همه چیز در مورد جنگ یمن

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Rudel
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 2164

پاسخ : همه چیز در مورد جنگ یمن

این دوستمون هی حرف از زنده به گور کردن قبل از اسلام میزدن. خوب چه جوری موالید داشتند؟ اعراب قبایل ضعیف تر برای این که دخترشون کنیز نشه توسط قبایل مهاجم دیگه دخترشون رو می کشتند همون کاری که خیلی از ایرانی ها کردن زمان حمله اعراب. محمد به اعراب گفت ما امت واحده هستیم دخترانتون رو نکشید در عوض متحدشون کرد دخترای بقیه رو همگی می دزدیدن. من هم بودم دخترم رو زنده به گور می کردم از دست اون جانورخویان.

نظر

• گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

...
      آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/05/15, 12:28.
      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
        کسی که بمب اتم ساخته مسلما یک دانشمند بوده است ,
        همانطورکه یک شخص یا گروهی که بتوانند جامعه ایی را متحد و حول و حوش یک ایدوئولوژی نگه دارند نیز شخصی باهوش و زیرک بوده است !
        اما اینکه آن بمب و یا آن ایدئولوژی چه کارکردی دارد بایستی خروجی آن سیستم را مشاهده کرد نه ورودیش را ;)
        مرجع و بنیاد ایدئولوژی اسلام چهار چیز است :1) قران2) سنت3) اجماع 4) عقل
        با عقل هر فرقه ایی (بعنوان مثال شیعه) تفسیر متفاوت و سنتی متفاوت و اجماع علمای متفاوتی ,نسبت به موضوعی میشود داشت که از دیدگاه فرقه دیگر بر فرض هفت امامی ها متفاوت است ...(توجه داشته باشید که خط آیه یکی است )

اینطور است که به نظر بنده ( و به شهادت تاریخ)بسیار بعید است که از این مسیر قوم و قبیله واجتماعی به سعادت واخلاق و آرامش برسند !

پ . نویس : متاسفانه بنابر ملاحظات سایت نمیشود موضوع را درست و واضح موشکافی کرد !

خودتان با چه مسیری می خواهید به سعادت و آرامش برسید؟
        می خواهید به یک ایدئولوژی و یک شخص زیرک و باهوش دیگر تکیه کنید؟
        یا فکر می کنید عقل خودتان از همه بیشتر است و نیاز به مراجعه به غیر ندارید؟
        این است آیتهای خدا همی خوانیمش بر تو به حقّ پس به کدام سخن پس از خدا و آیتهایش ایمان می‌آورند؟ (فَبِأَيِّ حَدِيثٍ بَعْدَهُ يُؤْمِنُونَ)
        ==================
        پی نوشت: از نوع نوشتارتان به نظر می رسد مثل اکثر انسان ها که گوسفندی زندگی می کنند و گوسفندی می میرند و در این بین قدرت تفکر و سوال ندارند نیستید.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• rhhk610
          عضو عادی
          • Dec 2010
          • 60

همه ادیان در نزد خدا اسلام هستند و اسلام چیزی جز رعایت حق الناس..حق الله...حق النفس نیست،فلسفه خلقت بشریت در انسانیت اوست(صداقت..پاکی..ایثارو...)و الا اگر نیازهای مادی بودند که حیوان و انسان باهم فرقی ندارند و متاسفانه برخی آدمها خود را بمرتبه حیوان یا پست تر از اون تنزل میدهند با اعمال و کردارشون..اولئک کالانعام بل هم اضل) قضاوت در مورد اتفاقاتی که در گذشته افتاده نیاز به بودن در آنزمان هست و هیچ قانونی قابل تسری دادن نیست(مقتضیات زمانی و مکانی و تفکر و عقل جامعه موجود) دوستان بهتر است بجای نقل قول ها اول قرآن را بخوانند و بعد نهج البلاغه را بخوانند..کجای قرآن گفته شده عمل فلانی برای شما سند غیرقابل تغییر هست!! کجای قرآن برای جامعه قیم و رهبر مطلق تعیین شده! در حالیکه خداوند حتی بعد از سخنان خودش بارها گفته افلا تعقلون...حتی بعد از کلام خودش ما را دعوت بتفکر و مراجعه بعقل میکند...در اصول دین تقلید نادرست هست چون باید با عمق جان خودت بآن برسی نه تقلید!! و مطمئنا هر کس نیز بر مبنای عقل و شعور خود پاداش یا عقاب داده خواهد شد و مطمئنا همه آدمها نیز در یکدرجه نخواهند بود...متاسفانه کسانیکه با بهانه های واهی سعی در رد اسلام میکنند در فلسفه خودشون و دنیا و کائنات عاجز مانده اند...البته بنظرم مشکل خاصی نیست و اینان نیز بقول خودمون از قانون خلایق هر چه لایق این دنیا مستثنی نخواهند بود...خدا در قرآن پیامبر خود را مورد عتاب قرار میدهد که تو رساننده پیام من هستی و مبادا حرف مردم و انتقاداتشون را نادیده بگیری...در نهج البلاغه میآید حاکمی که از وضع ملت خود خبر ندارد لیاقت حکومت برآنها را ندارد، به والیان خود توصیه میکند مشاورانتان را از افراد صادق و هر چند زبانی تند داشته باشند و عیبهایت را رک بگویند انتخاب کن نه افراد کذاب و ریاکار...متاسفانه عده ای باسم اسلام سر اسلام میبرند و عده ای نیز با دیدن جنین آدمهایی اساس اسلام را زیر سوال میبرند!!بعد از جنگ پیامبر حرف خوبی گفت: شما در جهاد اصغر پیروز شدید ولی جهاد اکبر خیلی سخته!!عده ای زمان جنگ از جان خود گذشتند و سمت جبهه رفتند ولی در زمان صلح و وفور نعمت نتوانستند جلو امیال نفسانی(مادی،قدرت طلبی،جنسی و...)را بگیرند این همان جهاد اکبری است که ما معمولا در گذر از آن ناتوانیم یا خیلی سخت است...بهشت را به بها و همین سختیها میدهند نه بهانه!!توی همین دنیا هم بخوای در کاری موفق بشی باید زحمت بکشی و سختی ببینی و چطور آن دنیا را از این قانون مستثنی میکنیم!

نظر

• ashkan zandi
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1138

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
            ما چیز خاصی نمیگیم که ترس از برچسب زدن داشته باشیم
            اما در بحث یا گیلان عزیز من متهم به سفسطه و پیچاندن به شیوه ملاها و بیراهه بردن بحث شدم
            ده تا مطلب نوشتم یه توهین نبود یه مورد دوستمون گفت سفسطه میکنی گفتم شما سفسطه میکنی
            تمام گروهای تروریستی که نام بردی همه دست پرورده امریکا و اسراییل اند که به اسم اسلام هر جنایتی میکنن
            از زمان خلقت بشر قتل عام و جنایت و فساد بوده در اسلام هم بوده اما انها سنت اسلام نیست برادر من
            سنت یعنی تکرار یک رفتار یا عمل
            گفتم بر فرض محال مثال گیلان درست باشه چند بار تکرار شده؟ با یک بار میشه سنت؟
            نکته بعد هر از اول خلقت کشتار و جنگ و تجاوز و.... بوده اما اسلام اینهارو نکرده سنت خودش بلکه با اون مبارزه کرده
            هر جا این جنایتها بوده و یه طرف اون یهودی بوده تحریف به نفع یهودی هم انجام شده
            در همون مثال تاریخی گیلان هم اصل اون واقعه یک پیمانی بود که بین پیامبر و یهودیها امضا شد یکی از بندهای قراردادشون این بود که اگر
            یهودیها خیانت بکنن طیق قانون خودشون (یهودیها)مجازات میشن و کیفیت این واقعه به شدت تحریف شده و یهودیها مظلوم نمایی کردن یه چیزی مثل هلوکاست امروز
            بازم دارید سفسطه میکنید
            چرا و به چه علت میگید اونارو آمریکا و اسراییل بوجو آورده ظاهرا قراره بجای جواب دادن بگید کار کار اوناست پس حزب الله و اسد وحوثی هاو........... خیلی های دیگه که از نظر خیلی ها خوب نیستند کار کیه؟این نشد جواب البته جواب کاملا مشخصه ولی شما نمیخواهید قبول کنید.کی میگه ما طرف خوب ماجرا هستیم.اتفاقا اینطور نیست من به نظرم خدا و انسانیت رو هم باید از طرف مقابل شناخت.
            در ضمن زنده بگور کردن اگه بود اعراب زنای خودشون رو از کجا میاوردند؟اصلا به نظرم زن ها قبل اسلام تو عربستان خیلی هم احترام داشتند نمونش حضرت خدیجه که یه زن بود ولی برای خودش کسی بود و چندین خدمه و کارگر داشت و خودش رییس بود اما الان هم چنین چیزی هست؟
            به نظر من شما کمی بیشتر مطالعه کنید و بی طرفانه قضاوت کنید

نظر

• B A R A N
              عضو فعال
              • Mar 2015
              • 677

زندی عزیز دم شما هم گرم قضاوت شما هم درست
              اگر درست مطالب خوندی بحث این بود که گیلان گفت داعش به سنت اسلام عمل میکنه
              و من گفتم این وهابی های کثیف اومدن برای تخریب اسلام تمام کشتار و جنایت هاشون
              چطور میشه سنت اسلام؟ بعد مثال اوردم از زنده به گور کردن از دریدن شگم زنان باردار
              از جهاد نکاح از برده داری از اینکه حاکم شرع دولت داعش در زندانهای سیالواط میداده و افشا شده کدام اینها سنت اسلام هست؟
              سنت یک عرف هست که مدام تکرار میشه بر فرض محال که این گفته گیلان درست وقبول پس با یک بار یک عمل میشه سنت؟ اگر میشه دیگه بیار بذار سواد واطلاعات ما بیشتر بشه
              دوست عزیز سلام

داستان زنده به گور کردن نوزادان دختر ،تنها در قبیله بنی تمیم بوده و نه در کل اعراب.
              در همان زمان در ایران دریابان زن داشتیم.

کلا ادیان مسئول خوش اخلاقی های تاریخ نیستند ،بلکه مسئول بسیاری از بد اخلاقی های و نابرایری های تاریخ هستند .

برتری مرد به زن-برتری قبیله ای-برتری دینی (دین من برتر از دین توست)و....یعنی مدام بدنبال استیلا بوده اند.

حتی برخی از تحقیقات نشان می دهند که فاشیسم واستالینیسم و ...،ترانفورماسیون مدرن ، ایدئولوژِیک های مذهبی هستند.بعبارتی جانشین وبدیل از آنها

اینکه از عقیده تان دفاع می کنید آن هم بدون فحاشی و اسلحه که در بین هم قطارانتان مرسوم است ،بسیار ارزشمند است ،ولی آیا بهتر نیست اول کمی اطلاعتتان را آپدیت کنید ؟

.

نظر

• قمار باز حرفه ای
                Banned
                • Oct 2014
                • 647

آمریکا شلیک اخطار ایران به یک کشتی سنگاپوری را تایید کرد/ سی ان ان: تیرها به کشتی اصابت کرده است

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، مقامات امریکایی از اخطار گشتی های دریایی ایران به یک کشتی سنگاپوری خبر دادند.

گشتی های ایران روز پنجشنبه و به منظور اخطار به یک کشتی تجاری، که با پرچم سنگاپور در خلیج فارس تردد می کرد، تیر اخطار شلیک کردند.

بر اساس این گزارش، منابع امریکایی تاکید کردند کشتی سنگاپوری که «Alpine Eternity» نام دارد، به هنگام تیراندازی در آب های بین المللی تردد می کرد.

به گفته منابع ذکر شده در این گزارش، گشتی های اماراتی پس از دریافت پیامی مبنی بر درخواست کمک، به محل رسیدند و سپس کشتی های گشتی ایرانی محل را ترک کردند.

این گزارش به نقل از یک مقام امریکایی ادامه می دهد یک ناو جنگی امریکایی در فاصل 20 میل دریایی کشتی سنگاپوری قرار داشت؛ اما از آن جا که پیامی مبنی بر کمک خواهی دریافت نکرد، وارد عمل نشده است.

به گفته پایگاه های اینترنتی ثبت کشتی ها، کشتی «آلپاین اترنیتی» یک کشتی حمل مواد نفتی و شیمیایی بوده و 180 متر طول دارد. این کشتی در فهرست ناوگان کشتی های شرکت «ترانس پترول» قرار دارد که در کشورهای نروژ، سوئیس و بلژیک دفتر دارد.

در همین حال خبرنگار سی ان ان مستقر در پنتاگون مدعی شد که چندین گلوله که قایق های تندروی ایرانی شلیک کرده بودند به کشتی سنگاپوری اصابت کرده است.

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، باربارا استار خبرنگار این شبکه گفت: حدود شش الی هفت ساعت پیش، پنج قایق تندرو برای یک کشتی دارای پرچم سنگاپور شلیک کردند و قصد داشتند این کشتی را وارد آبهای ایران کنند.

با این حال این کشتی وارد آبهای امارات عربی متحد شد و ایرانی ها به شلیک به کشتی ادامه دادند و پیش از آنکه امارات شناورهای گارد ساحلی خود را اعزام کند، چند گلوله به کشتی برخورد کرد.

این تازه ترین مورد از حوادثی است که طی هفته های اخیر با حضور نیروی دریایی سپاه پاسداران ایران صورت گرفته است. نگرانی های زیادی درباره اهداف ایران از این اقدامات برضد کشتی ها در خلیج فارس دارد.

دلایل و استدلالهای ضد و نقیضی ارائه می شود که از جمله آنها اختلافات مالی با شرکت های کشتیرانی است با این حال باید گفت این مسیرهای کشتیرانی شاهراه حیاتی اقتصاد منطقه است و نگرانی های زیادی درباره این بی ثباتی وجود دارد.

خبرنگار سی ان ان اضافه کرد: قایق های ایرانی برای یک کشتی در آبهای بین المللی نزدیک سواحل امارات تیر هشدار شلیک کردند.

امارات عربی متحده در پی این حادثه سه قایق گارد ساحلی خود را برای اسکورت این کشتی باری سنگاپوری اعزام کرد.

نظر

• "Midas"
                  عضو فعال
                  • Oct 2013
                  • 2483

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                  قبل از اسلام بوده و در زمان اسلام هم بوده برده هم آزاد می کرده محمد ولی مثل این میمونه که شما بگی قبل از اسلام دزدی بوده ولی زمان اسلام مقداری از مالهای دزدی رو بین فقرا تقسیم می کردند پس اسلام خ،به.
                  بحث اینه نفس خرید و فروش انسانها در اسلام حذف نشده برادر من و هنوز هم حرام نیست، هنوز هم حلاله میتونی آدم بخری و بفروشی دیگه واضح تر از این نمی تونم بگم این دین غیر انسانی است
                  فرض کن شما با زن و بچه ات در یک شهر زندگی می کردی به هر دلیل با مسلمین جنگ می شد بین حاکمان شما و مسلمین شما به عنوان یک کشاورز یا کارگر سرت بریده می شد زن و بچه ات رو می فروختند بچه بی گناه شما غلام می شد حالا اگر بت پرستها یا به قول شما کفار این کار رو می کردند و رسم بوده ولی خدای الله شما این کار زشت رو در هر سطحی که بوده حرام نکرده ولی در مورد عصاره انگور حکم به نجس بودن داد. محمد ریحانه رو در جنگ بنی غریظه در شبی که شوهرش کشته شد بدون مهلت عزارداری همون شب به عنوان کنیز خودش برداشت این عمل غیر انسانی نیست؟ بلاذری ابن عربی طبری و همه مورخین مشهور اسلام این داستان رو نوشتن برای همین جسارت کردم گفتم شاید تاریخ نخوندید
                  شما که با دو خط تاریخ خواندن فتوا به رد اسلام جانی بودن پیامبر می دهید تفاوت کارتان با همان داعش و بوکو حرام و القاعده و .. چیست؟

چگونه با دوخط تازیخ استدلال می کنید و حکم به رد اسلام پیامبر می دهید؟
                  چه تفاوتی میان این طرز تفکر تندروانه و تفکر داعش و بوکو حرامی وجود دارد؟ آنها غیر مسمانان را هدف قرار داده اند و شما اسلام و مسلمانان را ..

این طرز فکر بهیچ وجه بیانگر ماهیت اسلام و پیامبر نیست. چرا در استدلالهای خود صحبتی از حضرت مولانا که مثنوی او را قرآن فارسی می نامند یا حضرت سعدی، حافظ، نظامی، ابن سینا و دیگر نوابغ و علمای تاریخ بشری نام نمی برید.

به لحاظ اندیشمندی، انسانیت و مقبولیت چه کسی را می توان بالاتر از این اشخاص دانست؟ نظر اینها در مورد اسلام و پیامبر چیست؟
                  آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2015/05/15, 18:28.
                  بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                  ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• TAJ2014
                    عضو فعال
                    • Dec 2014
                    • 1027

[QUOTE=ashkan zandi;611799]بازم دارید سفسطه میکنید
                    چرا و به چه علت میگید اونارو آمریکا و اسراییل بوجو آورده ظاهرا قراره بجای جواب دادن بگید کار کار اوناست پس حزب الله و اسد وحوثی هاو........... خیلی های دیگه که از نظر خیلی ها خوب نیستند کار کیه؟این نشد جواب البته جواب کاملا مشخصه ولی شما نمیخواهید قبول کنید.کی میگه ما طرف خوب ماجرا هستیم.اتفاقا اینطور نیست من به نظرم خدا و انسانیت رو هم باید از طرف مقابل شناخت.
                    در ضمن زنده بگور کردن اگه بود اعراب زنای خودشون رو از کجا میاوردند؟اصلا به نظرم زن ها قبل اسلام تو عربستان خیلی هم احترام داشتند نمونش حضرت خدیجه که یه زن بود ولی برای خودش کسی بود و چندین خدمه و کارگر داشت و خودش رییس بود اما الان هم چنین چیزی هست؟
                    به نظر من شما کمی بیشتر مطالعه کنید و بی طرفانه قضاوت کنید[/QU
                    مطالعه وقضاوت شما رو میبینم ودارم میخونم وتاسف میخورم که اصل بحث گم گردین ومن متهم به سفسطه

نظر

• TAJ2014
                      عضو فعال
                      • Dec 2014
                      • 1027

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
                      بازم دارید سفسطه میکنید
                      به نظر من شما کمی بیشتر مطالعه کنید و بی طرفانه قضاوت کنید
                      مطالعه وقضاوت شما رو میبینم ودارم میخونم وتاسف میخورم که اصل بحث گم گردین ومن متهم به سفسطه

نظر

• ashkan zandi
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1138

بازم بذارید دوستان قضاوت بکنند هر حرفی شما بیان کردید من جوابشو دادم چیزی از خودم نگفتم

نظر

• liveparsi
                          عضو عادی
                          • Dec 2014
                          • 224

اینجا شده : "همه چیز بجز در مورد جنگ یمن"

نظر

• stockBroker
                            عضو جدید
                            • Jul 2013
                            • 10

دیدم اینجا دوستان بحث هایی میکنند ، جلب توجه کرد.
                            اتفاقا نظر من اینه که بحث ها بصورت آزاد موافق وموافق باید انجام بشه و کسی حقی نداره جلوی آزاد اندیشی رو بگیره،
                            اگر هم گفته میشه که شخصی اشتباه میکنه باید جواب قابل قبولی داشته باشیم تا توی بحث روشن شه.
                            منم بدم نمیاد نظرات خودم رو بیان کنم.
                            --------------------------------------------
                            در مورد پیامبر و ائمه صحبت هایی شد و حرف هایی زده شد، ببینید در معتبر ترین کتب شیعه که نقل روایات و احادیث اون عزیزان آورده شده ذکر شده که از اصالت این روایات به دلیل کثرت نقل قول های جعلی اطمینانی نیست،
                            چه رسد به تاریخی که عمدتا توسط شاهان و خلفا به زور توسط عده ای تاریخ دان به شیوه ای دلخواه کتابت و نگهداری میشده،
                            ابوسفیانی که به زور مسلمان شد قول داد اسلام و پیامبر را از ریشه بزند و بعد از به حکومت رسیدن بنی امیه بسیاری از اهداف خودشون رو عملی کردند واسلام و پیامبر رو به اون شکلی میخواستند معرفی کردند .

پس بهتره ما حتی با خوندن کتاب ها سریعا علیه کتاب و پیامبر موضع گیری نکنیم.
                            ------------------------------------------------------------------------

اما در مورد داعش و القاعده و تکفیری ها ...

اسلام از زمانی که پیامبر (ص) در بستر بودند ودرخواست لوازم نوشتار برای نوشتن وصیت میکنند و شخصی اینگونه پاسخ می دهد که ایشان هذیان میگویند وقرآن برای ما کافیست، به انحراف رفت.

بعد از لشکرکشی انگلیس به خاورمیانه وشکست عثمانی واشغال ایران و کشورهای عربی داستان جدیدی شکل میگرد.
                            انگلیسی ها وقتی آمدند اساس خود را بر رفتن گذاشتند، اما پیش از آن اختلاف افکنی و تجزیه کشورها رو به اجرا گذاشتند، اونها هر کشوری رو که تجزیه میکردند زمینه های اختلاف رو پهن میکردند ومیساختند،
                            افغانستان و پاکستان که تجزیه شدند بینشان موضوع اختلافی کشمیر دیده میشه،
                            مسئله بحرین بین ایران و کشورهای عربی، تنب کوچک وبزرگ، اسرائیل دشمن اسلام و...

وقتی اونها از ریشه های اسلام مطلع شدند دو فرقه وهابیت و بهاییت رو پایه گذاری کردند،
                            وقتی که رفتند وامریکا قدرتمند شد کمی مشکلات برای سیاستهای انگلیس بوجود آورد و اونها سریعا مشکلات رو رفع کردند،
                            امریکا داشت ایران رو به یک ابر قدرت منطقه ای تبدیل میکرد واین عمل در کنار اتحاد با امریکا باعث ثبات منطقه بود،
                            اونها برای دور کردن امریکا از ایران انقلاب ایران رو کلید زدند ، هدف اونها بر قدرت نشستن افراد آموزش دیده خود در انقلاب ایران بود تا کشور ایران تبدیل به کشور رادیکال شیعی دشمن با امریکا و اسرائیل شود.
                            البته این افراد ازقبل توسط شاه زندانی شده بودند وبعد از انقلاب و آزاد شدن، پیشینه و زمینه قدرت گرفتن رو داشتند.
                            کشته شدن وکنار رفتن افراد روشن فکر ، بهشتی ، مطهری، شریعتی و...

طی سالها به ایران امکان داده شد تا قدرت منطقه ای شیعی شکل دهد،
                            در عوض اونطرف ،کشورهای سنی مذهب را تا توانستند علیه ایرانِ شیعی کردند،
                            تا اینجا دو جبهه قدرتمند اسلامی علیه هم شکل گرفتند،

اما هنوز چون دولت ها محافظه کار هستند اتفاقی نیفتاد،
                            فراهم آوردن تندروی با سرمایه گذاری 100 ساله انگلیس بروی وهابیت با ایجاد صدها دانشگاه و مدرسه وهابیت با پول عربستان سراسر منطقه،
                            در طرف شیعی هم سرمایه های انگلیس برای ایجاد تندروی ذاتی شیعی به نام بهاییت به دلایل خاصی ناکام موند.
                            اما نقشه ها قابلیت انعطاف بالایی داشتند،

بعد از بوجود آوردن القاعده توسط عربستان وامریکا در افغانستان وپاکستان برای مقابله با شوروی و پیروزی این نیروها که عمدتا عرب وافغانی بودند،
                            به دلیل بدوی بودن و ارتباط با عربستان به راحتی تندروی در این نیروها شایع شد.
                            درکنار این نیروها به علاوه وهابیت جهانی که طرفداران چند صد میلیونی شکل داده بود،

منتظر جرقه ای برای طوفان بود.

امریکایی های بی تجربه که در تمام این سالها بازیچه دست انگلیسی های بسیار با تجربه شده بودند و مانند گاوی که هر کس رو ضعیف تر میبیند به او حمله میکردند، به منطقه هجوم آورد تا با از میان برداشتن حکومت های مرکزی و دیکتاتورها زمینه آشوب وجنگ رو فراهم آورند،
                            وقتی وظیفه خود رو رو با پایان دیدند از عراق خارج شدند، ایرانی ها با خوشحالی که فکر میکردند اونها دلیل این امر بودند شادی کردند!

ناگهان کلید تجزیه در خطرناک ترین کشور که زمینه شدید تندروی در میان مردم اون وجود داشت زده شد، لیبی .
                            بعد از سقوط قذافی درهای سلاح این کشور به مانند باز شدند انبارهای شوروی سابق باز شد، اما این بار عمدتا به یک کشور سوق داده شد،سوریه.

سوریه وارد جنگی شد که یک طرف آن ایران، طرف دیگر آن النصره با حمایت مستقیم قطر، داعش حمایت مستقیم عربستان، هردوی اینها حمایت مستقیم ترکیه و اردن واسرائیل...
                            گسیل کردن تندرو ها و حتی غیر تندروهای سنی وهابی( چون این بار پای شیعه وایران وسط بود که سالها علیه اون هشدار میدانند).
                            اما صدها هزار عرب وغیر عربی که در جنگ دخیل شدند دیگر ازآن خارج نخواهند شد...

دقت کنید هدف از بین بردن قدرت ایران در منطقه نبود...

اما هدف چیست،
                            من این جنگ ها رو ادامه جنگ های صلیبی برای ریشه کن کردن اسلام و یهودیت میدانم.
                            و هدف اصلی رو نابودی شیعه یا سنی توسط شیعه یا سنی، و نابودی هر دوی یهود و اسلام با جنگ باهم میدانم.
                            همه فکر میکنند قدرت برتر جامعه جهانی صهیونیست است، برعکس از نظر من قدرت بلامنازع جامعه جهانی از نظر پیش برد اهداف بلند مدت کشوری است که اسمی از آن در میان نیست،
                            چرا، چون طراح خودش است،
                            انگلیس،

هدف نهایی در جنگ بین اسلام ویهود ،از بین بردن هر دوی آنها و حکومت مسیحیت و فراهم آوردن ظهور مسیح است.

جنگی که یهودیان آن را آرماگدون مینامند و مسلمانان آن را جنگ امام زمانی،
                            جنگ بین این دو است و طرفی از این ماجرا غرب و مسیحیت نمیباشد...

جنگ اتمی نابودی دوطرف و پیروزی طرف غیر درگیر را پدید خواهد آورد.
                            =======================================

بعدا درمورد جنگ یمن توضیح خواهم داد، اما بدانید این جنگ صرفا برای تشدید جنگ میان شیعه و سنی طراحی شده، وهدف از اون کشاندن پای دیگر کشورهای مسلمان مستقیما به جنگ و باز کردن در انبارهای سلاح عربستان به سوی نیروهای تندرو با بی ثباتی این کشور میباشد.
                            موفق باشید.
                            آخرین ویرایش توسط stockBroker؛ 2015/05/16, 01:09.

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل متحد اعلام کرد که نخستین هواپیما از مجموع شش هواپیمای باربری حامل کمک‌های بشر دوستانه، جمعه ۱۵ مه در صنعا پایتخت یمن فرود آمد. این در حالی است که قرار است دیگر هواپیماهای حامل کمک‌های بشردوستانه نیز در ساعت‌های آینده در فرودگاه صنعا فرود آیند.
                              به گزارش خبرگزاری رویترز، کیمساریای عالی امور پناهندگان در بیانیه خود خاطرنشان کرده است که در سومین روز از آتش بس انسانی پنج روزه در یمن، هواپیمای حامل پتو، تشک و لوازم آشپزی که از امارات پرواز کرده بود، در فرودگاه صنعا نشست.
                              این بیانیه افزوده است: «در دو روز آینده در صورت مساعد بودن اوضاع امنیتی، چهار هواپیمای دیگر به فرودگاه صنعا خواهند رسید.. این شش هواپیما در مجموع ۱۵۰ تن کمک‌های امدادی به صنعا خواهند رساند. این در حالی است که کمک‌های دیگر از جیبوتی و از راه دریا به یمن خواهند رسید. این تلاش‌ها در چارچوب فعالیت برای کمک رسانی به دستکم ۲۵۰هزار شخص در یمن صورت می‌گیرد.»
                              روز پنجشنبه نادیه السقاف وزیر اطلاع رسانی یمن و رئیس کمیسیون عالی امداد رسانی گفته بود که ۷ کشتی حامل آذوغه، کمک‌های بهداشتی و فراورده‌های نفتی، به بنادر یمن رسیدند.»
                              او افزود که سه کشتی به بندر الحدیده، یک کشتی به بندر عدن، دو کشتی به بندر المکلا و یک کشتی به بندر المخا رسیدند.
                              او همچنین اضافه کرد که ۱۸ تریلی حامل سوخت نیز از راه گذرگاه الودیعه وارد یمن شدند و شماری از کارمندان سازمان ملل متحد، صلیب سرخ و سازمان‌های بین المللی، از راه فرودگاه صنعا وارد یمن شدند.

آخرین ویرایش توسط Senator1989؛ 2015/05/16, 01:55.

نظر

• Senator1989
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 2577

یک مقام مسئول با اشاره به خسارت وارد شده به یکی از سکوهای نفتی پارس جنوبی توسط یک شناور نروژی و خسارت ۳۰۰ میلیون دلاری این حادثه، گفت: توقیف این شناور خارجی در دستور کار ایران قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب جدیدی با اشاره به خسارت وارد شده به یکی از سکوهای پارس جنوبی توسط یک شناور نروژی، گفت: شناور سنگاپوری آلپاین اترنیتی متعلق به شرکت نروژی ترنس پترول پیش از پرداخت خسارت، قصد خروج از آبهای منطقه را داشته است.

مدیر کنسرسیوم فاز ١٣ پارس جنوبی از کشورهای همسایه منطقه می خواهیم با توجه به توافقنامه Rompi نسبت به توقیف و تحویل شناور یاد شده، همکاری لازم را انجام دهند، تصریح کرد: شرکت نروژی به جای کمک به جلوگیری از خطرهای زیست محیطی ناشی از حادثه برخورد شناور سنگاپوری با جکت مستقر روی سکوی ١٣A، زمان را از دست داده است.

این مقام مسئول با اعلام اینکه از طریق محاکم قضایی جمهوری اسلامی ایران برای دریافت خسارت وارده، اقدام کرده ایم، بیان کرد: شناور این شرکت نروژی با پرچم سنگاپور حامل سوخت که از بندر بحرین حرکت کرده بود، ساعت سه بامداد روز دوم فروردین ماه، با انحراف ٢٥ تا ٣٠ مایلی از مسیر خود به سکوی ١٣A پارس جنوبی برخورد کرد.

جدیدی با بیان اینکه موقعیت این سکو به مبادی زیربط اعلام و در نقشه های بین الملل ثبت شده است و در طول چهار سال گذشته هشت حلقه چاه توسط آن حفاری شده بود، افزود: علاوه بر آن، تأسیسات این سکو ١٠ متر بالاتر از سطح آب قرار داشته و چراغها و علائم هشدار دهنده آن هم فعال بوده است.

به گفته این مقام مسئول، به اذعان وکیل شرکت نروژی، هدایت کنندگان شناور خطر برخورد با سکوی نفتی را به کاپیتان اعلام کرده بودند، اما سهل انگاری و بی توجهی کاپیتان سبب بروز این حادثه شده است.

مدیر کنسرسیوم فاز ١٣ پارس جنوبی با بیان این که در این حادثه مبلغ ٣٠٠ میلیون دلار خسارت به سکوی ١٣A وارد شده که پس از پیگیریها و مذاکرات انجام شده با وکیل شرکت نروژی موارد به بیمه کشتی نمایندگان و مالک آن اعلام شده است، اما تا کنون هیچ اقدامی برای جبران خسارت وارده صورت نگرفته است.

جدیدی یادآور شد: این تصادف وضع خطرناکی را برای چاه های این سکو که به مخزن گاز رسیده اند، فراهم آورده است که چنانچه به سرعت اصلاح نشود تأسیسات سرچاهی آسیب می بینند و اگر به هر علتی گاز از چاه ها خارج نشود، سبب خطرهای ناگوار و آلودگی دریا می شود.

نظر

در حال کار...
                                X