دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    جناب مدیر محمد حسین؟؟؟
    ازتون یه خواهش داشتم.
    اینجا تاپیک غیربورسیه.
    حکم زنگ تفریح و مکانی واسه انرژی گرفتنمون هست.
    لطفا کسانی که میان جو و مسموم میکنن و حال روحیشون هم خرابه بهشون تذکر بدین یا بلاک کنید.
    من خودم پست های مسمومشون رو نمیخونم. اما خود به خود چشمم میخوره به بعضی کلمات و متوجه میشم که یه نفر قصد مسموم کردن فضای سایت بورسی و داره.
    خواهش میکنم رسیدگی کنید.
    سلام.
    امیدوارم حالتان خوب باشد.
    مسموم کردن جو به این نیست.
    اگر بی‌احترامی، جنجال، فحاشی و در کل حرکت در خارج از قوانین انجمن باشد حتما بررسی می‌شود. ولی جو منفی دادن اشکالی ندارد.
    اصلا.
    ======================
    خانم رویا عزیز... هر چند گزینه‌ی «افزودن به لیست سیاه» در صفحه‌ی شخصی هر کسی هست... ولی پیشنهاد می‌کنم این کار را هم نفرمایید.
    به شخصه... این جو های منفی خیلی مورد پسند من است. یک کاربر دیگر هم هستند جناب بابک۵۲ (که من با خیلی از کارهای ایشان هم از جمله گفتن علنی اینکه رانت‌خوار هستند و اینکه به مسلمان‌ها بی‌احترامی‌ می‌کنند و به خیلی از کاربران بی‌احترامی می‌کنند موافق نیستم ولی) با جو منفی‌ای که گاهی می‌دهند بسیار موافقم. بسیار.
    از من می‌شنوید شما هم از این جو منفی دادن استقبال بفرمایید.
    تاثیر نپذیرید ولی ببینید حرفش چیست و چقدر قدرت دارد.
    آدم حرف مخالف را که می‌شنود... از چند حالت خارج نیست... یا می‌بیند حرف درست است و باعث می‌شود جلوی زیان گرفته شود. یا می‌بیند حرف اشتباه است و به راه خودش مسمم‌تر می‌شود.
    مثلا من نماد الف را دارم... می‌بینم یک نفر تازه فروخته و دارد شدید جو می‌دهد که این نماد بد است... می‌بینم چیزهایی که می‌گوید وزن زیادی ندارد... مثلا می‌گوید مدیرعاملش فلان است... من نگاه می‌کنم می‌بینم اصلا این مورد در میان انبوه موارد خوبی که آن نماد دارد اصلا مهم نیست. و هرچقدر آن شخص این‌جور بدی‌های نماد را پیدا می‌کند و می‌گوید بیشتر به نماد خودم مطمئن می‌شوم. می‌بینم تمام دلایلی که یک نفر ممکن است پیدا کند برای فروش اینجا همین‌ها است... پس احتمالا اینجاها فروشنده‌ای پیدا نمی‌شود... بیشتر به دارایی‌های خودم امیدوار می‌شوم. (یک وقت هم اگر طرف حرف منطقی و محکم زد... باز هم چه خوب! اگر دیدم حرفش درست است می‌فروشم و جلوی زیان را می‌گیرم.)

جو منفی دادن باعث می‌شود سهامدار ابعاد منفی سهامش دستش بیاید. خود سهامدار معمولا جانب‌دارانه به دارایی‌اش و به نمادهای درون سبدش نگاه می‌کند. نمی‌تواند بدی‌ها را زیاد و خوب ببیند.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

جناب مدیر محمدحسین؟ مرسی از صحبت های خوب و منطقیتون
      فقط یه سوال؟ اگه کسی رو در لیست سیاهم قرار بدم دیگه پست هاش رو نمی بینم ؟؟؟
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        جناب مدیر محمدحسین؟ مرسی از صحبت های خوب و منطقیتون
        فقط یه سوال؟ اگه کسی رو در لیست سیاهم قرار بدم دیگه پست هاش رو نمی بینم ؟؟؟
        حقیقتش را بخواهید... /.:blushsmiley:./ نمی‌دانم. یعنی تا به حال آزمایش نکرده‌ام. ولی گویا این‌چنین است.

بگذارید یک لحظه جناب سروش را بگذارم تو لیست مشکی ببینم چه می‌شود... نتیجه‌ی مربوطه متعاقبا اعلام خواهد شد.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

یک همچنین حالتی می‌شود:

دیگر نوشته‌های شخص قابل مشاهده نیست.

برای بازگرداندن هم می‌توان همان‌جا روی پیوندی که هست کلیک کرد.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

پیشاپیش روز مادر را به عزیزانی که هیچ‌کدامشان مطمئنا اینجا حضور ندارند ولی یادشان پیش همه‌ی ماست تبریک عرض می‌کنم.
            اگر به رحمت خدا رفته‌اند روحشان شاد باشد و یادشان گرامی باد و اگر در کنارمان هستند سایه‌شان ان‌شاءالله همواره بر سر ما باشد.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

روز ولنتاین اونایی که واسشون معنا داره هم مبارک...
              به قول یه بزرگی :D ما که تا حالا تو عمرمون کادوی ولنتاین نگرفتیم شما که هر سال میگیرید کوفتتون /.:biggrinsmiley.:/ نه نه مبارکتون باشه :D
              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

سلام

میشه لطفا این نمودار را تحلیل کنید ؟ (بنظرتون تا 3 ماه آینده صعودی هست یا ثابت و بلکه نزولی بدید تکنیکال )

آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2020/02/14, 23:14.
                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

میگم فکر کنم تحلیل های تکنیکال هم مثل مباحث فلسفی باشه.
                    یعنی یه چارت رو بزارید جلوی ۲۰ تا الیوت کار ممکنه ۲۰ نوع موج شماری مختلف ارایه بدن که شاید یکیش درست باشه، که شاید یکیش هم درست نباشه.

با بقیه تکنیک ها آشنایی ندارم ولی احتمالا مابقی تکنیک ها و اندیکاتورها و اسیلاتور ها و... هم از همین قاعده الیوت پیروی میکنن.

شخصا که هیچ وقت نتونستم با تحلیل تکنیکال ارتباط برقرار کنم فقط در حد تشخیص حمایت و مقاومت های استاتیک کاربرد داشته واسم این علم.

نظر

• عمو محسن
                      عضو عادی
                      • Mar 2019
                      • 106

الان محصولات فولادی را به شدت دارند صادر میکنند و جنس داخل بازار کم شده .مثلا ورق شده کیلویی 6100 تومان در صورتیکه 5500 داره صادر میشه

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

بنظرم در داخل کشور بسیار ارزانی هست (تو بازار کالایی .... جنس ها مفت هستن :| شبیه سال 96 که سهام مفت بودن )

چند قلم کالا بنظرم 4-5 برابر میشود قیمتشان ..... و البته خرید و فروش هم بسختی خواهند شد ...... (احتمالا روز های سختی در پیش هست برای زندگی )
                        ان شاءا... که اشتباه کرده باشم و ارزانی بشود یا ثبات قیمت و رشد ملایم قیمت ها

اومدم ی ملب دیگه ای بگم ...بکل اصل مطلب یادم رفت

آها یادم اومد

پتروشیمی و فلزات و غذایی و کشاورزی مثبت هستن /:.hmmsmiley.:/
                        آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2020/02/15, 10:56.

نظر

• Mehdi1400
                          ستاره دار(19)
                          • Jul 2013
                          • 2938

حسین حیدرپور:
                          دوستانی در مورد افزایش سرمایه چند صد درصدی خودرویی ها سوال می کنند که این اصلاح با آن خبر چرا هم‌خوانی ندارد?!
                          پاسخ این است که هم‌خوانی دارد خوب هم دارد و شاید نظر شما در ترجمه کلمه هم‌خوانی ایراد داشته باشد!

یادمون نره بازار و رفتار کلی مارکت مشکلی ندارد
                          و این ما هستیم که ایراد داریم
                          و نباید بازار را به خاطر ندانسته‌های خودمون و اشتباهتمون سرزنش کنیم.

افرادی که چنین نظری دارند از دید من با ساختار های الیوتی آشنایی کافی ندارند.

قرار نیست چون افزایش سرمایه دارد هر روز صف خرید باشد
                          و سهم هایی که چنین عملکردی دارند کاملا عملکرد غیر نرمالی داشته اند.
                          قسمتی از الگوی صعودی بسیاری از خودرویی ها خاتمه یافته
                          و باید پس از آن اصلاحی داشته باشیم و به قول بازاری ها نفس گیری مجددی برای صعود بیشتر نیاز است.
                          از طرفی به خاطر اخباری که گاها وجود دارد، بسیاری از اثر آن ممکن است در روند قبل از آن خبر،
                          پیش‌خور شده باشد.

اما کلام آخر: به عنوان یک الیوت کار که تقریبا یک دهه را صرف موج شماری کرده ام،
                          اگر درست و منطقی تحلیل کنیم هیچ نیازی به پیگیری اخبار نداریم و همه چیز در قیمت و ساختارهای بازار هویدا است.
                          هر چند به نظر شعاری بیش نیست اما واقعیت محض است.

با آرزوی موفقیت و سربلندی برای همه دوستان:rose:

نظر

• Mehdi1400
                            ستاره دار(19)
                            • Jul 2013
                            • 2938

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                            درود بر آقا سروش گل @};-

با آن 1 3 5 خیلی موافق نیستم
                            ولی آن قله میتواند یک مبداء برای شروع شمارش باشد.
                            A B C را خوب مشاهده کرده اید. اما کارکشن‌ها (اصلاح‌ها) در این شکل از امواج لزوما 3 موج نیستند.
                            به نظرم باید منتظر 5 و حتی 7 موج باشید.
                            اما انچه که مسلم است حرکت اصلاحی به پایانش نزیک است و قیمت اجازه کاهش را نمیدهد
                            به شخصه مایلم موج 1 که در انتها شمارش کردید را D ببینم و انتظار اتمام اصلاح در E داشته باشم. وجود مثلت در انتها تاییدی بر این نگاه است.
                            اما همچنانکه عرض شد ممکن است شاهد حتی F و G هم در این اصلاح باشیم.

یک نکته پایانی اینکه در چنین مواقعی که موج اصلاحی با فرسایش زمانی روبروست گاها دیده شده که قیمت ریزشی اساسی و پایین‌تر از سطح C خواهد ذاشت
                            اینجاست که استراتژی معاملاتی را باید به خدمت گرفت.
                            بنا به انچه در استراتژی معاملاتی خود مکتوب فرموده‌اید، نقطه‌ی ورود را مشخص کنید.

نظر

• MNB1984
                              عضو فعال
                              • Jan 2020
                              • 376

با سلام
                              الیوت به روش های گوناگون و چند رشته شده..روش ماینر و گلن نیلی و ووو
                              من سه سال پیش بالاخره با کلی زحمت و 3 ماه خوندن!!! نئوویو و حفظ کردم....
                              در کل بیشتر بر مینای قانون احتمالاته....
                              موج شماری ایمپاس به نظر اشتباه میاد..موج سه نمیتونه کوچکترین موج باشه...و نکته بعد اینکه موج 5 در کالایی اکستنتد میشه...حالا این نمودار چی هست نمیدونم!!
                              قسمت کارکشن بنظر صحیح میاد...
                              اخر نمودار تو موج یک از 3 بزرگه!!!
                              البته با نموداری که گذاشتی چون قبل و بعدش ندارم..

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام دوستان.
                                صبح به خیر.
                                روز مادر بر شما عزیزان... هیچ ربطی ندارد. مگر مادر هستید؟
                                /.:biggrinsmiley.:/
                                تازه دیروز هم بود!
                                /:.tonguesmiley:./
                                ====================
                                کدال انگار افزایش سرمایه‌باران شده است.
                                ختوقا ۱۲۰۰ و خگستر ۱۷۰۰ درصد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X