کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با درود
بنظرم اونهایی که هیجانی و نه از روی برنامه امروز و فردا در یک سری سهم ها فروختن..اشتباه کردن...
خودم خواستم چیزی نخرم ولی دیدم تابلو کمنگنز قوی ظاهر شد یک پله از صف فروش برداشتم!!!
ببینیم نتیجه چی میشه
به نظر میاد قیمت ۱۳۴۰۰ تومنی دلار که توسط سایت شبکه اطلاع رسانی طلا و ارز گذاشته شده است با بازار الان بورس تناسب ندارد . اگر واقعا قیمت دلار الان تو بازار آزاد ۱۳۴۰۰ است شک نکنید که این صفهای فروش هیجانی است و البته بخشی هم ساختگی توسط حقوقی هاست تا فردا و پس فردا در منفی و پایین تر جمع کنند .
دوستان یه سوال
من سبد دوستم رو گذاشتم واسه فروش
بعد یکی از سهامش صف فروشش جمع شده.
حواسم نبوده الان یهویی دیدم
اما فروش نرفته. مگه همچین چیزی هم ممکنه؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
دوستان یه سوال
من سبد دوستم رو گذاشتم واسه فروش
بعد یکی از سهامش صف فروشش جمع شده.
حواسم نبوده الان یهویی دیدم
اما فروش نرفته. مگه همچین چیزی هم ممکنه؟؟؟
اگر تو صف فروش بودید و صف فروش جمع شده حتما بایستی سهم شما هم فروش می رفته !
خیر انلاینت را دوباره بروز رسانی کن باید فروش رفته باشه یاقیمت فروشت راچک کن اشتباه نذاشتی همچین چیزی غیرممکنه
نمی دونم واقعا چی شده. ولی خدا رو شکر می کنم که فروش نرفته. چون چهارشنبه واسش خریده بودم و الانداشتم با 5 درصد ضرر می فروختم.
که یهو دیدم صفش جمع شده.
حالا هر چی هم رفرش می کنم سهمه تو دارایی هام هست.
نمی دونم چی شده واقعا
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نمی دونم واقعا چی شده. ولی خدا رو شکر می کنم که فروش نرفته. چون چهارشنبه واسش خریده بودم و الانداشتم با 5 درصد ضرر می فروختم.
که یهو دیدم صفش جمع شده.
حالا هر چی هم رفرش می کنم سهمه تو دارایی هام هست.
نمی دونم چی شده واقعا
ليست معاملات روزانه را نگاه كنيد خيلي مواقع سهم فروش رفته ولي تا روز بعد هنوز پورتفو نشونش ميده
نظر