نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post
    ************************************************** ************************************************** *********************************************
    ببینم کسی که مثل گیلان که در تمامی کامنتهایش با توهین به پرورد گار .دین و مذهب . دائما تمامی ملت رو حرم خوار خطاب می کنه *قدیس یا الهه کائنات؟؟؟

بی شرف نامرد* آیا کثیف تر و پلیدتر از دارودسته شما هم کسی پیدا می شود .یکی تون می افتید جلو به همه توهین می کنید بقیه هم تمام قد طرفداری*

ولذا اگه جزو اون طرف آبی ها *مثل این گیلان (سگ هار) هستی که هیچ داری ادامه ماموریت می دهی *

وگرنه خیلی باید احمق باشی که از چنین منافقی بهایی حمایت می کنی*
    خیلی بی ادبی
    من به خیال خودم میپنداشتم تو را شناخته م و ماهیت پلیدت را رسوا کرده م ! غافل از آنکه, عمرو عاص (از اعراب مثال زدم که احساس همزادپنداری بهتری میکنی !) پیش شما بایستی لنگ بیندازد .
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

************************************************** ************************************************** *********************************************
      گیلان عزیزم کاملا مطالعه شد در تمام سخنان حکیمانه این علامه بزرگ شهید مطهری

رد پای شیعه های شناسنامه ای یعنی (منافقین بهایی مسلک )مثل تو را یافتم نه مردم شریف ایران را *
      :D
      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• MAGDAD2015
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 342

نوشته اصلی توسط MAGDAD2015

نوشته اصلی توسط TAJ2014
        فهم ودرک من میگه این جز اعتقادات دینی ودکاملا درست هست اما تو هم اجازه نداری به هر نوع اعتقاد دینی توهین کنی
        و کسانی که اعتقاد دارند رو متهم به نفهمی و امثالهم کنی
        هر چه خدا خواهد همان خواهد شد هو ماشاالله لا حول ولا قوه ال بالله العلی العظیم
        از سعادت انسان هست که درک کنه این اذکار عظیم از چه معنویات بیکرانی برخوردارن اونوقت تو این ذکررو به مسخره گرفتی ؟
        صدقه هفتاد نوع بلا را دفع میکند بر اساس حدیث نبوی و قدسی اونوقت اینهارو به تمسخر میگیری و عنوان میکنی ؟
        قبول نداری نداشته باش اما حق توهین هم نداری اونوقت دوستانت این اراجیف تورو لایک میکنن؟ دین نداری

حقیقت نیازمند نقد است نه ستایش
        (نیچه سلام الله علیه )
        من دوستی ندارم , و یک کاربر معمولی هستم ,
        هر شخصی هم که لایک میزند الزاما موافق نمیباشد و شاید تنها برای خواندن پست میزند ,! این توهمات و ترس شما از حقیقت است که مغزتان را فلج کرده و بردگی را به انسان بودن ترجیح میدهید !!
        اینکه توهین میکنم , نه اینطور نیست !
        اما متاسفانه شما بدور زرده تخم مرغ عقاید دیکته شده تان , پوسته ایی نازک کشیده اید که تا در مورد زرده میخواهد صحبت شود فریاد وامصیبتا سر میدهید که پوسته ترک برداشت و این از مشخصات انسانهای متعصب و کم خرد است که توان پاسخگویی به آنچه زرده را میخواهد به چالش بکشد ندارند و چه بهتر میبینید که فاصله پوسته و زرده را با تند خویی و مظلوم نمایی و توهین کردند و .... از این دست ترفندها حفظ کنید ....و بعد هم که جانمان را تسلیم میکنیم و خلاص ! و این میشود خفظ ایمانتان !!!...بدون کمترین آسیبی به زرده

باسلام

سخنی با دوست گرامی taJ2014

امثال گیلان که در این سایت لانه کردن مطمئنا باش که منافقینی هستند آن طرف آبی وگرنه وجود این همه توهین به مقدسات دینی

مردم رو ولذا دارند ماموریت محوله خود را انجام می دهند .ضمنا به مکر ایشان باید آگاه بود قبلا نیز عرض کردم این خود فروخته های بی

هویت با ایجاد بحث با اعضایی محترم انجمن گفتگو زمینه توهین به اصل نظام و دین رو نشانه گرفته و حقی رو برنمی تابند ولذا نصیحت

این جانوران 2پا نتیجه ای ندارد.

توضیحا اینها با مهارت خاص یک مباحثه معمولی رو به بزرگی در دین ربط داده و به انواع مختلف مستقیم و غیر مستقیم بدیشان

توهین می کنند .

دوست عزیز صمیمانه از شما و دوست خوبم جناب گیلان میخواهم که این بحث های بی احترامی رو رها کنیم روحیات همدیگر رو تخریب نکنیم
        بازار همه رو عصبی کرده و ظرفیت های هممون تحلیل رفته برای هم تنش عصبی وروحی درست نکنیم بیایید ارامشی برای هم باشیم
        از این منفی ها فاصله بگیریم تا به مثبت ها برسیم

************************************************** ************************************************** *****************
        باسلام

دوست گرامی و عزیز بنده علاقه ای بدین نوع گویش و ادبیات ندارم مطمئن باش اگر امثال گیلان صرفا نقدی به عملکرده

کسی و جریانی داشته باشند با احترام به سخنانشان نگاه خواهم کرد ولی جایز نمی دانم *رعایت ادب باعث شود

این افراد در سایتی ایرانی تمام مقدسات رو با توهین و افترا ودشنام همراه کنند و من بخاطر اینکه مورد فحاشی ایشان

قرار نگیرم ساکت باشم .ولذا رضای خدا همیشه صرف داشتن اعتقاد و انجام واجبات نیست بلکه می بایست جلو

دروغ ها و تهمت ها این منافقین بهایی مسلک ایستادگی کرد تا به هدف شان که تاثیر گذاری بروی جوانان پاک این مرز و بوم است نرسند چرا؟

چون اگه جلو این غده های سرطانی رو نگیری سریعا با القا و فریب ونیرنگ موجبات انحراف دیگران را فراهم می آوردند

برادر عزیزم ساده نباش اینها خودی متضزر از فعالیت در بورس نیستند*

خدا نگهدار و حافظ شما

نظر

• MAGDAD2015
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 342

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
          :D

گیلان عزیزم وقت کردی یک مسواکی به این دندانهات خوشگل و خندانت بزن

نظر

• گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

دروغ ها و تهمت ها این منافقین بهایی مسلک ایستادگی کرد تا به هدف شان که تاثیر گذاری بروی جوانان پاک این مرز و بوم است نرسند چرا؟[/RIGHT]

چون اگه جلو این غده های سرطانی رو نگیری سریعا با القا و فریب ونیرنگ موجبات انحراف دیگران را فراهم می آوردند

منظور شما از این فحاشی ها مستقیم و غیر مستقیم به فیلسوف بزرگوار دکتر مطهری میباشد ؟!
            درست میگویم دیگر ؟!
            اگر درست میگویم که به نظر بنده ایشان انسان با مطالعه ایی میباشد و بفرموده امام خمینی ماحصل عمر ایشان میباشد !...و اگر نقد و چالش و فحاشی میباشد بهتر است هم رده های ایشان بکنند و شما احمق مادرزاد قضاوت نکنید !
            اگر درست نمیگویم ,! پس اشارات ایشان به صفات شیعیان را قبول دارید ! پس لطفا شناسنامه دار و بی شناسنامه دار را مطرح نکنید و شما احمق ,حرف دهن فیلسوفی که شهید شده اند و نمیتوانند ازخود دفاع کنند نگذارید !!! چرا که ایشان فهم و شعورش را داشته و عقوبت افکار و سخنان خود را سنجیده و از روی باد معده صحبت نمیکرده !...تازه این شیعه ایی که ایشان توصیفش را میکرده شیعه 30 سال پیش بود , شما تصور کنید الانه با امثال شما وطن فروشان و خائنین به ملت روبرو میشده چه میگفته در منبرش !

نظر

• MAGDAD2015
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 342

خیلی بی ادبی
              من به خیال خودم میپنداشتم تو را شناخته م و ماهیت پلیدت را رسوا کرده م ! غافل از آنکه, عمرو عاص (از اعراب مثال زدم که احساس همزادپنداری بهتری میکنی !) پیش شما بایستی لنگ بیندازد .
              چی شد !!!!!

تو شروع می کنی به خدا و پیامبر و صدها میلیون شیعه و برزگان دین توهین می کنی و تهمت می زنی و تمام مردم ایران

رو حرام خوار می خوانی میشی با ادب !!!!!!

من به توهین چند نفر آدم معلوم حال مثل تو جواب می دهم میشم بی ادب!!!!!

تو سخن بزرگانی مثل علامه شهید مطهری رو تحریف می کنی برای دشنام دادن به تمام شیعیان و زدن ریشه دین و مذهب با نیرنگ و فریب

یعنی کاری که عمر و عاص در آن در صدر اسلام شهره بود و تبحر داشت *

بعد من نیت کثیف تو را افشا *و چهره پلیدت را رسوا می کنم میشم عمر و عاص !!!!

بابا ایوال تو دیگه چه جانوری 2پای هستی*
              آخرین ویرایش توسط MAGDAD2015؛ 2015/08/01, 01:25.

نظر

• MAGDAD2015
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 342

منظور شما از این فحاشی ها مستقیم و غیر مستقیم به فیلسوف بزرگوار دکتر مطهری میباشد ؟!
                درست میگویم دیگر ؟!
                اگر درست میگویم که به نظر بنده ایشان انسان با مطالعه ایی میباشد و بفرموده امام خمینی ماحصل عمر ایشان میباشد !...و اگر نقد و چالش و فحاشی میباشد بهتر است هم رده های ایشان بکنند و شما احمق مادرزاد قضاوت نکنید !
                اگر درست نمیگویم ,! پس اشارات ایشان به صفات شیعیان را قبول دارید ! پس لطفا شناسنامه دار و بی شناسنامه دار را مطرح نکنید و شما احمق ,حرف دهن فیلسوفی که شهید شده اند و نمیتوانند ازخود دفاع کنند نگذارید !!! چرا که ایشان فهم و شعورش را داشته و عقوبت افکار و سخنان خود را سنجیده و از روی باد معده صحبت نمیکرده !...تازه این شیعه ایی که ایشان توصیفش را میکرده شیعه 30 سال پیش بود , شما تصور کنید الانه با امثال شما وطن فروشان و خائنین به ملت روبرو میشده چه میگفته در منبرش !

گیلان عزیزم یه خواهشی ازت دارم

لطف کن با آن دهن منافقانه و نجستت کمتر اسم مبارک علامه شهید مطهری ببر *

پیشاپیش از همکاری شما بدین منظور تشکر ویژه می شود

نظر

• MAGDAD2015
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 342

درست میگویم دیگر ؟!

گیلان عزیزم
                  علامه شهید مطهری 35 سال پیش بدست منافقینی بهایی مسلک*بنام گروه فرقان یعنی هم کیشانی مثل تو کشته و شهید شده

احمق جان چطور درباره شیعه 30سال پیش مطلبی گفته .بیسواد با کمی مطالعه و تحقیق از روی باد معده سخن نگو و موجب مضحک

شدن خودت رو فراهم نکن*

نظر

• Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

ببینم کسی که مثل گیلان که در تمامی کامنتهایش با توهین به پرورد گار .دین و مذهب . دائما تمامی ملت رو حرم خوار خطاب می کنه *قدیس یا الهه کائنات؟؟؟

بی شرف نامرد* آیا کثیف تر و پلیدتر از دارودسته شما هم کسی پیدا می شود .یکی تون می افتید جلو به همه توهین می کنید بقیه هم تمام قد طرفداری*

ولذا اگه جزو اون طرف آبی ها *مثل این گیلان (سگ هار) هستی که هیچ داری ادامه ماموریت می دهی *

وگرنه خیلی باید احمق باشی که از چنین منافقی بهایی حمایت می کنی*
                    یاد بگیر اول به کسی توهین نکنی اولا
                    دوم بری مدرسه دیپلم بگیری بعد بری دانشگاه علم بیاموزی بفهمی دور و برت چی می گذره که پیاده نظام تفکرات داعشی نشی
                    سوم این انگ های منافق بهایی کاربردش تو این مملکت یکی برای اعدام کردن و سرکوب مخالف بوده معنای منافق حداقل اینی که تو فکر می کنی نیست
                    چهارم باید بفهمی کسی که داره شفاف انتقاد می کنه از ر،ی دلسوزی برای این مملکت هست حتی اگه دین تو رو قبول نداشته باشه
                    پنجم این رو تو بپذیر که از هفت میلیارد و سیصد میلیون جمعیت کره زمین کمتر از هفتاد میلیون شیعه هستن پس شما یک اقلیت بسیار کوچکی باید به نظر مخالفت اجترام بزاری تا بهت و اعتقاداتت توهین نشه
                    و نهایت بدونی شما و بنده و اعتقادتامون کمترین سهم رو در پیشرفت این کره خاکی داشتی و دنیا از من وشما خیری ندیده که این همه خودت رو خوب میدونی

نظر

• Nay
                      Banned
                      • Aug 2014
                      • 641

شما کل مطلب را رها کرده اید چسبیده اید به یک اشتباه سهوی... این جهالت شما را میرساند نه باریک بینی و تیز هوشی تان را ;)
                      اگر اشتباه نکنم چند ماه پیش هم زیاد دور برداشته بودید که با سندی که برایتان از حضرت علی در جنگ بنی قریظه رو کردم دیگر کمتر به سمت من آمدید ...احتمالا الانه هم این ایراد بنی اسرائیلی را که گرفته اید پیرو همان آچمز شدنتان در جنگ بنی قریظه میباشد !!!!
                      الانه هم پیشنهاد میکنم خدا را با فهم و شعور خودت حس کن و ارتباط برقرار کن, نه از مسیری که برایت تعریف میکنند و مجبورت به تقلید میکنند که انتهایش جز بردگی برایت چیزی به ارمغان نمیآورد !!!
                      جناب گیلان سلام

دارم مشعشعات رو مرور میکنم، 3000 میلیارد آفرین بر شما

و هم چنین درود بر شرف جناب Rudel السابحات و السابحات 2 (... و تو چه میدانی سابحات چیست! آیه سوم سوره شریفه تسلیحات نوین، نازل شده در یگان سوم دریایی 4پا)

حیف که شما با بمب اتم آگاهی و دانایی، نمیتوانید با مگس و موش مقابله

برخی انگل ها آنقدر مقاومند که تازه با بمب اتم، جهش ژنتیکی پیدا میکنند و تبدیل میشوند به موجودی مقاوم تر

پاد زهر انگل، فقط و فقط قطع کردن امکان تغذیه اش هست

نظر

• MAGDAD2015
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 342

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                        یاد بگیر اول به کسی توهین نکنی اولا
                        دوم بری مدرسه دیپلم بگیری بعد بری دانشگاه علم بیاموزی بفهمی دور و برت چی می گذره که پیاده نظام تفکرات داعشی نشی
                        سوم این انگ های منافق بهایی کاربردش تو این مملکت یکی برای اعدام کردن و سرکوب مخالف بوده معنای منافق حداقل اینی که تو فکر می کنی نیست
                        چهارم باید بفهمی کسی که داره شفاف انتقاد می کنه از ر،ی دلسوزی برای این مملکت هست حتی اگه دین تو رو قبول نداشته باشه
                        پنجم این رو تو بپذیر که از هفت میلیارد و سیصد میلیون جمعیت کره زمین کمتر از هفتاد میلیون شیعه هستن پس شما یک اقلیت بسیار کوچکی باید به نظر مخالفت اجترام بزاری تا بهت و اعتقاداتت توهین نشه
                        و نهایت بدونی شما و بنده و اعتقادتامون کمترین سهم رو در پیشرفت این کره خاکی داشتی و دنیا از من وشما خیری ندیده که این همه خودت رو خوب میدونی
                        ************************************************** ************************************************** ************************
                        یاد بگیر شما هم اول به کسی توهین نکنی و با انصاف مابین دونفر قرار بگیری
                        دوم * خب حالا این نوع گویش شما با کامنت قبلی ات خیلی داره مطمئنا بنده هم رعایت گویشم رو می کنم که جواب
                        هر سخنی رو باید به همان شکل داد

سوم * مطمئن باش سواد من از امثال تو وگیلان بیشتراست پیاده نظام داعش کسانی هستند که بدون ملاحظه ای اعتقاد مردم رو به سخریه می گیرند

چهارم *بار قبل هم خدمت شما گفتم .انصاف بخرج بده ببین چه سخنانی از گیلان نوشته می شود بعد با گفتار بهایی ها و منافقین مطابقت کن اگه

مقایرت دیدید حق با جنابعالی
                        پنجم از کی تا حالا توهین به پروردگار و شیعیان و تمام آنها دزد و حرام خوار.....دانستند می شه شفاف انتقاد کردن .
                        پنجم البته فقط شیعیان محترم نیستند حتی یک سکولار تا وقتی که شری ازش ساط نشده قابل احترام است و در عالم خلقت

با ما برابر ولذا هفت میلیارد وسیصد میلیون نفری که فرمودی شاید در عمل و انسانیت از امثال من و شما بهتر باشند *البته شاید

ونهایت بدونی من بشخصه خودم رو نه برتر از کسی می دونم و نه ملاک خوب بودن افراد در ادعا و ظاهرشون قرار می دهم
                        واگر کسی با رعایت احترام بدون توهین وافترا هر جریان و اعتقادی رو نقد کنه اگه جوابی داشتم باشم محترم می دهم و گرنه سکوت اختیار
                        می کنم *
                        در پایان خوب بود شما در کامنت قبلی بجای یک طرفه به قاضی رفتن و بنده رو آماج توهین نمودن

مقداری گیلان رو بابت رعایت ادب و احترام به عقاید دیگر در سایت نصیحت می کردی و بعد عکس العمل امثال من رو هم می دیدی.

خوش باشی

نظر

• Nay
                          Banned
                          • Aug 2014
                          • 641

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                          دوستان عزیز (نی و ریو)
                          نیازی به پرخاش و پستهای حق به جانب نیست که اگه بود ارسال ها هم خصوصی بود
                          خواننده اینقدر شعور داره که تشخیص بده
                          و اینکه (جنابان نی و ریو)رابطه ها در دو حالت قشنگ ميشن:اول پـيـدا كـردن شـبـاهت ها دوم احترام گذاشتن به تفاوتها-------
                          برعکس پست 1565 این یکی عالی بود حال داد خستگیمون در رفت
                          با سلام

جناب صمیمی

تفاوتها وقتی زیباست که شما آزادی داشته باشید!

تفاوت یک حقیقت است!!!!!!!!!!!!

اما وقتی جرات و جسارت مباحثه رو نداری، خود سانسوری میکنی، چطور به تفاوت ها پی ببریم؟

اما وقتی کسی جسارت مباحثه به خودش میده، با وجود داشتن زبان الکن و کیبورد شکسته، و با ضد نقیض گویی های وافر و عدم شناخت معنای عبارات متضاد با قصد خود و درک خواننده، به نظرم فقط یک اسم میشه روش گذاشت، نادانی!

شما اگر به اون دو لینکی که ارائه دادم سر بزنید، متوجه خیلی مسایل خواهید شد

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post629089

یک بام و دو هوا، نمیشه!

با احترام

(نی)

--------------------

نی به آتش گفت: مر تو را زین سوختن مطلوب چیست

گفت آتش بی سبب نبود

دعوی بی معنی تو علت بود

زان که میگفتی نی ام با صد نمود

همچنان در بند خود بودی که بود

درد بی دردی، علاجش آتش است
                          آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/08/01, 08:24.

نظر

• MAGDAD2015
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 342

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                            جناب گیلان سلام

دارم مشعشعات رو مرور میکنم، 3000 میلیارد آفرین بر شما

و هم چنین درود بر شرف جناب Rudel السابحات و السابحات 2 (... و تو چه میدانی سابحات چیست! آیه سوم سوره شریفه تسلیحات نوین، نازل شده در یگان سوم دریایی 4پا)

حیف که شما با بمب اتم آگاهی و دانایی، نمیتوانید با مگس و موش مقابله

برخی انگل ها آنقدر مقاومند که تازه با بمب اتم، جهش ژنتیکی پیدا میکنند و تبدیل میشوند به موجودی مقاوم تر

پاد زهر انگل، فقط و فقط قطع کردن امکان تغذیه اش هست
                            ************************************************** ************************************************** *************************************

می بینم (نی) دائم الخمر باز سرکله توهم پیدا شد راستی کژ دم فریبکار (نی )راست می گن حشره های موزی دور کثافات جمع

می شن دقیقا حضور تو در کنار گیلان وهم پیاله هات

کژ دم از رذالت ها روایت می کند* تو که گفته بودی دیگه مطلب نمی زنی چی شد اون روز مست بودی یا خمار
                            آخرین ویرایش توسط MAGDAD2015؛ 2015/08/01, 08:33.

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

دائم الخمر /.:blinksmiley.:/ /:.yead.://:.yead.:/

گفتی سوادت از امثال من و گیلان بیشتره ولی فکر کنم از تمامی صد هزار کاربر این سایت سطح سوادت کمتر باشه

نظر

• Nay
                                Banned
                                • Aug 2014
                                • 641

وزير انرژی آمريکا: توافق هسته‌ای با ايران مطمئنا اجرا خواهد شد

ارنست مونيز، وزير انرژی آمريکا، روز جمعه در نشست خبری کاخ سفيد در خصوص ديدار با نمايندگان کنگره توصيحاتی ارائه کرد. وی گفت مطمئن است که توافق هسته‌ای ايران اجرا خواهد شد و کنگره آن را تاييد می‌کند.

به مطلب زیر دقت کنید
                                ----------------------------------------------

محاکمه احمدی نژاد، آش خاله ای که نظام باید بخورد!

دو معاون اول احمدی نژاد، یعنی رحیمی و بقایی در زندان اند و سعید لو معاون سوم او ظاهرا برای برگرداندن حداقل بخشی از پول های غارت شده ایران به کشور ترکیه سفر کرده است.
                                یعنی ادامه سفر و قول و قرارهای احمدی نژاد در ترکیه که هنوز به نتیجه نرسیده است.
                                مجلسی ها می خواهند بروند زندان اوین و با بابک زنجانی تفحص کنند!

احمدی نژاد که احتمال پیوستن به معاون اول های خود در اوین را نزدیک می بیند، جلسات سخنرانی در برابر یارانش را ترتیب داده است.

اگر اندک تردیدی درباره نزدیک شدن احتمال بازداشت او وجود داشت، با سخنرانی سراپا چاپلوسی وی از رهبر جمهوری اسلامی در برابر یاران و همفکرانش و سپس پوشش خبری دادن به آن این تردید ها کمرنگ شده است.

روز به روز بیشتر آشکار می شود که برای نظام هیچ راهی باقی نمانده جز تن دادن به محاکمه احمدی نژاد.

او اگر حرفی دارد در توجیه آنچه بر سر مردم و مملکت آورد باید در دادگاه آن را بگوید. شک نیست که شماری از فرماندهان سپاه و بیت رهبری هنوز برای تن دادن به محاکمه او مقاومت می کنند، اما آگاهی عمومی مردم از اختلاس و دزدی و غارت مملکت در 8 سال ریاست جمهوری وی به نقطه ای رسیده که نظام چاره ای جز تسلیم در برابر محاکمه احمدی نژاد و باند او ندارد.

بویژه که اکنون تفاهم اتمی نیز بدست آمده و اگر دستگاه حکومتی پالایش نشود سرنوشت پول های از تحریم گریخته نیز با سرنوشت پول هائی که در دوران احمدی نژاد به غارت رفت یکسان خواهد بود.

-------------------------

این بازی هسته ای، قطعاً تلفات زیادی داره و بدون درد و خون ریزی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

در حال کار...
                                X