عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

    #1411
    پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

    در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
    در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
    این روزها فیش‌های حقوقی نامتعارف دیگری در رسانه‌ها منتشر شده است؛ فیش‌هایی که البته حاصل پیگیری‌های معاون اول رئیس‌جمهور نیست بلکه فقط گوشه‌ای از واقعیت تلخی است که در بدنه دولت تدبیر و امید وجود دارد. خبرگزاری تسنیم در این باره با انتشار سندی دیگر از حقوق‌های نامتعارف و ده‌ها میلیون تومانی مدیران، نوشته است: رئیس صندوق توسعه ملی در حالی ماهانه ۵۷میلیون تومان حقوق دریافت می‌کند که کمک‌‌هزینه ورزش، خرید کتاب و اوقات فراغت فرزندانش نیز در فیش حقوقی وی لحاظ می‌شود! همچنین 4 مدیر دیگر صندوق توسعه ملی ماهانه 37 تا 43 میلیون تومان حقوق می‌گیرند! براساس این گزارش، صندوقی که با هدف تبدیل بخشی از عواید ناشی از فروش نفت و گاز، میعانات گازی و فرآورده‌های نفتی به ثروت‌های ماندگار، مولد و سرمایه‌های زاینده اقتصادی تشکیل شده است و کار اجرایی انجام نمی‌دهد، نه تنها حقوق‌های چند ده‌میلیونی به مدیران خود می‌دهد بلکه به آنها وام‌های چندصد میلیون تومانی با سود 4 درصد پرداخت می‌کند! رئیس هیات عامل این صندوق در حال حاضر صفدر حسینی است که طبق اسناد و مدارک موجود، از فروردین تا اسفند سال 94 به‌طور میانگین، 57 میلیون و 400 هزار تومان بابت حقوق آن هم فقط از این صندوق دریافت کرده است؛ به‌عبارت دیگر حسینی در سال گذشته جمعاً حدود 686 میلیون تومان بابت حقوق فقط از صندوق توسعه ملی گرفته است، چراکه قطعاً این دست از مدیران در بخش‌های دیگر خصوصی یا عمومی نیز به‌عنوان عضو یا رئیس هیات مدیره فعالیت دارند. جالب اینکه رئیس صندوق توسعه ملی که با حقوق میانگین ماهانه 57 میلیون فقط از یک دستگاه، بعید می‌رسد زندگی‌اش لنگ وام باشد، 300 میلیون تومان نیز تسهیلات وام آن هم با نرخ سود 4 درصد دریافت کرده است.

    5 وام 300 میلیون تومانی با سود 4 درصد!

    قائم‌مقام صندوق توسعه ملی نیز متوسط دریافتی ماهانه‌اش در سال گذشته، 43 میلیون و 500 هزار تومان بوده و جالب اینکه او نیز مانند آقای رئیس، وام 300میلیونی با 4 درصد سود دریافت کرده است. عضو دیگر هیات عامل صندوق توسعه ملی، سیدمحمد سعیدی نوری‌نائینی است که سال گذشته به‌طور متوسط ماهانه 38 میلیون و 800 هزار تومان به‌علاوه 300 میلیون تومان وام با نرخ 4 درصد دریافت کرده است. این عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی، بازنشسته است و قاعدتاً از دستگاهی که بازنشسته شده، حقوق بازنشستگی می‌گیرد. مسعود مزینی، دیگر عضو بازنشسته این صندوق به شمار می‌رود که در سال 94 به‌طور متوسط ماهانه 37 میلیون و 400 هزار تومان حقوق و مانند سایر اعضا وام 300 میلیونی با نرخ 4 درصد گرفته است. محمدرضا شجاع‌الدینی از دیگر اعضای بازنشسته هیات عامل صندوق توسعه ملی هم سال گذشته به‌طور متوسط ماهانه 37 میلیون و 200 هزار تومان حقوق و وام 300میلیونی گرفته است.

    وام 500 جوان در جیب 5 مدیر!

    بدین ترتیب 5 عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی جمعاً در سال گذشته علاوه بر 2 میلیارد و 500 میلیون تومان حقوق، یک و نیم میلیارد تومان نیز وام با سود 4درصد دریافت کرده‌اند. در شرایطی که آه و فغان بانک‌ها مدام از نداشتن نقدینگی برای پرداخت وام ازدواج جوانان بلند است، باور کردن اعطای یک و نیم میلیارد تومان وام 4درصدی آن هم فقط به 5 نفر سخت است! با یک حساب سرانگشتی، اگر قرار بود این مبلغ که در اختیار 5 نفر قرار گرفته است، به زوج‌های جوان داده شود، حداقل 150 نفر می‌توانستند وام ازدواج 10 میلیون تومانی دریافت کنند؛ البته باید توجه داشت که این وام در سال 94 اعطا شده و آن موقع وام ازدواج 3 میلیون تومان بود، یعنی اگر همان زمان این رقم به وام ازدواج اختصاص می‌یافت، 500 نفر از این تسهیلات بهره‌مند می‌شدند. آنچه در این فیش حقوقی جالب‌تر از میزان دریافتی و اعداد و ارقام درشت آن است، عناوین و مواردی است که آقای رئیس را مستحق دریافت حقوق 57 میلیون تومانی کرده است، مواردی که به‌احتمال زیاد بسیاری از آنها را در هیچ فیش حقوقی دیگری ندیده‌اید، عناوینی که بیشتر شبیه یک طنز تلخ است تا واقعیت. «حق تلفن همراه (360 هزار تومان)، ایاب و ذهاب (جالب اینکه مدیران ما خودروی دولتی به‌همراه راننده دارند)، هزینه پزشکی، هزینه‌های دندانپزشکی، اعیاد (براساس فیش‌های حقوقی موجود، تقریباً در بیشتر ماه‌های سال آقای رئیس بابت اعیاد دریافتی داشته است و این غیر از دریافتی‌های عید نوروز است)، بهره‌وری سه‌ماهه، کمک‌هزینه اوقات فراغت فرزندان، کمک‌هزینه خرید لباس، کمک‌هزینه خرید کتاب، کمک‌هزینه سفر، کمک‌هزینه ورزش، کمک‌هزینه تحصیلی و پاداش (آقای رئیس در فیش حقوقی مرداد 5 میلیون تومان و در شهریور 8 میلیون تومان پاداش دریافت کرده است) از جمله عناوین موجود در فیش حقوقی آقای رئیس است. نکته قابل تأمل درباره «حق اوقات فراغت فرزندان» این است که سیده فاطمه حسینی یکی از فرزندان آقای رئیس، نماینده مردم تهران در مجلس دهم است! اعضای هیات عامل صندوق توسط هیات امنای صندوق توسعه ملی (که اکثرا اعضای حقوقی دولت هستند) با حکم رئیس‌جمهور تعیین می‌شوند.
    در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    حقوق‌ ناقابل ۵۷ میلیونی!


    بانک‌هایی که به سختی و با هزاران اما و اگر وام ۵ تا ۱۰ میلیون تومانی به جوانان می‌دهند، در یک سال گذشته مجموعا یک و نیم میلیارد تومان وام ۴ درصد فقط به ۵ نفر از مدیران صندوق توسعه ملی پرداخت کرده‌اند.
    به گزارش وطن امروز ، بانک‌هایی که به سختی و با هزاران اما و اگر وام 5 تا 10 میلیون تومانی به جوانان می‌دهند، در یک سال گذشته مجموعا یک و نیم میلیارد تومان وام 4 درصد فقط به 5 نفر از مدیران صندوق توسعه ملی پرداخت کرده‌اند.

    مدیرانی که البته هر کدام از آنها 37 تا 57 میلیون تومان حقوق ماهانه نیز دریافت می‌کنند و در این حقوق‌ها عناوینی همچون «حق اوقات فراغت فرزندان» و «کمک هزینه ورزش» نیز وجود دارد!

    پس از آنکه فیش حقوقی مدیران ارشد بیمه مرکزی و مدیرعامل بانک رفاه کارگران در رسانه‌ها منتشر شد و رئیس‌جمهور را مجبور کرد در نامه‌ای به معاون اول خود، خواستار شناسایی فیش‌های حقوقی نجومی و برخورد با مدیران متخلف شود، این روزها فیش‌های حقوقی نامتعارف دیگری در رسانه‌ها منتشر شده است؛ فیش‌هایی که البته حاصل پیگیری‌های معاون اول رئیس‌جمهور نیست بلکه فقط گوشه‌ای از واقعیت تلخی است که در بدنه دولت تدبیر و امید وجود دارد.

    خبرگزاری تسنیم در این باره با انتشار سندی دیگر از حقوق‌های نامتعارف و ده‌ها میلیون تومانی مدیران، نوشته است: رئیس صندوق توسعه ملی در حالی ماهانه 57میلیون تومان حقوق دریافت می‌کند که کمک‌‌هزینه ورزش، خرید کتاب و اوقات فراغت فرزندانش نیز در فیش حقوقی وی لحاظ می‌شود! همچنین 4 مدیر دیگر صندوق توسعه ملی ماهانه 37 تا 43 میلیون تومان حقوق می‌گیرند! براساس این گزارش، صندوقی که با هدف تبدیل بخشی از عواید ناشی از فروش نفت و گاز، میعانات گازی و فرآورده‌های نفتی به ثروت‌های ماندگار، مولد و سرمایه‌های زاینده اقتصادی تشکیل شده است و کار اجرایی انجام نمی‌دهد، نه تنها حقوق‌های چند ده‌میلیونی به مدیران خود می‌دهد بلکه به آنها وام‌های چندصد میلیون تومانی با سود 4 درصد پرداخت می‌کند! رئیس هیات عامل این صندوق در حال حاضر صفدر حسینی است که طبق اسناد و مدارک موجود، از فروردین تا اسفند سال 94 به‌طور میانگین، 57 میلیون و 400 هزار تومان بابت حقوق آن هم فقط از این صندوق دریافت کرده است؛ به‌عبارت دیگر حسینی در سال گذشته جمعاً حدود 686 میلیون تومان بابت حقوق فقط از صندوق توسعه ملی گرفته است، چراکه قطعاً این دست از مدیران در بخش‌های دیگر خصوصی یا عمومی نیز به‌عنوان عضو یا رئیس هیات مدیره فعالیت دارند.

    جالب اینکه رئیس صندوق توسعه ملی که با حقوق میانگین ماهانه 57 میلیون فقط از یک دستگاه، بعید می‌رسد زندگی‌اش لنگ وام باشد، 300 میلیون تومان نیز تسهیلات وام آن هم با نرخ سود 4 درصد دریافت کرده است.

    5 وام 300 میلیون تومانی با سود 4 درصد!

    قائم‌مقام صندوق توسعه ملی نیز متوسط دریافتی ماهانه‌اش در سال گذشته، 43 میلیون و 500 هزار تومان بوده و جالب اینکه او نیز مانند آقای رئیس، وام 300میلیونی با 4 درصد سود دریافت کرده است. عضو دیگر هیات عامل صندوق توسعه ملی، سیدمحمد سعیدی نوری‌نائینی است که سال گذشته به‌طور متوسط ماهانه 38 میلیون و 800 هزار تومان به‌علاوه 300 میلیون تومان وام با نرخ 4 درصد دریافت کرده است. این عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی، بازنشسته است و قاعدتاً از دستگاهی که بازنشسته شده، حقوق بازنشستگی می‌گیرد. مسعود مزینی، دیگر عضو بازنشسته این صندوق به شمار می‌رود که در سال 94 به‌طور متوسط ماهانه 37 میلیون و 400 هزار تومان حقوق و مانند سایر اعضا وام 300 میلیونی با نرخ 4 درصد گرفته است. محمدرضا شجاع‌الدینی از دیگر اعضای بازنشسته هیات عامل صندوق توسعه ملی هم سال گذشته به‌طور متوسط ماهانه 37 میلیون و 200 هزار تومان حقوق و وام 300میلیونی گرفته است.

    وام 500 جوان در جیب 5 مدیر!

    بدین ترتیب 5 عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی جمعاً در سال گذشته علاوه بر 2 میلیارد و 500 میلیون تومان حقوق، یک و نیم میلیارد تومان نیز وام با سود 4درصد دریافت کرده‌اند. در شرایطی که آه و فغان بانک‌ها مدام از نداشتن نقدینگی برای پرداخت وام ازدواج جوانان بلند است، باور کردن اعطای یک و نیم میلیارد تومان وام 4درصدی آن هم فقط به 5 نفر سخت است! با یک حساب سرانگشتی، اگر قرار بود این مبلغ که در اختیار 5 نفر قرار گرفته است، به زوج‌های جوان داده شود، حداقل 150 نفر می‌توانستند وام ازدواج 10 میلیون تومانی دریافت کنند؛ البته باید توجه داشت که این وام در سال 94 اعطا شده و آن موقع وام ازدواج 3 میلیون تومان بود، یعنی اگر همان زمان این رقم به وام ازدواج اختصاص می‌یافت، 500 نفر از این تسهیلات بهره‌مند می‌شدند.

    آنچه در این فیش حقوقی جالب‌تر از میزان دریافتی و اعداد و ارقام درشت آن است، عناوین و مواردی است که آقای رئیس را مستحق دریافت حقوق 57 میلیون تومانی کرده است، مواردی که به‌احتمال زیاد بسیاری از آنها را در هیچ فیش حقوقی دیگری ندیده‌اید، عناوینی که بیشتر شبیه یک طنز تلخ است تا واقعیت. «حق تلفن همراه (360 هزار تومان)، ایاب و ذهاب (جالب اینکه مدیران ما خودروی دولتی به‌همراه راننده دارند)، هزینه پزشکی، هزینه‌های دندانپزشکی، اعیاد (براساس فیش‌های حقوقی موجود، تقریباً در بیشتر ماه‌های سال آقای رئیس بابت اعیاد دریافتی داشته است و این غیر از دریافتی‌های عید نوروز است)، بهره‌وری سه‌ماهه، کمک‌هزینه اوقات فراغت فرزندان، کمک‌هزینه خرید لباس، کمک‌هزینه خرید کتاب، کمک‌هزینه سفر، کمک‌هزینه ورزش، کمک‌هزینه تحصیلی و پاداش (آقای رئیس در فیش حقوقی مرداد 5 میلیون تومان و در شهریور 8 میلیون تومان پاداش دریافت کرده است) از جمله عناوین موجود در فیش حقوقی آقای رئیس است. نکته قابل تأمل درباره «حق اوقات فراغت فرزندان» این است که سیده فاطمه حسینی یکی از فرزندان آقای رئیس، نماینده مردم تهران در مجلس دهم است! اعضای هیات عامل صندوق توسط هیات امنای صندوق توسعه ملی (که اکثرا اعضای حقوقی دولت هستند) با حکم رئیس‌جمهور تعیین می‌شوند.

    دستور رئیس‌جمهور اجرا شود

    یافتن و تحلیل این واقعیت‌های تلخ هرچند برای افکار عمومی و رسانه‌ها بویژه اقشار ضعیف و متوسط جامعه سخت و دردآور است اما نشان می‌دهد در جامعه‌ای که قشر کارگر، تحصیلکرده و مردم عادی آن برای دریافت حقوق «بخور و نمیر» یا یک وام 5 میلیون تومانی باید به چندین رئیس و مدیر و ضامن التماس کنند، عده‌ای در بدنه دولت حضور دارند که بی‌هیچ التماس و دغدغه، هر ماه حقوقی برابر با 10 تا 50 فقره وام 5 میلیون تومانی دریافت می‌کنند و البته این جدا از وام‌های 300 میلیون تومانی آنهاست! اکنون اجرایی شدن دستور رئیس‌جمهور برای شناسایی حقوق‌های نامتعارف، استرداد مبالغ به بیت‌المال و برکناری مدیران متخلف، نخستین انتظاری است که مردم از دولت تدبیر و امید دارند. به این معنا که مدیرعامل بانک رفاه (که دریافتی‌های 180 و 230 میلیون تومانی داشته است) هرچه سریع‌تر برکنار شود و دریافتی‌های او به بیت‌المال بازگردانده شود و با مدیران متخلف دیگر نیز به همین شکل برخورد شود تا این طور استنباط نشود که قرار است دستور رئیس‌جمهور روی زمین بماند!

    http://donya-e-eqtesad.com/SiteKhan/1068943

    در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
    صفدر حسینی دخترش هم فرستاد مجلس.دزدی و بچاپیدن اینها تمامی ندارد. البته الان رو کرده اند تا شلوار دولت را پایین بکشند اما اینها از قدیم این دزدی و بخور بخورها را داشته اند. هرکس حقوقهای آنچنانی میگرفته باید سر میادین اصلی شهر آورده شود و سرش را در ملا عام با خودتراش بتراشند و بعد نوک سیبیلهایش را با قیچی بچینند و اگر سیبیل نداشت ابروهایش را بچینند و بعد دمرو خوابانده 365 عدد شلاق با کابل بزنند تا به ازای هر روزی که در یک سال خورده یادش از لب تشنه بدبختان بیفتند. بعد از شلاق اموالش را مصادره کنند و به سیبری منتقلش کنند و اگر روسیه نپذیرفت به سیبری بروند در یکی از باغ وحش های ایران خوراک کفتارها بشود. با سپاس
    در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
    واکنش جوانترین عضو مجلس به حقوق نجومی پدرش

    کدخبر:۲۴۴۰۹ دوشنبه، ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷:۲۵ ۹۶ بازدید



    انتشار خبر حقوق 57 میلیونی، وام 300 میلیونی با سود 4 درصد و کمک‌هزینه اوقات فراغت فرزندان رئیس صندوق توسعه ملی، بر جنجال فیش‌های نجومی مدیران دولتی دمیده است. بعد از افشای فیش حقوقی چند ده‌میلیونی برخی مدیران عالی‌رتبه بیمه مرکزی و مدیرعامل بانک رفاه که طی چند هفته پیش رسانه‌ای شد، بهانه‌تراشی‌ها و ادله ریز و درشت بسیاری مطرح شد.

    پشت‌بند این حرف و حدیث‌ها یک نفر عذرخواهی کرد و یک نفر استعفا کرد و عده‌ای هم قول پیگیری و رسیدگی دادند تا شاید تسلی دل میلیون‌ها کارگر و کارمندی باشند که سر و ته برجشان را با وصله و پینه به هم می‌رسانند؛ اما هنوز این عذر و بهانه‌ها داغ این تخلف قانونی را سرد نکرده، چشممان به جمال یک فیش عجیب و غریب تازه روشن شده است.

    بر اساس گزارش‌های منتشرشده که روابط عمومی صندوق توسعه ملی نیز حاضر به تکذیب آن نشده، رئیس صندوق توسعه ملی در حالی ماهیانه ۵۷ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کند که کمک‌هزینه ورزش، خرید کتاب و اوقات فراغت فرزندانش نیز در فیش حقوقی وی لحاظ می‌شود.

    رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی (صفدر حسینی)، از فروردین تا اسفند سال 94 به‌طور میانگین، 57 میلیون و 400 هزار تومان بابت حقوق آن هم فقط از این صندوق دریافت کرده است؛ به‌عبارت دیگر حسینی در سال گذشته جمعاً حدود 686 میلیون تومان بابت حقوق از صندوق توسعه ملی گرفته است چراکه قطعاً این دست از مدیران در بخش‌های دیگر خصوصی یا عمومی نیز به‌عنوان عضو یا رئیس هیئت مدیره فعالیت دارند.

    جالب اینکه رئیس صندوق توسعه ملی که با حقوق میانگین ماهانه 57 میلیون فقط از یک دستگاه، بعید می‌رسد زندگی‌اش لنگ وام باشد، 300 میلیون تومان نیز تسهیلات وام آن هم با نرخ سود چهار درصد دریافت کرده است.

    آنچه در این فیش حقوقی جالب‌تر از میزان دریافتی و اعداد و ارقام درشت آن است، عناوین و مواردی است که آقای رییس را مستحق دریافت حقوق 57 میلیون تومانی کرده است، مواردی که به‌احتمال زیاد بسیاری از آنها را در هیچ فیش حقوقی دیگری ندیده‌اید، عناوینی که بیشتر شبیه یک طنز تلخ است تا واقعیت...

    مزد شغل، مزد سنوات نهایی، حق پست نهایی، حق اولاد، حق مسکن، حق خواروبار، حق شیفت، حق تلفن همراه (360 هزار تومان)، اضافه کار، ایاب و ذهاب (جالب اینکه مدیران ما خودروی دولتی به‌همراه راننده دارند)، یارانه غذا، هزینه پزشکی، هزینه‌های دندانپزشکی، یک‌سی‌ام پرداختی، اعیاد (بر اساس فیش‌های حقوقی موجود، تقریباً در بیشتر ماه‌های سال آقای رئیس بابت اعیاد، دریافتی داشته است و این غیر از دریافتی‌های عید نوروز است)، بهره‌وری سه‌ماهه، کمک‌هزینه اوقات فراغت فرزندان، کمک‌هزینه خرید لباس، کمک‌هزینه خرید کتاب، کمک‌هزینه سفر، کمک‌هزینه ورزش، کمک‌هزینه تحصیلی و پاداش (آقای رئیس در فیش حقوقی مرداد، 5 میلیون تومان و در شهریور هشت میلیون تومان پاداش دریافت کرده است) از جمله عناوین موجود در فیش حقوقی آقای رئیس است.




    به‌عبارت دیگر، علاوه‌بر وجود برخی عناوین عجیب و غریب مثل حق پست نهایی، مزد سنوات نهایی، یک‌سی‌ام پرداختی و بهره‌وری سه‌ماهه؛ آقای رئیس هزینه تلفن همراه، ایاب و ذهاب، کمک‌هزینه اوقات فراغت فرزندان، کمک‌هزینه خرید کتاب، کمک‌هزینه سفر، کمک‌هزینه ورزش و کمک‌هزینه تحصیل خود را هم از صندوق توسعه ملی دریافت می‌کند.



    واکنش دختر به حقوق پدر چيست؟


    آنچه که فیش حقوقی رئیس صندوق توسعه ملی را مهمتر ساخته، حضور دختر وی در مجلس است.

    سیده فاطمه حسینی دختر صفدر حسینی جوان‌ترین نماینده مجلس دهم است که از طریق لیست اصلاح‌طلبان تهران وارد بهارستان شده است.

    مطابق قانون اساسی،‌ مجلس علاوه بر قانونگذاری، وظیفه نظارت بر اجرای قوانین توسط مجریان دولتی را نیز دارد.

    با توجه به این که فاطمه حسینی به عضویت کمیسیون اقتصادی مجلس درآمده و نظارت بر مدیریت دستگاه‌های اقتصادی همچون صندوق توسعه ملی نیز مستقیماً در حوزه کار کمیسیون اقتصادی مجلس است، باید دید واکنش دختر به دريافت هاي صدها ميليوني پدر چه خواهد بود؟

    با توجه به متن سوگند نمایندگان مجلس طبق اصل ۶۷ قانون اساسی، خانم حسینی مکلف به تلاش برای پیگیری تخلفات در دستگاه‌های اجرایی همچون حقوق کلان پدرش در صندوق توسعه ملی است.

    در متن سوگندنامه نمایندگان آمده است:‌

    بسم الله الرحمن الرحیم

    «من در برابر قرآن مجید به خدای متعال سوگند یاد می‌کنم و با تکیه بر شرف انسانی خویش تعهد می‌کنم که پاسدار حریم اسلام و نگهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی ملت ایران و مبانی جمهوری اسلامی باشم. همچنین ودیعه‌ای که ملت به ما سپرده به عنوان امینی عادل پاسداری کنم، و در انجام وظایف وکالت، امانت و تقوا را رعایت نمایم و همواره به استقلال و اعتلای کشور و حفظ حقوق ملت و خدمت به مردم پایبند باشم، از قانون اساسی اطاعت کنم و در گفته‌ها و نوشته‌ها و اظهار نظرها استقلال کشور و آزادی مردم و تأمین مصالح آنان را مدنظر داشته باشم.»

    بنابراین خانم حسینی که سوگند خورده در گفته‌ها و نوشته‌ها و اظهار نظرها استقلال کشور و آزادی مردم و تأمین مصالح آنان را مدنظر داشته باشد، انتظار اين است كه اين نماينده مردم تهران بر طبق این سوگند، نسبت به دريافت‌هاي ده‌ها ميليوني و وام‌هاي 300 ميليوني پدر و همكارانش موضع‌گیری و آن را پيگيري نمايد.


    در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
    دولت یازدهم= دروغ ریاکاری دولت ضد رفاه مردمی و حامی کیسه دوختن برای ملت گرفتار
    در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
    فیش‌های حقوقی جدید رسید / این بار مدیران بانک تجارت

    کدخبر:۲۴۳۸۳ یکشنبه، ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۷:۱۷ ۹۸۳۲ بازدید


    روابط عمومی بانک تجارت در این اطلاعیه نسبت به فیش‌های حقوقی منتشر شده مدیرعامل و رئیس هیات مدیره این بانک واکنش نشان داد.
    روابط عمومی بانک تجارت در این اطلاعیه نسبت به فیش‌های حقوقی منتشر شده مدیرعامل و رئیس هیات مدیره این بانک واکنش نشان داد.

    فیش‌حقوق مدیرعامل بانک تجارت نشان می‌دهد که وی در آذر ماه سال 1394، رقم 710 میلیون تومان به صورت خالص دریافت کرده است؛ با این توضیح که در تنظیم اولیه ی خبر به اشتباه این مبلغ مربوط به 9 ماهه حدس زده شد(ماهی میانگین 78 میلیون تومان) در حالی که با توضیح بانک، مبلغ درج شده مربوط به 21 ماه است.

    بر مبنای این فیش‌ها، فیش سه صفحه‌ای جمع درآمد ریالی مدیر عامل تا آذر ماه سال 1394، رقم 927 میلیون و 800 هزار تومان بوده است، یعنی میانگین ماهی 44 میلیون تومان.

    مبلغ مالیات بر مبلغ واریزی وی به حساب خزانه تنها 172 میلیون و 800 هزار تومان در این مدت بوده که در واقع خالص دریافتی 21 ماهه وی پس از حذف کسری‌ها، 710 میلیون تومان بوده است.

    همچنین فیش حقوق رئیس هیات مدیره که در سال 93 به کار دعوت شد نشان می‌دهد که وی در دی ماه سال 94 به غیر از فیش حقوقی، 600 میلیون تومان با عناوین دیگر و به صورت خالص پس از کسورات مختلف از جمله اقساط وام قرض الحسنه (با یک درصد کارمزد و 40 برابر حقوق) مبلغ 480 میلیون تومان دریافت کرده است.












    در اطلاعیه بانک تجارت در این باره آمده است: مدیرعامل و رئیس هیات مدیره بانک تجارت به ترتیب طی سال‌های 1386 و 1389 از خدمت در بانک تجارت بازنشسته شده و در تاریخ نهم فروردین ماه 1393 با تصمیم نمایندگان قانونی سهامداران و تایید وزارت امور اقتصادی و دارایی و نیز بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در سمت‌های یاد شده منصوب گردیده‌اند.

    با توجه به مصوبه مورخ 93/12/22 مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده صندوق بازنشستگی، وظیفه، ازکار افتادگی و پس انداز کارکنان بانک‌ها در خصوص اعاده به خدمت افراد بازنشسته صرفا در سمت اعضای هیات مدیره، اداره جبران خدمات بانک تجارت با صدور یک سند حسابداری اقدام به بازگشت کلیه مبالغ واریزی به حساب نامبردگان با دو عنوان «حقوق بازنشستگی و شاغل به عنوان قراردادی» (در طول سالهای 93 تا آذر94) و واریز مجدد صرفاً یک حقوق به عنوان شاغل رسمی کرده است.

    آنچه در سند مخدوش منتشره در برخی رسانه‌ها منعکس شده، مبلغ حقوق دریافتی نامبردگان نبوده، بلکه نشان دهنده کلیه اجزاء مبلغی است که بابت تطبیق و یکپارچه‌سازی حقوق دوران بازنشستگی و حقوق و مزایای ناشی از آغاز به کار مجدد (از تاریخ 93/01/09 تا پایان آذرماه 94 به مدت 21 ماه) به حساب بستانکار بانک (و نه حساب حقوقی نامبردگان) منظور شده است.

    روابط عمومی بانک تجارت کلیه اسناد و مدارک مربوط به این موضوع را به وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و نمایندگان سهامداران عمده بانک تسلیم نموده و این آمادگی را دارد تا در صورت صدور دستور مراجع ذی‌صلاح، به منظور تنویر افکار هم میهنان شریف و اطمینان و استواری اعتماد سهامداران و مشتریان ارجمند بانک، این اسناد را منتشر کند
    .

    نظر

    • "Midas"
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 2483

      #1412
      پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

      جواب این سئوال ها را هم بدهید بد نیست!



      1- گر نه موش دزد در انبار ماست ..... گندم اعمال 8 ساله کجاست ؟ ! (700 میلیارد دلار کجاست؟؟)


      2- چرا افشا و برخورد با مفاسد اقتصادی بزرگ در ابتدای دولت یازدهم و افشای فیش حقوقی مدیران نورچشمی بلافاصله بعد از اتمام مجلس نهم صورت میگیرد ؟ !

      3- چه دلیلی دارد کاربری از یک فروم بورسی بی آنکه منفعتی برایش داشته باشد ، از مشتی دزد مفسد پاکدست ! و معلوم الحال دفاع کند ؟ ! ! !

      بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
      ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

      نظر

      • orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10190

        #1413
        پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

        در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
        جواب این سئوال ها را هم بدهید بد نیست!



        1- گر نه موش دزد در انبار ماست ..... گندم اعمال 8 ساله کجاست ؟ ! (700 میلیارد دلار کجاست؟؟)


        2- چرا افشا و برخورد با مفاسد اقتصادی بزرگ در ابتدای دولت یازدهم و افشای فیش حقوقی مدیران نورچشمی بلافاصله بعد از اتمام مجلس نهم صورت میگیرد ؟ !

        3-
        چه دلیلی دارد کاربری از یک فروم بورسی بی آنکه منفعتی برایش داشته باشد ، از مشتی دزد مفسد پاکدست ! و معلوم الحال دفاع کند ؟ ! ! !
        بیخیال شو ،وظایف ایشون کاملا مشخصه.
        برنامه کاری ایشون تبلیغ یک جناح تا انتخابات هست و اینکه اسم فرد مورد نظر ایشون برای نامزدی انتخابات در تمامی بحث های سیاسی بالا بیاد تا هم اسمش فراموش نشه و هم تبلیغی برای ایشون تا انتخابات باشه .
        عدالت برای ایشون کیلویی چنده؟
        کل این فیش های حقوقی مدیران رو در طی این سالها ،همگی با هم جمع ببندید اندازه یک میلیاردم ضرری که ا.ن بابت تحریم ها و یا حیف و میل بیت المال ناشی از سومدیریتش زده ، نمیشه.

        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/06/20, 12:26.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

        نظر

        • Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

          #1414
          پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

          خوب اینها هفتصد میلیارد دلار رو خوردن تمام زورشون رو میزنن تا اون نوکرشون محمود برگرده بتونن از قبل اون جیب هاشون رو پر کنند دلارو ببرند بالا

          از خوشحالی داشتن بال در می آوردن دلار شده بود 3700 که خوشبختانه مشت محکمی خوردن

          نظر

          • Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

            #1415
            پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

            در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
            خوب اینها هفتصد میلیارد دلار رو خوردن تمام زورشون رو میزنن تا اون نوکرشون محمود برگرده بتونن از قبل اون جیب هاشون رو پر کنند دلارو ببرند بالا

            از خوشحالی داشتن بال در می آوردن دلار شده بود 3700 که خوشبختانه مشت محکمی خوردن
            خوب دغدغه های الان رو فراموش کنیم که چه دردمون برطرف بشه؟ لطفا برای وقت امروز و فرصت پیشگیری احترام قائل باشید

            نظر

            • ahmoeini
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2562

              #1416
              پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

              در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
              خوب دغدغه های الان رو فراموش کنیم که چه دردمون برطرف بشه؟ لطفا برای وقت امروز و فرصت پیشگیری احترام قائل باشید
              پیشگیری از چی؟
              پیشگیری از فسادی که در این چند ساله تمام ارکان مملکت رو فلج کرده
              مثل این می مونه که دست و پای طرف قطع شده شما میخای براش چسب زخم بزنی

              /:.sadsmiley.:/

              نظر

              • Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

                #1417
                پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                خوب دغدغه های الان رو فراموش کنیم که چه دردمون برطرف بشه؟ لطفا برای وقت امروز و فرصت پیشگیری احترام قائل باشید
                فرصت پیشگیری با اون فحش ناموسی که شما امروز به فطانت دادی بوجود میاد؟ !!!/:.ohno-smiley.:/

                نظر

                • negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

                  #1418
                  پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                  در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                  فرصت پیشگیری با اون فحش ناموسی که شما امروز به فطانت دادی بوجود میاد؟ !!!/:.ohno-smiley.:/
                  شما خودت در فحاشی و توهین ! خبره هستی جناب Rudel !

                  البته که کار جناب سناتور هم در توهین و فحاشی درست نبوده !

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

                    #1419
                    پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                    در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                    جواب این سئوال ها را هم بدهید بد نیست!



                    1- گر نه موش دزد در انبار ماست ..... گندم اعمال 8 ساله کجاست ؟ ! (700 میلیارد دلار کجاست؟؟)


                    2- چرا افشا و برخورد با مفاسد اقتصادی بزرگ در ابتدای دولت یازدهم و افشای فیش حقوقی مدیران نورچشمی بلافاصله بعد از اتمام مجلس نهم صورت میگیرد ؟ !

                    3- چه دلیلی دارد کاربری از یک فروم بورسی بی آنکه منفعتی برایش داشته باشد ، از مشتی دزد مفسد پاکدست ! و معلوم الحال دفاع کند ؟ ! ! !


                    در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    بیخیال شو ،وظایف ایشون کاملا مشخصه.
                    برنامه کاری ایشون تبلیغ یک جناح تا انتخابات هست و اینکه اسم فرد مورد نظر ایشون برای نامزدی انتخابات در تمامی بحث های سیاسی بالا بیاد تا هم اسمش فراموش نشه و هم تبلیغی برای ایشون تا انتخابات باشه .
                    عدالت برای ایشون کیلویی چنده؟
                    کل این فیش های حقوقی مدیران رو در طی این سالها ،همگی با هم جمع ببندید اندازه یک میلیاردم ضرری که ا.ن بابت تحریم ها و یا حیف و میل بیت المال ناشی از سومدیریتش زده ، نمیشه.

                    اول اینکه بنده نظرات خودم رو دارم و آدم و نماینده هیچ جریانی نبوده و نیستم !

                    دوستان شاید چون خودشان اینگونه عمل می کنند، فکر می کنند بقیه هم مثل خودشان باید آدم جایی باشند !!!

                    مثلا یکی از کاربران بود که مدعی بود من از ولنجک ! و دفتر احمدی نژاد ماموریت دارم بیام در این سایت !!! و مطالب سایت کدال رو منتشر کنم توی فروم !!! یعنی برخی دوستان توهمشان بسیار فوق العاده است !!!

                    دوم اینکه 700 میلیارد همان جایی است که الان با رکود در دولت روحانی با خاک یکسان شده ! و پروژه هایی که همه خوابیده و متوقف شده اند توسط دولت بی تدبیر !

                    کارخانه های سیمان ! فولاد ! معادن ! سنگ آهنی ها ! .... که به یمن تدابیر ! و عملکرد دولت بی تدبیر ! همه به زیان افتاده اند ! و در آستانه تعطیلی ! تولیدات و رکوردهایی که در سالهای حضور دولت قبل رقم خورد ! و جایگاهی که در منطقه و بین الملل از نظر تولیدی و اقتصادی بدست آمد و الان در همه اونها نزول داشتیم و بعضا سقوط !

                    سوم اینکه تحلیل من از ماجرای فیش حقوقی مثل شما این نیست که جناحی خاص علیه دولت داره این کارو میکنه !

                    این ساده انگاری است ! در زمان دولت احمدی نژاد هم از این برخوردها از سال 88 به بعد بارها با دولت شد ! همان زمان هم عده ای منتسب به جناح مقابل می کردند ! و حتی از 90 به بعد می گفتند کار اصولگرایان است ! که علیه احمدی نژاد شده اند !!! اما به نظر من این عملکرد خود سیستم است !

                    مثلا ماجرای 3 هزار میلیاردی را به یاد داریم همه ! حملات رسانه ای سنگین و آشوب و بلوای شدید ! که بیا و ببین ! بردند ! فلان شد ! بهمان شد !

                    همه سایتها ! همه روزنامه ها ! همه تریبونها و ....

                    الان هم قضیه فیش ها همین است ! حرکت مشابه همان حرکت است !

                    اما چرا سیستم اینکارو انجام میده ؟؟؟

                    دلیل اصلیش اینه که سیستم در هر مقطعی قدرت رو به جریان یا گروهی سپرده و اون گروه یا جریان به سیستم وعده و قولی داده که باید در ازای در اختیار داشتن قدرت و امتیازاتی که گرفته به وعده هاش عمل کنه !

                    وقتی جریان در قدرت به وعده هاش عمل نمیکنه !!! سیستم اولین کاری که میکنه مواجه کردن جریان در قدرت با افکار عمومی هست !

                    از این طریق تلاش میکنه تا با فشار افکار عمومی جریان در قدرت رو مهار کنه یا وادار به عقب نشینی و انجام تعهدات !!!

                    مادامی که این مواجهه با افکار عمومی در دستور کار قرار داره، سیستم اطلاعاتی رو از جریان در قدرت منتشر و پخش میکنه !

                    نمونه این اطلاعات و رو در رو کردن جریان قدرت با افکار عمومی اطلاعاتی بود که در سالهای 90 به بعد از مشایی، صحبتهاش و جلساتش راست یا دروغ در فضای رسانه ای منتشر میکردن ! تا دولت احمدی نژاد در مواجهه با افکار عمومی در فشار قرار بگیره !

                    طبیعی هست که وقتی اطلاعاتی علیه جریان در قدرت منتشر میشه بازتاب اون در رسانه های مخالف اون جریان بیشتر هست ! همین باعث میشه عده ای فریب بخورن و بگن کار منتقدان و مخالفان هست ! مثلا نوبخت آمد و گفت جلساتی شنبه ها برای تخریب دولت تشکیل میشه ! این هم کدی بود برای جلب کردن توجهات به جریان منقد و مخالف دولت ! در بازی رسانه ای !

                    الان هم انتشار این فیش ها کار خود سیستم است ! بلاخره جریان در قدرت که دولت بی تدبیر ! باشه به نظام وعده داده بود که اگر قدرت رو به من بدی و امتیازاتی که میخوام رو برام فراهم کنی ! من هم در مقابل خواسته های شما از غرب که همانا برداشتن تحریم و کم کردن فشار باشد رو محقق میکنم !!!

                    حالا که جریان در قدرت نتونسته به تعهداتش در مقابل سیستم عمل کنه ! و در عین حال میخواد تا انتخابات خودشو هر جوری هست بکشونه ! تا به هر وسیله ای که شده قدرت رو در اختیار داشته باشه ! سیستم هم با اون به همین شیوه ای که توضیح دادم داره برخورد میکنه !

                    در تابستان سال 90 هم در مجمع تشخیص عملا چند تا کار رو از احمدی نژاد خواستن که انجام بده ! یکیش همون ماجرای معروف دلار بود ! که احمدی نژاد هم چند باری بهش اشاره کرد ! وقتی احمدی نژاد به اون درخواستها جواب منفی داد ! برخوردهای اینجوری و در تقابل قرار دادن با افکار عمومی در دستور کار سیستم قرار گرفت !

                    البته این رو هم بگم در وسط این ماجرا ها معمولا نه تنها چیزی نصیب مردم نمیشه ! بلکه مشکلات بعدی هم گریبانگیرشون میشه !

                    با این حال فرصتی هست برای کسانیکه فریب جریانات و گروههای سیاسی رو خوردن ! تا متوجه بشن که مدعیانی که حرفهای آنچنانی می زدند در عمل جور دیگری برخورد میکنند

                    سوم اینکه خیلی از خود شماها بارها از برخی افراد سیاسی حمایت کرده اید ! چه در انتخابات چه در غیر انتخابات !

                    آنها معلوم الحال نیستند ؟ چرا فکر می کنید آنهایی که شما از آنها حمایت می کنید خوب و درستکار و سالم هستند ! و طرف مقابل چون شما قبولش ندارید !!! معلوم الحال است و دزد است و .... هرچه که بدی است به او نسبت می دهید !!؟؟؟

                    بعد هم توقع دارید همه سلیقه سیاسی شما را داشته باشند !!!

                    نظر

                    • orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10190

                      #1420
                      پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                      پست هات رو نمیخونم،پس نقل قول نکن ،خوندن مطالب شما یعنی وقت تلف کردن،ته حرفت تبلیغ ا.ن هست.
                      سوای اون در تمامی مطالبت چیزی جز دروغ و آمار سراسر کذب و بدون منبع نیست.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

                      نظر

                      • Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

                        #1421
                        پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                        در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        شما خودت در فحاشی و توهین ! خبره هستی جناب Rudel !

                        البته که کار جناب سناتور هم در توهین و فحاشی درست نبوده !
                        به به روان پریش اعظم کمین کرده بودی مثل گربه بپری :.thumbsupsmileyanim

                        قرار بود یکی از اون فحش ها رو اینجا نشون بدی چی شد؟

                        نظر

                        • ahmoeini
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2562

                          #1422
                          پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                          در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          پست هات رو نمیخونم،پس نقل قول نکن ،خوندن مطالب شما یعنی وقت تلف کردن،ته حرفت تبلیغ ا.ن هست.
                          سوای اون در تمامی مطالبت چیزی جز دروغ و آمار سراسر کذب و بدون منبع نیست.

                          این روشسیت که مدتهاست این گروه مافیایی دارن استفاده میکنند برای رد گم کردن و مظلوم نمایی
                          حرف بدون مدرک
                          بدون سند
                          و یا با اسناد دست ساز
                          چیزهایی که فقط برای فکرهای بسته قابل قبوله
                          صبح تا شب تو یک اتاق به نام افکار خودم خودت رو قایم کنی و فقط این گفته هارو روزی 500 بار برای خودت و دور و بریات تکرار کنی
                          تا تبدیل به قرآنت شود
                          ولی دوران این تفکرات به سر اومده
                          و دارند میرن
                          و از همین میترسند


                          /:.rolleyessmileyani

                          نظر

                          • asir
                            ستاره دار(4)
                            • Jan 2013
                            • 416

                            #1423
                            پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                            در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                            اول اینکه بنده نظرات خودم رو دارم و آدم و نماینده هیچ جریانی نبوده و نیستم !

                            دوستان شاید چون خودشان اینگونه عمل می کنند، فکر می کنند بقیه هم مثل خودشان باید آدم جایی باشند !!!

                            مثلا یکی از کاربران بود که مدعی بود من از ولنجک ! و دفتر احمدی نژاد ماموریت دارم بیام در این سایت !!! و مطالب سایت کدال رو منتشر کنم توی فروم !!! یعنی برخی دوستان توهمشان بسیار فوق العاده است !!!

                            دوم اینکه 700 میلیارد همان جایی است که الان با رکود در دولت روحانی با خاک یکسان شده ! و پروژه هایی که همه خوابیده و متوقف شده اند توسط دولت بی تدبیر !

                            کارخانه های سیمان ! فولاد ! معادن ! سنگ آهنی ها ! .... که به یمن تدابیر ! و عملکرد دولت بی تدبیر ! همه به زیان افتاده اند ! و در آستانه تعطیلی ! تولیدات و رکوردهایی که در سالهای حضور دولت قبل رقم خورد ! و جایگاهی که در منطقه و بین الملل از نظر تولیدی و اقتصادی بدست آمد و الان در همه اونها نزول داشتیم و بعضا سقوط !

                            سوم اینکه تحلیل من از ماجرای فیش حقوقی مثل شما این نیست که جناحی خاص علیه دولت داره این کارو میکنه !

                            این ساده انگاری است ! در زمان دولت احمدی نژاد هم از این برخوردها از سال 88 به بعد بارها با دولت شد ! همان زمان هم عده ای منتسب به جناح مقابل می کردند ! و حتی از 90 به بعد می گفتند کار اصولگرایان است ! که علیه احمدی نژاد شده اند !!! اما به نظر من این عملکرد خود سیستم است !

                            مثلا ماجرای 3 هزار میلیاردی را به یاد داریم همه ! حملات رسانه ای سنگین و آشوب و بلوای شدید ! که بیا و ببین ! بردند ! فلان شد ! بهمان شد !

                            همه سایتها ! همه روزنامه ها ! همه تریبونها و ....

                            الان هم قضیه فیش ها همین است ! حرکت مشابه همان حرکت است !

                            اما چرا سیستم اینکارو انجام میده ؟؟؟

                            دلیل اصلیش اینه که سیستم در هر مقطعی قدرت رو به جریان یا گروهی سپرده و اون گروه یا جریان به سیستم وعده و قولی داده که باید در ازای در اختیار داشتن قدرت و امتیازاتی که گرفته به وعده هاش عمل کنه !

                            وقتی جریان در قدرت به وعده هاش عمل نمیکنه !!! سیستم اولین کاری که میکنه مواجه کردن جریان در قدرت با افکار عمومی هست !

                            از این طریق تلاش میکنه تا با فشار افکار عمومی جریان در قدرت رو مهار کنه یا وادار به عقب نشینی و انجام تعهدات !!!

                            مادامی که این مواجهه با افکار عمومی در دستور کار قرار داره، سیستم اطلاعاتی رو از جریان در قدرت منتشر و پخش میکنه !

                            نمونه این اطلاعات و رو در رو کردن جریان قدرت با افکار عمومی اطلاعاتی بود که در سالهای 90 به بعد از مشایی، صحبتهاش و جلساتش راست یا دروغ در فضای رسانه ای منتشر میکردن ! تا دولت احمدی نژاد در مواجهه با افکار عمومی در فشار قرار بگیره !

                            طبیعی هست که وقتی اطلاعاتی علیه جریان در قدرت منتشر میشه بازتاب اون در رسانه های مخالف اون جریان بیشتر هست ! همین باعث میشه عده ای فریب بخورن و بگن کار منتقدان و مخالفان هست ! مثلا نوبخت آمد و گفت جلساتی شنبه ها برای تخریب دولت تشکیل میشه ! این هم کدی بود برای جلب کردن توجهات به جریان منقد و مخالف دولت ! در بازی رسانه ای !

                            الان هم انتشار این فیش ها کار خود سیستم است ! بلاخره جریان در قدرت که دولت بی تدبیر ! باشه به نظام وعده داده بود که اگر قدرت رو به من بدی و امتیازاتی که میخوام رو برام فراهم کنی ! من هم در مقابل خواسته های شما از غرب که همانا برداشتن تحریم و کم کردن فشار باشد رو محقق میکنم !!!

                            حالا که جریان در قدرت نتونسته به تعهداتش در مقابل سیستم عمل کنه ! و در عین حال میخواد تا انتخابات خودشو هر جوری هست بکشونه ! تا به هر وسیله ای که شده قدرت رو در اختیار داشته باشه ! سیستم هم با اون به همین شیوه ای که توضیح دادم داره برخورد میکنه !

                            در تابستان سال 90 هم در مجمع تشخیص عملا چند تا کار رو از احمدی نژاد خواستن که انجام بده ! یکیش همون ماجرای معروف دلار بود ! که احمدی نژاد هم چند باری بهش اشاره کرد ! وقتی احمدی نژاد به اون درخواستها جواب منفی داد ! برخوردهای اینجوری و در تقابل قرار دادن با افکار عمومی در دستور کار سیستم قرار گرفت !

                            البته این رو هم بگم در وسط این ماجرا ها معمولا نه تنها چیزی نصیب مردم نمیشه ! بلکه مشکلات بعدی هم گریبانگیرشون میشه !

                            با این حال فرصتی هست برای کسانیکه فریب جریانات و گروههای سیاسی رو خوردن ! تا متوجه بشن که مدعیانی که حرفهای آنچنانی می زدند در عمل جور دیگری برخورد میکنند

                            سوم اینکه خیلی از خود شماها بارها از برخی افراد سیاسی حمایت کرده اید ! چه در انتخابات چه در غیر انتخابات !

                            آنها معلوم الحال نیستند ؟ چرا فکر می کنید آنهایی که شما از آنها حمایت می کنید خوب و درستکار و سالم هستند ! و طرف مقابل چون شما قبولش ندارید !!! معلوم الحال است و دزد است و .... هرچه که بدی است به او نسبت می دهید !!؟؟؟

                            بعد هم توقع دارید همه سلیقه سیاسی شما را داشته باشند !!!
                            منظورتون رو از سیستم واضحتر اعلام بفرمایید
                            حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

                            نظر

                            • negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35714

                              #1424
                              پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

                              در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                              پست هات رو نمیخونم،پس نقل قول نکن ،خوندن مطالب شما یعنی وقت تلف کردن،ته حرفت تبلیغ ا.ن هست.
                              سوای اون در تمامی مطالبت چیزی جز دروغ و آمار سراسر کذب و بدون منبع نیست.
                              اینکه نوشتی پست های منو نمیخونی ! اختیار با خودته ! دوست داشتی بخون دوست نداشتی نخون !

                              برخی دیگر از دوستانت هم مثل شما ادعا دارن که پست های منو نمیخونن ! یا گذاشتن تو بلاک لیست !!!

                              اما پستهاشون و مطالبشون بعد از پست های من نشون میده که اتفاقا میخونن ! مو به مو ! حتی نکته ای اشتباهی چیزی هم باشه سریع واکنش نشون میدن !!!

                              اما اینکه تکلیف تعیین میکنی که پستت رو نقل قول نکنم ! در اختیار شما نیست !

                              وقتی کسی پستی درج میکنه، همه میتونن در مورد اون پست نظر بدن یا نقل قول کنن اون پست رو !

                              نظر

                              • asir
                                ستاره دار(4)
                                • Jan 2013
                                • 416

                                #1425
                                پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .
                                • محمد رضا باهنر گفت : دولت اگر از رکود عبور کرده خواهش می‌کنیم مردم را نیز عبور دهد.مشکل اکثر خانواده‌های ایرانی اشتغال و مسائل اقتصادی است.
                                حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

                                نظر

                                در حال کار...
                                X