عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
    واقعا دکتر عارف شاگرد اول دانشگاه تهران و دکترا از دانشگاه استنفورد و یکی از بهترین اساتید دانشگاه صنعتی شریف محتاج رای طرفدارای احمدی نژاده :.thumbsupsmileyanim
    آب که سربالا رفت , قورباغه هم ابوعطا میخواند !!!
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
      آب که سربالا رفت , قورباغه هم ابوعطا میخواند !!!
      ابوعطا که جای خود بیشتر دوستانش هم در MIT هستند. ماکسیمم می تونم سوم راهنمایی رو قبول کنم. دیپلم ردی هم نه.

نظر

• argo
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 745

واقعا دکتر عارف شاگرد اول دانشگاه تهران و دکترا از دانشگاه استنفورد و یکی از بهترین اساتید دانشگاه صنعتی شریف محتاج رای طرفدارای احمدی نژاده :.thumbsupsmileyanim
        اولا عارفی در کار نیست
        دوما فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد که بنفع فارغ التحصیل حوزه کنار بره ادم باید شک کنه چطوری رفته استنفورد
        سوما فارغ التحصیل دانشگاه ازاد نالقوض اباد سفلی نسبت به فارغ التحصیل حوزه که شما بهش رای دادی سواد بیشتری داره
        البته این رو هم دیده ام یک نیمه اقازاده با معدل 12 از دانشگاه اکسفورد پذیرش گرفت اونم بصورت بورسیه از ایران
        یعنی اگر خرج کن باشی و توصیه دولتی هم داشته باشی از هر دانشگاهی با معدل 12 هم میشه پذیرش گرفت
        پي نوشت
        http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
        "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

دیگه همین مونده بود شما بیای پذیرش عارف از استنفورد رو زیر سوال ببری. این آدم با سواد ترین استاد من در مقطع کارشناسی ارشد بوده عالم و آدم می شناسند مقالات متعددی که تو مجلات معتبر هم چاپ کرده هم لابد مثل پذیرش دوست نیمه آقا زاده شما بوده

نظر

• روندشناس
            عضو فعال
            • May 2014
            • 1057

دیگه همین مونده بود شما بیای پذیرش عارف از استنفورد رو زیر سوال ببری. این آدم با سواد ترین استاد من در مقطع کارشناسی ارشد بوده عالم و آدم می شناسند مقالات متعددی که تو مجلات معتبر هم چاپ کرده هم لابد مثل پذیرش دوست نیمه آقا زاده شما بوده
            سوادش که مشخص هست معدن مس همان محیط گردشگری می باشد. من هم چند تا مقاله چاپ کردم خوب الان علم من زیاد هست . در ضمن آمار مقاله این دوره پایین اومده شعارتان هم اینه که مقاله چاپ کردن بار علمی نداره چی شد الان بار علمی پیدا کرده است.
            آخرین ویرایش توسط روندشناس؛ 2016/05/09, 06:02.

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
              سوادش که مشخص هست معدن مس همان محیط گردشگری می باشد. من هم چند تا مقاله چاپ کردم خوب الان علم من زیاد هست . در ضمن آمار مقاله این دوره پایین اومده شعارتان هم اینه که مقاله چاپ کردن بار علمی نداره چی شد الان بار علمی پیدا کرده است.
              شعارتان؟ من اصلا در مورد تعداد مقاله در این دوره یا آن دوره اظهار نظری نکردم.
              عارف جزو تیم پایه گذاران امضای دیجیتال در دنیاست. با مقالات آبدوغ خیاری که با جعل نموداری و عدد سازی در میاد بیرون کاری ندارم حداقل جای این که کسی رو که به گرد پاش هم نمی رسید زیر سوال ببرید برید مقالات اش و ارجاعات به اونها رو یه بررسی بکنید.

در مسابقات ریاضی کشور در رامسر در سال 1348 رتبه اول کشوری را به دست آورده

در کنکور سراسری رشته‌ی ریاضی سال 1349حائز رتبه‌ی دوم کشوری شده

He introduced and analyzed deterministic relay networks which is later termed as Aref Networks
              مقالاتی که ایشون در امنیت شبکه و رمزنگاری دارن اعتبار بین المللی داره
              در بیش از 1500 مقاله بین المللی به مقالات ایشون ارجاع شده این رو با مقالات آب دوغ خیاری مقایسه کنید. مقاله ای که بهش ارجاع نشه فاقد ارزش هست.

فکر کردن همه مثل دوهتور احمدی نژاد فرماندار بودن به صورت غیرقانونی دکترا گرفتن

نظر

• روندشناس
                عضو فعال
                • May 2014
                • 1057

شعارتان؟ من اصلا در مورد تعداد مقاله در این دوره یا آن دوره اظهار نظری نکردم.
                عارف جزو تیم پایه گذاران امضای دیجیتال در دنیاست. با مقالات آبدوغ خیاری که با جعل نموداری و عدد سازی در میاد بیرون کاری ندارم حداقل جای این که کسی رو که به گرد پاش هم نمی رسید زیر سوال ببرید برید مقالات اش و ارجاعات به اونها رو یه بررسی بکنید.

He introduced and analyzed deterministic relay networks which is later termed as Aref Networks
                مقالاتی که ایشون در امنیت شبکه و رمزنگاری دارن اعتبار بین المللی داره
                در بیش از 1500 مقاله بین المللی به مقالات ایشون ارجاع شده این رو با مقالات آب دوغ خیاری خودتون مقایسه کنید. مقاله ای که بهش ارجاع نشه فاقد ارزش هست.

فکر کردن همه مثل دوهتور احمدی نژاد فرماندار بودن به صورت غیرقانونی دکترا گرفتن
                مدرک گرفتن در خارج به مراتب را حتر از ایران هست . از هر دانشگاهی باشد. هزینه اش کمتره . ایران که کسی الان بی مدرک نیست همه لیسانس به بالا هستند . اینا نشانه علم یک طرف نیست . کسی یک اختراع و یا ابداع جدید کند در پیشرفت سریع یک علم باشد به اون میگن علم اون کار را داره، وگرنه از این عالم ها در جهان ریخته اند.
                اولا طرف مقابلت را نمیشناسی زود قضاوت نکن ثانیا پیشرفت علم و بها دادان به ان این دوره کم رنگ شده .

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

مدرک گرفتن در خارج به مراتب را حتر از ایران هست . از هر دانشگاهی باشد. هزینه اش کمتره . ایران که کسی الان بی مدرک نیست همه لیسانس به بالا هستند . اینا نشانه علم یک طرف نیست . کسی یک اختراع و یا ابداع جدید کند در پیشرفت سریع یک علم باشد به اون میگن علم اون کار را داره، وگرنه از این عالم ها در جهان ریخته اند.
                  اولا طرف مقابلت را نمیشناسی زود قضاوت نکن ثانیا پیشرفت علم و بها دادان به ان این دوره کم رنگ شده .
                  آقا اگر کسی رو از نظر سیاسی قبول ندراید سوابق علمی اش رو زیر سوال نبرید ایشون تو ایران هم رتبه 2 کشوری بوده
                  شما تشریف ببرید استنفورد اگر تونستید چهار واحد ابتدایی مدار 1 و 2 برق رو پاس کنید
                  ایشون مبدع یک شبکه به نام خودش در جهان هست
                  پایه گذاران امضای دیجیتال در دهه هفتاد میلادی بودن که مفهومش برای مردم عادی تازه 10-15 ساله جا افتاده
                  شاگرد اول دانشگاه تهران بوذه
                  رتبه ریاضی 1 کشور
                  کی گفته دانشگاه های معتبر آمریکا به همین راحتی به کسی بورسیه تحصیلی می دهند؟
                  ایشون ده ها مقاله معتبر داره

نظر

• روندشناس
                    عضو فعال
                    • May 2014
                    • 1057

آقا اگر کسی رو از نظر سیاسی قبول ندراید سوابق علمی اش رو زیر سوال نبرید ایشون تو ایران هم رتبه 2 کشوری بوده
                    شما تشریف ببرید استنفورد اگر تونستید چهار واحد ابتدایی مدار 1 و 2 برق رو پاس کنید
                    ایشون مبدع یک شبکه به نام خودش در جهان هست
                    پایه گذاران امضای دیجیتال در دهه هفتاد میلادی بودن که مفهومش برای مردم عادی تازه 10-15 ساله جا افتاده
                    شاگرد اول دانشگاه تهران بوذه
                    رتبه ریاضی 1 کشور
                    کی گفته دانشگاه های معتبر آمریکا به همین راحتی به کسی بورسیه تحصیلی می دهند؟
                    ایشون ده ها مقاله معتبر داره
                    دانشگاههای معتبر خارجی شرایط خاص خودش را داره پاس کردن ترم و واحد اونجا معنی نداره مهم فعالیت کاری هست. اما توی سیاست ادم توانمندی نمیتونه باشه . شاید در حیطه خودش مهارت داشته باشه مهارت داشتن نیز نشانه عالم بودن نیست . در هر حال من ایشون را از نظر سواد علمی نمی شناسم ونمیتونم قضاوت کنم . هر چند در گفتار و نحوه بیان میشه به خصوصیات یک شخص پی برد.

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

دانشگاههای معتبر خارجی شرایط خاص خودش را داره پاس کردن ترم و واحد اونجا معنی نداره مهم فعالیت کاری هست. اما توی سیاست ادم توانمندی نمیتونه باشه . شاید در حیطه خودش مهارت داشته باشه مهارت داشتن نیز نشانه عالم بودن نیست . در هر حال من ایشون را از نظر سواد علمی نمی شناسم ونمیتونم قضاوت کنم . هر چند در گفتار و نحوه بیان میشه به خصوصیات یک شخص پی برد.
                      پاس کردن ترم و واحد در همه دانشگاه ها معنی داره بسیار حرف عجیبی زدید. فقط در مقطع دکترا اون هم فقط در بعضی دانشگاه ها پاس کردن واحد الزامی نیست.

شما که از نحوه گفتار و بیان پی به شخصیت می برید عجیب است که از حرف های احمدی نژاد پی به شخصیت اش نبردید!

نظر

• روندشناس
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 1057

پاس کردن ترم و واحد در همه دانشگاه ها معنی داره بسیار حرف عجیبی زدید. فقط در مقطع دکترا اون هم فقط در بعضی دانشگاه ها پاس کردن واحد الزامی نیست.

شما که از نحوه گفتار و بیان پی به شخصیت می برید عجیب است که از حرف های احمدی نژاد پی به شخصیت اش نبردید!
                        من در دوره خاتمی و احمدی نژاد به مدت ده سال در خارج بودم شرایط علمی که در خارج به ایران توجه میشد به مراتب در دوره احمدی نژاد بهتر بودو بهتر شد. به ایرانیها خیلی توجه می کردند.

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

نظرتون در مورد نحوه بیان و رفتار یکی از بلند مرتبه ترین اساتید اخلاقی چیه

آیت الله جوادی آملی در دیدار با محمدرضا عارف:
                          آیت‌الله جوادی آملی با بیان این‌که دیاثت یا اخلاقی است و یا سیاسی عنوان کرد: «کسی که بیگانه را راه می دهد دیوث سیاسی است بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیر شدن با غیرت سازگار نیست.»

نظر

• روندشناس
                            عضو فعال
                            • May 2014
                            • 1057

نظرتون در مورد نحوه بیان و رفتار یکی از بلند مرتبه ترین اساتید اخلاقی چیه

آیت الله جوادی آملی در دیدار با محمدرضا عارف:
                            آیت‌الله جوادی آملی با بیان این‌که دیاثت یا اخلاقی است و یا سیاسی عنوان کرد: «کسی که بیگانه را راه می دهد دیوث سیاسی است بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیر شدن با غیرت سازگار نیست.»
                            هر کس میتونه از این به نفع خودش نظر بده من دیگه بحثی ندارم دوست عزیر شما تفکر خود را گفتی و من هم گفتم و ادامه بحث هم فایده نداره موفق باشی در پناه حق.

نظر

• Francis
                              عضو فعال
                              • Jan 2016
                              • 328

خودت رو اذیت نکن Rudel جان. کسی که اصرار به نفهم بودن داره هزار تا دلیل و منطق هم براش بیاری قانع نمیشه. اینها فکر میکنن همه در حد و اندازه خودشونن. وقتی نخبه و خارج درس خونده اینها میشه دکتر کردان که میره مدرک یک دانشگاه خارجی رو جعل میکنه (اون هم با غلط املایی!) دیگه تا ته داستان رو خودت برو
                              آخرین ویرایش توسط Francis؛ 2016/05/09, 08:21.

نظر

• گیلان
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 2178

در اصل توسط Francis پست شده است View Post
                                خودت رو اذیت نکن Rudel جان. کسی که اصرار به نفهم بودن داره هزار تا دلیل و منطق هم براش بیاری قانع نمیشه. اینها فکر میکنن همه در حد و اندازه خودشونن. وقتی نخبه و خارج درس خونده اینها میشه دکتر کردان که میره مدرک یک دانشگاه خارجی رو جعل میکنه (اون هم با غلط املایی!) دیگه تا ته داستان رو خودت برو
                                =D>=D>=D>...آفرین
                                متر و معیار اینها اشخاص پست فطری مانند کردان و یا برخی که در زندان و محکوم به خیانت و اعدام هستند میباشد , ...حالا شما از شخصی مانند عارف برایشان سخن مگوئید !!!...
                                با مزه هم اینست که میگویند از دلایل بی کفایتی و بیسوادی ایشان اینست که عکس معدن مس را نشناختند !!!!
                                هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

در حال کار...
                                X