دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

یک مقدار نقد هستم. هرچقدر دارم نگاه می‌کنم (از آغاز صبح) نمی‌دانم چرا هیچ نمادی برای خرید پیدا نمی‌توانم بکنم. نمی‌دانم حس من این‌گونه است یا بازار این‌گونه است؟ دوستان چه حسی دارند نسبت به بازار؟
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      یک مقدار نقد هستم. هرچقدر دارم نگاه می‌کنم (از آغاز صبح) نمی‌دانم چرا هیچ نمادی برای خرید پیدا نمی‌توانم بکنم. نمی‌دانم حس من این‌گونه است یا بازار این‌گونه است؟ دوستان چه حسی دارند نسبت به بازار؟
      خیلی سهام خریدنی هست که.
      من الان آرزو دارم پول داشتم.
      این سهام افزایش سرمایه خوبن که.
      شدوص هم که جناب آباد میخرن خوبه
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

نمادهایی که عررضه اولیه میشن باید یکماه اول معاملاتشان را بذارن ساعت 13 تا 15:30

گند میزنن تو هسته

در بازار فروشنده قدرتمند دیده می شود که احتمالا نماینده های مجلس هستن دارن نقد می کنند برای انتخابات و تشکیل ستاد و اینا

فعلا منتظر می مانیم ببینیم چه می شود .....تبلیغات مجلس از کی شروع می شود؟ احتمالا تا اول اسفند قدرت خروج نقدینگی قوی باشد. بعدش هم فروش حقوقی ها و اعتباری ها ..... ولی بازار به رشد ادامه می دهد
        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
          خیلی سهام خریدنی هست که.
          من الان آرزو دارم پول داشتم.
          این سهام افزایش سرمایه خوبن که.
          شدوص هم که جناب آباد میخرن خوبه
          اتفاقا شدوص را من صبح یک نگاه به آن انداختم. دارد خیلی جذاب می‌شود. ولی هنوز زمان خریدش برای من نرسیده. یک مقدار دیگر صبر می‌کنم بعد می‌خرم ان‌شاءالله.
          (اکنون دارم دوباره نگاه می‌کنم. یک قیمت مهم ۱۲۶۰۰ ریالی دارد. یعنی دقیقا همین قیمت امروز. باید دید با این می‌خواهد چه کار کند. امروز داد و ستدهایش جالب بود. حقوقی ناقلا یکی به نعل می‌زند و یکی به میخ. تا دیروز جمع می‌کرده امروز فروشنده شده. به هر روی... اگر بالای ۱۲۶۰۰ ریال تثبیت شود خریدنی است و اگر زیر آن تثبیت شود باید رفت دنبال یک موقعیت خرید دیگر گشت. ببینیم فعلا جنگ حقیقی حقوقی این دو سه روز را چه کسی می‌برد... احتمالا حقیقی می‌برد ولی نحوه‌ی پیروزی‌اش مهم است.)

اینهایی که افزایش سرمایه دارند و خوب هستند کدام را می‌فرمایید؟ من فقط به خاطر اینکه یک نمادی افزایش سرمایه دارد نمی‌خرم. می‌ترسم. باید نمودارش هم برایم جذاب باشد.

جم را هم داشتم نگاه می‌کردم امروز. بد نبود انگار. بیشتر باید نگاه بیاندازم.

داشتم نوشته‌ی پیشین را می‌نوشتم (بعدش دقیقا) یادم آمد... لخانه و سجام هم خوب بودند... برای خرید بد نبودند. ولی صف دارند.

دیگر چه؟
          بگذارید نمادهایی که رشد زیاد نداشته‌اند را فهرست کنم که آنها را بررسی کنیم. (در نوشته‌های بعدی ان‌شاءالله)
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

@};-

نه. منظورم این بود که حالا حالاها به کاسبی من و شما و دوستان لطمه نمی‌زند. از این جهت که

۱- فعلا روی چند نماد بیشتر نیست. تا بیاید قشنگ روی این نمادها آزموده شود و بعد بیاید روی یک دست دیگر و بعد بیاید روی بازار طول می‌کشد.

۲- زمانی که رایج شود تنها روی نمادهای بزرگ تاثیرگذار است که نمادهای بزرگ هم همین اکنون از این جهت مشکلی ندارند.

(مشکل برای نمادهایی است که الف) دوزاری هستند و بنیاد ندارند ب) کوچک هستند و حقوقی فروشنده‌ و بازارگردان بزرگ ندارند. و در نتیجه: پ) کشکی رشد کرده‌اند. در اینجاها یک سری پیدا می‌شوند (مانند جناب نیما آزادی عزیز) که می‌گویند من اگر اکنون سهامدار بودم حتما می‌فروختم... می‌گویند اکنون این نماد فروش دارد! که خرید ندارد... می‌گویند قطعا قیمت این نماد سر شش ماه نشده نصف می‌شود... آنها می‌روند آنجا روی آن نماد (با استفاده از این قانون) می‌فروشند و حال سفته‌بازانی که زده بودند زیر قیمت را می‌گیرند...)

۳- مشکل در نهایت (که قانون جا افتاد) هم باز برای نمادهای کم رشد کرده یا بنیادی نیست. (و تا آنجا که به یاد دارم شما با جناب آباد خرید می‌کنید که ایشان گمان کنم بررسی بنیادی می‌کنند همیشه.)

(مشکل همان‌گونه که گفتم برای نمادهایی است که در آنها سفته‌بازی صورت گرفته. یک جورهایی نمودارها نرم می‌شوند. که گمان کنم خوب باشد.)

۴- نیازی نیست اصلا ما به این موضوع بیاندیشیم. ما همان کار خودمان را می‌کنیم. برای ما فرقی ندارد. این قانون (حتی در نهایت خودش هم) تاثیری روی کار ما ندارد. تا زمانی که سهام دوزاری ده برابر شده را نمی‌خریم، تا زمانی که سفته‌بازی نمی‌کنیم، قبل و بعد از این قانون برای ما تغییری به وجود نخواهد آمد. ما همان بررسی‌های گذشته‌ی خودمان را می‌کنیم و احتمالا همان سود سابق خودمان را می‌بریم.
            فروش استقراضی ۳
            ============
            یک نکته‌ای بیافزایم.
            در مورد تاثیر قانون فروش استقراضی.
            (اکنون یادم آمد.)
            همان‌گونه که در رشد‌های بزرگ سفته‌بازان می‌زنند زیر قیمت (بیشتر در نمادهای کوچک) و دو روزه ده برابرش می‌کنند امکان دارد زمان افت بازار که برسد و حباب‌ها بخواهد بترکد این موضوع یک مقدار هم برای نمادهای دو زاری و هم برای کل بازار تاثیر گذار و سخت باشد.

(اکنون یادم آمد که یک عده سقوط بزرگ وال‌استریت را می‌انداختند گردن یک عده. یک عده که آن آغاز ماجرا فروش‌های سنگین استقراضی انجام داده بودند.)

به عبارت دیگر:
            ما عادت داشتیم که نمودارهایمان تیز برود بالا و آهسته بیاید پایین. گاهی حتی نمودار اصلاح قیمتی هم نمی‌کرد و صبر می‌کرد که تورم به او برسد.
            با این وضع شاید پایین رفتن‌هایی هم‌شکل بالارفتن داشته باشیم.
            نه در کلیه موارد. ولی در برخی موارد.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

فروش استقراضی ۴
              ===========
              چرا می‌گوییم در برخی موارد و نمی‌گوییم در همه‌ی موارد؟
              برای اینکه ماهیت فروش استقراضی با ماهیت خرید متفاوت است. نمی‌توان گفت فروش استقراضی برعکس خرید است.
              (البته باز باید دید نگاه سازمان به این موضوع چیست.)

در خرید شما می‌توانی از فرآیند جمع‌کردن و انباشت کردن و به اصطلاح دوستان خشک کردن و جمع کردن شناوری استفاده کنی. ولی در فروش استقراضی از این خبرها نیست. به دو دلیل: ۱- به خاطر ماهیت مجازی داشتن (و نه واقعی) فروش استقراضی و ۲- به دلیل مهلت داشتن فروش استقراضی.
              (باز هم می‌گویم. باید ببینیم نگاه سازمان چیست؟ اصلا مهلت دارد؟ ندارد؟ اجاره‌ای است؟ چگونه است؟)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

این‌روزها: خطر و پاداش بالا؟ یا خطر و پاداش کم؟
                ============================

یک نوشته چند وقت پیش نوشتم که می‌خواستم در آن نگر سنجی انجام بدهم... ولی خوب مطرحش نکردم و کسی عقیده‌اش را نگفت.
                دوباره می‌گویم/می‌پرسم:
                دو نماد را فرض بفرمایید: یک نماد رشد زیاد قیمتی را تجربه کرده باشد و باز هم هر روز در حال رشد باشد (فرصت ورود هم می‌دهد). یک نماد هم از بازار جا مانده باشد و باز هم هر روز خیلی کمتر از بازار رشد دارد می‌کند.
                شما از کدام خرید می‌کنید؟ چرا؟
                نخستین مثلا در دو سال ۱۰ برابر شده. دومی ۲ برابر.
                (بعدا که رشدهای بازار را گذاشتم نمونه‌ی واقعی می‌آورم اصلا. ببینیم کدام را باید انتخاب کرد.)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

اتفاقا شدوص را من صبح یک نگاه به آن انداختم. دارد خیلی جذاب می‌شود. ولی هنوز زمان خریدش برای من نرسیده. یک مقدار دیگر صبر می‌کنم بعد می‌خرم ان‌شاءالله.
                  (اکنون دارم دوباره نگاه می‌کنم. یک قیمت مهم ۱۲۶۰۰ ریالی دارد. یعنی دقیقا همین قیمت امروز. باید دید با این می‌خواهد چه کار کند. امروز داد و ستدهایش جالب بود. حقوقی ناقلا یکی به نعل می‌زند و یکی به میخ. تا دیروز جمع می‌کرده امروز فروشنده شده. به هر روی... اگر بالای ۱۲۶۰۰ ریال تثبیت شود خریدنی است و اگر زیر آن تثبیت شود باید رفت دنبال یک موقعیت خرید دیگر گشت. ببینیم فعلا جنگ حقیقی حقوقی این دو سه روز را چه کسی می‌برد... احتمالا حقیقی می‌برد ولی نحوه‌ی پیروزی‌اش مهم است.)

اینهایی که افزایش سرمایه دارند و خوب هستند کدام را می‌فرمایید؟ من فقط به خاطر اینکه یک نمادی افزایش سرمایه دارد نمی‌خرم. می‌ترسم. باید نمودارش هم برایم جذاب باشد.

جم را هم داشتم نگاه می‌کردم امروز. بد نبود انگار. بیشتر باید نگاه بیاندازم.

داشتم نوشته‌ی پیشین را می‌نوشتم (بعدش دقیقا) یادم آمد... لخانه و سجام هم خوب بودند... برای خرید بد نبودند. ولی صف دارند.

دیگر چه؟
                  بگذارید نمادهایی که رشد زیاد نداشته‌اند را فهرست کنم که آنها را بررسی کنیم. (در نوشته‌های بعدی ان‌شاءالله)
                  شدوص دیگه حرکت میکنه به سمت سقف کانالش. تا مرز میدلاین کانال اومد و برگشت.
                  افزایش سرمایه ها هم من غگل و خصدرا و کفپارس و خودرو رو وارد شدم.
                  اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• iligal
                    مدیر(ستاره دار 11)
                    • Sep 2012
                    • 4103

خرید سهم در کف/:.yead.:/
                    بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

این‌روزها: خطر و پاداش بالا؟ یا خطر و پاداش کم؟
                      ============================

یک نوشته چند وقت پیش نوشتم که می‌خواستم در آن نگر سنجی انجام بدهم... ولی خوب مطرحش نکردم و کسی عقیده‌اش را نگفت.
                      دوباره می‌گویم/می‌پرسم:
                      دو نماد را فرض بفرمایید: یک نماد رشد زیاد قیمتی را تجربه کرده باشد و باز هم هر روز در حال رشد باشد (فرصت ورود هم می‌دهد). یک نماد هم از بازار جا مانده باشد و باز هم هر روز خیلی کمتر از بازار رشد دارد می‌کند.
                      شما از کدام خرید می‌کنید؟ چرا؟
                      نخستین مثلا در دو سال ۱۰ برابر شده. دومی ۲ برابر.
                      (بعدا که رشدهای بازار را گذاشتم نمونه‌ی واقعی می‌آورم اصلا. ببینیم کدام را باید انتخاب کرد.)
                      بیشترین رشدهای دو ساله (از آغاز 1397 تا امروز) :
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

کمترین رشدهای دو ساله
                        =============
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

بیشترین رشدهای دوماهه
                          ===============
                          (از 13980923 تا امروز)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

کمترین رشدهای دو ماهه:
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                              مدیر(ستاره دار 11)
                              • Sep 2012
                              • 4103

سلام به محمد حسین و بقیه دوستان
                              اعدادی که گذاشتی به درصد هست؟؟
                              اگر قیمت رو هم تو جدولت میذاشتی بهتر بود
                              بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

خوب؟
                                از کدام انتخاب می‌کنیم؟
                                چرا؟

جالب است! دارم نگاه می‌کنم... بسیاری از این نمادهایی که کمترین رشد را در دو سال اخیر داشته‌اند هم اکنون و هم آن زمان جزء بنیادی‌های بازار بوده‌اند! مانند آپ و پترول و رانفور و امید و پرداخت و ...

یک نکته‌ای بگویم...
                                نه... بگذار چند نکته بگویم...
                                ۱- در زمان افت می‌دانیم که اینها هم افت می‌کنند. (اینهایی که کمتر رشد کرده‌اند.)
                                ۲- ولی کمتر. یعنی عملا افتی نمی‌کنند. اگر بکنند دو روزه جبران می‌شود و نیز اینکه گیر نمی‌کنیم در آن.
                                ۳- کسی پایان بازی را نمی‌داند. فراموش نکنیم که بزرگان بازار بازرگانی (در سراسر جهان) گفته‌اند که پایان بازی دقیقا جایی که هیچ کس گمانش را نمی‌کند فرا می‌رسد. در اوج خوش‌بینی و خوشحالی. به قول جناب ادیب عزیز ۹۰ درصد مردم می‌خواهند در اوج خداحافظی کنند ولی ۹۰ درصد آنها نمی‌توانند هیچ‌وقت این کار را انجام دهند!

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X