نبض سیاست

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Chakavak
    عضو عادی
    • Apr 2014
    • 89

    #316
    پاسخ : نبض سیاست


    رحیمی به احمدی‌نژاد: رحیمی محکوم امروز، چوب آبروبری‌های شما را می‌خورد



    محمدرضا رحیمی، معاون اول رییس جمهوری سابق ایران، در واکنش به نامه دفتر محمود احمدی‌نژاد درباره رد ارتباط «اتهامات» او با دولت نهم، خطاب به وی نوشت که «رحیمی محکوم امروز، چوب لجبازی‌ها و آبروبری‌های‌گاه و بیگاه شما را می‌خورد».

    دفتر محمود احمدی‌نژاد روز پنجم آبان، ضمن رد ارتباط «اتهامات» محمدرضا رحیمی با دولت نهم اعلام کرده بود که اتهامات آقای رحیمی «با فرض صحت» مربوط به ریاست وی بر دیوان محاسبات، وابسته به مجلس شورای اسلامی، است.

    به گزارش خبرگزاری کار ایران، ایلنا، محمدرضا رحیمی، روز سه‌شنبه، هفتم دی، در نامه خود با اشاره به دوره ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد و ریاست خود بر دیوان محاسبات تصریح کرد: «در‌‌ همان دوره البته افراد منتقد با بهانه جملات مقلوب شده جریان رسانه‌ای، تخریب بنده را کلید زدند و متهم به اغراق و تملق شدم».


    محمدرضا رحیمی سال ۸۵ و در زمان ریاست خود بر دیوان محاسبات اعلام کرده بود که فردی در سوریه به او گفته است «اگر قرار بود پیامبر دیگری انتخاب شود، محمود احمدی‌نژاد می‌توانست آن پیامبر باشد».
    پس از این سخنان ۷۰ تن از نمایندگان مجلس هفتم با امضای نامه‌ای خواهان عزل آقای رحیمی شدند.

    محمد رضا رحیمی در ادامه نامه خود نوشته است: «چندی گذشت و اصرار کردید که به جمع دولت بپیوندم؛ پاسخم منفی بود... نپذیرفتید و بدون اطلاع من حکمی صادر کردید و با حفظ سمت به عنوان معاون حقوقی منصوب نمودید که خلاف مقررات بود».


    وی افزود: «چاره‌ای نداشتم جز آنکه از دیوان محاسبات استعفاء بدهم و به همین خاطر باعث رنجش برخی از دوستان قدیمی و صمیمی‌ام شدم و آغاز رنجش‌ها هم از همان جا شروع شد».


    محمدرضا رحیمی سال ۱۳۸۷ و با حکم محمود احمدی‌نژاد به سمت معاون حقوقی و پارلمانی ریاست جمهوری منصوب شد.


    وی در ادامه این نامه با اشاره به مخالفت خود با برکناری برخی از وزیران دولت نهم در اواخر این دولت افزوده است: «ماجرای معاون اولی پیش آمد....‌‌ همان موقع گفتم که با وجود کینه‌های سیاسی و برخی زخم‌های کهنه، از من بگذرید، زیرا عاقبت کار را می‌دانستم که برخی مخالفان سیاسی با عنادورزی به دنبال هتک حیثیت و بر باد دادن آبرویم خواهند بود؛ اما باز هم مخالفت با تصمیم شما سخت بود».


    پس از مخالفت آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی با انتصاب اسفندیار رحیم مشایی به سمت معاون اول رییس جمهوری، محمود احمدی‌نژاد در سال ۸۸ محمدرضا رحیمی را به سمت معاون اول خود منصوب کرد.

    معاون اول محمود احمدی‌نژاد در ادامه این نامه تصریح کرده است: «زمان گذشت و رفته رفته احمدی‌نژاد و رفتار‌هایش متفاوت از سال‌های گذشته شده بود. هربار که به مشورت می‌نشستیم به سروش آسمانی کذایی بیشتر توجه می‌کردید تا مشورت‌های ناشی از تجربه‌های مختلف من».

    آقای رحیمی اضافه کرد: «در سال آخر دولت اصرارتان بر کاندیداتوری فرد مورد نظر چنان بود که گویی از جایی به شما الهام می‌شده است و حاضر نبودید حرفی غیر از آن بشنوید و نظر بنده و جمعی از همکارانم در دولت را نپذیرفتید و وقعی ننهادید تا جایی که اینجانب با همفکری برخی از اعضای کابینه چاره‌ای نداشتم جز اینکه در شرایط سخت عمل جراحی همسرم برای ثبت در آینده تاریخ و برای دلگرمی همکارانم در دولت خطر کنم و به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری ثبت نام نمایم تا به طور نمادین اختلاف نظرم را با رویکرد شما بیان کنم».


    وی تصریح کرد: «البته در ‌‌نهایت باز هم به اصرار شما، بازی را بار دیگر در صحنه رفاقت باختم و باز هم حرفتان را گوش کردم و علیرغم میلم انصراف دادم».


    محمود احمدی‌نژاد با حضو در ستاد انتخابات کشور از نامزدی اسفندیار رحیم مشایی برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ حمایت کرد.


    محمدرضا رحیمی در این نامه همچنین با اشاره به ماجرای موسوم به قهر احمدی‌نژاد در جریان برکناری وزیر اطلاعات افزود: «بسیاری از دوستان شما تلاش کردند که من هم کار را‌‌ رها کنم تا دولت بخوابد و بسا کسانی که به من گفتند آماده باشم برای عهده دار شدن کفالت ریاست جمهوری. اما گفتم حوصله کنید احمدی‌نژاد باید برگردد که من میانه او و خودم را با خدمت به نظام آزموده‌ام».


    بسیاری از اصولگرایان ماجرای موسوم به «خانه‌نشینی یازده روزه» آقای احمدی‌نژاد در فروردین ۹۰ و پس از مخالفت علنی رهبر جمهوری اسلامی با کناره‌گیری حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات، را سرپیچی از دستور ولایت فقیه، یعنی آیت‌الله خامنه‌ای، تعبیر می‌کنند.


    آقای رحیمی با اشاره به برکناری مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت در دولت دهم نیز نوشت: «متاسفانه شما لجبازی کردید و به بهانه تعلل در عزل رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران که فردی توانمند و متعهد بودند، او را عزل کردید و مرا هم نزد رسانه‌ها و افکار عمومی سکه یک پول ساختید و البته‌‌ همان موقع در جریان قرار گرفتم که با مشورت اطرافیان پیش‌نویس عزل بنده را هم آماده کرده بودید».


    پس از انتشار شایعه‌هایی درباره برکناری مرضیه وحید دستجردی، آقای رحیمی گفته بود: «تا آقای احمدی‌نژاد هست، من هستم. بنابراین تا آقای دکتر احمدی‌نژاد هست، خانم دستجردی هست».


    پس از این سخنان خانم دستجردی در هفتم دی ماه سال ۹۱ برکنار شد. رسانه‌های نزدیک به اصولگرایان منتقد دولت، این برکناری را مخالفت وزیر برکنار شده بهداشت با استعفای باقر لاریجانی از ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضویت شورای سیاست‌گذاری وزارت بهداشت مرتبط دانسته بودند.


    معاون اول سابق رییس جمهوری ایران در ادامه این نامه درباره اتهامات خود نیز نوشت: «آقای احمدی‌نژاد، به راستی نمی‌دانید یا فراموش کرده‌اید که ماجرای این پرونده چیست؟»


    آقای رحیمی افزود: «شاید فراموش کرده‌اید که رحیمی محکوم امروز، چوب لجبازی‌ها و آبروبری‌های‌گاه و بیگاه شما را می‌خورد. یادتان می‌آید در ماجرای یکشنبه سیاه چقدر اصرار کردم که نکنید و آبرو نبرید و بگذارید از مجاری قانونی، ماجرا پیگیری شود».


    وی با اشاره به تشکیل کمیته‌ای متشکل از «برخی چهره‌های اصولگرا» برای جمع‌آوری کمک‌های «غیر دولتی» قبل از انتخابات مجلس هشتم افزود: «در میان افراد کمک کننده فردی به نام "جابر ابدالی" که از سوی برخی نمایندگان مجلس و مقامات قضایی و اجرایی به اینجانب معرفی شده بود، برای کمک اعلام آمادگی نمود».


    وی تصریح کرد: «بنده نیز... در خصوص ایشان از طریق حراست دیوان محاسبات از مجاری ذیصلاح، در خصوص وی استعلام کردم که پس از اطمینان و پاسخ مثبت که اسناد آن ضمیمه پرونده است، برای دریافت کمک از وی اعلام آمادگی نمودیم و از وی خواستیم که به کاندیداهایی که ما معرفی می‌کنیم از محل حساب شخصی و با چک بانکی خودش کمک نماید».


    به گفته آقای رحیمی، جابر ابدالی مجموعاً یک میلیارد و دویست میلیون تومان «به قریب ۱۷۰نفر از کاندیداهای مجلس هشتم «پرداخت کرده است» که اسناد و کپی چک‌های صادره «در پرونده ثبت و ضبط است».

    جابر ابدالی، خردادماه سال ۱۳۹۱ در دادگاه اختلاس از بیمه ایران گفته بود که «دسته‌چک امضاشده‌اش» را در آستانه انتخابات مجلس هشتم به آقای رحیمی «داده‌ است».

    انتخابات مجلس هشتم در سال ۱۳۸۶ برگزار شد و محمدرضا رحیمی در زمان برگزاری این انتخابات رییس دیوان محاسبات، وابسته به مجلس شورای اسلامی، بود.

    رادیو فردا

    نظر

    • Aiming
      ستاره دار(18)
      • Jul 2012
      • 2641

      #317
      پاسخ : نبض سیاست

      نامه نمایندگان برای اعلام اسامی دریافت‌کنندگان پول از رحیمی «پاره» شد



      نماینده اردبیل در مجلس از نامه نمایندگان به رئیس مجلس برای اعلام اسامی 170 داوطلب نمایندگی مجلس دوره‌ هشتم در انتخابات که به ادعای رحیمی از وی پول گرفتند، خبر داد.
      به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، کمال‌الدین پیرمؤذن نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی پیش‌از ظهر امروز (چهارشنبه) با حضور در جمع خبرنگاران از تهیه نامه‌ای خطاب به علی لاریجانی رئیس مجلس به منظور اعلام اسامی 170 داوطلب نمایندگی مجلس دوره‌ هشتم در انتخابات که به ادعای رحیمی از وی پول گرفتنه بودند، خبر داد.

      پیگیری خبرنگار فارس از این مسئله حکایت دارد که این نامه در همان ساعات ابتدایی جمع‌آوری امضاء، توسط تهیه‌کنندگان از دستور کار خارج شده و حتی به گفته یکی از نمایندگان، توسط متولیانش پاره شده است.
      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

      نظر

      • ائلچی
        ستاره دار (2)
        • Jul 2013
        • 1945

        #318
        پاسخ : نبض سیاست

        در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
        درسته که مطهری گفته کروبی و موسوی رو محاکمه کنید ولـــــــــی اگر منظور ایشان این است که اینها اعدام شوند، منظور اونایی که چند سال پیش جلو احمدی نژاد سینه میزدند و اون روز دو دو میکردن تا صدای مطهری به گوش کسی نرسه چی بود؟
        در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        آنها همان هایی بودند که در جلسه فاضل لاریجانی هم دو دو میکردند به قول شما ، تا صدای احمدی نژاد به گوش کسی نرسه
        این که نشد، شما از یه طرف یکی رو محکوم میکنی و از طرف دیگه نظر کسانی که رفتار شما رو هم تایید میکنند باز محکوم میکنی.
        اگر مظهری دشمن احمدی نژاد هست پس نمایندگان دیگر دقیقا با اون حملشون به مطهری داشتن از احمدی نژاد حمایت می کردن و یا برعکس.
        أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

        نظر

        • negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

          #319
          پاسخ : نبض سیاست

          در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
          این که نشد، شما از یه طرف یکی رو محکوم میکنی و از طرف دیگه نظر کسانی که رفتار شما رو هم تایید میکنند باز محکوم میکنی.
          اگر مظهری دشمن احمدی نژاد هست پس نمایندگان دیگر دقیقا با اون حملشون به مطهری داشتن از احمدی نژاد حمایت می کردن و یا برعکس.
          شما قبول داری این آقایون فقط جایی که منافشون به خطر میفته داد و هوار راه میندازن؟

          چه اونوری ها چه اینوری ها. در زمان دولت دهم این حقیقت کاملا آشکار شد

          مشکل اصلی اینها اینه که نمیتونن با کسی حتی برخورد هم بکنن، چرا که اگر بنا به برخورد باشه گندکاریهای خود اینها هم رو میشه

          در جریان شهرام جزایری همین بود،

          در جریان مه آفرید همین بود، پای همین ها وسط بود !

          در جریان خاوری همینطور ،

          در جریان بابک زنجانی همینطور،

          در ماجرای فاضل همینطور،

          در جریان رحیمی هم همینطور

          هرجا اینها دست بگذارند، ابتدا مسایل خودشون رو میشه و این برای کشور و مردم خیلی هم خوب هست

          مشکل اینها با احمدی نژاد اتفاقا سر همین کارها هست، میگن برخورد نکن با ما ! بیا با ما باش، چرا اینو میگن؟؟ چون اگر احمدی نژاد یا هرکس دیگری جلوی اینها بایسته و کنار نیاد با اینها، اینها چاره ای ندارن جز خودزنی و فتنه گری که نمونه های این رفتار رو زیاد دیدیم از این 2 گروه در سالهای گذشته.

          رحیمی در همین نامه نوشته خطاب به احمدی نژاد که چقدر گفتم اون جلسه یکشنبه مجلس را نرو ! گوش نکردی

          تصور اینها این بود که اگر معاون اول مشایی نباشد، رحیمی باشد یا اون فرد مدنظر خودشون که احمدی نژاد نپذیرفت ! اونوقت اینها حاشیه امن تری دارند، امام همه دیدیم که احمدی نژاد تا آخر ایستاد

          خودش هم در آن جلسه فاضل پشت تریبون گفت، تقریبا همه اعضای دولت گفتند این کار را نکن ! با این کار استیضاح رای می آورد گفتم تکلیف ما ایستادن پای حق است نه رای آوردن وزیر یا نیاوردنش

          نظر

          • مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

            #320
            پاسخ : نبض سیاست

            در هر جای دنیا که فاش شود شخصی به کاندیداهایی که تعدادشان بیش از نصف کل مجلسی هاست پول داده تا اکثریت مجلس را داشته باشد، یک توفان سیاسی و رسانه ای پدید می آید چرا که چنین رویدادی، چیزی نیست جز تلاش برای ناکارآمد سازی مجلس و تبدیل خانه ملت به ویلای خصوصی پول دهندگان!
            آفتاب: عصرایران نوشت: نامه ای که محمدرضا رحیمی به محمود احمدی نژاد نوشته و در آن علیه وی افشاگری هایی را انجام داده (+)، فراز مهمی دارد که از یک بیماری وحشتناک در ساختار غیر رسمی انتخابات حکایت دارد.

            این بخش از نامه را بخوانید:

            «همواره در آستانه برگزاری انتخابات مجلس، کمیته‌هایی برای برنامه‌ریزی و راهبری امر انتخابات توسط جریانات سیاسی تشکیل می‌گردد. در این راستا برای انتخابات مجلس هشتم نیز کمیته‌ای متشکل از برخی چهره‌های اصولگرا برگزار و بنا شد از کاندیداهای اصولگرا در سطح کشور از طریق کمک‌های غیردولتی پشتیبانی مالی شود.

            در میان افراد کمک کننده فردی به نام جابر ابدالی که از سوی برخی نمایندگان مجلس و مقامات قضایی و اجرایی به اینجانب معرفی شده بود، برای کمک اعلام آمادگی نمود. بنده نیز به واسطه حساسیت و اطمینان خاطر از سالم بودن کمک‌های نامبرده همچون سایر موارد در خصوص ایشان از طریق حراست دیوان محاسبات از مجاری ذیصلاح، در خصوص وی استعلام کردم که پس از اطمینان و پاسخ مثبت که اسناد آن ضمیمه پرونده است، برای دریافت کمک از وی اعلام آمادگی نمودیم و از وی خواستیم که به کاندیداهایی که ما معرفی می‌کنیم از محل حساب شخصی و با چک بانکی خودش کمک نماید.

            در نهایت نامبرده مجموعاً یک میلیارد و دویست میلیون تومان را به این امر اختصاص داد و البته کلیه اسناد و کپی چک‌های صادره که به قریب 170نفر از کاندیداهای مجلس هشتم پرداخت شده است در پرونده ثبت و ضبط است و همه آن به مصرف انتخابات رسید. بنابراین کل این مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون تومان بوده و عیناً به حساب نامزدها پرداخت گردیده است.»

            البته، آنچه رحیمی بدان پرداخته و اذعان کرده، چیز جدیدی نیست و همه مردم کمابیش در جریان هستند که برخی از نمایندگان مجلس، با حمایت های مالی افراد متمول توانسته اند در رقابت های انتخاباتی شرکت کنند و به مجلس برسند. رحیمی، فقط برخی جزئیات را گفته است و البته یک نکته جدید را نیز به دانسته های عمومی مردم افزوده است.

            تا قبل از این، آنچه مردم بعضاً در شهرهای خود می دیدند، حمایت فلان فرد متمول از یک کاندیدا بوده است اما اینک رحیمی ، از بازی دیگری سخن می گوید که طی آن ، یک فرد با یک جریان سیاسی زد و بند کرده و به 170 کاندیدای آن ، پول داده است! (کل نمایندگان مجلس 290 است.)

            معنی این کار چیست؟ بحث اصولگرا و اصلاح طلب نیست. بحث زد و بند جمعی است و این که یک فرد می تواند با یکی دو میلیارد تومان، دهها نماینده مجلس را وامدار خود کند!

            واقعاً چه معنایی دارد که یک جریان سیاسی، کرسی های خانه ملت را در قبال پول، به یک فرد ثروتمند، به نوعی پیش فروش کند؟!
            مشخص است کسی که یک میلیارد و 200 میلیون تومان به 170 کاندیدای مجلس می پردازد، بعدها مطالباتی از پول گیرندگان خواهد داشت و این بار، نه فقط فلان نماینده، که "مجلس" باید در خدمت او باشد!
            این در حالی است که مجلس خانه ملت است نه خانه کسی که قبل از انتخابات، لابی کرده و به دهها کاندیدا پول داده است.

            در هر جای دنیا که فاش شود شخصی به کاندیداهایی که تعدادشان بیش از نصف کل مجلسی هاست پول داده تا اکثریت مجلس را داشته باشد، یک توفان سیاسی و رسانه ای پدید می آید چرا که چنین رویدادی، چیزی نیست جز تلاش برای ناکارآمد سازی مجلس و تبدیل خانه ملت به ویلای خصوصی پول دهندگان!
            جالب اینجاست که محمدرضا رحیمی، ماجرای فوق را نه به عنوان اعتراف، که به این عنوان مطرح کرده که "من که کاری نکرده ام ؛ فقط یک میلیارد و 200 میلیون تومان گرفتم و بین کاندیداهای اصولگرا پخش کردم." و حال آن که ، خود این کار ، فارغ از شخص رحیمی، اقدامی مصیبت بار است که آثار آن در مجلس مشهود است.

            بدیهی است وقتی کاندیداهایی با لابی و پول های آنچنانی ساپورت می شوند، عرصه بر کاندیداهای مستقل و مردمی تنگ می شود و نهایتاً مجلسی شکل می گیرد که به جای آن که دغدغه مردم را داشته باشد، در صدد جبران کمک های مالی و سیاسی بر می آید؛ این جبران نیز قطعاً از جیب نمایندگان نخواهد بود، بلکه از کیسه ملت صورت می گیرد.
            وقتی مردم می بینند که نمایندگان شان در مجلس، حرف هایی غیر از حرف های آنها می زنند، دغدغه های متفاوتی دارند و انگار در فضای دیگری تنفس می کنند، دلیلش همین گونه مسائل است.

            ناگفته نماند که کمک های اشخاص به کاندیداها ، در سراسر جهان امری متعارف به شمار می رود اما نکته اینجاست که همه چیز کاملاً شفاف و قانونمند است و در چارچوب های خاص و محدودی صورت می گیرد نه این که سال ها بعد، در وسط یک دعوای سیاسی، بخشی از ماجرا از پس پرده برون افتد و ملت بفهمند که در انتخابات مجلسی که تمام شده، فقط در یک قلم، یک نفر به 170 کاندیدای یک جریان ( که برنده هم شد) یک میلیارد و 200 میلیون تومان پول داده است!

            در چنین شرایطی، ایجاد ساز و کار قانونی برای ایجاد شفافیت در هزینه های انتخاباتی به طوری که همه مردم به طور همزمان در جریان کمک های مالی و مبالغ آن و نیز منابع تأمین اش باشند، یکی از لازمه های سلامت انتخابات و ارتقاء دموکراسی است. هر چند که باید دید نمایندگانی که گزارشی از منابع مالی انتخاباتی شان در دست نیست، آیا به برقراری چنین سازوکاری تن خواهند داد یا ترجیح می دهند همان راه پیموده شده ، همچنان ادامه یابد؟!



            برچسب ها: رحیمی ، احمدی نژاد





            مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

            نظر

            • مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

              #321
              پاسخ : نبض سیاست

              در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              حرف حق

              همان چیزی که خیلی ها ازش وحشت دارن !
              حرف حقی که فقط اسراییلیها ازش میتونن خوب استفاده کنند:D

              مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

              نظر

              • مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

                #322
                پاسخ : نبض سیاست


                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                نظر

                • mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

                  #323
                  پاسخ : اخبار

                  در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                  امام جمعه موقت قزوین «ماهواره» و «اینترنت» را مدل‌های پیشرفته گوساله سامری خوانده و گفته که «امروز دشمن در جهان با هزینه‌های فراوان امواج صوتی و تصویری فراوانی برای اغوا کردن مردم ایجاد کرده است.»
                  از ماست که بر ماست............باور کن اگه کال اف دیو تی بازی کنه...میگه این خود عصای موساست
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

                    #324
                    پاسخ : نبض سیاست

                    در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    جدیدترین دستاورد پیاده‌روی ظریف با کری رونمایی شد/
                    امتیاز که هیچ، امریکا حتی به ابوطالبی هم ویزا نداد/ با وجود خط و نشان‎های دولتی، پدر داماد حسین فریدون سفیر جدید ایران در سازمان ملل شد!

                    گروه سیاسی- رجانیوز: یک بار دیگر دولت یازدهم مقابل آمریکا عقب نشینی کرد اما این بار نه در پرونده هسته ای بلکه ساعاتی قبل رسما اعلام شد که به جای حمید ابوطالبی، غلامعلی خوشرو برای پر کردن صندلی ایران در سازمان ملل متحد معرفی شده است.

                    به گزارش رجانیوز، در حالی که نزدیک به ده ماه قبل دولت یازدهم حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رییس جمهور را برای سفر به آمریکا و حضور در این کشور به عنوان نماینده ایران معرفی کرد، دولت آمریکا در اقدامی توهین آمیز اعلام کرد به ابوطالبی اجازه ورود به خاک این کشور را نمی دهد.

                    آمریکایی ها علت ویزا ندادن به نماینده ایران در سازمان ملل را نقش داشتن وی در تسخیر سفارت آمریکا در سال 58 توصیف کردند، این در حالی است که وی به هیچ عنوان جزو دانشجویان اصلی تسخیر کننده سفارت آمریکا نبود بلکه به گفته ابراهیم اصغرزاده فعال سیاسی اصلاح طلب ابوطالبی جزو نیروهای سطح سومی بود که صرفا در ترجمه برخی از اسناد به دست آمده از لانه جاسوسی کمک کرده است.

                    با این حال، سناتور کروز یکی از نمایندگان مجلس سنای آمریکا در واکنش به معرفی ابوطالبی تاکید کرد که او یک تروریست است و حق ورود به خاک ایران کشور را ندارد! سپس مجلس سنا نیز با اکثریت آرا طرح ممنوع الورود کردن معاون سیاسی دفتر رییس جمهور به آمریکا را تصویب کرد.

                    همه این اتفاقات در حالی بوقوع پیوست که طی یک سال و نیم گذشته علیرغم همه تلاشهای دولت یازدهم برای به اصطلاح «اعتمادسازی» و «تنش زدایی» در سیاست خارجی و برقراری رابطه دوستانه با دولت آمریکا، نه تنها طرف مقابل هیچ چراغ سبزی به دولت یازدهم نشان نداده است بلکه علاوه بر نقض مکرر توافق ژنو و افزایش تحریم ها علیه ایران، تلاش کرده تا در همه عرصه های ممکن «تحقیر» ایران را نیز با همه جانبه افزایش دهد که یک نمونه ساده آن، ویزا ندادن به ابوطالبی و ممنوع الورود کردن آن به آمریکاست.

                    همچنین در شرایطی که در ده ماه گذشته بسیاری از مقامات دولت یازدهم تاکید کرده بودند که نسبت به معرفی ابوطالبی برای سفر به آمریکا عقب نشینی در کار نخواهد بود و گزینه دولت برای پر کردن صندلی ایران در سازمان ملل متحد ابوطالبی است، ساعاتی قبل رسما غلامعلی خوشرو به جای حمید ابوطالبی برای سفر به آمریکا معرفی شد.

                    عراقچی: گزینه جایگزینی برای ابوطالبی سراغ نداریم!

                    این در حالی است که پیش از این عباس عراقچی معاون ظریف در 23 فروردین 93 در گفتگو با مهر در واکنش به اقدام کنگره و دولت آمریکا در مورد گزینه پیشنهادی تهران برای تصدی مسئولیت نمایندگی ایران نزد سازمان ملل و تصویب قانونی برای منع ورود وی به نیویورک، گفت: وزارت امور خارجه از طریق مکانیزم های حقوقی پیش بینی شده در سازمان ملل در حال پیگیری این موضوع است.

                    وی افزود: گزینه جایگزین برای آقای ابوطالبی در نظر نداریم و این مسئله را از طریق مکانیزم های حقوقی پیگیری می کنیم.

                    ظریف: نمی گذاریم تندروهای آمریکا برای ما تعیین تکیلف کنند!

                    چند روز بعد نیز در اواخر فروردین سال جاری جواد ظریف در حاشیه نشست وین 3 با اشاره به این موضوع، در اظهاراتی «شعاری» ضمن پذیرش تقسیم بندی مجعول تندرو- کندرو در میان آمریکایی ها، این تصمیم را به گردن تندروها انداخت و گفت: « اجازه نمی دهیم گروهی تندرو دستور کار حضور ایران در سازمان ملل را تعیین کنند.»

                    نوبخت: نماینده ایران همچنان ابوطالبی است!

                    جالب آنکه مهرماه سال جاری نیز محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت در نشست خبری در پاسخ به یکی از خبرنگاران در این باره، گفت: «نماینده ایران در سازمان ملل همچنان همان فرد معرفی شده یعنی آقای حمید ابوطالبی است.»

                    باز هم دولت مقابل آمریکا عقب نشینی کرد

                    با این حال ده ماه پس از معرفی ابوطالبی به آمریکا از سوی دولت روحانی و عدم صدور ویزا از سوی این کشور برای ورود وی به خاک آمریکا، همزمان با تشدید تحریم ها، دولت یازدهم در برابر یک تحقیر دیگر از آمریکا نیز کوتاه آمد و با انصراف از معرفی ابوطالبی، ترجیح داد در اقدامی شایسته سالارانه! غلامعلی خوشرو پدر داماد حسین فریدون (برادر رییس جمهور) و سفیر فعلی ایران در سوییس را برای نمایندگی ایران در سازمان ملل معرفی کند.

                    این عقب نشینی دولت در برابر آمریکا در حالی صورت می گیرد که آمریکایی ها با عدم صدور ویزا برای ابوطالبی آشکارا قوانین حقوق بین الملل را نقض کردند چرا که سازمان ملل به عنوان یک نهاد بین المللی نباید دستمایه تصمیم های سیاسی آمریکا شود و هر کشوری می تواند به تناسب تصمیم خود نماینده مورد نظر خود را به آمریکا برای حضور در این نهاد بفرستد.

                    از سوی دیگر مشخص نیست بالاخره چه زمانی قرار است نتیجه مثبت ده ها دور مذاکرات وزرای خارجه ایران و آمریکا در عمل خود را نشان دهد و چگونه است که همزمان با افزایش تحریم ها، تحقیرها نیز افزایش پیدا کرده و برای اولین بار در تاریخ بعد از انقلاب، جمهوری اسلامی ایران در سایه دیپلماسی منفعلانه دولت یازدهم حتی نمی تواند گزینه مورد نظر خود را به سازمان ملل بفرستد؟

                    گفتنی است پیش از این رییس جمهور در تاریخ 24 دی 92 در جمع مردم اهواز گفته بود «در توافق ژنو قدرتهای بزرگ جهان تسلیم ایران شده اند» اما مشخص نیست چطور علیرغم تسلیم این قدرتها، ایران نتوانست ابوطالبی را وارد خاک آمریکا کند و حتی ارزش پاسپورت ایرانی آنقدر نسبت به گذشته کم ارزش تر شده که معاون سیاسی دفتر رییس جمهور نیز نمی تواند برای حضور در سازمان ملل از آمریکا ویزا بگیرد؟

                    http://www.rajanews.com/detail.asp?lang_id=&id=218003
                    نماینده کشور در سازمان ملل را نتوانستند آن کسی را که می خواهند تعیین کنند و حرفشان را به کرسی بنشانند !

                    در ماجرای قیمت نفت مدعی اند که علیه ایران توطئه شده ! اما مدعیان دیپلماسی نتوانستند با ابزار دیپلماسی جلوی توطئه را بگیرند !! غیر دیپلماسی هم هیچ کار نتوانستند بکنند !

                    اونوقت جالبه که یک عده مدعی هستند این دولت با دیپلماسی می تواند تحریمها را لغو کند !

                    نظر

                    • علی علیزاده
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1159

                      #325
                      پاسخ : اخبار

                      در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                      حاج صادق آهنگران:
                      رفتار ظریف ننگی در تاریخ انقلاب بود/ توهینی که به مردم کشور ما شد قابل توجیه نیست

                      گروه سیاسی - رجانیوز: مداح اهل بیت و دوران دفاع مقدس گفت: رفتار ظریف در تاریخ انقلاب ما ننگی بود که به هیچ صورتی قابل توجیه نیست.

                      به گزارش رجانیوز به نقل از اهواز نیوز، حاج صادق آهنگران، مداح اهل بیت و دوران دفاع مقدس در خصوص اقدام اخیر وزیرخارجه کشورمان به خبرنگار ما گفت: نمیدانم چرا این قضیه اتفاق افتاد، هیچ گاه در طول دوران انقلاب با چنین موردی برخورد نداشتیم که یک نفر از یک کشور انقلابی و اسلامی با گرگ خونخواری که تاکنون میلیون ها آدم را قتل عام کرده، قدم بزند.

                      آهنگران ادامه داد: این کار ظریف، باعث شرمندگی کشور ما شد که با هیچ توجیهی قابل دفاع نیست. دشمن اصلی ما آمریکا بوده و هست و خواهد بود وما هرچه با دشمن محکم تر و با صلابت برخورد کنیم عزت نفس ما بالاتر می رود و هرچه کرنش بیشتری داشته باشیم آن کشور بیشتر برما مسلط می شود و ما ذلیل می شویم؛ چرا که خوی استکبار همین بوده و ذاتش ظلم است.

                      وی با بیان این که رفتار ظریف ننگی برای تاریخ انقلاب بود اظهارداشت: وقتی صلابت امام راحل و تشرش به آمریکا را به یاد می آوریم، یا صلابت مقام معظم رهبری را، این کار بسیار ناشایست و توهینی که به مردم کشور ما شد قابل توجیه نیست و ان شالله که خدا این قضیه را حل کند.

                      حاج صادق آهنگران در ادامه گفت: مقام معظم رهبری همیشه فرموده ما دولت ها را تقویت می کنیم. لذا باید دولتی را که الان مشغول به کار است تقویت کرد. برخورد با این قضیه در واقع کار مجلس و مردم است که این خود بیانگر روشنگری مردم است.

                      http://www.rajanews.com/detail.asp?id=218040
                      /:.ohno-smiley.:/:D:->/:.mellowsmiley.:/:d:d:d:d:d:d:d:d:d
                      یا غنی....

                      نظر

                      • امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

                        #326
                        پاسخ : اخبار

                        در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        حاج صادق آهنگران:
                        رفتار ظریف ننگی در تاریخ انقلاب بود/ توهینی که به مردم کشور ما شد قابل توجیه نیست

                        گروه سیاسی - رجانیوز: مداح اهل بیت و دوران دفاع مقدس گفت: رفتار ظریف در تاریخ انقلاب ما ننگی بود که به هیچ صورتی قابل توجیه نیست.

                        به گزارش رجانیوز به نقل از اهواز نیوز، حاج صادق آهنگران، مداح اهل بیت و دوران دفاع مقدس در خصوص اقدام اخیر وزیرخارجه کشورمان به خبرنگار ما گفت: نمیدانم چرا این قضیه اتفاق افتاد، هیچ گاه در طول دوران انقلاب با چنین موردی برخورد نداشتیم که یک نفر از یک کشور انقلابی و اسلامی با گرگ خونخواری که تاکنون میلیون ها آدم را قتل عام کرده، قدم بزند.

                        آهنگران ادامه داد: این کار ظریف، باعث شرمندگی کشور ما شد که با هیچ توجیهی قابل دفاع نیست. دشمن اصلی ما آمریکا بوده و هست و خواهد بود وما هرچه با دشمن محکم تر و با صلابت برخورد کنیم عزت نفس ما بالاتر می رود و هرچه کرنش بیشتری داشته باشیم آن کشور بیشتر برما مسلط می شود و ما ذلیل می شویم؛ چرا که خوی استکبار همین بوده و ذاتش ظلم است.

                        وی با بیان این که رفتار ظریف ننگی برای تاریخ انقلاب بود اظهارداشت: وقتی صلابت امام راحل و تشرش به آمریکا را به یاد می آوریم، یا صلابت مقام معظم رهبری را، این کار بسیار ناشایست و توهینی که به مردم کشور ما شد قابل توجیه نیست و ان شالله که خدا این قضیه را حل کند.

                        حاج صادق آهنگران در ادامه گفت: مقام معظم رهبری همیشه فرموده ما دولت ها را تقویت می کنیم. لذا باید دولتی را که الان مشغول به کار است تقویت کرد. برخورد با این قضیه در واقع کار مجلس و مردم است که این خود بیانگر روشنگری مردم است.

                        http://www.rajanews.com/detail.asp?id=218040
                        آب که سر بالا بره قورباغه ابو عطا میخونه

                        از داعش بدتر اینه...

                        نظر

                        • rajabi
                          عضو فعال
                          • Dec 2014
                          • 936

                          #327
                          پاسخ : نبض سیاست

                          در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          نماینده کشور در سازمان ملل را نتوانستند آن کسی را که می خواهند تعیین کنند و حرفشان را به کرسی بنشانند !

                          در ماجرای قیمت نفت مدعی اند که علیه ایران توطئه شده ! اما مدعیان دیپلماسی نتوانستند با ابزار دیپلماسی جلوی توطئه را بگیرند !! غیر دیپلماسی هم هیچ کار نتوانستند بکنند !

                          اونوقت جالبه که یک عده مدعی هستند این دولت با دیپلماسی می تواند تحریمها را لغو کند !

                          اتفاقا آمریکا تحریم ها رو بر خواهد داشت چون علت برداشتن این تحریم ها اصلا ربطی به این دولت نداره که اگه ربط داشت اتفاقا تحریم ها رو اضافه هم می کرد
                          اگه تحریم ها رو آمریکا برداره فقط به خاطر ترسش از گسترش قدرت ایرانه که اون هم زمان احمدی نژاد به وجود اومد و از آمدن احمدی نژادی جدید به شدت واهمه دارن ، ترسش از همین حزب الله هستش که داره یکی یه دونه ی آمریکا رو بدون ترس و واهمه گوشمالی داد
                          اگه نه آمریکا تا حالا با عقب نشینی دولتی رابطش با اون دولت اصلا خوب نشده اینو تاریخ ثابت کرده ،با هر کشوری هم هم که رابطه ی خوبی داره یا به خاطر ترس از قدرتشه و استکبارش با رابطه با اون کشور حفظ شده

                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

                            #328
                            پاسخ : نبض سیاست

                            در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                            حاج صادق آهنگران:
                            رفتار ظریف ننگی در تاریخ انقلاب بود/ توهینی که به مردم کشور ما شد قابل توجیه نیست

                            گروه سیاسی - رجانیوز: مداح اهل بیت و دوران دفاع مقدس گفت: رفتار ظریف در تاریخ انقلاب ما ننگی بود که به هیچ صورتی قابل توجیه نیست.

                            به گزارش رجانیوز به نقل از اهواز نیوز، حاج صادق آهنگران، مداح اهل بیت و دوران دفاع مقدس در خصوص اقدام اخیر وزیرخارجه کشورمان به خبرنگار ما گفت: نمیدانم چرا این قضیه اتفاق افتاد، هیچ گاه در طول دوران انقلاب با چنین موردی برخورد نداشتیم که یک نفر از یک کشور انقلابی و اسلامی با گرگ خونخواری که تاکنون میلیون ها آدم را قتل عام کرده، قدم بزند.

                            آهنگران ادامه داد: این کار ظریف، باعث شرمندگی کشور ما شد که با هیچ توجیهی قابل دفاع نیست. دشمن اصلی ما آمریکا بوده و هست و خواهد بود وما هرچه با دشمن محکم تر و با صلابت برخورد کنیم عزت نفس ما بالاتر می رود و هرچه کرنش بیشتری داشته باشیم آن کشور بیشتر برما مسلط می شود و ما ذلیل می شویم؛ چرا که خوی استکبار همین بوده و ذاتش ظلم است.

                            وی با بیان این که رفتار ظریف ننگی برای تاریخ انقلاب بود اظهارداشت: وقتی صلابت امام راحل و تشرش به آمریکا را به یاد می آوریم، یا صلابت مقام معظم رهبری را، این کار بسیار ناشایست و توهینی که به مردم کشور ما شد قابل توجیه نیست و ان شالله که خدا این قضیه را حل کند.

                            حاج صادق آهنگران در ادامه گفت: مقام معظم رهبری همیشه فرموده ما دولت ها را تقویت می کنیم. لذا باید دولتی را که الان مشغول به کار است تقویت کرد. برخورد با این قضیه در واقع کار مجلس و مردم است که این خود بیانگر روشنگری مردم است.

                            http://www.rajanews.com/detail.asp?id=218040
                            در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                            /:.ohno-smiley.:/:D:->/:.mellowsmiley.:/:d:d:d:d:d:d:d:d:d
                            در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                            آب که سر بالا بره قورباغه ابو عطا میخونه

                            از داعش بدتر اینه...
                            از افتخارات قبلی ایشون هم طرفداری پر و پا قرص از فتنه 88 ! بوده

                            البته با آقازده محترمشون که چندین بار دستگیر شد و حرف و حدیث های زیادی هم درباره عملکرد اقتصادی آقازاده ایشون مطرح هست

                            نظر

                            • arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3238

                              #329
                              پاسخ : اخبار

                              در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                              آب که سر بالا بره قورباغه ابو عطا میخونه

                              از داعش بدتر اینه...

                              متاسفانه دقیقا مشکل کشور ما همینه، آدمها در کارهایی که هیچ تخصص و دانشی راجع بهش ندارند وارد میشند و متاسفانه تبعات منفی این کار مستقیما دامن مردم را میگیره.آقایون سرشون را زیر برف کردند دلار 7 تومانی شده 3500 تومان ، واقعا همین موضوع برای اثبات اشتباه بودن سیاستها و رویه های گذشته کافی نیست؟ قطر سالانه حدود 72 برابر ایران از حوزه های مشترک برداشت میکنه اونوقت آقایون به روسری فلان دختر در فلان شهر پیله می کنند که چرا چنین و چنان شده.صنایع همه فرسوده شده ایران از تکنولوژی روز دنیا عقب افتاده، آمار انواع و اقسام بیماری ها ، از سرطان گرفته تا بیماری های ریوی و قلبی و ...داره سر به فلک میکشه.فرار مغزها که دیگه یه پدیده عادی شده.آمار بیکاری فساد رشوه خاری در ادارات از مرز بحران گذشته.تعداد معتادین له انواع مخدرها ، واقعا به اعداد و ارقام شرم آور رسیده افزایش سن ازدواج و متاسفانه رواج پدیده ننگین ازدواج سفید در برخی شهرها مایه سر افکندگی هر ایرانی شده واقعا نمی دونم، آیا وقت اون نرسیده که به خودمون بیایم؟ آیا زمانش نرسیده که برای یکبار هم که شده عملکرد گذشته خودمون را مورد ارزیابی قرار بدیم؟ شاید یه روز به این نتیجه برسیم که ریشه مشکلاتمون را نه در حجاب فلان دختر معصوم دانشجو، بلکه در دیدگاه ها و تنگ نظری های خودمون ببینیم.
                              ​می بخشید دوستان، اگر حرفای تلخی زدم.حرفایی بود که دیگه نتونستم عنوانشون نکنم
                              Honesty is the best policy

                              نظر

                              • Chakavak
                                عضو عادی
                                • Apr 2014
                                • 89

                                #330
                                پاسخ : نبض سیاست

                                مطهری: آزادی بیان در دولت روحانی محدودتر شده است


                                علی مطهری، نماینده تهران در مجلس، می‌گوید که «فضای آزادی بیان» در دولت حسن روحانی نسبت به دولت سابق محدودتر و «خودسانسوری» رسانه‌ها بیشتر شده است.

                                وی دلیل بیشتر شدن این «خودسانسوری» را ترس رسانه‌ها از توقیف و لغو امتیاز و همچنین «افزایش فشار» به دولت حسن روحانی نسبت به دولت قبل، دانست.

                                به گزارش خبرگزاری تسنیم آقای مطهری، روز پنج شنبه، ۹ دی، در کنگره حزب مردم‌سالاری گفت: «فضای آزادی ‌بیان در دولت جدید کمتر شده، چون دولتی که گرایش اصلاح‌طلبی دارد سر کار بیاید از آن طرف فشار بیشتری وارد می‌کنند.»

                                وی اضافه کرد: «خودسانسوری در رسانه‌های ما نسبت به دولت قبل خیلی بیشتر شده و این به خاطر توقیف و لغو امتیازهاست.»

                                ۳۴ درصد از روزنامه‌نگاران ایرانی که در پاسخ به پژوهشی تازه از سوی دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا شرکت کرده‌اند، مهم‌ترین چالش خود را «فقدان آزادی در تحریریه، سانسور، و خودسانسوری» و «ترس از انتشار خبر» نامیده‌اند.

                                آقای مطهری در ادامه سخنان خود با اشاره به وظایف هیات نظارت بر مطبوعات افزود: «تکلیف این هیئت باید مشخص شود... نمایندگانی از حوزه علمیه، قوه مقننه، وزیر ارشاد و نماینده مدیران مسئول در آن حضور دارند که تصمیم کار‌شناسی می‌گیرند، اما از آن طرف دادستانی خودش اعلام جرم می‌کند، پس فلسفه این هیئت چیست؟»

                                وی تصریح کرد: «بنابراین یا باید هیئت نظارت بر مطبوعات را تعطیل کنیم و وظایف آن را به دادستانی واگذار کنیم و یا نباید بدون مجوز این هیئت هیچ روزنامه‌ای تعطیل شود. بنابراین ما دائم در این باره تذکر داده‌ایم، اما هنوز این مشکل باقی است.»

                                قوه قضائیه در سال‌های گذشته بار‌ها به صورت مستقیم و بدون تصمیم‌گیری هیات نظارت بر مطبوعات، اقدام به توقیف تعدادی از نشریات کرده است.

                                در آخرین مورد، روزنامه «مردم امروز» به مدیرمسئولی احمد ستاری و سردبیری محمد قوچانی، روز شنبه ۲۷ دی‌ ماه با دستور بازپرس شعبه ۲ دادسرای فرهنگ و رسانه توقیف شد.

                                پیش از توقیف این روزنامه، روز سه‌شنبه، دوم دی‌ماه، روزنامه روزان با دستور دادستانی تهران توقیف شده بود.

                                در پی توقیف این روزنامه، یغما فخشامی، خبرنگار سیاسی این روزنامه، نیز روز چهارشنبه، سوم دی‌ماه، بازداشت و روانه زندان اوین شد.

                                تصمیمات به‌جامانده از دوران جنگ درباره آزادی بیان

                                آقای مطهری در ادامه سخنان خود گفت: «مسئله‌ای که از اول انقلاب شهید مطهری درباره آن اظهارنظر کردند، این بود که حتی احزاب غیراسلامی مشروط به اینکه با تابلوی خود و نه تابلوی اسلام فعالیت کنند حق فعالیت دارند و حتی امام [آیت‌الله خمینی] فرمودند کمونیست‌ها هم در جمهوری اسلامی ایران حق فعالیت و آزادی‌ بیان دارند، اما شما این را با وضع امروزمان مقایسه کنید.»

                                وی با بیان اینکه ما نباید تصمیمات دوره جنگ ایران و عراق را در بحث آزادی بیان به امروز هم سرایت دهیم، افزود: «ما به صرف انتقاد افرادی را بازداشت و زندانی می‌کنیم، در حالی که این امر با سیره پیامبر و ائمه ما سازگار نیست.»

                                آقای مطهری پیش از این بار‌ها از «سختگیری و خشونت» در برخورد با معترضان به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ انتقاد و تاکید کرده است که افراد به صرف انتقاد و اظهار نظر نباید زندانی شوند.

                                «شاید تصمیم نظام اشتباه باشد؛ نباید حرف زد؟»

                                به گزارش خبرگزاری ایلنا، آقای مطهری همچنین گفت: «ما به غربی‌ها انتقاد می‌کنیم که فضای نقد را درباره هولوکاست بسته‌اید و می‌گویید که باید یک تحلیل و نگاه باشد ولی همین کار را درباره حوادث ۸۸ می‌کنیم و می‌گوییم فقط باید یک تحلیل باشد و همه یک نظر داشته باشند.»

                                وی اضافه کرد: «اتفاقی که در مجلس هم افتاد همین طور بود. می‌گویند شما چیز دیگری می‌گویید و این تصمیم نظام است. این دیگر چه حرفی است؟ ممکن است تصمیم نظام اشتباه باشد. نباید حرف زد؟»

                                علی مطهری، پیش از این بار‌ها خواستار رفع حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی، دو رهبر معترض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، شده است.

                                هجوم بردن برخی از نمایندگان مجلس به علی مطهری و درگیری فیزیکی پس از درخواست او برای رفع حصر در نطق میان‌دستور، در جلسه روز یک‌شنبه ۲۱ دی، باعث تعطیلی موقت جلسه علنی مجلس شد.

                                کواکبیان: آنها که اجازه تحقیق از رحیمی را ندادند، حالا او را اصلاح‌طلب می‌نامند

                                مصطفی کواکبیان، دبیر کل حزب مردمسالاری نیز در کنگره این حزب گفت: «آن‌ها که مقابل جمله رحیمی که گفت به نام خدا و به نام احمدی‌نژاد، سکوت کردند حالا امروز می‌گویند که اساسا گویا رحیمی اصلاح‌طلب بوده است.»

                                وی اضافه کرد: «همین‌ها در مجلس اجازه مطرح شدن طرح تحقیق و تفحص از معاون اول را ندادند و طرح تحقیق و تفحص حساب ذخیره ارزی و بانک مرکزی را عقیم گذاشتند.»

                                محمدرضا رحیمی، معاون اول رییس جمهوری پیشین، سال ۹۱ در ابتدای یک سخنرانی گفته بود: «به نام خدا و به نام مقام معظم رهبری و به نام رییس جمهور»

                                وی پس از اعتراض‌ها به سخنانش با انتشار بیانیه‌ای عذرخواهی کرد و بیان این سخنان را «اشتباه لفظی و سهوی»، به دلیل فشردگی برنامه‌ها دانست.

                                تعدادی از نمایندگان مجلس ایران از جمله علیرضا زاکانی و محمد دهقان در روزهای گذشته ضمن تکذیب اصول‌گرا بودن آقای رحیمی، مدعی شده‌اند که محکومیت وی، به دلیل شکایت اصول‌گرایان بوده‌است.

                                رادیوفردا

                                نظر

                                در حال کار...
                                X