دورهمی چند نفره
Collapse
X
-
پاسخ : نوشتههای غیر بورسی ما بورسیها
در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
راه حل خوبیه !!!!
اما بهتره روشنش کنید
و از قسمت mange website data فقط همون ی سایت مزاحم رو پاک کنید یا بلاک کنید.از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
فقط گزینه پاک کردن داشت اونجا هم. که پاکش کردم سایته رو.
اما جناب سروش دیگه میترسم نوتیفیکشن و هم روشن بزارم دوباره بیان.
ولشون کن. من از چه سایتی پیغام میخوام اخه که نیاد مشکلی واسم پیش بیاد؟؟؟
اهمیتی ندار که. خاموش باشه. ها ؟؟؟اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
جناب سروش من فک کردم من این دو روز وقت نکردم سایت و چک کنم کلی سهم نوسانی اینجا گفته شده. الان اومدم دیدم هیچ خبری نبود که. فقط شما و جناب امیرمحمد چند تا گفتید. بنظرتون من سهم یه ماهه واسه دوستم نخرم ؟؟؟ یا بخرم؟؟؟ یا دو هفته ای مثلا. اگه آره چی بنظرتون؟؟؟
خودم میگم بیخیال نوسان بشم.اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postفقط گزینه پاک کردن داشت اونجا هم. که پاکش کردم سایته رو.
اما جناب سروش دیگه میترسم نوتیفیکشن و هم روشن بزارم دوباره بیان.
ولشون کن. من از چه سایتی پیغام میخوام اخه که نیاد مشکلی واسم پیش بیاد؟؟؟
اهمیتی ندار که. خاموش باشه. ها ؟؟؟
مواظبم باشم نترسونمتون ! پول مردم وقتی خوبه که یک سهم خوب خریدین و قیمتش افت کرده....مثلا حداقل 20-30 درصد و رسیده به یک کف خوب... با پول مردم اینجا میشه ریسک کرد و خرید زد
بعدم میگین یهو پولشو خواست ....
(10 دقیقه بعد ) نمی دونم ..... بازار بنظرم 1/3 از رشدش حداقل مونده .....بعدشم شاید افت نکنه .... ولی خدایی نکرده 1 در هزار ..... بعد موهاتون سفید میشه تا پولشو برگردونین.... حداقل 6 ماه افسردگی.... چه کاریه.....خودش بیاد ریسک کنه...شما هم راهنمایش کنید.
پولشو بذارید صندوق.... خدایی نکرده اگر خودتون ضرر کردین.... اون پول کمکتون کنه که برگردین.
اگر بلند مدت باشه شاید فرابورس خوب باشه (بازم بورسه مطمن نمیشه گفت )از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postنمی دونم.... نمی دونم...نمی دونم :D
مواظبم باشم نترسونمتون ! پول مردم وقتی خوبه که یک سهم خوب خریدین و قیمتش افت کرده....مثلا حداقل 20-30 درصد و رسیده به یک کف خوب... با پول مردم اینجا میشه ریسک کرد و خرید زد
بعدم میگین یهو پولشو خواست ....
(10 دقیقه بعد ) نمی دونم ..... بازار بنظرم 1/3 از رشدش حداقل مونده .....بعدشم شاید افت نکنه .... ولی خدایی نکرده 1 در هزار ..... بعد موهاتون سفید میشه تا پولشو برگردونین.... حداقل 6 ماه افسردگی.... چه کاریه.....خودش بیاد ریسک کنه...شما هم راهنمایش کنید.
پولشو بذارید صندوق.... خدایی نکرده اگر خودتون ضرر کردین.... اون پول کمکتون کنه که برگردین.
اگر بلند مدت باشه شاید فرابورس خوب باشه (بازم بورسه مطمن نمیشه گفت )
با کد خودشون هست. با پولش که کار نمیکنم.
بعدشم اون اصلا نمیخواست کد بورسی بگیره من اصرار کردم بگیره خودم واسش انجام میدم اون فقط شارژ کنه
در عوض اونم یه کار دیگه و به من یاد میده که درآمد من زیاد میشه و زودتر میتونم به ارزوهام و هدفام برسم.اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
فقط نظرتون رو راجع به سکرما هم میشه بگید لطفا؟؟؟
هنوز چارتشو و نگاه نکردم. الانم با گوشیم. صبح زودتر پامیشم بررسی می کنم البته. چون الان خوابم میاد.
فقط شما میشه بگید الان زمان مناسب برای ورود بهش هست یا نه ؟؟؟اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
همانطور که اطلاع دارید اسم کانال ما آدرس تالار بورس در خیابان حافظ هستش، که دیگه از شنبه تالار بورس نیست و ساختمان بورس به محل جدیدی منتقل میشه.
راستش من خیلی تالار بورس نرفتم و خیلی هم کاری اونجا نداشتم که بخوام انجام بدم. فقط یک بار و برای چند دقیقه، اما همین یک بار برای من خیلی جالب بود.
تقریبا 7 سال و خوردهای پیش یکروز صبح با مترو اومدم ایستگاه حسن آباد. قرار بود برم کارگزاری صنعت و معدن برای گرفتن کد بورسی، اما قبلش اومدم سمت تالار ببینم چه خبره. پیش خودم گفتم بالاخره من که میخوام بیام تو بورس باید با اونجا آشنا بشم.
قبلا ساختمونش رو دیده بودم اما هیچ وقت داخلش نرفته بودم. حوالی ساعت 10 رسیدم. از در که رفتم داخل یه خورده اطراف رو نگاه کردم، چند تا مانیتور سمت چپ بود و یه چند نفر که داشتن اون مانیتور ها رو نگاه میکردن. احساس کردم اشتباه اومدم چون اون چیزی که تو عکسها دیده بودم با این خیلی فرق داشت. پس اون تابلو قرمزه کجاست و اون صندلی های پشت شیشه کو ؟ نکنه هرکسی نمیتونه بره اونجا و مردم عادی فقط میتونن همینجا بمونن؟ در حال نگاه کردن به اطراف بودم که نظرم به راهپله جلب شد. به نظر آزاد بود و همه میتونستن برن بالا؛ منم رفتم ببینیم بالا چه خبره.
یه راهرو داشت با چند تا کامپیوتر که جلوش شلوغ بود و گفتم بمونه بعدا اینارو نگاه میکنم. یه خورده که رفتم جلو رسیدم به همون صندلی های روبروی تابلو قرمز. جو عجیبی بود، تابلویی که هر لحظه یه چیزی رو نشون میداد و آدمهایی عجیب تر از تابلوی قرمز. بعضی ها داشتن راجب قیمت و سهم و اینا حرف میزدن که چی خوبه و چی بده. یه سری موبایل به دست مشغول صحبت بودن و چند نفر که به نظر حرفهای تر بودن یه گوشه آروم با لپتاپ داشتن یه چیزهایی رو نگاه میکردن.
پیش خودم فکر میکردم پسر اینجا چقدر باحاله. چطوری میشه با نگاه کردن به یه تابلو و با یه تلفن پول درآورد؟ اصلا چطوری میتونن اسم این همه شرکت و قیمت ها رو حفظ کنن و تشخیص بدن چطوری باید اینارو خرید؟ یعنی چند سال طول میکشه تا مثل اینا حرفه ای بشم؟
در حال فکر کردن به همین موضوعات اومدم سمت اون کامپیوترهایی که کنار بود. همشون داشتن صفحات Tse رو نشون میدادن (البته اون موقع نمیدونستم tse چیه). منتظر موندم یکیشون خالی بشه، رفتم سمتش، یک کم از نزدیک نگاه کردم و یه خورده بالا پایین کردم. با اینکه از محتویات داخل سایت چیزی سر در نمیآوردم اما خیلی نمیخواستم نشون بدم چیزی بلد نیستم، چون فکر میکردم اینجا همه همدیگر رو میشناسن و احتمالا ورود یه آدم تازه باعث جلب توجه بشه.
کارم که تموم شد کم کم رفتم سمت در خروج و پیش خودم گفتم که دفعه بعدی که بیام اینجا احتمالا منم مثل اونا میشینیم و معامله میکنم، احتمالا چند تا دوست پیدا میکنم و شاید یه لپ تاپ هم بخرم، اما خب دفعه بعدی وجود نداشت.
تالار بورس برای من نه محل گذران بهترین روزهای زندگی بود نه مثل خیلیهای پیوند خورده به سال های جوانی و ..... فقط یه روز بود با یه خاطره اما یه عمر انگیزه.
میخواستم اسم کانال رو عوض کنم اما به پیشنهاد یکی از دوستام این کار رو نمیکنم. شاید به خاطر خاطرات خودم و خاطراتی که احتمالا خیلی از شما ها از اونجا دارید و بهتره فراموش نشه.
خاطراتی که پیوند خورده با ساختمانی در خیابان حافظ - پلاک 192
98/09/29آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2019/12/21, 21:28.از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postجناب سروش کاناله واسه خودتونه؟؟؟
من چیزی بلد نیسم.....واقعی می گم نه اینکه بخوام فروتنی و اینا باشه :D آقا محمد حسین و بقیه ی چیزایی یادم دادن ....آزمایش خطا می کنم ببینم چی به چیه
همه اش کپی از بقیه اس... دارم تلاش می کنم با هم ترکیبشون کنم ببینم چی از اب درمیاد...ازمایش خطااز دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
محمد حسین عزیز کم فروغ شده
امروز سلام صبح به خیر هم نگفتا
داداش شبصیر که نخریدی
اگه پول بیکار داری بشین تو صف غگل شاید پا قدم شما خوب باشه به ما هم بدن/:.grlim:./
نظر
-
در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Postمحمد حسین عزیز کم فروغ شده
امروز سلام صبح به خیر هم نگفتا
داداش شبصیر که نخریدی
اگه پول بیکار داری بشین تو صف غگل شاید پا قدم شما خوب باشه به ما هم بدن/:.grlim:./
من پول بیکار دارم.
بشینم تو صف؟؟اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postنه /.:biggrinsmiley.:/
من چیزی بلد نیسم.....واقعی می گم نه اینکه بخوام فروتنی و اینا باشه :D آقا محمد حسین و بقیه ی چیزایی یادم دادن ....آزمایش خطا می کنم ببینم چی به چیه
همه اش کپی از بقیه اس... دارم تلاش می کنم با هم ترکیبشون کنم ببینم چی از اب درمیاد...ازمایش خطا
نظر
-
-
در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Postخودت چی فکر میکنی
سرانه خرید نفری 35 ملیون تومان
سرانه فروش 8.700.000 تومان
7تا حقوقی 2 ملیون سهم انداختند به حقیقی:((
مثل این میمونه یکی داره به زبان ژاپنی باهام حرف میزنه. :))
فقط اونانوکو و اتوکونوکو و اونانوشتیرو و اتوکونوشتیرو و نکو رو از زبان ژاپنی بلدم. :p
اینجا هم که شما صحبت می کنید فقط معنای حقیقی و حقوقی رو میدونم. /.:biggrinsmiley.:/اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
نظر