دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

یک حرف قشنگی می‌زد یک نفر در یکی از این گروه‌های تلگرامی...
    می‌گفت پولی که از دستت رفت دیگر رفته.
    همین.

دیگر نباید فکرش را کرد.
    دیگر نباید غصه‌اش را خورد.
    (حتی دیگر نباید پیگیری‌اش کرد.)
    فقط باعث می‌شود مانند راننده‌ای که حواسش به عقب هست آدم از پیش رویش (و سودهای آینده‌اش) غافل شود.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• امام قلی خان
      عضو فعال
      • Aug 2015
      • 1542

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

با سلام،
      از همه دشمنان زالوصفتی و زالوصفتان تقاضا دارم دیگر برای همنوایی برای ایستادن در برابر انوع و اقسام و اشکال زالوصفت بازی و کذا هی به من نامه خصوصی ننویسند.نمیتوانم قدردان محبت همه و تک تک اعضا باشم.از همینجا دست همه همنوایان را می فشارم.به امید روزی که جهان از زالوصفتی عاری بگردد.حالم هم بسیار خوب می باشد.خیلی ممنون و قدردان می باشم.
      زنم تمام پاستیل های کوکاکولای من را که چندین بسته خریده بودم قایم نموده بود.دیشب ساعت 8 به دوست زنجانی ام زنگ زدم و چاره اندیشی نمودم.او هم گفت برایت پاستیل میخرم و در کیفم میریزم و می آورم.خودش هم همین پاستیل ها را می خورد و عجیب این می باشد که قند او هم طوری نگشته است.از دیشب منتظرش بودم تا برسد که 8 و نیم صبح با یک کیف رسید و زنم هم تعجب نمود که این کیف چه می باشد.گفتم مدارک بورسی اش را آورده است و می خواهیم حرف بزنیم.بعد رفتیم به اتاق کارم و تمام 18 بسته پاستیل را به دقت جا ساز نمودم و یکی اش را باز نمودم و در جعبه قرص هایم ریختم که زنم نفهمد.چه معنا دارد در پاستیل خوردن من اینقدر دخالت بنماید.اگر راست میکوید من را دوست دارد اینقدر به پر و پایم نپیچد و دستکم روزی 10 بار نگوید میزت را مرتب ننموده ای و یا با پیرهنت توی خانه راه نرو اتویش خراب بشود. خب به جهنم که اتویش بهم بخورد.
      به نظرم جوانان حتما این پاستیل ها را قبل از پیری امتحان بنمایند.الان هم دوست زنجانی ام رفت و کسی هم از نقشه ما خبردار نگشت.جوانان در امر ازدواج کاهل باشند که بعدا به هوش نیایند ببینند چه کلاه گشادی سرشان رفته است.عشق هم سر پیری خوب است و از هر 7 میلیارد نفر یکی مثل این دوست زنجانی من خوشبخت می گردد.این هم معلوم نیست عاقبت چه بشود.
      با تشکر
      مرگ بر زالوصفتان
      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
      از هم ندوشیم.
      با هم بنوشیم.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
        با سلام،
        از همه دشمنان زالوصفتی و زالوصفتان تقاضا دارم دیگر برای همنوایی برای ایستادن در برابر انوع و اقسام و اشکال زالوصفت بازی و کذا هی به من نامه خصوصی ننویسند.نمیتوانم قدردان محبت همه و تک تک اعضا باشم.از همینجا دست همه همنوایان را می فشارم.به امید روزی که جهان از زالوصفتی عاری بگردد.حالم هم بسیار خوب می باشد.خیلی ممنون و قدردان می باشم.
        زنم تمام پاستیل های کوکاکولای من را که چندین بسته خریده بودم قایم نموده بود.دیشب ساعت 8 به دوست زنجانی ام زنگ زدم و چاره اندیشی نمودم.او هم گفت برایت پاستیل میخرم و در کیفم میریزم و می آورم.خودش هم همین پاستیل ها را می خورد و عجیب این می باشد که قند او هم طوری نگشته است.از دیشب منتظرش بودم تا برسد که 8 و نیم صبح با یک کیف رسید و زنم هم تعجب نمود که این کیف چه می باشد.گفتم مدارک بورسی اش را آورده است و می خواهیم حرف بزنیم.بعد رفتیم به اتاق کارم و تمام 18 بسته پاستیل را به دقت جا ساز نمودم و یکی اش را باز نمودم و در جعبه قرص هایم ریختم که زنم نفهمد.چه معنا دارد در پاستیل خوردن من اینقدر دخالت بنماید.اگر راست میکوید من را دوست دارد اینقدر به پر و پایم نپیچد و دستکم روزی 10 بار نگوید میزت را مرتب ننموده ای و یا با پیرهنت توی خانه راه نرو اتویش خراب بشود. خب به جهنم که اتویش بهم بخورد.
        به نظرم جوانان حتما این پاستیل ها را قبل از پیری امتحان بنمایند.الان هم دوست زنجانی ام رفت و کسی هم از نقشه ما خبردار نگشت.جوانان در امر ازدواج کاهل باشند که بعدا به هوش نیایند ببینند چه کلاه گشادی سرشان رفته است.عشق هم سر پیری خوب است و از هر 7 میلیارد نفر یکی مثل این دوست زنجانی من خوشبخت می گردد.این هم معلوم نیست عاقبت چه بشود.
        با تشکر
        مرگ بر زالوصفتان
        خوش به حالتون امام قلی خان. کاش دغدغه منم فقط پاستیل بود.
        به قول خودتون (منظورم نگارشتون هست) لایکتان نمودیم. اما لایک به دلیل خاطره پاستیل ها. ;;) از اون قسمت مرگ هاش خوشمان نمی آید. :)
        اگه اینا رو از نوشته هاتون حذف کنید جذاب و خواندنی تر میشن. :)
        آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/10/27, 21:39.
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

خاک بازار را باید خورد. خاک بازار ما زیان است. خود «زیان». باید جرات داشت.
          البته کله پایین جلو رفتن و بی‌کله بازی و احساسی کار کردن و به استقبال زیان رفتن منظور نیست.
          منظور این است که از ترس زیان نباید زیادی رو به محافظه‌کار شدن بیاوری.

باید زیان را به عنوان بخشی (لاینفک) از کار بپذیریم.

بهترین بازرگان هم تمام داد و ستدهایش سودده نمی‌تواند باشد. (خدا که نیست!) پس انتظار بی‌جا از خودمان نداشته باشیم. نباید با یک یا چند بار زیان کردن در لاک دفاعی فرو برویم. باید سریع شرایط را بسنجیم و به خودمان بیاییم و تصمیم‌گیری درست را انجام دهیم.

وظیفه‌ی ما (زیان نکردن نیست) در آوردن بهترین حالت در نسبت سود به زیان (پاداش به خطر) است.
          ای بسا اصلا جاهایی با بالا بردن زیان این نسبت بهبود یابد (یعنی مثلا یک جایی در راهبردت، خودت خطر را آگاهانه از ۱۰ درصد می‌کنی ۱۱ درصد ولی سودت از ۳۰ درصد می‌شود ۴۰ درصد. این زیان را باید حتما وارد کرد. اصلا بد نیست. تا زمانی که تهدید جدی اصل سرمایه وجود نداشته باشد. مثلا خطر زیان ۶۰ درصد.) در این موارد حتما باید آگاهانه به استقبال زیان رفت و زیان کرد.

خاک بازار را باید خورد. این قوی‌ترین راه کسب تجربه است.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

بسم الله الرحمن الرحیم
            سلام بر دوستان بورسی عزیز.
            در آغاز سپاس خداوند را بگوییم. که نعمات بی‌شمارش را نمی‌بینیم...
            دست را نمی‌بینیم... پا را نمی‌بینیم... می‌رویم دو قران پول را می‌بینیم... در حالی که این پول کم در برابر انبوه نعمت‌هایی که اکنون داریم هیچ نیست. و ما اصلا به آن همه نعمت خوشحال نیستیم!

متاسفانه همین که یک نفر سنگ کلیه بگیرد تازه یادش می‌افتد آن نعمت زیبایی که داشت و یک عمر داشت بدون توجه از آن استفاده می‌کرد چه بوده! حاضر است کلی پول بدهد... به خدا کلی التماس و زاری می‌کند تا به حالت اولش برش گرداند... و بعد که مشکلش رفع می‌شود یک نفس عمیق از دل می‌کشد و از خدا تشکر می‌کند و از آن به بعد همواره از داشتن آن نعمت خوشحال است.
            خوب؟
            ما الان همان هستیم که از سنگ کلیه نجات پیدا کرده‌ایم.
            ما اکنون این نعمت را داریم.
            نعمت به این بزرگی!
            ما اکنون نعمت‌های بی‌شمار و بسیار عالی‌ای داریم که هر کدام یک چیز فوق‌العاده است...
            ما دست داریم... پا داریم... می‌توانیم قدم بزنیم... می‌توانیم نفس بدون درد بکشیم... می‌توانیم آب گوارا بخوریم و لذت ببریم... می‌توانیم حرکت کنیم... راه برویم... گفتگو کنیم...
            توانایی دیدن این را نداریم. می‌رویم دو قران پول را آن قدر بزرگ می‌کنیم که از همه‌ی اینها بزرگتر می‌شود و اینها را هم اصلا نمی‌بینیم. نادیده می‌گیریم. حالش را نمی‌بریم. نمی‌دانیم چقدر خوب و زیباست که می‌توانیم برویم قدم بزنیم! می‌توانیم حرف بزنیم. این فوق‌العاده است.
            ارزشش چقدر است؟
            این‌قدر هست که اگر این نعمت را نداشتیم حاضر بودیم تمام پول‌های دنیا را بدهیم و این نعمت را داشته باشیم.
            ارزشش این‌قدر است.

داشته‌های به این بزرگی، زیبایی و لذت‌بخش را نادیده می‌گیریم... ولی می‌رویم دو تا نادشته‌ی کوچک را آن قدر بزرگ می‌کنیم که از همه‌ی اینها بزرگ‌تر می‌شود. (و بعدا دردسر هم می‌شود برای خودمان.)

به داشته‌هایمان بیاندیشیم...
            معاشرت...
            قدم زدن...
            اندیشیدن...
            یک نفس عمیق...

خدا را سپاس.
            خدایا صد هزار بار شکرت به خاطر این نفس راحتی که می‌توانم بکشم.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

الحمد لله از دید بورسی هم خوب شد امروز.
              روز بسیار عالی‌ای بود. و البته هست.
              شکر خدا.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                زمان بازنگری دوباره: هفته‌ی آینده چهارشنبه. (گمان کنم هر هفته یک نگاه به روند بازار داشته باشیم خوب است.)
                یکی از مواردی که باید در آغاز هر هفته انجام داد به گمانم همین است. (در حقیقت پیش از آغاز هر هفته)
                روزهای تعطیل بنشینیم یک نگاه به شاخص‌ها بیاندازیم و ببینیم جهت بازار کدام‌وری است.
                به قول جناب نوام‌چامسکی یک دیدگاه از بازار بگیریم ببینیم بازار اکنون حرفش چیست؟ چه کاره است؟

استاد پشوتن مشهوری‌نژاد می‌گفت:
                آخر هفته‌ها بیایید یک کاری کنید... شمع‌های هفتگی و نمودارهای هفتگی را بررسی کنید و بر اساس آن خطوط مهم هفته‌ی پیش‌ رو را رسم کنید. و در میان هفته بر اساس آنها داد و ستد کنید.
                البته ایشان برای فارکس این را می‌گفتند (که بسیار کوتاه‌مدتی است).
                ولی برای چیزهای دیگر هم قابل تعمیم است.

در بازار سهام. مثلا بیشینه میزان افت و رشد را مشخص کنیم. یا مثلا حمایت‌ها و مقاومت‌های هفتگی را مشخص کنیم.
                در مورد برنامه‌های پژوهشی شخصی‌ای که داریم. مثلا بگوییم این هفته از نقطه‌ی الف به نقطه‌ی ب می‌خواهم برسم و چالش مهم فلان است.
                در زندگی. در آغاز هر دوره. مثلا در آغاز سال یا در شب قدر. مسیرهای کلی‌ای که داریم را تبیین کنیم.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

اگر خودتان را در چاله یافتید
                  اولین اقدام این است که از کندن دست بردارید !!
                  اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

این نمودارها بورسی نیست

داشتم کتابامو ورق می زدم این نمودارا دیدم

البته فصل های دیگه ای هم داره استخراج نفت ، مثل روش های ازدیاد برداشت (احیای چاه) و ساخت فشار و سیلاب زنی و....
                    ولی این کارا بسرعت انجام نمیگیره

در واقع پایین نمودار را با نقطه چین وصل کرده به صفر .... قبل از نقطه چین ها آخرین فشار (میزان برداشت) از چاه هست که صرفه اقتصادی داره چاه و بهش فشار ترک چاه می گن و چاه پلمپ میشه تا یه مدت تا زمانی که ازدیاد برداشت مجددا هزینه هاش صرفه اقتصادی داشته باشه و دوباره چاه رو شارژ می کنن

(فکر کنم خوب توضیح ندادم ولی عکس ها گویاس)

سلام آقا محمد حسین ...امیدوارم حالتون خوب باشه و ماه ربیع الاول ماه پر برکتی باشه و به خواسته هاتون برسین

فکر کنم شما برق و الکترونیک خوندین نمودارهای رشته شما به چه صورت هستن
                    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

دقت کرده‌اید؟ برخی همه‌اش گمان می‌کنند این موقعیت از بازار یک موقعیت حساس هست که باید حتما آن نقطه را قشنگ رصد کنند (و مثلا به این بهانه نمی‌روند مسافرت و چند روز دلشان نمی‌آید دست از بازار بکشند). (یکی‌اش من!:">)

برخی همه‌اش خوش‌بین الکی (نه خوش‌بین مدیریت شده و واقعی) هستند... گمان می‌کنند همین فردا بالاخره نمادی که انتخاب کرده‌اند می‌رود بالا! (من این‌جوری نیستم. گمان کنم.)

کلا از این برخی همه‌اش این‌جوری‌ها زیاد داریم...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                        .
                        .
                        .
                        سلام بر برادر بسیار عزیزم. @};-@};-@};-
                        ===========================
                        پنگوئن جریان دارد؟ یا همین‌جوری چون زیبا بود گذاشتید؟ (آن چایی‌هه خیلی کم‌کیفیت بود می‌‌خواستم چند بار بگویم خدمتتان...)
                        من بگیر نگیر دارم... این آواتار از زمانی که یادم می‌آید همه‌جا آواتارم بوده... ولی تصمیم بگیرم آواتارم تکراری نباشد دیگر می‌افتم به این کار که هر ماه آواتار جدید می‌گذارم...
                        من هم به نوبه‌ی خودم تمام شدن ماه محرم و صفر و حلول ماه ربیع‌الاول را خدمت همه‌ی دوستان بورسی بالاخص خودتان تبریک عرض می‌کنم. امیدوارم ماه پربرکتی باشد برایمان. به فضل خدا.
                        (برکت ==> پوووووووول/:.winksmiley02.:/)
                        ============================
                        چقدر جالب.
                        فشار ترک چاه.
                        این‌جور دانش‌ها خیلی به آدم می‌تواند کمک کند.
                        برای اینکه قوانین خدا یکی هستند. هم به این معنی که در جاهای مختلف یکسان عمل می‌کنند و هم اینکه به سوی وحدت می‌روند و در آخر می‌بینی از یکجا هستند و یک‌شکل هستند و یک‌ریشه هستند و شبیه هم هستند.
                        برای نمونه قانون گرانش... اینجا هم بادکنک من را به سمت زمین می‌کشاند و آنجا هم کره‌ی ماه را به سوی زمین می‌کشاند و نگه می‌دارد. (البته یک نفر ناآشنا شاید نداند این دو قدرت از یک خانواده و یکسان هستند...)
                        یا برای نمونه مانند اینکه یک راننده تاکسی یک چیزهایی از خودرویش یاد می‌گیرد و بعدا همان‌ها را در روابط اجتماعی‌اش (!) پیاده می‌کند و می‌بیند شباهت‌هایی هم وجود دارد و حتی کارایی هم دارد. (مثلا خودرو که جوش آورد نباید دیگر گاز داد... بایست رفت رادیات‌اش را میزان کرد... بعدا با همسرش که دعوایشان بالا می‌گیرد یک لحظه ول می‌کند و می‌رود ببیند خانمش از چه ناراحت شده و او از چه ناراحت شده... یک همچنین چیزهایی...)

حالا به نگر شما دارند در بورس فشار ترک چاه وارد می‌کنند آیا؟؟؟ /:.ohno-smiley.:/ laughingsmiley بعیداً بعیدا :-/:-?
                        یکی از چیزهایی که من یادم می‌آید از رشته‌های خارج از بورس دیده باشم و احساس می‌کنم در بورس هم دیده می‌شود جریان میرایی است:
                        https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C

به قول دوستان: توپ را هم زمین می‌اندازی یک مقدار بالا می‌آید.
                        در بورس به کرات می‌شود مشابه‌هایی برای این قانون یافت.

تصویر زیر را ببینیم:

گمان کنید قیمت یک نماد می‌خواهد به جایگاه واقعی خودش در جایی که با نقطه‌چین نشان داده شده برسد.
                        برخی نمادها یک‌باره به جایگاه خودشان می‌رسند و حتی از آن هم فراتر (بالاتر) می‌روند و به حالت حباب در می‌آیند و بعد حبابشان می‌ترکد و یک افت سنگین می‌کنند و این‌بار از جایگاه اصلی خودشان هم پایین‌تر می‌روند و دوباره یک عده بالا می‌برند و دوباره پایین و خلاصه اینکه مدام نوسان‌های شدیدی حول نقطه‌ی اصلی خودش (جایگاهی که باید در آن باشد) دارد... این رفتار دقیقا همان فرومیرایی‌ای است که در تصویر بالا نشان داده شده... (خودرویی‌ها یا نمادهای کوچک و بی‌بازیگر شاید نمونه‌ی خوبی باشند.)
                        یک‌سری دیگر هم هستند که شبیه آن نمودار فرامیرایی هستند. خیـــــــــــــــلی (زیادی) آهسته و پیوسته به سمت جایگاه خودشان حرکت می‌کنند... پیرمردی (لاک‌پشتی) و باحال... (شاید شبیه فارس و تاپیکو و از این جور نمادهای پدر مادر دار ولی سنگین...)

کاربرد این نمودار فقط برای این حالت نیست. باز هم در بورس یادم می‌آید مشابه‌هایی برای این حالات/قوانین پیدا کرده بودم.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                          .....
                          جناب سروش عزیز،
                          جستار جناب نوام را هر وقت توانستید یک نگاه بیاندازید... جاهای مختلفش را... هم آدم خوبی است و نوشته‌هایش به آدم روحیه‌ی خوب می‌دهد (به‌خصوص اینکه اخیرا از این سیستم‌های فکری شبیه برنامه‌ی راز هم استفاده و معرفی می‌کنند. خوب است.) و هم اینکه نکات بورسی خوبی در لابه‌لای نوشته‌های ایشان هست. (یک جستار هم دارند در همین بورسی که در آن کلی ویدیو و کتاب بارگزاری کرده‌اند... که البته من یک بار هم گمان کنم استفاده نکرده‌ام... چون کلا به کتاب بورسی کلا اعتقاد زیادی ندارم... بماند.)
                          اینجا:
                          http://forums.boursy.com/showthread.php?t=4013
                          حالا من حرفم چیست؟ ایشان معتقدند بازار همیشه یک حرف دارد... یک دیدگاه دارد...
                          مثلا چه؟ مثلا اینکه دیدگاه بازار سال گذشته این بود که نمادهایی که با تغییر قیمت ارز، رشد سود عالی دارد را شکار کند و بنیادی بخرد...
                          یک زمانی دیدگاه بازار این بود که تسعیر ارزی‌ها را بخرد...
                          یک زمانی افزایش سرمایه...
                          یک زمانی بازار پایه...

(حالا من به این موارد چیزهای دیگر هم بیافزایم که یک مقدار باز تر نگاه کنیم)
                          یک زمانی بازار رشد عالی دارد
                          یک زمانی دوست ندارد اصلا برود بالا...
                          یک زمانی بازار دست اکبرآقا است...
                          یک بار دست مافیا...
                          یک بار دست حقوقی‌های دولتی...
                          یک بار بازار ترس حملات داعش را دارد...
                          و...

به نگر شما دیدگاه اکنون بازار چیست؟ سخن بازار چیست؟ بازار دارد چه می‌گوید؟ سخنش چیست؟
                          (این را هر هفته بسنجیم و به‌روز رسانی کنیم... یا در جستار دفتر مشق یا در نبض بازار یا در تدبیر و امید... خیلی کار خوبی است... پنج‌شنبه جمعه دوستان و صاحب‌نگرها بیایند یک دیدگاه بیاورند ببینیم دیدگاه بازار و میل بازار چیست؟ حالش چطور است؟ حرفش چیست؟ خواسته‌اش چیست؟)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

جناب سروش عزیز،
                            جستار جناب نوام را هر وقت توانستید یک نگاه بیاندازید... جاهای مختلفش را... هم آدم خوبی است و نوشته‌هایش به آدم روحیه‌ی خوب می‌دهد (به‌خصوص اینکه اخیرا از این سیستم‌های فکری شبیه برنامه‌ی راز هم استفاده و معرفی می‌کنند. خوب است.) و هم اینکه نکات بورسی خوبی در لابه‌لای نوشته‌های ایشان هست. (یک جستار هم دارند در همین بورسی که در آن کلی ویدیو و کتاب بارگزاری کرده‌اند... که البته من یک بار هم گمان کنم استفاده نکرده‌ام... چون کلا به کتاب بورسی کلا اعتقاد زیادی ندارم... بماند.)
                            اینجا:
                            http://forums.boursy.com/showthread.php?t=4013
                            حالا من حرفم چیست؟ ایشان معتقدند بازار همیشه یک حرف دارد... یک دیدگاه دارد...
                            مثلا چه؟ مثلا اینکه دیدگاه بازار سال گذشته این بود که نمادهایی که با تغییر قیمت ارز، رشد سود عالی دارد را شکار کند و بنیادی بخرد...
                            یک زمانی دیدگاه بازار این بود که تسعیر ارزی‌ها را بخرد...
                            یک زمانی افزایش سرمایه...
                            یک زمانی بازار پایه...

(حالا من به این موارد چیزهای دیگر هم بیافزایم که یک مقدار باز تر نگاه کنیم)
                            یک زمانی بازار رشد عالی دارد
                            یک زمانی دوست ندارد اصلا برود بالا...
                            یک زمانی بازار دست اکبرآقا است...
                            یک بار دست مافیا...
                            یک بار دست حقوقی‌های دولتی...
                            یک بار بازار ترس حملات داعش را دارد...
                            و...

به نگر شما دیدگاه اکنون بازار چیست؟ سخن بازار چیست؟ بازار دارد چه می‌گوید؟ سخنش چیست؟
                            (این را هر هفته بسنجیم و به‌روز رسانی کنیم... یا در جستار دفتر مشق یا در نبض بازار یا در تدبیر و امید... خیلی کار خوبی است... پنج‌شنبه جمعه دوستان و صاحب‌نگرها بیایند یک دیدگاه بیاورند ببینیم دیدگاه بازار و میل بازار چیست؟ حالش چطور است؟ حرفش چیست؟ خواسته‌اش چیست؟)
                            منظورم دیدگاه آینده نیست‌ها!
                            همین‌اکنون.
                            خیلی کمک‌کننده است.
                            شاید برای بسیاری از دوستان توضیح واضحات به نگر برسد... ولی خیلی کمک‌کننده است.

مثلا بگوییم اکنون بازار روی گروه قند و شکر است.
                            به خاطر اینکه قرار است واردات ۴۲۰۰۰ ریالی را قطع کنند و از فردا اینها کلی سود می‌کنند... و به خاطر آن اینها اکنون دو هفته است که حالشان خوب است و از عموم بازار وضعشان بهتر است.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

نخ تسبیح
                              =====

(بیشتر اینها را برای خودم می‌نویسم.)
                              آدم نباید ذهنش هزار جا باشد.

من هزار بار به دوستان و خویشاوندانم گفته‌ام. خیلی‌ها گمان می‌کنند با دیدن اینستاگرام و تلگرام و تلویزیون و ... می‌توان چیزی آموخت...
                              نخ تسبیح ندارند.
                              شما یک عمر هم بنشینی پای یک کانال تلگرام آموزنده که در آن آشپزی یاد می‌دهند برابر یک ترم دانشگاه در رشته‌ی آشپزی هم نیست. نیست که نیست که نیست که نیست.
                              می‌بینی عمرت را داده‌ای... جایش یک ارزن هم کف دستت نیانداخته‌اند.
                              نخ تسبیح ندارند. تو نداری. یعنی تو هنگام پرداختن به آنها نداری. نخ تسبیح نداری. حالا هی دانه‌ی تسبیح جمع کن...

چیزی که من به آن همیشه تاکید دارم:
                              جمع‌بندی کن.
                              جمع‌بندی و نتیجه‌گیری بهترین کار دنیاست.
                              هر فصل (از هر کاری) را که تمام کردی ببندش.
                              با جمع‌بندی و چکیده‌نویسی و نتیجه‌گیری ببندش.
                              باز آغاز با نیت پایان (این پایان) برو جلو.

نرو یک ساعت کتاب آشپزی بخوان و بعد یک فیلم آموزش انگلیسی ببین و بعد یک چیز دیگر... برنامه‌بگذار... هر روز دو ساعت از ساعت فلان تا فلان می‌خواهم دوره‌های فلان آموزشی را در ارتباط با آشپزی ببینم و از نقطه‌ی الف به نقطه‌ی ب برسم. نقطه‌ی ب نقطه‌ی جمع‌بندی است. آنجا که رسیدی باید یک فرقی کرده باشی. یک چیزی گیرت آمده باشد. باید بتوانی دو غذای ساده (قورمه و قیمه) را به خوبی در آن نقطه بپزی.

در بورس: یک روز نرویم سراغ نموداری و یک روز بنیادی و یک روز برنامه‌نویسی و یک روز تابلوخوانی و یک روز این کانال و یک روز آن جستار و ...
                              از آغاز نقطه‌ی پایان فصل را مشخص کنیم. (فصل کاری، جمع‌بندی، نتیجه‌گیری.)
                              من می‌خواهم هر روز فلان مقدار روی فلان زمینه از این رشته زمان بگذارم و مثلا در زمینه‌ی الیوت به فلان مهارت برسم. که مثلا امواج جنبشی را چشم بسته در میانه‌ی راهشان تشخیص دهم و با آنها همراه شوم.

در زندگی: من می‌خواهم به فلان مقام برسم و استعدادهایم را می‌خواهم در زمینه‌ی رسیدن به آن نقطه به کار گیرم.

نخ تسبیح.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post

نگاه بازار

روی چه سهمای هست
                                جناب سروش عزیز،
                                از این نمودارها هم اگر بتوانید بسازید (و به ماها هم ارایه بدهید) خیلی خوب است ها...
                                جمع صف خریدها... جمع صف فروش‌ها... اختلاف اینها... در صنعت‌ها و در کل بازار... به ریال.
                                جمع‌زدن هفتگی اینها... این هم کار قشنگی می‌شود.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X