نبض سیاست

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

    #406
    نبض سیاست

    در اصل توسط revolution پست شده است View Post
    دلایل بنده اینه که مشکل ایران با غرب یا غرب با ایران فقط قضیه هسته ای نیست
    در واقع بنظر من قضیه هسته ای بهانه است فقط
    شاهد این قضیه هم اینه که وقتی هنوز تاسیسات غنی سازی نداشتیم بازم دشمنی کردن...کودتا...جنگ...تحریم...بلوکه کردن اموال...ندادن هواپیما...ترور...زدن هواپیمای مسافری و خیلی چیزای دیگه
    یه بار دیگه هم همین اقای روحانی قبول کرد که کاملا پلمپ کنیم کاملا اما هیچ امتیازی به ایران ندادن!! تازه نزدیک بود حمله نظامی کنن!!

    طبیعتشون اینجوریه هرچقدر ما عقب نشینی کنیم اونا میان جلو

    توی همین توافق ژنو هم این موضوعات واضحه...اینکه ما تقریبا هرچی امتیاز که میشد دادیم اما اونا عملا هیچی ندادن!!هیچی به معنای واقعی کلمه!!

    حالا هم میگن موشکها و حزب الله و غیره...آیا اونا قبول میکنن تحریمهارو بفرض بار زدن همه تاسیسات هسته ای در کشتی و ارسال به اونور بردارن؟بنظر من هرگز

    آیا رهبری با توقف فعالیتهای هسته ای و موشکی و حمایت از فلسطین موافقت میکنه؟ بنظر من هرگز

    این شد که بنظرم توافق خوبی حاصل نمیشه در خوشبینانه ترین حالت ما بازم امتیازاتی میدیم و اونا هیچی نمیدن و رهبری هم یه مدت این قضیه رو تحمل میکنه اما مردم چون می فهمن سرشون کلاه رفته دولت رو عوض میکنن
    اصلا شماها در جایگاهی نیستید بخواهید امتیاز بگیرید ...در عرصه اقتصاد به اعتراف تمام مسئولان دولت فعلی که خودشان بر عکس دولت قبلی سیاستمدار و تحصیلکرده هستند مثل ترکان ظریف...وزیر بازرگانی...هیچ عددی نیستید...به قول خودش در اب گوشت تاب رقابت نداریم
    مگر چه چیزی دادید که میخواهید امتیاز بگیرید؟ کره شمالی حاضر بود سالهای2000غنی ساز ی را تعلیق کند در مقابل چند صد هزار تن ماده غذایی از امرکیا بگیرد که بدهد مردمش از گرسنگی نمیرند..امرکیا نداد 800هزار نفر در خشکسالی مردند چین روسیه هم ندادند چون پول نداشت بدهد...فکر کردید الماس کوه نور کشف کردید با غنی سازی؟ همین یک ذره کاهش فشار تحریم چهار تا اب غذا دارو هم از سر لطف روحانی و هاشمی دادند و گرنه چنان قرنطینه میکردنتان که برای یک قرص سرطان خانه خود را بفروشید...البته شماها که دانشمند نما که زیاد دارید نمیدانم چرا قطعه هواپیما چهار تا دارو نمی توانند بسازند
    در ضمن عجب دشمنی بوده این 30 سال نفت گاز به کمک سرمایه فرانسه شل ....با تجهیزات انها استخراج با بیمه انگلستان صادر و فروخته میشد با بانکهای اروپایی و...دلارش می امد از کارخانجات اروپایی قطعات خودر. مواد دارو مواد اولیه غذایی از کانادا تا ااروپا اسیا خردیاری میشد می ریختند تا حلق ملت انوقت شب روز فحشم میدادند....با دلارهای نفتی به حماس ...پول می رساندند تا موشک بزنند انوقت می خواهید تحریم نشوید....کسی که حمله نظامی را شروع کرد ایران بود نه امرکیا اسرائیل...
    شکست توافق فقط بر عهده کسانی هست که این بازی را شروع کردند لازم شده باید استعفا بدهند در هر پست مقامی هستند.......هر کس با کشورهای دیگر سر جنگ دارد عین جهاد گرایان داعش تفنگش بدرارد برود افغانستان عراق لبنان بجنگد از جیب ملت هزنیه نکند....به چه حقی حقوق نظامیان امسال 50درصد اضافه شده؟ حقوق اینها باید نصف شود ..
    قبلا ورژن دیگر ای دیهایی بودند که میگفتند توافق شده غرب به ما نیاز دارد کپی نامه اوباما را داشتند جدید خط جدید امده..نمیدانم انهمه نیاز غرب به توافق با ما چه بود...
    از انجا که دیگر کشور اتمی شده باید رهبری کشور به جناح میانه رو و مقبول در جهان تغییر یابد و ریاست خبرگان و رهبری رسما به هاشمی رفسنجانی برسد..زندانیان سیاس یهم ازاد شوند و بر قدرت بنشینند....و گرنه طرف مقابل باید هر تحریمی صلاح بداند علیه کشور اعمال کند...
    آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2015/02/13, 20:03.
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

    نظر

    • ابشار
      عضو فعال
      • Apr 2013
      • 1426

      #407
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      اصلا چرا من دانماركي نيوزلندي واسكاتلندي وامريكا دنيا نيامدم كه جز زندگي به فكر داروي مريضي مردم ومسكن وازدواج واشتغال وهزار مشكل ديگه كشور نباشم 38 ساله هرسال را به سال ديگر ميفروشن ووعده سر خرمن وبهشت ومبارزه با استكبار و..اينا ميشنويم واخرش بعد 38سال قدرت در دست وخوش گذراني وبه ريش ما خنديدن ودر اخر عمرش جنتي يك قرن قدمت عمرش مياد ميگه يه وعده غذا مردم ميخورن وجلو استكبار مي ايستن اخه چرا خدا//؟؟؟؟

      نظر

      • negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

        #408
        پاسخ : نبض سیاست

        در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        ایران و بروندی در زمینه سلامت الکترونیک همکاری می کنند

        بعد از سفر محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه به بروندی دو کشور توافق کردند زمینه‌های مختلف اقتصادی همکاری یکدیگر را گسترش دهند

        به گزارش «نسیم» با سفر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه به بروندی همکاری های دو کشور در زمینه های مختلف گسترش یافت.

        وزیر محترم امورخارجه کشور بروندی در این سفر توسعه روابط اقتصادی و سیاسی فیمابین را برای این کشور پراهمیت ذکر نمود و خواستار گسترش بیشتر روابط فیمابین گردید. در حاشیه این دیدار مدیرعامل شرکت سلامت الکترونیک برکت آسید سجاد مروجی به همراه سایر اعضای تیم اقتصادی همراه دیداری را با آقای نیجیمبر رئیس داشتند، در این دیدار ایشان وضعیت سلامت این کشور را تشریح نموده و بیان کردند به ازای هر صد هزار نفر یک پزشک در این کشور وجود دارد و استقبال مناسبی از خدمات دوراسلامت (Tele-Care) در این کشور نمودند، با توجه به اینکه بسیاری از بیماریها از جمله مالاریا همچنان شیوع گسترده ای در این کشور دارد این خدمات می توان وضعیت بهداشتی و درمانی این کشور را بهبود بخشد و زمینه مناسبی جهت روابط اقتصادی و بشردوستانه کشور جمهوری اسلامی ایران می باشد.

        لازم به ذکر است کشور بروندی دارای مساحتی حدود 28000 کیلومتر مربع و دارای جمعیتی حدود ده میلیون نفر میباشد و از نظر منابع طبیعی غنی بوده و لی بخشهای تولیدی آن توسعه نیافته می باشد.

        http://nasimonline.ir/detail/News/979701/148
        در زمان احمدی نژاد به محض اینکه وزیر خارجه یا خود احمدی نژاد به کشورهای آفریقایی می رفت، عده ای شروع می کردند در سایتها و خبرگزاری ها و وبلاگها به مسخره کردن !

        می گفتند ما با ذره بین نقشه آفریقا را بررسی کردیم و گشتیم ! همچین کشوری توش نبود !!!

        عده ای هم دانسته و ندانسته بازی این افراد را می خوردند و شروع میکردند به آسمان ریسمان بافتن .....

        حالا وزیر خارجه دولت بی تدبیر ! به همان آفریقا و همان کشورها می رود و مدعی می شوند کلی هم پتانسیل برای همکاری هست !!!

        البته نه خبری از هیاهوی رسانه ای آن سایتها و افراد است و نه خبری از ذره بین و توهین و تمسخر ......

        نظر

        • rajabi
          عضو فعال
          • Dec 2014
          • 936

          #409
          پاسخ : نبض سیاست

          فارس گزارش می‌دهد
          تاخیر در پرداخت یارانه تولید 330 روزه شد/ تولید گرفتار میان کلام مسئولان اجرایی
          هر چند رقم یارانه تولید از مصوب قانون که 10 هزار میلیارد تومان بود به 5400 هزار میلیارد تومان کاهش یافت، اما باز هم این میزان با وجود گذشت 330 روز از سال جاری پرداخت نشده و توپ آن در زمین وزارت صنعت و سازمان مدیریت پاس کاری می‌شود.




          به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس دولت در حالی وارد ماه پایانی سال می‌شود که همچنان موضوع حمایت از تولید و شیوه اجرای هدفمندی یارانه‌ها و ابعاد آن مورد انتقاد کارشناسان و نمایندگان مجلس است.
          در تازه ترین اظهارات معاون وزیر صنعت در ادامه در واکنش به بحث‌های مطرح شده از سوی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مبنی بر پرداخت بخشی از یارانه صنعت، گفته است تاکنون دریافتی از محل منابع هدفمندی یارانه‌ها در قالب سود تسهیلات نداشته‌ایم و شاید منظور آقای نوبخت، پرداخت یارانه به دامداران برای تولید شیر بوده است.
          وی عنوان کرده تا امروز اقدامی که منجر به پرداخت یارانه 1100 میلیارد تومانی شود، به چشم نمی‌خورد بیان داشته هفته گذشته نیز وزیر صنعت با سازمان مدیریت و برنامه ریزی مکاتبه شده تا یارانه بخش صنعت پرداخت شود.
          طبق قانون بودجه سال جاری، مجلس 10 هزار میلیارد تومان برای حمایت از تولید در راستای درآمدهای ناشی از آزاد سازی حامل‌های انرژی در نظر گرفته بود که دولت با توجه به شیب افزایش قیمت‌ها و درآمدهای این بخش سهم تولید را 5400 میلیارد تومان دانست.
          با این وجود نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در حاشیه کنفرانس اقتصاد ایران که ماه گذشته برگزار شد، در پاسخ به این سوال که چرا سهم تولید تاکنون پرداخت نشده گفته بود: در این باره گفته بود، دلیل دیگری که هنوز یارانه تولید را شروع نکرده ایم، این است که وقتی صحبت از تولید می کنیم هم بخش کشاورزی متوقع است و هم رشته های مختلف صنعت، بنابراین ما کارگروه های مختلف تولید گذاشته ایم و برای آنها سهم بندی کرده ایم و یارانه تولید به آنها پرداخت خواهد شد و این موضوع مهمی برای دولت است.
          رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی البته به پرداخت یارانه تولید اشاره کرده و گفته تاکنون از رقم 5727 میلیارد تومانی مصوب برای تولید که 1200 میلیارد به صنعت، 1200 میلیارد به حمل ونقل و هزار میلیارد تومان برای کشاورزی اختصاص دارد حدود 500 میلیارد تومان برای صنعت، 300 میلیارد برای کشاورزی و 175 میلیارد برای حمل ونقل پرداخت شده است.
          نوبخت البته توضیح می‌دهد که ارقام پرداختی برای تولید هیچ یک به صورت اعانه نیست، بلکه از طریق پرداخت مابه التفاوت ارزان قیمت با نرخ‌های سود رایج در بانک‌ها است و دست آخر یادآور می‌شود که سازوکاری با مدیران عامل بانک‌ها تهیه کرده و منتظر معرفی بنگاه‌ها از سوی وزارت صنعت برای دریافت تسهیلات و در نهایت پرداخت مابه التفاوت سود آن در قالب یارانه است.
          آنچه هویدا است سهم تولید در میان بازی با کلمات مسئولان اجرایی گم شده و هر کدام نیز مقصر را فرد دیگر عنوان می کنند، در حالی که سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی همچنان روی زمین مانده و فقط کلام مسئولان بوی اقتصادی مقاومتی می‌دهد و در عمل هیچ اقدامی دیده نمی‌شود.
          همچنین در این راستا جعفر زاده عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بیان می‌کند اگر دولت متناسب با برنامه پیش حرکت می کرد، انتظار میرفت در 9 ماهه ابتدایی سال 93 بتواند 44 هزار و 475 میلیارد تومان کسب کند یعنی 36هزار میلیارد تومان از محل اصلاح قیمت حاملهای انرژی و 8 هزار و 475 میلیارد تومان از اصلاح قیمت نان؛ ولی تنها توانست در مجموع حدود 34 هزار و 492 میلیارد و 900 میلیون تومان به دست آورد. در واقع دولت نتوانست متناسب با برنامه حرکت کند و از آن عقب بود.
          اسماعیل جلیلی عضو کمیسیون تلفیق بودجه نیز ضمن احتمال تغییر اندک قیمت حامل‌های انرژی در سال آینده در این باره عنوان می‌کند عملکرد 9 ماهه دولت از افزایش حامل‌های انرژی نشان می‌دهد 28 هزار میلیارد تومان از این محل درآمد کسب شده و البته برای سال آینده نیز سقف درآمدها ثابت مانده است.
          به گزارش فارس در حال حاضر طبق مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه مجلس برای سال 94 برای کمک به بخش تولید، بهبود حمل و نقل عمومی و بهینه‌سازی مصرف انرژی در واحدهای تولیدی، خدماتی و مسکونی پیش بینی کرده است.
          همچنین وزیر اقتصاد پیش از این گفته بود تا پایان سال هزار میلیارد تومان از سهم تولید در هدفمندی یارانه‌ها پرداخت می‌شود که با فرض صحت آن طبق پیش بینی قانون بودجه 9 هزار میلیارد تومان آن با عدم تحقق روبرو است.
          -----------------------
          منتقدان دولت قبل کجایند ؟!!! چرا زمان احمدی نژاد ندادن سهم تولید باعث جنجال و تخریب رئیس جمهور می شد ولی امروز نه؟!!! در صورتی که رئیس جمهور جدید مرحله ی دوم رو اجرا کرده و حداقل 30 درصد درآمدش بالاتر رفته
          مگر قرار نبود این دولت قانونگرا باشد ؟!!

          -

          نظر

          • rajabi
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 936

            #410
            پاسخ : نبض سیاست

            گفت‏‌وگوها و رایزنی‎های خوبی میان دو کشور در جریان است که در همین راستا نشست‎های منظمی از جانب کمیته رایزنی‎های سیاسی دو طرف به صورت دوره‌اي در تهران و پکن تشکیل می‏‌شود.
            همزمان با سفر وزیر امور خارجه چین به تهران برای دیدار و گفت‌وگو با مقامات ایرانی، سفیر ایران در چین اعلام کرد، رویکرد مثبت تهران و پکن در توسعه همکاری‎ها در بخش‎های مختلف اقتصادی، «حجم مبادلات تجاری بالغ بر 52 میلیارد دلاری» را برای دو کشور در سال جاری رقم زده است.


            وانگ یی، وزیر امور خارجه چین با هدف انجام سفری دو روزه در پاسخ به دعوت همتای ایرانی خود شنبه شب وارد تهران شد و قرار است طی این سفر با حسن روحانی، رئیس‌جمهور، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه و علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران درباره مناسبات تهران ـ پکن و مذاکرات هسته‌ای گفت‌وگو کند. این اولین سفر وزیر خارجه چین به تهران در دولت حسن روحاني، رئیس‌جمهوري ايران است كه از مرداد ماه سال 92 قدرت را در دست دارد.


            به گزارش ایرنا، در آستانه این سفر، علی‌اصغر خاجی، سفیر ایران در چین در مصاحبه‌ای با چنگ پینگ سردبیر روزنامه انگلیسی زبان «گلوبال تایمز» با بیان اینکه پکن و تهران در سال‎های گذشته روابط بسیار خوبی با یکدیگر داشتند، گفت: «این همکاری‎های مناسب علاوه بر رساندن حجم روابط اقتصادی دو کشور به بیش از 52 میلیارد دلار در سال جاری از رشد 30 درصدی نسبت به سال پيش برخوردار شده است.»


            او با اشاره به اینکه روابط ایران و چین از یک تاریخ بسیار طولانی برخوردار است و به حدود 22 قرن پیش بازمی‎گردد، سطح کنونی روابط را نیز بسیار خوب دانست و تاکید کرد اراده مسوولان دو کشور بر گسترش بیشتر این همکاری‎ها در ابعاد مختلف است. خاجی سطح همکاری‏های دو کشور در سطح سیاسی را در شرایط ایده‌آلی توصیف کرد و گفت: «گفت‏‌وگوها و رایزنی‎های خوبی میان دو کشور در جریان است که در همین راستا نشست‎های منظمی از جانب کمیته رایزنی‎های سیاسی دو طرف به صورت دوره‌اي در تهران و پکن تشکیل می‏‌شود.»


            سفیر جمهوری اسلامی ایران در پکن همچنین به سفر «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین به ایران اشاره کرد و آن را نشان دهنده دوستی میان دو ملت و نیز در جهت تحکیم و گسترش همکاری‏های تهران - پکن دانست. بر اساس گفته‎های سفیر ایران در پکن ممکن است وزیر خارجه چین در سفر به تهران در رابطه با فراهم کردن مقدمات سفر «شی جین پینگ» رئیس‌جمهوری چین به ایران در سال جاری گفت وگوهایی را انجام دهد.


            او در بخش دیگری از سخنان خود به حضور چین در مذاکرات هسته‎ای ایران اشاره کرد و نقش این کشور در جمع گروه 1+5 را ارزشمند و مثبت ارزیابی کرد. خاجی ادامه داد: «خوشبختانه چین نقش خوبی در این گروه دارد و همواره تلاش می‎کند نظرات طرفین گفت وگوها را به یکدیگر نزدیک‌تر کند.» سفیر ایران گفت: « این کشور همچنین راهکارها و ابتکارهایی را پیشنهاد کرده ‌است که در دستور کار گروه 1+5 قرار گرفت و امیدواریم بتوانیم از نقش برجسته‎تر این کشور در پیشبرد مذاکرات بهره‌مند شویم.»


            خاجی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش کنونی چین در عرصه بین‌الملل و علاقه‎مندی این کشور به فعالیت بیشتر در منطقه خاورمیانه اشاره کرد. به گفته این دیپلمات ایرانی، خاورمیانه شرایطی دارد که چینی‎ها علاقه‌مند به فعالیت بیشتر در آن هستند و با توجه به اشتراکات موجود میان تهران و پکن، زمینه‏‌های گسترش این همکاری از هر حیث فراهم است.

            --------------------------
            منتقدان دولت گذشته کجایند؟!!! مگه کشور پر از کالاهای بنجل چینی نشده بود ؟!!! مگه قرار نبود با واردات بی رویه از تولید حمایت بشه ؟!!!!

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

              #411
              پاسخ : نبض سیاست

              در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              طیب‌نیا: علت سقوط بورس به رئیس‌جمهور و وزیر خارجه برمی‌گردد، نه من + فیلم

              بررسی مستند ادعای وزیر اقتصاد در روز سئوال مربوط به بورس/ چه کسی در صحن علنی مجلس راست گفت؛ رسایی یا طیب‌نیا؟







              به گزارش «نسیم» به نقل از سایت حمید رسایی: طیب نیا علی رغم وعده هایی که در کمیسیون اقتصادی و صحن علنی داد، نتوانست برای بار دوم با توضیحاتش، اعتماد نمایندگان را جلب کند. اما معنای آن این نیست که ما وعده های داده شده را فراموش خواهیم کرد. بنابر این با رصد وضعیت بازار سرمایه و با استفاده از نظرات همان کارشناسانی که طیب نیا به آن اشاره کرد - و اکثر آنها مردم عادی بودند که برایم ایمیل زدند - حدود یک ماه دیگر، مجددا سئوالی را در باره میزان تحقق وعده های داده شده طرح می‌کنم.

              چهارشنبه هفته گذشته سئوالم درباره کاهش شدید ارزش سهام در صحن علنی مطرح شد که گزارش تفصیلی آن به همراه فیلم جلسه در (اینجا) آمده است. در ابتدای جلسه آقای طیب نیا برخورد بسیار گرمی داشت اما در ادامه، وقتی بنده از سئوالم انصراف ندادم و آن را به رأی گذاشتم و طیب نیا رأی نیاورد، با عصبانیت جلسه را ترک کرد به طوری که وقتی بعد از رأی گیری به ستمش رفتم، حاضر به دست دادن هم نشد! ظاهرا از رئیس دولت تا وزرایش، خود را ارباب و دیگران را رعیت می بینند. نمی دانم چرا وقتی طیب نیا در روز رأی اعتماد ۲۷۰ رأی بی سابقه آورد، اینطور برافروخته نشد؟

              علاوه بر این رفتار غیر اخلاقی، اتفاق دیگری هم در جلسه افتاد که جای تأسف دارد. طیب نیا در ابتدای جلسه، دروغی را به بنده نسبت داد که من در جلسه کمیسیون به صراحت گفته ام که مسأله اصلی من وزیر اقتصاد و مسئولان سازمان بورس نیست بلکه مسأله من شخص رئیس جمهور، آقای ظریف و موضوع هسته ای است.

              این ادعای دروغ، یک روز بعد تبدیل به تیتر اصلی چند روزنامه دولتی شد در حالی که نه تنها من چنین سخنی را نگفته بودم بلکه بعد از ارائه مستنداتی، وی در پاسخ به اسناد ارائه شده گفت: اگر اینطور است که می گویید، اشکال به رئیس جمهور و وزیر خارجه برمی گردد نه وزیر اقتصاد که من هم در پاسخ گفتم شما مسئولید من که نمی توانم از رئیس جمهور برای این موضوع سئوال کنم. این سخن آقای طیب نیا به این معنا بود که وی تقصیر را به گردن رئیس جمهور، ظریف و مذاکرات هسته ای انداخت که در صوت کاملا مشهود است.

              کلیپ تهیه شده به خوبی نشان می دهد که چه کسی راست می گوید! البته در این فیلم، حدود ۲۰ دقیقه از اظهارات آقای طیب نیا - به درخواست وی - حذف شده است. این ۲۰ دقیقه هر چند حاوی نکات مهمی است ولی از آنجا که وی در جلسه درخواست عدم انتشارش را کرده، ما هم از انتشار آن خودداری می کنیم مگر وزیر محترم خود از انتشار این فایل صوتی استقبال کند.

              روزنامه های این جریان به همین میزان دروغگویی هم اکتفا نکردند و با تحریف جمله وزیر اقتصاد که در صحن علنی مجبور شد به کارشناسی بودن سئوال اعتراف کند، گفت: «رسایی در طول این چند ماه در موضوع بازار سرمایه فعال شده و با کارشناسان این فن ارتباط گرفته است و ای کاش برای اصلاح وضعیت، این اطلاعات را در اختیار ما قرار می داد» ولی چند روزنامه همسو، ضمن تحریف سخنان وی، دروغ دیگری ساختند که رسایی در بورس سرمایه گذاری کرده و چون به ضرر افتاده، از وزیر اقتصاد سئوال کرده است!

              طیب نیا علی رغم وعده هایی که در کمیسیون اقتصادی و صحن علنی داد، نتوانست برای بار دوم با توضیحاتش، اعتماد نمایندگان را جلب کند. اما معنای آن این نیست که ما وعده های داده شده را فراموش خواهیم کرد.

              بنابر این با رصد وضعیت بازار سرمایه و با استفاده از نظرات همان کارشناسانی که طیب نیا به آن اشاره کرد - و اکثر آنها مردم عادی بودند که برایم ایمیل زدند - حدود یک ماه دیگر، مجددا سئوالی را در باره میزان تحقق وعده های داده شده طرح می کنم و پیگیر آن خواهم بود. امیدوارم این بار آقای طیب نیا در جلسه کمیسیون اقتصادی طوری سخن بگوید که از انتشار آن واهمه نداشته باشد.

              از آقای طیب می خواهم که این روایت نورانی به نقل از امام حسن عسگری علیه السلام را فراموش نکند که حضرتش فرمود: «جُعِلَتِ الْخَبائِثُ فی بَیْت وَ جُعِلَ مِفْتاحُهُ الْکَذِبَ.»: تمام پلیدی ها در خانه ای قرار داده شده که کلید آن دروغگویی است.

              http://nasimonline.ir/detail/News/978582/180
              نمیدونم دوستان این کلیپی که ساخته شده بود رو دیدن و صحبتهای آقای شاگرد اول در کمیسیون رو شنیدن یا نه،

              درست همونجایی که داره شروع میکنه میگه بالاخره شرکتهای بزرگ ما با رکود مواجه هستند و مشکل دارند .... از همونجا وزیر دولت راستگویان گفته که صحبتهاش پخش نشه که ظاهرا حدود 20 دقیقه بوده !

              حالا اینجا برخی مدعی اند که از رکود عبور کردیم و تورم کاهش داشته ! هرچی میگی این آمار فروش و سود و زیان و .... همچین چیزی رو نشون نمیده قبول نمیکنن !

              فقط دروغهای دولت راستگویان ! رو باور دارن

              نظر

              • negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

                #412
                پاسخ : نبض سیاست

                در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                تاسیس صرافی توسط حسین فریدون در ایام بحران ارز + سند

                «علی صدقی» از گزینه های مطرح برای مدیرعاملی بانک رفاه است که فریدون، سیف و جهانگیری از پشتیبانان جدی وی هستند.

                به گزارش میدان ۷۲ به نقل از فارس، حسین فریدون برادر رییس جمهور که در کارنامه کاری خود مسئولیت هایی چون فرمانداری نیشابور و کرج، سفیر ایران درمالزی در دوران اصلاحات و مشاورت برادر در مرکزتحقیقات مجمع تشخیص مصلحت و دستیار ویژه رییس جمهور کنونی داشته است این روزها مسایل مختلفی در مورد وی مطرح گردیده است.

                درجدیدترین مطلب، سندی دراختیار سایت «پارس» قرارگرفته است که حسین فریدون به همراه علی صدقی مدیرعامل اسبق بانک ملی و مانی مهاجان از اعضای مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و علی اسدیان دربهمن ۱۳۹۰ اقدام به راه اندازی و تاسیس شرکت خرید وفروش نقدی ارز و مسکوکات و طلا ونقره درمحل صرافی نموده است.

                برخی اخبار حکایت از آن دارد که «علی صدقی» از گزینه های مطرح برای مدیرعاملی بانک رفاه کارگران است.


                http://72sq.com/39970/%D8%AA%D8%A7%D...5-%D8%A8%D8%AD
                جالبه که سال 90 و 91 عده ای اصرار داشتند مردم رو فریب بدن و می گفتند جریان انحرافی داره دلار و سکه میخره و بالا میبره قیمت ها رو !

                بعد از رو شدن خریدهای سکه و شمش توسط تیم قالیباف در شرکت جهان و بانک شهر، حالا تاسیس صرافی توسط برادر جناب روحانی و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام !

                یادمه احمدی نژاد یک بار در لابلای یک مصاحبه ای در مورد افزایش نرخ دلار گفت بروید مذاکرات تابستان 90 مجمع تشخیص مصلحت را بخوانید متوجه خواهید شد که قیمت ارز را چه کسانی و چگونه بالا بردند !!!

                بعدها روزنامه ایران در گزارشی با عنوان "حلقه اخلال" ! به بررسی این ماجرا پرداخت !



                نظر

                • rajabi
                  عضو فعال
                  • Dec 2014
                  • 936

                  #413
                  پاسخ : نبض سیاست

                  روزنامه دنیای اقتصاد: ریزگردها هفته‌ها است که شهرهای جنوبی کشور را آماج خود کرده‌اند؛ معضلی که از اهواز و خوزستان آغاز شد و پس از آن پایش کم‌کم به شهرهای ایلام، کرمانشاه، بوشهر و گچساران هم باز شد. حالا گچساران قربانی جديد ریزگردها شده است، آنقدر که میزان ذرات معلق در هوای این شهرستان به بیش از 23 برابر حد مجاز رسیده؛ پدیده‌ای که تاکنون در این شهر سابقه نداشته‌است. اما دیروز، پای ریزگردها به جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام هم باز شد و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابراز امیدواری کرد معضل ریزگردها در برخی مناطق ایران که از 8 سال پیش شروع شده، سرانجام ریشه‌یابی و حل شود.

                  آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با ابراز نگرانی از شرایط بد جوی و آلودگی هوا در خوزستان گفت: «انتظار داریم با توجه به دستور رهبر معظم انقلاب و اهتمام جدی دولتمردان، ریشه این عوامل که منحصر به داخل کشور نبوده و مربوط به کشورهای عراق، کویت، اردن و عربستان است، شناسایی و راهکارهای مناسب با بسیج عمومی دستگاه‌ها اتخاذ شود.» به گزارش «ایرنا» او از شرایط بد جوی و آلودگی هوا در مناطق غرب و جنوب غرب کشور به‌ویژه استان خوزستان که مردم خونگرم آن منطقه را به شدت آزار می‌دهد، اظهار تاسف و نگرانی کرد.

                  او افزود: «این پدیده مخرب و آزاردهنده، سلامت و آسایش مردم این مناطق را مختل کرده و بلایی است که از 7 الی 8 سال پيش شروع شده و مربوط به حال حاضر نیست.» محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این جلسه گزارشی از سفر اخیر خود به استان خوزستان و بازدید از برخی شهرهای این استان و بررسی مشکلات مردم این شهرها را به اطلاع اعضا رساند. همزمان روز گذشته، سیدحسن‌هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه منشأ اغلب ریزگردهای خوزستان خارجی است، گفت: « 22 استان در این زمینه در رنج هستند و دولت در رفع این مشکل مصمم است.»

                  هاشمی به جلسات برگزار شده در خوزستان براي بررسی مشکل ریزگردها اشاره کرد و گفت: «منشأ ریزگردها اکثرا مربوط به خارج از مرزها است. این که کویت، امارات، مصر و لبنان نیز که با این پدیده درگیر شده‌اند، اظهرامن‌الشمس است. البته این موضوع به معنی تایید اینکه در داخل نیز کانون‌هایی در این زمینه وجود ندارد، نیست؛ باید با پوشش‌های گیاهی و تجدیدنظر در طرح‌هایی که پیش از این اجرا شده و شن‌های روان تثبیت شوند.» او با بیان اینکه اقلیم منطقه در حال تغییر است، ادامه داد: «در این میان اقدام کشورهای همسایه نیز چندان مهربانانه نیست.» او همچنین خواستار سیاسی نشدن ماجرای ریزگردها شد. از سوی دیگر به گزارش فارس، وزیر بهداشت به دستور رئیس جمهوری به اهواز سفر کرده است و در همین حال قرار است به‌زودی عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور برای حل معضل ریزگردها به عراق سفر کند. از سوی دیگر خبرها از کاهش میزان غلظت گرد و غبار در اهواز به دلیل وزش باد حکایت می‌کنند.

                  ----------------------------------------
                  برای طرفداری از دولت متبوعش ببینید چه ها که نمی کنه
                  آخه عالیجناب مشکل اینه که این دولت با سر کار گذاشتن یک ژنرال و کلی وعده و وعید های انتخاباتی در زمان انتخابات قرار بود مشکل را سریعا حل کنند ولی مثل اینکه از اولویت خارج شده بوده



                  نظر

                  • لولی بربط زن
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1862

                    #414
                    پاسخ : نبض سیاست

                    کد خبر: ۳۸۲۲۳۰
                    تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - 15 February 2015


                    صفحه نخست » سیاسی


                    «اگر فردا آیت‌الله خامنه‌ای نباشد، چه کسی را دارید که مثل ایشان سابقه انقلابی، اجتهاد و آشنایی با همه شرایط کشور و جهان را داشته باشند/ نظام شاهنشاهی غلط است مگر نظم سلطنتی مثل انگلیس که شاه برای تشریفات است/ رهبری (درباره توضیح مسؤولان به مجلس خبرگان) گفته بودند هرکسی که خودش داوطلب باشد، می‌تواند بیاید.
                    عصرایران - روزنامه جمهوری اسلامی در شماره امروز خود مصاحبه ای مفصل با علی اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام انجام داده که گزیده هایی از ان را می خوانید:

                    اگر واقعاً شرایط مشابهی در یک کشور و در یک جامعه دیگر بوجود بیاید، آیا حضرت‌عالی انقلابی را که در ایران واقع شد، تجویز می‌فرمایید؟

                    اولاً من از کلیت انقلاب و اهداف متعالی آن دفاع می‌کنم. ثانیاً نمی‌خواهم از همه اتفاقاتی که افتاده، دفاع کنم. از همان روز اول هم نسبت به بعضی از مسایل انتقاد داشتیم. وقتی انقلاب شروع شد و ما پیروز شدیم، انتقاد داشتیم که مشخص شده و در تاریخ ثبت است. پس من این‌گونه فکر نمی‌کنم که همه آنچه را که عمل شده، درست بود. کارهای بدی هم انجام گرفته است.

                    اولین سوال شما این است که با این هزینه‌هایی که دادیم، آیا می‌ارزید انقلاب کنیم یا نه؟ جواب این است که اولاً معلوم نیست انسان همیشه فکر کند که این هزینه‌ها پیش می‌آید و ثانیاً احتمالش داده می‌شد. به هر حال هر کس در هر جا انقلاب می‌کند، اتفاقاتی به دنبال خواهد داشت. حتی وقتی که پیامبر(ص) آمدند و دین اسلام را آوردند، ادیان دیگر بودند و مردم هم دنبال دینشان بودند. معلوم است که از این اتفاقات می‌افتد و این نمی‌شود که انسانی بیاید جامعه‌ای را دگرگون کند و فکر کند که همه دنبالش می‌‌آیند. حتماً عده‌ای مخالفت می‌کنند و جنگ و دعوا می‌شود. در تاریخ اسلام می‌خوانیم که پیامبر(ص) بعد از حضورشان چقدر جنگ کردند و چقدر کشته در آن زمان در آن منطقه کوچک پیش آمد! آیا می‌ارزید که این کار را بکنند؟ مگر خود حضرت علی(ع) که آمدند و خلافت را قبول کردند ـ علم غیب ایشان را ندیده می‌گیریم ـ جنگ جمل، جنگ نهروان و جنگ صفین پیش نیامد؟

                    اتفاقاً همین، سوالی بود که ده نفر از بهترین شخصیت‌های آن روز شیعه از حضرت‌علی(ع) که حالت استیضاح هم داشت، کردند و گفتند که چرا این‌گونه شد و چرا شما این کار را کردید؟ چرا خلافت را به دیگران واگذار کردید و الان آمدید و شرایط این‌‌گونه را تحویل گرفتید و این همه خسارت به بار آمد؟ جوابی که حضرت دادند، بسیار عقلانی و با توجه به مجموعه شرایط بود و بنا شد که آن ده نفر به نمازهای جمعه بروند و مسایل را بگویند.

                    در همین انقلاب، ما که نمی‌خواستیم با کشور همسایه خود بجنگیم، ولی پیش آمد. ممکن است شرایط به گونه‌ای بود که اگر مدیریت می‌شد، جنگ نمی‌شد. البته شواهد و اسناد تاریخی که بعدها دیدیم، تاکید می‌کنند که تحمیل کردن جنگ بر ایران حتمی بود. به هر حال جنگیدیم و 8 سال خسارت‌های فراوان دادیم، مخصوصاً بهترین جوانان کشور را از دست دادیم. اما مقدمه‌ای شد برای اینکه صدام و حزب بعث از منطقه کَنده شوند. صدام و حزب بعث موجود خطرناکی بودند و ممکن بود همه منطقه را به دردسر بیندازند. اینکه الان بگوییم می‌ارزید یا نه؟ معنایش این است که هر کاری انسان بکند و در مسیر آن مشکلاتی پیش بیاید، این سوال پیش می‌آید که آیا می‌ارزید ما این کار را بکنیم؟

                    در زمان مبارزه محاسباتی می‌شد که با آن محاسبات، علیه رژیم پهلوی مبارزه می‌کردیم و به زندان می‌رفتیم. حتماً در مراحل مختلف، آن هم در کاری به بزرگی انقلاب اشتباهاتی شده که باید با واقع‌بینی اشتباهات را بگوییم. من در اصل کار و ضرورت اثرات انقلاب شکّی ندارم. نظام شاهنشاهی را برانداختیم. این را همه می‌پذیرند که اصلاً نظام شاهنشاهی غلط است و بشر نمی‌تواند با آن نظام زندگی کند. مگر نظم سلطنتی مثل انگلیس که شاه فقط الگویی برای کار و تشریفاتی است. اما حکومت سلطنتی مساله واقعاً خطرناک است و قانون آن در این شرایط دنیا اصلاً معنایی ندارد.

                    بعد از پیروزی نظام را محکم کردیم. یعنی از روز اول درست کار کردیم تا پایه انقلاب محکم شود.
                    در طول این 35 سال اتفاقاتی افتاد که مربوط به عملکرد است. فکر می‌کنم حرف‌های شما هم درباره عملکرد باشد. بله اشتباهاتی در عملکرد می‌بینم و شاید در هیچ موردی هم ساکت نبودم و خودم دنبال آن بودم و راضی هم نبودم. ولی اصل نظام و خدمت به نظام را لازم می‌دانم و هنوز هم لازم می‌دانم. این نظام با همه این مشکلاتی که دارد، بهترین شکل حکومت در نظام‌های منطقه‌ای و حتی جهان اسلام است. البته جایی مثل ایران و با این ویژگی‌ها و با عقاید تشیع پیدا نمی‌کنید. ما شیعه هستیم و نمی‌خواهیم مذهب خود را ندیده بگیریم. بالاخره توانستیم حکومتی در این زمان و در بهترین جای منطقه که ایران است، شکل دهیم که مردمش از اول علاقه‌مند به اهل بیت(ع) بودند. روشن است که اساس کار درست است. یکی یکی عملکردها را بگویید تا درباره آنها بحث کنیم.

                    * به هر حال سیستمی درست کردیم که قانون اساسی دارد. اما گاهی گفته می‌شود قانون اساسی یک اصل بیشتر ندارد و آن اصل چهار است که تفسیر اصل آن را به دست فقهایی که منصوب هستند، سپردیم. فعلاً کاری به جهات شرعی و غیرشرعی آن نداریم، اما الان ضمانت اجرایی کامل این قوانین، به یک جایگاه و یک نفر بر می‌گردد. بحث سر مشروعیت و عدم مشروعیت نیست. بحث سر این است که بازده این نحوه سیستم و این قانونگذاری در مقایسه با نظامی که قبلاً بود، چگونه است؟ در گذشته هم قانون بود، اما التزام به قانون نبود. می‌دانیم که بسیاری از قوانین سابق را بعد از انقلاب تجدیدنظر کردیم و دیدیم همان قانون قبلی درست بود و دوباره برگشتیم.

                    - شما می‌گویید که اگر یک نفر همه اختیارات را داشته باشد و جوابگو هم نباشد، انحراف از قانون است. اما در ساختار ما چنین نیست. سازمان ما خوب طراحی شده است. یعنی طراحی‌اش این‌گونه بود که 80 نفر از مجتهدان عادل که دارای همه شرایط هستند و مردم آنها را انتخاب کردند، در خبرگان برای انتخاب و نظارت بر رهبری حضور دارند. اولاً می‌خواستیم حق مردم را محفوظ نگه داریم که حفظ کردیم. چون مردم نمایندگان خبرگان را انتخاب می‌کنند. یعنی اینها نماینده افکار مردم هستند و مثل نمایندگان مجلس، باید افکار مردم را منعکس کنند و اگر این کار را نکنند، در مقابل مردم مسوول هستند. سازمان درستی را تنظیم کردیم تا انسانی را با آن شرایط انتخاب کنند. حتی در قانونی که همین خبرگان نوشتند، راه عزل هم آمده است. وظیفه خبرگان مشخص است. کمیسیون تحقیق درست کردند. کمیسیون تحقیق متشکل از ده نفر از فحول علماست که باید دایماً عملکرد رهبری و سازمان‌های مربوط به ایشان را زیرنظر بگیرند و به خبرگان گزارش بدهند. یا آنها را به خبرگان دعوت کنند که بیایند و جواب بدهند. ما الان یک بند یک صفحه‌ای در آیین‌نامه‌ خبرگان داریم و قانون است که چگونه به این موضوع رسیدگی کنیم. اگر می‌گویید سازماندهی خوب نشده است، من معقتدم سازماندهی، خیلی خوب شده است. اینکه یک نفر این‌گونه داشته باشیم، این برای ایران و با مبانی تشیع که ما به آنها معتقد هستیم، تازگی ندارد. نظام ولایی نظر همه فقهاست. البته بعضی‌ها قبول ندارند و محدود به امور حبسیه می‌دانند. آیت‌الله منتظری بهترین و مفصل‌ترین کتاب‌ها را درباره ولایت فقیه نوشت.

                    قبلاً هم گفتم در پیش‌نویس قانون نبود و خود آیت‌الله منتظری آورد. ایشان رئیس خبرگان بود و این را در دستور آورد و دفاع کردند و تصویب شد. من این را قبول دارم و اگر به مقتضیات آنچه که نوشتیم و قانون قطعی است، عمل شود، بسیار خوب است. یعنی جایی باشد که براساس عدالت، تقوا، مدیریت و همان شرط‌هایی که در قانون آمده، از شرایط رهبری مواظبت کند تا مقبول باشد و مردم هم او را قبول داشته باشند. این است که می‌گوییم فصل الخطاب و ضامن عدالت و خیلی چیزهاست و اگر انحراف پیدا شود، این مسایل هم می‌تواند اتفاق بیفتد.

                    * چیزی که خیلی مهم است، این است که این تئوری پردازی‌ها در عمل هم درست جواب بدهد. اگر چنین تئوری پردازی‌هایی بشود و نظریه‌های خیلی خوبی مطرح شود و روی کاغذ هم بیاید و به عنوان قانون هم مطرح شود، ولی در میدان عمل این امکان وجود داشته باشد که به قوانین عمل نشود و آب از آب تکان نخورد و مملکت به یک طرف دیگر، غیر از آن طرفی که قانون در نظر گرفته، برود، در آنجا چه باید کرد؟

                    - هرکار مثبتی که در دنیا بشود، احتمال انحراف در آن پیش می‌آید. همه کارهای اجتماعی بشر این‌گونه است. حتی دینی که می‌آید، اتفاقاتی می‌افتد، ظلم‌هایی می‌شود و جنگ‌هایی اتفاق می‌افتد. اگر غیر از این بود که خداوند چنین انسانی را خلق نمی‌کرد. یعنی همان حرف ملائکه می‌شد که چرا می‌خواهید انسان خلق کنید؟! در بشر این‌گونه، هرکاری کنید، این اتفاق می‌افتد و احتمالش هست. البته پیش‌بینی حراست آن هم می‌شود و در اینجا هم پیش‌بینی هم شده است. یعنی کاملاً با تجربه پیش‌بینی شده بود و می‌بایست درست عمل می‌شد، همان موقع برای غیر از امام(ره)، شورای پنج نفری در قانون اساسی بود. البته شاید مدیریتش ضعیف می‌شد، ولی اطمینانش بیشتر بود و ما هم که گرداننده بودیم، به شورا رسیدیم و سه نفر را معرفی کردیم. درست هم انتخاب کردیم. آیت‌الله خامنه‌ای، آیت‌الله موسوی اردبیلی و آیت‌الله مشکینی بودند. گفتیم اینها شورا باشند و به مجلس خبرگان آوردیم، اول موضوع رهبری فردی یا شورایی بودن مطرح شد و آیت‌الله خامنه‌ای از رهبری شورایی حمایت کردند و من هم وقت خواسته بودم که نوبت نرسید و رهبری فردی با اکثریت رای آورد. وقتی فردی رای آورد، نوبت به انتخاب فرد رسید. خودم را می‌گویم و شاید نظر همه کسانی که رای دادند همین باشد، که کسی مناسب‌تر از آیت‌الله خامنه‌ای نبود. الان هم همین است. من همین‌مقدار جواب سوال شما را می‌دهم و شما هم جواب سوال مرا بدهید که «اگر فردا آیت‌الله خامنه‌ای نباشد، چه کسی را دارید که به عهده بگیرد و مثل ایشان سابقه انقلابی، اجتهاد و آشنایی با همه شرایط کشور و جهان داشته باشند، به خصوص نیروهای مسلح را خوب بشناسند.»

                    * اشکال ما همین جاست. همه ما برای سلامتی ایشان دعا می‌کنیم. اشکال ما همین است که خدای نخواسته اگر مشکلی برای ایشان به وجود بیاید، سرنوشت این نظام اسلامی و نظام ولایت فقیه با این قانون اساسی، می‌خواهد به دست چه کسی سپرده شود؟

                    - من می‌گویم کاری که کردیم، در زمان خودش کار درستی بود. اینکه به دست چه کسی می‌افتد، یک نگرانی برحق است. امّا اگر اشکالی هست، در عملکرد خبرگان است. اگر خبرگان به وظیفه خودشان درست عمل کنند، در صورت نبودن یک فرد مناسب حتماً می‌توانند شورایی کنند. چون قانون شوراشدن هم باز است. شاید در آینده بدون شورا نتوانند کار درستی انجام بدهند. البته این کار تا حدودی به مردم هم بر می‌گردد، چون اگر مردم نمایندگان خود را درست انتخاب کنند، می‌توان امیدوار بود. اتفاق بد در مجلس و هر جای دیگر که مردم بد انتخاب کنند، می‌افتد. در دنیا هم می‌افتد. اصلاً شما جایی را پیدا نمی‌کنید که در عبور از همه گردنه‌های مشکل، کاملاً درست عمل کرده باشند.

                    * همانطور که می‌فرمائید نظام‌های سیاسی مشکلاتی در عمل پیدا می‌کنند. ولی در برابر مشکلاتی که پیدا می‌شود، سعی می‌کنند نظام را بازسازی کنند. الان 25 سال از بازنگری قانون اساسی گذشته است. حتماً این ساختار یک مشکلاتی دارد که در عمل خودش را نشان می‌دهد. من دو مثال ‌می‌زنم، در همان شورای بازنگری قانون اساسی، طرحی آورده شد که به طرح «توقیت» معروف شد که رهبری ده ساله باشد و بعد از ده سال مجلس خبرگان بنشیند و عملکرد را بررسی کند و اگر تایید شد، تمدید کند و اگر نخواست، کس دیگری را انتخاب کند. یا طرح دیگری به نام نظارت بر عملکرد رهبری آورده شد که آن موقع تقریباً جناح چپ مخالفت کردند و به نتیجه نرسید و در قانون اساسی در همین حد تصویب شد که نظارت بر بقای شرایط باشد. یعنی نظارت در حدی باشد که بگویند شرایط در رهبری باقی است. لذا الان استدلال می‌کنند و می‌گویند که مجلس خبرگان اصلاً حق نظارت بر عملکرد ندارد و فقط نظارت بر بقای شرایط است.

                    - این حرف‌ها کم لطفی به نظام و ظلم به قانون اساسی، رهبری و مقام ولایت فقیه است.

                    * لازمه ‌نظارت بر شرایط این است که نظارت بر عملکرد صورت بگیرد. عرضم این است که اگر آن طرح در شورای بازنگری تصویب می‌شد، الان دیگر کسی نمی‌توانست استدلال کند که با این قانون اساسی شما نمی‌توانید بر رهبری نظارت کنید. اگر در ساختارمان مشکلاتی می‌بینیم، نباید مقاومت کنیم و به دنبال بازسازی ساختار نباشیم. سوال من این است که حضرت‌عالی همه مشکلات را مربوط به عملکرد می‌دانید؟
                    - همه مربوط به عملکرد است.

                    * یعنی در ساختار هیچ مشکلی نمی‌بینید؟

                    - همین را که الان شما مثال زدید، یعنی رهبری ده سال باشد، رای نیارود. خود آیت‌الله خامنه‌ای از کسانی بود که به من گفتند: « من احساس خفقان می‌کنم که انسان بخواهد برای همیشه بماند و مردم هم هیچ چاره‌ای نداشته باشند.» مخالف بودند و خیلی‌ها هم مخالف بودند و بحث کردیم. اما موقت بودن زمان رهبری رای نیاورد. در جمعی رای نیاورد که نخبه‌های آن روز بودند و امام آنها را انتخاب کرده بودند که این کار را بکنند.

                    * در واقع جامعه مدرسین آن نامه را نوشت و بحث شورا تحت تاثیر قرار گرفت.

                    - بالاخره امام آن کار را کردند. بهترین فرد هم بود که ایشان انتخاب کنند. اگر به خودمان واگذار می‌شد که خیلی مشکل بود. ما جایگزین امام را خوب و درست کردیم. آن را درست کردیم که مجلس خبرگان این کار را بکند و مجلس خبرگان هم کرد و قانون شد. یعنی الان قانون داریم. آیین‌نامه را بخوانید. اولین اشکالی که هیات تحقیق در شرایط رهبری ببیند، باید گزارش دهد. اینکه چگونه جلسه تشکیل می‌دهد و چکار می‌کند، به طور مفصل آمده است. اینهایی که این حرف را می‌زنند، از روی عدم آگاهی می‌زنند. اگر به قوانین خبرگان عمل کنیم، هیچ مشکلی نداریم و بن‌بستی در کار نیست. خبرگان قانونی گذراندند که هر یک سازمان‌های زیر نظر رهبری که از آنها خواسته شده باید در هر اجلاس گزارش بدهند و ده سوال از آنها بشود و جواب بدهند. رهبری هم اشکالی به آن نگرفتند. بعد‌ها دعوت کردیم که بیایند. مثلاً گفتیم که رئیس سازمان صداوسیما بیاید. بعد از مدتی گفتند که ما نمی‌آییم. به همه گفتیم که بیایند که هیچ کدام نیامدند. در آخر یک مورد آسان پیدا کردیم و گفتیم که رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه بیاید. در ابتدا همه خوشحال می‌شدند، اما وقتی موعد می‌شد، نمی‌آمدند. رئیس شورای ائمه جمعه هم نیامد. خودم رئیس مجمع بودم و رفتم گزارش مجمع را دادم و گفتم که سوالات خود را مطرح کنند تا قانون اجرا شود. وقتی که اجرا شد، به آیت‌الله طبسی که قبلاً خوشحال شده بود و می‌گفت که ما هم می‌آییم و گزارش می‌دهیم، گفتیم که دفعه بعد شما بیایید. ایشان هم خواست بیاید که یک دفعه گفت: «من نمی‌آیم و راضی نیستم.» رهبری هم گفته بودند هرکسی که خودش داوطلب باشد، می‌تواند بیاید.

                    * وقتی مشکل انتخابات پیش آمده بود، حضرت عالی فرمودید افغانستان یک لویی جرگه دارد که مشکلش را حل می‌کند. اما در داخل کشور ما هر مشکلی که پیش آمد، پیچیدگی‌اش بیشتر شد. نتیجه این شد که چند نفر حضرت عالی را ردّ صلاحیت کنند. یک مملکت را به دست شخصی بدهند که برای شهرداری یک شهر کوچک هم مناسب نیست. او را تایید صلاحیت و حضرت‌عالی را ردّ صلاحیت می‌کنند.

                    - من از درستی ساختار می‌گویم و شما به عملکرد اشکال می‌گیرید. مگر قوانین قرآن آسمانی نیست؟ آیا همین الان در عمل به آنهایی که مسلم هستند، تخلف نمی‌شود؟ آیا در دین خودمان و بین معتقدین همه یکسان هستند؟ حرف ملائکه را به یاد آورید که به خدا می‌زدند. خداوند بشری ساخته که به او عقل داده و شیطان را هم در وجودش گذاشته که گاهی شیطان و گاهی عقل غلبه می‌کند.

                    * فرمایش شما کاملاً درست است، ولی نکته این است که اگر به اشتباهات و سوءتدبیر‌ها رسیدیم، رفع کنیم و اگر بناست نظارت تقویت شود، نظارت را تقویت کنیم.

                    - پیش بینی‌ها، خوب بود. ممکن است ما هم اشتباهاتی داشته باشیم. در بین روحانیون بهتر از امام نداشتیم که انقلاب کردیم. حدود 14 سال نبودند و مردم و شاگردانش مبارزه را حفظ کردند و نگه داشتند. امام که آمدند و انقلاب پیروز شد، بعد از مدتی خواستیم رئیس‌جمهور انتخاب کنیم. نظر ما این بود که در کنار بنی‌صدر، آقای بهشتی هم در انتخابات باشد. اما امام نگذاشتند و جلویمان را گرفتند. شخص امام با مصلحت‌بینی خودشان جلو ما را گرفتند. می‌خواهم بگویم شما جایی را پیدا نمی‌کنید که بشر اشتباه نکند و جایی هم پیدا نمی‌کنید که بی‌قانونی نشود. این اتفاق می‌افتد. فکر می‌کنم ساختار را خوب طراحی کردیم که براساس آن خوب پیش رفتیم، خوب سازماندهی کردیم و خوب از مشکلات عبور کردیم.

                    * به مناسبت مطلبی که درباره آقای بهشتی و بنی‌صدر فرموده‌اید، موضوعی بود که امام معتقد بودند روحانیون در کار اجرایی نیایند و آن وقت می‌فرمودند که رئیس‌جمهور نشوند. وقتی بحث آیت‌الله خامنه‌ای برای ریاست‌جمهوری مطرح شد، خدمت شما عرض کردیم که شما با امام صحبت کنید، بلکه امام قبول کنند. شما صحبت کردید و امام از نظرشان برگشتند. سوالی که به این مناسبت می‌خواهم خدمت شما عرض کنم، این است که الان بعد از 35 سال که از انقلاب و این جریانات و این ریاست جمهوری‌ها گذشته، به نظر شما آن نظر امام که می‌گفتند روحانیون وارد کار اجرایی نشوند، درست بود یا کار درست همان بود که برگشتند و روحانیون وارد کار اجرایی شدند؟ کدام درست بود؟

                    - دومی درست بود. البته باید شرایط تبلیغات قبل از انتخابات عادلانه و مبتنی بر واقعیت‌ها باشد. آقای بنی‌صدر به خاطر مخالفتی که با نهضت آزادی و همه مبارزین و ما داشت، یکی، دو سال به همه جای کشور می‌رفت و سخنرانی می‌کرد و هر چه می‌خواست، می‌گفت و وعده می‌داد. مردم مشکلاتی در اقتصاد و زندگی داشتند و می‌دیدند او همان مشکلات را می‌گوید که به او رای دادند. ولی او معجونی بود که صد بار مستبدتر از همه کسانی است که در ذهن شماست. اصلاً در مسائل مشورت‌پذیر نبود. امام هم فهمیدند و کار به جایی رسید که او با واسطه به امام رساند که رای من در بین مردم از شما بیشتر است. رای من53 درصد و رای شما 47 درصد است. شما نمی‌توانید به من امر کنید. تا این مقدار جلو رفت. در جنگ وارد شد و اجازه نمی‌داد که نیروهای مردمی بیایند. ارتش ما تقریباً دست نخورده بود و معلوم بود که می‌تواند در مقابل عراق دفاع کند، اما به ارتش هم میدان نمی‌داد. بنی‌صدر اشتباهات زیادی داشت که امام به مرور متوجه شدند و فهمیدند. ما قبلاً این‌گونه آدم‌ها را بیشتر می‌شناختیم و با اینها سروکار داشتیم.

                    * آن واسطه چه کسی بود؟ بنی صدر صحبت خود را چگونه به امام رساند که من 53 درصد و شما 47 درصد رای دارید؟

                    - این را در جلسه‌ای گفته بود و از آن جلسه به امام گفتند. از آقایانی که بودند، آمدند به من گفتند. فکر می‌کنم آقای عمید زنجانی گفته بود. دقیقاً یادم نیست.

                    * اگر از همان نقطه‌ای که جناب عالی مطلب را قطع کردید، دنبال کنیم، بهتر می‌شود. معمولاً در نظام‌های سیاسی یا از قبل پیش‌بینی می‌کنند و یا اگر پیش‌بینی نکردند، امکان ترمیم را باز می‌گذارند. مثلاً در بعضی کشورها دادگاه قانون اساسی دارند که راجع به خود قانون اساسی یا راجع به عملکرد، به آن دادگاه مراجعه می‌کنند و می‌توان حتی راجع به اصل قانون اساسی یعنی اصلی که منجر به چنین مسئله‌ای شده، تجدیدنظر کرد. ما این را به خود مجلس خبرگان واگذار کردیم. به خصوص که مجلس خبرگان کار عجیبی هم انجام داده و آن، این است که برای صلاحیت،‌کاندیدهای خودش را به نهادی واگذار کرده که مجلس خبرگان باید بر آن نظارت کند.

                    موضوع دوم این است که به نظر می‌رسد گذشته از خاستگاه مشروعیت نظام که ممکن است درباره آن گفت‌وگوهای مختلفی وجود داشته باشد، در اندیشه کسانی که در شکل‌گیری انقلاب مشارکت کرده اند، مسئله رضایت مردم به عنوان عنصر مقوّم انقلاب، حکومت و نظام اسلامی مطرح بود. به این معنا که اگر جامعه در نقطه‌ای به این رسید که با این سیستم رضایت عمومی تامین نمی‌شود، باید راهکاری باشد که بتواند با تصمیم‌گیری خود را ترمیم کند و اگر در جایی گیر کرده است، خود را از بن‌بست خارج نماید.

                    نگاه شما نسبت به این مسئله چگونه است؟ آیا عنصر رضایت مردم که هم علت موجبه و هم علت مبقیه نظام ـ لااقل در آغاز نهضت و حرکت ـ تلقی می‌شد، چنان نقش تعیین کننده‌ای ندارد که به مردم مجال بدهد تا درباره سیستمی که نمی‌تواند خودش را ترسیم کند، تصمیم بگیرند؟ همچنان که خود امام در بهشت زهرا راجع به تصمیمات گذشتگان برخورد کردند.

                    - شما سه، چهار سوال را مطرح کردید. در مورد مجلس خبرگان که این تصمیم را گرفتیم، اولاً همان موقع بحث زیادی شد که ما برای صلاحیت نامزدها چه کسی را درنظر بگیریم؟ بعضی‌ها گفتند که مراجع و حوزه باشند. بحث شد که مراجع چه تکلیفی دارند؟ شاید اگر ما به آنها تکلیف کنیم، آنها بگویند که انجام نمی‌دهیم. ثانیاً آنها چقدر می‌توانند در این مسائل که وارد نیستند، نظر بدهند؟ این مورد رای نیاورد. بعضی‌ها گفتند که اگر خودمان انتخاب کنیم، بدتر می‌شود و می‌گویند که شما خودتان صلاحیت‌های خودتان را تایید می‌کنید. هر جا به ذهن ما رسید، جواب نداد. آخرش به خود شورای نگهبان رسیدیم. گروهی مکلّف بودند که اگر حکمی صادر شود، باید انجام بدهند. این مورد رای آورد. ثانیاً ما همین حالا می‌توانیم این را عوض کنیم و هیچ مشکلی ندارد. یعنی همه قوانین مربوط به خبرگان مال خودش است و می‌تواند قانون بگذراند. بنابراین راه خروج همیشه هست. حتی راه خروج قانون اساسی را که قبلاً ننوشته بودند، نوشتیم. الان راه خروج قانون اساسی هم هست و می‌توانیم همه اصولی را که مردم فکر می‌کنند مزاحم است، حذف کنیم. یعنی این هست و راهش هم خیلی روشن است که از این راه می‌توانیم، انجام بدهیم.

                    مسئله رضایت مردم، همیشه جدّی بود که رفراندوم گذاشتیم. دو، سه اصل راجع به رفراندوم هست و می‌توانیم مسائل مهم را با رفراندوم بگذرانیم. الان در هیچ جا بن بست نداریم. از همه اینها که بگذریم، امام(ره) مجمع تشخیص مصلحت را طراحی کردند که بتواند بر خلاف قانون اساسی و فتواهایی که علما می‌دهند، مصلحت را تامین کند. اصلاً در ساختار بن بست نداریم. درباره عمل، از ملائکه که بگذرید، احتمال بدی در مورد همه ممکن است. یعنی الان معصوم نداریم. چند روز بعد از پیروزی حضرت موسی(ع)، پیروانش گوساله‌پرست شدند که خداوند همه را قتل عام کردند. حضرت موسی(ع) با آن همه معجزات و با عبور از نیل، پیامبر مردمی بود که یک دفعه گوساله‌پرست شدند. حضرت عیسی پیامبری به آن خوبی، آرامی و نجیبی بود که آن روزگار را بر سرش آوردند، با حضرت ابراهیم(ع) چکار کردند؟! اصلاً کجا سراغ دارید که بشر برای یک مدت طولانی در جاده حقیقت مانده باشد؟

                    * اگر عملکرد افراد می‌تواند جوری باشد که دور قانونی را در جایی سد کند، یعنی چرخش کار قانون را در جایی سد کند، منجر به ناکارآمدی یک نظام می‌شود. علی القائده عملکرد بد را باید در قانون پیش‌بینی کرد، یعنی باید در قانون‌گذاری پیش‌بینی کرد.

                    - ما در همه جا پیش‌بینی کردیم. شما بگویید که در کجا پیش‌بینی نشده است؟ در مورد رهبری که شخص اول مملکت است، صراحت قانونی داریم که اگر عدالتش مخدوش شود، معزول است و خودش هم حق ندارد دیگر دخالت کند.

                    * اگر در مقام اجرا به جاهایی برخورد کند که دیگر نتواند عملی شود و روح قانونی را تحقق نبخشد، باید برای آن فکری شود.

                    - همه اینها راه‌حل دارند. مثلاً سیاست‌های کلی که در مجمع تصویب می‌‌شوند و رهبری هم طبق قانون تایید و اعلام می‌کنند، اگر اجرا نشود، ما ناظر هستیم و ناظر باید جلوی این را بگیرد و متوقفش کند و اگر مجلس یا قوه قضائیه و یا دولت خطا کردند، باید جلوی آن گرفته شود.

                    * در آنجا به نام دین عمل نمی‌شود.
                    - اتفاقاً در افغانستان هم قانون اساسی اسلامی تصویب کردند.

                    * به عنوان دین و حکومت دینی که نیست.
                    - آنها که حکومت اسلامی شدند. الان عراقی‌ها چه وضعی دارند؟ آنهایی که مجاهده می‌کردند، به جان هم افتادند. هر جا بروید، همین است. امام موسی صدر در لبنان خیلی فعال بود. آخرش گفت: «من به این نتیجه رسیدم که السّیاسیون تُجّار الدّم»، یعنی سیاسیون تجار خون هستند و از مسائل کنار کشید.

                    * حضرت‌عالی دوست دارید همیشه نسبت به آینده امید بدهید.

                    - من عقیده جدی دارم و اگر نداشتم، در این نظام کار نمی‌کردم. ما که اهل بیتی هستیم و ولایت داریم، در این مکتب می‌توانیم در کشوری مثل ایران برای گسترش دین کار کنیم. اگر درست عمل کنیم و حکومت موفقی داشته باشیم، می‌توانیم. همین الان هم با همه این عیب‌هایی که در ذهن شماست، در تمام منطقه، مستقل‌ترین و امن‌ترین کشور هستیم و پیشرفت هم کردیم. مشکل اقتصادی داریم و یا مشکل مجلس و مسائل آنها را نبینید. همین ماهواره‌ای که الان در مدار زمین می‌گردد و پیام مخابره هم می‌کند، دستاورد انقلاب است. کار آن را از اواخر جنگ شروع کردیم. گروهی در جهاد سازندگی کار خود را روی موشک شروع کردند. برای اینکه بتوانند پرتاب کنند. موشک 140 کیلومتری را در اواخر جنگ آزمایش کردند و خودم به آنجا رفتم و آزمایش کردم. در اینجا کسی به ما کمک نکرده است. ماهواره‌را ساختیم و موشک پرتاب‌کننده‌اش را هم ساختیم و دیروز هم اولین پرتاب آزمایشی را انجام دادیم.

                    آن موقع محسن ما در کانادا بود و هنوز دکترایش تمام نشده بود. چون رشته‌اش به درد اینها و بدنه موشک می‌خورد، گفتیم که بیاید و در آنجا نماند. جوانان ما زحمت کشیدند که کارهای سوخت جامد به نتیجه رسید و کار را به اینجا رساندند. ما در موشک این همه پیشرفت کردیم که الان به راحتی می‌توانیم موشک‌های قاره‌پیما بسازیم. اگر مشکلات تحریم را درست نکرده بودند، با قدرت خودمان به خیلی جاها می‌رسیدیم. منتها فعلاً سیاسی شده است. در اکثر صنایع جای خودمان را باز کردیم. در سلول‌های بنیادین، در نانو و در خیلی چیزها که به ما نمی‌دادند، راه پیدا کردیم. خرابی‌های کشور را ساختیم.

                    عراق همان‌گونه مانده و ما کشور را خوب ساختیم. آب‌ها را مهار کردیم و کارهای زیادی کردیم و نمی‌توانیم بگوییم که ایران یک کشور عقب‌افتاده به آن صورت است. اینها در همین نظام و با همین شکل پیش آمده است. اگر عاقلانه‌تر رفتار کنیم، بهتر می‌شویم. ما که با کشورهای دیگر دعوا نداریم. ما که نمی‌خواهیم از آنها دستور بگیریم، می‌خواهیم با هم تعامل کنیم، اگر تعامل کنیم و دعوا نکنیم، می‌توانیم. شرطش رفتار اعتدالی و معقول است. نباید افراط کنیم. از اشتباهات ما این بود که زمانی افراط کردیم. نمی‌گویم اشتباه نداریم. ولی این دستاوردها هم بود. البته از این اشتباهات را هر انقلابی هم خواهد داشت. برای اینکه انقلابیون بی‌تجربه و کم تجربه هستند و این کارها را می‌کنند. من فکر می‌کنم مجموعاً ما نباید ضرورت انقلاب را منکر شویم و نباید موفقیت انقلاب را منکر شویم. ولی نباید خودشیفته شویم و باید به عملکرد خود انتقاد داشته باشیم تا بهتر شود.

                    * یکی از امتیازات نظام جمهوری اسلامی که ریشه در تفکر تشیع و اهل بیت دارد، این است که تفکر افراطی موجود در دنیای اسلام امروز را که الان در قالب تکفیری سر در آورده، ندارد و یک تفکر اعتدالی دارد. در انتخابات پارسال هم که اعتدال رای آورد، در واقع همان مغز اصلی تفکر تشیع و نظام جمهوری اسلامی رای آورده است. آن چیزی که الان در دنیای اسلام می‌گذرد، تفکر داعش و النصره و مجموعه تکفیری‌هاست که همه جا را تهدید می‌کنند.


                    به هر حال ما هم گرفتار افراطی‌ها بودیم. الان تکفیری‌ها بیشتر به شیعه می‌تازند. منتها اکثریت سنی‌ها با آنها همراه نمی‌شوند. افراطی‌های سنی، شیعه را واجب‌القتل و مهدورالدم می‌دانند. می‌توانیم با عمل به اینها نشان بدهیم که این‌گونه نیستیم که واقعاً هم نیستیم.

                    * نمونه جدید کارهای افراطی آنها پیام تبریک در مرگ ملک عبدالله است. گویا ملاک آنها مخالفت با شماست. چون وقتی حضرت‌عالی در فوت ملک عبدالله تسلیت گفتید، آنها در نماز جمعه تبریک گفتند.

                    - این کار اوج نگاه افراطی است. متاسفانه مصالح نظام و جهان اسلام را فدای کینه‌های خود می‌کنند.

                    * وقتی داعشی‌ها و تکفیری‌ها احکام خودشان را اجرا می‌کنند و گردن می‌زنند و آدم می‌سوزانند و کارهای دیگری می‌کنند، استناداتی به بعضی از کتب فقهی علمای خودشان دارند. متاسفانه درست می‌‌گویند، چون چنین فتواهایی هم وجود دارد و این‌گونه نیست که بدون ماخذ باشد.

                    - بله، متاسفانه در دو طرف افراطیون کارهایی می‌کنند که احساسات مردم را جریحه‌دار می‌کنند.

                    * نکته اصلی این است که بالاخره روحانیت چه سنی و چه شیعه قاعدتاً باید یک غربالگری نسبت به این مسایل انجام بدهد. یعنی در فقه شیعه و سنی افکار و فتواهایی هست که باید به مقتضای شرایط، به روز شوند. مثلاً الان بعضی از انواع اعدام‌ها را در کشور خودمان اجرا نمی‌کنیم و می‌گوییم درست نیست. دلیل آن اقتضائات زمان و مکان است.

                    - من قبول دارم و بارها گفتم که هر کاری را خارج از مدار عقل انجام دهیم، بازخورد خواهد داشت. پس من دو بحث با شما داشتم. یک بحث این بود که اصلاً به فکر نباشید که کسی بتواند مدینه فاضله‌ای درست کند و انسانی که فرشته و جن در وجودش هست، بتواند مدینه فاضله درست کند. این نمی‌شود. اصلاً خداوند ما را این‌گونه قرار داده که آزمایش بشویم و خودمان راه را پیدا کنیم. باید تلاش‌بکنیم و ما واقعاً تلاشمان را کردیم. الان 60 سال است که داریم تلاش می‌کنیم، برای اینکه به جایی که می‌توانیم، برسیم. خیلی‌ها مثل من هستند که این کار را کردند و باز هم می‌کنند و انتظار آن نتیجه مطلق را هم نداریم. کما اینکه قبل از ما هم هیچ‌وقت نشده است. کسی را بهتر ما از حضرت علی(ع) در تاریخ بشر می‌شناسیم؟ چگونه با ایشان رفتار کردند؟ به تعبیر خودشان، مردم مثل یال اسب به صورت انبوه در خانه ایشان گرفتند که نزدیک بود امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در بین مردم پایمال شوند. به این صورت ایشان را آوردند، اما چند روز بعد دیدیم که همیشه جنگ بود و آدم‌های متقلب و دنیا طلب آن کارها را کردند. به هر حال اگر ما نقش خود را ایفا کنیم، به جایی می‌رسیم و اگر کار خوب کرده باشیم، خداوند به ما نتیجه می‌دهد و اگر هم بد کرده باشیم، باید جزایش را ببینیم. این وضع همه ما و همه تاریخ است. من مایوس نیستم که بتوانیم از این تجربه‌هایی که جامعه دارد، به یک حالت اعتدال برگردیم که در کشور بوجود بیاوریم.
                    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                    نظر

                    • Morning.Star
                      عضو عادی
                      • Jan 2015
                      • 47

                      #415
                      پاسخ : نبض سیاست


                      محمدرضا رحیمی معاون اول احمدی نژاد راهی زندان اوین شد


                      دادسرای عمومی و انقلاب تهران روز يکشنبه اعلام کرده است که حکم حبس محمدرضا رحيمی معاون اول محمود احمدی نژاد دردولت دهم اجرا شده است و ماموران پلیس وی را به زندان اوین برده اند.


                      پايگاه اطلاع رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران نوشته است:« با توجه به قطعيت حکم محکوميت محمدرضا رحيمی معاون اول سابق رئيس جمهور داير بر تحمل ۵ سال حبس، سرپرست اجرای احکام دادسرای کارکنان

                      دولت دستور اجرای حکم حبس را از طريق نيروی انتظامی صادر کرد. بر اين اساس ماموران پليس در تاريخ ۹۳/۱۱/۲۶ با حضور در محل سکونت محکوم عليه وی را فراخوانده و پس از تفهيم موضوع اجرای حکم، نامبرده جهت تحمل حبس به زندان اوين معرفی شد.»

                      محمدرضا رحیمی ، معاون اول محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور سابق ایران،با رای شعبه ۱۱ دیوان عالی کشور به پنج سال و ۹۱ روز حبس، پرداخت دو میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان رد مال و یک میلیارد تومان جزای نقدی محکوم شده است.

                      پیشتر خبرگزاری های داخی ایران گزارش داده بودند معاون اول دولت دهم پیش از این در شعبه ۷۶ دادگاه کیفری استان تهران به ۱۵ سال حبس، پرداخت دو میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان رد مال و یک میلیارد تومان جزای نقدی محکوم شده بود.

                      در حالی محمدرضا رحیمی روز یکشنبه توسط ماموران پلیس به زندان اوین منتقل شده است که وی در خرداد سال۹۲ نشان درجه یک خدمت از محمود احمدی‌نژاد، رییس جمهوری وقت ایران، گرفته بود و ریاست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی را بر عهده داشت.

                      محمدرضا رحیمی از جمله متهمان اصلی در پرونده اختلاس از شرکت بیمه ایران بوده‌است.

                      وی روز دوشنبه، ۱۷ شهریورماه، در نامه‌ای به صادق آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه، ضمن رد اتهامات خود تاکید کرده بود که این اتهامات مربوط به «برگزاری انتخابات» بوده و او مبالغ کمک به نامزدهای انتخابات مجلس هشتم را به همراه مدارک به دادگاه ارائه کرده‌است.

                      پیش از آن نیز برخی از نمایندگان مجلس، از جمله احمد توکلی و الیاس نادران، آقای رحیمی را متهم کرده بودند که پول‌هایی را از طریق جابر ابدالی از متهمان پرونده اختلاس از بیمه ایران بین نامزدهای انتخابات مجلس هشتم توزیع کرده‌است.

                      جابر ابدالی، خردادماه سال ۱۳۹۱ در دادگاه اختلاس از بیمه ایران گفته بود که «دسته‌چک امضاشده‌اش» را در آستانه انتخابات مجلس هشتم به آقای رحیمی «داده‌است».

                      محمدرضا رحیمی روز پنجم آبان، در نامه‌ای خطاب به محمود احمدی نژاد نوشته بود که جابر ابدالی، از متهمان اختلاس از بیمه ایران، مجموعاً یک میلیارد و دویست میلیون تومان «به قریب ۱۷۰نفر از کاندیداهای مجلس هشتم «پرداخت کرده‌است» که اسناد و کپی چک‌های صادره «در پرونده ثبت و ضبط است».

                      رادیوفردا


                      نظر

                      • Morning.Star
                        عضو عادی
                        • Jan 2015
                        • 47

                        #416
                        پاسخ : نبض سیاست


                        "۴۲ درصد تریاک جهان در ایران مصرف می‌شود"


                        به گفته یک مقام مسئول، سالانه ۴۵۰ تُن تریاک در ایران مصرف می‌شود که این رقم معادل ۴۲ درصد مصرف جهانی ست.
                        روزبه کردونی، مدیرکل دفتر آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی،

                        در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر، جزئیاتی از تحقیقی را که این وزارت‌خانه تهیه کرده ارئه داده است. به گفته آقای کردونی، شمار معتادان در ایران به بیش از یک میلیون و سیصدهزار تن رسیده و طی پنج سال

                        گذشته روزانه هفتاد نفر به جمعیت معتادان کشور اضافه شده است. بنابر همین گزارش، در سال ۸۴ مصرف مواد مخدر صنعتی حدود نیم درصد بوده اما مصرف این مواد در سال گذشته به ۲۶ درصد رسید.


                        رادیوفردا

                        نظر

                        • rajabi
                          عضو فعال
                          • Dec 2014
                          • 936

                          #417
                          پاسخ : نبض سیاست

                          در گفتگو با فارس مطرح شد
                          واکنش رسایی به توقیف 9 دی/ دولت به جای پاسخ به منتقدان درحال پرونده‌سازی برای آنهاست
                          نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت به جای پاسخ به منتقدان صریح خود، در حال پرونده سازی برای آنهاست.




                          حجت‌الاسلام حمید رسایی مدیر مسئول هفته نامه 9 دی و نماینده تهران در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نسبت به توقیف هفته نامه 9 دی واکنش نشان داد.
                          وی در همین زمینه گفت: توقیف هفته نامه 9 دی چیز عجیبی نیست و اتفاقی بود که با توجه به روحیه حاکم بر دولت آقای روحانی توقع آن را داشتیم. در روزهای آینده هم روند قانونی را پیگیری می کنیم و با دفاع مستدل و حقوقی از هفته نامه انشاء الله 9 دی را مجددا منتشر خواهیم کرد و خاری در چشم آنها که عصبانی هستند باقی خواهیم ماند.
                          رسایی ادامه داد: وقتی رئیس دولت در طول عمر یک سال و نیمه خود، بیش از 45 بار با استفاده از الفاظ ناشایست و ادبیات نامناسب، منتقدان خودش را خطاب می کند و به جای پاسخگویی به منتقدان تلاش می‌کند تا با تخفیف آنها از میزان تأثیر انتقاداتشان کم کند، توقیف یک هفته نامه از سوی وزارت ارشاد این دولت عجیب است؟ هنوز جای شکرش باقی است که این دولت کم تحمل اجازه می دهد تا منتقدانش نفس بکشند.
                          وی در خصوص دلایل توقیف هفته نامه 9 دی گفت: هنوز به صورت مکتوب چیزی به ما ابلاغ نشده اما بر اساس آنچه معاونت مطبوعاتی ارشاد اعلام کرده «شائبه توهین به امام راحل» یکی از دلایل توقیف عنوان شده که البته دلیل مضحکی است آن هم از طرف کسانی که در برابر توهین به ولایت امیرالمومنین یا توهین به رسول خدا خودشان را به ندیدن می زدند.
                          مدیر مسئول 9 دی اظهار داشت: دست اندرکاران هفته نامه 9 دی که بنده کوچکترین آنها هستم همگی از نیروهای ارزشی مطبوعات هستند که به امام راحل عشق می ورزند برای همین هم همواره این رسانه مورد کینه دشمنان امام و رسانه های بیگانه بوده است و دنباله های داخلی آنها برای حذفش جشن می گیرند.
                          رسایی افزود: دولت در حالی به بهانه «شائبه توهین به امام» یک رسانه منتقد خود را توقیف می کند که برخی از توهین کنندگان به شخص امام راحل و مبانی آن رهبر عظیم الشان در بخش هایی از بدنه دولت در رفت و آمدند و حتی این افراد از وزارت ارشاد جایزه می گیرند تا جایی که اخیرا به یکی از توهین کنندگان به رهبر معظم انقلاب که از اقوام معاون مطبوعاتی است، در وزارت ارشاد مسئولیت داده شد. این فرد که نتوانسته بود کتاب توهین‌آمیز خود را در ایران به چاپ برساند، کتابش را در خارج از کشور منتشر می کند.
                          مدیر مسئول 9 دی درباره دلیل دیگری که برای توقیف 9 دی ذکر شده گفت: یکی از دلایل یادداشت های 9دی در نقد عملکرد وزارت خارجه در موضوع هسته ای بوده است که ما نسبت به انتقادات فنی و دلسوزانه خود از روند مذاکرات هسته ای و توافقنامه ژنو افتخار می کنیم به طوری که امروز بعد از گذشت یک سال و چند ماه از امضای این توافقنامه ژنو، صحت و قوت نقدهای 9 دی و چند رسانه منتقد دیگر بر همگان روشن شده است.
                          رسایی اضافه کرد: دولت به جای پاسخ به منتقدان صریح خود، در حال پرونده سازی برای آنهاست به طوری که از نمایندگان منتقد مجلس شکایت می کند و رسانه های منتقد را توقیف یا به دادگاه ارسال می کند.
                          مدیر مسئول 9 دی گفت: اگر معاونت مطبوعاتی وزیر ارشاد در ادعای خود صادق است، صوت جلسه امروز هیأت نظارت بر مطبوعات را منتشر کند تا معلوم شود که دلیل اصلی توقیف 9 دی چه بوده، چرا آقای جنتی در جلسه امروز صبح عصبانی بوده و اعلام کرده 9 دی باید توقیف شود و هر هزینه ای هم دارد، داشته باشد.
                          وی گفت: هیأت نظارت بر مطبوعات که اکثر اعضای آن از دولت یازدهم هستند، هنوز بعد از گذشت پنج ماه درباره فضاسازی چند رسانه منتسب به دولت در خصوص اسیدپاشی به صورت نظام اسلامی و همنوایی با رسانه‌های بیگانه توضیحی نداده اما برای توقیف 9 دی، بولتن تهیه کرده و به جلسه هیأت نظارت برده است بعد مراجع عظام تقلید را افرادی معرفی می کند که تحت تأثیر بولتن به روند غلط فرهنگی ارشاد تذکر می دهند.
                          نایب رئیس کمیسیون اصل 90 گفت: عصبانیت آقایان از پیگیری موضوع استیضاح وزیر ارشاد توسط بنده در مجلس است در حالی که این وظیفه نمایندگی بنده است و ربطی به هفته نامه 9 دی ندارد، نمی دانم چرا این را به آن ربط داده اند.
                          رسایی ادامه داد: بر اساس تماس تلفنی یکی از اعضای دولت در شب گذشته، عصبانیت آقایان از تیتر اول 9 دی در هفته جاری است که به پیگیری موضوع جیسون رضائیان و کمک کلیدی بابک زنجانی به ستاد انتخاباتی بنفش اختصاص داشت و کسی حاضر به پاسخگویی درباره آن نیست بلکه به جای پاسخگویی، فحاشی می کنند.
                          نماینده تهران همچنین خاطرنشان کرد: تیتر هفته آینده 9 دی هم به موضوع پرونده مهدی هاشمی و گزارشی از اسنادی که توسط وی در سال 88 در جاده تلو لواسان سوزانده شده بود اختصاص داشت که ظاهرا برای جلوگیری از انتشار آن چنین برخوردی صورت گرفت اما بنده و دوستان دیگر سانتریفیوژ نیستیم که با پلمب و توقیف و قفل و بند دهانمان بسته شود بلکه دولت باید پاسخ انتقادات را بدهد و مطالبات مردم را بی جواب نگذارد.
                          رسایی افزود: از این به بعد تا رفع توقیف 9 دی، بوسیله رسانه های دلسوز دیگر یا در سایت شخصی ام یا در شبکه های مجازی ای که دارم، این مطالبات را دنبال و اطلاع رسانی می کنم.
                          - ---------------------------
                          اینم از آزادی بیان به سبک هاشمی و روحانی

                          نظر

                          • farhadi1971
                            عضو عادی
                            • Oct 2014
                            • 36

                            #418
                            پاسخ : نبض سیاست

                            کمال الدین پیرموذن نماینده اردبیل گفت: براساس اطلاعات رسیده برخی از نمایندگان مجلس هشتم 30 تا 90 میلیون تومان از دولت نهم پول گرفته اند که برای رسیدگی به آن شکایتی به کمیسیون اصل نود تقدیم کرده ایم.

                            .«کمال الدین پیرموذن» افزود: یکی از نمایندگان امروز به من می گفت که محمدرضا رحیمی معاون اول دولت دهم برای خریدن و وامدار کردن نمایندگان مجلس هشتم به دولت، مبلغی حدود 30 تا 90 میلیون تومان به هر کدام از کاندیداهایی که در انتخابات مجلس رای آورده بودند، پرداخت کرده است.

                            وی با بیان این که این اقدام برای خریدن و وامدار کردن نمایندگان بوده است، اظهار داشت: برخی از نمایندگان بر این نظر بودند که مجلس هشتم به ما ربطی ندارد، اما ملت بداند که قطعا آن را پیگیری خواهیم کرد. نماینده مردم اردبیل در مجلس نهم اضافه کرد: این میزان مبلغ نشان می دهد که صحبت های رحیمی
                            درباره پرداخت یک میلیارد و 200 میلیون تومان به نمایندگان نادرست بوده و اگر مبلغی هم پرداخت شده قبل از انتخابات با نام کمک به مساجد شهرستان ها بوده اما تا کنون هیچ سخنی درباره دریافت 30 تا 90 میلیون تومان توسط برخی از نمایندگان مجلس هشتم از دولت نهم به میان نیامده است.

                            وی ادامه داد: شکایتی نیز در این زمینه تهیه و به کمیسیون اصل نود تقدیم کردیم و رییس کمیسیون اصل نود نیز در این زمینه قول داده تا حصول نتیجه نهایی به این شکایت رسیدگی شود. عضو کمیسیون صنایع مجلس تصریح کرد: ما فکر می کردیم که رحیمی به 170 نفر از نمایندگان مجلس هفتم که می خواستند
                            کاندیدای مجلس هشتم شوند نفری 5 میلیون تومان پول داده اما با صحبت هایی که امروز شد به این نتیجه رسیدیم که این گونه نیست بلکه نمایندگان خاصی پس از انتخابات در مجلس هشتم بسیار بیشتر از این میزان دریافت کرده اند.

                            نظر

                            • revolution
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 208

                              #419
                              پاسخ : نبض سیاست

                              چرا 9 دی توقیف شد؟

                              نظر

                              • Senator1989
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 2577

                                #420
                                پاسخ : نبض سیاست

                                شعر جواب شعر....
                                بعد از مشکلات هوای اهواز، علیرضا قزوه، شاعر حکومتی، در انتقاد از دولت روحانی شعری نوشت. حالا ذوالفقار شریعت، شاعر خوزستانی جواب او را داده است...
                                اول شعر قزوه:
                                اهواز اگر هوا ندارد
                                ربطی به من و شما ندارد

                                چون دولت ما قصد دخالت
                                در خواسته خدا ندارد

                                ما را چه به معجزه، که دولت
                                موسی نبود، عصا ندارد

                                در فکر معاش خلق بودن
                                در دولت ما که جا ندارد

                                معصومه ابتکار داریم
                                بانوی گلی که تا ندارد

                                این قفل اگر که وانگردد
                                ربطی به کلید ما ندارد
                                --------------------------------
                                پاسخ ذوالفقار شریعت:

                                قزوه که به شعر می‌خروشی
                                حقا که ریا، می‌فروشی

                                اهواز اگر غبار و خاک است
                                از برکت آن دولت پاک است

                                -روزی که جهانیان همه کور
                                -بر گرد سر رییس تو نور


                                احساس ترانه‌ات کجا بود؟
                                ترسم که بگی کار خدا بود!!

                                کاری به کلید و نورمان نیست
                                یک مرده درون گورمان نیست

                                این شیون و زاری‌ات کجا بود
                                در دولت پاک‌دست محمود؟

                                نظر

                                در حال کار...
                                X