همه چیز در مورد جنگ یمن

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • روندشناس
    عضو فعال
    • May 2014
    • 1057

پاسخ : همه چیز در مورد جنگ یمن

در اصل توسط mey پست شده است View Post
    ادلب تو 3 روز سقوط کرد..........یه نگاه بنداز ...تازه این قدیمیه...قبل ادلبووقنیطره است
    این نقشه استراژیکی هست برای به دام انداختن تجمع شان زیاد شد میریزند رو سرش چند هفته دیگر صبر کن خبرهاش میاد.

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

استراتزیک چیه...شیعیان کفرزیتا...نبل...الزهرا با سقوط ادلب کامل محاصره شدن.........غنائم زیادی هم گیرشون امد.....وضع سوریه خیلی وخیمه
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• روندشناس
        عضو فعال
        • May 2014
        • 1057

استراتزیک چیه...شیعیان کفرزیتا...نبل...الزهرا با سقوط ادلب کامل محاصره شدن.........غنائم زیادی هم گیرشون امد.....وضع سوریه خیلی وخیمه
        حالا اینقدر حرص نخور دوست عزیز قبلا وخیم تر بود چند هفته صبر کنی میفهمی اینو میدونم دارم میگم . توی تکریت هم دیدی که قبلا به امریکایها اجازه ندادند حمله کنند ولی دوباره اجازه دادند قطر هم 50 میلیارد دلار به عراق پیشنهاد داد تا افرادی که در تکریت هستند با یک راه امن به سوریه برگردند.

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

دادا تیتر انتخاب کذبه........هیچ منبعی تایید نکرده...هنوز یه تیر سمت مرز عربستان شلیک نشده..........اون منطقه دشته....مثل صعده نیست که کوهستانی باشه...........اپاچی بیاد قتل عام میشن.....دیگه اینقدرم احمق نیستن که....
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• روندشناس
            عضو فعال
            • May 2014
            • 1057

هر خبرگزاری به نفع خودش میزاره حتی کوچک باشد.

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

میلیتاری..........سبز حوثی..عبدالله صالح............بقیه القائده...جنبش جنوب...هادی خپل

نظر

• روندشناس
                عضو فعال
                • May 2014
                • 1057

دادا تیتر انتخاب کذبه........هیچ منبعی تایید نکرده...هنوز یه تیر سمت مرز عربستان شلیک نشده..........اون منطقه دشته....مثل صعده نیست که کوهستانی باشه...........اپاچی بیاد قتل عام میشن.....دیگه اینقدرم احمق نیستن که....
                داداش کی گفت احمقند من نگفتم احمقند گفتم هر جنگی تلفات و خسارات داره طرف مقابل هم دستشو بالا نمیبره که بیا منو بزن بالخره بخاطر نشان دادن خود کاری میکنه حتی جونش هم از بین بره . تازه شروع جنگه هنوز چیزی مشخص نیست فعلا اونی که شروع کرده مسلما پیروزه بعدا نتیجه شخص میشه .

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
                  حالا اینقدر حرص نخور دوست عزیز قبلا وخیم تر بود چند هفته صبر کنی میفهمی اینو میدونم دارم میگم . توی تکریت هم دیدی که قبلا به امریکایها اجازه ندادند حمله کنند ولی دوباره اجازه دادند قطر هم 50 میلیارد دلار به عراق پیشنهاد داد تا افرادی که در تکریت هستند با یک راه امن به سوریه برگردند.
                  دادا یه خورده فکر کن...با 50 میلیارد دلار یه ارتش پیشرفته میشه ساخت........اینم باسه اینکه نفوذ امریکا تو عراق مشخص بشه
                  ""فرمانده تیپ علی اکبرتاکید کرد که فرمان ممانعت از ورود نیروهای داوطلب مردمی به تکریت برای آزادسازی آن، از سوی نیروهای ائتلاف بین المللی صادر شده است"""

نظر

• روندشناس
                    عضو فعال
                    • May 2014
                    • 1057

دادا یه خورده فکر کن...با 50 میلیارد دلار یه ارتش پیشرفته میشه ساخت........اینم باسه اینکه نفوذ امریکا تو عراق مشخص بشه
                    ""فرمانده تیپ علی اکبرتاکید کرد که فرمان ممانعت از ورود نیروهای داوطلب مردمی به تکریت برای آزادسازی آن، از سوی نیروهای ائتلاف بین المللی صادر شده است"""
                    باشه عزیز هر چی تو بگی چند هفته دیگر میام بهت جواب میدم چرا اینقدر از کوره در میری انگار یک عضو خبرگزاری اونها هستی هر کس میتونه برداشتی داشته باشه. و دلیل نمیشه هرچی تو بگی درسته.

آخرین ویرایش توسط روندشناس؛ 2015/03/29, 18:25.

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
                      باشه عزیز هر چی تو بگی چند هفته دیگر میام بهت جواب میدم چرا اینقدر از کوره در میری انگار یک عضو خبرگزاری اونها هستی هر کس میتونه برداشتی داشته باشه. و دلیل نمیشه هرچی تو بگی درسته.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940107000520
                      اقا دوست داریم.....هر چی شما بگی.........

نظر

• روندشناس
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 1057

منابع محلی در شهر عدن به خبرگزاری آلمان (د.پ.آ) گفتند که نیروهای حامی انصارالله امروز بر فرودگاه عدن سیطره پیدا کردند و به سمت منطقه «خور مکسر» نیز پیشروی کردند. این پیشروی بعد از شدیدترین درگیری‌های عدن در روزهای گذشته به دست آمد./ عدن در سه روز گذشته شاهد درگیری‌های شدیدی است که تاکنون 136 نفر در آن کشته شده‌اند

نظر

• روندشناس
                          عضو فعال
                          • May 2014
                          • 1057

القدس العربی نوشت: اقدام جان کری وزیر خارجه آمریکا در به کار بردن عبارت خلیج فارس ممکن است به ایرانی بودن دامادش ربط داشته باشد.

روزنامه القدس العربی چاپ لندن با اشاره به تبریک جان کری وزیر خارجه آمریکا به مناسبت عید نوروز در صفحه توئیتر خود و کاربرد خلیج فارس در آن نوشت روزنامه های عربی این موضوع را بسیار پوشش داده اند و درباره ارتباط آن با داماد ایرانی جان کری مطالب زیادی نوشته اند.

جان کری در بخشی از تبریک نوروزی خود گفته است: واقعا برای من افتخار است که پس از رییس جمهور آمریکا، نوروزی پر از سلامت و شادی برای همه افرادی که این عید را در سراسر جهان، در آسیا و قفقاز، در منطقه خلیج فارس و افرادی که در آمریکا جشن می گیرند آرزو کنم.

به نوشته القدس العربی، کاربران پایگاههای اجتماعی این اظهارات را نشان تمایل و تعهد جان کری به ایران دانسته و آنرا به ایرانی بودن دامادش ربط داده اند. پایگاههای اجتماعی به همین علت تصاویر فراوانی از دختر جان کری و همسر ایرانی اش منتشر کرده و نوشته اند: آقایان! این دختر و داماد ایرانی جان کری است. آیا پیام را دریافت کرده اید؟. برخی نیز اقدام جان کری را در به کار بردن عبارت خلیج فارس تحریک آمیز دانسته اند.

یادآوری می شود وانسا کری، دختر کوچک جان کری از همسر اولش، با بهروز برایان ( والا ناهید) پزشک ایرانی ساکن آمریکا ازدواج کرده است. وانسا کری دختر کوچک جان کری از همسر اولش، در سال 2009 با یک پزشک ایرانی ساکن آمریکا ازدواج کرد. جولیا ترون همسر اول جان کری و مادر وانسا در سال 2006 درگذشت.

دکتر بهروز برایان (والا ناهید) جراح مغز و اعصاب به همراه همسرش وانسا کری در بیمارستان ماساچوست بوستون مشغول طبابت هستند. دکتر بهروز والا ناهید همچنین استادیار دانشگاه هاروارد در رشته جراحی اعصاب است. وانسا کری و بهروز والا ناهید در همین بیمارستان در سال 2005 با یکدیگر آشنا شدند و پس از چهار سال در سال 2009 رسما ازدواج کردند.

نظر

• محمد-پ
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 236

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                            خاورمیانه و جنبش اجتماعی؟! :O احتمالا منطقه رو اشتباهی گرفتین! ;)
                            مخالفت امثال من و شما با جنگ هم تو این کشور و دیگر کشورهای خاورمیانه هم مثل آب در هاون کوبیدنه.
                            کلا در این منطقه نظر مردم اندازه پشکل گوسفند هم واسه حکام ارزشی نداره.زیاد سخت نگیر
                            دقیقا در این مناطق به همین علت شکل میگیرد ولی فعلا به دلایلی خنثی است .

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

یک خلبان مصری به دلیل عدم مشارکت در عملیات بمباران یمن تحت فرماندهی ریاض، دستگیر شد.

به گزارش «تابناک»، یک خلبان مصری به دلیل عدم اطاعت از دستور فرماندهی ارتش مبنی بر بمباران یمن و مشارکت در عملیات «توفان قاطع» به رهبری عربستان سعودی علیه مردم یمن، بازداشت شد.

برخی پایگاه‌های خبری عربی از جمله «عمران پرس» اعلام کردند که این خلبان در تشریح دلیل عدم مشارکتش در عملیات توفان قاطع که چند روزی است علیه یمن در حال انجام است گفت: من وارد ارتش شدم و در رشته خلبانی تحصیل کرد تا اسرائیل را بمباران کنم نه یمن.

جنگنده‌های چندین کشور عربی در چارچوب ائتلافی موسوم به «طوفان قاطع» به رهبری عربستان سعودی از بامداد روز پنجشنبه گذشته (6 فروردین) به یمن حمله کرده‌اند تا مانع دستیابی انقلابیون این کشور به اهدافشان شوند.

در این رابطه بیشتر بخوانید: http://www.tabnak.ir/fa/news/486534/...8C%D9%85%D9%86 © www.tabnak.ir

نظر

• Senator1989
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 2577

در مورد محمود عباس و حمایت کردن این دولت مرد فلسطینی از بمباران یمن و مواضع انصارلله شیعی توسط عربستان و دولت های مرتجع عرب خدا وکیلی میخواستم درد دلی کنم و بگم به شما که: قلبم شکست از این همه نمک به حرامی این عرب های سنی کور دل مزدور بی همه چیز!!!
                                شما بیاد بیاورید با شکوه ترین تظاهرات ها و پر جمعیت ترین راهپیمایی ها در حمایت از روز قدس / حمله اسرائیل به غزه / قیام علیه کشتار مسلمانان جای جای دنیا... از آن کدام ملت و کشور عربی بوده ؟؟؟ جواب: یمنی ها !...........حالا ببینید چطور دارند این جماعت رو نفی و دشمن خود فرض میکنند و برای نابودی ملت یمن از هیچ نامردی دریغ نمیکنند !!! تا به امروز اینچنین تصور سیاهی از خرد ورزی و شرافت اعراب منطقه نداشتم و متاسفم یک روزی به بشار اسد بد و بیراه میگفتم در حالی که روشنفکرترین رئیس عربی همین فرد و همسرش میباشد !

نظر

در حال کار...
                                X