دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

کانال عرضه اولیه, [۱۰.۰۲.۲۰ ۱۲:۲۰]
    ?? خبرگزاری فارس خبر داد:

«نه تنها رئیس جمهور، حسن روحانی استعفا نداده بلکه سخنران مراسم فردا ۲۲ بهمن هم هست»

@Arzeh1avalieh ? کانال عرضه اولیه
    /:.hmmsmiley.:/#:-S

کانال عرضه اولیه, [۱۰.۰۲.۲۰ ۱۲:۳۳]
    متاسفانه طبق گزارش مردمی کارگزاری فارابی هنوز وصل نشده است. مسئولین امر فکری کنند.
    مدیران فرابورس هم بفکر تمدید باشند لطفا"
    فارابی گند زد دوباره.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

اصلا نام «پدیده» را می‌شنوم/می‌شنویم یک جوری می‌شوم. مور مور می‌شود بدنم.
      حالا گذشته از این پدیده‌ی قرن... خود پدیده‌ی اصلی هم زمزمه‌هایش هست که بیاورندش در بورس.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

Experts have warned the UK is facing a “major outbreak” of coronavirus in the coming weeks as it continues to spread across the globe.

Professor Peter Piot, director of the London School of Hygiene & Tropical Medicine, said the outbreak is likely to become a pandemic, adding he was becoming “increasingly alarmed” about the rate of infection.

Professor Piot, who co-discovered ebola and the presence of Aids in Africa, warned that coronavirus is more dangerous than ebola.

“It’s a greater threat because of the mode of transmission. The potential for spread is much, much higher,” he told The Times.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          ۱- به من و شما کاری ندارد. شما مانند سابق کار خودتان را بکنید.
          ۲- در نمادهای کوچک عملا این کار شدنی نیست. در آنهایی که حقوقی آچمز است باز هم آچمز خواهد بود.
          ۳- در نمادهای بزرگ هم که... همین اکنون حقوقی سنگین می‌فروشد. قیمت را وضعیت بنیادی نماد مشخص می‌کند. نه هجوم مردم.
          ۴- کلا چیز مهمی نیست. فعلا.
          جناب محمدحسین؟؟؟؟ شما همیشه توضیحاتی که میدین سخته واسم.
          الان بازم میگم... میشه یه جوری توضیح بدید که یه بچه دبستانی هم متوجه بشه؟؟؟ /.:biggrinsmiley.:/
          سری قبلی خواستم اینجوری برام توضیح بدید خیلی خوب توضیح دادید.
          :D
          دوست من می گفت که تصویب شده که.
          من کلاس آتی سکه یه جلسه رایگان بود رفتم خیلی اعصاب خورد کن بود.
          این که جحوری بفهمی وقتی فروختی (با بالا و پایین شدنش) سود کردی
          یا وقتی خریدی چجوری میشه که سود کنی.
          کمی به مغزم فشار می یومد که بخوام درکش کنم.
          این که شما نوشتید کاری به من و شما نداره یعنی اینکه اجرا نمیشه این قانون؟؟
          مگه وقتی تصویب شده باشه به این معنا نیست که اجرا میشه؟؟؟

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
            جناب محمدحسین؟؟؟؟ شما همیشه توضیحاتی که میدین سخته واسم.
            الان بازم میگم... میشه یه جوری توضیح بدید که یه بچه دبستانی هم متوجه بشه؟؟؟ /.:biggrinsmiley.:/
            سری قبلی خواستم اینجوری برام توضیح بدید خیلی خوب توضیح دادید.
            :D
            دوست من می گفت که تصویب شده که.
            من کلاس آتی سکه یه جلسه رایگان بود رفتم خیلی اعصاب خورد کن بود.
            این که جحوری بفهمی وقتی فروختی (با بالا و پایین شدنش) سود کردی
            یا وقتی خریدی چجوری میشه که سود کنی.
            کمی به مغزم فشار می یومد که بخوام درکش کنم.
            این که شما نوشتید کاری به من و شما نداره یعنی اینکه اجرا نمیشه این قانون؟؟
            مگه وقتی تصویب شده باشه به این معنا نیست که اجرا میشه؟؟؟

@};-

نه. منظورم این بود که حالا حالاها به کاسبی من و شما و دوستان لطمه نمی‌زند. از این جهت که

۱- فعلا روی چند نماد بیشتر نیست. تا بیاید قشنگ روی این نمادها آزموده شود و بعد بیاید روی یک دست دیگر و بعد بیاید روی بازار طول می‌کشد.

۲- زمانی که رایج شود تنها روی نمادهای بزرگ تاثیرگذار است که نمادهای بزرگ هم همین اکنون از این جهت مشکلی ندارند.

(مشکل برای نمادهایی است که الف) دوزاری هستند و بنیاد ندارند ب) کوچک هستند و حقوقی فروشنده‌ و بازارگردان بزرگ ندارند. و در نتیجه: پ) کشکی رشد کرده‌اند. در اینجاها یک سری پیدا می‌شوند (مانند جناب نیما آزادی عزیز) که می‌گویند من اگر اکنون سهامدار بودم حتما می‌فروختم... می‌گویند اکنون این نماد فروش دارد! که خرید ندارد... می‌گویند قطعا قیمت این نماد سر شش ماه نشده نصف می‌شود... آنها می‌روند آنجا روی آن نماد (با استفاده از این قانون) می‌فروشند و حال سفته‌بازانی که زده بودند زیر قیمت را می‌گیرند...)

۳- مشکل در نهایت (که قانون جا افتاد) هم باز برای نمادهای کم رشد کرده یا بنیادی نیست. (و تا آنجا که به یاد دارم شما با جناب آباد خرید می‌کنید که ایشان گمان کنم بررسی بنیادی می‌کنند همیشه.)

(مشکل همان‌گونه که گفتم برای نمادهایی است که در آنها سفته‌بازی صورت گرفته. یک جورهایی نمودارها نرم می‌شوند. که گمان کنم خوب باشد.)

۴- نیازی نیست اصلا ما به این موضوع بیاندیشیم. ما همان کار خودمان را می‌کنیم. برای ما فرقی ندارد. این قانون (حتی در نهایت خودش هم) تاثیری روی کار ما ندارد. تا زمانی که سهام دوزاری ده برابر شده را نمی‌خریم، تا زمانی که سفته‌بازی نمی‌کنیم، قبل و بعد از این قانون برای ما تغییری به وجود نخواهد آمد. ما همان بررسی‌های گذشته‌ی خودمان را می‌کنیم و احتمالا همان سود سابق خودمان را می‌بریم.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

الله اکبر
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

@};-

نه. منظورم این بود که حالا حالاها به کاسبی من و شما و دوستان لطمه نمی‌زند. از این جهت که

۱- فعلا روی چند نماد بیشتر نیست. تا بیاید قشنگ روی این نمادها آزموده شود و بعد بیاید روی یک دست دیگر و بعد بیاید روی بازار طول می‌کشد.

۲- زمانی که رایج شود تنها روی نمادهای بزرگ تاثیرگذار است که نمادهای بزرگ هم همین اکنون از این جهت مشکلی ندارند.

(مشکل برای نمادهایی است که الف) دوزاری هستند و بنیاد ندارند ب) کوچک هستند و حقوقی فروشنده‌ و بازارگردان بزرگ ندارند. و در نتیجه: پ) کشکی رشد کرده‌اند. در اینجاها یک سری پیدا می‌شوند (مانند جناب نیما آزادی عزیز) که می‌گویند من اگر اکنون سهامدار بودم حتما می‌فروختم... می‌گویند اکنون این نماد فروش دارد! که خرید ندارد... می‌گویند قطعا قیمت این نماد سر شش ماه نشده نصف می‌شود... آنها می‌روند آنجا روی آن نماد (با استفاده از این قانون) می‌فروشند و حال سفته‌بازانی که زده بودند زیر قیمت را می‌گیرند...)

۳- مشکل در نهایت (که قانون جا افتاد) هم باز برای نمادهای کم رشد کرده یا بنیادی نیست. (و تا آنجا که به یاد دارم شما با جناب آباد خرید می‌کنید که ایشان گمان کنم بررسی بنیادی می‌کنند همیشه.)

(مشکل همان‌گونه که گفتم برای نمادهایی است که در آنها سفته‌بازی صورت گرفته. یک جورهایی نمودارها نرم می‌شوند. که گمان کنم خوب باشد.)

۴- نیازی نیست اصلا ما به این موضوع بیاندیشیم. ما همان کار خودمان را می‌کنیم. برای ما فرقی ندارد. این قانون (حتی در نهایت خودش هم) تاثیری روی کار ما ندارد. تا زمانی که سهام دوزاری ده برابر شده را نمی‌خریم، تا زمانی که سفته‌بازی نمی‌کنیم، قبل و بعد از این قانون برای ما تغییری به وجود نخواهد آمد. ما همان بررسی‌های گذشته‌ی خودمان را می‌کنیم و احتمالا همان سود سابق خودمان را می‌بریم.
                مثلا من فروش استقراضی بر میدارم، این فروش من روی تابلو می آید و در حجم تاثیر می گذارد، یا یک چیز مجازی و روی کاغذ و قراردادی هست و به سامانه معاملات ربطی ندارد؟

مثلا من می آیم روزی 8000 میلیارد تومن فروش استقراضی رو ی نماد که بزور روزی 500 میلیون تومن معامله میشود، فروش استقراضی بزنم، یقیناً می ریزد ? و من سود می کنم.
                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                  مثلا من فروش استقراضی بر میدارم، این فروش من روی تابلو می آید و در حجم تاثیر می گذارد، یا یک چیز مجازی و روی کاغذ و قراردادی هست و به سامانه معاملات ربطی ندارد؟

مثلا من می آیم روزی 8000 میلیارد تومن فروش استقراضی رو ی نماد که بزور روزی 500 میلیون تومن معامله میشود، فروش استقراضی بزنم، یقیناً می ریزد ? و من سود می کنم.
                  حتما روی تابلو میاد اگه نیاد که میشه cfd.

نه به این سادگی هام نیست، هنوز ضرایب وثیقه توسط سازمان اعلام نشده ولی حدود ۳ نوع وثیقه باید بدید، برای ۱۰۰ میلیون شرت کردن چیزی تقریبا ۵۰ میلیون باید بلوکه کنید (البته میگم بازم بستگی به ضرایب وثیقه اعلام شده توسط سازمان داره ضمن اینکه هر کارگزاری هم بنا به صلاحدید خودش میتونه جداگانه وثیقه اخذ کنه)
                  حالا فکر کن شما ۱۰ میلیارد تومن شرت کنی مثلا رو خودرو بعدش ۳ روز مثبت بخوره بر خلاف انتظارتون ضمن اینکه بای حدود دومیلیارد از جیب بدین خرید اجباریتون برای تسویه هم باعث بیشتر بالارفتن قیمت سهم میشه و...

اصولا در بازارهای دو طرفه نقش بازارگردان و احتمال تبانی تو تعیین قیمت سهم خیلی زیاده و طبیعتا ریسکش بالاتر از خرید و فروش عادی سهام هست.

pdf دستورالعملش که مدت هاست منتشر شده فقط ضرایب تضامین مونده که باید اعلام بشه، احتمالا همونطور که آقا محمد حسین گفت فعلا رو نمادهایی که اپشن روشون فعاله فروش تعهدی هم فعال بشه تا بیاد جا بیفته میره برای زمان برگشت بازار احتمالا تابستون سال اینده.

فعلا تنها تاثیر روانی میتونه داشته باشه در ریزش بازار نه تاثیر عملی.
                  آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2020/02/10, 22:23.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

مثلا من می آیم روزی 8000 میلیارد تومن فروش استقراضی رو ی نماد که بزور روزی 500 میلیون تومن معامله میشود، فروش استقراضی بزنم، یقیناً می ریزد ������ و من سود می کنم.
                    سلام.
                    احتمالا در حجم داد و ستدها (داد و ستدهای اعلامی سازمان بورس) باید تاثیر داشته باشد. چون یک چیز واقعی است.
                    من نوعی می‌روم از حقوقی سهامش را قرض می‌گیرم و می‌روم آن را می‌فروشم و بعدا متعهد می‌شوم که دو ماه بعد بیایم آن را بگذارم سر جایش.

(البته من بلد نیستم دقیقا چه به چه است و چگونه دستورالعملش را نوشته‌اند و نگاه سازمان‌بورسی‌ها به آن چگونه است. حدس می‌زنم.)

=====================

این‌قدر هم بی‌حساب کتاب نیست که ۵۰۰ میلیون تبدیل شود به ۸۰۰۰ میلیارد. یا حتی ۸۰۰۰ میلیون. پرسش اینجاست که حقوقی‌ای که امروز ۸۰۰۰ میلیارد دارایی‌اش را گذاشته برای فروش استقراضی چرا تا دیروز خودش یک صدم این مقدار را نفروخته بود؟ و پرسش اینجاست که منی که رفته‌ام ۸۰۰۰ میلیارد از این نماد را فروخته‌ام اگر بازار به من رکب بزند و به جای اینکه پنجاه درصد بریزد ۵۰ درصد رشد کند چه؟ (به خاک سیاه می‌نشینم من!) اگر یک نفر پیدا شود و از این موقعیت استفاده کند و تمام سهامی که من فروخته‌ام را بخرد چه؟ این وضعیت (یعنی سفته‌بازی در فروش استقراضی) از سفته‌بازی در خرید سخت تر است. چون احتمالا باید یک مهلتی وجود داشته باشد. و در این مهلت اگر من نتوانم حسابم را صاف کنم زیان خود به خود به حساب من می‌نشیند. (ولی در خرید این‌گونه نیست. شما می‌خری و می‌توانی یک سال یا دو سال همین‌جوری نگهش داری تا به قیمت برسد... ولی در فروش استقراضی اگر به قیمت مورد نظر نرسد سر یک مهلتی باید -یعنی مجبوری- تسویه کنی.

=======================

موضوع دیگری که فروش استقراضی را سخت می‌کند این است که در دنیا و به خصوص در ایران تورم وجود دارد. به این معنی که در بلند مدت (و به تبع آن در کوتاه‌مدت نیز) همواره نمودارها رو به بالا هستند نه رو به پایین. شما در فروش استقراضی خلاف جهت کلی (تورم کلی جهان و به خصوص ایران) داری حرکت می‌کنی داری سهام می‌دهی و ریال می‌خری!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

باز هم یک مشکل وجود دارد، و اینکه بعضی از نماد ها حجم معاملاتشان خیلی کم است، همین غگرجی را پارسال پیارسال با 20 تومن به از صفر تابلو به صف خرید بردم، چند روز بعدش هم به صف فروش(2نفر خریدار حقیقی بودیم، و یک حقوقی فروشنده) ، ارزش معاملات روزانه اش زیر 60 میلیون تومان بود، خوب روی یک نماد کم حجم و رها شده، فروش استقراضی قطعا صف فروش ایجاد می کند.

بعد اگر سهم را برداری برای فروش استقراضی و سهم صف فروش بشود و فروش نرود چگونه حساب می کنند؟

بنظرم پیش نیاز فروش استقراضی برداشتن دامنه نوسان 5 درصدی هست

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

باز هم یک مشکل وجود دارد، و اینکه بعضی از نماد ها حجم معاملاتشان خیلی کم است، همین غگرجی را پارسال پیارسال با 20 تومن به از صفر تابلو به صف خرید بردم، چند روز بعدش هم به صف فروش(2نفر خریدار حقیقی بودیم، و یک حقوقی فروشنده) ، ارزش معاملات روزانه اش زیر 60 میلیون تومان بود، خوب روی یک نماد کم حجم و رها شده، فروش استقراضی قطعا صف فروش ایجاد می کند.

بعد اگر سهم را برداری برای فروش استقراضی و سهم صف فروش بشود و فروش نرود چگونه حساب می کنند؟

بنظرم پیش نیاز فروش استقراضی برداشتن دامنه نوسان 5 درصدی هست
                        اصلا شما جای سهامدار عمده این سهام کوچیک و سفته بازی باشی میای به خاطر یه مقدار سود نزدیک به سود بانکی سالیانه شرایطی ایجاد کنی که قیمت سهمت بیاد پایین و ده هاربرابر بیشتر ضرر کنی؟

اصلا سهامدارهای عمده این نوع سهم ها سهم برای فروش تعهدی در اختیار نمیزارن. نکته در تاثیر روانی سهام روی همدیگه هست. یعنی اگه فروش تعهدی باعث تعادل قیمت سهمی مثل خودرو بشه به احتمال زیاد باید تاثیر روی سهام کوچک گروه هم بزاره و احتمالا میزاره.

نظر

• علیرضا حسنی
                          عضو فعال
                          • Mar 2019
                          • 1642

با این افت های پی در پی قیمت نفت الان سهام پترو پالایشی باید در صف فروش قفل باشن، تعجب میکنم هنوز براحتی فرصت خروج میدن.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

@};-

جناب محمد حسین از توصیحات جامع و کاملتون و از وقتی که گذاشتید بسیار سپاسگزارم.
                            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• National
                              عضو فعال
                              • Nov 2018
                              • 630

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                              قیمت امروز سهام رو یکجا یاداشت کنید.
                              تا حدود ۶ ماه دیگه قیمت اکثر سهم ها بین نصف تا یک سوم قیمت امروز خواهند بود. این صحبت بورسیمون.

اما صحبت غیر بورسی اینکه دوستان حتما اقلام خوراکی و بهداشتی ضروری مثل برنج، ماسک، کنسروهای اماده، دستمال و... به اندازه نیاز یکی دو ماه تهیه و ذخیره سازی داشته باشن، ضرری هم نداره، فوقش هیچ اتفاقی هم نمیفته و به مرور زمان مصرف میشه.
                              حرفات خیلی خنده داره ، پارسال هم یادمه شاراک ۶۰۰ تومنی رو ۴۰۰ فروختی بعد که رشد کرد تا ۸۰۰ هم که رسیده بود نظرت این بود که شاراک تا ۳۰۰ هم میاد پایین ولی اینطور نشد
                              البته شاراک تنها نبود خیلی از سهامهای دیگه هم بود ولی دقیقا عکس نظرت اتفاق افتاد
                              الان هم منتظر کاهش اونم به نصف و یک سوم نباش خخخ

نظر

• علیرضا حسنی
                                عضو فعال
                                • Mar 2019
                                • 1642

در اصل توسط National پست شده است View Post
                                حرفات خیلی خنده داره ، پارسال هم یادمه شاراک ۶۰۰ تومنی رو ۴۰۰ فروختی بعد که رشد کرد تا ۸۰۰ هم که رسیده بود نظرت این بود که شاراک تا ۳۰۰ هم میاد پایین ولی اینطور نشد
                                البته شاراک تنها نبود خیلی از سهامهای دیگه هم بود ولی دقیقا عکس نظرت اتفاق افتاد
                                الان هم منتظر کاهش اونم به نصف و یک سوم نباش خخخ
                                امیدوارم دلتون شاد و لبتون همیشه خندون باشه، نشه خدای نکرده این لبهای خندان تا دو هفته دیگه به چشم های گریان و فریادهای ننه من غریبم تبدیل بشه. ان شاء الله!

نظر

در حال کار...
                                X