همه چیز در مورد جنگ یمن

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : همه چیز در مورد جنگ یمن

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
    هر وقت ملت ایران به سلیمانی و ...که گفته بودند مرزهای ما اکنون سوریه سامرا لبنان است در حالیکه اکثریت یعنی بالای50درصد مردم این مناطق مخالفند بگوید انجا چه غلطی میکنند انوقت مردم دیگر حق دارند به امارات که به خواست دولت یمن نه دولت کودتا انجا حضور دارند ایراد بگیرند....
    کلهم جنگ یمن4هزار کشته داشته ولی جنگ سوریه 250هزارتا که حدود170هزار تایش غیر نظامیان کشته شده در بمراان اسد هست و 36هزارتایش زن کودک.....عربتسان امارات باید 166هزار زن کودک دیگر غیر نظامی بکشند تا با کشته های اسد یکی شوند:D
    اعراب ان کلاهی که سر ایرانیها و هاشمی خاتمی رفت و اخرش تن به حکومت نظامیان و برادران دادند و مجبور شدند برای رهایی از انها از سلاح تحریم غرب کمک بگیرند نمی رود ....انها میدانند سلیمانی چه نقشه دارد برای حجاز...نقشه ان است کشورهای ثروتمند جنوبی ایران همان شوند که خوزستان بوشهر ایران چنین شد منابع نفت گازشان هدف است
    تامی جان من خبر رو نقل میکنم....دیدگاهم با خیلی از این تحلیل های خبری تناقض داره....ولی چه کنم یه سایت داریم که حداقل خبر ها رو بی سانسور میزاره
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

مثل اینکه زنجبار هم سقوط کرد .منبع : راشاتودی عربی
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

در اصل توسط mey پست شده است View Post
        تامی جان من خبر رو نقل میکنم....دیدگاهم با خیلی از این تحلیل های خبری تناقض داره....ولی چه کنم یه سایت داریم که حداقل خبر ها رو بی سانسور میزاره
        فعلا زمانه عوض شده
        نرمش قهرمانانه امده
        نه تنها در هسته بلکه زیبا کلام علنا میگوید امریک ستیزی معنی نمی دهد
        میگوید اسرائیل تا مرز 1967باید به رسمیت شناخته شود
        الان 9دی که گفته انرژی هسته حق مسلم ماست بستند...
        ازادی امده دموکراسی امده:Dالان هر کس گفت غنی سازی کنیم اسرائیل فلان کنیم هولاکاست فلان است با سنگ دنبالش می کنند....
        بگیر ببند تمام شده...
        هر چند انموقع که چنین بود ما بیشتر می نوشتیم به قول هاشمی من زمان ساواک انقلاب کردم بعد انقلاب اخوندهای روستایی امدند ادعا سهم کردند....
        بگذریم این تایک در مورد یمن ..نظیرش در هیچ سایت جنبی بعید است باشد از نظر محتوای اطلاعات.....
        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
        tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

در اصل توسط mey پست شده است View Post
          مثل اینکه زنجبار هم سقوط کرد .منبع : راشاتودی عربی
          کی گرفته؟
          حوثیها؟
          مردم انقلابی....
          یا ارتش اجاره ای....
          عربستان بعد از ظهور امام زمان ارواحکم لمقدمه الفدا امپراطوری در حد زمان عمر بن خطاب میشود و تهران تل اویو را به طوبره می کشد...کما اینکه صف اسرای قادسیه و نهاوند انقدر بود که دستور دادند بیرون مدینه باشند ...همینطور اسرای روم فلسطین مصر....در زمان فتوحات اسلام....
          مردم عربستان راحت تر دین جدید را قبول خواهند کرد تا مردم ایران که حس حال هیچ کاری ندارند ....
          tom cruise in face book

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

کی گرفته؟
            حوثیها؟
            مردم انقلابی....
            یا ارتش اجاره ای....
            عربستان بعد از ظهور امام زمان ارواحکم لمقدمه الفدا امپراطوری در حد زمان عمر بن خطاب میشود و تهران تل اویو را به طوبره می کشد...کما اینکه صف اسرای قادسیه و نهاوند انقدر بود که دستور دادند بیرون مدینه باشند ...همینطور اسرای روم فلسطین مصر....در زمان فتوحات اسلام....
            مردم عربستان راحت تر دین جدید را قبول خواهند کرد تا مردم ایران که حس حال هیچ کاری ندارند ....
            نیروهای تحت حمایت عربستان

نظر

• ائلچی
              ستاره دار (2)
              • Jul 2013
              • 1945

کی گرفته؟
              حوثیها؟
              مردم انقلابی....
              یا ارتش اجاره ای....
              بدجور سنگ عربستان و عرب ها رو به سینه میزنی؟! نشد تا به حال ببینیم بر این خاندان سعودی دموکراسی خواه بتازی تازی
              أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• امام قلی خان
                عضو فعال
                • Aug 2015
                • 1542

تام خانِ خارجی خان
                حالا یک غربی این همه ادعا بهم میرساند قابل قبول بود. اما تو که هموطن ما هستی و خودت را خیلی من میدانم حساب میکنی جای تعجبی.
                حداکثر یک ویزا یا تابعیت از بورکینافاسو داری و هی شما ایرانیها شما ایرانیها میکنی.
                یکی اگر مینوشت ما ایرانی ها مشکلی نبود.
                تو مینویسی شما ایرانیها. اگر به اندازه ی کوه های یخ در قطب شمال که بیشترشان پنهان است هم دانش داشتی باز بدرد نمیخورد. حالا که فقط در حد روزنامه ها هم بزور میدانی که وامصیبتا.
                ضمنا ای خوشتیب،ای امریکایی،ای دانای کل، ای اعراب، ای خیلی من میدونم!: مهم نیست اما طوبره را ایرانی ها اینطوری مینویسند: توبره
                نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                از هم ندوشیم.
                با هم بنوشیم.

نظر

• مجتبی
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 514

تام کروز هدف دار بر اساس طرح تجزیه خاورمیانه و کوبیدن محور مقاومت به رهبری ایران توی این فروم می نویسه ... از کجا جیره و ‌مواجب می گیره برای کارش خدا می دونه
                  تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                  https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• omidvar
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 796

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                    تام خانِ خارجی خان
                    حالا یک غربی این همه ادعا بهم میرساند قابل قبول بود. اما تو که هموطن ما هستی و خودت را خیلی من میدانم حساب میکنی جای تعجبی.
                    حداکثر یک ویزا یا تابعیت از بورکینافاسو داری و هی شما ایرانیها شما ایرانیها میکنی.
                    یکی اگر مینوشت ما ایرانی ها مشکلی نبود.
                    تو مینویسی شما ایرانیها. اگر به اندازه ی کوه های یخ در قطب شمال که بیشترشان پنهان است هم دانش داشتی باز بدرد نمیخورد. حالا که فقط در حد روزنامه ها هم بزور میدانی که وامصیبتا.
                    ضمنا ای خوشتیب،ای امریکایی،ای دانای کل، ای اعراب، ای خیلی من میدونم!: مهم نیست اما طوبره را ایرانی ها اینطوری مینویسند: توبره
                    بقربون قلمت این اونور ابی رو بشونش سر جاش کلامش کینه توزانه وتنفر امیزه من چندشم میشه باهاش همکلام بشم
                    شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• مصلح
                      عضو عادی
                      • Jun 2014
                      • 123

در اصل توسط مجتبی پست شده است View Post
                      تام کروز هدف دار بر اساس طرح تجزیه خاورمیانه و کوبیدن محور مقاومت به رهبری ایران توی این فروم می نویسه ... از کجا جیره و ‌مواجب می گیره برای کارش خدا می دونه
                      انگلیس صد ساله تلاش میکنه امثال ایشون رو تو ایران درست کنه وایشون حاصل آن همه زحمات است.

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

توهم دایی جان ناپلئونی بیداد می کنه
                        انگلیس که الان در دنیا جایگاهی نداره
                        ولی تا ایرانی خودش دزد هست و مزور نیازی به جاسوس نیست

نظر

• مصلح
                          عضو عادی
                          • Jun 2014
                          • 123

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                          سخن شما هم درست است وهم اشتباه.انگلیس نماد تفکر وقدرت غرب است آیا شما بین انگلیس وآمریکا اختلافی میبینید؟ویا بین انگلیس وفرانسه؟
                          پس از ظهور وقدرت گیری آمریکا ، انگلستان از قدرت وثروت وجمعیت آمریکا استفاده کرد وخود بیشتر به تفکر وتدبیر پرداخت وصدالبته سهم خودراهم از منافع برده است.انگلستان نفوذ ریادی روی پسر عموی خود دارد

نظر

• گیلان
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 2178

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                            به نظر من صحبت کردن از کلاس و شعورسیاست انگلیس در حوزه و شعور کشورهای جهان سوم نمیباشد !
                            انگلیس کارش را بلد است و پی و پایه منافع خویش را سالهای سال قبلتر میگذارد , که بعد از قرنها کشورهایی مانند ایران باز هم متوجه نمیشوند قضیه ازکجا آب میخورد,و (به خیال خودشان)تنها سلاحشان برای رهایی از فلاکت و لجنزار را فحش دادن آموخته اند(که اینهم کار انگلیس است) ! :)
                            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

در اصل توسط مصلح پست شده است View Post
                              سخن شما هم درست است وهم اشتباه.انگلیس نماد تفکر وقدرت غرب است آیا شما بین انگلیس وآمریکا اختلافی میبینید؟ویا بین انگلیس وفرانسه؟
                              پس از ظهور وقدرت گیری آمریکا ، انگلستان از قدرت وثروت وجمعیت آمریکا استفاده کرد وخود بیشتر به تفکر وتدبیر پرداخت وصدالبته سهم خودراهم از منافع برده است.انگلستان نفوذ ریادی روی پسر عموی خود دارد
                              انگلیس یه سیاست استعماری داشته در گذشته که بعد جنگ جهانی دوم از هم پاشید الان یک کشور ابرقدرت محسوب نمیشه.
                              تو خیلی از مظاهر دمکراسی هم اول دنیاست صد سال پیش ایران رو می دوشیدن اون امکان الان وجود نداره. در کنار نکات منفی نکات مثبت بسیاری هست که انگلیس به دنیا داده.
                              بحث خاکستری دیدن داستانه طرفداری از انگلیس نیست ولی همین انگلیس تو تاریخش یک نمونه نسل کشی نداره بر عکس آلمان فرانسه ایتالیا روسیه ژاپن و خیلی های دیگه
                              رابطه اش با آمریکا خوبه باز این دو تا رو از چین و روسیه بهتر نمی بینید؟
                              تفکر غربی به فرض ایده ال نباشه تفکر شرقی چه گلی به سر دنیا زده؟ همین ما ایارنی ها کجا برای دنیا و بشریت مفید بودیم تو این ده قرن اخیر

نظر

• tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                                بدجور سنگ عربستان و عرب ها رو به سینه میزنی؟! نشد تا به حال ببینیم بر این خاندان سعودی دموکراسی خواه بتازی تازی
                                عربها و تو از نظر فرهنگی نمره تان بین دو تا سه است بین فرهنگ امریکایی انگلیسی که رتبه اش500است ..
                                tom cruise in face book

نظر

در حال کار...
                                X