دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

سلام
    صبح دوستان به خیر و شادی
    امیدوارم روز خوبی داشته باشید/باشیم.
    ============================
    این اشعار را هم (در مورد بازار) از دوستان یاد گرفتیم:
    تکیه بر تقوی و دانش در طریقت کافریست راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    به نادانان چنان روزی رساند که دانا اندر آن عاجز بماند

(این دومی همه‌اش جلوی چشمم است. خیلی عجیب است. و درست البته.)
    کاملش:
    اگر روزی به دانش در فزودی
    ز نادان تنگ روزی تر نبودی

به نادانان چنان روزی رساند
    که دانا اندر آن عاجز بماند

بخت و دولت به کاردانی نیست
    جز به تائید آسمانی نیست

اوفتاده‌ست در جهان بسیار
    بی تمیز ارجمند و عاقل خوار

کیمیاگر به غصه مرده و رنج
    ابله اندر خرابه یافته گنج

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/02/01, 09:08.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سلام
      صبح دوستان به خیر و شادی
      امیدوارم روز خوبی داشته باشید/باشیم.
      سلااااااااااااااام
      صبح تون بخیر
      منم واسه شما و تمامی دوستان بورسی روز خوب و پرسودی رو آرزو می کنم.
      :)
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

#بازار

یک زمانی بود، پس از جنگ برخی افراد که اندکی دانش مالی داشتند، این بورس را مجددا راه اندازی کردند و طبعا کل بازار سهام خودشان بودند. خدا و کدخدا و رعیت خودشان بودند...

یک زمانی شد دهه سازندگی و بعد ازان اوایل دهه 80 که جمع بزرگتری در بازار حضور یافتند که بر اساس تجربه و شناختی که از نحوه معاملات و مدل نوسانات بازار داشتند، اقدام به خرید و فروش می کردند و در واقع همان ها تنها گروه از فعالان بازار محسوب می شدند. بورس مثبت بود، منفی بود، مشکل داشت یا نداشت، صدایشان به جایی نمی رسید.

این بازار عمق نداشت، جمعی محدود بودند که در ابتدا خرید و فروش هایشان روی کاغذ نوشته می شد اما در اواخر دهه 80 گروهی وارد بازار شدند. این ها جوان بودند، دانش آموخته مالی بودند، خیلی هایشان اولین فارغ التحصیل های رشته مالی بودند. این ها تجربه نداشتند اما بازار را از یک زاویه دیگر می دیدند که با استفاده از ابزارها و زیرساخت های جدید می شد، این بازار را توسعه داد اما قدیمی ها که عمدتا بر اساس تجربه بر این بازار مسلط بودند، این بازار را مدیریت می کردند اما زمانه مجالشان نداد و در واقع مدیریت به دست جوانان دانش آموخته افتاد که این ها ابزارها و مدل ها و روش ها را به بازار تزریق کردند و بازار عمق گرفت.

در اواخر دهه 70 تمامی فعالان بورس هم دیگر را می شناختند! اواخر دهه 80 ارتباطات از طریق وبلاگ ها با یک تغییر مهم مواجه شد، قدیمی ها، این جدیدی ها را درک نمی کردند...

امروز رسیده ایم به اواخر دهه 90! می رویم به قرن جدید! این جدیدی ها ما را درک نمی کنند، یک زمانی فعالان زیر 1000 نفر بودند، اوایل همین دهه 20هزار نفر شدند، امروز 1.2میلیون نفر هستند.

مدل معاملات در دهه 70 را، ورودی های جدید شکستند اما چون کدخدای بازار قدیمی ها بودند، همیشه تصور می کردند که ورودی جدید ها در اشتباهند.

امروز ما حکم همان دهه 70 را داریم، یک سری جدیدی ها آمده اند! دست چرخیده، یک جور دیگری حکم می کنند. ما بر اساس دانش خودمان می گوییم اینجا، آنجا، خلاصه همه جا سقف است اما آن ها مدام کشور گشایی می کنند. آغاز دهه 90 برابر شد با تغییر مدیریت در نهادهای مالی! سن بالاها که قدیمی بودند، کار را به دست جوان های مالی خوانده سپردند!

این بازار همان قدر امروز برای فعالان با تجربه حیرت آور است، که احتمالا برای فعالان دهه 70 عجیب بود! آنها که روی کاغذ معاملات روزانه را می نوشتند، نمی توانستند ثبت سیستمی معاملات را بپذیرند چه رسد که کانال های VIP که سیگنال می دهند!

به نظرم این بازار تغییر کرده، امروز ما آن 20-30 هزار نفر ابتدای دهه 90 نیستیم که خودمان خدا و کدخدا باشیم، امروز که به سال 99 نزدیک می شویم، 1.2 میلیون نفریم! این ها اصلا مارا نمی شناسند که بخواهند بر اساس مدل فکری ما ترید کنند، این ها امروز معلوم نیست چرا می فروشند، فردا هم معلوم نیست چرا خرید می کنند، کلا مبنای کارشان معلوم نیست اما نمی توان گفت در اشتباه هستند، شاید ما در اشتباه باشیم.

مخلص کلام، فرض کنید 500هزار نفر را برده اید استادیوم آزادی! بعد با خودتان می گویید خوب اینجا که ظرفیت ندارد، پس برگردید بیرون از استادیوم اما نکته این است که 500هزار نفر بیرون هم نمی توانند بروند! یعنی اینطور بگویم که این 1.2 میلیون نفری که الان در بازار هستند، با پای خودشان آمده اند اما هیچ وقت نمی توانند بیرون بروند، حتی اگر از فردا صف فروش بزنند تا قیمت سهام به صفر برسد باز هم این جمعیت نمی تواند خارج شود لذا مثل بازار مسکن که تقاضا از عرضه بیشتر است و زمینی نیست که روی آن بسازند، امروز متقاضی هست اما شرکت جدیدی در ابعاد مبارکه، غدیر، شپنا اساسا در اقتصاد نداریم که به این ها بفروشیم لذا این 1.2 میلیون نفر برای همیشه در بورس می مانند و برخلاف گذشته که می آمدند 2-3 ماهی ترید می کردند و بعد با سود یا ضرر کلا خارج می شدند، اینبار مهمان این بازار هستند.

طبق یک محاسبه که مستند به اطلاعات واقعی است، ورودی جدید ها 9 برابر ما قدرت دارند ضمن اینکه آن ها مارا نمی شناسند و مالی خوانده هم نیستند لذا سعی نکنیم گذشته را به آینده تعمیم دهیم، چون بازار پویا است و این بازار فعلی، آن بازار قدیم نیست.

@validhelalat ?
        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام و صبح‌به‌خیر خدمت دوستان عزیزم. بورسی‌های گرامی.
          امروز یک عرضه اولیه داریم. (گمان نکنم زیاد تاثیر داشته باشد البته. بزرگ نیست. نماد کلر.)
          یک عرضه اولیه به سبک جدید هم می‌خواهند بگذارند روی سهام پالایشی‌ها (البته برای اکنون نیست. برای چندین ماه دیگر است گویا). به این شکل که بدون نیاز به کد بورسی (با کد ملی) مردم بتوانند ۱۵ درصد پایین‌تر از قیمت بازار از یک صندوق خرید کنند. صندوقی که ۲۰ درصد از سهام شرکت‌‌های پالایشی را دارد (بیست درصد از ۲۰ هزار میلیارد تومان انگار.)
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

تو مسابقه هفتگی اول میشم.
            بالاخره منم قرمز میشم.
            خوشحالم. ;;)

نظر

• iligal
              مدیر(ستاره دار 11)
              • Sep 2012
              • 4103

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
              تو مسابقه هفتگی اول میشم.
              بالاخره منم قرمز میشم.
              خوشحالم. ;;)

سلام مبارک باشه تبریک عرض میکنم شیرینی فراموش نشه/:.grlim:./
              بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                سلام مبارک باشه تبریک عرض میکنم شیرینی فراموش نشه/:.grlim:./
                چشم. شیرینی چه قابل داره :)
                حس خوبی دارم.
                هیچی بلد نبودم اومدم تو سایت و توی بورس
                الان هم ستاره دار شدم و هم تو یکی از مباحث تکنیکال به مرحله خوبی رسیدم.
                و اونم بررسی بر اساس کندل هاست. میتونم با کندل امروز تا حدودی فردا رو پیش بینی کنم.
                پیش بینی هام بر اساس کندل ها تقریبا 80 درصد درست هست.
                ایشالا علم های دیگه رو کسب میکنم و تلاش میکنم که حرف واسه گفتن داشته باشم.

نظر

• iligal
                  مدیر(ستاره دار 11)
                  • Sep 2012
                  • 4103

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                  چشم. شیرینی چه قابل داره :)
                  حس خوبی دارم.
                  هیچی بلد نبودم اومدم تو سایت و توی بورس
                  الان هم ستاره دار شدم و هم تو یکی از مباحث تکنیکال به مرحله خوبی رسیدم.
                  و اونم بررسی بر اساس کندل هاست. میتونم با کندل امروز تا حدودی فردا رو پیش بینی کنم.
                  پیش بینی هام بر اساس کندل ها تقریبا 80 درصد درست هست.
                  ایشالا علم های دیگه رو کسب میکنم و تلاش میکنم که حرف واسه گفتن داشته باشم.
                  واقعا از صمیم قلب خوشحال شدم شما اول شدین طوری که کسب ستاره برای خودم مهم نبود و مهم ایجاد احساس خوب و روحیه گرفتن شما برام مهتر بود
                  بعضی وقتها بعضی از ناکامیها با دیدن خوشحالی نفر اول جبران میشه حتی بعضی وقتها سهمی معرفی میکنی یه نفر دیگه میخره و از سودش خوشحاله وتو رو دعای خیر میکنه از سود خودت برات لذت بخش تره و این تاثیر انرژی مثبت و انرژی کائناته

این همیشه شعار شخصی خودمه و سرلوحه زندگی خودم قرار دادم
                  آدم برای موفقیت و رسیدن به مدارج بالا در هر زمینه به 4 عامل نیاز داره:
                  1-هدفگذاری صحیح و دقیق
                  2-برنامه ریزی منظم و داشتن دیسیپلین
                  3- اراده و پشتکار و علاقه و شوق و ذوق و گذاشتن تایم
                  4-داشتن یه همراه و مشوق و یه بمب روحیه برای روزهای سخت و هل دادن به سمت جلو

که تمام این نکات رو بنده در شما دیدم و ایشالله روزی میرسه که به تمام خواسته های قلبیتون برسین و اگه کسی اطرافتون بود نقش عدد شماره 4 رو براش بازی کنید تا اون هم مثه شما موفق بشه
                  بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                    واقعا از صمیم قلب خوشحال شدم شما اول شدین طوری که کسب ستاره برای خودم مهم نبود و مهم ایجاد احساس خوب و روحیه گرفتن شما برام مهتر بود
                    بعضی وقتها بعضی از ناکامیها با دیدن خوشحالی نفر اول جبران میشه حتی بعضی وقتها سهمی معرفی میکنی یه نفر دیگه میخره و از سودش خوشحاله وتو رو دعای خیر میکنه از سود خودت برات لذت بخش تره و این تاثیر انرژی مثبت و انرژی کائناته

این همیشه شعار شخصی خودمه و سرلوحه زندگی خودم قرار دادم
                    آدم برای موفقیت و رسیدن به مدارج بالا در هر زمینه به 4 عامل نیاز داره:
                    1-هدفگذاری صحیح و دقیق
                    2-برنامه ریزی منظم و داشتن دیسیپلین
                    3- اراده و پشتکار و علاقه و شوق و ذوق و گذاشتن تایم
                    4-داشتن یه همراه و مشوق و یه بمب روحیه برای روزهای سخت و هل دادن به سمت جلو

که تمام این نکات رو بنده در شما دیدم و ایشالله روزی میرسه که به تمام خواسته های قلبیتون برسین و اگه کسی اطرافتون بود نقش عدد شماره 4 رو براش بازی کنید تا اون هم مثه شما موفق بشه
                    با چیزهایی که گفتید کاملا موافق هستم.
                    واقعا این 4 تا چیز رو عالی گفتید و مورد 4 اگه تو زندگی آدم باشه عاااالیه.
                    ولی باور کنید من خودم مورد 4 رو نداشتم.
                    منظورم زمانی که زندگی خیلی اسفناکی داشتم(اسفناک از نظر خودم البته، چون شاید شرایطی که واسه من اسفناک بوده واسه دیگران آرزو بوده ) فقط از نیروهای و انرژی های معنوی کمک میگرفتم. و هنوز هم همینطور.
                    اما وقتی یه مدت آدم اینکار و کنه و شرایط زندگیش تغییر کنه خوده به خود افراد هم ارتعاش خودش وارد زندگیش میشن. افرادی که میتونن به هم انرژی بدن و همدیگه رو مثبت کنن. و تو شرایط سخت حال هم و خوب کنن.
                    همون طور که من اینکار و کردم و الان دوستان خوبی دارم خدا رو شکر.
                    پس یه توصیه به دوستانی که مورد 4 رو ندارن .
                    خدا بزرگترین رفیقه. هر جا کم بیاریم اون میتونه کمکمون کنه

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

به نظر چند روز اینده آخرین فرصت های خروج از بازار سهام باشه.
                      پیشنهادم به دوستان تبدیل سهام و احیانا نقدینگی موجود در بانک به طلا هستش. باز به دلایلی من شخصا سرمایه گذاری در صندوق های پشتوانه طلای بورسی (عیار و طلا) رو پربازده تر و امن تر از خرید طلای فیزیکی میدونم.
                      موفق باشید.

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                        پیشنهادم به دوستان تبدیل سهام و احیانا نقدینگی موجود در بانک به طلا هستش. باز به دلایلی من شخصا سرمایه گذاری در صندوق های پشتوانه طلای بورسی (عیار و طلا) رو پربازده تر و امن تر از خرید طلای فیزیکی میدونم.
                        موفق باشید.
                        سلام آقای حسنی..... بخوش برگشتین

ولی بنظرم هفته ی پیش رو یکی از بهترین هفته های بورسی هست. و مثبت هستن همه
                        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post

لایک دارید همشهری
                          منم کاملا با نظر شما موافقم.

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post

سلامت باشید، بله مسدود بودم مدتی الان نگاه کردم دیدم به اتمام رسیده. به هر حال ببینیم چی میشه. البته منظور از فرصت فروش، فروش در مثبت ها هست دیگه وگرنه بازار که احتمالا اکثر روزها فرصت خروج میده. اما خروج در چه قیمت و در چه شرایطی تعیین کننده ست.

فراموش نکنید روزی که سهام میفروشید دو روز بعدش میتونید با اون پول خریدی در بازار های دیگه انجام بدید و در شرایطی هستیم به نظرم که ممکنه در دو سه روز اتفاقات خارج از تصوری رقم بخوره، حالا فردا یا دو هفته اینده دقیق نمیشه گفت. ولی مطمئنا بیشتر از یکی دو هفته با سقوط بازارها فاصله نداریم.
                            آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2020/02/07, 19:03.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

منصرف شدم از نوشته ام

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                                موفق باشید.
                                سلام مجدد......حقیقتش توقع داشتم با 1.3 میلیون کد بورسی به مردم یک حال مثبت و شور و شوقی بدهند تا انتخابات پر شور حداقل.....ولی این اتفاق نیوفتاد......شایدم فعلا قرمز کنند بعد چند روز قبل از انتخابات سبز کنند و امید بدهند.

شاید هم اصلا انتخابات ربطی به بورس ندارد

شاید هم کرونا و دلار

همه چیز به فردا بستگی دارد

نظر

در حال کار...
                                X