نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Nay
    Banned
    • Aug 2014
    • 641

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
    با اشاره به داده هاي اقتصادي، ايران قادر به اداره يك جنگ نيست
    اين را يك زمان فرماندهان به امام خميني گفتند و نتيجه آن پذيرش قطع نامه بود

ديروز هم به رهبر گفته اند با سند و مدرك كه نتيجه آن توافق خواهد شد
    دير و زود دارد البته اينبار با كمي سوخت و سوز
    نکته همین میزان سوخت و سوز است. کمیت

ظرف زمان و مکان باید درک بشه، خمینی با خامنه ای قابل قیاسه؟ اولی امامی بود بلامنازع، دومی ؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر اولی محسن رضایی 27 ساله رو میکنه فرمانده سپاه و برای ارتش هم که تره خورد نمیکند، دومی گروهبان گارسیایی را مسلط کرده بر قوای مشترک که سابقه نظامی هم نداره و هر دوی اینها بی دلیل نیست!

اولی کسی رو نداشت، سوادش رو هم نداشت، اما دومی کسی رو قبول نداره، چون خودش رو استراتژیست برتر میدونه (دلیل: جرات دادن چک سفید امضا !!!!!)

تا اینجای کار هم خوب میدونه هیچ راه عقب نشینی براش نمونده، پس هر چه بادا باد

الان بحث سر تمایل به آغاز جنگ نیست، بلکه دیگه ..... زیدی مناسب حال این روزهاست و بایست دید تا کجا کــــــــــــــــــش پیدا میکنه ماجرا

(نی)

نظر

• Nay
      Banned
      • Aug 2014
      • 641

وزیر دفاع ایران روز پنج‌شنبه در دیدار با همتای روسی خود در مسکو بر ضرورت تشکیل جبهه مقاومت در برابر آنچه «توسعه‌طلبی‌های آمریکا و متحدانش» نامید، تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری دولتی ایرنا، حسین دهقان گفت: پیگیری و اجرای مصرانه مواضع اصولی و منطقی ایران و روسیه می‌تواند بسیاری از تهدیدهای به گفته او «ضدامنیتی» را خنثی کند.

همچنین به نوشته شبکه تلویزیونی «راشا تودی»، وزیر دفاع ایران موضوع همکاری مربع ایران، روسیه، چین و هند در برابر سپر موشکی پیمان ناتو را مطرح کرد.

نظر

• Nay
        Banned
        • Aug 2014
        • 641

ایران

تجهیزات نظامی جدید جمهوری اسلامی ایران

در آستانه "هفته ارتش" از جدیدترین تجهیزات نظامی جمهوری اسلامی ایران رونمایی شد. تصاویر برخی از این تجهیزات نظامی تولید ایران را ببینید.

تانک چرخدار اقارب

تانک فلاق متعلق به نسل آینده [فکر کنم کانسپت تانکهاست]

زیر دریایی السابحات (عجب رخی داره، یاد چرخ و فلک های دوران بچگی افتادم، ای ول به این همه خلاقیت)

زیر دریایی غدیر

قایق پرنده باور 2

بالگرد "ظفر ۳۰۰" ساخت وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران

به گزارش رسانه‌های ایران، وزارت دفاع ایران بالگرد "ظفر ۳۰۰" را بر پایه بالگرد آمریکایی Bell AH-1 Cobra ساخته است.

-----------------------------

من که دیگه دنبال پولهای گم شده در دولت 9 و 10 نمیگردم، شماها رو نمیدونم

نظر

• mjtb
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 527

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
          ایران

تجهیزات نظامی جدید جمهوری اسلامی ایران

در آستانه "هفته ارتش" از جدیدترین تجهیزات نظامی جمهوری اسلامی ایران رونمایی شد. تصاویر برخی از این تجهیزات نظامی تولید ایران را ببینید.

تانک چرخدار اقارب

تانک فلاق متعلق به نسل آینده [فکر کنم کانسپت تانکهاست]

زیر دریایی السابحات (عجب رخی داره، یاد چرخ و فلک های دوران بچگی افتادم، ای ول به این همه خلاقیت)

زیر دریایی غدیر

قایق پرنده باور 2

بالگرد "ظفر ۳۰۰" ساخت وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران

به گزارش رسانه‌های ایران، وزارت دفاع ایران بالگرد "ظفر ۳۰۰" را بر پایه بالگرد آمریکایی Bell AH-1 Cobra ساخته است.

-----------------------------

من که دیگه دنبال پولهای گم شده در دولت 9 و 10 نمیگردم، شماها رو نمیدونم
          اینا واقعاً کار هم میکنن؟ :-/

بیچاره ظریف! وقتی رفته این اسباب بازی ها رو نشونش دادن چقد زور زده جلو خنده شو بگیره :))

نظر

• Nay
            Banned
            • Aug 2014
            • 641

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
            اینا واقعاً کار هم میکنن؟ :-/

بیچاره ظریف! وقتی رفته این اسباب بازی ها رو نشونش دادن چقد زور زده جلو خنده شو بگیره :))

تو این عکس ها، این هلیکوپتر از همشون باحال تره

بعدش هم زیر دریایی معرکه السابحات، حرف نداره

این که بیشتر شبیه یک کپسول بزرگ هوا میمونه که میتونی توش نفس بکشی و زیر آب جولان بدی تا اینکه بخوای باهاش بجنگی

لینک اصلی مربوطه به دویچه وله

برای خندیدن بدک نیست

کلاً همه چیمون به هم میاد

نظامیون به سیاسیون، سیاسیون به اقتصادیون، اقتصادیون به روحانیون و بالعکس و در یک کلام، چاخانیون

نظر

• Nay
              Banned
              • Aug 2014
              • 641

اگر واقعاً ما دارای اندیشه برتر هستیم و ایدئولوژیمون تو دنیا رقیب نداره، پس این اینفوگرافی زیر چی میگه؟

الان سرعت اینترنت خانگی در کره جنوبی به 100 مگابیت در ثانیه هم رسیده و دارند صحبت از 1 گیگ هم میکنند و همه اینها با ماهی حدود 20 دلار

واقعاً که دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت آغا رو

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35711

در کنفرانس خبری مشترک با وزیر خارجه استرالیا
                ظریف: گزینه نظامی علیه ایران کارآیی ندارد

شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴

دسته گل جدید وزیر امور خارجه کشورمان در دانشگاه تهران:
                ظریف: آمریکا می‌تواند با یک بمب تمام سیستم دفاعی ایران را از کار بیاندازد!

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۲

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

این تانکهایی که عکسشو گذاشتین یه چیزی بین جنگ جهانی اول و دوم هست حتی از تانک های آلمان تو سال 1939 هم عقب تره واقعا حجالت آوره خصوصا اون زیردریایی سابحات 2. مملکت ارتش مدرن نیاز داره مسئولین خجالت بکشید
                  متاسفانه دشمنان ایران هم بهتر از ما میدونن که ما از دهه 1370 نیروی هوایی رزمی نداریم حالا چه ظریف به این واقعیت اعتراف می کرد یا نمی کرد در اصل موضوع تغییری ایجاد نمی کنه.

نظر

• Nay
                    Banned
                    • Aug 2014
                    • 641

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                    این تانکهایی که عکسشو گذاشتین یه چیزی بین جنگ جهانی اول و دوم هست حتی از تانک های آلمان تو سال 1939 هم عقب تره واقعا حجالت آوره خصوصا اون زیردریایی سابحات 2. مملکت ارتش مدرن نیاز داره مسئولین خجالت بکشید
                    متاسفانه دشمنان ایران هم بهتر از ما میدونن که ما از دهه 1370 نیروی هوایی رزمی نداریم حالا چه ظریف به این واقعیت اعتراف می کرد یا نمی کرد در اصل موضوع تغییری ایجاد نمی کنه.
                    خود مسئولین ما تو دوره اصحاب کهف سیر میکنند و چیزی از تحول روز دنیا دستگیرشون نشده و فقط به بهانه به روز شدن، بودجه است که میزنند به زمین گرم!

به جمله زیر دقت کنید

ایرانیان جوانی نمی‌کنند، ایران پیر مرد و پیر زن‌ های کم سن و سال بسیار دارد..!
                    ایران را دوست دارم
                    امــــــــا ...
                    اینجا آدم همیشه دلگیر است...
                    (جمله‌ای از زبان یک توریست)
                    همین که اینترنت تو ایران مال عهد تیرکمون هست، خیلی حرفها برای گفتن داره!

اشکال بزرگ ایران امروز، ایدئولوژی پوسیده و از رده خارج شده اش هست.

در حقیقت برای غلبه بر ایران، نیازی به بمب اتم نیست! کافیه جریان دسترسی به اطلاعات روز دنیا رو برای ایرانی ها آسان کرد، خود بخود ایران فتح میشه! با یه چیزی تو مایه های اینترنت نسل 4 رایگان بدون فیلـــتر

دوره اتم و ارتشهای کلاسیک خیلی وقته سر آمده و ایضاً اسباب بازیهایی که عکس هاش رو دیدیم

الان دارند روی سلاح های کنترل از راه دور کار میکنند، بعد تاپیک افسانه تامکت داریم که کارشناسان فوق تخصصی بورسی دارند اف 14 عهد دقیانوس را مورد ارزیابی مجدد قرار میدن و ناشناخته هاش رو باز شناسایی میکنند! /:.ohno-smiley.:/

ما تو همه چیز تو دنیا عقبیم و فقط تو دروغگویی و چاخان کردن آوازه عام و خاص هستیم

اول ای جان دفع شر موش کن
                    وانگهی در جمع گندم کوش کن

اول باید شر این ایدئولوژی قراضه از سر ما کم بشه

وانگهی در آبادانی تلاش کرد، وگرنه تا میزبان جاهل هست، انگل پابرجاست!

نظر

• Nay
                      Banned
                      • Aug 2014
                      • 641

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                      در کنفرانس خبری مشترک با وزیر خارجه استرالیا
                      ظریف: گزینه نظامی علیه ایران کارآیی ندارد

شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴

دسته گل جدید وزیر امور خارجه کشورمان در دانشگاه تهران:
                      ظریف: آمریکا می‌تواند با یک بمب تمام سیستم دفاعی ایران را از کار بیاندازد!

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۲

http://www.598.ir/fa/news/186510

آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند

17 آبان 58

جام زهر سر کشیده شد

29 تیر67

منبع : فقط سر سوزن حافظه تاریخی و مثقالی وجدان

نظر

• Nay
                        Banned
                        • Aug 2014
                        • 641

پنیر مجانی تنها در تله موش پیدا می شه!

آیا کسی تمایلی داره که باهاش مثل برده رفتار بشه، اما براساس دستورها و عقل دیگری زندگی کنه و از روی میل، خودش رو پشت سیم خاردار، محبوس کنه؟ جواب نه است، درسته؟

اگر بهت قول غذای مجانی، تحصیلات مجانی، بهداشت و سلامت مجانی و بدون زحمت چی؟ بعضی ها شاید بگن بله، اگر این شرایط براشون فراهم بشه!

به هر حال، پنیر مجانی تنها در تله موش پیدا می شه!

من در اتحاد جماهیر شوروی بدنیا آمده ام. بخاطر میام که در دوران کودکی، چقدر شاد بودم، چون بر این باور بودم که در بهترین کشور دنیا زندگی میکنم، در تنها کشور واقعاً آزاد در دنیا و نه در آن آمریکای نفرت انگیز و ظالم که کارگران را استثمار میکنه و سیاهان رو میکشه. آمریکایی که به ما شناسانده بودند چیزی نبود جز یک انجمن بزرگ از KKK (انجمنی سری که برای مقابله با منع قانون برده داری و فشار بر سیاهپوستان در قرن 19 تشکیل شده بود).

البته همه این باور ها، دروغ بود، اما بخوبی شستشوی مغزی داده شده بودیم، چون ما اصولاً نمیدانستیم تفاوت، چیست! (همه با هم برابر و برادر بودن کمونیست ها منظورش بوده)

شبیه این بود که در زندان بدنیا آمده باشی. مشکل غذا نداری، سقفی بالا سرته و رختخواب داری، کتاب و سرگرمی هم داری. در حقیقت خیلی کارها میتونستی بکنی، بجز اینکه انتخاب برای آزادی نداشتی. همچنین اگر درباره زندان یا نحوه مدیریتش، نکوهش میکردی، تنبه میشدی. برای در امنیت بودن، میبایست مطابق مقررات زندان زندگی میکردی. البته این قیاس، مجازی است ولی خیلی به واقعیت نزدیک بود. و واقعاً
                        ما حتی خوشحال هم بودیم
                        . ما تفاوت را نمیشناختیم!

ما نمیدونستیم که آزاد نیستیم، چون اصلاً آزادی واقعاً یعنی چه!

مدرسه و رسانه، ذهن ما رو شستشو داده بود (با این شیوه بزرگ شده بودیم). ما فکر میکردیم که آزادیم چون به ما اینطور گفته بودند. من از نسل سوم مردم شوروی بودم. مادربزرگ من زمانی که نوجوان بود بخاطر میاره که زمان انقلاب اجتماعی روسیه، زندگی اشتراکی به ما تحمیل شد. اگر دولت شما رو آنقدر ثروتمند میدید که چیزی اضافی داری، اضافات رو از شما میگرفت و میداد به مردمان فقیر تر. اگر خونه ای بزرگ داشتی، تو همون خونه بهت یک اتاق میدادند و الباقی بین فقرا تقسیم میشد.

مادر بزرگم میگفت بسیاری از مردم هم موافق این انقلاب اجتماعی بودند چون بهشون وعده داده بودند که اختلاف بین فقیر و غنی، برداشته خواهد شد و همگی، زندگی یکسانی خواهند داشت!
                        اون موقع هیچی درباره اینکه همگی به یک اندازه ثروتمند خواهند شد، نمیدانستند. تقسیم ثروت باضافه کنترل دولتی، در حقیقت همه را به یک اندازه فقیر کرد و وابسته به دولت!
                        بعنوان یک نسل سومی، من فرقش رو نمیدونستم. مغزم رو شستشو داده بودند و من احساس خوشبختی میکردم.

کشور اجتماعی و همگانی من (اشتراکی) مرا یک کمونیست و یک خداناباور بار آورده بود!

(اما من،) بخاطر تعلیمات خانوادگی، به من یاد دادند
                        که
                        از مغزم استفاده کنم و مستقل فکر کنم،پس نه کافر شدم و نه کمونیست!

برخی از حقایق اون دوران را بصورت دست اول برایتان میگویم:

1- سیستم درمان رایگان بود. بیمارستانها بی نهایت فقیر و بدون امکانات بودند. کمبود تجهیزات، دارو، عفونتهای بعد از جراحی، تو هر اتاق 8-10 تخت بود و گاه حتی توی راه رو ها هم تخت میذاشتند. برای ویزیت دکتر، قرار ملاقاتی در کار نبود و مردم میرفتند به درمانگاه و هر کی زودتر اونجا بود، زودتر ویزیت میشد.
                        2- تحصیلات رایگان بود. در مدرسه مجبور بودی مطالب درسی تایید شده از طرف دولت را بخوانی که فراگیر بود.

3-تنها و تنها یک حزب سیاسی بود! (حزب فقط حزب الله)
                        حزب کمونیست (با زیر شاخه هایی برای نوجوانان کومسومول برای مدارس متوسطه ، پیشگامان و برای مدارس ابتدایی، اوکتیابریاتا)
                        انتخابات یعنی کفرگویی مطلق.
                        همه جا مساوات برقرار بود. هیچ کس پولدار نبود. همه بطور مساوی فقیر بودند. اما ما از فقر خودمون آگاه نبودیم. به قدر کفایت پول برای خرید غذا داشتیم، شهرداری خونه های رایگان به ما داده بود که معمولاً سه نسل در یک یا دو اتاق با هم زندگی میکردند، والدین، فرزندان ازدواج کرده و بچه هاشون
                        دستمزدها کمابیش برای تمامی شهروندان یکسان بود. دکترها، معلمان، مهندسان، وو همگی حقوقی دریافت میکردند که یک کارگر خط تولید کارخانه میگرفت.
                        دستمزدها کسر ناچیزی از اون زحماتی بود که مردم واقعاً تولید میکردند و در اون حدی بود که بشه باهاش نیازهای اولیه را پوشش داد. ما طبق متوسطه، ثروتمند یا فقیر نداشتیم. فقط 2 طبقه کارگر و باهوش بودند. باهوش مردمانی بودند که تحصیلات دانشگاهی داشتند و خوار شمرده میشدند، اما اغلب توسط طبق کارگر، مورد حسادت قرار میگرفتند. همچنین یک دسته بندی خاص هم بود - سران حزب و کارکنان ارشد حکومتی
                        4- داشتن اسلحه برای شهروندان متوسط ممنوع بود و فقط نظامیان و شبه نظامیان مجاز به حمل اسلحه بودند. به هر حال، تبه کاران همیشه به اسلحه بنظر میرسید دسترسی دارند
                        5- نبود آزادی و حق انتخاب شیو های جبرانی گوناگونی داشت. برخی با غرق مطالعه و فرهنگ شدن و برخی دیگر با مستی و بیخبری
                        ضرب المثله که میگه ما از اشتباهاتمون درس میگیریم. ضرب المثل بهتری هست که میگه، ما بهتره که از اشتباه دیگران درس بگیریم. چرا ما باید همون راهی رو بریم که اغلب نتیجه اش معلومه و فکرش رو نمیکنیم که همان عمل برای فرد قبلی جواب نداده؟؟؟ چرا باید همان کاری را بکنیم که یه نفر دیگه قبل از ما انجام داده و موفق نشده؟ (چرا ما تو ایران فکر میکنیم با بقیه فرق داریم و میتوانیم با یک گل بهار بیاریم؟ در حالیکه همه چیز دست دولته و از یه حدی بیشتر مجاز به فعالیت نیستی و همه اونایی که این راه رو رفته اند، یا سر از تمیارستان در آورده اند یا زده اند به چاک)

رژیم های اشتراکی (کمونیستی) در چندین کشور اجرایی شده و توی هیچکدوم جواب نداد. در شوروی سابق 80 سال عمر کرد و الان سقوط کرده و بعد از این همه سال، انبوه افتضاحات باقی مانده. (هیچ دستاوردی نداشته)

دوست من که هنوز اونجا زندگی میکنه میگه بر این باورند که دارند از یک دوره اشتراکی به یک دوره سرمایه داری گذر میکنند. اما این از واقعیت خیلی دوره. این فقط یک بی قانونی مفتضحانه است. بیشتر شبیه یک دوره بعد از دیکتاتوری با همان دیکتاتورها اما با یک جایزه بازار آزاد غیرقابل کنترل
                        (ما میگفتیم شاه نمی خوایم، نخست وزیر عوض میشد، بعد تاج کیانی رو برداشتند، جاش تایر کتانی گذاشتند، فرقش چی بود، نمی دونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
                        آمریکا بعنوان یک جمهوری، بیش از 200 سال سپری کرده و هنوز هم الگویی برای تمامی دنیاست.
                        چرا باید کسی اینجا تمایل داشته باشه بیافته توی یک تله موش با این وعده که پنیر مجانی گیرش میاد!
                        نمیدونم

--------------

من هم نمیدونم، دادن پول تو جیبی بعنوان یارانه و مدیریت این لطف دولتی (ا.نژاد میگفت، مردم خودشون این هدیه امام زمان رو هر جور دوست دارند مدیریت و خرج کنند)، یعنی چی؟
                        آیا یارانه های اینچنینی، همان پنیر در تله موش نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نی

---------------------------------

واعظی پرسید ازفرزند خویش
                        هیچ میدانی مسلمانی به چیست؟

صدق و بی آزاری و خدمت به خلق
                        هم عبادت هم کلید زندگیست!

گفت زین معیار اندر شهر ما
                        یک مسلمان هست آن هم
                        ارمنیست
                        !

-----------------------------------------

همه راه ها به قم ختم میشه

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

زیر دریایی اسلامی "فلاق آبی‌". این سلاح نظامی را فقط با کنسرو باز کن میتوان نابود کرد

این سلاح پیشرفته رو فقط با کنسرو باز کن میشه منهدم کرد !

نظر

• Nay
                            Banned
                            • Aug 2014
                            • 641

زیر دریایی اسلامی "فلاق آبی‌". این سلاح نظامی را فقط با کنسرو باز کن میتوان نابود کرد

این سلاح پیشرفته رو فقط با کنسرو باز کن میشه منهدم کرد !
                            البته به گمانم این یک ماکت باشه، فقط نمیدونم جان آدم واقعاً اینقدر بی ارزشه؟ خب برای نمایش هم که شده، اپراتورهاشم عروسک میذاشتند که اینقدر ضایع تو چشم نزنه! یه نفر به زور جا میشه، 2 تا چلمنگ گذاشته اند کنار هم، این دست به اون دست میگه زر نزن!!!!!!!!!! laughingsmiley

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

متاسفانه ماکت نیست، من خودم تو منطقه یکم زیر دریایی سابحات رو دیده بودم سال 85 ولی اون یک زیردریایی میدجت بود با حدود 6 تا 8 نفر پرسنل
                              بعدش گفتن سابحات دو وظیفه حمل سریع غواص با امکان شلیک یک اژدر کوچک رو خواهد داشت . میخوام بگم همون اولی خیلی شرف داشت به این. ابعادش همینه
                              ولی اون چیزی که براش تعریف شده بود خیلی سطح بالاتر از این بود هر چند این گونه سلاح در جنگهای جهانی دوم توسط ژاپن استفاده شد و به هیچ وجه موفق نبود .

نظر

• Nay
                                Banned
                                • Aug 2014
                                • 641

متاسفانه ماکت نیست، من خودم تو منطقه یکم زیر دریایی سابحات رو دیده بودم سال 85 ولی اون یک زیردریایی میدجت بود با حدود 6 تا 8 نفر پرسنل
                                بعدش گفتن سابحات دو وظیفه حمل سریع غواص با امکان شلیک یک اژدر کوچک رو خواهد داشت . میخوام بگم همون اولی خیلی شرف داشت به این. ابعادش همینه
                                ولی اون چیزی که براش تعریف شده بود خیلی سطح بالاتر از این بود هر چند این گونه سلاح در جنگهای جهانی دوم توسط ژاپن استفاده شد و به هیچ وجه موفق نبود .
                                /:.weirdsmiley.:/

من دیگه حرفی برای گفتن ندارم!

نظر

در حال کار...
                                X