نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Rudel
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 2164

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط Francis پست شده است View Post
    حجت دیگه بر همه تمام شد با این سطح استدلال :O &[]

یعنی طرف یکی رو پرورش داده بزرگ کرده بعد گفته یه روز بیا دم شورای شهر که من میام بیرون با اسلحه واقعی و گلوله جنگی بزنی ناکارم کنی بلکه امثال Rudel که چند سال دیگه قراره تو سایت بورسی بنویسه بازی بخورن! توکل بر خدا! =))=))

خیلی توهم داری عمو... واقعاً مریضی سریع به یه پزشکی چیزی خودتو نشون بده وضعت خرابه :-t:-t

Rudel خان بریم دسته جمعی حال کنیم که چقدر مهمیم برای بازی گرفتن از ما استاد بزرگ خودشو گذاشته جلو گلوله شاگرد
    =))=))

من با آخوند جماعت مخالفم ولی این اراذل حزب الله رفتن تو حوزه طلبه ها رو کتک زدند من هم نوشتم اینها اراذل و اوباشی هستند که خلف شعبان بی مخ ها هستند این موجود پریشان اومده میگه حجاریان و سعید امامی رو که جزو خودتون بودن فراموش کردی بگی /:.weirdsmiley.:/
    بعد من نوشتم حجاریان رو که بسیجی ها با گلوله زدن تو مغزش. سعید عسکر زمان احمدی نژاد رئیس امور ایثارگران بسیج خیابان سمیه شده حجاریان یه سیاسی کار اطلاعاتی هست من ازش دفاع نکردم ولی این حجاریان رو با الله کرم و دهنمکی اوباش میشه تو یه سبد قرار داد؟ گفتم که ایشون هیچی از سیاست نمی فهمند کلا منطق هم نداره و من هم بحثی با آدم بی منطق که حداقل بلد نیست درست از موضعش دفاع کنه ندارم

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
      من با آخوند جماعت مخالفم ولی این اراذل حزب الله رفتن تو حوزه طلبه ها رو کتک زدند من هم نوشتم اینها اراذل و اوباشی هستند که خلف شعبان بی مخ ها هستند این موجود پریشان اومده میگه حجاریان و سعید امامی رو که جزو خودتون بودن فراموش کردی بگی /:.weirdsmiley.:/
      بعد من نوشتم حجاریان رو که بسیجی ها با گلوله زدن تو مغزش. سعید عسکر زمان احمدی نژاد رئیس امور ایثارگران بسیج خیابان سمیه شده حجاریان یه سیاسی کار اطلاعاتی هست من ازش دفاع نکردم ولی این حجاریان رو با الله کرم و دهنمکی اوباش میشه تو یه سبد قرار داد؟ گفتم که ایشون هیچی از سیاست نمی فهمند کلا منطق هم نداره و من هم بحثی با آدم بی منطق که حداقل بلد نیست درست از موضعش دفاع کنه ندارم
      بحث که داری ! 2-3 سالی هست اینجا مدعی می شوی که پستهای منو گذاشتی تو بلاک لیست !

اما همه را میخوانی و جواب هم ! برای خودت میدهی !

بعد که کم میاری یا یه مشت اطلاعات بدون سند و مدرک همینجوری می نویسی ! یا اینکه مدعی می شوی طرف بی منطق است ! و بحثی ندارم !!!

شما اگر سیاست می فهمیدی ! به قول خودت !!! فریب هاشمی و روحانی و خاتمی را نمیخوردی !

که مدعی هستی با آخوند جماعت مخالفی !!! اما در عمل فقط همین آخوندها را قبول داری !

و اتفاقا با تنها کسی که آخوند نبود ! و جلوی آخوندهای راست و چپ و کارگزارانی ! این کشور ایستاد ! دشمنی و عناد داری !

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

برای این که باید به دروغ پراکن ها جواب محکم داد تا چند نفر غافل از همه جا رو با دروغ فریب ندهند.

اگر تو این مملکت همه سواد سیاسی داشتند یکی مثل شما این قدر دروغ نمی گفت که سعید امامی رو به خاتمی پیوند بزنه

معتقدم اگه اونهایی که با سوادتر از ما بودند از این مملکت فراری نمی شدند و جلوی داعشی هایی مثل احمدی نژاد می ایستادن دچار این سقوط نمی شدیم

جواب دادن به امثال شما برای اینه که بقیه ساکتین هم بفهمند این مملکت خودشونه نترسند بیان از حق خودشون دفاع کنند که یک احمقی نیاد بگه دختر 16 ساله تو آشپزخونه خودشون انرژی هسته ای کرده بهش بگند ببند دهان رو کمتر مهمل بگو

نظر

• arman10
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 226

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          بحث که داری ! 2-3 سالی هست اینجا مدعی می شوی که پستهای منو گذاشتی تو بلاک لیست !

اما همه را میخوانی و جواب هم ! برای خودت میدهی !

بعد که کم میاری یا یه مشت اطلاعات بدون سند و مدرک همینجوری می نویسی ! یا اینکه مدعی می شوی طرف بی منطق است ! و بحثی ندارم !!!

شما اگر سیاست می فهمیدی ! به قول خودت !!! فریب هاشمی و روحانی و خاتمی را نمیخوردی !

که مدعی هستی با آخوند جماعت مخالفی !!! اما در عمل فقط همین آخوندها را قبول داری !

و اتفاقا با تنها کسی که آخوند نبود ! و جلوی آخوندهای راست و چپ و کارگزارانی ! این کشور ایستاد ! دشمنی و عناد داری !
          دو حکایت از دنیای حیوانات و نتایج اخلاقی و سیاسی آن
          الف - روزی گرگی و گوسفندی بر سر نحری به اب خوردن ایستادند جناب گرگ فرادست و گوسفند فرودست، گرگ به گوسفند گفت: اگر آب را گل آلود کنی تو را خواهم خورد گوسفند گفت جناب گرگ من در فرودست چگونه آب بالادست را گل آلود کنم!!!!!! لختی بعد گرگ گفت وقتی من کوچک بودم پدر تو مرا اذیت کرد گوسفند گفت: جناب گرگ این چه ادعایی است من خود ندانم فرزند که هستم و پدرم کیست !!!! در این هنگام گرگ گوسفند را به چنگ و دندان گرفت و گفت : گرگ گرسنه است و گوشت تو لذیذ تمام آنچه گفتم بهانه است ... داستان جماعت دلواپس همین است شما هزاران دلیل و ده ها جلد کتاب دلیل و استدلال بیاور آنها مخالفت خود را دارند ... تمام اجناس و کالاها ثبیت بشه می گویند زعفران گران شده ...آخه زعفران کجای سبد مصرف خانواده است ؟؟؟ حالا این نشد میگن سیر گران شد ... گوش پاک کن گران شد ...اتفاقا گرانی زعفران یعنی حیات و امید چند استان نیمه خشک و کویری....زعفران سیب و پرتقال نیست که نشه نگهش داشت بلکه چون خشکبار است خود کشاورزان هم آن را نگه می دارند و به تدریج وارد بازرا می کنند پس کشاورزان هم منتفع می شوند ... وانگهی در هر صنف و رشته ای دلال بازی هست از زمین و آهن بگیر تا همین بورس ... حالا زعفران گران شده به حسن روحانی چه ربطی داره ؟؟؟؟؟ مگر دولت متصدی بازار زعفران است؟؟؟؟ .... این جماعت ارزون بشه و دفن کنن مثل سیب زمینی صداشون درمیاد ... صادرات بشه و گرون بشه صداشون درمیاد پس داستان همون گرگه است....
          حکایت دوم - روزی بزی و گوسفندی از نحری پریدند چون گوسفند پرید بز قاه قاه خندید و داد زد که دیدم دیدم !!!! گوسفند برگشت و گفت یک عمر دم تو بالا بود و من دیدم چیزی نگفتم حالا یه بار مال منو دیدی و این همه ..... آقای سیف در آمریکا و به عنوان شکایت و اعتراض یکبار گفت هیچ!!!! حالا مرتب می گویند هیچ هیچ هیچ ...آی کیوها اون مطلب در اون جمع مصرف داشته .... حالا مثلا احمدی نژاد شش ماهه اول که گیر تغییر ساعت بود .... دو سال هم گیر هلوکاست ....حالا بفرمایید موضوع هلوکاست و اون همه سر و وصدا چه چیزی عاید کشور ما و ایضا ملت مظلوم فلسطین کرد ؟؟؟ کدام گره را گشود غیر از کسب جلب توجه!!!!!! حالا مدیریت جهانی و ...اینها کارشون تمومه ... اوباما را به کاخ سفید راه نمی دند ... ایران تحریم بشه نفت میره بالای 200 دلار ر و دنیا از بین میره...اون بچه در ایتالیا کفت مامان محمود!!!! ... برای رابطه با ایران زنبیل گذاشتن.... یعنی این همه را فراموش کردید این همه ما مال شما را دیدیم و حالا شما چسبیدید به ....خب این که نشد که شما در علن دنیای سلطه بگی و تحریم ها را کاغذ پاره بدونی بعد به مقام رهبری گزارش بدی که کشور به آخر خط رسیده !!!!!! آقا یا خانم نگار هنر شما و همفکرانتان مگر غیر از به هم ریختن کنسرت ها و حمله به سفارت و نماینده مجلس و حوزه و فحاشی و ...چیز دیگری است؟؟؟ حالا با رنگ و به رنگ کردن و بلد کردن و گذاشتن علامت تعجب فکر کردی حرف حق می زنی و منطق قوی داری ...دولتی که شما طرفدارش هستی مایۀ شرمساری بود و بس ... 70 هزار پروژۀ نیمه تمام.... بدهی های سنگین بانکی....سود بانکی 38 درصدی ... تورم 44درصدی ... سیاست خارجی ویران و عمدتا متکی به چاوز و امثالهم.... خزانۀ خالی ...اینها همه با فروش 1000 میلیارد دلار فروش نفت بوده است.

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

جدیداً اسم خندیدن به ریش و اراده و خواست مردم رو گذاشتن «شکست پروژه تَکرار میکنم»

درگیری خونین بسیج و طلاب در حوزه علمیه خرم آباد بر سر فحاشی ناموسی، بارقه امیدی است از این موضوع که هنوز اخلاق در دین کاملا نمرده

وقتى رهبرى بگه "بدحجابى اگه بيشتر از قمه كشى نباشه كمتر هم نيست"، بايد بسیجی ها بريزن تو مهمانى خصوصى مردم و همه رو شلاق بزنن تا منويات حضرت رو هوا نمونه.

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

تا وقتی این دوتا چاه نخشکیده، همین آشه و همین کاسه: چاه جمکران - چاه نفت.

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

خلاصه نامه‌ی آخوند خراسانی (بزرگ‌ترین مرجع وقتِ خودش) به آیة الله نائینی، در 100 سال پیش، درباره مضراتِ حکومت اسلامی (بسیار خواندنی‌ست):

1. دیگر ادیان هم ترغیب می‌شوند حکومتِ متعصب دینی تشکیل دهند و نزاع دینی شکل می‌گیرد.

2. وقتی روحانیون پا به حکومت بگذارند، دیگر نمی‌توانند عیوب خود را ببینند و توجیه می‌کنند و فسادها را نادیده می‌گیرند.

3. مسند روحانیت، مسندِ مبارزه با فساد است؛ و مسندِ حاکمان، همواره توأم با فساد. با این کار، هم مسند مبارزه با فساد را از دست می‌دهیم و هم روحانیت را مفسد می‌کنیم. وای به روزی که بگندد نمک / حتی اگر فاسد نشویم همه مفاسد را به گردن روحانیت می‌نویسند و دین نابود می‌شود.

4. علم حکومت‌داری و سیاست، یک علم و فن است؛ و روحانیون از این علم، حداقل تا الان کاملاً تهی هستند. ورود بدون علم و تجربه و فن به این حوزه بدون طی مراحل آن باعث آبروریزی برای روحانیون می‌شود. صرف این‌که روحانیون انسان‌های خوبی هستند که دلیل نمی شود هر علمی و هر فنی را بلد باشند.

5. آمال و آرزوی ما تبعیت حکومت از دین است در حالی‌که اگر حکومت را در دست گیریم، به تبعیتِ دین از حکومت دچار خواهیم شد.

6. چون مردم، ما را نایبان امام زمان می‌دانند، انتظار دارند حکومت دینی هم، همان شرایط را ایجاد کند. و وقتی نتوانیم در آن سطح، عدالت را برقرار کنیم، نسبت به امام زمان و دین، سست عقیده می‌شوند.

7. اکنون که مناصب حکومتی نداریم ، این‌همه اختلاف نظر وجود دارد. اگر به حکومت برسیم، این اختلاف نظر، باعثِ چندپاره‌گیِ دین و ایجاد فرقه‌های جدید و آسیب به دین می‌شود.

8. ما فقط سواد فقهی داریم. و چون فقیهِ خوبی هستیم (که تازه، همه‌‌ی ابوابِ فقه را هم نمی‌دانیم)، دلیل نمی‌شود که به علوم دیگر مانند مدیریت و ... هم تسلط داشته باشیم. علم فقه، یک علم است با مسائل خودش؛ و ربطی به اداره‌ی جامعه و مسائل آن ندارد.

9. اسلام را در طول چندین قرن، حکومت اسلامی نگه نداشته است بلكه حوزه های علمیه نگه داشته‌اند.

10. اکنون که دست ما به حکومت نرسیده است، اطرافیان ما چه کارها که نمی‌کنند! ... وای به روزی که دست‌مان به حکومت برسد! بستگان ما، در صورت حکومت، از موقعیت استفاده خواهند کرد و باعث آبروریزی برای مرجعیت و دین اسلام خواهند شد و مردم آن‌ها را به پای ما می‌نویسند.

11. کسانى که مناصب حکومتى را در اختیار دارند، فریب‌کارى و ناراستى و دروغ ‌گویى، از لوازم اولیه‌ی کار و شغل خود مى‌دانند؛ و شاید هم در پاره‌ یى از موارد، امور آن‌ها بدون دروغ نمى‌گذرد؛ زیرا محتمل است که در پاره یى جاها به دلیلِ مصالحِ مهم ‌ترى، دروغ گفتن براى آن‌ها مجاز باشد. اما به همین دلیل که اشغال این مناصب، با پرهیز از دروغ، منافات دارد (خوب و بد و درست و نادرستش‌ به کنار) علماى دین باید از این مناصب بپرهیزند؛ زیرا اگر بخواهند پايبند راستى و صداقت باشند، امورشان نمى‌گذرد؛ و اگر هم بخواهند مثل بقیه سیاستمداران، هرجا که صلاح دیدند دروغ بگویند، این کار دو خطر بزرگ دارد؛ یکى این‌که خرده خرده، قبح دروغ در نظرشان از بین مى‌رود و تقید آنان به صداقت، در موارد دیگر متزلزل مى‌شود؛ و این امر، گرچه براى همه بد است ولى براى عالِمِ دین، از همه بدتر و خطرناک ‌تر است. دیگر این که عامه مردم وقتى ببینند علماى دین (با هر عذرى، و لو موجه) در موارد متعدد دروغ مى‌گویند، کم کم این شبهه برای‌شان پیش مى‌آید که پس نکند در موارد دیگر، از جمله در احکام الهى و اعتقادات دینى و مذهبى نیز علماى دین به دلیل عذرهاى ولو موجه دروغ می‌گویند و آنگاه ایجاد چنین تصورى در اذهان عامه مردم، بسیار خطرناک است و بالمآل موجب بى اعتقادى آنان به مبادى و آداب دینى خواهد شد.

از کتاب«دیدگاه‌های آخوند خراسانی و شاگردانش»، نوشته آقای علي اکبر ثبوت، فصل اول، صفحه 18 به بعد.

به تك تك موارد دقت كنيد و ببينيد چه قدرت تحليل و آينده نگري عميقي در متن موجود است.

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

شاید چاه نفت خشک بشه ....ولی چاه جمکران ارتباط مستقیمی با جهل و نادانی بیش از 90 درصد این مردم داره...جهالت به این راحتی ریشه کن نمیشه

نظر

• asir
                    ستاره دار(4)
                    • Jan 2013
                    • 416

مهم تر از این دوچاه مورد اشاره شما جاه ویل است که با وجود افرادی با طرزتفکر شما هیچوقت خالی نخواهد ماند
                    حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

شما نگران من نباش فعلا که جام عالیه چاه ویل هم میرم حداقل آگاهانه نه چاه جمکران از روی حماقت

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                        شاید چاه نفت خشک بشه ....ولی چاه جمکران ارتباط مستقیمی با جهل و نادانی بیش از 90 درصد این مردم داره...جهالت به این راحتی ریشه کن نمیشه
                        جهالت اروپایی ها خیلی بیشتر بود بالاخره یه روزی هم آگاهی مملکت ما این قدر بالا میره که بفهمند هیچکی برای نجاتشون از خریت بعد 1300 سال از تو چاه جمکران در نمیاد .

نون تو تبریز منی 8 تومن بود چون روحانیون مردم رو می چاپیدند تو دوران استبداد مشروطه که شد زمین های وقفی و اسیاب ها رو از چنگ این دزدان درآوردند نون شد منی 5 ریال یعنی 16 برابر ارزون شد

جالبه که عقب گرد کردیم نسبت به اون دوران

نظر

• asir
                          ستاره دار(4)
                          • Jan 2013
                          • 416

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post

انکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب تا ابدالدهر بماند وبماند وبماندو..........

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

در اصل توسط asir پست شده است View Post
                            انکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب تا ابدالدهر بماند وبماند وبماندو..........
                            من خودم تو مدرسه مذهبی درس خوندم تا عمق کثافت رو لمس کردم نگران جهل من نباش بهترین دانشگاه این مملکت هم تحصیل کردم کوچیک همه هم هستم ولی نادان هایی مثل تو نمی تونند اظهار فضل کنند.

نظر

• asir
                              ستاره دار(4)
                              • Jan 2013
                              • 416

جهالت اروپایی ها خیلی بیشتر بود بالاخره یه روزی هم آگاهی مملکت ما این قدر بالا میره که بفهمند هیچکی برای نجاتشون از خریت بعد 1300 سال از تو چاه جمکران در نمیاد .

نون تو تبریز منی 8 تومن بود چون روحانیون مردم رو می چاپیدند تو دوران استبداد مشروطه که شد زمین های وقفی و اسیاب ها رو از چنگ این دزدان درآوردند نون شد منی 5 ریال یعنی 16 برابر ارزون شد

جالبه که عقب گرد کردیم نسبت به اون دوران

پاسپورت اروپا اگه ندارین بدم خدمتتون

نظر

• asir
                                ستاره دار(4)
                                • Jan 2013
                                • 416

من خودم تو مدرسه مذهبی درس خوندم تا عمق کثافت رو لمس کردم نگران جهل من نباش بهترین دانشگاه این مملکت هم تحصیل کردم کوچیک همه هم هستم ولی نادان هایی مثل تو نمی تونند اظهار فضل کنند.

چه علمی چه فضلی چه ادبی!!!!!!!!!حضرت ایت الله فاضل رودل اروپایی

نظر

در حال کار...
                                X