دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سلام.
      بازار خیلی تلخ است.
      تلاش کنیم درون خودمان را تلخ نکنیم.
      پول اگر مقداری‌اش رفت به جهنم. خودمان از دست نرویم.

همیشه این‌جور مواقع یک مقدار درگیری در انجمن داریم. این غوز بالای غوز است. که پس از از دست دادن بخشی از پول هیجانی عمل کنیم. چه در بورس و چه در رفتارهای اجتماعی‌مان. حالا اینجا به هم گوشه کنایه بزنیم یا به کسی چیزی بگوییم زیاد مهم نیست. در خانه با اهل خانه بد رفتار نشویم.
      =================================
      اگر نمی‌توانیم دو روز منفی شدن بازار را تحمل کنیم کلا به درد این پیشه نمی‌خوریم. در نخستین فرصت باید پیشه‌مان را عوض کنیم.
      در همه حال باید عقلانی رفتار کرد. رفتار احساسی نتیجه ندارد.
      همین اکنون دوباره نگاه کن. باید بفروشی؟ باید بخری؟ باید تماشا کنی؟ ببین کاری که درست است را انجام بده. به باقی‌اش هم کاری نداشته باش.
      صحبت‌های این آقای شهید، این سردار شهید، این کسی که در زمان زندگی‌اش هم انگار یک شهید زنده بود را که می‌شنود... اصلا رنگ زندگی برای آدم عوض می‌شود. پیشنهاد می‌کنم به دوستانی که همین اکنون دچار احساسات هستند یک مقدار از سخنرانی‌های این آقا را گوش بدهند. دلشان آرام می‌گیرد. افق دید این آدم‌ها اصلا با ما فرق می‌کند.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• National
        عضو فعال
        • Nov 2018
        • 630

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        جناب غلام
        من فقط دارم تلاش میکنم آدم مثبت نگری باشم. در اینکه چقدر موفق بودم نمیدونم.
        به هر حال واقعا ناراحتم.
        اما حتما حال خودم و خوب میکنم.
        از دوستان عذر میخوام اگه ناراحتشون کردم
        در ضمن من از منفی شدن بازار اینقد بهم نمی ریزم.
        از اینکه باید اعتبارم رو تسویه کنم ناراحتم.
        به هر حال این نیز بگذرد
        روزی میرسه به اهدافم رسیدم و به این روزا میخندم.
        دعا کن جنگ نشه یا اتفاق بدی نیفته وگرنه سهم کلا پودر میشه
        فعلا که تنش بین دو طرف خیلی بالا و خطرناک شده و همین باعث سقوط بازار در روزهای آینده خواهد شد
        خروج از برجام ، تصویب نشدن fatf به شعله این سقوط بیشتر دامن خواهد زد

نظر

• sooroosh1315
          ستاره‌دار (۲)
          • Oct 2019
          • 5358

ترامپ احمق هم برای خودش انگار راهبرد دارد (متن زیر از اولین کتاب او ...هنر معامله گری...است)

گزیده های ترامپی :
          ۱ -در دنیایی که بیش از شش میلیارد جمعیت دارد، فقط ۵۸۷ بیلیونر وجود دارد. این یک باشگاه بسیار اختصاصی است. آیا دوست دارید به ما بپیوندید؟
          ۲ – بیلیونرها به فرصت‌ها یا موانع اهمیت نمی‌دهند. ما به معقول بودن، به این‌که مردم چه فکر می‌کنند، چه چیزی متعارف است و یا چه چیزی انتظار می‌رود، فکر نمی‌کنیم. ما پیرو شهود و بینش خود هستیم و اهمیتی نمی‌دهیم که دیگران آن را ابلهانه یا احمقانه تصور کنند.
          ۳ – شاید درمیان همه‌ی مفاهیم املاک و مستغلات اشتباه‌ترین برداشت این باشد که کلید موفقیت، مکان است، مکان، مکان، مکان… اول از همه، شما لزوما بهترین مکان را نیاز ندارید. چیزی که نیاز دارید بهترین معامله است
          ۴ – من دوست دارم تصور کنم بهترین تحلیلگر هستم . به همین دلیل است که تعداد زیادی عددباز و تحلیلگر استخدام نمی‌کنم، و به بررسی‌های غیرواقعگرایانه‌ی بازاریابی اعتماد نمی‌کنم. بررسی‌های خودم را انجام می‌دهم و نتیجه‌های خودم را می‌گیرم .
          ۵ – بدترین کاری که ممکن است در یک معامله انجام دهید این است که ناتوان از موفقیت به نظر برسید. این باعث می‌شود بوی خون به مشام طرف مقابل برسد و سپس شما می‌میرید.
          ۶ – همیشه پیش از انجام معاملات دو سویه منفی نگر باشید . همیشه با پیش‌بینی بدترین شرایط وارد یک معامله شوید؛ برای بدترین اتفاق برنامه‌ریزی کنید قسمت خوب همیشه از خودش مراقبت خواهدکرد !
          ۷ – برنده واقعی در یک مذاکره کسی است که “برندش” زودتر از خودش به مذاکره رسیده باشد !
          ۸ – باید همیشه چند قدم جلوتر باشید ، بدون شک در شطرنج، زندگی و کار، انسان هایی که چند قدم بعد را بهتر می خوانند در نهایت برنده می شوند و روی سکوی قهرمانی می ایستند. آدم های قدرتمند گرایش دارند از جوایز لحظه ای و آنی به ازای جوایز بزرگ تر آینده چشم پوشی کنند، مثلا، موفق ترین کارافرینان ابتدا باید دوره ای از نااطمینانی و وخامت مالی را بگذرانند. آنها می دانند که باید چند ماه مشقت بار را تحمل کنند، ولی اگر به دقت برنامه ریزی کنند و سخت کار کنند، در نهایت به پاداش و پرداخت بزرگی خواهند رسید .
          ۹ – فعال بودن در جامعه از چند جهت سودمند است؛ انسان های موفق برای خانواده وقت و انرژی مضاعف می گذارند، با همکاران به خوبی حشر و نشر دارند، و با دوستان و اعضای جوامع و انجمن ها همنشینی دارند. آدم های قدرتمند هیچ گاه خودشان را منزوی نمی کنند. در خلوت، فقط می توان مشکلات فکری و خیالی را پرورش داد ولی بسیار سخت است نسبت به آن چه در اطرافتان می گذرد به روز و مطلع باقی بمانید.
          ۱۰ – “اعتقاد دارم وقتی مجبور هستید باید خرج کنید. ولی به این نیز اعتقاد دارم که بیش از آن‌چه لازم است خرج نکنید.” به نظرم این توضیح یک خطی گویای همه چیز باشد!
          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
            ترامپ احمق هم برای خودش انگار راهبرد دارد (متن زیر از اولین کتاب او ...هنر معامله گری...است)
            سلام.
            فارغ از جنبه‌های دیگر...
            چه حرف‌های جالبی زده. برخی بخش‌هایش خواندنی است.

گزیده های ترامپی :۱ -در دنیایی که بیش از شش میلیارد جمعیت دارد، فقط ۵۸۷ بیلیونر وجود دارد. این یک باشگاه بسیار اختصاصی است. آیا دوست دارید به ما بپیوندید؟
            ۲ – بیلیونرها به فرصت‌ها یا موانع اهمیت نمی‌دهند. ما به معقول بودن، به این‌که مردم چه فکر می‌کنند، چه چیزی متعارف است و یا چه چیزی انتظار می‌رود، فکر نمی‌کنیم. ما پیرو شهود و بینش خود هستیم و اهمیتی نمی‌دهیم که دیگران آن را ابلهانه یا احمقانه تصور کنند.
            ۳ – شاید درمیان همه‌ی مفاهیم املاک و مستغلات اشتباه‌ترین برداشت این باشد که کلید موفقیت، مکان است، مکان، مکان، مکان… اول از همه، شما لزوما بهترین مکان را نیاز ندارید. چیزی که نیاز دارید بهترین معامله است
            ۴ – من دوست دارم تصور کنم بهترین تحلیلگر هستم . به همین دلیل است که تعداد زیادی عددباز و تحلیلگر استخدام نمی‌کنم، و به بررسی‌های غیرواقعگرایانه‌ی بازاریابی اعتماد نمی‌کنم. بررسی‌های خودم را انجام می‌دهم و نتیجه‌های خودم را می‌گیرم .
            ۵ – بدترین کاری که ممکن است در یک معامله انجام دهید این است که ناتوان از موفقیت به نظر برسید. این باعث می‌شود بوی خون به مشام طرف مقابل برسد و سپس شما می‌میرید.
            ۶ – همیشه پیش از انجام معاملات دو سویه منفی نگر باشید . همیشه با پیش‌بینی بدترین شرایط وارد یک معامله شوید؛ برای بدترین اتفاق برنامه‌ریزی کنید قسمت خوب همیشه از خودش مراقبت خواهدکرد !
            ۷ – برنده واقعی در یک مذاکره کسی است که “برندش” زودتر از خودش به مذاکره رسیده باشد !
            ۸ – باید همیشه چند قدم جلوتر باشید ، بدون شک در شطرنج، زندگی و کار، انسان هایی که چند قدم بعد را بهتر می خوانند در نهایت برنده می شوند و روی سکوی قهرمانی می ایستند. آدم های قدرتمند گرایش دارند از جوایز لحظه ای و آنی به ازای جوایز بزرگ تر آینده چشم پوشی کنند، مثلا، موفق ترین کارافرینان ابتدا باید دوره ای از نااطمینانی و وخامت مالی را بگذرانند. آنها می دانند که باید چند ماه مشقت بار را تحمل کنند، ولی اگر به دقت برنامه ریزی کنند و سخت کار کنند، در نهایت به پاداش و پرداخت بزرگی خواهند رسید .
            ۹ – فعال بودن در جامعه از چند جهت سودمند است؛ انسان های موفق برای خانواده وقت و انرژی مضاعف می گذارند، با همکاران به خوبی حشر و نشر دارند، و با دوستان و اعضای جوامع و انجمن ها همنشینی دارند. آدم های قدرتمند هیچ گاه خودشان را منزوی نمی کنند. در خلوت، فقط می توان مشکلات فکری و خیالی را پرورش داد ولی بسیار سخت است نسبت به آن چه در اطرافتان می گذرد به روز و مطلع باقی بمانید.
            ۱۰ – “اعتقاد دارم وقتی مجبور هستید باید خرج کنید. ولی به این نیز اعتقاد دارم که بیش از آن‌چه لازم است خرج نکنید.” به نظرم این توضیح یک خطی گویای همه چیز باشد!

«محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اینستاگرام یک مقدار دارند تلاش می‌کنند بگویند شهادت سردار سلیمانی کار آمریکا نبوده و کار خودی‌ها بوده! (یعنی توهم توطئه‌ای ایجاد کنند که سوژه‌ی اصلی را داخلی کنند و تفرقه بیانداز و حکومت کن.)
              وحدت عجیبی که ایجاد شده را می‌خواهند برگردانند.
              نمی‌توانند البته. به گمانم. قدرت آن موج بیشتر از این حرف‌هاست.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

اکنون اشتباه‌ترین کار ما بورسی‌ها این است که بگوییم «وا داده‌ام». «نمی‌دانم». «ولش کرده‌ام».
                نه.
                برای هر حالتی باید برنامه‌ای داشته باشیم.

ما مجبور به گزینش (انتخاب) هستیم.

یا بازار در آینده‌ (آینده‌ی کوتاه‌مدت/میان‌مدت/بلندمدت) افزایشی است یا کاهشی یا خنثی و نوسانی.
                نسبت به هر کدام باید «همین اکنون» تصمیم و برنامه داشته باشیم.
                خرید - فروش - نگهداری سهام - نگهداری ریال

(دو سه روز پیش هم این را گفتم.)
                (در گذشته هم همواره می‌گفتم. )
                (در آینده هم باز این را خواهم گفت)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  اکنون اشتباه‌ترین کار ما بورسی‌ها این است که بگوییم «وا داده‌ام». «نمی‌دانم». «ولش کرده‌ام».
                  نه.
                  برای هر حالتی باید برنامه‌ای داشته باشیم.

ما مجبور به گزینش (انتخاب) هستیم.

یا بازار در آینده‌ (آینده‌ی کوتاه‌مدت/میان‌مدت/بلندمدت) افزایشی است یا کاهشی یا خنثی و نوسانی.
                  نسبت به هر کدام باید «همین اکنون» تصمیم و برنامه داشته باشیم.

(دو سه روز پیش هم این را گفتم.)
                  (در گذشته هم همواره می‌گفتم. )
                  (در آینده هم باز این را خواهم گفت)
                  سلام
                  خوب نمی شود آخر ....من میدانستم که بازار میریزد.... تلاش کردم در صف فروش بفروشم نشد...حتی می دانستم جمع شدن صف فروش ها هم فرصت فروش است

سه شنبه شب گذشته هم اطلاعات را بررسی کردم فرصت خروج دیدم..... (نظر دوستان را جویا شدم....یکی از دوستان گفت حرفه ها تا اخرین لحظه در بازار نمی مانند!)

از اینجا هم باز 25 درصد ریزش دیگر احتمال دارد

تمامش به واکنش ایران بر می گردد ( اینکه چطور و چگونه انتقام بگیریم) که باز غیر مترقبه اس....

در حقیقت بنحوی ما اختیار دار سهام نیستیم
                  =========================

کاش بصورت عملی فرد موفقی داشتیم که از دستش کپی بزنیم :D

================

راستی در بازار کلی از دوستان داریم .... که احتمالا این قفل فروش و ریسک خارج از بازار را تجربه کرده اند

اگر در سود باشند فرار می کنند

اگر وام گرفته باشند می دانند که بهترین جا برای جبران زیان همین بورس است

و.....

نتیجه اینکه بازار 4-5 ماه می رود استراحت....اکبرآقا ها ترسیده اند.

بعد از 4-5 ماه هم شاید فقط صنایع بزرگ خوب باشند.... بورس کالا را چک نکرده ام اما می گویند کشیده بالا

و صنایع خرد در چند رشته که دوستان و اقوام شاغل هستن....از کاهش فروش محصولاتشان می گویند. (نظر این شکلی را بیتر از کدال قبول دارم ..نمی دانم چرا...ولی حس دارد...کدال حس ندارد.)

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

متاسفانه گزارشهای خوبی روی کدال میاد.....افسوس که بازار خونین هست...یکیش همین صدرا که سهامداران منتظر گزارش تجدید ارزیابی بوده اند

حتی بکام..
                    نمی دانم چه توجیهی دارد این گزارشات را در این شرایط ابلاغ کردن؟!
                    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                      متاسفانه گزارشهای خوبی روی کدال میاد.....افسوس که بازار خونین هست...یکیش همین صدرا که سهامداران منتظر گزارش تجدید ارزیابی بوده اند

حتی بکام..
                      نمی دانم چه توجیهی دارد این گزارشات را در این شرایط ابلاغ کردن؟!
                      سلام
                      حال و احوال بورس آتی این روزها چگونه است ؟

لطفا کامل توضیح دهید که ما هم که اشنا نیستیم با بازار درک کنیم.

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

سلام
                        حال و احوال بورس آتی این روزها چگونه است ؟

لطفا کامل توضیح دهید که ما هم که اشنا نیستیم با بازار درک کنیم.
                        سلام سروش جان
                        توصیه اکید می کنم از بورس آتی بدور باشید
                        بقول دوست عزیزمان جناب عبدالحسین...بورس آتی خریدار ندارد
                        با هر تحلیل و منطقی واردش شدم شکست خوردم
                        آخرین بار هم 20 درصد سود کردم...40 درصد پس دادم=))=))
                        موقعیت فروش می گیرم میره بالا..موقعیت خرید می گیرم میاد پایین..انگار کسی پشت سیستم منتظر معاملات من هست که ضد حال بزنه

کاش بصورت عملی فرد موفقی داشتیم که از دستش کپی بزنیم

در مورد پست بالای شما
                        تنها شخصی که میتواند خروج ها را بدون هیچ خطایی اعلام کند کاربر اروم بورس هست
                        که آن را هم از دست دادیم...در اینجور مواقع می توانست کمک شایانی به ما کند
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سلام
                          خوب نمی شود آخر ....من میدانستم که بازار میریزد.... تلاش کردم در صف فروش بفروشم نشد...حتی می دانستم جمع شدن صف فروش ها هم فرصت فروش است

سه شنبه شب گذشته هم اطلاعات را بررسی کردم فرصت خروج دیدم..... (نظر دوستان را جویا شدم....یکی از دوستان گفت حرفه ها تا اخرین لحظه در بازار نمی مانند!)

از اینجا هم باز 25 درصد ریزش دیگر احتمال دارد

تمامش به واکنش ایران بر می گردد ( اینکه چطور و چگونه انتقام بگیریم) که باز غیر مترقبه اس....

در حقیقت بنحوی ما اختیار دار سهام نیستیم
                          صد البته.
                          من هم خودم نتوانستم آن‌قدر که باید بفروشم. و اکنون متحمل زیان شده‌ام. {۲}

همه چیز قابل پیشبینی نیست. و همه چیز در اختیار بازرگان (سهامدار) نیست. {۱}
                          کلا (صد در صد) قابل پیشبینی نبودن و آمیختگی امور با گمان و گمانه‌زنی بخشی از بورس و بلکه بخشی از زندگی است.
                          ولی همین گمان هم باید بخشی از راهبرد ما باشد.
                          چگونه؟
                          مانند ستاد حوادث غیر مترقبه. مانند بیمه.
                          حالا برای هر کسی این یک معنی می‌تواند داشته باشد.
                          • برای یکی ممکن است به معنی خرید نمادهای بنیادی و بزرگ با حمایت حقوقی باشد.
                          • برای یکی ممکن است به معنی نقد نگه داشتن بخشی از دارایی برای همین روزها و حتی استفاده در شرایط خاص و موقعیت‌های عالی باشد.
                          • برای یکی ممکن است به معنی سرمایه‌گذاری هم‌زمان در چند بازار «موازی» باشد.
                          • برای یکی ممکن است اصلا به معنی باشد که... من زیاد سود می‌کنم و از آن ور زیاد هم اگر زیان کردم این به آن در! یعنی اگر بازار ۱۵۰ درصد رشد کرد، یا اگر در حالت عادی من باید ۱۵۰ درصد سرمایه‌ام را رشد می‌دادم، به جایش من ۲۰۰ درصد رشد می‌دهم سرمایه‌ام را (با هر ژانگولر و خرید نمادهای درپیت و روش دیگری که شد) و از آن ور اگر ۲۵ درصد سرمایه‌ام پرید هم زیاد نگرانش نمی‌شوم.

=======================
                          مطلب دیگر اینکه...
                          ما در قبال چیزهایی که دست خودمان نیست مسئول نیستیم. ما مسئول چیزهایی هستیم که دست خودمان است. اگر نمی‌شده بفروشیم که... خوب... هیچ.
                          اکنون چه؟ امروز که بسیاری نمادها فرصت خرید و فروش دادند یا فردا چه؟ تصمیم عاقلانه چیست؟
                          =======================
                          دوستان...
                          این نخستین ریزش نبوده و آخرینش هم نخواهد بود.
                          در راهبردمان قشنگ برای این مواقع راهکارهایی کنار بگذاریم.
                          =======================
                          مطمئنا دوستان دوباره در ذهنشان این پرسش را دارند که اکنون چه؟
                          اکنون بازار یک باره افزایشی خواهد شد؟ (با اینکه معلوم شود جنگی در کار نخواهد بود و دلار هم آرام برگردد)
                          یا به تدریج افزایشی خواهد شد؟
                          یا رکود خواهد شد؟
                          یا باز هم ریزش شدید ادامه خواهد داشت؟
                          یا حالت ترکیبی. مثلا بازگشت (Pull Back) به نقطه‌ی آغاز افت خواهیم داشت و دوباره روز از نو؟

باز هم می‌گوییم... هنوز هم اوضاع ناآشکار است (برای من) و باز هم باید مطابق گذشته طبق بخشی از راهبردمان که برای «زمان‌های ناآکاشر» معین کرده بودیم عمل کنیم.
                          ======================================
                          پانویس:
                          {۱} در اینجا بر خود می‌بینم و جا دارد که از صمیم قلب لعنت بفرستم بر پدر مادر آن مسئولین گران‌سنگی که گفتند بورس را باز نگه داریم که می‌خواهیم از آن حمایت کنیم و با این حمایت جواب ترامپ را بدهیم!
                          {۲} و بدتر اینکه با وجود اینکه اینجا حتی به دوستان گفتم و حتی یادم می‌آید در پاسخ خانم رویا که گفت چه کار کنیم گفتم که دو روز در صف فروش باشید و بدتر از همه اینکه به دوستان از «بچه‌زرنگ‌» و «زرنگ‌بازی» گفتم ولی با این حال زمانی که دیدم صف فروش یک نمادی را دارند جمع می‌کنند یک لحظه از صف فروش آمدم بیرون و رفتم بالاتر (روی صفر تابلو) نشستم و با این کارم (با این زرنگ بازی‌ام) یک فروشی را که می‌توانستم انجام بدهم ندادم. بگذریم.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            صد البته.
                            من هم خودم نتوانستم آن‌قدر که باید بفروشم. و اکنون متحمل زیان شده‌ام. {۲}

همه چیز قابل پیشبینی نیست. و همه چیز در اختیار بازرگان (سهامدار) نیست. {۱}
                            کلا (صد در صد) قابل پیشبینی نبودن و آمیختگی امور با گمان و گمانه‌زنی بخشی از بورس و بلکه بخشی از زندگی است.
                            ولی همین گمان هم باید بخشی از راهبرد ما باشد.
                            چگونه؟
                            مانند ستاد حوادث غیر مترقبه. مانند بیمه.
                            حالا برای هر کسی این یک معنی می‌تواند داشته باشد.
                            • برای یکی ممکن است به معنی خرید نمادهای بنیادی و بزرگ با حمایت حقوقی باشد.
                            • برای یکی ممکن است به معنی نقد نگه داشتن بخشی از دارایی برای همین روزها و حتی استفاده در شرایط خاص و موقعیت‌های عالی باشد.
                            • برای یکی ممکن است به معنی سرمایه‌گذاری هم‌زمان در چند بازار «موازی» باشد.
                            • برای یکی ممکن است اصلا به معنی باشد که... من زیاد سود می‌کنم و از آن ور زیاد هم اگر زیان کردم این به آن در! یعنی اگر بازار ۱۵۰ درصد رشد کرد، یا اگر در حالت عادی من باید ۱۵۰ درصد سرمایه‌ام را رشد می‌دادم، به جایش من ۲۰۰ درصد رشد می‌دهم سرمایه‌ام را (با هر ژانگولر و خرید نمادهای درپیت و روش دیگری که شد) و از آن ور اگر ۲۵ درصد سرمایه‌ام پرید هم زیاد نگرانش نمی‌شوم.

=======================
                            مطلب دیگر اینکه...
                            ما در قبال چیزهایی که دست خودمان نیست مسئول نیستیم. ما مسئول چیزهایی هستیم که دست خودمان است. اگر نمی‌شده بفروشیم که... خوب... هیچ.
                            اکنون چه؟ امروز که بسیاری نمادها فرصت خرید و فروش دادند یا فردا چه؟ تصمیم عاقلانه چیست؟
                            =======================
                            دوستان...
                            این نخستین ریزش نبوده و آخرینش هم نخواهد بود.
                            در راهبردمان قشنگ برای این مواقع راهکارهایی کنار بگذاریم.
                            =======================
                            مطمئنا دوستان دوباره در ذهنشان این پرسش را دارند که اکنون چه؟
                            اکنون بازار یک باره افزایشی خواهد شد؟ (با اینکه معلوم شود جنگی در کار نخواهد بود و دلار هم آرام برگردد)
                            یا به تدریج افزایشی خواهد شد؟
                            یا رکود خواهد شد؟
                            یا باز هم ریزش شدید ادامه خواهد داشت؟
                            یا حالت ترکیبی. مثلا بازگشت (Pull Back) به نقطه‌ی آغاز افت خواهیم داشت و دوباره روز از نو؟

باز هم می‌گوییم... هنوز هم اوضاع ناآشکار است (برای من) و باز هم باید مطابق گذشته طبق بخشی از راهبردمان که برای «زمان‌های ناآکاشر» معین کرده بودیم عمل کنیم.
                            ======================================
                            پانویس:
                            {۱} در اینجا بر خود می‌بینم و جا دارد که از صمیم قلب لعنت بفرستم بر پدر مادر آن مسئولین گران‌سنگی که گفتند بورس را باز نگه داریم که می‌خواهیم از آن حمایت کنیم و با این حمایت جواب ترامپ را بدهیم!
                            {۲}
                            و بدتر اینکه با وجود اینکه اینجا حتی به دوستان گفتم و حتی یادم می‌آید در پاسخ خانم رویا که گفت چه کار کنیم گفتم که دو روز در صف فروش باشید و بدتر از همه اینکه به دوستان از «بچه‌زرنگ‌» و «زرنگ‌بازی» گفتم ولی با این حال زمانی که دیدم صف فروش یک نمادی را دارند جمع می‌کنند یک لحظه از صف فروش آمدم بیرون و رفتم بالاتر (روی صفر تابلو) نشستم و با این کارم (با این زرنگ بازی‌ام) یک فروشی را که می‌توانستم انجام بدهم ندادم. بگذریم.
                            جناب محمدحسین من هم همینطور دقیقا
                            ولی خیلی پیشیمون شدم بعدش
                            تصمیم درست رو دوستم گرفت
                            که همون اولش بدون درنگ گفت با ضرر بفروش نقدش کن فقط
                            اگه با اون فروخته بودم الان به جای 43 تومن ضرر فقط 27 تومن ضرر کرده بودم.
                            اگه به حرف روز اوله اولش گوش کرده بودم که به محض شنیدن خبر شهادت سردار سلیمانی گفت شنبه بفروش اگه شد. که منم گوش نکردم و نفروختم.
                            که اونجوری ضررم میشد فقط 15 تومن.
                            شاید این عددا واسه شما ارقام کمی باشه. ولی واسه من مهم بودن.
                            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

دوستم همون روز رفت بین کویین خرید و الان رفته تو سود
                              اما به خاطر احساس شکستی که داشتم ازش خواهش کردم یکی از سهامش و نفروشه
                              گفتم فک کن این پول و نداری.
                              فک کن دادی یه تیکه زمین انداختی یه گوشه.
                              قبول کرد.
                              میخوام با همون سهم ضرری که کرده رو براش جبران کنم. البته در دراز مدت.
                              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

جناب محمدحسین من هم همینطور دقیقا
                                ولی خیلی پیشیمون شدم بعدش
                                تصمیم درست رو دوستم گرفت
                                که همون اولش بدون درنگ گفت با ضرر بفروش نقدش کن فقط
                                اگه با اون فروخته بودم الان به جای 43 تومن ضرر فقط 27 تومن ضرر کرده بودم.
                                اگه به حرف روز اوله اولش گوش کرده بودم که به محض شنیدن خبر شهادت سردار سلیمانی گفت شنبه بفروش اگه شد. که منم گوش نکردم و نفروختم.
                                که اونجوری ضررم میشد فقط 15 تومن.
                                شاید این عددا واسه شما ارقام کمی باشه. ولی واسه من مهم بودن.
                                دوستم همون روز رفت بین کویین خرید و الان رفته تو سود
                                اما به خاطر احساس شکستی که داشتم ازش خواهش کردم یکی از سهامش و نفروشه
                                گفتم فک کن این پول و نداری.
                                فک کن دادی یه تیکه زمین انداختی یه گوشه.
                                قبول کرد.
                                میخوام با همون سهم ضرری که کرده رو براش جبران کنم. البته در دراز مدت.
                                سلام.
                                بیت‌کوین نه.
                                من همان شنبه با پول چیزهایی که فروختم و (البته از پیش هم فروخته بودم) می‌خواستم سکه بخرم.
                                آمدم که بخرم گفتم نه.
                                اکنون با اینکه رشد هم کرده احساس می‌کنم تصمیم درست را گرفته‌ام.
                                ۱- هیچ بازاری مانند بورس نیست.
                                ۲- ما این بازار را بلدیم.
                                ۳- جابه‌جایی پول از این بازار به آن بازار (برای من سکه) گاهی یک روز طول می‌کشد. باعث می‌شود نقدینگی مناسب در زمان لازم نداشته باشی. (و هزینه‌های پنهان دیگری هم دارد. مانند اینکه باید از این به بعد بروی دنبال بازار دیگر. و آن را هم یاد بگیری. تمرکز را از آدم می‌گیرد.)
                                ================================
                                مهم، نخست، حفظ سرمایه است.
                                حتی با اینکه این ریزش عجیب و سخت را داشته‌ایم باز مهم در درجه‌ی نخست حفظ سرمایه است.
                                صد برابر هم اگر افت داشتیم باز نخست مهم حفظ سرمایه بود.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X