه

            نظر

            • Nay
              Banned
              • Aug 2014
              • 641

              #621
              پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

              در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
              دوستانی که مورد فحاشی و عنایت گروه لیانشامپو طرفدار مموتی قرار گرفته و می گیرند، برای تلافی این منفی ها به همدیگر امتیاز مثبت بدهید، هم جبران منفی ها ست و هم مقابله به مثل.
              موافق 100 درصد

              نظر

              • گیلان
                عضو فعال
                • Jul 2011
                • 2178

                #622
                پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                وضعیت منابع مالی بدهکار بزرگ پس از خروج نامش از فهرست تحریم
                حساب خالی زنجانی؛ شرکای زنجانی پول را از حسابش خارج کرده‌اند
                .
                .
                «پساتحریم» در پرونده زنجانی به این معناست که پول‌های بلوکه‌شده در حساب‌های بانکی او بايد به کشور بازگردد اما آن‌طور که عضو کمیسیون انرژی مجلس گفته «خبری از پول نیست و حساب‌های زنجانی پس از حذف نام او از فهرست تحریم اتحادیه اروپا خالی خالی بود». امیرعباس سلطانی، عضو كميسيون انرژي مجلس که در عین حال پیگیر دیدار با بابک زنجانی در اوین است، در همین زمینه به «شرق» می‌گوید: «دفعه پیش که نام زنجانی از تحریم اتحادیه اروپا خارج شد، امیدواری زیادی بود که بتوانیم در حساب‌های خارجی او ردپایی از منابع مالی به دست آوریم بااین‌حال متأسفانه پیگیری نمایندگان نشان داد که حساب‌های بانکی او خالی است و منابع مالی در آن وجود ندارد».

                هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                نظر

                • گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

                  #623
                  پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                  حمدی‌نژاد، جفت پوچ
                  -------
                  ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۵
                  احمد غلامی در روزنامه شرق نوشت: استاد گل یا پوچ بود. دورتادور سنگر می‌نشستیم و مشت‌هایمان را روبه‌رویش می‌گرفتیم. دو مشتمان را توی دست‌هایش می‌‌گرفت و زل می‌‌زد به چشم‌هایمان، بعد آرام می‌گفت: «دست چپ پوچ» و دست راست را همان‌طور روی هوا نگاه می‌داشت و خیره نگاه می‌کرد. بقیه مشت‌هایشان را جلو نگاه داشته و منتظر قضاوتش بودند.

                  یک‌دفعه بدون هیچ مقدمه‌ای بی‌آنكه نوبت بعدی رسیده باشد به سمتش می‌رفت و با قاطعیت می‌گفت: «جفت پوچ» مشت‌ همه را باز می‌کرد و به گل می‌رسید. اگر بگویم اشتباه در کارش نبود دروغ گفته‌ام اما به‌ندرت اشتباه می‌کرد. یکی از برادرهایش در جبهه‌های غرب شهید شده بود و می‌توانست برگردد عقب و خودش را از زیر توپ و خمپاره خلاص کند؛ اما نمی‌رفت، می‌جنگید، بازی می‌‌کرد و انگار مأموریت داشت مشت همه ما را باز کند.

                  این‌روزها با افشاگری‌های دولت روحانی از دولت سابق یاد بازی گل یا پوچ توی سنگر می‌افتم که دست‌های خالی چه‌جوری باز می‌شد.

                  حالا نوبت بازی گل یا پوچ دولت روحانی با دولت احمدی‌نژاد است. بقایی، مرتضوی، زنجانی و رحیمی مشت‌هایشان باز شده و دست‌هایشان خالی از سند و مدرک است؛ فقط دست‌های مشت‌شده احمدی‌نژاد جلو دولت روحانی باقی مانده است.

                  یاد آن دوستمان می‌افتم که مشت‌ها را در دو دستش می‌گرفت، بالا و پایین می‌کرد و زل می‌زد توی چشم‌های طرف مقابل و قاطعانه می‌گفت: «گل بده: دست راستت». اما بعید می‌دانم گلباز دولت روحانی بتواند گلی توی دست‌های احمدی‌نژاد پیدا کند. به احتمال زیاد هر دو دست احمدی‌نژاد پوچ است. از ابتدای این بازی اصلا گلی وجود نداشته است. بیشتر خالی‌بازی بوده و این را احمدی‌نژاد خودش بهتر از هركسی می‌داند که از هیچ‌کدام از نزدیکانش دفاع نكرد. حالا که نوبتش رسیده می‌خواهد به تله نیفتد: خالی بازی می‌کند. یعنی یکی از مشت‌هایش را باز می‌کند و دوباره با دیگری پر و تظاهر می‌کند که گل توی دست‌هایش است.

                  مگر برای او کاری دارد؟ هشت‌سال با ملت گل یا پوچ بازی کرد و جفت دست‌هایش پوچ بود. اما همه را با شعبده حرف‌هایش به انتظار نگاه داشت. حالا که یاران غریبانه نرفته‌اند و با سروصدا و با توشه‌ای پر از اتهامات در محاكم قضائی هستند احمدی‌نژاد راهی جز همین کارهایی که می‌کند ندارد. حرف‌هایش، شكایت‌هایش و سفرهای استانی نامیمونش که پر از وعده‌های خیالبافانه است، همه‌وهمه نه برای دفاع از آرمان انقلاب و مردم است نه حتی دفاع از خودش.

                  او فكر می‌کند بهترین دفاع حمله است؛ برای خلق سیاستی عوام‌فریبانه از جنس سیاست‌های گذشته. به‌نظر می‌رسد نه سندی برای اتهاماتش دارد نه مدرکی دال بر حسن ‌مدیریتش. ازاین‌رو می‌خواهد بازی را به‌نفع خودش و با شیوه خودش عوض کند. این تنها تیرِ کمان اوست: حمله برای دفاع و خلق سیاستی عوام‌فریبانه و غوغاسالارانه و تمركز و تجمیع مجدد نیروهای فروپاشیده اصولگرا که دیگر به قدرت او اعتمادی ندارند و به‌سختی حاضرند دورش حلقه بزنند.

                  بی‌تردید احمدی‌نژاد باورش نمی‌شد بهار قدرت چنین به‌زودی به خزان گراید. این ناباوری و بهت‌زدگی است که وادارش کرده آرزوهای ازدست‌رفته‌اش در «دولت بهار» را کد‌گذاری کند. هیچ رئیس‌جمهوری در ایران وضعیت او را نداشته است. آنچه خشمگین و عصبانی‌اش می‌کند این نیست که مردم تنهایش گذاشته‌اند، احمدی‌نژاد هرگز اعتقادی جدی به مردم نداشت. اگر داشت که اطرافیانش این‌چنین با ملت رفتار نمی‌کردند: عصبانی است چون احساس می‌کند‌ فریب‌خورده سیاست است و باید انتقامش را از سیاست با سیاست بگیرد. این موضوع از شعارهای سفرهای جدید استانی‌اش پیداست؛ تهی‌کردن آرمان‌های اصیل انقلاب، تنها سرمایه معنوی کشور.

                  حالا که سرمایه‌ای مادی وجود ندارد نوبت به خرج آرمان‌های انقلاب رسیده است. احمدی‌نژاد اگر می‌خواهد احیاگر آرمان‌های اصیل انقلاب باشد بهترین کار و عملی‌ترین کار، دفاع از یارانش است که با اتهامات اقتصادی دست‌به‌گریبانند و مهم‌تر از همه حاضرشدن در دادگاه و دفاع از خودش است. دفاع از خودش و دفاع از نام کسی که به اعتبار او به ریاست‌جمهوری رسید. اول از رجایی دفاع کند بعد به‌دنبال احیای آرمان‌های اصیل انقلاب باشد. احمدی‌نژاد نمی‌داند در سیاست بهترین دفاع حمله نیست. بهترین دفاع، دادن پاسخ‌های قانع‌کننده با سند و مدرک است. مگر اینكه جفت دست‌های او هم پوچ باشد.
                  ----
                  فرارو
                  هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                  نظر

                  • Nay
                    Banned
                    • Aug 2014
                    • 641

                    #624
                    پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                    در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                    استانهای خراسان اکثر مردم پولشون رو تو پدیده و میزان سرمایه گزاری کردن که حسابی زیان دیدن و مردم افسرده شدن و خیلی خانواده ها پاشیدن امیدوارم این وضعیت به مطلوب ترین شکل حل بشه
                    عیسی کلانتری: کل کشور در حال نابود شدن است


                    اونوقت کسی به فکر طمع کردگان باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

                    نظر

                    • گیلان
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 2178

                      #625
                      پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                      مصطفی پورمحمدی، وزیر دادگستری ایران، می‌گوید اسفندیار رحیم مشایی، رئیس دفتر محمود احمدی نژاد در دوران ریاست جمهوری او، در پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی "نقش قابل توجهی" داشته است.
                      آقای پورمحمد در مصاحبه با ضمیمه روزنامه ایران، که در خبرگزاری ایسنا بازنشر شده، گفته است: "به هر حال ایشان رئیس دفتر آقای احمدی‌نژاد بوده‌اند و در پرونده سه هزار میلیاردی نقش قابل توجهی داشته‌اند. در واگذاری فولاد و پروژه تهاتر دو طبقه‌کردن جاده چالوس به نور، جلسه‌ای در هتل استقلال به دستور مستقیم آقای مشایی بود. آقای مشایی نامه داده بودند و نقش قابل توجهی داشتند."
                      به گفته آقای پورمحمدی آقای رحیم مشایی در دفاع از خود گفته است که او کاری جز توصیه نکرده بود و مسئولان مرتبط باید مطابق وظایف قانونی خود عمل می‌کردند.
                      اسفندیار رحیم مشایی از نزدیکان محمود احمدی‌نژاد بود که بسیاری از محافظه‌کاران مخالف او بودند. انتصاب آقای رحیم مشایی به عنوان معاون اول رئیس جمهور با مخالفت رهبر جمهوری اسلامی مواجه شد و در نتیجه، آقای احمدی نژاد به جای معاونت ریاست جمهوری، او را به ریاست دفتر خود منصوب کرد.
                      مصطفی پورمحمدی در ابتدای دوره ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد برای مدتی وزیر کشور بود اما سپس با او دچار اختلاف نظر شد و ریاست سازمان بازرسی را به عهده گرفت.
                      آقای پورمحمدی به روزنامه ایران گفته است که در سال‌های آغازین کابینه آقای احمدی‌نژاد "فسادهای مالی کلان و به اصطلاح میلیاردی وجود نداشت و بیشتر تخلف‌های کوچک و بی انضباطی بود. تقریبا بیشتر پرونده‌های کلان و تخلف‌های میلیاردی طی دو سال آخر دولت دهم اتفاق افتاد." اعلام پیروزی آقای احمدی نژاد در دوره دهم ریاست جمهوری برغم حمایت رهبر جمهوری اسلامی از نتیجه اعلام شده انتخابات، با اعتراض نامزدهای این انتخابات و تظاهرات اعتراضی مواجه شد که چند ماه به طول انجامید.
                      وزیر دادگستری ایران گفته است که در مقام رئیس سازمان بازرسی به طور مرتب گزارش‌هایی از موارد احتمالی تخلف به قوه قضاییه می‌فرستاده است، از جمله یکی از این موارد برای ساخت مونوریل قم به دستور آقای احمدی نژاد بوده است.
                      آقای پورمحمدی افزوده است که "در آن زمان قوه قضاییه مایل نبود هر روز با دولت درگیر باشد و پرونده پیگیری جدی نشد. اینقدر پرونده‌ها زیاد شده بود که مصلحت نبود هر روز این درگیری‌ها ادامه پیدا کند."
                      در سال‌های اخیر موارد متعددی از پرونده‌های بزرگ چند هزار میلیارد تومانی مطرح شده است که اغلب آنها به دوره محمود احمدی‌نژاد مربوط می‌شود.
                      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                      نظر

                      • rajabi
                        عضو فعال
                        • Dec 2014
                        • 936

                        #626
                        پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                        با اجازه ی خانوم میناوی

                        پاسخ به یک شبهه مهم و فراگیر نفتی؛
                        درآمدهای نفتی در دوران دکتر احمدی نژاد واقعا چقدر بود؟

                        جواد صالحی اصفهانی، اقتصاددان سرشناس ایرانی مقیم آمریکا در تازه‌ترین یادداشتی که در سایت شخصی خود منتشر کرده است، به بررسی ادعاهای مطرح‌شده درباره درآمد نفتی ایران در دوره هشت‌ساله ریاست‌جمهوری دکتر محمود احمدی نژاد پرداخته و تلاش کرده است تصویری واقعی از این درآمدها به دست بدهد.

                        به گزارش میدان ۷۲، متن کامل یادداشت جواد صالحی اصفهانی به شرح زیر است:

                        احتمالا شما هم از افراد باسواد زیادی شنیده‌اید که در دوره‌ احمدی‌نژاد ۸۰۰ میلیارد دلار درآمد نفتی حاصل شده است (برای مثال وزیر اقتصاد ایران درگاردین) و روبین رایت در شوی دیان رهم در شبکه‌ ان‌پی‌آر چنین گفته‌اند) و این درآمد بیشتر از کل درآمد نفتی ایران در ۱۰۰ سال پیش از آن بوده است. خب، همین‌جا بگویم که نباید این ادعا را باور کرد. تکرار مدعیات اگرچه منجر به این می‌شود که آن مدعیات به ظاهر صادق آیند اما منجر به صدق آن‌ها نمی‌شود. بله، درست است که ثروت بادآورده‌ سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۲ بیشتر از کل درآمد حاصل از یک قرن پیش از آن بوده است، اما نه در ارزش واقعی دلاری‌اش و بنابراین نه در حقیقت!

                        قبل از آن‌که به سراغ اعداد و ارقام بروم، اجازه دهید توضیح دهم که چرا تصحیح این افسانه‌ محلی آن‌قدرها که به نظر می‌رسد، بیهوده نیست. بسیاری از ایرانیان بهره‌وری اقتصادشان را مرتبط با منابع بیشمار آن می‌دانند؛ یعنی درآمد نفتی. بسیاری معتقدند که والدینشان که در سال‌های انفجار جمعیتی دهه‌ ۱۹۷۰ زندگی و کار می‌کردند، وضع بسیار بهتری از امروز آن‌ها دارند و این همه چنان که افسانه‌های محلی می‌گوید در عین درآمد کمتر بود. بنابراین مقایسه‌ پول نفت امروز و دیروز هسته‌ ارزش‌گذاری بهره‌وری اقتصاد ایرانیان دیروز و امروز است.

                        حالا برویم سراغ اعداد و استدلال کنیم که چرا درآمد نفتی دوره احمدی‌نژاد بیشتر از درآمد سال‌های گذشته‌اش نبود -یا لااقل تفاوت عظیمی نداشت. پاسخ خیلی ساده است. ارزش دلار آمریکا در طول ۱۰۰ سال گذشته ثابت نبوده است، بنابراین درآمد نفتی امروز ارزش دلاری کمتری دارد. علاوه بر این، امروز با جمعیت بزرگ‌تری مواجهیم و بنابراین این درآمد نفتی باید خرج افراد بیشتری شود.

                        هر تخمین معقولی در این باره که درآمد بادآورده‌ نفت در آخرین دور انفجار قیمتی نفت می توانست چه رشدی را نصیب ایران کند نیازمند در نظر گرفتن حداقل سه نوع ملاحظه است: تبدیل درآمد اسمی دلاری به درآمد واقعی دلاری، تقسیم درآمد به جمعیت و کم کردن نرخ استهلاک سرمایه. دو تعدیل نخست ساده‌تر است و من آن دو را در این جا انجام می‌دهم. تعدیل آخر نیازمند اطلاعاتی از بازار سرمایه است که فعلا در دسترس من نیست.

                        بانک مرکزی ایران درآمد ناشی از صادرات نفت را بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۲، ۶۳۹ میلیارد دلار اعلام کرده است و بین سال‌های ۱۹۶۵ تا ۲۰۰۴، این درآمد ۵۸۲ میلیارد دلار اعلام شده است. (من نمی‌دانم عدد ۸۰۰ میلیارد دلاری که در زبان ها می‌چرخد از کجا آمده است اما قطعا از بانک مرکزی نیامده است).

                        خوشبختانه فرض درآمد کمتر از ۵۷ میلیارد دلار برای سال‌های پیش از ۱۹۶۵ که افسانه محلی را به ظاهر تصدیق می‌کند، فرض غلطی نیست. اما تصحیح ارزش دلار با استفاده از شاخص قیمت OECD، ارزش ثروت بادآورده‌ دوره ی احمدی نژاد را به ۳۱ درصد درآمد سال‌های بین ۱۹۶۵ و ۲۰۰۴ می‌کاهد و این یعنی ۳۰ درصد کل درآمد یک قرن پیش از احمدی نژاد. البته واقعیت عجیبی نیست چون دلار در سال ۱۹۶۵ ، ارزشی ۱۶ برابر دلار سال ۲۰۰۴ داشتهاست. اگر ترجیح می‌دهید درآمد ناشی از نفت به گزارش شاخص توسعه‌ جهانی را ببینید، نمودار آن در زیر آمده است؛ نتیجه البته خیلی مشابه ارقام اعلامی بانک مرکزی ایران است.

                        معتقدم اختلاف این دو نیز بیشتر مربوط به هزینه‌ تولید و صادرات نفت است. اگر تعدیل جمعیتی را نیز لحاظ کنیم این ثروت به ۱۶ درصد کاهش می‌یابد. اگر علاقه دارید می‌توانید درآمد نفتی دوره‌ خاتمی را نیز محاسبه کنید و ببینید که ۳۸ درصد درآمد نفتی دوره احمدی نژاد است. این هم نتیجه‌ عجیبی نیست چون دوره اول خاتمی، همراه بود با کاهش بی سابقه قیمت نفت. اعداد و ارقام ذکر شده را می‌توانید به صورت گرافیکی نیز در نمودارهای زیر ببینید.


                        نمودار ۱- صادرات نفت بر حسب میلیارد دلار آمریکا (مأخذ: بانک مرکزی ایران)

                        تعدیل بر اساس قدرت خرید، نمودار را به شدت جابه‌جا می‌کند و نشان می‌دهد که ثروت بادآورده‌ شاه در سال‌های دهه ۱۹۷۰ بسیاری بیشتر از سال‌های اخیر بوده است.


                        نمودار ۲- درآمدهای نفتی بر حسب میلیارد دلار سال ۲۰۱۲ (بانک مرکزی ایران)

                        در نهایت تعدیل بر اساس جمعیت، نشان می‌دهد که درآمد نفتی به ازای هر فرد در ۸ سال پایانی شاه، ۳٫۲ برابر سال‌های احمدی نژاد بوده است.


                        نمودار ۳- درآمد واقعی نفت به ازای هر نفر بر حسب دلار آمریکای سال ۲۰۱۲ (منبع: بانک مرکزی ایران)

                        http://72sq.com/67301/%D8%AF%D8%B1%D...98%D8%A7%D8%AF

                        نظر

                        • negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35711

                          #627
                          پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                          عکس/ استقبال معنادار مردم سنندج!


                          http://www.dolatebahar.com/view/1106...86%D8%AF%D8%AC!

                          نظر

                          • گیلان
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 2178

                            #628
                            پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                            سعید حجاریان: معجزه هزاره سوم هم حیف کرد، هم میل/بعضی‌ها گفتند به احمدی‌نژاد رأی ندادیم، اگر چنین باشد٬ معلوم نیست از کجا رأی آورد

                            ...بنده پیشتر هم گفته‌ام دولت قبل «سودایی» بود؛ دولت٬ نماینده عقل است؛ اما در دولت پیشین «سودا» بر «عقلانیت» غلبه داشت و آن را از اعتدال و تعادل خارج کرده بود. برای نمونه رئیس دولت قبل یکبار اعلام کرد دانشمندی داریم که به صحرا نگاه می‌کند و با همان نگاه تشخیص می‌دهد زیر زمین کجا معدن مس است و کجا معدن آهن. ، ...

                            ادامه موضوع را اینجا http://aftabnews.ir/fa/news/312132 مطالعه فرمائید .
                            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                            نظر

                            • گیلان
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 2178

                              #629
                              پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                              در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                              سعید حجاریان: معجزه هزاره سوم هم حیف کرد، هم میل/بعضی‌ها گفتند به احمدی‌نژاد رأی ندادیم، اگر چنین باشد٬ معلوم نیست از کجا رأی آورد

                              ...بنده پیشتر هم گفته‌ام دولت قبل «سودایی» بود؛ دولت٬ نماینده عقل است؛ اما در دولت پیشین «سودا» بر «عقلانیت» غلبه داشت و آن را از اعتدال و تعادل خارج کرده بود. برای نمونه رئیس دولت قبل یکبار اعلام کرد دانشمندی داریم که به صحرا نگاه می‌کند و با همان نگاه تشخیص می‌دهد زیر زمین کجا معدن مس است و کجا معدن آهن. ، ...

                              ادامه موضوع را اینجا http://aftabnews.ir/fa/news/312132 مطالعه فرمائید .
                              از این قبیل مثال‌ها فراوان میتوان زد٬ مانند اینکه یکبار رئیس دولت اعلام کرد٬ دختر نوجوان کم سن و سالی در خانه‌شان انرژی هسته‌ای تولید کرده است و اینک پس از چند سال معلوم نیست که آن نوجوان دانشمند کجاست؟ نمونه دیگر٬ یکبار رئیس دولت تصمیم گرفت آب دریای خزر را با دستگاههای آب شیرین‌کن تصفیه کرده و از فراز رشته‌کوه البرز با پمپ‌های قوی آن را به دشت پایین‌دست سمنان و گرمسار برساند تا از این طریق کویر را آباد کرده و در آنجا صیفی بکارد. من پیگیر بودم که طرح توجیهی این پروژه عظیم کجاست؟ بعدها معلوم شد٬ یک جزوه هفده٬ هجده صفحه‌ای٬ کل منبع این پروژه قرار بوده

                              =======================
                              لازم به توضیح است چنین پمپهایی تا بحال در جهان ساخته نشده است و وجود خارجی ندارد !
                              هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                              نظر

                              • RAMIN PEDRAM
                                عضو عادی
                                • Aug 2014
                                • 199

                                #630
                                پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                                هروقت دولت روحانی تونست سروسامانی به شبکه این تر نت ایران بده می فهم که عرضه داره سری به همین متای خودمون بزنید چندین هفته است که رو اعصابمونه
                                [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

                                نظر

                                در حال کار...
                                X