نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • B A R A N
    عضو فعال
    • Mar 2015
    • 677

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
    دلیل علاقه به یکی مثل ترامپ اون هم در قرن 21 اون هم در کشوری مثل آمریکا چیزی جز پیچیدگی بسیار احزاب و لابی های پر قدرت سیاسی نیست و مردم کم کم از این احزاب دچار ترس شده اند چون قادر به درک این پیچیدگی های عجیب و غریب نیستن و لذا دیگه مردم سیاسیون این احزاب رو از خودشون نمی دونن

به عبارتی شعارهای پوپولیستی دونالد ترامپ باری عوام کمتر ترسناکه و بنابراین این ابله محبوب هم شده.

در مورد انتخابات ایران هم با کمال احترام برای تو دهنی وارد شده به برادران اصولگرا خصوصا برادر مصباح یزدی و جنتی و محمد یزدی، اصلاح طلبان هم یک مشت آشغال دزد بیشتر نیستن همین صفدر حسینی که دختر کودن بی تجربه اش رو بردن تو مجلس جزو بزرگترین قاچاقچی های بنزین در ایران هست.
    ری شهری و دری نجفی آدمکش خطرشون از جنتی بیشتره برای آینده مملکت.
    پس اینی که ملت بهشون رای دادن اصلاحات نیست اسمش تسلسل سینوسی اشتباهات پیشین هست که پس از انقلاب مشروطه بارها تو ایران تکرار شده. بعضی مواقع با خودم میگم چرا مردم زمان مصدق این قدر کم درک بودن چرا گول میخوردن رفتن تو تیم کودتاگران، می بینم مردم اون موقع از مردم الان ما خیلی هم باهوش تر بودن.
    اصلاحات یک فرایند زمان بر است درست ولی این چیزی که هست و داره اتفاق میفته اصلاحات نیست.

سال 79 ما در دانشگاه تهران تظاهرات کردیم و شعارمون این بود هاشمی پینوشه ایران شیلی نمیشه، بعد مردم بسیار خوشحالن که همون هاشمی شده نفر اول تهران. آدمی که در زمان ریاست جمهوری از بس مغرور بود هیچ کس رو آدم حساب نمی کرد حالا که از تخت افتاده یاد رای مردم افتاده.
    بعضیا میگن هاشمی عوض شده :^o، اوکی باید صبر کرد ببینیم دوباره که قدرت رو در دست گرفت بازم به آرا مردم احترام می گذاره یا نه.
    جناب RUDEL چیزی که فرمودید صحیح است اما به پوینت های دیگر نیز بایستی توجه کرد

فقط مردمی بودن و پوپولیستی صحبت کردن در آنجا کافی نیست

کسی که در آمریکا می خواهد ریس جمهور شود کسی نیست که از جنبش وال استریت که یک جنبش تقریبا مردمیه، باشه ،چرا که انتخابات یک فرایند پر هزینه است و به میلیون ها دلار پول احتیاج داره

و بنابراین یک فرد میلیاردر مثله ترامپ بالا میاد

از طرف دیگه متاسفانه ما در ایران شورای نگهبان داریم و درآمریکا این نقش رو سرمایه دارها ایفا میکنند.
    یعنی دستچن کردن کاندیدهایی که حداکثر سود اقتصادی را به آنها بده.

اگر آمریکا به جای فقط 2 حزب ،5 حزب می داشت دموکراسی بهتری را شاهد بودیم
    و بنظرم دیگر اکنون از حالت دموکراسی گذشته و به نوعی آریستوکراسی (حکومت نخبه به نخبه) شده

در انتخابات ایران هم مارکس فکر کنم در کتاب فقر فلسفه اش می گوید :علت انقلاب در یک جامعه فقر نیست بلکه آگاهی از حق و حقوق است که متاسفانه آن را نداریم یا خودمان را برای منفعت شخصیمان به کوچه علی چپ می زنیم

در مورد کوی دانشگاه که فرمودید یادمه که رفسنجانی دانشجویان معترض را در تلویزیون یک مشت سوسول بچه ننر نامید و حالا که مثله یک چیزی در گل گیر کرده، به قول شما شده پرچمدار اصلاحات

مابقی حضرات هم که وضعشون معلومه مثله احمد توکلی که چند روز پیش نامه ی فدایت شوم برای رفسنجانی نوشته هنوز پرونده زمین خواری میلیاردی اش در دادگاه مفتوحه
    خلاصه اینکه همشون شلواره ر....ده دارند...

.

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

ترامپ الان در چهارچوب حزبی آمریکا نمی گنجه بلکه پا رو فراتر گذاشته مثل احمدی نژآد که ابتدا اصولگرا بود ولی عملا جدا شد. داستان ترامپ هم همینه.

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

احتمال این که آقای خامنه ای در مشهد سخنرانی تندی بکنه هست به نظرم

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

دلیل علاقه به یکی مثل ترامپ اون هم در قرن 21 اون هم در کشوری مثل آمریکا چیزی جز پیچیدگی بسیار احزاب و لابی های پر قدرت سیاسی نیست و مردم کم کم از این احزاب دچار ترس شده اند چون قادر به درک این پیچیدگی های عجیب و غریب نیستن و لذا دیگه مردم سیاسیون این احزاب رو از خودشون نمی دونن

به عبارتی شعارهای پوپولیستی دونالد ترامپ باری عوام کمتر ترسناکه و بنابراین این ابله محبوب هم شده.

در مورد انتخابات ایران هم با کمال احترام برای تو دهنی وارد شده به برادران اصولگرا خصوصا برادر مصباح یزدی و جنتی و محمد یزدی، اصلاح طلبان هم یک مشت آشغال دزد بیشتر نیستن همین صفدر حسینی که دختر کودن بی تجربه اش رو بردن تو مجلس جزو بزرگترین قاچاقچی های بنزین در ایران هست.
          ری شهری و دری نجفی آدمکش خطرشون از جنتی بیشتره برای آینده مملکت.
          پس اینی که ملت بهشون رای دادن اصلاحات نیست اسمش تسلسل سینوسی اشتباهات پیشین هست که پس از انقلاب مشروطه بارها تو ایران تکرار شده. بعضی مواقع با خودم میگم چرا مردم زمان مصدق این قدر کم درک بودن چرا گول میخوردن رفتن تو تیم کودتاگران، می بینم مردم اون موقع از مردم الان ما خیلی هم باهوش تر بودن.
          اصلاحات یک فرایند زمان بر است درست ولی این چیزی که هست و داره اتفاق میفته اصلاحات نیست.

سال 79 ما در دانشگاه تهران تظاهرات کردیم و شعارمون این بود هاشمی پینوشه ایران شیلی نمیشه، بعد مردم بسیار خوشحالن که همون هاشمی شده نفر اول تهران. آدمی که در زمان ریاست جمهوری از بس مغرور بود هیچ کس رو آدم حساب نمی کرد حالا که از تخت افتاده یاد رای مردم افتاده.
          بعضیا میگن هاشمی عوض شده :^o، اوکی باید صبر کرد ببینیم دوباره که قدرت رو در دست گرفت بازم به آرا مردم احترام می گذاره یا نه.
          حالا شما حرف از سال 79 میزنید...من میگم هاشمی سال 67..68....با اون امار بالای اعدام زندانیان سیاسی در زندانها..در ان سالها اینقدر نفوذ داشت که میتونست حداقل کمی در اجرای فرمان خمینی درنگ کنه و یا با شدت کمتری اجرا کنند....اما بهر حال بنظر من جریان اصلاحات را نباید به خط فکری یک فرد گره زد...باید با روند اصلاحات همراه شد...حتی بنظر من خاتمی هم ایده ال نیست...ولی روند اصلاحات میتونه در اینده کمی شایسته سالاری را رواج بده..و با توجه با فرهنگ و درک سیاسی پایین مردم ما...باید عرض کنم متاسفانه در اینده نزدیک هم نمیشه خوشبین بود
          یکبار یک کتاب داشتم از اریک فروم میخوندم...مظمون یک صفحه از کتاب این بود که مردم جهان سوم...بدنبال منجی در انتخابات و حاکمیت کشورشون هستند تا فردی شایسته که بتونه اداره امور را بدست بگیره....واقعا هم در ایران این مساله مشهوده...متاسفانه دید مردم ما به یک رییس جمهور...دید یک منجی هست...یک منجی که اونا را از فقر نجات بده...و به ارامش و رفاه برسونه.

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
            حالا شما حرف از سال 79 میزنید...من میگم هاشمی سال 67..68....با اون امار بالای اعدام زندانیان سیاسی در زندانها..در ان سالها اینقدر نفوذ داشت که میتونست حداقل کمی در اجرای فرمان خمینی درنگ کنه و یا با شدت کمتری اجرا کنند....اما بهر حال بنظر من جریان اصلاحات را نباید به خط فکری یک فرد گره زد...باید با روند اصلاحات همراه شد...حتی بنظر من خاتمی هم ایده ال نیست...ولی روند اصلاحات میتونه در اینده کمی شایسته سالاری را رواج بده..و با توجه با فرهنگ و درک سیاسی پایین مردم ما...باید عرض کنم متاسفانه در اینده نزدیک هم نمیشه خوشبین بود
            یکبار یک کتاب داشتم از اریک فروم میخوندم...مظمون یک صفحه از کتاب این بود که مردم جهان سوم...بدنبال منجی در انتخابات و حاکمیت کشورشون هستند تا فردی شایسته که بتونه اداره امور را بدست بگیره....واقعا هم در ایران این مساله مشهوده...متاسفانه دید مردم ما به یک رییس جمهور...دید یک منجی هست...یک منجی که اونا را از فقر نجات بده...و به ارامش و رفاه برسونه.
            دقیقا. بحث منجی ریشه اساسی داره یکی اش همین امام زمان

تو داستان های اساطیری ایران هم نمود داره همین جناب رستم هست. همه اش یک تنه میاد سپاه ایران رو بر تورانیان پیروز می کنه یا یک تنه کیکاووس رو نجات میده.

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

http://www.aparat.com/v/HfZya

این جامعه عقده ای است عزیزان به کلیپ بالا نگاه کنید اگر اعصاب دارید

نظر

• گیلان
                عضو فعال
                • Jul 2011
                • 2178

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                به نظر من مردم ایران و اغلب کشورهای مذهبی و جهان سوم مشابه ایران بدنبال یک قیم و دیکتاتور میباشند ...شاید در ظاهر با چنین رویه ایی مخالف باشند اما در نهان خودشان احترام میگذارند
                حتی الانه که از رضا شاه نیز به نیکی یاد میکنند موفقیتش را با تشر و صلابت ش دوست دارند , که از نمونهایش شاطر نانوا درون تنور انداختن و از این دست مسائل ...
                کلهم مردم ایران بوسه بر چماق بالای سرشان میزنند , هر چند که در ظاهر چیز دیگری میگویند ...
                این چماق میتواند شاه , ملا , دین و مذهب , نظامیگری و غیره باشد...اگر ملت به حال خوشان باشند میزنند همه چیز را داغان میکنند , این را خوشان هم میدانند .
                هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                  مجلس را د‌ست بچه‌ها ند‌هید‌! د‌ست سوسول ند‌هید‌! د‌ست کسی که نمی‌تواند‌ خود‌ش را نگه د‌ارد‌ ند‌هید‌! من لهجه د‌ارم و به لهجه‌ام هم افتخار می‌کنم. آنهایی که فارسی حرف می‌زنند‌ چه ...ی خورد‌ه‌اند‌ تا به حال؟

================================================== ===

فيلمي از نادرفاضي پور نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي منتشر شده که وي در آن عباراتي توهين‌اميز را خطاب به زنان و همچنين ساير کانديداهاي انتخابات به کار مي‌برد. او در اين سخنان گفته است: «مملكت را به آساني به د‌ست نياورد‌ه‌ايم که هر روباه و بچه و کره الاغي را بفرستيم آنجا. مجلس جاي کره الاغ نيست! … مجلس جاي زنان نيست؛ جاي مرد‌ان است. بفرستيد‌ سرشان بلا بياورند‌ تا آبرويتان برود‌!؟
                  قاضي‌پور همچنين با پيش‌کشيدن کليشه‌ فرهنگي درباره قزوين‌ به بيان خاطره‌اي از مرادوه‌اش با قد‌رت ا... عليخاني نمايند‌ه قزوين پرداخته و گفته است: قد‌رت ا... عليخاني قزويني است، د‌ر مجلس همه از او مي‌ترسند‌ به يكي از نمايند‌ه‌هاي همشهري ما که قد‌ کوتاهي هم د‌اشت گفته بود‌ بيا ببرمت يک شب مهمان من باش. يک روز رفته بود‌م جايي، گفتم شيخ كجاست؟ گفتند‌ د‌ستشويي، من هم رفتم د‌ستشويي، د‌يد‌م همه جا را شسته و د‌ستمال كاغذي گذاشته چون وسواس د‌ارد‌، خم شد‌ وضو بگيرد‌ كه […] بعد‌ غش کرد‌ افتاد‌ روي زمين، د‌ر را باز کرد‌م د‌يد‌م 20 نفر به خاطر سر و صد‌اي ما پشت د‌ر آمد‌ه اند‌. گفتم حاج آقا کمين زد‌ه بود‌ کمين خورد‌!يک هفته به مجلس نيامد‌. بعد‌ از يك هفته که مرا د‌يد‌ سر و صد‌ا کرد‌ و نمايند‌گان د‌ورش جمع شد‌ند‌. پهلويش را باز کرد‌ گفت بياييد‌ ببينيد‌ اين فلان فلان شد‌ه چه بلايي سر من آورد‌ه است! ببينيد‌ كبود‌ شد‌ه است. گفتم حاج آقا آن جاي د‌يگرت را هم نشان بد‌ه! مجلس جاي سوسول بازي نيست! به مجلس مرد‌ بفرستيد‌؛ حد‌اقل کاري هم نكند‌ آن يكي کار را بتواند‌ بكند‌!
                  این همان نماینده ای است که در مجلس سخنرانی کرد و رییس جمهور کشور را حرامزاده ! خطاب کرد !!

و همان زمان اصلاح طلبان و طرفداران جنبش سطل آشغال و احزاب و .... برایش هورا می کشیدند و او را با مدرس مقایسه می کردند !!

نظر

• Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

حالا که گندش درومده قاضی پوری که رییس ستاد انتخابات خامنه ای بوده دو دوره رو می چسبونن به اصلاح طلبا /:.yead.:/

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

حالا که گندش درومده قاضی پوری که رییس ستاد انتخابات خامنه ای بوده دو دوره رو می چسبونن به اصلاح طلبا /:.yead.:/
                      فعلا اون چیزی که گندش ! به قول شما در اومده ! برجام و ادعاهای آقایان بی تدبیر است ! که یکی یکی داره دروغهاشون بر ملا میشه !!!

میگن حتی ظریف هم بعد از اعترافات صالحی و لاریجانی به جرگه دلواپسان !! پیوسته و گفته که از انجام نشدن تعهدات توسط طرف مقابل نگرانم !!!

البته ایشون اون موقع که باید نگران می شد ! قهقهه می زد !! و از بالکون !! دست تکون میداد و ژست های دیپلماتیک میگرفت برا خودش !!!

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

این خزعبلات چه ربطی داره به این که قاضی پور رییس ستاد خامنه ای بود؟ چه ربطی به ظریف داره؟؟؟ چه ربطی به برجام داشت؟
                        این قاضی پور رییس ستاد خامنه ای بوده و اصولگراست بعد اصلاح طلبا به این گفتن مدرس؟ منبع لطفا

اومدی نوشتی این مردک قاضی پور تو مجلس به احمدی نژاد گفته حرامزاده!!! درسته این یارو احمقه نه این قدر. لطفا منبع اش رو بیار من هر چی گشتم پیدا نکردم.

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

خامنه ای و هاشمی در این که خودشون رو رفیق واعظ طبسی جا بزنن با هم مسابقه گذاشتن فکر کنم این یارو واعظ طبسی پول و پله زیادی جا گذاشته سر تقسیم منافع آستان قدس دعواست

حیدرعمو اوغلی از پیشگامان حرکت های انقلابی و اولین مهندس برق ایران (همکار خودم بوده ها /:.yead.:/) مردم مشهد رو شوروند حمله کردن به خونه نایب التولیه حرم امام رضا بیست تا خم شراب پیدا کردن تا مدتها جلوی در ورودی حرم گذاشته بودن تا ملت این بی همه چیزو خوب بشناسن

مدیر دیگر تولیت آستان قدس اسدالله علم نخست وزیر و وزیر دربار شاه بود که دلیل اصلی انحرافات اخلاقی شاه رو این اقا میدونستن قبلش شاه آدم زن باره ای نبود ببین کیا اونجا دست می گذارن /:.ph34r-smiley.:/

تاریخ خیلی درسها داره

نظر

• خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                            فعلا اون چیزی که گندش ! به قول شما در اومده ! برجام و ادعاهای آقایان بی تدبیر است ! که یکی یکی داره دروغهاشون بر ملا میشه !!!

میگن حتی ظریف هم بعد از اعترافات صالحی و لاریجانی به جرگه دلواپسان !! پیوسته و گفته که از انجام نشدن تعهدات توسط طرف مقابل نگرانم !!!

البته ایشون اون موقع که باید نگران می شد ! قهقهه می زد !! و از بالکون !! دست تکون میداد و ژست های دیپلماتیک میگرفت برا خودش !!!

امان از روزی که گند اصلی 8 سال در بیاد!!!وای چه روز ی بشه!!
                            زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

به کجا چنین شتابان؟!

سخنان بی ادبانه نادر قاضی‌پور، توهین برخی چهره‌های سیاسی به رای مردم تهران، زیر پا گذاشتن اخلاق در شبکه‌های اجتماعی، توهین‌های بی شرمانه به ورزشکاران و داوران در ورزشگاه‌ها و .... نشان می‌دهد که جامعه ایرانی با بحران مهمی به نام بی‌اخلاقی روبرو است.

حتما این سخن را بارها شنیده‌اید که فرهنگ ایرانی سابقه چند هزار ساله دارد و در جهان بی‌نظیر است. «بهترین مردم دنیا، بافرهنگ ترین آدم‌های روی زمین، بهترین تماشاگران و ...» همه اینها توصیفاتی است که در مورد مردم ایران به کار برده می‌شود. واقعیت اما چیز دیگری است. امروز فضای مجازی با فضای واقعی ایرانی‌ها گره خورده است و نیمه پنهان جامعه را هویدا می‌کند.

طی همین چند روز اخیر چند حادثه باعث شد تا بیشتر به این نتیجه برسیم که ما با جامعه فرهنگی و اخلاق مدار فاصله فراوانی داریم. این روزها می‌شود زشت ترین حرف‌هایی که می‌شود از زبان یک آدمی خارج شود را در قسمت نظرات صفحات هنرمندان، ورزشکاران و حتی مردم عادی دید. این الفاظ رکیک به خاطر این زده می‌شود که فرد مورد نظر مانند ما فکر نمی‌کند یا در تیم رقیب بازی می‌کند و یا تصمیمی برختلاف نظر ما گرفته است.

به همین راحتی انسانیت را زیر سوال می‌بریم. در یک جامعه مدرن و فرهنگی، پدر و مادر نمی‌ترسند فرزند خود را به ورزشگاه ببرند اما برعکس در یک جامعه غیراخلاقی به دلیل بروز ناهنجاری‌های فراوان در اجتماع، خانواده سعی می‌کند فرزند را به هر طریق ممکن از جامعه به دور نگه دارد.
                              به کجا چنین شتابان؟!

بعد از شنیدن سخنان یک نماینده مجلس در مورد زنان، همکار خود و جامعه ایرانی و توهین برخی افراد یک جریان خاص به مردم تهران نشان می‌دهد که امروز بی اخلاقی از فضای مجازی به سطح بالای کشور یعنی نخبگان جامعه تسری پیدا کرده است.

این روزها متاسفانه جامعه ایرانی درگیر بی اخلاقی‌های فرهنگی است و هر روز نیز دامنه آن فراگیرتر می‌شود. ما به دلیل اینکه نمی‌خواهیم این مسئله را درک کنیم و بپذیریم که فرهنگ در جامعه ایرانی به پایین ترین سطح خود رسیده است، چشمان خود را بر روی تمام این بی اخلاقی‌ها می بندیم و بازهم می‌گوییم ما در جهان بهترین هستیم.

به راستی باید، گذشته را فراموش کنیم و به آینده نگاه کنیم. همه چیز کشور در اقتصاد، توافق هسته‌ای، انتخابات و ... خلاصه نمی‌شود. جامعه ایرانی کمی اخلاق نیاز دارد. این اخلاق باید در تمام سطوح به جامعه تزریق شود. تحصیلکرده و غیر تحصیلکرده ندارد. ما این بداخلاقی‌ها را در مجلس می‌بینم، در اتوبوس می‌بینیم، در مترو می‌ببینم، در ورزشگاه می‌بینیم و در نهایت اوج آن را در فضای مجازی می خوانیم. باید از مردم چه عوام و چه خواص پرسید به کجا چنین شتابان؟

در پایان خالی از لطف نیست به نحوه برخورد امام علی با فحاشی برخی از یارانش به افراد معاویه اشاره کنیم. در نهج البلاغه مي خوانيم كه علي(ع) به جمعي از يارانش كه پيروان معاويه را در ايام جنگ صفين دشنام مي دادند مي فرمايد: «اني اكره لكم ان تكونوا سبابين و لكنكم لو وصفتم اعمالهم و ذكرتم حالهم كان اصوب في القول و ابلغ في العذر.» من خوش ندارم كه شما فحاش باشيد، اگر شما به جاي دشنام، اعمال آنها را برشمريد و حالات آنها را متذكر شويد (و روي اعمالشان تجزيه و تحليل نمائيد) به حق و راستي نزديكتر است و براي اتمام حجت بهتر.(تفسير نمونه396.5)
                              منبع: عصر ایران

نظر

• خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

تکرار ادعای رجعت چاوز
                                laughingsmiley

این سایت در سالروز درگذشت چاور با انتشار فیلم سخنان وی به همراه تیتر «۱۵ اسفندماه، سالروز درگذشت مردی که باز خواهد گشت/ فرمانده چاوز: به عیسی و مهدی می‌گوییم زود‌تر بیایید»، بار دیگر اقدام به انتشار افکار التقاطی و انحرافی خود کرده است. احمدی‌نژاد پیش‌تر در پیام خود به مناسبت درگذشت چاوز تاکید کرده بود که «تردید ندارد» وی با امام زمان (عج) باز می‌گردد.

اظهاراتی که‌‌ همان زمان نیز واکنش آیت الله جنتی را به دنبال داشت. وی در تریبون نماز جمعه بدون اشاره به نام احمدی‌نژاد گفته بود:‌ای کاش کسانیکه می‌خواستند حرفی بزنند ۴ تا کتاب می‌خواندند. چاوز به لحاظ سیاسی آدم خوبی بود اما نامسلمان بود و رجعت در موردش صدق نمی‌کند. رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز به اظهارات رئیس جمهور واکنش نشان داد و تصریح کرد: ایشان در جریان فوت آقای چاوز رئیس جمهور ونزوئلا تسلیت نامه مفصلی نوشتند که این امر طبیعی و عرفی است اما اینکه یک انقلابی آزادی‌خواه را در ردیف شخصیت‌های بالای دینی قرار داده و تعبیراتی مطرح کنیم مبنی بر اینکه وی همراه حضرت عیسی (ع) و حضرت ولیعصر (عج) باز می‌گردد و کارهای خودش را انجام می‌دهد جای سئوال دارد.این گزارش در سایت رویداد 24 منتشر شده است.

نظر

در حال کار...
                                X