دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    ان‌شاءالله...
    ان‌شاءالله که ما کتاب چگونه ده میلیارد دلار در بورس ایران در آوردم شما را از بازار تهیه کنیم و بخوانیم.
    @};-

مهم هم همت است... همت که باشد آدم را به همه چیز می‌رساند...

اکنون که این را گفتم... نقل قول می‌کنم از یکی از سخنرانی‌های مذهبی که گوش می‌کردم... می‌گفت یک بنده‌خدایی تازه آمده بوده حوزه... هر چقدر کتاب می‌خوانده می‌دیده هیچ چیز نمی‌فهمد... خلاصه‌اش کنم: این‌قدر تلاش کرده و پشت‌کار به خرج داده (البته با توسل و ایمان به غیب) که نه تنها آن کتابی که صد بار خوانده بود و نفهمیده بود را فهمیده... بلکه به تدریج به یکی از درس‌خوانده‌ها و داشن‌آموختگان ارشد و باهوش‌ها و حتی نوابغ دوران خودش تبدیل شده!
    یعنی همت حتی می‌تواند میزان هوش یک فرد را هم افزایش دهد! چیزی که خیلی عجیب است... باقی چیزها هم که در برابر این هوش چیزی نیستند و قطعا به فضل خدا به دست می‌آیند.

مرسییییییییییییی یه دنیا ...... انشاء الله... واسه شما هم همینطور. .. البته شاید شما در آورده باشید ده میلیارد و :)/:.tonguesmiley:./

اره دقیقا... یه برزگی میگن واسه موفقیت سه چیز لازم است: پشتکار و پشتکار و پشتکار
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

اول سلام
      دوم عذر میخوام که وسط بحثتان پریدم
      رویا خانم فکر نمی کنید که بایست یه استاد انتخاب کنید و از فرمولهای آن یکی استفاده کنید
      اینطوری که دوره همه اساتید میرید قاطی پاتی نمیشه؟
      حتی در مورد کتابهای انگیزشی
      درسته که مبدا و مقصد یکی هست
      ولی فاصله رسیدن و طی شده در این دو مقطع و مسیری که بایست پیموده بشود.آدم را گیج نمی کند؟
      که بخواهیم از چندین نفر کتاب بخوانیم و دوره چند استاد شرکت کنیم؟
      به نظر شما کتاب آموزشی بهتر هست یا کتاب داستانی انگیزشی؟
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

قابل توجه جناب سروش عزیز.
        یکی از چیزهای غیر بورسی‌ای که (در راهنمایی/هنرستان) من آموختم بحث پسماند بود. پسماند انرژی.
        روی فهم نمودار خیلی کمک می‌کند...
        همین‌جور قضیه‌ی اصطکاک و دیگر مسائل حرکت مانند شتاب و سرعت و جابه‌جایی و نیرو و...
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
          اول سلام
          دوم عذر میخوام که وسط بحثتان پریدم
          رویا خانم فکر نمی کنید که بایست یه استاد انتخاب کنید و از فرمولهای آن یکی استفاده کنید
          اینطوری که دوره همه اساتید میرید قاطی پاتی نمیشه؟
          حتی در مورد کتابهای انگیزشی
          درسته که مبدا و مقصد یکی هست
          ولی فاصله رسیدن و طی شده در این دو مقطع و مسیری که بایست پیموده بشود.آدم را گیج نمی کند؟
          که بخواهیم از چندین نفر کتاب بخوانیم و دوره چند استاد شرکت کنیم؟
          به نظر شما کتاب آموزشی بهتر هست یا کتاب داستانی انگیزشی؟
          سلام جناب کریس. خوشحال میشم که توی بحثمون شرکت کنید. خب شما کاملا درست میگید. اینکه آدم خودش رو توی این چیزا غرق کنه هم خوب نیست. اما من خودم رو غرق نکردم. تقریبا مطالعاتم در یک زمینه هستند. آنچه برای موفقیت و رسیدن انسان به کمال نیاز هست. دوره هایی که شرکت کردم برای برطرف شدن نقاط ضعفم بوده. مثلا من کارگاه اعتماد به نفس و رفع خجولی رو رفتم برای افزایش اعتماد به نفسم و از بین رفتن ترسم از صحبت کردن در جمع. که واقعا تاثیرش خیلی عالی بود. ما اونجا حتی صدای حیوانات رو هم درآوردیم. هر دیوونه بازی ای که ممکنه درآوردیم و با کودک درونمون ارتباط بهتری برقرار کردیم. حتی منی که استرس صحبت کردن در جمع رو داشتم آخر کارگاه دکلمه خوندم (یه شعر ) و استاد همزمان باهاش گیتار زد و خیلی جالب بود که گفت به به چه استعدادهایی داریم. و بعدها چندین و چند نفر از دوستان من بهم گفتند که صدای گرم و زیبا و آرامش بخشی دارم و حتی بهم گفتند برم گوینده ی رادیو بشم که البته راهش و بلد نبودم... در کل میخوام بگم این دوره ها من و بیشتر و بیشتر به خودم می شناسونن. دوره ی کارشناس جذب که یه تغییرات بزرگی توی زندگیم به وجود آورد و الان حس می کنم هنوز نقاط ضعفی دارم که باید برطرف بشه. چون میخوام خیلی قوی باشم.
          در مورد سوال اخرتون بنظرم هر دو لازم هست. هم آموزشی و هم انگیزشی و هر کدوم به تنهایی کافی نیست. انگیزشی خالی خالی هم آدم رو تبدیل به یه آدم هیچی ندونه خوشحال میکنه. آموزشی به تنهایی هم خشکه. هر دو لازمه.
          و اینکه فرمودید از چندین نفر نیاموریم کاملا درسته. ما باید حواسمان باشه از کی یاد میگیریم. من جذب و از استاد شریفی، هوش مالی و مدیریت مالی و کسب و کار رو ترجیح میدم از استاد تیموری یاد بگیرم. ان ال پی هم که ابرمرد ان ال پی ایران استاد فرشید پاکذات هستن. . .
          و در آینده اگه لازم شد... در مورد همسر داری از خانم پریسا نصری خوشم میاد که بخونم و یاد بگیرم. البته از آرایش زیادش و ناخن هایه همیشه مدیکور شده و لاک دارش خوشم نمیاد. نمیدونم با این ناخن هاش نمازش قبوله یا نه و اینکه اصن نماز میخونه یا نه....
          خدایا من و ببخش بخاطر قضاوتم....
          خوب دارم تبلیغ شون رو هم می کنماااا .... دلشونم بخواد
          آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/11/01, 01:41.

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
            سلام جناب کریس. خوشحال میشم که توی بحثمون شرکت کنید. خب شما کاملا درست میگید. اینکه آدم خودش رو توی این چیزا غرق کنه هم خوب نیست. اما من خودم رو غرق نکردم. تقریبا مطالعاتم در یک زمینه هستند. آنچه برای موفقیت و رسیدن انسان به کمال نیاز هست. دوره هایی که شرکت کردم برای برطرف شدن نقاط ضعفم بوده. مثلا من کارگاه اعتماد به نفس و رفع خجولی رو رفتم برای افزایش اعتماد به نفسم و از بین رفتن ترسم از صحبت کردن در جمع. که واقعا تاثیرش خیلی عالی بود. ما اونجا حتی صدای حیوانات رو هم درآوردیم. هر دیوونه بازی ای که ممکنه درآوردیم و با کودک درونمون ارتباط بهتری برقرار کردیم. حتی منی که استرس صحبت کردن در جمع رو داشتم آخر کارگاه دکلمه خوندم (یه شعر ) و استاد همزمان باهاش گیتار زد و خیلی جالب بود که گفت به به چه استعدادهایی داریم. و بعدها چندین و چند نفر از دوستان من بهم گفتند که صدای گرم و زیبا و آرامش بخشی دارم و حتی بهم گفتند برم گوینده ی رادیو بشم که البته راهش و بلد نبودم... در کل میخوام بگم این دوره ها من و بیشتر و بیشتر به خودم می شناسونن. دوره ی کارشناس جذب که یه تغییرات بزرگی توی زندگیم به وجود آورد و الان حس می کنم هنوز نقاط ضعفی دارم که باید برطرف بشه. چون میخوام خیلی قوی باشم.
            در مورد سوال اخرتون بنظرم هر دو لازم هست. هم آموزشی و هم انگیزشی و هر کدوم به تنهایی کافی نیست. انگیزشی خالی خالی هم آدم رو تبدیل به یه آدم هیچی ندونه خوشحال میکنه. آموزشی به تنهایی هم خشکه. هر دو لازمه.
            و اینکه فرمودید از چندین نفر نیاموریم کاملا درسته. ما باید حواسمان باشه از کی یاد میگیریم. من جذب و از استاد شریفی، هوش مالی و مدیریت مالی و کسب و کار رو ترجیح میدم از استاد تیموری یاد بگیرم. ان ال پی هم که ابرمرد ان ال پی ایران استاد فرشید پاکذات هستن. . .
            و در آینده اگه لازم شد... در مورد همسر داری از خانم پریسا نصری خوشم میاد که بخونم و یاد بگیرم. البته از آرایش زیادش و ناخن هایه همیشه مدیکور شده و لاک دارش خوشم نمیاد. نمیدونم با این ناخن هاش نمازش قبوله یا نه و اینکه اصن نماز میخونه یا نه....
            خدایا من و ببخش بخاطر قضاوتم....
            خوب دارم تبلیغ شون رو هم می کنماااا .... دلشونم بخواد
            راستش اینجور سمینارها اصلا نرفتم
            شکر خدا شهرتان بزرگ هست هر جور استادی میاد شهر ما هم فوق فوقش سالی یه بار یه پهلوانی میاد که میریم میمون و مارش را می بینیم/:.yead.:/
            دوره سمینار دکتر شاهین فرهنگ را هم دوره موفقیت و هم ازدواج موفق را صوتی گوش دادم(مورد ازدواج موفق را به آقا محمد حسین تاکید می کنم حتما گوش بده/:.winksmiley02.:/)
            همه اساتید تاکیدشان بر ضمیر ناخودآگاه و تصویرسازی ذهنی و جملات تاکیدی مثبت هست..که اینها در کتابها هم موجود هست.
            خلاصه کلام منم آنقدر خواندم و خواندم دریغ از یک جو عمل
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

شکر خدا شهرتان بزرگ هست هر جور استادی میاد شهر ما هم فوق فوقش سالی یه بار یه پهلوانی میاد که میریم میمون و مارش را می بینیم/:.yead.:/
              دوره سمینار دکتر شاهین فرهنگ را هم دوره موفقیت و هم ازدواج موفق را صوتی گوش دادم(مورد ازدواج موفق را به آقا محمد حسین تاکید می کنم حتما گوش بده/:.winksmiley02.:/)
              همه اساتید تاکیدشان بر ضمیر ناخودآگاه و تصویرسازی ذهنی و جملات تاکیدی مثبت هست..که اینها در کتابها هم موجود هست.
              شاهین فرهنگ که...
              عزیز دل من است...
              /:.Heart.:/
              گوش کرده‌ام‌اش.

==============

اکنون یاد یک تکه از جلسه‌اش افتادم...
              می‌گفت از آن بنده‌خدایی که یک نامه نوشته بود به خدا...
              که من فلان می‌خواهم و بهمان می‌خواهم و...
              بعد هم گذاشته بودش در جرز یک دیوار...
              که بعدا از قضا خدا همان را (به وسیله‌ی پادشاهی که آن را پیدا کرده بود) می‌گذارد توی کاسه‌اش...
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

استاد شاهین فرهنگ همون هستن که در مورد تاثیر کلام بر مولکول های آب هم صحبت کردن؟؟؟ اصفهان که بودم دانشگاه دعوتش کرده بود اومدن برامون سخنرانی کردن. در مورد همین موضوعی که گفتم که دانشمندان ژاپنی فک کنم روش تحقیق کرده بودن. فوق العاده عالی بود...

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

استاد شاهین فرهنگ همون هستن که در مورد تاثیر کلام بر مولکول های آب هم صحبت کردن؟؟؟ اصفهان که بودم دانشگاه دعوتش کرده بود اومدن برامون سخنرانی کردن. در مورد همین موضوعی که گفتم که دانشمندان ژاپنی فک کنم روش تحقیق کرده بودن. فوق العاده عالی بود...
                  قسمت شعور آب بود ]یه مرد کچل بود)
                  حتی در راز 2(فراسوی راز)هم به کار برده شد
                  اما نمی دانم بعدا چی شد که کلا موضوع را رد کردند و گفتند که چنین موضاعتی صحت ندارد و دکتر ایموتو دروغ میگه(الله اعلم)
                  البته اگر واقعیت داشته باشد خیلی خوبه چون 70 درصد وزن بدن انسان از آب تشکیل شده

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

در ضمن همه اینهایی که گفتید (عبارات تاکیدی ، تجسم و ... ) بیس و پایه هستند. اما رازهای اصلی چیزهای دیگری هستند. مهم ترینش شکرگزاری و توکل و حسن ظن و پاکسازی هست.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

به خدا...
                      چقدر بدم می‌آید از این...
                      که تازگی‌ها (تازگی‌ها که نه... چند سال است) افتاده سر زبان‌ها...
                      بابا تاثیر مولکول‌های آب چیست دیگر؟
                      اه اه اه اه اه
                      /:.hmmsmiley.:/

یک جوری هم همه برای هم تعریف می کنند که انگار معجزه شده!
                      حالا پس فردا که یک صدای دیگر بگذارند آنجا و مولکول‌های یخ شکل زیباتری پیدا کند حتما می‌گویند آن بهتر است!

آخر این چه دلایلی است؟
                      برخی آدم‌های درست و حسابی هم این حرف‌ها را می‌زنند (در سخنرانی‌های‌شان) بیشتر کفر من در می‌آید...
                      /:.nono.:/
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

قسمت شعور آب بود ]یه مرد کچل بود)
                        حتی در راز 2(فراسوی راز)هم به کار برده شد
                        اما نمی دانم بعدا چی شد که کلا موضوع را رد کردند و گفتند که چنین موضاعتی صحت ندارد و دکتر ایموتو دروغ میگه(الله اعلم)
                        البته اگر واقعیت داشته باشد خیلی خوبه چون 70 درصد وزن بدن انسان از آب تشکیل شده
                        هر کی گفته دروغه واسه خودش گفته توی قرآن هم اومده. ایه اش الان توی ذهنم نیست. پیدا میکنم بهتون میگم. اما تو همه ادیان اومده. عیسی مسیح میگه از کلام تو به تو حکم خواهد شد.

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

به خدا...
                          اه اه اه اه اه

حالا پس فردا که یک صدای دیگر بگذارند آنجا و مولکول‌های یخ شکل زیباتری پیدا کند حتما می‌گویند آن بهتر است!

آخر این چه دلایلی است؟
                          برخی آدم‌های درست و حسابی هم این حرف‌ها را می‌زنند (در سخنرانی‌های‌شان) بیشتر کفر من در می‌آید...
                          جناب محمد حسین یعنی شما کلا مولکولهای آب را قبول نمی کنید
                          .................................................. ...........................
                          درآزمایش‌های ایموتو آب داخل لیوان را در معرض کلمات و تصاویر و موزیک‌های مختلف قرار می‌دهند سپس آب را منجمد کرده و زیبایی‌شناسی کریستال‌های بدست آمده را با عکاسی میکروسکوپیک بررسی می‌کنند.

منتقدان کارهای ایموتو را به دلایل مختلفی مورد نقد قرار داده‌اند. نبود کنترل‌های آزمایشی کافی، اینکه ایموتو جزئیات نتایج خود را به اندازهٔ کافی در اختیار جوامع علمی قرار نمی‌دهد، و همچنین آزمایش‌ها بگونه‌ای انجام می‌شوند که که احتمال خطای انسانی را بالا می‌برند. خطای انسانی که می‌تواند نتایج او را تحت تأثیر قرار دهند.

در همهٔ کارهای گروه ایموتو، خلاقیت عکاسان نکته‌ای است که از کیفیت آزمایش برجسته تر است. ایموتو اعلام می‌کند که دانشمند نیست و از عکاسان خواسته شده که زیباترین عکسی که می‌توانند را بگیرند.

در سال ۲۰۰۳ جیمز رندی به طور عمومی اعلام کرد که حاضر است یک میلیون دلار به ایموتو جایزه بدهد، اگر آزمایش‌های او بتواند دوباره نتایج را در یک مطالعهٔ آزمایش کور بازتولید کند.[نیازمند منبع]

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

به خدا...
                            اه اه اه اه اه

آخر این چه دلایلی است؟
                            چرا آخه ؟؟؟ جناب محمد حسین چرا؟؟؟ تاثیر کلام خیلی قویه. روی تک تک مولکولهای هستی نه فقط مولکولهای اب. همه ما از انرژی هستیم. همه چیز از انرژی هست. کوچکترین ذره ی جسم طبق نظریه استرینگ فیزیک کوانتوم ریسمان یا استرینگ هست. یه ریسمانی که در حال ارتعاش هست و یه موجی رو تشکیل میده که در اثر ارتعاش زیاد و فرکانس بالا اون موج تبدیل به یه دیوار محکم میشه که دست هم از توش رد نمیشه. و بصورت جسم دیده میشه. توی قرآن هم اومده کوهها رو میبینی و می پنداری ثابت هستند اما مانند ابر در حرکتند. این اشاره به نظریه استرینگ میکنه که الان دارن دانشمندان روش تحقیق می کنن. طبیعی هست که انرژی ها روی هم تاثیر میزارن. حالا زیبایی و زشتی مولکولهای اب و نمیدونم اما یه گیاه هم وقتی باهاش حرف میزنی و بهش انرژی میدی زودتر رشد می کنه.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

جناب محمد حسین یعنی شما کلا مولکولهای آب را قبول نمی کنید
                              .................................................. ...........................
                              درآزمایش‌های ایموتو آب داخل لیوان را در معرض کلمات و تصاویر و موزیک‌های مختلف قرار می‌دهند سپس آب را منجمد کرده و زیبایی‌شناسی کریستال‌های بدست آمده را با عکاسی میکروسکوپیک بررسی می‌کنند.

منتقدان کارهای ایموتو را به دلایل مختلفی مورد نقد قرار داده‌اند. نبود کنترل‌های آزمایشی کافی، اینکه ایموتو جزئیات نتایج خود را به اندازهٔ کافی در اختیار جوامع علمی قرار نمی‌دهد، و همچنین آزمایش‌ها بگونه‌ای انجام می‌شوند که که احتمال خطای انسانی را بالا می‌برند. خطای انسانی که می‌تواند نتایج او را تحت تأثیر قرار دهند.

در همهٔ کارهای گروه ایموتو، خلاقیت عکاسان نکته‌ای است که از کیفیت آزمایش برجسته تر است. ایموتو اعلام می‌کند که دانشمند نیست و از عکاسان خواسته شده که زیباترین عکسی که می‌توانند را بگیرند.

در سال ۲۰۰۳ جیمز رندی به طور عمومی اعلام کرد که حاضر است یک میلیون دلار به ایموتو جایزه بدهد، اگر آزمایش‌های او بتواند دوباره نتایج را در یک مطالعهٔ آزمایش کور بازتولید کند.[نیازمند منبع]
                              سلام.
                              صد البته که نه!
                              اول اینکه هر دانه‌ی برف (یخ/آب) یک شکل منحصر به فرد دارد! هر دانه!
                              یعنی دقیقا همان‌گونه که شیارهای انگشت انسان‌ها منحصر به فرد است دانه‌های برف هم هنگام تشکیل اشکال منحصر به فرد و زیبایی به خودشان می‌گیرند.
                              یکی زیبا. یکی زشت.
                              هر دو هم از یک ابر می‌آیند و بر یک زمین می‌نشینند.
                              این یک.

بعد اینکه شما به صوت به شکل ارتعاشات مکانیکی کوچک نگاه کنید.
                              یک بلور/کریستال یخ که می‌خواهد شکل بگیرد طبیعی است اگر کنارش یک آهنگ راک/جاز/هوی‌متال با دوپس دوپس آزار دهنده و صداهای غیر گوش‌نواز و آزار دهنده (بخوانید ارتعاشات غیر هارمونیک) بگذارند احتمالا آن چیزی که تشکیل می‌دهد هم هارمونیک و هم‌گون نخواهد بود!

حالا صدای قرآن و نیایش شاید به این امر کمک کرده باشد. به خاطر اینکه طرف (قاری) قرآن را زیبا و ملایم و با صوت زیبا (بخوانید هارمونیک) تلاوت کرده. یا اصلا به حالت تصادفی آن برف زیبا شده یا اینکه به خاطر این ارتعاشات.
                              اصلا این چه اهمیتی دارد؟

حالا فردا اگر یک آهنگ زیبای ملایم و هارمونیک و با بسامد مناسب گذاشتند و شکل بهتری درآمد و محتویات شعری آن آهنگ هم دقیقا صد و هشتاد درجه مخالف اسلام بود چه؟ بگوییم حالا قرآن بد شد؟ بگوییم چرت و پرت‌ها درست است که دارد تاثیر می‌گذارد؟

اصلا اهمیت ندارد به نگر من.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• کریس گاردنر
                                ستاره‌دار (۱۰)
                                • Jan 2013
                                • 2905

چرا آخه ؟؟؟ جناب محمد حسین چرا؟؟؟ تاثیر کلام خیلی قویه. روی تک تک مولکولهای هستی نه فقط مولکولهای اب. همه ما از انرژی هستیم. همه چیز از انرژی هست. کوچکترین ذره ی جسم طبق نظریه استرینگ فیزیک کوانتوم ریسمان یا استرینگ هست. یه ریسمانی که در حال ارتعاش هست و یه موجی رو تشکیل میده که در اثر ارتعاش زیاد و فرکانس بالا اون موج تبدیل به یه دیوار محکم میشه که دست هم از توش رد نمیشه. و بصورت جسم دیده میشه. توی قرآن هم اومده کوهها رو میبینی و می پنداری ثابت هستند اما مانند ابر در حرکتند. این اشاره به نظریه استرینگ میکنه که الان دارن دانشمندان روش تحقیق می کنن. طبیعی هست که انرژی ها روی هم تاثیر میزارن. حالا زیبایی و زشتی مولکولهای اب و نمیدونم اما یه گیاه هم وقتی باهاش حرف میزنی و بهش انرژی میدی زودتر رشد می کنه.
                                خواهر من
                                نظریه استرینگ فعلا نظریه هست و هنوز ثابت نشده
                                اینکه یکی بیاد این نظریه با با دو آیه قرآن بچسبونه به خدا و چیزی ازش در بیاره که نمی شه
                                نظریه باید ثابت بشه بعد..
                                منم قبول دارم هر چیزی را بخواهیم و از ته دل باشد این افکار به صورت بالفعل در میاد..ولی نه اینکه چیزهای ثابت نشده و تفسیر قرآن به نفع خود یک چیزی ازش در بیاریم
                                کلا هر چیزی ساده باشد تفهیمش هم راحت تر هست

نظر

در حال کار...
                                X