دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3237

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

اطمینان‌ داشته باشید ایران وارد جنگ نظامی با آمریکا نخواهد شد ضمن اینکه آمریکا هم اون هیولایی که بعضی ها فکر می کنند نیست از بعد از تهدیدات نصراله اگه دقت کرده باشید دیگه لحن ترامپ و بقیه سران آمریکا عوض شده.
    قبل از این سخنرانی نصرالله آمریکایی ها تهدیدات زشتی می کردند ولی از اون زمان به بعد دیگه لحنشون عوض شده و دنبال این هستند که ماجرا به شکل آبرومندانه تمام بشه. این چیزایی هم که میگن و نیمچه شاخ و شانه های بعد از سخنرانی نصرالله بیشتر واسه خالی نماندن عریضه است.
    Honesty is the best policy

نظر

• نیکا
      ستاره‌دار (۲)
      • Nov 2011
      • 2117

سلام تقریبا برجام بانتها رسید یک ریزش درراه خواهدبود ولی پول درشت هدف دیگری دارد ؟؟؟؟

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Post
        سلام
        جناب محمد حسین
        تشکر بابت تحلیلها و وقتی که میگذارین
        برادر شما نفست از جای گرم بلند میشه
        تنش سیاسی یعنی جهش دلار و گرانی و حتی قحطی
        البته اقشار متوسط به بالا زیاد آسیبی نمیبینن
        ولی اقشار ضعیف که همین الان در حال له شدن هستن نابود میشن.صحبت 100 نفر و 1000 نفر و 10000 نفرم نیست تنش سیاسی و گرانی ارز و..دودش به چشم میلیونها ایرانی فقیر میره شما چه جوابی برای اونها داری؟
        خیلی دغدغه معنویت داری و انگیزه های الهی داری بفرما از خودتون مایه بزارین.اصلا بورس و کار و زندگیتو رها کن برو دنبال تحقق آرمانهای الهی و انتقام خون سردار سلیمانی.
        من که شما را مجبور نکردم که! این‌جور می‌فرمایید «خیلی دغدغه‌ی معنویت داری...»
        ===============================
        من نگفتم
        خودم از این جنبه انتقادی که کردم مبرا هستم.
        در اصل هم برای
        خودم نوشتم!
        من خودم شاید در عمل خیلی نقص داشته باشم. ولی یک خصوصیت خوبی دارم که اگر کاری درست باشد «می‌گویم» درست است. به خودم دروغ نمی‌گویم. دست کم به خودم دروغ نمی‌گویم. اگر یک جایی از روی
        ترس کاری کردم نمی‌آیم برایش دلیلی بسازم (مثل دفاع از حقوق مردم!) که خودم می‌دانم اصل نیست. اصالت ندارد. واقعیت را می‌گویم. دست کم به خودم. نمی‌گویم به خاطر اقشار آسیب‌پذیر... نمی‌گویم به خاطر خدا (!)... نمی‌گویم کار منطقی بود... واقعیتش را دست کم به خودم می‌گویم.
        شما مطمئنی اگر کوتاه بیایی وضع دنیایت بهتر می‌شود؟ نمونه‌های دیگری که در ذهن خودت داری همه می‌گویند وضع بهتر می‌شود؟ من پهلوی و بن‌علی و حسنی‌مبارک را نمی‌گویم...
        (حالا یک نفر ممکن است بگوید
        صدام و داعش و القاعده و قذافی و ... از زیر بلیت آمریکا می‌خواستند خارج بشوند که آن‌جور شدند... که می‌دانیم این‌گونه نبوده و همان آمریکا خودش اینها را برد به آن سو...)
        همین اکنون
        بن‌سلمان پیش چشمان ماست. بزرگترین صادر کننده‌ی نفت جهان. آیا با همراهی با آمریکا وضعش بهتر شد؟ (هم خودش و هم کشورش) آیا صندوق ذخیره ارزی‌شان دو برابر شد و مردمش مرفه‌تر شدند؟ (اگر نفتش تمام شده بود سر قضیه‌ی همین خاشق‌چی به نگر شما ولش می‌کردند؟ خودشان نمی‌آمدند با دستان خودشان خفه‌اش کنند؟؟؟؟) اصلا با همین نفت... ان‌شاءالله هم شما زنده و هم ما زنده... ببینیم عاقبت خودش و کشورش و مردمش چه می‌شود... ببینیم صندوق ذخیره ارزی‌شان چه می‌شود و اینکه آیا می‌توانند رفاه‌شان را بیشتر از گذشته کنند یا نه. آیا بودجه و صندوقشان بزرگتر می‌شود یا نه؟ ببینیم همین‌جور مجبور می‌شوند به آمریکا باج‌های بیشتر و امتیازهای بیشتر بدهند یا نه؟ ببینیم همین‌جور آمریکا هر بار امتیازهای بیشتر و توافقات بیشتر ازشان مطالبه می‌کند یا نه؟ و اگر یک بار به آمریکا نه گفت و نخواست آخرین قطرات شیر را بدهد وضعش چه می‌شود...

اصلا این را هم اگر رها کنیم...
        آقای
        روحانی... از زمانی که رفت دنبال کدخدا... و حرف از سازش زد وضع ما را بهتر کرد؟ یا نه؟ کم نیستند کسانی که این روزها دارند می‌گویند بابا صد رحمت به همان احمدی‌نژاد! هر چند کارهای بدون فکر زیاد می‌کرد و بسیاری از تصمیمات اقتصادی‌اش اشتباه بود ولی باز وضع اقتصادی‌مان به این بدی نبود. یعنی اکنون هم رفته‌ایم دنبال کدخدا و هم وضعمان بهتر نشده.
        (!!!)

ببینید...
        پیش‌فرض شما این است که اگر «دغدغه معنویت» را بدهیم «پول» حتما می‌آید. ولی اگر هم این را دادیم و هم آن نیامد چه؟
        اگر رفتیم دنبال کدخدا و چندین سال خواستیم با او مذاکره کنیم و آخر با هم توافق هم کردیم و آمدند امضاء هم کردند ولی دو روز بعد گفتند شما روح برجام را نقص کرده‌اید و حالا باید به غیر از هسته‌ای در مورد چیزهای دیگر هم گفتگو کنیم چه؟
        بسیاری از ما گمان می‌کردیم اگر هسته‌ای برود نان حتما می‌آید...
        اگر هم هسته‌ای رفت و هم نان چه؟ اگر هم عزت رفت و هم پول آن وقت چه؟ (حالا آن اقشار آسیب‌پذیر که... معلوم است حرف است... هم من می‌دانم و هم شما... ولی اگر هم حرف نباشد: اگر هم هسته‌ای رفت و هم همان اقشار آسیب‌پذیر خدای‌نکرده آسیب‌پذیرتر شدند چه؟؟؟) همچنین حالتی امکان ندارد اتفاق بیافتد؟
        نیافتاده؟؟؟
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/01/06, 20:17.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          من که شما را مجبور نکردم که! این‌جور می‌فرمایید «خیلی دغدغه‌ی معنویت داری...»
          من نگفتم
          خودم از این جنبه انتقادی که کردم مبرا هستم.
          در اصل هم برای
          خودم نوشتم!
          من خودم شاید در عمل خیلی نقص داشته باشم. ولی یک خصوصیت خوبی دارم که اگر کاری درست باشد «می‌گویم» درست است. به خودم دروغ نمی‌گویم. دست کم به خودم دروغ نمی‌گویم. اگر یک جایی از روی
          ترس کاری کردم نمی‌آیم برایش دلیلی بسازم (مثل دفاع از حقوق مردم!) که خودم می‌دانم اصل نیست. اصالت ندارد. واقعیت را می‌گویم. دست کم به خودم. نمی‌گویم به خاطر اقشار آسیب‌پذیر... نمی‌گویم به خاطر خدا (!)... نمی‌گویم کار منطقی بود... واقعیتش را دست کم به خودم می‌گویم.
          شما مطمئنی اگر کوتاه بیایی وضع دنیایت بهتر می‌شود؟ نمونه‌های دیگری که در ذهن خودت داری همه می‌گویند وضع بهتر می‌شود؟ من و پهلوی و بن‌علی و حسنی‌مبارک را نمی‌گویم...
          (حالا یک نفر ممکن است بگوید
          صدام و داعش و القاعده و قذافی و ... از زیر بلیت آمریکا می‌خواستند خارج بشوند که آن‌جور شدند... که می‌دانیم آمریکا خودش بردشان به آن سو...)
          همین اکنون
          بن‌سلمان پیش چشمان ماست. بزرگترین صادر کننده‌ی نفت جهان. آیا با همراهی با آمریکا وضعش بهتر شد؟ (هم خودش و هم کشورش) آیا صندوق ذخیره ارزی‌شان دو برابر شد و مردمش مرفه‌تر شدند؟ (اگر نفتش تمام شده بود سر قضیه‌ی همین خاشق‌چی ولش نمی‌کردند؟ بلکه خودشان نمی‌آمدند با دستان خودشان خفه‌اش کنند؟؟؟؟) خوب... ان‌شاءالله هم شما زنده و هم ما زنده... ببینیم عاقبت خودش و کشورش و مردمش چه می‌شود... ببینیم صندوق ذخیره ارزی‌شان چه می‌شود و اینکه آیا می‌توانند رفاه‌شان را بیشتر از گذشته کنند یا نه. آیا بودجه و صندوقشان بزرگتر می‌شود یا نه؟ ببینیم همین‌جور مجبور می‌شوند به آمریکا باج‌های بیشتر و امتیازهای بیشتر بدهند یا نه؟

اصلا این را رها کنیم.
          آقای
          روحانی... از زمانی که رفت دنبال کدخدا... و حرف از سازش زد وضع ما را بهتر کرد؟ کم نیستند کسانی که این روزها دارند می‌گویند بابا صد رحمت به همان احمدی‌نژاد! هر چند کارهای بدون فکر زیاد می‌کرد و بسیاری از تصمیمات اقتصادی‌اش اشتباه بود ولی باز وضع اقتصادی‌مان به این بدی نبود.
          (!!!)

ببینید...
          پیش‌فرض شما این است که اگر «دغدغه معنویت» را بدهیم «پول» حتما می‌آید. ولی اگر هم این را دادیم و هم آن نیامد چه؟
          اگر رفتیم دنبال کدخدا و چندین سال خواستیم با او مذاکره کنیم و آخر با هم توافق هم کردیم و آمدند امضاء کردند ولی آخر گفتند شما روح برجام را نقص کرده‌اید و حالا باید به غیر از هسته‌ای در مورد چیزهای دیگر هم گفتگو کنیم چه؟
          بسیاری از ما گمان می‌کردیم اگر هسته‌ای برود نان حتما می‌آید...
          اگر هم هسته‌ای رفت و هم نان چه؟ اگر هم عزت رفت و هم پول آن وقت چه؟ (حالا آن اقشار آسیب‌پذیر که... معلوم است حرف است... ولی اگر هم حرف نباشد: اگر هم هسته‌ای رفت و هم همان اقشار آسیب‌پذیر خدای‌نکرده آسیب‌پذیرتر شدند چه؟؟؟) همچنین حالتی امکان ندارد اتفاق بیافتد؟
          نیافتاده؟؟؟
          خیلی‌ها در زمانی که حسین‌بن‌علی(ع) داشت به نزدشان می‌آمد با خودشان گفتند اگر برویم زیر پرچم یزید اقتصاد اقشار آسیب‌پذیرمان بالا می‌رود!
          گفتند منطق این است.

خدا را شکر که اقشار آسیب‌پذیرشان در امان ماندند.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

بسم‌الله الرحمن الرحیم
            سوره مبارکه انفال
            (اینها را من نمی‌گویم. خدا دارد می‌گوید.)

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا لَقِيتُمُ الَّذِينَ كَفَرُوا زَحْفًا فَلَا تُوَلُّوهُمُ الْأَدْبَارَ
            ﴿١٥﴾ ای مؤمنان! زمانی که با کافران درحالی که بر ضد شما لشگرکشی می کنند روبه رو می شوید فرار نکنید !«15»
            وَمَنْ يُوَلِّهِمْ يَوْمَئِذٍ دُبُرَهُ إِلَّا مُتَحَرِّفًا لِقِتَالٍ أَوْ مُتَحَيِّزًا إِلَىٰ فِئَةٍ فَقَدْ بَاءَ بِغَضَبٍ مِنَ اللَّهِ وَمَأْوَاهُ جَهَنَّمُ ۖ وَبِئْسَ الْمَصِيرُ﴿١٦﴾ کسی که در آن موقعیت [از عرصۀ نبرد] فرار کند به خشم خداوند [که مستحق آن است] دچار می شود، و جایگاهش دوزخ است، و دوزخ عاقبت بدی است، مگر این که فرارش برای [انتخاب محلی بهتر برای ادامۀ] نبرد، یا پیوستن به گروهی [از مجاهدانِ تازه نفس و آماده برای جنگ] باشد «16»
            مَا رَمَيْتَ إِذْ رَمَيْتَ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ رَمَىٰ ۚ وَلِيُبْلِيَ الْمُؤْمِنِينَ مِنْهُ بَلَاءً حَسَنًا ۚ إِنَّ اللَّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ﴿١٧﴾ [به کشتنِ دشمن مباهات نکنید،] شما آنان را نکشتید، بلکه خداوند آنان را کشت، و [تو ای پیامبر!] چون [در میدان جنگ مُشتی سنگریزه به سوی دشمن] پرتاب کردی، تو پرتاب نکردی، بلکه خداوند پرتاب کرد [تا زمینۀ شکست آنان گردد،] و مؤمنان را از سوی خود به جهادی نیکو بیازماید؛ زیرا خداوند شنوا و داناست «17»
            ذَٰلِكُمْ وَأَنَّ اللَّهَ مُوهِنُ كَيْدِ الْكَافِرِينَ﴿١٨﴾ این [بود احسان خداوند دربارۀ شما]، و قطعاً خداوند سست کنندۀ نیرنگ کافران است «18»
            إِنْ تَسْتَفْتِحُوا فَقَدْ جَاءَكُمُ الْفَتْحُ ۖ وَإِنْ تَنْتَهُوا فَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ ۖ وَإِنْ تَعُودُوا نَعُدْ وَلَنْ تُغْنِيَ عَنْكُمْ فِئَتُكُمْ شَيْئًا وَلَوْ كَثُرَتْ وَأَنَّ اللَّهَ مَعَ الْمُؤْمِنِينَ﴿١٩﴾ [شما ای مشرکان!] اگر [پیش از شروع جنگ به گمان این که برحق هستید از خدا] پیروزی می خواستید، اینک پیروزی [مؤمنان که دلیلی بر حقانیتِ آنان است] به سویتان آمد، اگر [از دشمنی با خدا و پیامبر] دست بردارید برای شما بهتر است، و اگر [بر پایۀ دشمنی با خدا و پیامبر به جنگ] بازگردید ما نیز [بر ضد شما] بازمی گردیم، و هرگز نیروهای شما هرچند زیاد باشد چیزی [از زمینه های شکست را] از شما برطرف نمی کند؛ زیرا خداوند با مؤمنان است «19»
            يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَوَلَّوْا عَنْهُ وَأَنْتُمْ تَسْمَعُونَ﴿٢٠﴾ ای مؤمنان! از خدا و پیامبرش اطاعت کنید، و درحالی که [دستورهای پیامبر را در مورد مبارزه با دشمنان] می شنوید از او نافرمانی نکنید! [زیرا پیروزی در گروِ اطاعت از اوست ]«20»
            وَلَا تَكُونُوا كَالَّذِينَ قَالُوا سَمِعْنَا وَهُمْ لَا يَسْمَعُونَ﴿٢١﴾ و مانند کسانی نباشید که [منافقانه] گفتند: شنیدیم. درحالی که [با گوشِ قبول و برای اطاعت] نمی شنوند «21»
            إِنَّ شَرَّ الدَّوَابِّ عِنْدَ اللَّهِ الصُّمُّ الْبُكْمُ الَّذِينَ لَا يَعْقِلُونَ﴿٢٢﴾ بی تردید بدترین جنبندگان نزد خداوند کران و لالان هستند، هم آنان که [دعوت خدا و پیامبر را نشنیده می گیرند، و از بازگوکردنِ حق امتناع می ورزند، و در معارفِ الهی] اندیشه نمی کنند ،«22»
            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/01/06, 21:19.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

محمد حسین عزیز شما هم خواسته و ناخواسته زدید توی جاده سیاسی/:.yead.:/
              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

دوستان در مورد بازار فردا نظری دارید؟
                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                  محمد حسین عزیز شما هم خواسته و ناخواسته زدید توی جاده سیاسی/:.yead.:/
                  البته که خواسته. {۲}
                  ==============
                  دلیل اینکه من خودم زیاد در بحث سیاسی شرکت نمی‌کنم این نیست که از آن خوشم نمی‌آید به کل.
                  دلیلش این است که احساس می‌کنم گوش شنوایی نیست.
                  و نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود. {۱}
                  وگرنه اگر یک نفر آدم پیدا کنم که گوش داشته باشد و پیش از زبانش اندیشه‌اش حرکت کند چرا با او گفتگو نکنم؟ دست کم اینجا یکی از چند منفعت برایم حاصل می‌شود: یا با عزیزی صاحب خرد معاشرت داشته‌ام و همین لذت‌بخش است. یا از او چیزی یاد گرفته‌ام. یا چیزی به او یاد داده‌ام.

============================
                  پانویس:
                  {۱} نه تنها در سیاست... در جاهای دیگر هم همین‌جور... اگر ببینم یک نفر دارد حرف الکی می‌زند و از گفتگو با او چیزی حاصل نمی‌شود ولش می‌کنم. مانند این دوستان که با نام‌های‌کاربری دوم و سوم خودشان تشریف می‌آورند و احیانا از من یا دیگران تعریف می‌کنند و یک عده خودشان را استاد می‌کنند و ... می‌بینم تذکر دادن به آنها چیزی برایم ندارد. ولشان می‌کنم. (تا جایی که در حیطه‌ی قوانین انجمن می‌نویسند) بگذار برای خودشان بگویند و به اعتقاد خودشان باشند و کلا حال کنند...
                  :D فوقش آدم یک بار خیلی نرم و آرام به ایشان یک چیزی می‌گوید... اگر دید دوست دارند همان‌گونه باشند... باشند... بگذار صد تا نام‌کاربری داشته باشند... ما هم نمی‌دانیم. :D
                  {۲}
                  البته تا سیاسی را چه بدانیم. معمولا منظور از بحث سیاسی بحث «جناحی» درون کشوری است. نه بیرون کشوری و نه دیگر موضوعات. و اگر به خوبی واژه‌ی سیاست را باز کنیم می‌بینیم حتی «تدبیر منزل » و «روابط اجتماعی» و ... را هم شامل می‌شود. بد نیست متذکر بشویم بحثی که اینجا بود جناحی نبود! حتی شاید کشوری هم نبود. بیشتر موضوع دینی بود.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                    دوستان در مورد بازار فردا نظری دارید؟
                    ان‌شاءالله بهتر می‌شود.
                    ولی باز کماکان زهر فروشندگان هست و گرفته نشده. و باز هم سرخی (در نمادهای کوچک و در نمادهای دوزاری که بخش بزرگی از بورس را تشکیل می‌دهند) غالب باشد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• meisam317
                      ستاره دار(6)
                      • Mar 2013
                      • 639

وضع بورس آمریکا ۱۶ دی قرمز و بدتر از ایران

نظر

• abstract
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1506

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        مشکلش این است که بعدش (یعنی بعد از بسم‌الله) فتوای جنگ می‌دهند....
                        http://tnews.ir/site/387f149211394.html

پی‌نوشت شماره ۱: یک دست مردم مسلمان ایران تا چند وقت پیش برای اینکه با جنگ و خشونت و سیاست (!) مخالف بودند می‌رفتند پیرو آیت‌الله سیستانی می‌شدند! :D (حالا پاشو برو عراق بجنگ!)
                        پی‌نوشت شماره ۲: حالا سرمایه‌مان رفت مهم نیست... جانمان نرود... /:.rolleyessmileyani
                        پی‌نوشت شماره ۳: ترامپ دیوانه گفته من با شماها دعوام بشه مراکز فرهنگی‌تان را می‌زنم! /.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/ طرف رد داده اصلا... تو را به خدا نگاه کن طرف حسابمان کیست!
                        پی‌نوشت شماره ۴: حالا جنگ شد خواستیم بریم با ترامپ دعوا... من چه بپوشم؟ خوبی‌ات هم ندارد... مهمان خارجی برایمان دارد می‌آید...
                        (یک لباس سربازی داشتم دادم رفت همان وقت که سربازی‌ام تمام شد.) (قیمت لباس سربازی هم بالا خواهد رفت احتمالا... برویم سهام نساجی بخریم. /:.hmmsmiley.://:.hmmsmiley.:/:D)
                        شما هر چی دوست داشتی بپوش مثل مجید سوزوکی و دوستاش .مهم آمادگی جنگه که شما دارید انگار
                        اگه ال سی دی چیزی دادن خبر بدین منم ثبت نام بکنم /.:biggrinsmiley.:/
                        علادین هم قبوله ها

نظر

• abstract
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1506

تو این بازار تنها چیزی که با صداقت حرف میزنه ارزش پورتفو خودت هستش

قصه بافی های زیادی تو همچین شرایطی میشه همه اینها رو در حد همون قصه قبل خواب باور کنیم .

احتمالا یک تعطیلی غیر مرتبط با وضعیت بازار مفید تر باشه و از هیجانات کمتر کنه شاید قفل بقیه سهامم راحتتر باز بشه معمولا بعد تعطیلات بازار روانتره ولی اگه بخاطر وضعیت بازار تعطیل میشد فقط وحشت بیشتری ایجاد میکرد .
                          اون قفله تا حد کفایت باز شد /:.winksmiley02.:/

نظر

• Ali
                            ستاره‌دار(64)
                            • Mar 2011
                            • 2536

دولت ایالات متحده اقداماتی را برای اعمال تحریم های احتمالی علیه عراق در صورتی كه بغداد خواستار خروج نیروهای آمریكایی شود، آغاز كرده است.

به گزارش اسپوتنیک، واشینگتن پست در روزسه شنبه به نقل از منابع آگاه نوشت: " دولت ایالات متحده اقداماتی را جهت تهیه بسته تحریمی علیه عراق، در صورتی که این کشور خواستار خروج نیروهای آمریکایی شود را آغازکرده است."

نظر

• gholamk
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 520

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              خوش به حالتون جناب ali-nostro. من صبح همه سبدم فرصت خروج داد و حتی سه تاش مثبت بود.
                              اما فک کردم بازار برگشته و نفروختم.
                              حالا خیلی خیلی پشیمونم.
                              نشستم پای سیتسم و دارم گریه می کنم.
                              بدهکار کارگزاری هم هستم.
                              تا شنبه وقت دارم که بفروشم. بدهیم و بدم.
                              سلام
                              رویا خانم شما که آدم مثبت نگری بودید و همه رو میگفتید باید مثبت فکر کنند اونوقت خودتون نشستید پشت سیستم گریه میکنید؟!!!! مثبت بودن تو شرایط خوب بازار که خودتون سرمایتون رو 2.5 برابر کردید کار راحتیه ولی الان که همه چیز بهم ریخته باید مثبت باشید
                              اونروز گفتم پول کس دیگه رو قبول نکن چون اگر بازار منفی بشه همون آدم میشه دشمن خونی خودت گفتی بهم اعتماد داره الان باید خدا رو شکر کنی وام 200 میلیونیت رو ندادن چون اگر بهت میدادن با وضعیت روحی الان اصلا نمیتونستی اون 200 میلیون رو بکشی بیرون چه برسه به اینکه بخوای 260میلیون کنی که تازه وامت سر به سر بشه.
                              گفتم میترسم از اون روزی ک این بازار منفی بشه چون خیلی بدجور داره میره بالا یه استراحتی یه کوچولو مثبت خوردنی نه اینکه هر روز هر روز 2 یا3 یا 4 یا5 هزار تا مثبت خوردن آخه اینجوری تا ی خبری بیاد یهویی میبینی جوری میره تو منفی که دیگه هیچ کس کاری نمیتونه بکنه.
                              دیگه این بازار بدتر از اونموقعی نیست که روحانی اومد که هر روز هر روز هی منفی خورد خورد تا دو سه سال. الان پول گنده اومده تو بازار نمیذارن بریزه که فقط یکم بهم ریخته اس اوضاع . وضعیت که آروم شد میبینید که دیگه سهم گیر کسی نمیاد فقط و فقط صف خرید میشن

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                                سلام
                                رویا خانم شما که آدم مثبت نگری بودید و همه رو میگفتید باید مثبت فکر کنند اونوقت خودتون نشستید پشت سیستم گریه میکنید؟!!!! مثبت بودن تو شرایط خوب بازار که خودتون سرمایتون رو 2.5 برابر کردید کار راحتیه ولی الان که همه چیز بهم ریخته باید مثبت باشید
                                اونروز گفتم پول کس دیگه رو قبول نکن چون اگر بازار منفی بشه همون آدم میشه دشمن خونی خودت گفتی بهم اعتماد داره الان باید خدا رو شکر کنی وام 200 میلیونیت رو ندادن چون اگر بهت میدادن با وضعیت روحی الان اصلا نمیتونستی اون 200 میلیون رو بکشی بیرون چه برسه به اینکه بخوای 260میلیون کنی که تازه وامت سر به سر بشه.
                                گفتم میترسم از اون روزی ک این بازار منفی بشه چون خیلی بدجور داره میره بالا یه استراحتی یه کوچولو مثبت خوردنی نه اینکه هر روز هر روز 2 یا3 یا 4 یا5 هزار تا مثبت خوردن آخه اینجوری تا ی خبری بیاد یهویی میبینی جوری میره تو منفی که دیگه هیچ کس کاری نمیتونه بکنه.
                                دیگه این بازار بدتر از اونموقعی نیست که روحانی اومد که هر روز هر روز هی منفی خورد خورد تا دو سه سال. الان پول گنده اومده تو بازار نمیذارن بریزه که فقط یکم بهم ریخته اس اوضاع . وضعیت که آروم شد میبینید که دیگه سهم گیر کسی نمیاد فقط و فقط صف خرید میشن
                                جناب غلام
                                من فقط دارم تلاش میکنم آدم مثبت نگری باشم. در اینکه چقدر موفق بودم نمیدونم.
                                به هر حال واقعا ناراحتم.
                                اما حتما حال خودم و خوب میکنم.
                                از دوستان عذر میخوام اگه ناراحتشون کردم
                                در ضمن من از منفی شدن بازار اینقد بهم نمی ریزم.
                                از اینکه باید اعتبارم رو تسویه کنم ناراحتم.
                                به هر حال این نیز بگذرد
                                روزی میرسه به اهدافم رسیدم و به این روزا میخندم.
                                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

در حال کار...
                                X