نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TAJ2014
    عضو فعال
    • Dec 2014
    • 1027

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
    مشخص است تلاش بنده بیهوده بوده و متاسفانه شما در همان جهالت پابرجا مانده اید!!
    پیشنهاد میکنم تاریخ را از زبان و نقل قولهای اصیل همان قومی که جستجوی تاریخش را میکنید بخوانید ! آنموقع متوجه میشوید که داعش و طالبان و القاعده و سلفی و وهابی و زیدی و جندالله و حزب الله و زلف الله و عین الله , و دهها و دهها فرقه منشعب از یک اسلام ...سر و ته یک کرباسند و دقیقا طبق سنت صدر اسلام و تفسیر قرآن و اجماع علمای فعلیشان عمل میکنند...
    اینطور است که بنده بارها گفته م مسلمانها هرگز به آرامش و سعادت نخواهند رسید و این مهم ریشه در زبان , تاریخ , فرهنگ و منش این قوم دارد !
    همون شب که بحث شد عنوان کردم که بر فرض محال که استدلال تو درست اما سوال کردم چطور یک مورد میشه سنت اسلام؟ سنت در صورت تکرار میشه سنت نه یک بار
    الان داعش وامثال وانها هزاران جنایت میکنن به اسم اسلام اما اینها سنت اسلام هست؟
    ایا این طرز فکر جهالت نیست که داعش رو مجری سنت اسلام بدونی؟

نظر

• گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
      فهم ودرک من میگه این جز اعتقادات دینی ودکاملا درست هست اما تو هم اجازه نداری به هر نوع اعتقاد دینی توهین کنی
      و کسانی که اعتقاد دارند رو متهم به نفهمی و امثالهم کنی
      هر چه خدا خواهد همان خواهد شد هو ماشاالله لا حول ولا قوه ال بالله العلی العظیم
      از سعادت انسان هست که درک کنه این اذکار عظیم از چه معنویات بیکرانی برخوردارن اونوقت تو این ذکررو به مسخره گرفتی ؟
      صدقه هفتاد نوع بلا را دفع میکند بر اساس حدیث نبوی و قدسی اونوقت اینهارو به تمسخر میگیری و عنوان میکنی ؟
      قبول نداری نداشته باش اما حق توهین هم نداری اونوقت دوستانت این اراجیف تورو لایک میکنن؟ دین نداری
      حقیقت نیازمند نقد است نه ستایش
      (نیچه سلام الله علیه )
      من دوستی ندارم , و یک کاربر معمولی هستم ,
      هر شخصی هم که لایک میزند الزاما موافق نمیباشد و شاید تنها برای خواندن پست میزند ,! این توهمات و ترس شما از حقیقت است که مغزتان را فلج کرده و بردگی را به انسان بودن ترجیح میدهید !!
      اینکه توهین میکنم , نه اینطور نیست !
      اما متاسفانه شما بدور زرده تخم مرغ عقاید دیکته شده تان , پوسته ایی نازک کشیده اید که تا در مورد زرده میخواهد صحبت شود فریاد وامصیبتا سر میدهید که پوسته ترک برداشت و این از مشخصات انسانهای متعصب و کم خرد است که توان پاسخگویی به آنچه زرده را میخواهد به چالش بکشد ندارند و چه بهتر میبینید که فاصله پوسته و زرده را با تند خویی و مظلوم نمایی و توهین کردند و .... از این دست ترفندها حفظ کنید ....و بعد هم که جانمان را تسلیم میکنیم و خلاص ! و این میشود حفظ ایمانتان !!!...بدون کمترین آسیبی به زرده ;)
      آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/07/31, 23:10.
      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• TAJ2014
        عضو فعال
        • Dec 2014
        • 1027

خودتو تو هر بحثی پیروز میدونی این تورو به خطا انداخته یا چهار نفر که نخونده یه مطلبی رو پاش تشکر میزنن تورو به خطا انداخته؟
        مسلمان و از شیعه و سنی همه معترفند به اینکه داعش غده سرطانی درست شده به دست وهابی و یهودی هست اما تویکی میگی نه

نظر

• MAGDAD2015
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 342

[QUOTE=گیلان;629209]
          در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post

والله چه عرض کنم !!

شما به ماحصل سالها فکر واندیشه و تحقیق , عالی ترین مقام اسلام شناس و فیلسوف انقلاب میگوئید : نطفه ش حرام بسته شده یا بهایی مسلک است ,!! شخصیتی که امام خمینی فرمودند پاره تن اسلام و حاصل عمرشان بوده است !! ....بعد به من مبگوئید منافق و خارج نشین و آدرس مریم رجوی میدهید ؟!

به نظرم مجددا گه(ضمه روی گ) زیادی میخورید .
          ************************************************** ************************************************** *********************************************

ببین مادام گیلان عزیز خودت رو به خریت نزن

تو یه منافق اون ور آبی هستی که عمرو عاص گونه بدنبال توهین به بزرگان دین و اعتقادات مردم هستی حال با هر رذالتی که شد

ولذا یکسری همدست کثیف تر خودت هم داری *که با هم هماهنگ بود و تیمی عمل می کنید*چگونه ؟

تو با اعضا شروع به بحثی می کنی و با تحریف سخنی * زمینه بی حرمتی و توهین به ملت و اصل دین رو فراهم می آری

هرجا هم که مثل الان کم می یاری* هم پیاله های کثیف تر از خودت وارد مرکه شده به شخص که باهت مخالفت می کنه هجمه می برند

البته ماموریتان همین است *

گیلان جان در همین چند وقت که ماهیت پلید ت خوشبختانه برای بعضی دوستان افشا شده می بینی که* دیگه جزو *دارودسته کثیف تر از خودت

کسی برای لجن پراکنی هات تره هم خرد نمی کنه در انزوا قرار گرفتی .بهرحال عاقبت تو هم بهتر از رفیقت کامران نیست *تو هم یه روز از سازمان منافقین

فراری میشی و زندگی پر از تعفن ات را در یک اشغال خونه دیگه ادامه می دی *البته امیدوارم (ویترینی نشی )

نظر

• گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

همون شب که بحث شد عنوان کردم که بر فرض محال که استدلال تو درست اما سوال کردم چطور یک مورد میشه سنت اسلام؟ سنت در صورت تکرار میشه سنت نه یک بار
            الان داعش وامثال وانها هزاران جنایت میکنن به اسم اسلام اما اینها سنت اسلام هست؟
            ایا این طرز فکر جهالت نیست که داعش رو مجری سنت اسلام بدونی؟
            علت اصلی جنگ بدر را که از افتخارات مسلمانان صدر اسلام است را نیز مطالعه کن ,! متوجه میشوی حانه برروی چه بنیانهایی برپا ست و دیگر به دهها و دهها فرقه منشعب از اسلام حق میدهی هر چه میکنند ;)
            آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/07/31, 23:46.
            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• TAJ2014
              عضو فعال
              • Dec 2014
              • 1027

(نیچه سلام الله علیه )
              هر شخصی هم که لایک میزند الزاما موافق نمیباشد و شاید تنها برای خواندن پست میزند ,! این توهمات و ترس شما از حقیقت است که مغزتان را فلج کرده و بردگی را به انسان بودن ترجیح میدهید !!
              اما متاسفانه شما بدور زرده تخم مرغ عقاید دیکته شده تان , پوسته ایی نازک کشیده اید که تا در مورد زرده میخواهد صحبت شود فریاد وامصیبتا سر میدهید که پوسته ترک برداشت و این از مشخصات انسانهای متعصب و کم خرد است که توان پاسخگویی به آنچه زرده را میخواهد به چالش بکشد ندارند و چه بهتر میبینید که فاصله پوسته و زرده را با تند خویی و مظلوم نمایی و توهین کردند و .... از این دست ترفندها حفظ کنید ....و بعد هم که جانمان را تسلیم میکنیم و خلاص ! و این میشود خفظ ایمانتان !!!...بدون کمترین آسیبی به زرده ;)
              برو با اون نیچه محشور بشی با دین و اعتقادات اسلامی دیگران کاری نداشته باش
              اون چه که مسلم هست اینکه شاید اون کسی که اعتقاداتش دیکته شده تو با اون نیچه جونت باشی اره تو هم از اون زرده تخم مرغ بیرون بیا

نظر

• گیلان
                عضو فعال
                • Jul 2011
                • 2178

خودتو تو هر بحثی پیروز میدونی این تورو به خطا انداخته یا چهار نفر که نخونده یه مطلبی رو پاش تشکر میزنن تورو به خطا انداخته؟
                مسلمان و از شیعه و سنی همه معترفند به اینکه داعش غده سرطانی درست شده به دست وهابی و یهودی هست اما تویکی میگی نه
                امروز داعشه ...
                دیروزبعثی ها بودند ...پریروز طالبان ....پس پریروز سلفی ها ...فردا وهابی ها و .....این قصه پایانی ندارد :)
                آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/07/31, 23:44.

نظر

• TAJ2014
                  عضو فعال
                  • Dec 2014
                  • 1027

من قصد توهین نداشتم و همیشه مراعات بحث میکنم اما شما در اول کلام شروع کردی جواب توهین دادم
                  نکته بعد چند بار بحث های شمارو با چند کاربر میخوندم که عادت کردی توهین کنی و من دوستانه خواهش کردم که احترامات رعایت کنیم
                  واین حرف من برای همه کاربران عزیز بود اما شما دیروز هم حرف منو به خودت گرفتی در حالیکه حرف من فقط شما نبودی
                  من هیچ بحثی ندارم اگر هم توهین کردم پیش دستانه عذر خواهی میکنم

نظر

• گیلان
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 2178

[QUOTE=MAGDAD2015;629262]
                    ************************************************** ************************************************** *********************************************

ببین مادام گیلان عزیز خودت رو به خریت نزن

تو یه منافق اون ور آبی هستی که عمرو عاص گونه بدنبال توهین به بزرگان دین و اعتقادات مردم هستی حال با هر رذالتی که شد

ولذا یکسری همدست کثیف تر خودت هم داری *که با هم هماهنگ بود و تیمی عمل می کنید*چگونه ؟

تو با اعضا شروع به بحثی می کنی و با تحریف سخنی * زمینه بی حرمتی و توهین به ملت و اصل دین رو فراهم می آری

هرجا هم که مثل الان کم می یاری* هم پیاله های کثیف تر از خودت وارد مرکه شده به شخص که باهت مخالفت می کنه هجمه می برند

البته ماموریتان همین است *

گیلان جان در همین چند وقت که ماهیت پلید ت خوشبختانه برای بعضی دوستان افشا شده می بینی که* دیگه جزو *دارودسته کثیف تر از خودت

کسی برای لجن پراکنی هات تره هم خرد نمی کنه در انزوا قرار گرفتی .بهرحال عاقبت تو هم بهتر از رفیقت کامران نیست *تو هم یه روز از سازمان منافقین

فراری میشی و زندگی پر از تعفن ات را در یک اشغال خونه دیگه ادامه می دی *البته امیدوارم (ویترینی نشی )
                    والله چه عرض کنم !
                    قبلا مبسوط توضیح دادم و مجددا :
                    زبان قاصر است ازبیان هفت رنگی و بوقلمون صفتی شما !
                    شما مستقیما فرمایش اندیشمند و نظریه پرداز و اسلام شناس و فیلسوف عصر حاضر جناب شهید بزرگوار مطهری را به بنده چسباندید و سپس گفتید (نقل به مضمون شما): نطفه بنده حرام بسته شده و بهایی مسلک و از این دست بددهنی ها و فحاشی های روزمره شیعیان , که شهید مطهری نیز گوشه هایی از صفات شیعیان را به زیبایی بازگو کرده اند !....حالا اگر بنده را که با ترفند و مکر جا زده اید در این قصه حذف کنیم , مستقیما شما دارید شهید گرانقدر انقلاب مطهری را مورد فحاشی قرار میدهید و غیر مستقیم امام بزرگوار خمینی کبیر را !!!
                    حالا چطور شد که این وسط از دید شما بنده مقصر اصلی شده م والله و علم!!! :-??...البته بنده میدانم چطور شد , در مثل میگویند خر , خودتی ;)
                    آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/07/31, 23:30.

نظر

• MAGDAD2015
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 342

نوشته اصلی توسط TAJ2014
                      فهم ودرک من میگه این جز اعتقادات دینی ودکاملا درست هست اما تو هم اجازه نداری به هر نوع اعتقاد دینی توهین کنی
                      از سعادت انسان هست که درک کنه این اذکار عظیم از چه معنویات بیکرانی برخوردارن اونوقت تو این ذکررو به مسخره گرفتی ؟
                      صدقه هفتاد نوع بلا را دفع میکند بر اساس حدیث نبوی و قدسی اونوقت اینهارو به تمسخر میگیری و عنوان میکنی ؟
                      قبول نداری نداشته باش اما حق توهین هم نداری اونوقت دوستانت این اراجیف تورو لایک میکنن؟ دین نداری

(نیچه سلام الله علیه )
                      اما متاسفانه شما بدور زرده تخم مرغ عقاید دیکته شده تان , پوسته ایی نازک کشیده اید که تا در مورد زرده میخواهد صحبت شود فریاد وامصیبتا سر میدهید که پوسته ترک برداشت و این از مشخصات انسانهای متعصب و کم خرد است که توان پاسخگویی به آنچه زرده را میخواهد به چالش بکشد ندارند و چه بهتر میبینید که فاصله پوسته و زرده را با تند خویی و مظلوم نمایی و توهین کردند و .... از این دست ترفندها حفظ کنید ....و بعد هم که جانمان را تسلیم میکنیم و خلاص ! و این میشود خفظ ایمانتان !!!...بدون کمترین آسیبی به زرده

باسلام

سخنی با دوست گرامی taJ2014

امثال گیلان که در این سایت لانه کردن مطمئنا باش که منافقینی هستند آن طرف آبی وگرنه وجود این همه توهین به مقدسات دینی

مردم رو ولذا دارند ماموریت محوله خود را انجام می دهند .ضمنا به مکر ایشان باید آگاه بود قبلا نیز عرض کردم این خود فروخته های بی

هویت با ایجاد بحث با اعضایی محترم انجمن گفتگو زمینه توهین به اصل نظام و دین رو نشانه گرفته و حقی رو برنمی تابند ولذا نصیحت

این جانوران 2پا نتیجه ای ندارد.

توضیحا اینها با مهارت خاص یک مباحثه معمولی رو به بزرگی در دین ربط داده و به انواع مختلف مستقیم و غیر مستقیم بدیشان

توهین می کنند .

نظر

• MAGDAD2015
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 342

من قصد توهین نداشتم و همیشه مراعات بحث میکنم اما شما در اول کلام شروع کردی جواب توهین دادم
                        نکته بعد چند بار بحث های شمارو با چند کاربر میخوندم که عادت کردی توهین کنی و من دوستانه خواهش کردم که احترامات رعایت کنیم
                        واین حرف من برای همه کاربران عزیز بود اما شما دیروز هم حرف منو به خودت گرفتی در حالیکه حرف من فقط شما نبودی
                        من هیچ بحثی ندارم اگر هم توهین کردم پیش دستانه عذر خواهی میکنم

************************************************** ************************************************** *******************************************8

دوست گرامی یادت باشه هیچ وقت از کسی مثل این منافق بهایی مسلک عذر خواهی نکن

شما کامنت این این پلید رو مگه مشاهد نکردی ؟؟!!!

شروع می کند از توهین به پروردگارعالم تا ائمه و شیعیان و حرام خوار خواندن تمام ملت ولذا دوست عزیز تواضح و ادب را برای اهلش خرج کن که

مطمئنا خداوند رضای تر است

نظر

• TAJ2014
                          عضو فعال
                          • Dec 2014
                          • 1027

نوشته اصلی توسط TAJ2014

(نیچه سلام الله علیه )
                          اما متاسفانه شما بدور زرده تخم مرغ عقاید دیکته شده تان , پوسته ایی نازک کشیده اید که تا در مورد زرده میخواهد صحبت شود فریاد وامصیبتا سر میدهید که پوسته ترک برداشت و این از مشخصات انسانهای متعصب و کم خرد است که توان پاسخگویی به آنچه زرده را میخواهد به چالش بکشد ندارند و چه بهتر میبینید که فاصله پوسته و زرده را با تند خویی و مظلوم نمایی و توهین کردند و .... از این دست ترفندها حفظ کنید ....و بعد هم که جانمان را تسلیم میکنیم و خلاص ! و این میشود خفظ ایمانتان !!!...بدون کمترین آسیبی به زرده

باسلام

سخنی با دوست گرامی taJ2014

امثال گیلان که در این سایت لانه کردن مطمئنا باش که منافقینی هستند آن طرف آبی وگرنه وجود این همه توهین به مقدسات دینی

مردم رو ولذا دارند ماموریت محوله خود را انجام می دهند .ضمنا به مکر ایشان باید آگاه بود قبلا نیز عرض کردم این خود فروخته های بی

هویت با ایجاد بحث با اعضایی محترم انجمن گفتگو زمینه توهین به اصل نظام و دین رو نشانه گرفته و حقی رو برنمی تابند ولذا نصیحت

این جانوران 2پا نتیجه ای ندارد.

توضیحا اینها با مهارت خاص یک مباحثه معمولی رو به بزرگی در دین ربط داده و به انواع مختلف مستقیم و غیر مستقیم بدیشان

توهین می کنند .
                          دوست عزیز صمیمانه از شما و دوست خوبم جناب گیلان میخواهم که این بحث های بی احترامی رو رها کنیم روحیات همدیگر رو تخریب نکنیم
                          بازار همه رو عصبی کرده و ظرفیت های هممون تحلیل رفته برای هم تنش عصبی وروحی درست نکنیم بیایید ارامشی برای هم باشیم
                          از این منفی ها فاصله بگیریم تا به مثبت ها برسیم

نظر

• گیلان
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 2178

************************************************** ************************************************** *******************************************8

شروع می کند از توهین به پروردگارعالم تا ائمه و شیعیان و حرام خوار خواندن تمام ملت ولذا دوست عزیز تواضح و ادب را برای اهلش خرج کن که

مطمئنا خداوند رضای تر است
                            MAGDAD2015نازنین
                            یکسری به تاپیک عملکرد دولت روحانی و احمدی نژاد ....بزن( پست آخر بنده)
                            اینها تنها گوشه ایی از بی شمار کیفیت و صفات حسنه ;)شیعه است که جناب دکتر شهید مطهری چندین دهه قبل به زیبایی بیان کرده اند !!!!..شما تصور کن الانه زنده بودند چه منبری میرفتند :D

نظر

• MAGDAD2015
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 342

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                              نهایت حماقت یک فرد اونجاست که وقتی توان درک و شعور مسائل منطقی رو نداره طرف مقابل رو از روی استیصال به جاسوس بودن یهودی بودن بهایی بودن نوکر انگلیس بودن متهم می کنه بعد در نهایت به حرامزاده بودن. بعد خودشو که کثیف ترین و پلید ترین افکار رو داره ملت شریف مردم مومن و خدایی و شهیدپرور معرفی می کنه مشکل عقب ماندگی ما همین دسته کم شعور هستند که کم هم نیستند
                              ببینم کسی که مثل گیلان که در تمامی کامنتهایش با توهین به پرورد گار .دین و مذهب . دائما تمامی ملت رو حرم خوار خطاب می کنه *قدیس یا الهه کائنات؟؟؟

بی شرف نامرد* آیا کثیف تر و پلیدتر از دارودسته شما هم کسی پیدا می شود .یکی تون می افتید جلو به همه توهین می کنید بقیه هم تمام قد طرفداری*

ولذا اگه جزو اون طرف آبی ها *مثل این گیلان (سگ هار) هستی که هیچ داری ادامه ماموریت می دهی *

وگرنه خیلی باید احمق باشی که از چنین منافقی بهایی حمایت می کنی*

نظر

• MAGDAD2015
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 342

MAGDAD2015نازنین
                                یکسری به تاپیک عملکرد دولت روحانی و احمدی نژاد ....بزن( پست آخر بنده)
                                اینها تنها گوشه ایی از بی شمار کیفیت و صفات حسنه ;)شیعه است که جناب دکتر شهید مطهری چندین دهه قبل به زیبایی بیان کرده اند !!!!..شما تصور کن الانه زنده بودند چه منبری میرفتند :D
                                گیلان عزیزم کاملا مطالعه شد در تمام سخنان حکیمانه این علامه بزرگ شهید مطهری

رد پای شیعه های شناسنامه ای یعنی (منافقین بهایی مسلک )مثل تو را یافتم نه مردم شریف ایران را *

نظر

در حال کار...
                                X