کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
سلام دوستان
توی پرتفوی من یه سهم اضافه شده با نماد پاساح۱ این داستانش چیه ؟
سلام.
حتما یک زمانی از نماد پاسا خرید کرده بودید و خودتان حواستان نبوده که افزایش سرمایه دارد و برایتان اعمال شده و اصلش را فروختهاید و این (حق تقدمش) مانده.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام.
حتما یک زمانی از نماد پاسا خرید کرده بودید و خودتان حواستان نبوده که افزایش سرمایه دارد و برایتان اعمال شده و اصلش را فروختهاید و این (حق تقدمش) مانده.
خود پاسا رو در سبد دارم و خیلی قبل تر از افزایش سرمایه خرید کرده بودم حالا چطوری میشه اینو نقد کرد ؟
خود پاسا رو در سبد دارم و خیلی قبل تر از افزایش سرمایه خرید کرده بودم حالا چطوری میشه اینو نقد کرد ؟
باید صبر کنید تا ناظر برایش پیام بدهد و وضعیتش از حالت ممنوع/متوقف به حالت مجاز در بیاید.
گاهی چند ساعت گاهی چند روز گاهی یکی دو ماه طول میکشد.
حالا که در سبدتان قرارش دادهاند احتمالا کارهایش را کردهاند و چند روز دیگر باز میشود.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام ببخشیدا ولی تو اون روز بازگشایی هم من گفتم نگه دارید و پتانسیل بالایی داره ،ولی خب مشکل شما اینه کلا دنبال تحلیل مقطعی و زود بازده هستین و هر کسی میاد یه نظری میگه سریع استراتژیتونو نغییر میدین جای من بودین که 6 سال با فاذر موندم و هنوز دل نکندم چی کار میکردین!!!
قبلا تحلیل سهام فراکاب رو خدمتتون ارسال کردم
آینده بازار در 4 سهم(بورس-فرابورس-کالا-انرژی3 ) خلاصه شده و من 85 درصد پولم رو انرژی خریدم و تو تاپیکش نوشتم و یه روز اون رو بالا میارم اگه نقدینگی دستم برسه فرابورس میخرم!!!
قیمت اون روز فرابورس تو موقع بازگشایی 1790بود که بعد از یه روز منفی شدن کلی به هم ریختن بعضی از دوستان و همونجا گفته شده یکی از این 4 سهم آیندتون رو میتونن رقم بزنن و قیمت امروز به 2941 تومن رسید و همچنان صف خرید و تا عید 5000 تومن رو لمس خواهد کرد!!!
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
قیمت اون روز فرابورس تو موقع بازگشایی 1790بود که بعد از یه روز منفی شدن کلی به هم ریختن بعضی از دوستان و همونجا گفته شده یکی از این 4 سهم آیندتون رو میتونن رقم بزنن و قیمت امروز به 2941 تومن رسید و همچنان صف خرید و تا عید 5000 تومن رو لمس خواهد کرد!!!
من همچنان سهامدار شم.
حیف که کم داشتم ازش.
خب پول هم نداشتم که اضافه کنم.
همینم که دارم شکر.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
چقدر این عکس قشنگ است.
چقدر بچه دوست دارم. (البته از دور احتمالا. از نزدیک احتمالا بعد از نیم ساعت دیگر دوستش نخواهم داشت.)
چه حس قشنگی با بچهها است.
خندهشان زیبا است.
گریهشان زیبا است.
اسیر مسائل دنیوی احمقانه نیستند.
همینجوری الکی برای خودشان خوشند.
بازی میکنند.
کلی انرژی مثبت با خودشان دارند.
«محمد حسین» هستم.
جانس (به انگلیسی: Jounce) یا اسنپ در فیزیک عبارت است مشتق چهارم بردار مکان نسبت به زمان یا نرخ تغییرات جرک نسبت به زمان. جانس با معادلات زیر توصیف میشود.
ی وقت نشستی تو ماشین می خوای شروع کنی به حرکت، یک تا صد ماشین، 100 ثانیه طول میکشه و چه لذتی هم میده وقتی شتاب رو به جلو هست و پشت کمرت تکیه گاه صندلی هست، 100 ثانیه تک تک مهره های کمرت لذت می برن،
بعد سرعت میرسه به 100، یک لحظه ی ترمز میگیری، سرعت میرسه به 50، یعنی هنوزم داری با ی سرعت خوب رو به جلو میری و اصلا متوقف نشدی، فقط ی لحظه، یک شتاب منفی رو تحمل کردی،
نمی دونم چرا اینا رو گفتم ?
ولی احساس افسردگی بدی دارم:/
ی وقت توقع داری سهم منفی پنج بخوره و منفی3 میخوره، کلی خوشحال میشی با اینکه ضرر کردی!
ی وقتم توقع داری 20 درصد بگیری، فقط 7 درصد گرفتی، با اینکه تو سودی، ولی حالت خوب نیست.
آدمیزاد (حال و احوالش) چیز جالبیه، خودآگاهم با مشتق مشکل داره هنوز که هنوزه، نمی دونم این ناخودآگاه مشتق و انتگرال از کجا یاد گرفته.?
بهمن ماه، مبارک.
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
سلام و صبح به خیر سحر خیز شدی برادر
ورزش رو هم شروع کردی یا نه ؟!!!
سلام.
نه. خوابم چرخشی است. یک دوره زود بیدار میشوم یک دوره دیر. هر دفعه با هزار زور و ضرب تنظیمش میکنم بعد دوباره یک شبه خراب میشود. بعد ولش میکنم خودش درست میشود (مانند الان). اصلا یک وضعی. بگذریم.
ورزش را هم شروع میکنم انشاءالله.
شما چه کار میکنید؟ هیکل رو فرم هست؟ اوضاع بورسی رو به راه هست؟
«محمد حسین» هستم.
باز دوباره دکمهی موسم خراب شد.
خیلی عجیب است. چون عملا این (شبیه) یک دکمهی نو است.
نباید اینقدر زود خراب شود.
مگر اینکه تاریخ مصرف داشته باشد. /.:blinksmiley.://:.ph34r-smiley.:/
پیشتر شنیده بودم از خودروها که یک دست از لوازم قطعاتشان را به عمد کاری میکنند که پس از یک مدت خراب شوند. (قطعات غیر حیاتی) یعنی دقیقا یک سال پس از دورهی گارانتی که میشود (با دانش روز) یک کاری میکنند که مواد فاسد شوند و طرف مجبور شود برود هزینه کند و قطعه نو بخرد! (این را در مورد خودروهای داخلی یعنی سایپا هم شنیدهام. خداکند صحت نداشته باشد.)
اکنون من در مورد این دکمهی موس هم همین احساس را دارم. با توجه به اینکه جای دکمههای موس را تغییر دادهام عملا این دکمه باید نو باشد. ولی چون از تاریخ تولیدش مدتها گذشته انگار این هم دو تایی میزند و خراب است. /:.weirdsmiley.:/
«محمد حسین» هستم.
نظر