عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmoeini
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2562

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
    دلیلی برای عصبانیت وجود نداره نظرشو قبول نداری بزار تو لیست سیاه بی دردسر و جر و بحث
    من از حرفش ناراحت نمیشم
    بعضی از پستهاش برام واقعا ارزش داره
    ولی نمیدونم چرا توهین میکنه
    توهین کردن راحت ترین کاری که زبون میتونه انجام بده

نظر

• Senator1989
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 2577

شاه دزد ها فقط رئیس بانک نیستند از سر شوق خدمت سفره انقلاب را هم پاک میکنند /:.yead.:/

مدیرعامل بانک رفاه با وجود پرونده‌ای سنگین منصوب شد

کدخبر:۲۴۷۳۰ سه شنبه، ۸ تیر ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۸:۱۹ ۱۳۶۴ بازدید

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در مورد مدیرعامل بانک رفاه که فیش حقوقی وی نیز جنجال‌ساز شده است، گزارش تخلف کلان وی در زمان تصدی‌گری در بانک ملی را داشتیم ولی با فشار و لابی‌گری یک مسئول دولتی (حسین فریدون برادر رئیس جمهور) این فرد در سمت مدیرعامل بانک رفاه قرار گرفت.
      ناصر سراج در حاشیه همایش سراسری قوه قضائیه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در خصوص گلایه رئیس‌جمهور از سازمان بازرسی و دیگر سازمان‌های نظارتی نسبت به چرایی عدم ورود به ماجرای فیش‌های حقوقی مدیران پیش از رسانه‌ای شدن این مسئله اظهار داشت: ما پیش از این نیز در بازرسی‌های خود پرونده‌هایی از این تخلفات را تشکیل داده بودیم ولی با توجه به حفظ آبروی افراد اقدام به رسانه‌ای کردن آنها نکردیم.
      وی در ادامه گفت: مثلاً درباره موضوع مدیرعامل بانک رفاه که اخیراً نیز فیش حقوقی وی جنجال‌سازی شده است، گزارش تخلف کلان وی در زمان تصدی‌گری در بانک ملی را نیز داشتیم ولی با فشار آقای حسین فریدون و لابی‌گری وی این فرد در سمت مدیرعامل بانک رفاه قرار گرفت.
      رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به این سؤال که آیا مستقیماً برادر رئیس‌جمهور به شما فشار وارد کرد تا وی به عنوان مدیرعامل بانک رفاه انتصاب شود، گفت: بله و من امروز هم که وی را در این همایش دیدم به او گفتم که با فشار شما این اتفاق افتاد و ما معتقدیم که هر فردی که مشکل داشته باشد در هر سمتی قرار گیرد مشکل‌آفرین خواهد بود.
      سراج ادامه داد: به نظر شما با توجه به این فشارها چه کار دیگری از قوه قضائیه برمی‌آید؟
      وی در ادامه در پاسخ دیگری در خصوص جزئیات پرونده قبلی مدیرعامل بانک رفاه خاطرنشان کرد: این پرونده در حال حاضر در دادسرا قرار دارد و موضوع آن مربوط به اخذ تسهیلات بسیار کلان است که وی و خانواده‌اش در زمان مسئولیت در بانک ملی دریافت کرده‌ است.

- هر چند آقای سراج با این جمله که «من با انتصاب مدیرعامل بانک رفاه مخالفت کردم و گفتم که او پرونده سنگینی دارد» به دنبال این است که خود را تبرئه و حسین فریدون را تنها مقصر داستان نشان دهد اما سئوال این است که چرا رئیس سازمان بازرسی با علم به تخلفات و به تعبیر خودش با علم به «پرونده سنگین» فردی که حسین فریدون برای او لابی می کرده، اجازه داده که او به این جایگاه برسد؟! سر نخ این لابی ها به کجا ختم می شود که رئیس سازمان بازرسی کل کشور هم در برابرش کوتاه آمده؟! چرا آقای سراج، مطابق بند جیم ماده 2 ، این تخلف دستیار ویژه رئیس جمهور (حسین فریدون) را به رئیس جمهور اعلام نکردند؟ و اگر گزارش کردند، نتیجه آن چه بوده است؟

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
        من از حرفش ناراحت نمیشم
        بعضی از پستهاش برام واقعا ارزش داره
        ولی نمیدونم چرا توهین میکنه
        توهین کردن راحت ترین کاری که زبون میتونه انجام بده
        استیصال و سر درگرمی از وضعیت رقت بار موجود و سرخوردگی از این فسادی که دیگه ذره ای قباحت هم نداره باعث میشه همه ما اعصابمون داغون شده

چه کسی که سهم داره چه نداره

پنج شش روزی هست نقد شدم اصلا حالم به هم میخوره سهم بخرم حتی اونی که بالاتر فروختم رو دلم نمیاد جایگزین کنم

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

فریدون کسی نیست چرا کسی به عسکر اولادی که 35 ساله خورده گیر نمیده

این فریدون و سه تا مدیر بانکی همه رد گم کنی هستند پولهای خورده شده صدها میلیارد دلاره نه حقوق 60 میلیونی

نظر

• ahmoeini
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2562

استیصال و سر درگرمی از وضعیت رقت بار موجود و سرخوردگی از این فسادی که دیگه ذره ای قباحت هم نداره باعث میشه همه ما اعصابمون داغون شده

چه کسی که سهم داره چه نداره

پنج شش روزی هست نقد شدم اصلا حالم به هم میخوره سهم بخرم حتی اونی که بالاتر فروختم رو دلم نمیاد جایگزین کنم

جمله اولت رو باید با طلا نوشت
            فسادی که دیگه ذره ای قباحت هم نداره
            از اول هم همین بود
            فقط موضوع اینه که ما الان متوجه آن شدیم
            شاید هم میدونستیم ولی نمیخواستیم باور کنیم

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35711

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
              کدوم جنگ زرگری؟؟
              دولت روحانی که مثل ماست نشسته و نگاه میکنه!
              چرا از فسادها و رانت های اصولگرایان چیزی نمیگن؟
              .
              .
              من میگم چرا !!!

چون بزدل هستند،و با مردم رو راست نیستند،همون اشتباهی که خاتمی کرد و نتیجه اش را دید.(پیروزی محمود)
              دلیلش اینه که فسادها و رانت های خودشون به مراتب بیشتر از اونها نباشه کمتر نیست !

برای همین لال شده اند !

هیچ ننگی برای رییس دولت بی تدبیر بالاتر از این نبود که صالحی چند روز پیش چنان بی آبرویش کرد که به قول یکی از دوستان خطاب به رییس جمهور گفت، حالا دوباره ناراحت نشیا !!!
              آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2016/07/13, 10:44.

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35711

فریدون کسی نیست چرا کسی به عسکر اولادی که 35 ساله خورده گیر نمیده

این فریدون و سه تا مدیر بانکی همه رد گم کنی هستند پولهای خورده شده صدها میلیارد دلاره نه حقوق 60 میلیونی

طرف تو همین یکی دو سال 170 میلیارد تومان وام برای خانواده خودش ردیف کرده ! شما میگی هیچی نیست !

البته الان نوبخت و طیب نیا میان میگن این وامها رو دولت قبل داده به اینها ! شماها هم قبول می کنید !

نظر

• FARIBORZ NAEL
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2015
                  • 1839

من روی اینکه از ماست یه خرده شک دارم
                  شما مطمئنید که از ماست؟
                  از دست تو معینی=))

(ماست)در لغت معنی متفاوتی دارد،امان از این زبان سلیس فارسی،قربونش برم

منظور من اینجا حیطه لبنیات بود=))

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                  آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                  نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                    ستاره دار(2)
                    • Jan 2015
                    • 1839

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    دلیلش اینه که فسادها و رانت های خودشون به مراتب بیشتر از اونها نباشه کمتر نیست !

برای همین لال شده اند !

این صحبت رو قبول دارم،حرف حق رو باید پذیرفت،هرکی هم بگه چون حق است پذیرفتنی است!

ولی ای کاش شما نمی گفتید و یکی از سینه چاکان روحانی میگفت!!چون شیرینی اش دو چندان می شد

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

طرف تو همین یکی دو سال 170 میلیارد تومان وام برای خانواده خودش ردیف کرده ! شما میگی هیچی نیست !

البته الان نوبخت و طیب نیا میان میگن این وامها رو دولت قبل داده به اینها ! شماها هم قبول می کنید !
                      اصلا چیز جدیدی نیست تا بوده همین بوده 170 میلیارد عدد بزرگیه ولی این اعداد خورده پوله جلوی صدها میلیارد دلاری که تو این 37 سال خوردن

پروژه های یک میلیارد دلاری که 6-7 میلیارد دلار آب خوردن 5-6 میلیارد دلارشون خورده شه 170 میلیارد دلار پول کمیسیون یه پکیج پالایشگاه هم نیست

وسعت دید به فساد موجود نباید محدود به این حقوق ها بشه قطعا اینها هم فساد هستند ولی فساد کوچک

هیچ کس به فسادهای بزرگ اشاره نمی کنه چرا؟؟

نظر

• ahmoeini
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2562

این صحبت رو قبول دارم،حرف حق رو باید پذیرفت،هرکی هم بگه چون حق است پذیرفتنی است!

ولی ای کاش شما نمی گفتید و یکی از سینه چاکان روحانی میگفت!!چون شیرینی اش دو چندان می شد

وقتی یک رئیس جمهور انتخاب میشود میرود دفترش رو از نفر قبلی تحویل میگیرد
                        اون هم تحویل میدهد
                        این دلیلی میشود که همه مملکت رو هم تحویل گرفته؟
                        یا اگه تحویل گرفته از اون تاریخ به بعد همه چیز رو باید جواب بدهد؟
                        اگه جوابی براش پیدا نکرد یعنی خودش باعث اون شده؟

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35711

بی عرضگی و انفعال روحانی در ماههای اخیر ! باعث شده بدنه مدیران نسبت به دولت ناراضی تر از قبل بشه !

به نظر من روحانی وا داده کلا !

وقتی یکی مثل وزیر بهداشت میاد از الان اعلام میکنه که روحانی نمیاد برای انتخابات بعدی ! و شاید من بیام !!!!

یا صالحی اونجور برخورد میکنه ! یا نهاوندیان که کامل عقب کشیده اینروزها و احتمالا داره لابی میکنه برای آینده با جناح های سیاسی و .... !

معلوم میشه تو هیات دولت چه خبره و چه اوضاعی شده !!!

نظر

• ahmoeini
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2562

بی عرضگی و انفعال روحانی در ماههای اخیر ! باعث شده بدنه مدیران نسبت به دولت ناراضی تر از قبل بشه !

به نظر من روحانی وا داده کلا !

وقتی یکی مثل وزیر بهداشت میاد از الان اعلام میکنه که روحانی نمیاد برای انتخابات بعدی ! و شاید من بیام !!!!

یا صالحی اونجور برخورد میکنه ! یا نهاوندیان که کامل عقب کشیده اینروزها و احتمالا داره لابی میکنه برای آینده با جناح های سیاسی و .... !

معلوم میشه تو هیات دولت چه خبره و چه اوضاعی شده !!!
                            حلوا حلوا کنید شاید کامتون شیرین بشه

نظر

• FARIBORZ NAEL
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2015
                              • 1839

خدا گواه هست برای قسمتی که قرمز کردم و کاملا به حق هست باید خون گریه کنیم!!!
                              لعنت به همه کسانی که به اسم اسلام هر کاری خاستند کردند.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35711

حلوا حلوا کنید شاید کامتون شیرین بشه
                                همون کام شما که از حلوا حلوای توافق ! و برجام شیرین شد ! کافیه !

نظر

در حال کار...
                                X