کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
سلام
اپن سورس هست، خود شما و دوستان می توانند داستان را ادامه بدهند، اینجوری خیلی از زوایا رو که من ندیدم هم به داستان اضافه میشه.
به قول جناب محمد حسین مثه فیلم ایرانی شد که
قلعه حیوانات هم من چندین سال پیش خوندم
اونم به نظرم یه همچین ابهامی توش موند
اگه اشتباه نکنم سرنوشت اسب معلوم نشد چی شد اخرش
میگفتن بر اساس انقلاب فرانسه نوشته شده
اما من تک تک شخصیت ها رو میتونستم تو انقلاب خودمون درک کنم.
نمیدونم چه ارتباطی میتونه وجود داشته باشه,
اگه سبد واسه خودم بود همون اول صبح ثعتما رو میخریدم.
اما واسه سبد دیگران آدم می ترسه
دوستان شما هم در مورد سبدهای دیگه خیلی محتاط عمل می کنید؟؟؟
اصلا این محتاط عمل کردن رو دوس ندارم.
ببین هیچی بهم نرسید امروز
چه راهکاری بهم میدید واسه مدیریت سبد دیگران؟؟؟
کلا مدیریت سبد دیگران رو قبول نکنید اگر واقعا مهارت تو سبدگردانی ندارید.
این توصیه من به شما! البته در حدی نیستم که بخوام بقیه رو نصیحت کنم ولی فهمیدم آدم با سرمایه خودش هم کار کنه استرس میگیره شما چطوری سبد دیگران رو مدیریت میکنید؟؟؟
به قول جناب محمد حسین مثه فیلم ایرانی شد که
قلعه حیوانات هم من چندین سال پیش خوندم
اونم به نظرم یه همچین ابهامی توش موند
اگه اشتباه نکنم سرنوشت اسب معلوم نشد چی شد اخرش
میگفتن بر اساس انقلاب فرانسه نوشته شده
اما من تک تک شخصیت ها رو میتونستم تو انقلاب خودمون درک کنم.
نمیدونم چه ارتباطی میتونه وجود داشته باشه,
من بخوام ادامه اش بدم اینجوری فصل دوم رو شروع می کنم:
همیشه هر کشتی که بار با ارزش زغال سنگ حمل می کرد توسط چند کشتی جنگی دیگر حمایت میشد،
برادر کوچیکتر هم خوب میدونست که از سر راه برداشتن ناخدای پیر که اونو کنار گذاشته بود، بدون حمایت سایر کشتی هایی که حمایتش می کردن امکان پذیر نبود
برای همین شروع کرد به ارتباط برقرار کردن از طریق دستگاه مورس با ناخداهای کشتی های اطراف، بهشون گفت که هم حاضره از کارگرها و ملوانان کشتی خودش به آون ها بده و هم از زغال سنگ ها
کشتی های حامی هم که قبلا اختلاف نظرهایی با ناخدای پیر قصه ی ما داشتن، بدشون نمیومد از این اتفاق،
براشون ی تیر و چند نشون بود
برای همین به افسر باهوش قصه گفتن که باید حسن نیتت رو به ما ثابت کنی،
گفت چجور ثابت کنم؟
گفتن امشب پیر ترین افسر کشتی رو پرت کن تو دریا تا ما جسدشو از آب بگیریم، اینجوری ازت ی مدرک داریم که نتونی خیانت کنی به ما، افسر باهوش قصه هم، انجام داد
شب دوم بهش گفتن برا اینکه مطمن بشیم زغال سنگ زیادی داری و خودت مصرفی نداری، یکی از موتور های کشتی خودتونو آتیش بزن
افسر باهوش اینکارو هم کرد
الان احساس می کرد که حمایت کشتی های حامی رو داره، از آون طرف داخل کشتی خودشونم حسابی شلوغ شده بود، اول از همه سر ناپدید شدن پیرترین افسر کشتی، بعدشم سر آتیش گرفتن یکی از موتورهای کشتی
بنظر میومد که همه چیز آماده اس،
اما.....
ادامه داستان در فصل سوم.
آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2020/01/12, 01:14.
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
سلام و صبح بخیر به آقا محمد حسین عزیز و دوستان همراه
دارم به دانایی شاپور دانا فکر می کنم
شنبه و یکشنبه و دوشنبه هفته گذشته بازار 15 درصد ریخت ، 5 درصد دیگه هم می ریخت کل سهام بازار به علت نوسان بیش از 20 درصد بسته میشدن و درش گل گرفته میشد /:.yead.:/
برا همین 3 شنبه رو تعطیل کرد و چهارشنبه رو 2 درصد کرد که بر اساس ریاضیات سهام اصلا نتونن 20 درصد منفی بخورن /.:biggrinsmiley.:/
هرکی (مسول)فقط فکر ابروی خودشه ....دانایی و باهوشیش برا جیب خودشه....مسولیت و تدبر سیخی چند /:.hmmsmiley.:/
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
جناب محمدحسین و جناب سروش
من کیبوردم خراب شده الانم دارم با کیبورد مجازی با اعمال شاققه تایپ می کنم
واسه این که بهتون نشون بدم چجوری شده همون جمله بالا رو یه بارم با کیبورد خودم میزنم ببینید چجوری شده. بعضی حرفا رو عدد میزنه.
ج2اب 3*3د*سی2 و ج2اب سروش
32 -یبورد3 6راب شد5 الا23 دار3 با -یبورد 3جازی با ا43ال شاقق5 1ایپ 3ی -23.
اون دو تا ابی ها یه متن هستنا. اینجوری شده
دیشب یکی از دوستام اومد با انی دسک رو سیستمم که مشکل ای دی ام رو حل کنه بعدش اینجوری شده
یعنی مشکل سخت افزاری نیست ؟ کابل یو اس بی کیبورد را در ورودی دیگری بزنید ... ریستارت کنید .... قبلش هم به کیبورد چنتا ضربه بزنید ( مثل موقعی که ی تعداد کاغذ آ4 می خواید مرتب کنید میزنیدش به میز از 2 طرف ! )
البته این کارا رو وقتی انجام بدین که کیبورد با تایپ انگلیسی هم همین مشکلو داره
در تایپ انگلیسی هم مشکل دارین ؟
یعنی مشکل سخت افزاری نیست ؟ کابل یو اس بی کیبورد را در ورودی دیگری بزنید ... ریستارت کنید .... قبلش هم به کیبورد چنتا ضربه بزنید ( مثل موقعی که ی تعداد کاغذ آ4 می خواید مرتب کنید میزنیدش به میز از 2 طرف ! )
البته این کارا رو وقتی انجام بدین که کیبورد با تایپ انگلیسی هم همین مشکلو داره
در تایپ انگلیسی هم مشکل دارین ؟
کامپیوتر نیست سیستمم. لپ تاپه
هم فارسی هم انگلیسی
سخت افزاری نیست
وقتایی که یکی میاد رو دسک تاپم با انی دسک
این مشکل پیش میومد.
دیشب بعد از اینکه ایدی ام برام نصب کرد سیستم ریست شد و الان دقیقا مشکل مثل زمانی هست که موقع روشن بودن انی دسک دارم
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
کامپیوتر نیست سیستمم. لپ تاپه
هم فارسی هم انگلیسی
سخت افزاری نیست
وقتایی که یکی میاد رو دسک تاپم با انی دسک
این مشکل پیش میومد.
دیشب بعد از اینکه ایدی ام برام نصب کرد سیستم ریست شد و الان دقیقا مشکل مثل زمانی هست که موقع روشن بودن انی دسک دارم
سیستم دوستتون مک بوک اپل بوده ؟
این کارا رو انجام بدین
دکمه ویندوز و r را هم زمان فشار بدین
بعد بنویسید (کپی کنید)
devmgmt.msc
رو کیبورد دابل کلیک کنید
بعد رو کیبوردی که باز شده راست کلیک کنید بزنید Uninstall. بعدم ریست کنید.
ان شا ا... درست میشه
این کارا رو انجام بدین
بعد بنویسید (کپی کنید)
devmgmt.msc
رو کیبورد دابل کلیک کنید
بعد رو کیبوردی که باز شده راست کلیک کنید بزنید Uninstall. بعدم ریست کنید.
ان شا ا... درست میشه
ببی23 درس1 شد
2شد درست نشد جناب سروش :((
نمی دونم سیستم دوستم چی بوده. فک نمیکنم اپل بوده باشه
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
این کارا رو انجام بدین
بعد بنویسید (کپی کنید)
devmgmt.msc
رو کیبورد دابل کلیک کنید
بعد رو کیبوردی که باز شده راست کلیک کنید بزنید [FONT="]Uninstall[/FONT]. بعدم ریست کنید.
ان شا ا... درست میشه
ماشالله سروش .... /:.happysmiley:./ مک بوک اپل هم کار میکنی /:.winksmiley02.:/
راستی بازار پایه نظرت چیه ؟:D سبد بازار پایه ای من تقریبا همه روزها اکثرشون صف خرید هست ... پارتا پلاست خاور وهنر
اوضاع گل و بلبل بازار پایه تا کی می مونه ... محمد حسین هم نیست ازش مشورت بگیریم /:.wubsmiley.:/
من یک بار دیگه کامل توضیح میدم چی شد
هر زمان دوستم با انی دسک میاد رو سیستمم دکمه های کیبورد من به هم میریزه.
اما وقتی انی دسک رو قطع می کنیم درست میشه
دیشب اومد رو سیستمم اول تو کروم سامانه اساتریدر رو باز کرد.
اسم و پسورد خودش و با یه برنامه ای که خودش نوشته جوری کرد که دیگه من هر روز نخوام یوزر پس وارد کنم
گفتم ای دی امم خرابه واسم درست کن
یه ای دی ام دانلود کرد برام نصب کرد. بعد بدون اینکه از انی دسکم خارج شه سیستم ریست شد
بعدشم من سیستم که بالا اومد خاموش کردم
صبح که اومدم سستم و روشن کردم خواستم وارد سامانه بشم دیدم کیبوردم هنوز اونجوریه.
و نمیتونستم یوزر پس رو وارد کنم
زنگ زدم بهش یوزر پسم و تو تلگرام کپی کرده وارد کردم و بعد دوباره با انی دسک اومده رو سیستمم که یه کیبورد مجازی موقت نصب کرده برام
این رو اعصابه
نظر