عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    گزارش ویژه «نسیم آنلاین» از فاینانس‌های بی‌حساب و کتاب دولت یازدهم در دوران پسابرجام؛

بدهکاری ۸۰ میلیارد دلاری ایران ۶ ماه پس از برجام!

«نسیم آنلاین» کسب اطلاع کرده که دولت تدبیر و امید با ۸۰ میلیارد دلار فاینانس خارجی در پسابرجام، کشور را در آستانه یک بدهکاری بزرگ قرار داده است!

اگر این ۷۰ میلیارد دلار فاینانس را با ۱۰ میلیارد دلار فاینانسی که قبلا در قرارداد ایرباس قرار بود از فرانسوی‌ها بگیریم جمع بزنیم، اقتصاد کشور با برنامه‌ای که دولت روحانی ترسیم کرده با ۸۰ میلیارد دلار بدهی رو به رو خواهد شد که این مسئله بسیار خطرناک و تامل برانگیز است!

گروه اقتصادی «نسیم آنلاین»: علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت روحانی در هفته دولت روزهای شلوغی را می‌گذراند و در چند روز گذشته اظهار نظرهای اقتصادی زیادی را از وی می‌شنویم. به گزارش «نسیم آنلاین»، وزیر اقتصاد دولت یازدهم در روزهای پایانی هفته گذشته به تبریز رفت و در اظهار نظری اعلام کرد که دولت تدبیر و امید قرار است 70 میلیارد دلار فاینانس از کشورهای چین، کره جنوبی، ژاپن، ایتالیا و آلمان دریافت کند که در تاریخ بی‌سابقه بوده است. طیب‌نیا همچنین اعلام کرد که دولت اکنون مشغول مذاکره در خصوص شرایط این وام‌هاست و قرار است از این منابع برای پروژه‌هایی که توجیه مالی و اقتصادی داشته باشند، استفاده کند. با این وجود بسیاری از اقتصاددانان معتقدند که گرفتن این مقدار فاینانس برای کشور خطرناک است و اقتصاد ایران را در آینده بدهکار خواهد کرد.

سه سال است که یک ریال از منابع بانک جهانی و بانک توسعه اسلامی به ایران نیامده!

از طرفی دیگر این اظهار نظر در شرایطی بر زبان وزیر اقتصاد دولت روحانی جاری شد که ایران در نهادهایی مانند بانک جهانی و بانک توسعه اسلامی حضور دارد و سالانه میلیاردها دلار حق عضویت به این نهادها پرداخت کرده و از جمله بزرگترین سهامداران این دو بانک به حساب می‌آید. با توجه به این مسئله آقای طیب‌نیا باید به این سوال پاسخ دهد که طی سه سال گذشته چند دلار از مجامع این نهادهای بین‌المللی که ما در آنها عضویت داریم برای طرح‌های زیر بنایی کشور و بخش خصوصی جذب شده است؟ معلوم نیست وقتی وزارت اقتصاد و سازمان سرمایه‌گذاری خارجی در سه سال گذشته نتوانسته‌اند حتی یک ریال از این مجامع بین‌المللی که ما بزرگترین سهامداران آن هستیم جذب کنند چگونه به سراغ این فاینانس‌ها رفته‌اند؟

با وجود 1060 هزار میلیارد تومان نقدینگی چرا باید کشور را بدهکار کنیم؟

در این خصوص ساسان شاه ویسی کارشناس مسائل اقتصادی به «نسیم آنلاین» گفت: ما قبلا هم قرار بود که از چین و یا سایر کشورها فاینانس بگیریم و به عنوان مثال ما سال گذشته 20 میلیارد دلار طلب از چینی‌ها داشتیم که آنها به ما اعلام کردند که یا باید در مقابل آن از چین کالا وارد کنیم و یا باید از آنها فاینانس بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: برخی از کشورهای قدرتمند برنامه دارند که کشورهای در حال توسعه را با پرداخت مبالغی به عنوان فاینانس به خودشان بدهکار کنند.

این اقتصاددان با مطرح کردن سوالی از وزیر اقتصاد به «نسیم آنلاین» گفت: سوالی که آقای طیب نیا باید به آن پاسخ دهند، این است که ما اگر فاینانس بگیریم منابع داخلی خودمان که امروز از 1060 هزار میلیارد تومان عبور کرده و به دلیل عدم سازماندهی جریان این منابع و عدم اعتماد بخشی به سرمایه گذاران داخلی بلا استفاده مانده چه سرنوشتی پیدا خواهد کرد؟

شاه ویسی تصریح کرد: آیا دولت برنامه ریزی مناسبی برای بهره مندی از این منابع دارد؟ اگر برنامه مناسبی دارد پس چرا آن را فعالان اقتصادی مطرح نمی کند؟ متاسفانه دولت حتی در سازمان سرمایه گذاری خارجی چارچوبهای مناسب برای یک سرمایه گذاری مناسب را هم مشخص نکرده است.

این کارشناس مسائل اقتصادی عنوان کرد: بهتر است با گرفتن این فاینانس کشور را بدهکار اقتصادهای دیگر و شرکتهای بزرگ نکنیم. خوب بود آقای طیب نیا که بنده ایشان را به عنوان یک استاد اقتصاد می‌شناسم این فاینانس را یک فاینانس اعتباری ریالی می‌کردند و اعتبارات داخل سرزمین اصلی را در اختیار فعالان اقتصادی قرار می دادند و بعد از ورود به وضعیت تعادل و ثبات وارد سایر رویکردها می شدند.

این استاد دانشگاه گفت: امروز نیاز ما ورود چند ده هزار میلیارد اعتباری خارجی به داخل کشور نیست که در نهایت واردات را رقم می زند. برنامه ریزی برای 70 میلیارد دلار فاینانس اقتصادی ما را تکان نمی دهد بلکه برنامه ریزی اقتصاد ما را شکوفا می کند.

شاه ویسی بیان کرد: برای شکوفا شدن اقتصاد ابتدا باید رابطه بین فعالان اقتصادی و فرصتهای اقتصادی را در داخل کشور تعریف کنیم. وقتی هیچ سرمایه گذار داخلی حاضر نیست در این شرایط برای طرحهای اقتصادی ما سرمایه گذاری کند چگونه می توانیم ادعا کنیم برای چند ده میلیارد دلار فاینانس برنامه مشخص سرمایه گذاری داریم.

وی اظهار کرد: ما قبلا هم از چین هند و کره جنوبی فاینانس گرفته بودیم چون از آنها مطالبات نفتی داشتیم. اگر برای ورود 70 میلیارد دلار فاینانس ناچار باشیم مهندسی طرح و نیروی انسانی مورد نیاز را هم وارد کنیم و آن را به خارجی ها بسپاریم هیچ ارزشی ندارد.

دولت کشور را 80 میلیارد دلار بدهکار کرد!

اگر این 70 میلیارد دلار فاینانس را با 10 میلیارد دلار فاینانسی که قبلا در قرارداد ایرباس قرار بود از فرانسوی ها بگیریم جمع بزنیم، اقتصاد کشور با برنامه ای که دولت روحانی ترسیم کرده با 80 میلیارد دلار بدهی رو به رو خواهد شد که این مسئله بسیار خطرناک و تامل برانگیز است. باید دید دولت روحانی در ازای بدهکار کردن اقتصاد ایران به کشورهای دیگر می تواند رونقی که سه سال است وعده آن را می دهد محقق کند؟

http://nasimonline.ir/Content/Detail...C%D8%A7%D9%85-
    رییس راستگویان : برجام صدها خاصیت دارد !!!

اینم یکی دیگر از خواص درخشان برجام است !!

نظر

• ahmoeini
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2562

من یه مادر بزرگی داشتم که هر موقع هر چی ما میگفتیم دست میکرد تو جیبش یه مشتی نخود و کشمیش میداد
      از هر دری صحبت میکردیم اون کارش فقط همین بود
      میگفت
      بیا مادر یه مشت نخود بهت بدم دلت باز شه
      سرحال میای

/:.rolleyessmileyani

نظر

• اسگول 88
        Banned
        • Jun 2016
        • 225

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
        گزارش «انتخاب» از حملات جدید به دولت روحانی به بهانه ماجرای FATF؛
        احمدی نژاد در سال 89 پیوستن ایران به FATF را کلید زد؛ چرا مخالفان آن روزها سخنی نمی گفتند؟

نظر

• ahmoeini
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2562

این فاطی ( FATF ) هم معلوم بود که به دکتر جون برمیگرده

نظر

• ahmoeini
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2562

اکبر ترکان در گفتگو با «انتخاب»؛

سخنان اخیر مصباحی مقدم پیام هایی دارد / گفته اند احتمالا از روحانی حمایت می کنند / جامعه روحانیت مبارز از قدیم تابع افرادی چون آیت الله مصباح نبود / احمدی نژاد را رقیب اصلی نمی دانم / حیف آبرو و اعتباری که صرف این آقا شد

نظر

• اسگول 88
              Banned
              • Jun 2016
              • 225

رودل یه بار با گریه و کولی بازی خداحافظی کرد و گفت من زن نیستم من مردم

از دهن حرف میزنم دیگه تو این سایت مطلب نمیزنم

این پست آخر من بود

دنبال این نیستم ثابت کنم تو مردی یا زن چون خودت به خودت ثابت کردی که هنوز زنی

مرد بودی از دهن حرف میزدی و سر قولت میموندی

خب خانم رودل حالا دوست داری با این کولی بازیای مجددت چه برخووردی باهات کنم

حیف که زنی اگه مرد بودی بهت حالی میکردم چی به چیه

راستی یادمه میخواستی بری انسان بشی

دیدی بهت گفتم از تو انسان در نمیاد مفلوک ؟ :D

آدمای مثل تو که حرف دیروز و امروزشون با هم فرق میکنه بویی از انسانیت نبردند

امثال تو و معینی خودتون خودتون زدید و دیگه نیاز به دلیل و مدرک ندارید

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

این فاطی ( FATF ) هم معلوم بود که به دکتر جون برمیگرده
                قبلا هم این استدلال را کرده ام !

اگر پیوستن به FATF خوبه و دولت بی تدبیر ! اینو درست میدونه ! و الانم میگید پیشنهاد دولت قبل بوده ! پس چرا دولت قبل رو فحش میدادید و بی تدبیر ! و بی عرضه میخوندید !!!!؟؟؟

اگر بد بوده ! و دولت قبل اینکارو کرده ! و شما مدعی هستید اون کار اشتباهی کرده ! شما چرا ادامه دادید و حالا توش موندید !!!

اینقدر بی تدبیر ! و به قول خود روحانی بزدل ! سیاسی هستند ! که تا بهشون انتقاد میشه ! سریع میگن کار دولت قبل بوده !

خوب شما که منتقدان اصلی دولت قبل بودید ! چرا راه اون دولت رو ادامه میدید !!!؟؟؟

نظر

• ahmoeini
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2562

تولید نفت ایران از ۳.۸ میلیون بشکه در روز گذشت

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                  مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران گفت: ایران در حال حاضر روزانه اندکی بیش از ۳.۸ میلیون بشکه نفت تولید می کند.

به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، یک مقام ارشد شرکت ملی نفت ایران روز دوشنبه گفت، بسته به نیاز بازار، ایران آماده افزایش تولید نفت خود به 4 میلیون بشکه در روز در طی چند ماه آینده است.

محسن قمصری، مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران در نشست نفتی آرگوس که در سنگاپور برگزار شد اظهار داشت: «ما می توانیم تولید نفتمان را بسته به نیاز بازار افزایش دهیم.

قمصری افزود، ایران، سومین تولید کننده بزرگ نفت عضو اوپک در حال حاضر روزانه اندکی بیش از 3.8 میلیون بشکه نفت تولید می کند.

نظر

• ahmoeini
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2562

در اصل توسط اسگول 88 پست شده است View Post
                    رودل یه بار با گریه و کولی بازی خداحافظی کرد و گفت من زن نیستم من مردم

از دهن حرف میزنم دیگه تو این سایت مطلب نمیزنم

این پست آخر من بود

دنبال این نیستم ثابت کنم تو مردی یا زن چون خودت به خودت ثابت کردی که هنوز زنی

مرد بودی از دهن حرف میزدی و سر قولت میموندی

خب خانم رودل حالا دوست داری با این کولی بازیای مجددت چه برخووردی باهات کنم

حیف که زنی اگه مرد بودی بهت حالی میکردم چی به چیه

راستی یادمه میخواستی بری انسان بشی

دیدی بهت گفتم از تو انسان در نمیاد مفلوک ؟ :D

آدمای مثل تو که حرف دیروز و امروزشون با هم فرق میکنه بویی از انسانیت نبردند

امثال تو و معینی خودتون خودتون زدید و دیگه نیاز به دلیل و مدرک ندارید
                    آقا یا خانم اسکل
                    لطفا سعی کن همه رو با هم جمع نبندی
                    شما صحبتهاتو بکن بزار مردم از گفته های شما استفاده کنند

نظر

• اسگول 88
                      Banned
                      • Jun 2016
                      • 225

آقا یا خانم اسکل
                      لطفا سعی کن همه رو با هم جمع نبندی
                      شما صحبتهاتو بکن بزار مردم از گفته های شما استفاده کنند

همین که آدمی مثل تو شهامت و وجود نداره اذعان به فساد در دولت هاشمی

و روحانی خاتمی بکنه نا خود آگاه در کنار رودل قرار میگیره

سری قبل گفتم من قبول دارم که احمدی نژاد فساد زیاد داشته ولی تو هنوز قبول نکردی

که خاتمی و کرباسچی و ....

هر وقت تونستی درست صحبت کنی میفهمم مثل رودل نیستی

نظر

• اسگول 88
                        Banned
                        • Jun 2016
                        • 225

در اصل توسط Rudel پست شده است
                        من یه حروم زادی ایم که دومی ندارم

اولش گفتم خدا حافظ بعد گفتم میرم انسان بشم

بعد دیدم راه نداره انسان بشم برگشتم تا دوباره حروم زادگیم به همه اثبات کنم

دیدی تونستم خودم اثبات کنم

نه میخوام ببینم دیدی ؟

آره دیدم;;)

نظر

• اسگول 88
                          Banned
                          • Jun 2016
                          • 225

در اصل توسط Rudel پست شده است
                          اشگول 88 من میرم انسان بشم

به خدا همش وعده سر خرمنه

روحانی هم میگفت همه تحریم ها از جمله تسلیحاتی و موشکی و هسته ای بلا فاصله و بالمره

از روز بعد توافق برداشته میشه ولی دیدی که نشد

هر وقت اون ارباب خبیثت انسان شد و دروغ نگفت تو هم میتونی

نظر

• اسگول 88
                            Banned
                            • Jun 2016
                            • 225

خود زنی به سبک رودل :

خودشون هم فهمیدند دیگه از روحانی بخاری بلند نمیشه و گندش حسابی در اومده

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

در اصل توسط اسگول 88 پست شده است View Post
                              همین که آدمی مثل تو شهامت و وجود نداره اذعان به فساد در دولت هاشمی

و روحانی خاتمی بکنه نا خود آگاه در کنار رودل قرار میگیره

سری قبل گفتم من قبول دارم که احمدی نژاد فساد زیاد داشته ولی تو هنوز قبول نکردی

که خاتمی و کرباسچی و ....

هر وقت تونستی درست صحبت کنی میفهمم مثل رودل نیستی

من نه از کرباسچی دفاع کردم و نه از هاشمی
                              از اون گور به گوری هم خوشم نمیاد
                              تو قضیه سیاست هم به روش خودم ورود میکنم نه به روش شما یا اون خانم و یا خانم و یا آقای insp... که احتمال میدم خودتون باشید
                              من کورکورانه هیچ کاری رو نمیکنم
                              گرچه بعضی کارهای کورکورانه ما به واسطه یک عمر زندگی در این مملکت عادت شده

از شیوه صحبت کردن شما هم که هنوز نمیدانی با هرکسی چگونه باید صحبت کنی خوشم نمیاد
                              صحبت کردن من به فهمیدن تو نیست
                              تو میخای بفهم و یا میخای نفهم
                              خود دانی
                              هیچکس از هیچ جا نخواهد رفت

نظر

• اسگول 88
                                Banned
                                • Jun 2016
                                • 225

من نه از کرباسچی دفاع کردم و نه از هاشمی

تو عمل هم این رفتارت نشون بده تا همه باور کنند

نظر

در حال کار...
                                X