نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Inspired
    عضو فعال
    • May 2016
    • 494

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
    دقیقا موافقم معینی
    ما اینجا کارمون بورس هست و اگر گریزی به سیاست می زنیم به عنوان یک مولفه مهم در پیش بینی آینده مملکت و تاثیر اون در سرمایه گزاری مون هست
    سلام جناب Rudel

(راستی معنای دقیق آیدی شما چیست؟)

بنده خودم رو قدری معرفی کردم در حد کفاف، و عرض کردم که با شما تو اکثر موارد هم جهت و موافق هستم، فقط درصد پوشش یکسان نیست! مخصوصاً سر مسایل حقوقی و حقیقی که نشات گرفته از ایدئولوژی است.

چند سئوالی ازتون پرسیدم، به دلیل داشتن اطلاعات وسیع فنی و استراتژیکی شما از خود بروز داده اید، اما جوابی نیامد و با این پست، فکر کنم علت رو فهمیدم و شما دچار شک شده اید که هدف من چیه از طرح این سئوالات!

هدفم رو هم که واضح نوشتم و دقیقاً اون هم در رستای هدف شما و اکثر دوستانه، تاثیر گذاری در سرمایه گذاریم

اگه دوست داشتید، بنده رو سرفراز کنید و از تعداد علامت سئوالاتم بکاهید

بنده برای مشورت آمده ام و نظراتم رو هم صریح میدم، ولی این به معنای پذیرش کامل نظرات نیست. فقط لحاظ کردن اون تو ملاحظات خودمه

مثلا جناب دکتر رنانی از نظر من صلاحیت سیاسی نداره، هر چند تو حوزه علوم انسانی متخصصه، یعنی اقتصاد و صاحب نظر. دلیلش هم واضحه، ایشون یک فرد هستند و تسلط به اوضاع سیاست جهانی و نظر صائب دادن، از حد و حدود یک اقتصاد دان صرف و تنها (بدون داشتن مشاور و همکار)، خارجه. البته من نمیدونم ایشون سیاست هم خونده اند یا نه، اما درباره ی مسائل سیاسی نظر دادن، لزوماً به معنای فارغ التحصیل بودن از رشته علوم سیاسی نیست! نمیخوام در مورد ایشون قضاوتی بکنم، اما مختصری که از ایشون بعنوان نظریه ی زمین های سوخته به من معرفی کردید، برام قابل هضم نیست و قبولش ندارم، به همون دلیل واضح داشتن تناقضات آشکار مفهومی.

این هم مختصری دیگه از خودم جهت آشنایی بیشتر

ارادتمند
    Inspired
    در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
    نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• ahmoeini
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2562

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
      سلام

ای کاش اینگونه نمی تاختید

من با تاپیک جناب سامان آشنا شدم و از طریق تالار بورس، گذرم به این تالار افتاد

نزدیک 3 ساله که تو بورس وارد شده ام و راهکارهای متفاوتی رو بکار بسته ام و هنوز به راه حل جامعی برای معاملاتم نرسیده ام

در این میان اما، مهمترین فاکتور رو تو موفقیت، اشراف به مسایل سیاسی دریافتم، برای همین، وزن سیاست رو در اقتصاد و زندگی، بسیار بسیار وزین میدونم و قابل مداقه و وقت گذاری برای فراگیری بهتر

برای همین تاپیک *سامان* رو زیر و رو کردم، یهو دیدم مسیر ایشون هم از حسابکشی، رسید به رانت گرایی و اخبار و خب، تو همون تاپیک نظرم رو نوشتم

بعد دقت کردم که تاپیک نبض سیاست، وقتی قابل مشاهده است که وارد میشی و جالبتر اون که، یک باگ سیستمی، اجازه میداد که توش پست بزنم، در حالیکه تو تاپیک عمومی این اجازه رو نمیداد. با کنجکاوی رفتم مطالب تاپیک رو بررسی کردم، جذب برخی پست ها شدم و برام بسیار جالب بود نظرات دوستان

الان هم به سرعت نزدیک 200 صفحه ی تاپیک رو مرور کردم و سئوالاتی برام پیش آمد

حالا شما بفرمایید، خود شما تو زندگی هدف خاصی ندارید؟ معلومه همه دنبال هدف خاصی هستند.

اولش هم گفتم، من سواد سیاسی ندارم (اطلاعاتم خیلی کمه)، اما سواد تحلیلی در حد وسع و شعور خودم دارم و بیشتر دنبال تناقضات توی صورت مسئله میگردم تا به کنه ماجرا پی ببرم!

سئوالاتی که پرسیده ام، دقیقاً تو همین راستا بود، اما خب، بسیاری از سئوالاتم رو در خلال مرور اجمالی تاپیک، پاسخ گرفتم و نیازی به گرفتن وقت دیگران ندیدم.

الان هم دعوایی نیست، سئوالاتی پرسیده ام در خلال 20-30 تا پست اخیرم که هر کی دوست داشت بنده رو روشن کنه و هر کی هم تمایل نداشت، بیخیال بشه!

اما من علائقم اینهاست اگه دوست دارید بدونید. روانشناسی، تاریخ، لاجیک و زبان شناسی. سیاست هم زیر شاخه ی علوم انسانی است و اهمیتش بر هیچ کس پوشیده نیست. اقتصاد همچنین و برای موفقیت در بورس، باید تا حد امکان فرا گرفت. پس بنده یک طلبه هستم برای یافتن حقایق! همین

حالا شما به بنده شک دارید، خب حق دارید، تازه واردم و ناآشنا به ساز و کار این تالار، اما ناآشنا به ساز و کار این دنیا نیستم!

جالبه بدونید بنده با اکثر نظرات جناب Rudel هم موافق هستم، فقط نظراتم با ایشون، هم پوشانی کامل نداره. مثلا ایشون به نظر من داره سیاست رو با پرفکشنیسم، مخلوط میکنه، در حالیکه نبض سیاست به زعم من یعنی درک واقعیت و نه قضاوت حقیقت!

پس انشالله عینک بد بینی و تردید رو بردارید و به قضایا از زاویه ی دیگری نگاه کنید

در ضمن، به شدت اهل چالش و بحث هستم، در عین حال، منطق گرا و قابل مجاب شدن، فقط به سادگی نمیشه ذهن کنجکاو بنده رو خر کرد و مجاب. دلیلشم واضح، اطلاعات کمی دارم درباره مسایل سیاسی، و تو سیاست هم به کسی نمیشه اعتماد کرد، پس باید با کندی رفت جلو تا حقایق بر شما روشن بشه، زیرا اعتماد، فرزند زمانه!!! (و البته تجربه، که میانبری است بر اعتماد پذیری سریعتر، که البته، تجربه هم بر میگرده به مرور گذشته و خواندن تاریخ)

ارادتمند
      Inspired

بنده ارادت دارم
      قصد تحمیل عقیده و یا شک نداشتم
      اینجا متاسفانه بگونه ای شده که منتظرند حرفی از دهان کسی در بیاید تا محرومش کنند
      چون اینجا مقوله سیاست با بورس در آمیخته ممکنه ایجاد شائبه بشه
      در خصوص شما باید بگویم
      موضوع شک نیست
      من هم دوست دارم در بحث ساسی شرکت کنم ولی نه بازی با اسم اشخاص
      بلکه با مسائل کلی تر
      در این مملکت نباید به دنبال اشخاص رفت زیرا 95 درصد وسیله ای بیش نیستند
      قبلا شخصی اینجا بودند به اسم تام کروز
      متاسفانه از دیدارشون محروم شدیم
      حیفم اومد همین داستان رو در مورد آقای رودل تجربه کنیم
      و همینطور هم در آینده شاید با شما

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

جناب Inspired اشتباه برداشت کردید من به شما نتاختم فقط می خواستم یادآوری کنم ما اینجا سیاست مدار نیستیم بورس بازیم ممکنه برداشت های سیاسی ما پر از اشکالات باشه

سیاست مدار نیستیم در اینجا برداشت های شخصی خودمون رو می نویسیم بعضی مواقع

نام کابری من یک اسم آلمانی است که از خلبان های جنگی المان در جنگ جهانی دوم هست و سوای از تفکرات سیاسی اش از جهت نظامی مورد علاقه من هست بنده قبلا نظامی بوده ام

نظر

• Inspired
          عضو فعال
          • May 2016
          • 494

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post

بنده ارادت دارم
          قصد تحمیل عقیده و یا شک نداشتم
          اینجا متاسفانه بگونه ای شده که منتظرند حرفی از دهان کسی در بیاید تا محرومش کنند
          چون اینجا مقوله سیاست با بورس در آمیخته ممکنه ایجاد شائبه بشه
          در خصوص شما باید بگویم
          موضوع شک نیست
          من هم دوست دارم در بحث ساسی شرکت کنم ولی نه بازی با اسم اشخاص
          بلکه با مسائل کلی تر
          در این مملکت نباید به دنبال اشخاص رفت زیرا 95 درصد وسیله ای بیش نیستند
          قبلا شخصی اینجا بودند به اسم تام کروز
          متاسفانه از دیدارشون محروم شدیم
          حیفم اومد همین داستان رو در مورد آقای رودل تجربه کنیم
          و همینطور هم در آینده شاید با شما

از ایشون زیاد تعریف شنیده ام، ولی هنوز فرصت برسی نوشته هاشون رو نداشته ام

ببینید، مشکل اصلی تو اینجور مباحث، دقیقاً از اینجا ناشی میشه که کسی نمیخواد سعی کنه که طرف مقابل رو درک کنه و بیشتر میخواهیم که سعی کنیم ما رو درک کنند

بحث سیاست هم همینه. ما با مسئله ای بنام انسان سر و کار داریم که یک معماست، بعد چطور میخواهیم وقتی خودمون رو درست و حسابی نشناخته ایم، دیگران رو قضاوت کنیم و براشون نسخه بپیچیم؟؟؟

الان همین پستی که جناب علیرضا 123 زده اند رو دقت کنید

این تصویر داره چیز دیگه ای میگه، اما ایشون چیز دیگه ای یا برداشت کرده، یا خواسته القا کنه و بهره برداری

و 13 نفر هم پاش تشکر زده

و کسی نرفته دنبالش که حقیقت ماجرا چیه

من تو این مرور دیدم و اولش هم نظر ایشون رو پذیرفتم، اما چون عجله داشتم، برگشتم ببینم چیه

و خب

مسئله کاملاً فرق داره و این نمودار داره اتفاقاً درباره ی ضمیر انسان نظر میده، نه شعور و آگاهیش

الان بده من این پست رو تحلیل کنم تا با هم دیگه با مسائل انسانی، بیشتر آشنا بشیم؟

از جناب باران هم کمک خواستم و لبیک گویان منتظر استفاده از نظرات ایشان هستم، چون توی یک پست به نظرم اومد ایشون از روانشناسی آگاهه و صاحب نظر

(فنوتیپ و ژنوتیپ)

نظر

• Inspired
            عضو فعال
            • May 2016
            • 494

جناب Inspired اشتباه برداشت کردید من به شما نتاختم فقط می خواستم یادآوری کنم ما اینجا سیاست مدار نیستیم بورس بازیم ممکنه برداشت های سیاسی ما پر از اشکالات باشه

سیاست مدار نیستیم در اینجا برداشت های شخصی خودمون رو می نویسیم بعضی مواقع

نام کابری من یک اسم آلمانی است که از خلبان های جنگی المان در جنگ جهانی دوم هست و سوای از تفکرات سیاسی اش از جهت نظامی مورد علاقه من هست بنده قبلا نظامی بوده ام
            منظورم از تاختن، شما نبودید، جناب معینی بود، چون ایشون به من تاختند و بهشون حق هم دادم

از توضیح آیدیتون هم سپاسگزارم

من برای یادگیری آمده ام

من دیپلم ریاضی هستم، البته ناپلئونی و هیچ هنری هم ندارم جز بازی با کلمات و حرفه ام هم بورسه، چون جایی برای من کاری که راضیم کنه با توجه به تخصص هایی که ندارم و دارم، پیدا نمیشه، برای همین ناچارم که گلیم خودم رو اینجوری بکشم بیرون.

البته انگلیسی رو رفتم کلاس و یاد گرفته ام و به مسایل روانشناسی به شدت علاقمندم، و برای همین بیشتر سعی دارم که برداشت هام رو از مسائل سیاسی، واقعی تر کنم، نه حقیقی

بنده هم نظرات شخصی خودم رو مینویسم و طرفدار هیچ جریانی نیستم و به وضوح به شما گفتم که تئوکراسی رو قبول ندارم، ولی خب، آیا شما از فرضاً دموکراسی طرفداری میکنید یا من فرضاً تئوکراسی، نشون از این میتونه داشته باشه که من باطلم و شما حق؟ چون آزادی تو دموکراسی بیشتر از تئوکراسی است فرضاً؟

نظر

• ahmoeini
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2562

مادری را دیده اید که فرزندش رو گم کرده باشد
              بوی لباس فرزندش را به راحتی حس میکند
              چرا؟
              ما در این مملکت روشفکری را گم کرده ایم
              اونهم به زمان اول انقلاب برمیگردد
              اینکه در اینجا گفته میشود فلان شخص اینطوری و یا فلان شخص اونطوری
              باید بدانید که حکایت این افراد حکایت بوی همون فرزند گم شده است
              من به شخصه دوست دارم از این افراد صیانت بشه
              رنگ مربع زیر آی دی رودل رو ببینید
              چرا باید قرمز باشد

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

اسمشو دموکراسی یا هر چیز دیگری که دوست دارید بگذارید وقتی یک انسانی حقوق اولیه بشر در موردش رعایت نمیشه و جامعه ای از حقوق اون دفاع نمی کنه و حساسیت نشون نمیده و میگه هر کی خربزه میخوره پای لرزش می شینه اون جامعه سالم نیست و حالش خیلی خرابه.
                خیلی از مسائل پیش پا افتاده در میون ما ایارنی ها هیچ حساسیتی بر نمی انگیزه ولی در جوامع با فرهنگ سر اون جان ها داده شده

نظر

• Inspired
                  عضو فعال
                  • May 2016
                  • 494

اسمشو دموکراسی یا هر چیز دیگری که دوست دارید بگذارید وقتی یک انسانی حقوق اولیه بشر در موردش رعایت نمیشه و جامعه ای از حقوق اون دفاع نمی کنه و حساسیت نشون نمیده و میگه هر کی خربزه میخوره پای لرزش می شینه اون جامعه سالم نیست و حالش خیلی خرابه.
                  خیلی از مسائل پیش پا افتاده در میون ما ایارنی ها هیچ حساسیتی بر نمی انگیزه ولی در جوامع با فرهنگ سر اون جان ها داده شده

خب، همینجا تفاوت دیدگاه ها آشکار میشه

شما باید ایدئولوژی خودتون رو روشن کنید، بعد به قضاوت سیستم ها بپردازید

من از دیدگاه یک فعال سیاسی نظر دادم. در سیاست، هر کسی وارد گود بشه، یعنی پیه همه چیز رو به تنش مالیده.

بعد گفتم، با یک تئوکرات طرف هستیم که میدونیم قدرت هم دستشه. حالا من این وسط چیکاره حسنم؟

شما قبل از اینکه از قوای قهریه استفاده کنید، باید با قوای عقلیه برید به جنگ یک تئوکرات. هر وقت برنده شدید، اون وقت صحبت از حقوق بشر زدن هم رواست.

حالا موافق یا مخالف بودن کسی چه کمکی به حال کسی که تصمیمش رو گرفته میکنه؟ ایشون وارد بازی ای شده که تهش رو میدونسته. آیا غیر از اینه؟

نظر

• ahmoeini
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2562

خب، همینجا تفاوت دیدگاه ها آشکار میشه

شما باید ایدئولوژی خودتون رو روشن کنید، بعد به قضاوت سیستم ها بپردازید

من از دیدگاه یک فعال سیاسی نظر دادم. در سیاست، هر کسی وارد گود بشه، یعنی پیه همه چیز رو به تنش مالیده.

بعد گفتم، با یک تئوکرات طرف هستیم که میدونیم قدرت هم دستشه. حالا من این وسط چیکاره حسنم؟

شما قبل از اینکه از قوای قهریه استفاده کنید، باید با قوای عقلیه برید به جنگ یک تئوکرات. هر وقت برنده شدید، اون وقت صحبت از حقوق بشر زدن هم رواست.

حالا موافق یا مخالف بودن کسی چه کمکی به حال کسی که تصمیمش رو گرفته میکنه؟ ایشون وارد بازی ای شده که تهش رو میدونسته. آیا غیر از اینه؟
                    ته ش تو ایران و چند کشور دیگه زندان و ... است
                    نباید اینو به عنوان یک اصل پذیرفت

نظر

• Inspired
                      عضو فعال
                      • May 2016
                      • 494

مادری را دیده اید که فرزندش رو گم کرده باشد
                      بوی لباس فرزندش را به راحتی حس میکند
                      چرا؟
                      ما در این مملکت روشفکری را گم کرده ایم
                      اونهم به زمان اول انقلاب برمیگردد
                      اینکه در اینجا گفته میشود فلان شخص اینطوری و یا فلان شخص اونطوری
                      باید بدانید که حکایت این افراد حکایت بوی همون فرزند گم شده است
                      من به شخصه دوست دارم از این افراد صیانت بشه
                      رنگ مربع زیر آی دی رودل رو ببینید
                      چرا باید قرمز باشد
                      آقا جان همون مادره، روغن داغش رو زیاد نکن

دنیا هیچ وقت جای خوبی نبوده و تاریخ سراسر پر از جهل و کینه و بی عدالتی است

مهم اینه که ما چگونه گلیممون رو از این مخمصه بیرون بکشیم و نجات بدیم خودمون رو

سیاست، یعنی جستن راه حل ها، با حداقل انرژی و حداکثر بهره برداری. جوینده یابنده است و شما باید راه پیدا کردن گم شده اتون رو خودتون پیدا کنید، اگر قائل به هوش و مزیت انسانی هستید (که پیشتر فرمودید خوبه آدم باهوش باشه و راه های فرار رو پیدا کنه)

نظر

• Inspired
                        عضو فعال
                        • May 2016
                        • 494

ته ش تو ایران و چند کشور دیگه زندان و ... است
                        نباید اینو به عنوان یک اصل پذیرفت
                        اجازه بدید از ایدئولوژی بیاییم بیرون، مخصوصاً که بنده با شما مخالف نیستم

نظر

• ahmoeini
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2562

آقا جان همون مادره، روغن داغش رو زیاد نکن

دنیا هیچ وقت جای خوبی نبوده و تاریخ سراسر پر از جهل و کینه و بی عدالتی است

مهم اینه که ما چگونه گلیممون رو از این مخمصه بیرون بکشیم و نجات بدیم خودمون رو

سیاست، یعنی جستن راه حل ها، با حداقل انرژی و حداکثر بهره برداری. جوینده یابنده است و شما باید راه پیدا کردن گم شده اتون رو خودتون پیدا کنید، اگر قائل به هوش و مزیت انسانی هستید (که پیشتر فرمودید خوبه آدم باهوش باشه و راه های فرار رو پیدا کنه)

حداقل انرژی نیست
                          خود انسان رو از بین میبرن
                          کاش مصرف انرژی بیشتر بود

نظر

• Inspired
                            عضو فعال
                            • May 2016
                            • 494

حداقل انرژی نیست
                            خود انسان رو از بین میبرن
                            کاش مصرف انرژی بیشتر بود
                            مگه کسی پشت سر شما اسلحه گذاشته که بری جنگ دیو سیاه؟ خب یه راه دیگه برگزین! مگه همه رستم دستان هستند؟ بد نیست خودمون رو یه ارزیابی مجدد بکنیم ها!

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

مگه کسی پشت سر شما اسلحه گذاشته که بری جنگ دیو سیاه؟ خب یه راه دیگه برگزین! مگه همه رستم دستان هستند؟ بد نیست خودمون رو یه ارزیابی مجدد بکنیم ها!
                              دیو سیاه رو نمیتونم نظر بدم ولی در خصوص عقاید سیاسی پشت سر همه اسلحه است
                              نیست؟

نظر

• Inspired
                                عضو فعال
                                • May 2016
                                • 494

در اصل توسط Rudel پست شده است
                                بحث این که خشونت طرف مقابل چقدر هست یک بحث دیگه ای است این که طرف حکومت به حقوق اولیه پایبند نیست حداقل باید به شما اثبات کنه که این حکومت حق گو و حق طلب و مردمی نیست

چون شما قبلا گفتید از رابطه آمریکا و برجام و سرانجامش می تونیم بفهمیم این سیستم ما حق گو و مردمی هست یا نه

من هم براتون نوشتم وقتی به یک زندانی فعال مدنی نه یک جانی مسلح یا تروریست اجازه تماس تلفنی با فرزندش رو نمیدن این سیستم مریضه نمی تونه مردمی باشه

اگر تفاوت فکر کردن ما آدمها در این مسائل بسیار ساده هم این قدر عمیقه واقعا مشکل داریم بحث سیاسی کنیم هم فاقد ارزش هست

با استدلال شما کسی که با داعش می جنگنه هر ظلمی در زندان بهش بشه رواست چون میدونسته سرانجام جنگیدن با داعش گردن زدنه؟!

فارغ از این که کسی بدونه سرانجام یک کاری چیه رفتار طرف مقابل رو توجیه نمی کنه اینها یک مسائل بسیار بدیهی هست

مسائل سیاسی از مسائل انسانی مجزا نیست این نکته رو فراموش نکنید
                                باباجان، من توجیهم، آیا آقا گربهه هم توجیهه؟

قرار شد سعی کنیم تو کله طرف رو بخونیم، از سر خودمون که خبر داریم!

تکنیکی هم که به مسئله نگاه کنیم، میگن آسه برو آسه بیا تا گربه شاخت نزنه! تو جنگ و دعوا و دشمنی، حلوا که خیر نمیکنند! یعنی حرفی که من دارم میزنم، اینقدر عجیبه؟

من میگم هر کسی مسئول اعمال و رفتار خودشه. شما راه مبارزه رو پیش گرفته ای، به من چه؟ مگه توان من با شما یکیست؟ مگه اهداف من با شما یکیست؟ مگه اصول من با شما یکیست؟ (بطور کلی دارم عرض میکنم)

بعد چه ربطی به برجام داره این قضیه

یک کشوری برای خودش حقی متصور بوده که کشورهایی این حق رو انکار میکرده اند، دست آخر به توافق میرسند و توافقنامه ای امضا میشه.

اگر اون کشوره به راه خودش ادامه میداد، گربهه شاخش میزد. اگر راهش رو عوض میکرد، اصلا سر راه گربه قرار نمیگرفت. الان هم یک قرار و مداری گذاشته اند که، اون کشوره، 10 برابر خسارتی که تو 3 سال تحریمش کشیده، براش جبران میشه و حتی بیشتر. آیا این بد شد براش؟ آیا این رسیدن به حق نیست؟

نظر

در حال کار...
                                X