نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : نبض سیاست

روحانی در آئین تجلیل از قهرمانان ورزشی:

عبور جامعه از مشکلات زندگی نیازمند شادی است/نیاز به سبدامید داریم

- شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۱
    سیاست > دولت

رئیس جمهور با بیان اینکه ما انسان هستیم و نیاز به شادابی، لبخند و خوشحالی داریم، گفت: مردم بدون شادی، نشاط و خوشحالی نمی‌توانند از مشکلات فراوان زندگی عبور کنند.'@^@|||
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• محمد یزدی
      عضو فعال
      • May 2011
      • 948

در اصل توسط arman10 پست شده است View Post
      برید بالا بیایید پایین رئیس جمهور بعدی روحانی است ... مورخه 14 اسفند 95
      سلام سال 92 میزان رای روحانی حدود 18 میلیون بود به نظر شما امسال ارای ایشون از این عدد بیشتر هست یا کمتر؟
      بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
        سلام سال 92 میزان رای روحانی حدود 18 میلیون بود به نظر شما امسال ارای ایشون از این عدد بیشتر هست یا کمتر؟
        صد درصد زیر 10 میلیون چون واقعا نارضایتی بسیار زیاد شده همه دارند از پس اندازه ته کسیه استفاده می کنند

روحانی میگوید مردم باید شاد باشند در صورتی که بیشتر مردم مریض هستند و دکترها خوشحال از درامد زیاد فقط کافیه ای یک بار سری به مطب دکتر ها بزنیم ببینیم چه قدر مردم خوشحال هستند !!!

رئیس جمهور با بیان اینکه ما انسان هستیم و نیاز به شادابی، لبخند و خوشحالی داریم، گفت: مردم بدون شادی، نشاط و خوشحالی نمی‌توانند از مشکلات فراوان زندگی عبور کنند./:.yead.:/

نظر

• محمد یزدی
          عضو فعال
          • May 2011
          • 948

روحانی در خوشبینانه ترین حالت، اگر نتونه بالای 16 میلیون رای رو کسب کنه، اولین رییس جمهور 4 ساله ایران خواهد بود

درست یا غلط برداشت شخص بنده این هست ،ریسک بزرگ بازار و اقتصاد کشور (تیم ایشون) به زودی، فقط در کتاب های تاریخ معاصر ایران خودنمایی خواهند کرد.

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

۹۵/۱۲/۱۴ :: ۲۰:۰۷

با صدور بیانیه‌ای احمدی‌نژاد پاسخ روحانی را درخصوص «خزانه خالی» داد

خبرگزاری فارس

احمدی‌نژاد پاسخ روحانی را درخصوص «خزانه خالی» داد

محمود احمدی‌نژاد با صدور بیانیه‌ای به برخی اظهارات رئیس جمهور درخصوص موضوعات اقتصادی پاسخ داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمود احمدی‌نژاد با صدور بیانیه‌ای به برخی اظهارات رئیس جمهور درخصوص موضوعات اقتصادی از جمله خزانه خالی پاسخ داد.

متن بیانیه احمدی‌نژاد به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت بزرگوار ایران

با سلام و آرزوی تحیات الهی، سلامت، عزت و موفقیت روزافزون برای شما و همه موحدان ، صالحان، آزادی خواهان و عدالت‌طلبان

شما به خوبی از شرایط و روندی که بر کشور و انقلاب می گذرد و همچنین از دلایل سکوت این خادم خود در قبال مسائل جاری اطلاع دارید.

متاسفانه همگان شاهد بوده اند که ارائه اطلاعات و ادعاهای کذب و ایراد تهمت‌های ناروا به یک روال در بالاترین سطوح مدیریت کشور تبدیل گردیده و همواره از آن به عنوان بهانه ای برای توجیه تصمیمات نادرست و پوشاندن ضعف ها، بی تدبیری ها و ناکارآمدی ها و بعضاً آسیب رساندن به منافع ملی استفاده شده است.

اینجانب در نیمه دوم سال 1392 طی نامه ای سرگشاده، خواستار انجام مناظره ای تلویزیونی و شفاف شدم تا از رهگذر آن، مسائل به طور مستند برای مردم بیان شود اما تکرار اتهامات، تنها پاسخی بود که به افکار عمومی داده شد.

شرایط پیش رو ، اینجانب را بر آن داشته است تا ضمن حفظ موضع سکوت در مسائل جاری کشور، درباره برخی موضوعات، توضیحاتی را به استحضار ملت شریف برسانم. این کار را با پاسخ به چند ادعای رئیس محترم قوه مجریه که در آستانه مذاکرات هسته ای با بیگانگان به صراحت و از تریبون عمومی مطرح گردید آغاز می کنم و به مرور به دیگر ادعاها نیز خواهم پرداخت.

اول، ادعای خالی بودن خزانه کشور

صرف نظر از اینکه هنوز بعضی‌ها از کلمه خزانه، یک تعریف و تصویر دوران قاجار را در ذهن دارند که مثلاً یک انبار و یک انباردار از خراج ها مراقبت و با دستور شاه آن را توزیع می کنند ، نکات زیر قابل ذکر است:

1- خزانه عبارت از چند حساب دولت نزد بانک مرکزی است . درآمد دولت، در طول سال و به صورت روزانه به این حساب ها وارد و خزانه دار کل ، آن را بر اساس قانون بودجه، روزانه به دستگاه ها اختصاص می دهد. بنابراین تصور انباشت منابع در این حسابها نادرست است.

2- با این وجود در تاریخ 13 مرداد 1392 یعنی زمان آغاز به کار دولت فعلی ، بیش از یک هزار و 600 میلیارد تومان در حسابهای جاری خزانه و معادل همین مقدار در سایر حسابها و حساب فروش شرکت ها وجود داشته است که در گذشته ، کمتر زمانی این مقدار ، در حسابها پول وجود داشته است.

3- کل پرداختی خزانه در سال 1391 یعنی سال آخر دولت قبل ، با همه فراز و نشیب های مهم حدود 104هزار و 500 (یکصد و چهار هزار و پانصد) میلیارد تومان بوده است. در این سال پروژه‌های عمرانی و دیگر خدمات دولت کاملاً فعال بوده و حقوق و مطالبات کارمندان، طبق روال معمول پرداخت شده است. در این سال استقراضی انجام نشده و تنخواه خزانه نیز مسترد شده است.

4- در سال 1392 یعنی اولین سال دولت فعلی مجموعاً 147 هزار و 500 (یکصد و چهل و هفت هزار و پانصد) میلیارد تومان درآمد کسب شده و توسط خزانه به دستگاه ها برای هزینه اختصاص یافته است. که این رقم نسبت به سال 1391 بیش از 40% رشد داشته است، این رشد در دهه های اخیر ، کم نظیر بوده است.

در سال 1392 به بهانه کمبود درآمد بسیاری از پروژه ها، تعطیل شد و شاه بیت کلام مدیران دولتی کمبود منابع و درآمد بوده است.

5- روند افزایش درآمد و هزینه های جاری دولت کمابیش در سال های 93 و 94 نیز ادامه یافته و به ترتیب 178 هزار میلیارد تومان و 204 هزار میلیارد تومان درآمد کسب گردید که متقابلاً هزینه شده است.

6- علت اصلی این تفاوت درآمد را باید در واگذاری های اصل 44 و اجرای مالیات ارزش افزوده در دولت قبل و تفاوت قیمت ارز در محاسبات بانک مرکزی در دولت فعلی دانست.

7- علاوه بر این ، صندوق توسعه ملی با 55 میلیارد دلار سرمایه و 32 میلیارد دلار موجودی و بانک مرکزی با حدود 108 میلیارد دلار ذخایر ارزی و حدود 22 میلیارد دلار طلب از محل فروش نفت، تحویل دولت فعلی شده است.

به این ترتیب روشن است که برخلاف ادعای کذب مطرح شده ، درآمد دولت کاملاً مناسب و دست دولت در اداره کشور و هزینه کردن برای امور عمومی باز بوده است.

نمی‌خواهم درباره انگیزه طرح این ادعای غلط ، قضاوتی داشته باشم اما باید روشن شود که مقصود اصلی از طرح چنین ادعای کذبی در آستانه مذاکره با بیگانگان چه بوده است.

باید روشن شود که این ادعا چه میزان به منافع ملی آسیب زده است. باید معلوم شود که این درآمدهای کلان در کجا و چگونه هزینه شده است.

نظر

• majid664
              ستاره‌دار (۴)
              • Oct 2011
              • 1052

علیرضا احمدی نژاد: یکشنبه ۱۵ اسفند ۹۵ به یاد ماندنی خواهد شد، منتظر باشید!

-----
              احتمالا روز درخت کاری هست!!/.:biggrinsmiley.:/
              در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
              ۹۵/۱۲/۱۴ :: ۲۰:۰۷

با صدور بیانیه‌ای احمدی‌نژاد پاسخ روحانی را درخصوص «خزانه خالی» داد

خبرگزاری فارس

احمدی‌نژاد پاسخ روحانی را درخصوص «خزانه خالی» داد

محمود احمدی‌نژاد با صدور بیانیه‌ای به برخی اظهارات رئیس جمهور درخصوص موضوعات اقتصادی پاسخ داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمود احمدی‌نژاد با صدور بیانیه‌ای به برخی اظهارات رئیس جمهور درخصوص موضوعات اقتصادی از جمله خزانه خالی پاسخ داد.

متن بیانیه احمدی‌نژاد به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت بزرگوار ایران

با سلام و آرزوی تحیات الهی، سلامت، عزت و موفقیت روزافزون برای شما و همه موحدان ، صالحان، آزادی خواهان و عدالت‌طلبان

شما به خوبی از شرایط و روندی که بر کشور و انقلاب می گذرد و همچنین از دلایل سکوت این خادم خود در قبال مسائل جاری اطلاع دارید.

متاسفانه همگان شاهد بوده اند که ارائه اطلاعات و ادعاهای کذب و ایراد تهمت‌های ناروا به یک روال در بالاترین سطوح مدیریت کشور تبدیل گردیده و همواره از آن به عنوان بهانه ای برای توجیه تصمیمات نادرست و پوشاندن ضعف ها، بی تدبیری ها و ناکارآمدی ها و بعضاً آسیب رساندن به منافع ملی استفاده شده است.

اینجانب در نیمه دوم سال 1392 طی نامه ای سرگشاده، خواستار انجام مناظره ای تلویزیونی و شفاف شدم تا از رهگذر آن، مسائل به طور مستند برای مردم بیان شود اما تکرار اتهامات، تنها پاسخی بود که به افکار عمومی داده شد.

شرایط پیش رو ، اینجانب را بر آن داشته است تا ضمن حفظ موضع سکوت در مسائل جاری کشور، درباره برخی موضوعات، توضیحاتی را به استحضار ملت شریف برسانم. این کار را با پاسخ به چند ادعای رئیس محترم قوه مجریه که در آستانه مذاکرات هسته ای با بیگانگان به صراحت و از تریبون عمومی مطرح گردید آغاز می کنم و به مرور به دیگر ادعاها نیز خواهم پرداخت.

اول، ادعای خالی بودن خزانه کشور

صرف نظر از اینکه هنوز بعضی‌ها از کلمه خزانه، یک تعریف و تصویر دوران قاجار را در ذهن دارند که مثلاً یک انبار و یک انباردار از خراج ها مراقبت و با دستور شاه آن را توزیع می کنند ، نکات زیر قابل ذکر است:

1- خزانه عبارت از چند حساب دولت نزد بانک مرکزی است . درآمد دولت، در طول سال و به صورت روزانه به این حساب ها وارد و خزانه دار کل ، آن را بر اساس قانون بودجه، روزانه به دستگاه ها اختصاص می دهد. بنابراین تصور انباشت منابع در این حسابها نادرست است.

2- با این وجود در تاریخ 13 مرداد 1392 یعنی زمان آغاز به کار دولت فعلی ، بیش از یک هزار و 600 میلیارد تومان در حسابهای جاری خزانه و معادل همین مقدار در سایر حسابها و حساب فروش شرکت ها وجود داشته است که در گذشته ، کمتر زمانی این مقدار ، در حسابها پول وجود داشته است.

3- کل پرداختی خزانه در سال 1391 یعنی سال آخر دولت قبل ، با همه فراز و نشیب های مهم حدود 104هزار و 500 (یکصد و چهار هزار و پانصد) میلیارد تومان بوده است. در این سال پروژه‌های عمرانی و دیگر خدمات دولت کاملاً فعال بوده و حقوق و مطالبات کارمندان، طبق روال معمول پرداخت شده است. در این سال استقراضی انجام نشده و تنخواه خزانه نیز مسترد شده است.

4- در سال 1392 یعنی اولین سال دولت فعلی مجموعاً 147 هزار و 500 (یکصد و چهل و هفت هزار و پانصد) میلیارد تومان درآمد کسب شده و توسط خزانه به دستگاه ها برای هزینه اختصاص یافته است. که این رقم نسبت به سال 1391 بیش از 40% رشد داشته است، این رشد در دهه های اخیر ، کم نظیر بوده است.

در سال 1392 به بهانه کمبود درآمد بسیاری از پروژه ها، تعطیل شد و شاه بیت کلام مدیران دولتی کمبود منابع و درآمد بوده است.

5- روند افزایش درآمد و هزینه های جاری دولت کمابیش در سال های 93 و 94 نیز ادامه یافته و به ترتیب 178 هزار میلیارد تومان و 204 هزار میلیارد تومان درآمد کسب گردید که متقابلاً هزینه شده است.

6- علت اصلی این تفاوت درآمد را باید در واگذاری های اصل 44 و اجرای مالیات ارزش افزوده در دولت قبل و تفاوت قیمت ارز در محاسبات بانک مرکزی در دولت فعلی دانست.

7- علاوه بر این ، صندوق توسعه ملی با 55 میلیارد دلار سرمایه و 32 میلیارد دلار موجودی و بانک مرکزی با حدود 108 میلیارد دلار ذخایر ارزی و حدود 22 میلیارد دلار طلب از محل فروش نفت، تحویل دولت فعلی شده است.

به این ترتیب روشن است که برخلاف ادعای کذب مطرح شده ، درآمد دولت کاملاً مناسب و دست دولت در اداره کشور و هزینه کردن برای امور عمومی باز بوده است.

نمی‌خواهم درباره انگیزه طرح این ادعای غلط ، قضاوتی داشته باشم اما باید روشن شود که مقصود اصلی از طرح چنین ادعای کذبی در آستانه مذاکره با بیگانگان چه بوده است.

باید روشن شود که این ادعا چه میزان به منافع ملی آسیب زده است. باید معلوم شود که این درآمدهای کلان در کجا و چگونه هزینه شده است.
              آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
              وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

روحانی در خوشبینانه ترین حالت، اگر نتونه بالای 16 میلیون رای رو کسب کنه، اولین رییس جمهور 4 ساله ایران خواهد بود

درست یا غلط برداشت شخص بنده این هست ،ریسک بزرگ بازار و اقتصاد کشور (تیم ایشون) به زودی، فقط در کتاب های تاریخ معاصر ایران خودنمایی خواهند کرد.

سلام آقای یزدی شما حداقل 2 میلیون رای سهامداران بورسی بر علیه روحانی بابت انتقام گیری حساب باز کنید و از بقیه جامعه هم که میبینیم هر جا میرمیم نارضایتی به اوج خود رسیده چه قدر رای در دل خود دارد !!!

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

آیت الله نوری همدانی با اشاره به ربوی بودن جریمه دیرکرد بانک‌ها تاکید کرد: این پدیده ربا و حرام است و متاسفانه50 درصد درآمد بانک‌ها از

جریمه دیرکرد بدست می‌آید. درهر جامعه‌ای ربا وجود داشته باشد برکت از بین می‌رود و نظام اقتصادی سقوط می‌کند./:.ph34r-smiley.:/

1395/12/14
                  آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2017/03/04, 23:20.

نظر

• محمد یزدی
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 948

درختکاری 3 نفر مشایی بقایی و احمدی نژاد

سال 92 هم وضعیت مشابه این روزها بود جمایت احمدی نژاد از مشایی و درنهایت حذف مشایی توسط شورای نکهیان نتیجه ای جز خسارت محض به گفته رهبری برای کشور به همراه نداشت ، حذف بقایی بعد از 4 سال به چه قیمتی برای نظام تمام خواهد شد؟

اگر واقعا قصد ورود باشه شخص جایگزین دارند وگرنه بقایی برای اعلام یک هشدار نسبت به اینده هست که در پیش روی مردم هست البته با تغییر میدان از اصلاح طلب به اصول گرا!!!

امیدوارم این اتفاق تکرار نشه و شاهد ورود شخصی از طرف ایشون به عرصه انتخابات باشیم

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

نادران در همایش مردم گله مندند:

بیکاری در دولت روحانی بی‌سابقه شد/ روحانی ۳ سال مردم را معطل کرد
                      ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۶

نماینده سابق مجلس گفت: بیکاری در دولت روحانی از ابتدا تاکنون افزایش یافته و به ۱۲.۲ درصد رسیده که یک رقم بی‌سابقه است.

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

خاک بر سر دولتی که نتواند از جوانان تحصیل کرده حمایت کند و فقط حرف و باد هوا تحویل مردم میدهد اخه یک جوان تحصیل کرده تا کجا میتواند تحقیر بشه آن هم با مدرک کارشناسی

بعد ما میخواهیم به دولت روحانی امیدوارم باشیم

گزارش میدانی تسنیم

لیسانسه‌هایی که "حاجی‌فیروز" شدند

۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۱

شاید دیدن چهره حاجی فیروزها در روزهای آخر سال برای عده ای خوشایند باشد اما خودشان نظر ناخوشایندی دارند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، به نوروز که نزدیک می شویم تمام بیکاران جامعه به دنبال کسب و کاری هستند. یکی ماهی می فروشد، یکی سبزه و یکی هفت سین. تنها چیزی که در این میان بی

اهمیت است میزان تحصیلات و سن و سال است. اما نقش جوانان در بساطی های عید پُررنگ تر است. جوانان تحصیلکرده با داشتن مدرک های آنچنانی دستفروش شده و با گذراندن 8 ساعت در کنار خیابان به

دنبال پیدا کردن راهکاری برای کسب درآمد هستند. در بساط دستفروشان از شیر مرغ تا جون آدمیزاد به چشم می خورد، اما آن دسته از جوانانی که سرمایه ای برای کسب و کار دستفروشی ندارند به گونه ای

دیگر دنبال کسب درآمد هستند. برخی از آنها با پوشیدن لباس قرمز و چهره ای سیاه و تنبک به دست،«حاجی فیروزه سالی یه روزه» را سر می دهند. حاجی فیروز منادی سنت نوروز است که در روزهای نزدیک

به نوروز در کوچه‌ها و خیابان‌های شهر ظاهر می‌شود. یکی از حاجی فیروزه ها که عرض خیابان ستارخان را با قدم زدن متر می کند درباره میزان درآمد خود می گوید: پشت چراغ قرمز ها تنبک می زنم. خیابان

های بالای شهر پول بیشتری می دهند. دانشجو هستم ولی با توجه به اینکه منبع درآمدی ندارم مجبورم برای شب عید با این کار پولی دست و پا کنم.درآمد مشخصی ندارم اما از آن راضی هستم. وی ادامه می دهد:

برای پیدا کردن شغل به چند شرکت مراجعه کردم و فرم های استخدام زیادی پر کرده ام اما هیچ کدام به نتیجه نرسیده است. خواندن شعر حاجی فیروز برای بسیاری از شهروندان یادآور خاطرات دوران گذشته

است و به همین خاطر پولی به ما می دهند.*واسه نونه حاجی فیروز دیگری در میدان تجریش مشغول خواندن منادی نوروز بود. وقتی از او درباره کارش سوال کردم، گفت این کار نیست ولی از گدایی بهتر

است. راهکاری برای یافتن درآمد عید است. حداقل با این درآمد می توانم هزینه خوراک و پوشاک خانواده ام را تهیه کنم.وی می گوید: هر جا برای کار می روم با در بسته مواجه می شوم. دولت همش وعده می

دهد. رئیس جمهور در تلویزیون گفت برای جوانان کار دست و پا می کند. پس کجاست کارهایی که ایجاد شده؟!کارم دستفروشی گل وچسب سرچهارراه ها است اما در ایام عید از فرصت چند روز باقی مانده به

عید استفاده می کنم و لباس حاجی فیروز را می پوشیم. ما با لبخند به خاطر«نون» نزدیک مردم می شویم اما دراین میان تعدادی ما را مسخره می کنند. 35ساله هستم و متأهل. لیسانس مدیریت هستم، کار مناسب

پیدا نکردم. در این کشور تنها راه یافتن شغل بند«پ» است که من ندارم. شاید حاجی فیروز صورتش سیاه است چون شب عید نمی تواند برای خانواده اش لباس مناسبی تهیه کند، حاجی فیروز پشت همه شعرها و

رقص ها و آوازها نگاهش کلی غم دارد که پشت صورت سیاهش پنهان می کند.*بی حوصله گی حاجی فیروز ازگرفتاری زندگی استحاج فیروز دیگری که در خیابان شریعتی برای استراحت کنار

خیابان ایستاده است، درباره نوع فعالیتش در ابتدا شعر حاجی فیروز را کامل می خواند:حاجی فیروزه،

سالی یه روزه،
                        همه می‌دونن،
                        منم می‌دونم،
                        عید نوروزه.
                        ارباب خودم سامالا علیکم،
                        ارباب خودم سر تو بالا کن،
                        ارباب خودم منو نیگا کن،
                        ارباب خودم لطفی به ما کن.
                        ارباب خودم بزبز قندی،
                        ارباب خودم چرا نمی‌خندی؟
                        بشکن بشکنه بشکن،
                        من نمی‌شکنم بشکن،
                        اینجا بشکنم یار گله داره،
                        اونجا بشکنم یار گله داره!

این سیاه بیچاره چقد حوصله دارهسپس ادامه می دهد: اینکه سیاهِ بیچاره بی حوصله است نشان از گرفتاری او در زندگی است. دانشجو هستم و از اینکه خرج تحصیل و اموراتم

را به خانواده محول کنم خجالت می کشم. مجبور هستم برای کسب درآمد بالاخره از راهی که پولش حرام نباشد کسب درآمد کنم. کل درآمد ما در یک هفته منتهی به پایان اسفند

است. در 3 تا 4روز پایانی سال به همراه دوستانم به صورت گروهی حاجی فیروز می شویم و درآمد ما روزانه به یک میلیون هم می رسد که بین 3تا 4 نفرمان تقسیم می شود.

برخی مردم ما را مسخره می کنند اما نمی دانند هیچ کس از سر دلخوشی سر و وضع خود را این شکلی نمی کند گرفتاری و بیکاری است که مردم را به این سمت می کشاند.

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

تسنیم گزارش می‌دهد

دلیل ورود جدی‌تر مراجع تقلید به انتخابات ۹۶ چیست؟

۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۲

در حالی قاعده و روال رفتار انتخاباتی مراجع تقلید ورود در سطح کلان و دعوت مردم به حضور در انتخابات بوده است که استثنایی شدن رفتار انتخاباتی مراجع در رقابت ۹۶ حکایت دارد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، مراجع عظام تقلید همواره از مدافعان اساسی نظام و انقلاب اسلامی بوده‌اند و هرکجا که اصل نظام با تهدید مواجه بوده در صحنه بوده‌اند؛ اما ورود مراجع تقلید به مباحث

سیاسی از قبیل انتخابات همواره در سطح کلان بوده و کمتر وارد مصادیق و جزئیات می‌شده‌اند.برخی مراجع تقلید نیز همواره در بحث‌های انتخاباتی و سیاسی بنا را بر عدم اظهارنظر مصداقی گذاشته‌‌اند و این مهم یک اصل

از اصول رفتاری ایشان بوده است.اما گویا قرار است انتخابات پیش رو؛ استثنایی بر این قاعده باشد؛ آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار یک تشکل سیاسی با تأکید بر اجماع جریان انقلاب روی یک گزینه، گفت که اگر تمام اصولگرایان روی یک گزینه اجماع کنند، امیدی به نتیجه انتخابات هست.
                          پس از آیت‌الله مکارم شیرازی، آیت‌الله نوری همدانی دیگر مرجع تقلید نیز گفت: ما شخص تعیین نمی‌کنیم اما تاکید داریم که نیروهای انقلاب باید روی یک گزینه اجماع کنند و اگر اجماع کنند می‌‌توان به نتیجه امیدوار بود؛ آیت‌الله نوری همدانی در پیامی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی نیز بر اجماع نیروهای انقلاب اسلامی روی یک گزینه تاکید کرده بود.
                          و اما دلیل ورود صریح و شفاف مراجع تقلید به عرصه انتخابات ریاست‌جمهوری چیست؟؛ آیت‌الله نوری همدانی می‌گوید: در هیچ مقطعی حتی مقطع جنگ تحمیلی وضعیت معیشتی مردم اینقدر نابسامان نبوده

است؛ آیت‌الله مکارم شیرازی به منقدان اصلی وضعیت امروز اقتصادی کشور تبدیل شده و تقریبا در اکثر دیدارها از وضعیت نظام بانک‌داری، بیکاری جوانان و تورم انتقاد می‌کند.نگرانی از وضعیت کم‌سابقه

معیشتی و اقتصادی مردم، امروز به دغدغه اصلی مراجع تقلید تبدیل شده است و مراجعی که کمتر در بحث‌های مصداقی سیاسی ورود می‌کردند امروز بیش از همه درباره مسائل معیشتی مردم صحبت می‌کند و

این مهم به یک مسئله جدید در عرصه سیاسی کشور تبدیل می شود.آیت‌الله علوی بروجردی(نوه آیت‌الله بروجردی) درباره چرایی این رفتار اینطور می‌گوید که دلیل افزایش اعتراضات مراجع تقلید، افزایش

دغدغه‌های معیشتی و اقتصادی مردم است؛ به گفته وی، مراجع تقلید با مردم در ارتباط هستند و وقتی مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم را می بینند نمی‌‌توانند نسبت به این مهم سکوت کنند.حجت‌الاسلام پژمان‌فر

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ به چرایی ورود صریح مراجع تقلید به انتخابات به تسنیم گفت: مسلم است که مراجع تقلید از وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم مطلع هستند؛ مسلم است

که اعتراضات مردم از ناکارآمدی اقتصادی تشدید شده است و طبیعی است که مراجع تقلید در چنین شرایطی ورودی صریح به عرصه انتخابات ریاست‌جمهوری داشته باشند.وی گفت: مدعیان که 4 سال در راس

کشور بودند، هیچ دستاوردی نداشته‌‌اند و نتایج رفتارهای آنها موجب خالی شدن سفره مردم شده است؛ مراجع تقلید حق دارند از شدت نگرانی از وضعیت کشور ورودی صریح به انتخابات ریاست‌جمهوری داشته

باشند و همانند دوره‌های قبل، به دعوت مردم برای مشارکت در انتخابات بسنده نکنند.تحلیل رئیس‌کمیسیون فرهنگی مجلس از چرایی ورود صریح مراجع تقلید به انتخابات ریاست‌جمهوری و تاکید آنها بر اجماع

نیروهای انقلاب جهت اصلاح وضع موجود در حالی است که امروز کاندیدای جریان انقلاب نیز، ناکارآمدی اقتصادی، مدیریتی و اجرایی را مهمترین برنامه خود می‌دانند.انتهای
                          پیام/

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

دبیرکل یک حزب حامی روحانی در سال ۹۲:

((روحانی» دیگر کاندیدای ما نیست

۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۶

نظر

• gholamk
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 520

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                              تسنیم گزارش می‌دهد

دلیل ورود جدی‌تر مراجع تقلید به انتخابات ۹۶ چیست؟

۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۲

در حالی قاعده و روال رفتار انتخاباتی مراجع تقلید ورود در سطح کلان و دعوت مردم به حضور در انتخابات بوده است که استثنایی شدن رفتار انتخاباتی مراجع در رقابت ۹۶ حکایت دارد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، مراجع عظام تقلید همواره از مدافعان اساسی نظام و انقلاب اسلامی بوده‌اند و هرکجا که اصل نظام با تهدید مواجه بوده در صحنه بوده‌اند؛ اما ورود مراجع تقلید به مباحث

سیاسی از قبیل انتخابات همواره در سطح کلان بوده و کمتر وارد مصادیق و جزئیات می‌شده‌اند.برخی مراجع تقلید نیز همواره در بحث‌های انتخاباتی و سیاسی بنا را بر عدم اظهارنظر مصداقی گذاشته‌‌اند و این مهم یک اصل

از اصول رفتاری ایشان بوده است.اما گویا قرار است انتخابات پیش رو؛ استثنایی بر این قاعده باشد؛ آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار یک تشکل سیاسی با تأکید بر اجماع جریان انقلاب روی یک گزینه، گفت که اگر تمام اصولگرایان روی یک گزینه اجماع کنند، امیدی به نتیجه انتخابات هست.
                              پس از آیت‌الله مکارم شیرازی، آیت‌الله نوری همدانی دیگر مرجع تقلید نیز گفت: ما شخص تعیین نمی‌کنیم اما تاکید داریم که نیروهای انقلاب باید روی یک گزینه اجماع کنند و اگر اجماع کنند می‌‌توان به نتیجه امیدوار بود؛ آیت‌الله نوری همدانی در پیامی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی نیز بر اجماع نیروهای انقلاب اسلامی روی یک گزینه تاکید کرده بود.
                              و اما دلیل ورود صریح و شفاف مراجع تقلید به عرصه انتخابات ریاست‌جمهوری چیست؟؛ آیت‌الله نوری همدانی می‌گوید: در هیچ مقطعی حتی مقطع جنگ تحمیلی وضعیت معیشتی مردم اینقدر نابسامان نبوده

است؛ آیت‌الله مکارم شیرازی به منقدان اصلی وضعیت امروز اقتصادی کشور تبدیل شده و تقریبا در اکثر دیدارها از وضعیت نظام بانک‌داری، بیکاری جوانان و تورم انتقاد می‌کند.نگرانی از وضعیت کم‌سابقه

معیشتی و اقتصادی مردم، امروز به دغدغه اصلی مراجع تقلید تبدیل شده است و مراجعی که کمتر در بحث‌های مصداقی سیاسی ورود می‌کردند امروز بیش از همه درباره مسائل معیشتی مردم صحبت می‌کند و

این مهم به یک مسئله جدید در عرصه سیاسی کشور تبدیل می شود.آیت‌الله علوی بروجردی(نوه آیت‌الله بروجردی) درباره چرایی این رفتار اینطور می‌گوید که دلیل افزایش اعتراضات مراجع تقلید، افزایش

دغدغه‌های معیشتی و اقتصادی مردم است؛ به گفته وی، مراجع تقلید با مردم در ارتباط هستند و وقتی مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم را می بینند نمی‌‌توانند نسبت به این مهم سکوت کنند.حجت‌الاسلام پژمان‌فر

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ به چرایی ورود صریح مراجع تقلید به انتخابات به تسنیم گفت: مسلم است که مراجع تقلید از وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم مطلع هستند؛ مسلم است

که اعتراضات مردم از ناکارآمدی اقتصادی تشدید شده است و طبیعی است که مراجع تقلید در چنین شرایطی ورودی صریح به عرصه انتخابات ریاست‌جمهوری داشته باشند.وی گفت: مدعیان که 4 سال در راس

کشور بودند، هیچ دستاوردی نداشته‌‌اند و نتایج رفتارهای آنها موجب خالی شدن سفره مردم شده است؛ مراجع تقلید حق دارند از شدت نگرانی از وضعیت کشور ورودی صریح به انتخابات ریاست‌جمهوری داشته

باشند و همانند دوره‌های قبل، به دعوت مردم برای مشارکت در انتخابات بسنده نکنند.تحلیل رئیس‌کمیسیون فرهنگی مجلس از چرایی ورود صریح مراجع تقلید به انتخابات ریاست‌جمهوری و تاکید آنها بر اجماع

نیروهای انقلاب جهت اصلاح وضع موجود در حالی است که امروز کاندیدای جریان انقلاب نیز، ناکارآمدی اقتصادی، مدیریتی و اجرایی را مهمترین برنامه خود می‌دانند.انتهای
                              پیام/
                              اینها که مثل پست قبلی مجبور نیستند برای امرار معاششون برن حاجی فیروز بشن که بفهمن مردم چی میکشن که. پس هرجور هم که شده تو انتخابات شرکت میکنن چون این نظام برای اینها خوب بوده پس باید برای نگه داشتنش تلاش کنن و یکیش هم اینه که هرچه با شکوه تر و بیشتر تو انتخابات شرکت کنن/:.yead.:/ و مردم رو هم ترقیب کنن به شرکت کردن

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

بیانیه دوم احمدی نژاد منتشر شد

دولت فعلی با کدام مکانیزم ظرف ۳ روز با خزانه خالی انبارها را پُر و از بحران جلوگیری کرد

۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴

دومین بیانیه تشریحی محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق در پاسخ به ادعای حسن روحانی درباره خالی بودن انبارهای کالاهای اساسی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، متن کامل بیانیه محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق بدین شرح است:بسم الله الرحمن الرحیماللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیرانصاره و اعوانه و

المستشهدین بین یدیهملت بزرگوار ایران

با سلام و تحیات الهی، آرزومند سلامت و عزت برای شما ، همه موحدان، صالحان، عدالت طلبان و آزادیخواهان جهان هستم.اما در گزارش اول تشریح ادعای خالی بودن خزانه در آستانه مذاکرات هسته ای را به

عرض ملت شریف رساندم و به لطف الهی به مرور به دیگر ادعاها از جمله بدهکار بودن دولت ،یارانه ها ، فساد ، مواضع هسته ای و درآمد ارزی نیز خواهیم پرداخت. انشاءالله• دوم : خالی بودن انبارهای

کالاهای اساسی در کشوردر آستانه مذاکرات هسته ای اعلام شد که در روز تحویل دولت، انبارهای کالاهای اساسی کشور به ویژه گندم خالی بوده است و در برخی مناطق فقط برای سه روز و دیگر کالاها

حداکثر یک هفته ذخیره وجود داشته است و ادعا شد که دولت فعلی توانسته است وضع را مدیریت و از بروز بحران جلوگیری نماید.
                                نکات زیر قابل توجه است :
                                1- بنا بر اعلام رسمی سازمان غله ، در هفته قبل از 13 مرداد 1392 یعنی آغاز دولت جدید بیش از 3,200,000 (سه میلیون و دویست هزار) تن گندم و حدود یک سوم مصرف سال کشور فقط در سیلوهای

وزارت بازرگانی ذخیره بوده است. از آنجا که با اجرای هدفمندی یارانه ها دولت بخش مهمی از خرید گندم را به کارخانجات آرد و دیگر مصرف کنندگان عمده سپرده بود ، همزمان مقدار قابل توجهی گندم در انبارهای کارخانجات آرد و دیگر مصرف کنندگان ذخیره بود.
                                2- به علاوه مرداد ماه اوج فصل خرید گندم است و در مرداد 1392 میلیون ها تن گندم در دست خرید و حمل به سیلوها بوده است.

3- دولت دهم برای افزایش امنیت تامین انواع کالاهای اساسی در شرایط تحریم ، در زمان تحویل دولت ، حداقل نیاز شش ماه کشور را خریداری و بخش مهمی از آن را ذخیره کرده بود .

4- به علاوه با تصمیم ستاد تدابیر ویژه اقتصادی، برای افزایش ذخیره تا یک سال ، دولت دهم اقدامات لازم و سفارشات خرید را انجام داده بود.

این همان کاری بود که رییس محترم دولت فعلی ، قبل از شروع به کار رسمی به آن اعتراض کرده بودند و دوستان ایشان با سر و صدای رسانه ای و تبلیغاتی مدعی شده بودند که دولت دهم در حال خالی کردن

صندوق توسعه ملی است. اعتراض ایشان موجب توقف روند خرید کالاهای اساسی اضافه شد. اما پس از اطلاع یافتن ایشان از درستی کار که فقط برای کمک به مردم و دولت بعد بوده است ، با اصرار خواستند

که کار ادامه یابد و در اواخر دولت قبل بیش از 2 میلیارد دلار دیگر کالا خریداری شد.

5-
                                در بهترین شرایط و بدون هیچگونه مانع در جابجایی ارز در بانک های بین المللی و بدون موانع تحریم و با بهترین تیم کاری، سریعترین روند خرید یک کالای اساسی و حمل به بنادر و انتقال به انبارها حداقل سه ماه طول می کشد.
                                سوال جدی این است که هدف از طرح این ادعای نادرست در آستانه مذاکرات هسته ای چه بوده و از این رهگذر چه خساراتی به منافع ملی وارد شده است.

و سوال دیگر اینکه دولت فعلی با کدام مکانیزم ظرف سه روز یا یک هفته آن هم با خزانه خالی توانسته است انبارها را پر کند و از بروز بحران جلو گیری نماید.خادم ملت ایران
                                محمود احمدی نژاد

نظر

در حال کار...
                                X