عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Francis
    عضو فعال
    • Jan 2016
    • 328

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

یک زمانی احمدی نژاد یکه و تنها مقابل همه ایستاد ! تا تیمهای ورزشی بانوان شکل بگیرد !

و به مسابقات خارجی و بین المللی اعزام شود !!!

آن زمان امثال حسن روحانی ها ! و مدعیان اصلاح طلبی و آزادی ! در کشور نه تنها حمایتی از احمدی نژاد نکردند !

بلکه صبح تا شب زیر گوش حوزی ها و طلبه ها و مذهبی ها می خواندند که احمدی نژاد لامذهب است ! و بی غیرت است ! از دین برگشته و ..... تا آنها را علیه احمدی نژاد بشورانند !

همین رسانه های مدعی اصلاح طلبی هم که امروز عکسهای زنان ورزشکار و مدال آور ایرانی را منتشر می کنند و پز روشنفکری و آزادی خواهی و برابری جنسیتی می دهند هم آن زمان ساکت بودند !

حالا حسن روحانی !!! پیام می دهد برای دختر شایسته ایرانی !

و همان رسانه های ساکت و ترسو هم تیتر می زنند برای کیمیای ورزش ایران !!!

همین فارس نیوز هم که فحاشی میکرد در این ماجرای ورزش زنان علیه احمدی نژاد ! حالا تیتر می زند و فیلم پخش می کند و ....

فحشش را به احمدی نژاد دادند ! حالا پزش را خودشان می دهند ! از روحانی بگیر تا فارس نیوز و روزنامه ها و ....
    خدایی خودت این مزخرفاتی که میگی رو باور میکنی؟

چرخ رو هم
    ا.ن اختراع کرد اما همین حسن روحانی و روزنامه های اصلاح طلب و فریدون و بقیه مخالفش بودن!!! به ولای علی قسم

جدا از اینها معلوم نیست این دنیای اقتصاد با نگار جون چی کار کرده که همیشه ازش کینه داره. هر کاری کرده دمش گرم
    :)):))

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

در اصل توسط Francis پست شده است View Post
      خدایی خودت این مزخرفاتی که میگی رو باور میکنی؟

اما جدا از اینها معلوم نیست این دنیای اقتصاد با این نگار جون چی کار کرده که همیشه ازش کینه داره. هر کاری کرده دمش گرم
      :)):))

مثل رفقات همه چیزو وارونه برداشت میکنی !

اون چیزهایی که نوشتم چه باور کنی چه نکنی اتفاق افتاده در این کشور ! البته شما مثل همیشه واقعیات رو نادیده بگیر !

یاد بگیر که اگر چیزی رو متوجه نشدی و نتونستی بفهمی دلیل بر مزخرف بودن اون مطلب نیست !

درضمن من نه آدم کینه ای هستم ! نه از دنیای اقتصاد کینه ای دارم ! چندین بار هم برای این روزنامه و بخش تحقیقاتی اون مطلب هم تهیه کردم !

در این روزهای اخیر هم اتفاقا تحلیل هایی که دنیای اقتصاد از وضعیت بازار داشته تقریبا با اون چیزی که من پیش بینی میکردم جور درمیومد !!!

نظر

• Francis
        عضو فعال
        • Jan 2016
        • 328

مثل رفقات همه چیزو وارونه برداشت میکنی !

اون چیزهایی که نوشتم چه باور کنی چه نکنی اتفاق افتاده در این کشور ! البته شما مثل همیشه واقعیات رو نادیده بگیر !

یاد بگیر که اگر چیزی رو متوجه نشدی و نتونستی بفهمی دلیل بر مزخرف بودن اون مطلب نیست !

درضمن من نه آدم کینه ای هستم ! نه از دنیای اقتصاد کینه ای دارم ! چندین بار هم برای این روزنامه و بخش تحقیقاتی اون مطلب هم تهیه کردم !

در این روزهای اخیر هم اتفاقا تحلیل هایی که دنیای اقتصاد از وضعیت بازار داشته تقریبا با اون چیزی که من پیش بینی میکردم جور درمیومد !!!
        مثل شما برداشت کنم خوبه؟ مثلاً این رفقا رو چه حسابی با ما رفاقت دارن؟؟ اینم یکی دیگه از اون مزخرفاتت!

از قدیم گفتن کافر همه را به کیش خود پندارد

ناراحت نشو نگار جون شاید یه روز تو هم فهمیدی که انقدر چرت و پرت تحویل مردم ندی

خوش بحال دنیای اقتصاد که تحلیل هاش با پیش بینی های شما جور دراومده :p تا حالا کسی بهت گفته چقد خفنی؟؟

پ.ن. دقت کردی چقد ضرب المثلا در موردت کاربرد داره؟

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

مثل شما برداشت کنم خوبه؟ مثلاً این رفقا رو چه حسابی با ما رفاقت دارن؟؟ اینم یکی دیگه از اون مزخرفاتت!

از قدیم گفتن کافر همه را به کیش خود پندارد

ناراحت نشو نگار جون شاید یه روز تو هم فهمیدی که انقدر چرت و پرت تحویل مردم ندی

خوش بحال دنیای اقتصاد که تحلیل هاش با پیش بینی های شما جور دراومده :p تا حالا کسی بهت گفته چقد خفنی؟؟

پ.ن. دقت کردی چقد ضرب المثلا در موردت کاربرد داره؟
          بلاخره با هم سطل آشغال آتیش می زدید !

همین برای رفاقت دیرینه ! کافیه برای شما و رفقات !!!

فحاشی و مسخره بازی هم از دیگر ویژگیهای شما و رفقات هست !!!

نظر

• Francis
            عضو فعال
            • Jan 2016
            • 328

بلاخره با هم سطل آشغال آتیش می زدید !

همین برای رفاقت دیرینه ! کافیه برای شما و رفقات !!!

فحاشی و مسخره بازی هم از دیگر ویژگیهای شما و رفقات هست !!!
            ببین

قرار نشد حرص بخوریا واسه پوستت خوب نیست

عصبی بودن از رنگ فونتت میباره. بابا چیزی نشده که یکم مردم دارن سود میکنن تو بازار

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

ببین

قرار نشد حرص بخوریا واسه پوستت خوب نیست

عصبی بودن از رنگ فونتت میباره. بابا چیزی نشده که یکم مردم دارن سود میکنن تو بازار
              رنگ فونت من 3 ساله اینجا آبی هست !

چون شما با آبی نوشتی من قرمز کردم رنگ فونت رو !

یعنی در فهم این موارد هم مشکل داری !

نظر

• Francis
                عضو فعال
                • Jan 2016
                • 328

رنگ فونت من 3 ساله اینجا آبی هست !

چون شما با آبی نوشتی من قرمز کردم رنگ فونت رو !

یعنی در فهم این موارد هم مشکل داری !

یه مقدار به خودت مسلط باش!

ینی فقط یه فونت هم رنگ هم عصبیت میکنه؟

الان نگار کوچولو 3 ساله عصبانیه که چرا ماژیک رنگیش رو برداشتم؟

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

اعتماد: کارشناسان می‌گویند دولت آمارسازی می‌کند

دولت بهار: یک روزنامه اصلاح‌طلب با اشاره به محرمانه شدن آمار در دولت یازدهم، نسبت به ادعای رشد اقتصادی 4/4 درصدی ابراز تردید کرد.

به گزارش دولت بهار، روزنامه اعتماد در گزارشی نوشت: روحانی در سفرش به یاسوج صحبت از رشد اقتصادی سه ماهه نخست سال کرده و این رشد را 4/4 درصد عنوان کرد. رشد اقتصادی در دولت روحانی به یکی از بحث‌برانگیزترین موضوعات اقتصادی تبدیل شد. زمانی که نرخ رشد اقتصادی مثبت و روندی صعودی دارد، دولتمردان نرخ رشد اقتصادی را اعلام و زمانی که روندی منفی و کند دارد از اعلام آمارها امتناع می‌کنند و نرخ‌ها را محرمانه نگه می‌دارند. محرمانه نگه داشتن آمارها در دولت یازدهم موضوع تازه‌ای نیست و هر بار دولت به بهانه‌ای آمارها را اعلام نمی‌کند.

اعلام آمار عملکرد سه ماهه نخست سال جاری در حالی است که بانک مرکزی به تازگی در اعلام نرخ‌ها و نماگرهای اقتصادی در برخی موارد از اعلام نرخ رشد اقتصادی خودداری کرده است؛ این بانک آخرین آمارهای خود مربوط به نماگرهای اقتصادی که البته برای پایان سال 94 است را در آخرین روزهای تیرماه امسال منتشر کرد اما در آمارها خبری از درج نرخ رشد اقتصادی نبود.

اعتماد می‌افزاید: آخرین آمار مربوط به نرخ رشد اقتصادی هم که مرکز آمار ایران اعلام کرده، مربوط به کل سال 94 بوده مبنی بر اینکه این نرخ با احتساب نفت یک درصد و بدون آن 0/9 درصد بوده است. اما حسن روحانی، رئیس جمهوری در جمع مردم کهگیلویه و بویراحمد از رسیدن نرخ رشد اقتصادی سه ماه اول امسال به 4/4 درصد خبر داد.

این روزنامه خاطرنشان کرد: این آمارها در حالی از سوی رئیس کابینه دولت یازدهم اعلام می‌شود که براساس نرخ اعلامی مرکز آمار مربوط به پایان سال گذشته، نرخ رشد اقتصادی با احتساب نفت یک درصد است و تنها در سه ماه این نرخ به یک بار بیش از 3 درصد رشد کرده است! این در حالی است که اتفاق خاصی در اقتصاد ایران رخ نداده و بنگاه‌های اقتصادی همچنان در رکود به سر می‌برند، وضعیت نقدینگی تغییری نکرده و بازارها همچنان کساد است.

حال کارشناسان اقتصادی می‌پرسند که چطور در این مدت کوتاه نرخ رشد اقتصادی روندی به شدت صعودی پیدا کرده است و به همین دلیل است که همچنان نسبت به آمارهای اعلامی از سوی مرکز تولید و انتشار آمار در کشور و عملکردشان انتقاد وجود دارد و متهم به آمارسازی می‌شوند.

اعتماد اضافه می‌کند: نکته قابل توجه آنکه رشد اقتصادی چهار درصدی مطرح شده ولی با توجه به اینکه این رشد در بخش‌هایی مانند نفت، کشاورزی و... بوده تأثیر مستقیمی بر زندگی مردم ندارد.

کارشناسان معتقدند اگر تا پایان سال 1395 به رشد پنج درصد برسیم با توجه به رکود حاکم در بازار ایران یک موفقیت است، ولی این رشد بیشتر در بخش کشاورزی و بنگاه‌های کوچک از طریق تأمین مالی و اصلاح گردش نقدینگی آنها و بخش نفت خواهد بود. اکنون صادرات نفت افزایش یافته و این افزایش در نرخ رشد اقتصادی تأثیرگذار خواهد بود. ولی مشکلی که در این بخش وجود دارد وصول پول‌های صادرات شده در حوزه نفت است و اگر دولت بتواند این پول‌ها را دریافت کند تحقق رشد اقتصادی پیش‌بینی شده میسر خواهد بود.

http://www.dolatebahar.com/view/2982...A9%D9%86%D8%AF
                  حتی طرفداران دولت بی تدبیر ! هم اعتقادی به آمار ارایه شده برای رشد اقتصادی کشور ندارند !

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

یک زمانی احمدی نژاد با توجه به عملکرد و رویه نادرست مجلس گفت چنین مجلسی در راس امور نیست !

تقریبا همه در مقابل این نظر احمدی نژاد موضع گرفتند و داد و بیداد رسانه ها و سایتها و روزنامه ها بلند شد !!!

ازجمله اصلاح طلبان و رسانه هاشون !!

و حالا همانها در راس امور بودن مجلس ! را به تمسخر گرفته اند!!!

نظر

• arman10
                      عضو عادی
                      • Mar 2012
                      • 226

ای محمود کبیر تو چه کردی که حتی حمید سبزواری شاعر و ادیب اصول گرا هم می گوید هشت سال تو را باید از ذهن تاریخی مردم پاک کرد. هر کس به طریقی از تو رنیده است ... به راستی کدام دسته از راویان خبر از تو به نیکی یاد خواهند کرد؟؟؟؟؟؟؟
                      آخرین ویرایش توسط arman10؛ 2016/08/20, 14:52.

نظر

• arman10
                        عضو عادی
                        • Mar 2012
                        • 226

یک زمانی احمدی نژاد با توجه به عملکرد و رویه نادرست مجلس گفت چنین مجلسی در راس امور نیست !

تقریبا همه در مقابل این نظر احمدی نژاد موضع گرفتند و داد و بیداد رسانه ها و سایتها و روزنامه ها بلند شد !!!

ازجمله اصلاح طلبان و رسانه هاشون !!

و حالا همانها در راس امور بودن مجلس ! را به تمسخر گرفته اند!!!

راست است که در بسیاری امور سکوت نشانۀ عقل است. شما هر چه بیشتر بگویی و بنویسی و مطلب بزنی بیشتر سستی استدلال و منطقت را آشکار می کنی . یعنی شما تفاوت مطلب را متوجه نشدی ؟؟؟؟ یعینی اوج دقت و استدلال و مچ گیری شما همین است...یعنی راس امور را هر کجا دیدی فریاد یافتم یافتم بلند می کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
                        محمود می گفت مجلس در راس امور نیست و من در راس امورم ..نظارت و استیضاح و سوال و گیر دادن ممنوع !!! بگزارید من هر کاری ( شما بخوانید هر گند و ...)دوست داشتم بکنم ...من خط قرمز دارم و.....
                        ولی اینا میگن ای مجلسی که در راس اموری نظارت کن ... چرا نظارتت ضعیف است!!!!! حال تفاوت داستان را فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• محمد یزدی
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 948

حتی طرفداران دولت بی تدبیر ! هم اعتقادی به آمار ارایه شده برای رشد اقتصادی کشور ندارند !
                          سلام

امار ارائه شده دولت با تغییر در سال پایه امار ارائه شده،

قبلا سال 83 ،ملاک میزان رشد اقتصادی بود الان دیدن نمیتون به رشد اقتصادی بالا دست پیدا کنند سال 90 یا 91 رو ملاک سال اماری قرار دادند

نکته مهم این هست به ازای هر یک درصد رشد اقتصادی حدود 100 هزار شغل ایجاد میشه ولی طبق امار دولت که برای تعداد شاغلین قبلا قرار داده شد هر یک درصد رشد اقتصادی 2.6 برابر شاغل میشن

حالا با این رشد سریع اقتصادی !!! سال 95 باید امار بیکار ی تقریبا نصف بشه !!!!!!!!

که بیشتر شبیه یک شوخی هست
                          بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

در اصل توسط arman10 پست شده است View Post

راست است که در بسیاری امور سکوت نشانۀ عقل است. شما هر چه بیشتر بگویی و بنویسی و مطلب بزنی بیشتر سستی استدلال و منطقت را آشکار می کنی . یعنی شما تفاوت مطلب را متوجه نشدی ؟؟؟؟ یعینی اوج دقت و استدلال و مچ گیری شما همین است...یعنی راس امور را هر کجا دیدی فریاد یافتم یافتم بلند می کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
                            محمود می گفت مجلس در راس امور نیست و من در راس امورم ..نظارت و استیضاح و سوال و گیر دادن ممنوع !!! بگزارید من هر کاری ( شما بخوانید هر گند و ...)دوست داشتم بکنم ...من خط قرمز دارم و.....
                            ولی اینا میگن ای مجلسی که در راس اموری نظارت کن ... چرا نظارتت ضعیف است!!!!! حال تفاوت داستان را فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟
                            اگر اینهمه که ادعای فهم داری ! کمی دقت میکردی متوجه میشدی که اینها دنبال نظارت بر این دولت نیستند !

در آن دولت بله بودند ! میگفتند دولت هیچکاره است ! مجلس همه کاره !!!

اگر دنبال نظارت بودند از 4 تا سوال نماینده که جزو بدیهی ترین وظایف مجلس هست اینجوری نمی نالیدند !!! و تیتر نمی زدند !!!

برای فهیم بودن فقط ادعا کافی نیست !!!

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35714

هفته قبل همین روزنامه های زنجیری ! اصلاح طلبان با تیترهایی از افراد و جریانهای مختلف مدعی شدند از روحانی عبور نمی کنند !!!

از قول فاطمه هاشمی و عارف و منتجب نیا و .....

در حالیکه این هفته خودشان مصاحبه می کنند و می گویند سران اصلاحات به روحانی گفته اند شاید 96 در پاستور نباشد !!!

عبدالله ناصری:

ناکارآمدی کابینه مسجل شده

به روحانی گفته شد در ۹۶ شاید در پاستور نباشد

دولت بهار: آیا اصلاح‌طلبان برای انتخابات ریاست‌جمهوری آینده با آقای روحانی گفت‌وگو و رایزنی کرده اند؟رئیس ستاد انتخاباتی آقای روحانی در سال۹۶ چه کسی است؟جزئیات دیدار اخیر یکی از بزرگان جریان اصلاحات با آقای روحانی در منزل ایشان چیست؟چرا دیدگاه‌های متنوعی درباره حمایت اصلاح‌طلبان از آقای روحانی در انتخابات آینده در فضای سیاسی کشور مطرح می‌شود؟برای پاسخ به این سوالات با دکتر عبدا... ناصری عضو شورای مشورتی اصلاح‌طلبان گفت‌وگو کرده است.

آیا اصلاح‌طلبان برای انتخابات ریاست‌جمهوری آینده با آقای روحانی گفت‌وگو و رایزنی کرده اند؟رئیس ستاد انتخاباتی آقای روحانی در سال۹۶ چه کسی است؟جزئیات دیدار اخیر یکی از بزرگان جریان اصلاحات با آقای روحانی در منزل ایشان چیست؟چرا دیدگاه‌های متنوعی درباره حمایت اصلاح‌طلبان از آقای روحانی در انتخابات آینده در فضای سیاسی کشور مطرح می‌شود؟برای پاسخ به این سوالات با دکتر عبدا... ناصری عضو شورای مشورتی اصلاح‌طلبان گفت‌وگو کرده است. دکتر ناصری در این گفت‌وگو از دیدار یکی از بزرگان اصلاحات با آقای روحانی در منزل ایشان پرده برمی‌دارد و جزئیات آخرین تماس‌های اصلاح‌طلبان با آقای روحانی را بازگو می‌کند. در ادامه گفت‌وگوی «آرمان» را با عبدا... ناصری می‌خوانید:

نظر

• arman10
                                عضو عادی
                                • Mar 2012
                                • 226

هفته قبل همین روزنامه های زنجیری ! اصلاح طلبان با تیترهایی از افراد و جریانهای مختلف مدعی شدند از روحانی عبور نمی کنند !!!

از قول فاطمه هاشمی و عارف و منتجب نیا و .....

در حالیکه این هفته خودشان مصاحبه می کنند و می گویند سران اصلاحات به روحانی گفته اند شاید 96 در پاستور نباشد !!!

عبدالله ناصری:

ناکارآمدی کابینه مسجل شده

به روحانی گفته شد در ۹۶ شاید در پاستور نباشد

دولت بهار: آیا اصلاح‌طلبان برای انتخابات ریاست‌جمهوری آینده با آقای روحانی گفت‌وگو و رایزنی کرده اند؟رئیس ستاد انتخاباتی آقای روحانی در سال۹۶ چه کسی است؟جزئیات دیدار اخیر یکی از بزرگان جریان اصلاحات با آقای روحانی در منزل ایشان چیست؟چرا دیدگاه‌های متنوعی درباره حمایت اصلاح‌طلبان از آقای روحانی در انتخابات آینده در فضای سیاسی کشور مطرح می‌شود؟برای پاسخ به این سوالات با دکتر عبدا... ناصری عضو شورای مشورتی اصلاح‌طلبان گفت‌وگو کرده است.

آیا اصلاح‌طلبان برای انتخابات ریاست‌جمهوری آینده با آقای روحانی گفت‌وگو و رایزنی کرده اند؟رئیس ستاد انتخاباتی آقای روحانی در سال۹۶ چه کسی است؟جزئیات دیدار اخیر یکی از بزرگان جریان اصلاحات با آقای روحانی در منزل ایشان چیست؟چرا دیدگاه‌های متنوعی درباره حمایت اصلاح‌طلبان از آقای روحانی در انتخابات آینده در فضای سیاسی کشور مطرح می‌شود؟برای پاسخ به این سوالات با دکتر عبدا... ناصری عضو شورای مشورتی اصلاح‌طلبان گفت‌وگو کرده است. دکتر ناصری در این گفت‌وگو از دیدار یکی از بزرگان اصلاحات با آقای روحانی در منزل ایشان پرده برمی‌دارد و جزئیات آخرین تماس‌های اصلاح‌طلبان با آقای روحانی را بازگو می‌کند. در ادامه گفت‌وگوی «آرمان» را با عبدا... ناصری می‌خوانید:

http://www.dolatebahar.com/view/2999...A7%D8%B4%D8%AF
                                نقد روحانی حتی به شدیدترین وجه هم اشکالی ندارد قرار نیست مداوم براش کف بزنیم اگه لازم باشد از روحانی هم عبور می کنیم ...معتقدیم مثل روحانی آدم فراوان است..مثل شما نیستیم که یک فرد بسیار معمولی را معجزۀ هزارۀ سوم بنامیم ...یک روز هدیۀ الهی و یک روز هالۀ نور و یک روز دزدگیر 88 یک روز قدیسش دانستید و یک روز گفتید لیست وزرایش را امام زمان امضا کرده و روزی رای ندادن به او را به منزلۀ شلیک تیر به خیمۀ ابا عبدالله دانستید ...و امروز دوباره آن مرحوم را نوشدارو و منجی و شفای عاجل کشور می دانید... روحانی یک فرد معمولی و تا اینجا یک رئیس جمهور موفق است که در حد مقدورات و با عنایت به مشکلات و محظوریت ها اشتباه بزرگی نکرده ...تحریمی بر کشور تحمیل نکرده ...راهی را نبسته و گرهی در کار کشور نینداخته ...خطری را متوجه کشور نکرده ... دوست عزیز یک لحظه از کسوت عامیانه و نقش یک پیرزن غرغرو بیا بیرون و در کسوت یک کارشناس بفرما که اگر رئیس جمهور بودی با شرایط کنونی چه می کردی...؟؟؟؟؟ از کدام ظرفیت استفاده نشده و کدام فرصت از دست رفته؟؟؟؟؟ با عکس و فتوشاپ و تمسخر و تیتر و هوچی گری تنها بیسوادی خود را ثابت می کنی

نظر

در حال کار...
                                X