کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ماهی 50 درصد؟
سالی چند درصد میشه؟
توی کار عتیقه جات هست؟
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
۵۰ درصد؟
در ایران است این کار آیا؟
روی این کرهی خاکی است؟ آیا؟
اصلا ممکن است چنین چیزی؟
اگر پنجاه درصد جایی باشد حالا پنجاه نه... بیست هم باشد... من خودم پولم را ببرم تو آن کار.
روی کره خاکی رو خیلی باحال اومدین =))=))=)) جناب محمدحسین روی کره خاکی نیست.
روی کره ماه هست.
دوستم همون ایرانی ای هست که چند سال پیش رفت سفر بی بازگشت به کره ماه
حالا اونجا داره اینقد پول در میاره می فرسته واسه من تو بورس سرمایه گذاری می کنم =))=))
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
میشه سالی ۶۰۰ درصد.جل ااااااالخالق./.:blushsmiley:./.
اون وقت در بازار بورس سرمایه آورده و سودش شده ۳ درصد/:.winksmiley02.:/.
سلامش رو برسانید و بگویید سرمایه گذار خواست عده ای حاضرند.
شاید اسکناس چاپ میکنههههه
رویا خانم بپرس ببین شغل شریفشون چیههههه که ۵۰ درصد سود میکنن/:.yead.://.:blinksmiley.:/.پول بدیم دستش کار کنه واسمون
والا منم واسه پولای خودم بهش گفتم. ولی پولای خودش زیاده عامو...
میگه اونقد بازدهی ندارم که پول کس دیگه هم بزارم.
تازه پولای خودش همینجوری مونده و از این ور اونورش هر از گاهی می ریزه تو بورس =))
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
خب همیشه که بازارش نیست که.
یه مواقع خاصی از سال هست فک کنم.
الان اوکیه بازارش
اینم خودش کمتر از یک ساله وارد این کار شده.
خیلی کمتر از یک سال
البته داره نون مغزش و میخوره
خیلی خیلی باهوشه
به خاطر برنامه نویسی ای که اول انجام داده حالا داره نتیجه می گیره.
خب همیشه که بازارش نیست که.
یه مواقع خاصی از سال هست فک کنم.
الان اوکیه بازارش
اینم خودش کمتر از یک ساله وارد این کار شده.
خیلی کمتر از یک سال
البته داره نون مغزش و میخوره
خیلی خیلی باهوشه
به خاطر برنامه نویسی ای که اول انجام داده حالا داره نتیجه می گیره.
حتما هوش مصنوعی ساخته/.:blinksmiley.:/
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
میشه سالی ۶۰۰ درصد.جل ااااااالخالق./.:blushsmiley:./.
اون وقت در بازار بورس سرمایه آورده و سودش شده ۳ درصد/:.winksmiley02.:/.
سلامش رو برسانید و بگویید سرمایه گذار خواست عده ای حاضرند.
شاید اسکناس چاپ میکنههههه
پستم و پاک کنم. خوبیت نداره. حرف بدی زدم فک کنم. :))
خانم آزاد حواسم نبود تو سایتیم.
فک کردم دارم بهت مسیج میدم. =))
♦️هشدار: مراقب خبرهاي جعلي از پاسخ ايران به اقدام تروريستي باشيد
?از ظهر امروز در حالی که افکار عمومی به دلیل تأثر از به شهادت رساندن سردار سلیمانی توقع پاسخ مقتضی به این اقدام تروریستی را دارد، برخی کانالهای خبری مجهول الهویه اقدام به انتشار اکاذیبی عجیب از پاسخ موشکی ایران به این اقدام میکنند.
?این در حالی است که دستگاههای عالی امنیتی وعده پاسخ در زمان و مکان مناسب را داده اند و چنین اخبار دروغی که در سطح گسترده در حال پخش است، نتیجه ای جز ایجاد فضای کاذب جنگ در کشور و نگرانیهای بلاموضوع ندارد؛ نتیجه ای که مجاهدتهای رزمندگانی همچون سردار سلیمانی برای پیشگیری از آن بود./ جماران
@AkhbareFori
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
[ Video ]
سردار محسن رضایی: از دیشب تمام پایگاههای آمریکا را زیر نظر گرفتهایم و رزمندگان مقاومت از یمن تا سوریه و لبنان برای انتقام آماده شده اند/ البته مردم برای این انتقام سخت و فراموش نشدنی حوصله باید بکنند
#انتقام_سخت
@AkhbareFori
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
به قول یزدی ها ما بریم بخسبیم.
شب همگی دوستان بخیر
هر کی نفر آخر میره لطفا لامپا رو هم خاموش کنه. :))
منابع ملی به هدر نره.
در و پنجره ها رو هم محکم ببندین امشب یه وقت ترامپ نیاد تو. :))
با سلا م و درود
دوستان لطف دارن به بنده...
در مورد بازار که چشم انداز بلند مدت رو من صعودی میبینم..
و صد البته بستگی به استراتژی فردی داره...
برای نوسانگیر هر روز منفی یعنی نزولی بودن بازار و برای بلند مدتی اصلاح محسوب میشه...
برای من جریان نقدی ورودی در آینده شرکت مهمه...
چندین دروغ بزرگ در بازار وجود داره..
با نوسانگیری میشه پول درآودی و شاخص کل!!!
در مورد خبر دیروز هم من تا ساعت 2 بعداز ظهر چیزی نمیدونستم!!!
یکی از دوستان زنگ زد روز جمعه و گفت اخبار رو دید و من هم گفتم که نه اخبار نگاه میکنم و نه تلویزیون میبینم!!
تازه ساعت 2 متوجه اتفاقات شدم و برای اولین بار در این چند سال روز جمعه نت خریدم!!!
متاسفانه تریدرها نقش خبر و اتفاقات رو خیلی بولد میکنند در روندها...
یادومون نره رسانه کاملا در جهت منفعت یک سری آدم درا هعمل میکنه و میشه با حذف رسانه به صورت گسترده یا محدود کردن اون به روزی یک ساعت کلی از سوگیری های ذهنی فاصله گرفت...
من قول میدم این اتفاقات رو در دوهفته دیگه حتی کسی به یاد هم نیاره تاثیراتش رو!!!
اتفاقات از اول اومدن و میرن و پول همواره در حال تولیده...
شهادت سردار مذاکره با امریکا رو برای همیشه منتفی کرد و همه میدونیم این باعث رونق شرکت بورسی.
بحث جنگ هم اصلا این جور نیست جنگ ایران و امریکا باشه غیر مستقیم خواهد بود تا منافع ملی هم حفظ بشه...از طرفی وحدت کشور های همسایه بازم به نفع شرکت های بورسیه...
به سری افراد از روی هیجان میفروشند و خارج میشن و دوباره میان/:.rolleyessmileyani
به نظرم رونق بورس شدید تر از قبل ادامه داره
نظر