پاسخ : ازدواج!
من جواب همه اش را می دهم که گفته ای:
نمی توان به خاطر اینکه راه سفر دراز است سفر نکرد.
نمی توان به این بهانه که مردم عموما حسود هستند و پشت سر آدم حرف می زنند روابط اجتماعی با کسی نداشت!
نمی توان چون خودرو آلودگی تولید می کند از خودرو استفاده نکرد.
------------------
اما می توان با هواپیما رفت و مرض ندارم با ماشین بروم راه دراز را
اما می توان مراقب بود و روابط را کاهش داد
اما می توان خودرو برقی یا وسیله نقلیه عمومی سوار گشت.
..........
چرا نمی شود گفت زن نگیر وقتی فقط یک بار زنده می باشی؟ بعدش من فقط از اعصاب خردی اش نگفتم محمد حسین خان
اصلا ب چه درد می خورد با یک نفر آدمی همه اش بودن؟ اگر باز 5 سال یکبار می شد تجدید بنمایی باز یک چیزی.وقتی هیچ سهمی همیشه سود نمی رساند. ماندن بایک آدم هم حتما همیشه سود نمی رساند.
خودم الان حرف ندارم زن ترامپ را بعد از سقط شدنش بگیرم برای خودم و اوکی از احمدخان گرفته ام که دخترش را هم متعه ی او بنمایم بعد از سقط شدن دامادش.اما من و احمدخان دیگر غرق شده ایم. یک زن و دو زن دیگر فرقی نم ی نماید. بعدش هم من آخر عمرم می باشد دیگر حد اکثر 4 5سال دیگر زنده باشم.
در اصل توسط mhjboursy پست شده است
View Post
نمی توان به خاطر اینکه راه سفر دراز است سفر نکرد.
نمی توان به این بهانه که مردم عموما حسود هستند و پشت سر آدم حرف می زنند روابط اجتماعی با کسی نداشت!
نمی توان چون خودرو آلودگی تولید می کند از خودرو استفاده نکرد.
------------------
اما می توان با هواپیما رفت و مرض ندارم با ماشین بروم راه دراز را
اما می توان مراقب بود و روابط را کاهش داد
اما می توان خودرو برقی یا وسیله نقلیه عمومی سوار گشت.
..........
چرا نمی شود گفت زن نگیر وقتی فقط یک بار زنده می باشی؟ بعدش من فقط از اعصاب خردی اش نگفتم محمد حسین خان
اصلا ب چه درد می خورد با یک نفر آدمی همه اش بودن؟ اگر باز 5 سال یکبار می شد تجدید بنمایی باز یک چیزی.وقتی هیچ سهمی همیشه سود نمی رساند. ماندن بایک آدم هم حتما همیشه سود نمی رساند.
خودم الان حرف ندارم زن ترامپ را بعد از سقط شدنش بگیرم برای خودم و اوکی از احمدخان گرفته ام که دخترش را هم متعه ی او بنمایم بعد از سقط شدن دامادش.اما من و احمدخان دیگر غرق شده ایم. یک زن و دو زن دیگر فرقی نم ی نماید. بعدش هم من آخر عمرم می باشد دیگر حد اکثر 4 5سال دیگر زنده باشم.
نظر