کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عجب فیلمی شده اینجا
اول با نوشته های یکطرفه نگارالدوله
بعد با دوست شفیقش خانم یا آقای insp.....
بعد هم با حضور این اسگول
فکر میکنند خیلی زرنگند
احتمالا بمب انفجاری insp.... همین اسگول بوده
اینکارها فایده نداره
جالبی اینکه با هم جنگ زرگری هم میکنند
اول insp.... با نگارالدوله
بعد insp..... با اسگول
و برعکس
خیلی عقب افتاده هستند
امروز بازی خوبی اینجا راه میوفته
این دو روز گذشته نتونستم از فیوضات این دو عزیز فیض ببرم
صبح این عزیزان بخیر
تا یکماه دیگه یک فوج اسگول اینجا درست میکنند که جلوی بحث های سیاسی رو بگیرن
همونطور که تلویزیون اینهمه خرج کرد تا یکی بیاد بگه بگم بگم
حالا این چندتا اسگل
اینها فکر میکنند در دوره بعدی حضور دارند
همونطور که ظریف نسخه ونزوئلایی رو پیچید داد دستش نوبت به اینها هم خواهد رسید
تاریخ پر است از این پندها
جناب رودل اجازه بده این قشر به معرفی خودشون بپردازن،
اینجا فضای مجازی هست اما همه ما در اطرافمون با اینجور افراد سرو کار داریم که اتفاقا خیلی جانماز آب می کشن.
اینجا راحت تر میشه به ذات و افکار اینها پی برد.
آمدی جانم به قربانت، ولی حالا چرا
سلام جناب میداس پنجه طلا
من خودم شاکیم، علی الخصوص از دست مسئولان سایت
هنوز واکنشی به درخواست بررسی من برای چرایی پاک شدن پست ها داده نشده، و شاید کار به روز رسانیشون به پایان نرسیده باشه و پست های ما، در سروری جداگانه ذخیره شده باشه! در غیر اینصورت، از نظر من این یک گناه نابخشودنی است و برای چنین تالاری یک چنین سوتی، یعنی عدم بک آپ گیری و ارتقا یا تغییرات سایت، افتضاح و غیر قابل پذیرشه!
برای همین در دوران برزح به سر میبرم و منتظرم تا به قطعیت برسم که اگر پیش داوری بوده یا هنوز کار بخش فنی به پایان نرسیده تا پست هی حذف شده برگرده، مشغول ذمه نشم، در غیر اینصورت، برای همیشه از این تالار بی توجه به امانات کاربران، یعنی حفظ و صیانت از پست ها و در حقیقت نظرات و آراء شون، کوچ میکنم و میرم. اینجوری حداقل خیالم راحت میشه که پست های من، به سان پهن رفتار نمی شه!
الغرض
اعتراضی هم به شما دارم
متاسفانه پست های من پاک شده و شاید درخواست بنده از شما در مشارکت در یک کار تیمی رو ندیده باشید که ازتون خواسته شده بود که در صورت امکان، وب پیجی رو ترجمه کنید و به معرض دید کاربران تاپیک بگذارید، چون با توجه به شناختی که از شما دارم، میدانم که میداس پنجه طلا، تبحر دارد در ترجمه ی متون انگلیسی!
سئوالم اینه
همه کار زشت و به دور از اخلاق اسکول 88 رو دیدند و نکوهیدند!
اما چرا، رفتار خارج از اخلاق و متعارف رودل رو کسی، سر زنش نکرد؟
دقیقاً با همین ادبیات کمابیش، رودل دانشمند، با من برخورد کرد. به من تهمت چند آیدی بودن زد، مدام بنده رو وابسته به خط فکری احمدی نژادی قلمداد میکنه یا میگه مامور دون پایه ی اطلاعاتی و به کرات هتاکی کرده و الفاظ موهن به کار برده که متاسفانه، الان مهمترین سند بنده به خاطر اعمال نظر ناظر کج سلیقه و بیسواد، یعنی iligal پاک شده (البته اعتراض کردم به ایشون ولی چون پاسخی نیامد، فرض رو بر این گذاشتم که دیده شده و اهمیتی داده نشده، پس ایشان مقصر هستند) و دستم جایی بند نیست تا مدعای خودم رو به شما اثبات کنم.
اما با شناختی که از روی پست های شما پیدا کرده ام، انتظار دارم همینطور که شخصی مثل اسکول 88، اعلام انزجار می کنید، فردی مثل رودل رو هم مورد نکوهش قرار دهید که چرا دقیقاً همان رفتار را با دیگری داشته، یعنی بنده؟
یکی از نکته های منفی ایشون، دست بردن توی ترجمه ی واضح، ساده و معروف ارسطو است که مرتبط است با بیسواد خواندن بنده و توهین آشکار و تحقیر آمیز، مبنی بر کمتر از یک مستراح پاک کن بودن!
خوشبختانه این سند همچنان از تیغ سانسور، البته احتمالی و اهمالی ناظران، بدور مانده و خود قضاوت بفرمایید که یک مهندس فارغ التحصیل از معتبرترین دانشگاهی که فردی مثل بنده حتی در حد توالت پاک نیستم، چه حکمی دارد؟
خیلی احساس خوبی دارم که عمرم رو صرف دانشگاه رفتن نکردم وبا تصمیمی عاقلانه و درست، ادامه ی تحصیل در دانشگاه ندادم و پولم رو بابت کتب و شهریه، حرام نکردم
چون به این نتیجه ی قطعی رسیده ام که احساس محوریت را اونایی دارند که یک مدرک دستشونه، خدا رو بنده نیستند و هرچی این مدرک بالاتر باشه، احساس تکبرشون هم بیشتر و بزرگتره
و در مذمت تحصیلات نداشتن بنده
و به ایشون متذکر شدم، تحصیلات، لزوماً دانشگاه رفتن نیست و این چطور دانشگاهی است که شما مدعی سوادی هستید که حتی فرق بین تحصیلات عالی داشتنو دانشگاه نرفتن را نمی دانید!
از ایشون نمی توانم انتظار داشته باشم که بیاد به سوتی ای که داده اعتراف کنه، دوستانشون هم بد تر از خودش. مدرک هم که ناظر به باد هوا داد (مثلاً سهوی). تنها امیدم اینه که شما که مدام سرک می کشید به تاپیک، اون پست ها را دیده باشید و یا لا اقل، اینقدر انصاف داشته باشید و همین نیمچه سند رو به عدالت قضاوت کنید!!!!
از این دوست مشفق جنابعالی که حمایت تمام قد کردید ازش در برابر ظلمی که عیناً بر دیگری روا داشته، بخواهید
یک ترجمه ی دقیق از عبارت Education is the creation of a sound round in a sound body
برای بچه های تاپیک بفرماید، کلمه به کلمه و یکپارچه!!!!
چون در همون پست هایی - که به نظر میاد با لابی گری با ناظر و دقیقاً از همونجایی که این سوتی وحشتناک رو مرتکب شده اند - پاک شده، ایشون با وقاحت تمام، ترجمه کردن که
تحصیلات موجب میشود که عقل سالم در بدن سالم ایجاد شود
بعد که از ایشون خواستم که ذهن رو در جمله ی مذکور نشون بده
با جسارت تمام و البته بعد از مکثی 2-3 ساعته، برای پیدا کردن ذهن در جمله یاد شده،عنوان کرد:
بیسواد
round sound=round personality
و توضیح بیشتری ندادند که خب، round personality یعنی چه؟
حالا من باور میکنم که ناظر، با ایشون چه در مورد اول و پاک کردن اون پست به شدت موهن و رکیک و چه این 10 صفحه ی اخیر حدفاصل 10- 12 شهریور یا نزدیک 36 ساعت، با ایشون زد و بند نداشته!
اما ملاحظه میفرمایید که با چه صراحتی، از ارسال اون پست، به خودش بالیده
پس شما لطف کنید که با اون تبحر مثال زدنی، این جمله رو برای ما معنی کنید!
Education is the creation of a sound round in a sound body
و حتماً متوجه هستید، بنده متهم شده ام به کسی که از مقدمات و نیاز های اولیه ی بحث، بی خبر و فاقد صلاحیت هستم و سواد ندارم، حتی در حد یک توالت پاک کن!
میخوام ترجمه ی دقیق و فصیح شما رو همه ببینند و شما دعوت شده اید به یک چالش ترجمه ای با یک بیسواد!!!!
بعد میریم سر اینکه، کی حق داره و کی حق نداره و چرا اگر اسکول به دیگری بگه، روحانی چی، بده اما رودل به اسگول بگه، احمقی نژادی (فرضا) خوبه
و به من بگه مامور دون پایه ی اطلاعاتی، اشکالی نداره و عین تربیت خانوادگی و ادبه!
بسم الله
ترجمه کنید، فصیح و روان، جمله ی معروف ارسطو را: Education is the creation of a sound round in a sound body
این هم ترجمه ی ایشون، بعنوان یک قیاس با ترجمه ی خوب خودتون که ارائه خواهید کرد تحصیلات موجب میشود که عقل سالم در بدن سالم ایجاد شود
همه منتظریم
مرسی
یک بیسوادِ بی ادب
در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
نا برده رنج، گنج میسر نمیشود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
Education is the creation of a sound round in a sound body
این هم ترجمه ی رودل، بعنوان یک قیاس با ترجمه ی خوب خودتون که ارائه خواهید کرد تحصیلات موجب میشود که عقل سالم در بدن سالم ایجاد شود
و در نظر داشته باشید، این چالشی است بین شما، میداس پنجه طلا و متبحر در ترجمه ی متون انگلیسی و اینسپایرد بیسواد و مدعی
هر گونه طفره رفتن از ترجمه ی مذکور، حکم نفاق و دو رویی و حمایت از خودی و دوست در برابر مظلوم و حق، تعبیر و تلقی می گردد!
پس مراقب آبرو و اعتبار خود باشید که به خاطر دفاع از نا حق، بر باد نرود!!!
و دیگر نمی توانیم به ظالمان، خرده ای بگیریم که چرا بر مظلومان، ستم روا میدارند!! یعنی خاموش شدن و زبان در کام گرفتن و دیگران را منع رطب نکردن، در حالیکه خودمان رطب خورده ایم، هسته اش هم دستمان است!
مراقب باشید که، 70 سال عبادت، یک شب به باد میره
با سپاس از شما که حق و انصاف واقعی را رعایت می کنید، نه حق اصناف مجازی
در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
نا برده رنج، گنج میسر نمیشود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
نظر