کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیگه فقط آقا محمد حسین می تونه درستش کنه/:.ph34r-smiley.:/
به من میگن roya engineer نه برگ چغندر
ببینید خودم درستش کردم.
میدونید از کجا یادم بود؟؟
چندین سال پیش که من کار تایپ می کردم یه بار به خاطر اینکه خیلی کار تایپ داشتم
واسه اینکه لپ تاپم دکمه هاش خیلی خراب نشه کیبورد اونجوری نصب کردم به لپ تاپم
بعد که کیبورد رو برداشتم همینجوری شد.
یه اقایی بود مهندس کامپیوتر بود تو یاهو مسنجر جزو کانتکت هام بود.
از ایشون پرسیدم مشکلم و حل کردن.
اون سال هم یادمه خیلی سرچ کردم از خیلی ها پرسیدم ولی درست نمیشد که نمیشد
فقط یادم بود که بهم گفته بودن دکمه fn رو با یه دکمه دیگه فشار بده.
اون یکی دکمه الان یادم نبود. چند تا رو امتخان کردم نشد.
بعد یهویی گفتم فک می کنم از دکمه های سمت راست لپ تاپ بود.
همینجوری یه چیزی تو حافظه ام مونده بود.
به ترتیب شروع کردم. اول دلیت و زدم نشد
دومی insert بود زدم شد.
وای چقد من خوبم. :p
مثه پسرا همه چی بلدم. :D
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
اقای میثم شما که نوشتید پیام های غیرمرتبطم زیاده و نزارم دیگه
باید بهتون عرض کنم اینجا تاپیک نوشته های غیربورسی هست.
و من آزادم که اینجا هر چیزی دوست دارم و از هر موضوعی که دوست دارم بنویسم.
پیام آقای میثتم به من تو قسمت بازدید کننده ها هست که بهم گفتن اینقدر پست غیرمرتبط نزارم.
منم همین جا پاسختون رو میدم.
ولی اوکی دیگه اینجا هم پیام نمی زارم که مزاحم یادگیری شما نباشم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
راست و دروغشو نمی دونم .... اما میگن بیابون های فعلی امریکا قبلا خیلی سر سبز بوده و پر از گوزن و اهو و خرگوش و.... و البته گرگ
بعد شکارچیان امریکایی برا اینکه گوزن بیشتری و راحت تری بتونن شکار کنن ... اومدن جای شکار گوزن ....گرک ها رو کشتن و نسل گرگ ها منقرض شد
از اون طرف گوزن ها انقدر زیاد شدن که تمام مرتع سبز رو خوردن و دیگه علفی در نیومد و کمبود علف باعث شد نسل گوزن ها هم منقرض بشه (سیستم های تعادلی نباید تعادلش بر هم بخوره )
همین اتفاق تو خلق چین هم افتاد با کشتن گنجشک ها و حمله ملخ ها واردات اول چین شد واردات گنجشک زنده
خیلی از مرگ های دسته جمعی در اثر ی حذف کوچیک اتفاق میوفتن
با هم مهربان باشیم
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
اقای میثم شما که نوشتید پیام های غیرمرتبطم زیاده و نزارم دیگه
باید بهتون عرض کنم اینجا تاپیک نوشته های غیربورسی هست.
و من آزادم که اینجا هر چیزی دوست دارم و از هر موضوعی که دوست دارم بنویسم.
پیام آقای میثتم به من تو قسمت بازدید کننده ها هست که بهم گفتن اینقدر پست غیرمرتبط نزارم.
منم همین جا پاسختون رو میدم.
ولی اوکی دیگه اینجا هم پیام نمی زارم که مزاحم یادگیری شما نباشم.
خواهش میکنم ...به عنوان تاپیک نوشته های غیر بورسی خیلی توجه نکرده بودم /:.happysmiley:./
من عذر مخام .. حرف های شما به نوعی باعث سرزندگی و ادامه بهتر و با نشاط تر فروم میشه ... خدای نکرده اگه باعث ناراحتی شدم عذر مخام /:.wubsmiley.:/
خلاصه کتاب سفته بازی
=============
آقای فررا معتقدند که طبق این دیدگاه علمی که احتمال وقوع چند/چنین شمع قرمز پشت سر هم بسیار کم است، اگر چنین حالتی پیش آمد میتوان خرید انجام داد. به خصوص اگر اینکه این حالت در یک روند افزایشی (که با ADX مشخص میشود) صورت گیرد. دلیل هم این است که احتمال وقوع یک شمع قرمز دیگر بسیار بسیار بسیار کم میباشد.
======================================
پینوشت: البته این بیشتر به درد فارکس میخورد که روی یک شمع میخواهند سود دریافت کنند. (هم اهرم بالا و هم کارمزد کم.) در ایران که ۱٫۵ درصد کارمزد میگیرند کار یک مقدار مشکل میشود (هم باید بلند مدتتر کار کرد و هم اینکه امکان ورود و خروج سرمایه در این بازهی کوتاه عملا امکان پذیر نیست. حتی اکنون که گردش روزانهی پول در بازار بسیار بزرگ است.)
پینوشت: متاسفانه صد صفحه کتاب را که میخوانی خلاصهاش میشود یک صفحه و باقیاش میشود داستان و مقدمه. البته من هم اگر بودم (و میخواستم مفید بنویسم) باز صد صفحهاش میکردم ولی اینگونه که یک صفحه اصل ماجرا را میگفتم و در ۹۹ صفحه شرحش میدادم و مثال میزدم. بدون حتی یک برگ مقدمه و داستان و اینکه از کجا به موضوع رسیدهام و حالم چگونه بوده و تاریخچهنویسی و ...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
فردا روز مهمی برای بورس است.
۱- هواپیما و اغتشاشات و دستگیری سفیر انگلیس لعنتی.
۲- برطرف شدن تقریبا کامل سایهی جنگ با بزرگترین ارتش دنیا و اظهار قدرت کامل ایران و چشمانداز بلند مدت بسیار عالی اقتصادی/سیاسی (موج یک از یک از یک از یک). {۱}
۲٫۵- البته همچنان به خاطر همان مورد نخست که گفتم تنشها و اضطرابهای سیاسی/نظامی بالا است.
۳- رشد اخیر بسیار بزرگ شاخص و آماده شدن یک عده برای خروج و ذخیرهی سود عالی کسب شده و احتیاط
۴- تجمیع پیشنهادهای خرید در روزی که با هوشمندی دامنهی نوسان محدود شد. (که دوستان گفتند انگار این هوشمندی اتفاقی بوده. از دستشان در رفته!:p) (دوستان میگفتند ارزش صف خرید ۳۵ هزار میلیارد ریال بوده. اگر درست خاطرم باشد.)
۵- داده شدن برخی صفهای خرید (مانند شپنا که من رصدش میکردم) توسط حقوقیهایی که در روز منفی خرید کرده بودند و خود نمایی برخی صفهای داده نشده (مانند خودرو و وبملت که من دنبالشان میکردم) و البته برخی صفها را هم حقوقی فروخت (مورد سوم که گفته شد).
۶- قطع و وصل اینترنت ناشی از همین اغتشاشها و مشکل اینترنت کلی جهانی در کشورهای اروپایی که امکان دارد روی بورس مقداری تاثیر بگذارد هم هست.
۷- نزدیک شدن شاخص کل و هموزن به جای حساس هم هست.
در کل دو سه روز مهم در پیش داریم. باید ببینیم در آن چه میشود. واکنش بازار برای ما بسیار مهم است و به دقت به آن نگاه میکنیم. رفتار حقیقی حقوقیها مهم است. شجاعت خرید در مثبت و ترس فروش در منفی (میزانش/حجمش) مهم است. زمانبندی مثبتها و منفیها (در هر نماد یا در کل بازار) مهم است. (اینکه از مثبت آغاز شود و وسطش منفی شود و دوباره مثبت شود یا اینکه از وسط راه منفی شود و منفی بماند و ... اینها مهم هستند.) (نمادهای خاص و رهبر مهم هستند. اینکه صفشان کامل داده شود یا نه.) حجم پایان روز (نسبت به منفی مثبت شمع آن روز) مهم است.
در کل ببینیم چه میشود... فعلا اوضاع ناآشکار به همراه مقداری امیدواری است. ماجرای زدن پایگاه آمریکا و انتقام سخت تقریبا تمام شد و اغتشاشات ناشی از زدن هواپیمای خودی هم احتمال پایان یافتنش زیاد است. یعنی درصد خوابیدن التهابات سیاسی زیاد است. و این میتواند کلهگندهها را در بورس نگه دارد. به خصوص با توجه به قیمت دلار و سکه که حساستر و منعطفتر و شفافتر و دستکارینشدهتر از بازار سرمایه است.
=================================
پانویس:
{۱} به خصوص با توجه به اینکه در روزهای اخیر آمریکا و انگلیس خیلی دارند در باغ سبز نشان میدهند و دقیقا از همان روزی که پایگاهشان را زدیم دارند میگویند بیایید صلح کنیم و با هم خوش باشیم!!! دقت کردید؟؟؟ خیلی عجیب است! اینقدر عجیب است که من گمان کردم میخواهند اوضاع را برای یک حمله آماده کنند. که البته چندین ساعت بلکه روز میگذرد و خبری نشد و دیگر زمان واکنش تقریبا دارد تمام میشود... به هر روی خیلی عجیب بود... اصلا انگار منتظر بود ترامپ چکـ ـه را بخورد تا سریع برگردد. البته کسی ممکن است به این توئیتهایی که این چند روزه در مورد اغتشاشات و حرفهایی که در مورد تحریم گفته اشاره کند. ولی ما میدانیم که این حالت امواج اصلاحی را دارد در امواج اصلی. و اینکه میدانیم کدام مصرف رسانهای دارد و کدام ممکن است مصرف رسانهای نداشته باشد. و میدانیم که احتمالها کدام است و بایدها و اجبارها و الزامها کدام (منظور میزان احتمال است. یعنی کدام ۵ درصد احتمال وقوع دارد و کدام ۹۵ درصد).
یک نکتهای در مورد نوشتهی نقل قول شده:
در روزهایی که صف خرید و فروش داریم نمیتوان نسبت حقیقی حقوقی را درست سنجید.
=================================
کاش میآمدند یک کاری میکردند. یا قشنگ محدودیت دو درصد میگذاشتند یا قشنگ محدودیت را بر میداشتند.
اینکه ما بیاییم نقدشوندگی را با دست خودمان و با قانون خودمان از بازار بگیریم... (نقدشوندگیای که مهمترین رکن بازار است...) اینکه ما بیاییم صفنشینی و زنبیلبهدستی و التهاب و هیجان را قانونیاش کنیم... اینکه بیاییم از یک سو به مردم بگوییم هیجانی نباشید و از سوی دیگر خودمان کاری کنیم که مردم هیجانی بشوند... اینکه به کسی که سریعتر دکمه بزند جنس بهتر و بیشتر را بدهیم و مردم را سوق بدهیم به سوی رفتارهای فرعی مانند استفاده از نرمافزارهایی برای سریع کلیک کردن یا رایزنی با کارگزاریها یا دستکاریهای نرمافزاری در سطح هستهی معاملات... (که گندش هم زمان آن ۸۰۰ هزارتا هایوب در آمد و قبل از آن و بعد از آن هم معلوم نیست چند نفر چقدر بردهاند و خوردهاند...) اینها همه به نگر من اشتباه است.
اصل این قانون (محدودیت دامنهی نوسان) برای این بوده که هیجان را کنترل کنند. ولی بدترین کاری که این قانون صفنشینی با بورس کرده دقیقا تقویت همین هیجانها بوده.
اشتباهی است که انجام دادهاند و ولش هم نمیکنند و روی آن پافشاری میکنند. نه برای اینکه نمیدانند کار درست چیست! نه! به خاطر اینکه از تغییر و ناخرسندی کسانی که از این کار نفع میبردهاند و مواردی که ممکن است در رسانهها به آنها گفته شود میترسند.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
من امروز مقدار کمی نقد شدم. فردا در مثبت پنج احتمالا بیش از پنجاه درصد نقد میشوم. (اگر مثبت پنج باشد.)
به خصوص در نمادهایی که زیاد محکم نیستند. و پیرو جو بازار هستند. نه پیشرو.
به خاطر همان بررسیای که در بالا -در نقل قولی که گرفتم- انجام دادم.
«محمد حسین» هستم.
از تلگرام
======
همینجوری... سیل...
==============
[Forwarded from بتا سهم]
عاشق شمال بوده و هستم و خیلی حال و هوای جنوب را دوست نداشتم تا این که با اصرار یکی از دوستان ، همراه جمعی از عزیزان راهی چابهار شدیم . از هواپیما که پیاده میشدی فرودگاه و جاده و شرایط خاص ان توی ذوق شما میزد . این که خیلی امکانات رفاهی نبود و برخی ازافراد کوته فکر هم ما را از امنیت انجا ترسانده بودند. به شهر چابهار رسیدم اب درست و حسابی هم نداشت ولی در همان اولین شبی که در شهر چرخیدیم فهمیدم که این مردمان چقدر نجیب هستند چقدر چشم ودل پاک و ساده .
فردا برای ما باور نکردنی تر بود . منظره هایی که می دیدیم. از کوه های عجیب مریخی تا صخره های زیبای دریایی، تلاقی کویر و دریا ، دریا بزرگ و درک و مناظر زیبای دیگر ... مبهوت کننده بود .یکی از بهترین سفر هایی بود که رفته بودم . بکر ترین مناظری که دیده بودم ... طبیعت وحشی گاندوها و البته کنار تمام این طبیعت زیبا ، چهره زشت و وحشی فقر هم به چشم میخورد و نمیگذاشت شیرینی مناظر زیبا برای ما خاطره انگیز شود ...
نمی توانستم این سیل بزرگ و غم مردم این منطقه را ببینم و حرفی نزنم من یک هفته نان و نمک این مردمان نجیب را خورده بودم . یک هفته مهمان سفره های آنها بودم . نجابت و بزرگی در چهره آنها موج میزد وقتی برای خرید میوه رفتم کاسب میانسالی گفت مهمانی ؟! برو از مغازه همسایه بخر میوه های من کمی مانده است ... چنان به فکر فرو رفتم که در این دنیای مادی ما کجاییم و اینها کجا .
امروز این عزیزان و هموطنان در سیل گرفتار شده و حقیر تنها کاری که از دستش بر می آید این است که از این کانال برای رساندن و مطلع کردن بخشی کوچکی از درد و رنج آنها استفاده کنم . هر چند این روزها غم کم نداریم ولی از همه عزیزان و مسئولان میخواهیم به فکر کمک به این مردم عزیز و محروم باشند و از هیچ تلاشی دریغ نکنند ...
شما هم عزیز هموطن و فعال بازار سرمایه هر کاری از دستت بر می آید دریغ نکن ...
«محمد حسین» هستم.
به بهانهی هواپیما...
============
این روزها دلم خیلی گرفت. مثبت بازار هم اصلا تاثیری در ناراحتیام نداشت.
خیلی این جریان هواپیمای اوکراینی رویم اثر بدی گذاشت.
از یک طرف اشتباه سیستم دفاعی کشور.
از یک طرف مدیریت بسیار غلط و ضعیف رسانهای روی این موضوع و دیر گفتن و بدگفتن آن.
از یک طرف از دست یک عده که... انگار اصلا ایرانی و مسلمان نیستند. اصلا اوضاع را درک نمیکنند. دلشان از وقایع سیاسی داخلی گیر است ولی اینجا تلاش میکنند خودشان را خالی کنند. با گشت ارشاد مشکل دارند اینجا تلاش میکنند تلافی کنند. با مفتخوری یک عده آغازاده و کثافتزادهی نیمهانگلیسی مشکل دارند اینجا تلاش میکنند ضربه بزنند. آن هم به که؟ به چه؟ به خودشان. به خودمان. با رفتن تو خط دشمن. دقیقا مانند سنیها و کردهای داخل عراق. با رفتن به سمت آمریکا و انگلیس و صهیونیست. کسانی که خودشان هم میدانند دوست نیستند. دشمنند.
از کسانی که ژست دفاع از جانباختگان حادثهی هوایی میگیرند ولی در دلشان چیزی غیر از گشت ارشاد و امثال آن نیست.
از کسانی که ژست روشنفکری میگیرند ولی نمیفهمند که دارند دقیقا چه کار میکنند و چه میگویند و هدفشان چیست و به چه شکلی به هدفشان قرار است برسند.
بگذریم که البته من به اینها هم مقداری حق میدهم. گاهی هم اصلا خودم از جنس اینها و به جای اینها هستم. چه کسی است که از سوء مدیریت و پارتیبازی در زمان استخدام و بهرهمندی غیر یکسان از امکانات و کثافت و اینجور چیزها خوشش بیاید؟ ولی باید آدم فکر کند. هر چیزی جای خود دارد. زمانی که با دشمن در زمان جنگ هستیم؟؟؟؟ به هر بهانهای و به هر شکلی؟ با زدن و خرد کردن اماکن دولتی و خصوصی و مال مردم؟ با رفتن تو جبههی آمریکا و انگلیس؟ و همکاری با آنها؟ به چه کسی میخواهیم ضربه بزنیم و چگونه و چه زمانی؟ الان دستاورد این کارهایی که ما دانسته و نادانسته (در فضای مجازی یا غیرمجازی) میکنیم چیست؟
.....هعیـــــ....
چه بگویم؟
این روزها هم میگذرد...
انشاءالله جامعهمان اصلاح شود. هر چه زودتر و هرچه آسانتر. هم از آن سو از دست دورگهها و ناپاکانی که خودشان را به ترازهای مدیریتی کشور رساندهاند و آغازادههایشان و جابرهایی که به مردم زور میگویند و بیتالمال میخورند و جای شایستگان را گرفتهاند. هم از دست این آدمهای کوتهفکر با ژست روشنفکری که خودشان را مهرهی دست کسی کردهاند که خودشان هم میدانند دشمنشان و دشمنمان است.
«محمد حسین» هستم.
در کمال احترام و ادب
با بخشی از سخنان جنابعالی موافق نیستم . کدام انتقام سخت؟؟؟/.:blinksmiley.:/ حمله به پایگاه خالی شده! حمله ای که ۶ ساعت قبل به طرف مقابل اطلاع رسانی می شود تا خارج شوند تا مبادا اتفاقی برای نیروهایشان بیفتد را انتقام سخت نام گذاری می کنند . این مطلب دقیقا چیزی مشابه کتمان سقوط هواپیما توسط موشک خودی است . چون در انتقام سخت فرضی هم هدف اصلا انتقام نبوده بلکه به گونه ای فریب مردم بوده است . تا مثلا مردم را راضی نگهدارند . شما برید مصاحبه فرمانده نیروی نظامی لیتوانی در گروه ائتلاف در پایگاه عراقی را بخوانید . می گه چند ساعت قبل از حمله به ما اطاع داده شد که قرار است ایران پایگاه را بزند . و ما پایگاه را خالی کردیم و زمانی که موشکها به پایگاه می خورد ما در ۴ کیلومتری پایگاه نظاره گربودیم !!! پس کو اون ۸۰ آمریکایی که فارس ادعا می کرد کشته شدند و اون ۲۰۰ نفری که زخمی شدند . موضوع فقط فرمانده نیروهای لیتوانی نبود بلکه نیروهای فنلاندی هم اعلام کردند که ما در جریان بودیم. الان اقتدار آمریکا شکست ؟ آمریکا چی از دست داد؟ ایران چی؟ بزرگترین فرمانده نظامی ایران را زدند که به طور یقین همطراز ایشون را تا سالها نشه پیدا کرد و در عوض آمریکا چی از دست داد؟ اقتدارش را لابد؟ نه برادر این فقط چیزی است که صدا و سیما به خورد ما می دهد وگرنه باور بفرمایید اگر یک آمریکایی کشته شده بود الان در حال جنگ بودیم ! چند وقت پیش مطلبی در خصوص متن نوشته شده در پاسپورت کشورهای مختلف می خواندم نوشته بود در پاسپورت آمریکاییها قید شده است دارنده این پاسپورت شهروند آمریکاست و دولت آمریکا موظف است در هرجای دنیا جان یک آمریکایی به خطر افتد ناوگان دریایی اش را برای او به حرکت دراورد ! اما موضوع دوم در باغ سبز آمریکا و انگلیس برای مذاکره به نظرم توهمی بیش نیست همانگونه که برجام چیزی عاید ایران نکرد بسیار بعید است مذاکرات بعدی چیزی عاید ایران کند .
اما در خصوص بورس ! در حال حاضر تنها بازار جهت پارک نقدینگی یا ارز و طلا و یا بورس است . دولت اگر موفق به کنترل نرخ ارز شود (هرچند در میان مدت بعید است) نقدینگی جایی به جز بازار سهام را ندارد . حتی سود ۲۴درصدی بانکی هم با تورم ۴۰ و ۵۰ درصدی احتمالی سال آینده توجیه ندارد . این وضعیت ادامه دار خواهد بود و تعیین سقف برای شاخص در چنین شرایطی بی معنی است .
اما در مورد خالی بودن پایگاه!!!
از خودمان بپرسیم...آمریکا چرا خودش همین حرفی که در بیبیسی دارد به مردم القا میشود و شما دارید میزنید را علنا نمیگوید؟ اینکه ایرانیها به ما گفتهاند پایگاه را خالی کنیم؟
از ایران که مطمئنا نمیترسند! اینکه مسلما از دید شما احتمالش صفر است! (هست یا نه؟)
پس چرا نمیآید همین حرفی که در بیبیسی دارند القاء میکنند را به وضوح بزنند؟
اگر میروند با فرماندهی فلان قسمت از ناتو مصاحبه میکنند یا میروند با بابکتقوایی (!) مصاحبه میکنند. چرا این را مستقیم خودشان نمیآیند بگویند؟
حتی بیبیسی هم مستقیم نمیآید بگوید این حرف ماست... ! فقط به صورت مصاحبه حرفش را منتقل میکند. (که البته این بخشی از روشهای رسانهای و جزء سواد رسانه است که مطمئنا دوستان دربارهاش مطالعه کردهاند.)
چه طور از این موضوعی که دارند ادعا میکنند یک سند تهیه نکردهاند؟ و چرا اصلا آن را اعلام نمیکنند. (البته ادعا هم نمیکنند! فقط با مصاحبه القاء میکنند!) مطمئنا دلیلش از دید شما ترس نیست! نه؟ چون آنها گرانترین و قویترین تجهیزات را دارند. از آن ور هم که احتمال اینکه سربازهایشان را از دست بدهند هم که صفر است حتی مجروح هم امکان ندارد بشوند. چون ایران اگر بخواهد حتی یکی از سربازان آمریکایی را مجروح کند قبلش میگوید وگرنه آنها ۵۲ نقطهی فرهنگی ایران را میزنند! نه؟
مسلما آنها نمیترسند.
نظر