دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
    من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق

به حکم ادب و حق شناسی، بدین وسیله از همه عزیزان، سروران، دوستان، آشنایان، اقوام که با اظهار لطف و عنایت های پرمهر و محبت خود، بنده را مورد تفقد قرار دادند و با حضور مجازی خود مرهمی بر قلب مشتاق و ذهن حریص بنده بودند، صمیمانه تشکر می‌کنم.
    همچنین نظر به این که به علت فراوانی و کثرت بزرگواران، قادر به قدردانی حضوری و تلفنی و پیغام خصوصی نشده‌ام، یک بار دیگر دست همه شما را می‌فشارم و می‌بوسم و دست دعا به امید اجابت به درگاه خداوند بزرگ بلند می‌کنم وسلامتی و بهروزی همه شما را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم. /:.Heart.:/:D
    ایاب ذهاب هم دم در حاضر هست؟
    .
    .
    .
    غذا چه؟
    .
    .
    .
    قبول نیست. باید اسم من را هم در بخش با تشکر از خانواده‌ی می‌گذاشتید.
    .

.
    .
    @};-@};-
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      اولین کرونا در ایران. در قم. امروز.
      باید خیلی مراقب بود.
      روی بورس تاثیر دارد؟
      گمان نکنم.
      مگر اینکه ایران هم مانند چین همه‌گیری داشته باشیم.
      که در این صورت چرخ یک دست چیزها نمی‌چرخد. مانند هواپیمایی‌ها.
      به جایش چرخ ماسک‌سازان می‌چرخد.
      ماسک و صابون.
      در ایران چه شرکتی ماسک می‌سازد؟
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در افغانستان هاگیر واگیر شده.
        اشرف‌غنی گفته من قبول شدم عبدالله عبدالله گفته تو جر زدی، قبول نیست.
        طالبان هم گفته من هم هستم.
        پرتقال فروش؟
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
          ستاره‌دار (۲)
          • Oct 2019
          • 5358

سلام، یک سهمی بود یکماه پیش پذیره نویسی انجام می دادن، چه شد؟ سود کردن آیا؟ برای شنبه، کدوم کارگزاری ها امکان دو طرفه دارند؟
          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

روی بورس تاثیر دارد؟
            گمان نکنم.
            مگر اینکه ایران هم مانند چین همه‌گیری داشته باشیم.
            که در این صورت چرخ یک دست چیزها نمی‌چرخد. مانند هواپیمایی‌ها.
            به جایش چرخ ماسک‌سازان می‌چرخد.
            ماسک و صابون.
            در ایران چه شرکتی ماسک می‌سازد؟
            محمد حسین جان الان یک ماهه چرخه صادرات واردات ما به چین مختل شده، کم کم جریان دلار برای تزریق به بازار محدود میشه، افزایش قیمت دلار و طلا رو نمیبینید؟

چطور ممکنه روی بورس ما تاثیر نزاره وقتی درامد عمده شرکتهای صادراتی ما طی ماه های آینده نصف تا یک سوم میشه.
            مطمئن باشید پیامدها بسیار جدی هستن. تازه داستان شروع هم نشده، بعد از شروع حداقل ۳ تا ۴ ماه تبعاتش ادامه دار خواهد بود، حداقل.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
              محمد حسین جان الان یک ماهه چرخه صادرات واردات ما به چین مختل شده، کم کم جریان دلار برای تزریق به بازار محدود میشه، افزایش قیمت دلار و طلا رو نمیبینید؟

چطور ممکنه روی بورس ما تاثیر نزاره وقتی درامد عمده شرکتهای صادراتی ما طی ماه های آینده نصف تا یک سوم میشه.
              مطمئن باشید پیامدها بسیار جدی هستن. تازه داستان شروع هم نشده، بعد از شروع حداقل ۳ تا ۴ ماه تبعاتش ادامه دار خواهد بود، حداقل.
              این که اکنون گفتید ممکن است درست باشد.

ولی، خوب؟

این اکنون عامل تقویت کننده‌ی بورس بود یا تضعیف کننده‌ی آن؟؟؟

یک نفر ممکن است پیش از وضع وخیم اقتصادی ونزوئلا بیاید بگوید وضع بورس خراب می‌شود...
              شد؟

اصلا خود ما. اکنون این رشدهای عجیب و غریب بورس برای چیست؟ گمان می‌کنیم به خاطر بهبودی وضع سود آنهاست؟ که بیشتر هم قیمت‌های نمادهای در پیت و خاک‌برسری هم دارد رشد می‌کند؟
              این رشدهای عجیب و غریب بورس اکنون برای چیست؟

کرونا بیاید (یعنی قشنگ مانند چین بشویم) هم باز من نمی‌دانم این وضع رشدهای عالی بورس قطع خواهد داشت یا نه؟
              انصافا.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4719

کرونا ممکنه یک شوک روانی کوچک ایجاد بکند لیکن بقیه ماجرا بستگی تام دارد به اینکه چقدر از کنترل خارج بشه!
                اگر تعداد مبتلایان روز به روز بیشتر بشه . احتمال زیاد ملت همیشه در صحنه هجوم خواهند برد به فروشگاهها و سوپرمارکتها و همه مواد غذایی را می خرند . از اونجاییکه مردم ما به لحاظ روانی همیشه منتظر اتفاقات ناگوار هستند بنابراین براوردشان از اثرات کرونا خیلی بیشتر از مقدار واقعی خواهد بود و لذا رفتارهایشان نیز با هیجان بیشتری توام خواهد بود . من فکر می کنم کرونا اگر وسیع تر بشه اثرش بر سهام مواد غذایی و بهداشتی(بالاخص شوینده ها و ضدعفونی کننده ها) مثبت خواهد بود چون تقاضا به شدت در این گروه افزایش خواهد یافت . در نهایت بازار به این هم عادت خواهد کرد و بعد از چند روز به روال خودش بر می گردد .

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4719

به تهران هم رسید مثل اینکه! این کرونا.

تو اینستاگرام یک فیلم گذاشتند . آمبولانس در حال انتقال یک مریض به بیمارستان فرمانیه تهران هستند . البته کادر پزشکی با لباس محصوص هستند !! خدا به خیر کند .

coronavirus.official

نظر

• ADLER
                    Banned
                    • Jan 2020
                    • 216

متاسفانه کرونا از دو هفته قبل در ایران بوده.اما بخاطر اینکه راهپیمایی باشکوهی داشته باشند مخفی کاری کردند.بخاطر شیوع گسترده بناچار اعلام کردند و الا بعد انتخابات گندش در می آمد.
                    وقتی همه کشور ها درهای خود را بروی چین بستند اینها بنوعی زرنگی بخرج دادند و خود شیرینی کردند برای چین مسافر کشی کردند.
                    مردم در بابل نمی توانند ماسک پیدا کنند آنوقت آقات چند میلیون ماسک به چین اهدا می کنند.
                    وضع در بابل وخیم هست.قم احتمالا قرنطینه شود.تهران هم فوت شده و هم مبتلا دارد.
                    بزنید کف قشنگه را بخاطر این وحوش ها

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                      کرونا ممکنه یک شوک روانی کوچک ایجاد بکند لیکن بقیه ماجرا بستگی تام دارد به اینکه چقدر از کنترل خارج بشه!
                      اگر تعداد مبتلایان روز به روز بیشتر بشه . احتمال زیاد ملت همیشه در صحنه هجوم خواهند برد به فروشگاهها و سوپرمارکتها و همه مواد غذایی را می خرند . از اونجاییکه مردم ما به لحاظ روانی همیشه منتظر اتفاقات ناگوار هستند بنابراین براوردشان از اثرات کرونا خیلی بیشتر از مقدار واقعی خواهد بود و لذا رفتارهایشان نیز با هیجان بیشتری توام خواهد بود . من فکر می کنم کرونا اگر وسیع تر بشه اثرش بر سهام مواد غذایی و بهداشتی(بالاخص شوینده ها و ضدعفونی کننده ها) مثبت خواهد بود چون تقاضا به شدت در این گروه افزایش خواهد یافت . در نهایت بازار به این هم عادت خواهد کرد و بعد از چند روز به روال خودش بر می گردد .
                      نه فقط مربوط به ایران نیست، این رفتار مشترک تقریبا در همه گروه های جمعیتی هست، شما ببین طی روزهای اینده اولین آمار فوتی ها در اروپا یا امریکا که اعلام شه مردم چه عکس العملی نشون میدن. شاید به مراتب هیجانی تر از ما.

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

این که اکنون گفتید ممکن است درست باشد.

ولی، خوب؟

این اکنون عامل تقویت کننده‌ی بورس بود یا تضعیف کننده‌ی آن؟؟؟

یک نفر ممکن است پیش از وضع وخیم اقتصادی ونزوئلا بیاید بگوید وضع بورس خراب می‌شود...
                        شد؟

اصلا خود ما. اکنون این رشدهای عجیب و غریب بورس برای چیست؟ گمان می‌کنیم به خاطر بهبودی وضع سود آنهاست؟ که بیشتر هم قیمت‌های نمادهای در پیت و خاک‌برسری هم دارد رشد می‌کند؟
                        این رشدهای عجیب و غریب بورس اکنون برای چیست؟

کرونا بیاید (یعنی قشنگ مانند چین بشویم) هم باز من نمی‌دانم این وضع رشدهای عالی بورس قطع خواهد داشت یا نه؟
                        انصافا.
                        یقینا عامل تضعیف کننده هست، چطور ممکنه تقویت کننده باشه، رشد دلار وقتی محرک رشد قیمت سهام میشه که دلاری برای فروش موجود باشه وقتی درآمدی ندارن شرکت ها و چرخ اقتصاد بخوابه این وضعیت یقینا به زیان هستش.

و در مورد فعال بازار سرمایه، خب باید عکس العمل متناسب نشون بده.
                        مگه معامله گر وظیفه دیگه ای هم جز رصد رویدادها، تحلیل و تصمیم گیری بر مبنای رخداد ها داره!

تدبیری مثل تبدیل دارایی های ریسکی به دارایی های امن اصلاحا safe-haven ها مثل طلا. هر چند من شنبه رو قفل در صف فروش میدونم اگه قم قرنطینه بشه.
                        آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2020/02/20, 03:07.

نظر

• NewAge
                          عضو عادی
                          • Jun 2018
                          • 285

یکی از دوستان می گفت اینجا ملت کرونا هم بگیرن باز صبح پا میشن سر خطی میزنن
                          در باب ارتباط کرونا به بازار /:.yead.:/
                          [CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                            یقینا عامل تضعیف کننده هست، چطور ممکنه تقویت کننده باشه، رشد دلار وقتی محرک رشد قیمت سهام میشه که دلاری برای فروش موجود باشه وقتی درآمدی ندارن شرکت ها و چرخ اقتصاد بخوابه این وضعیت یقینا به زیان هستش.

و در مورد فعال بازار سرمایه، خب باید عکس العمل متناسب نشون بده.
                            مگه معامله گر وظیفه دیگه ای هم جز رصد رویدادها، تحلیل و تصمیم گیری بر مبنای رخداد ها داره!

تدبیری مثل تبدیل دارایی های ریسکی به دارایی های امن اصلاحا safe-haven ها مثل طلا. هر چند من شنبه رو قفل در صف فروش میدونم اگه قم قرنطینه بشه.
                            چقدر خوب شد که یک پیشبینی انجام دادید.
                            چون می‌خواستم همین را از شما بخواهم.
                            حالا ببینیم قم را قرنطینه می‌کنند یا نه؟ خدا را شکر امروز و فردا را داریم (تا شنبه).

شما در چه صورتی پیشبینی خودتان را ابطال می‌کنید؟ (هر پیشبینی‌ای یک حالت باطل‌شده (Failed) دارد)
                            اگر تا شنبه قم را قرنطینه نکردند؟ اگر چند روز پشت هم بازار همین‌جور خوب بود؟ یا اینکه کلا همین‌جور نقد می‌مانید و روی حرف خودتان می‌ایستید؟ حتی اگر تا یک ماه دیگر هم بورس همین‌جور گل و بلبل بود؟
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در کانال‌ها و تارنماهای مختلف که نگاه می‌کنی... می‌بینی برخی دوستان هستند همزمان با چند نام کاربری کار می‌کنند... چه کاری است آخر؟ از این شهوت چند ساله به چه رسیدیم؟
                              (البته برخی معذوریت دارند... آنها را نمی‌گویم...)
                              بد نیست آدم کلاهش را هر چند وقت یک بار قاضی کند... دلیلش چیست؟ من اگر حرفی دارم به نام خودم (خیلی محکم و رسمی) ثبت می‌کنم. من نمی‌دانم آن عزیزان برای چه این کار را این همه مدت انجام می‌دهند... ولی در کل بد نیست آدم یک نگاه به خودش... و به گذشته‌ی خودش بیاندازد... ببیند از راهبرد (Strategy) خودش در زندگی راضی است؟ آیا کارش درست است؟ نیست؟ با کارهایش دارد به هدفش نزدیک می‌شود؟ دور می‌شود؟ اصلا هدف دارد در زندگی؟ یک چنین چیزهایی را نگاه کردن بد نیست. هر چند وقت یک بار.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• علیرضا حسنی
                                عضو فعال
                                • Mar 2019
                                • 1642

چقدر خوب شد که یک پیشبینی انجام دادید.
                                چون می‌خواستم همین را از شما بخواهم.
                                حالا ببینیم قم را قرنطینه می‌کنند یا نه؟ خدا را شکر امروز و فردا را داریم (تا شنبه).

شما در چه صورتی پیشبینی خودتان را ابطال می‌کنید؟ (هر پیشبینی‌ای یک حالت باطل‌شده (Failed) دارد)
                                اگر تا شنبه قم را قرنطینه نکردند؟ اگر چند روز پشت هم بازار همین‌جور خوب بود؟ یا اینکه کلا همین‌جور نقد می‌مانید و روی حرف خودتان می‌ایستید؟ حتی اگر تا یک ماه دیگر هم بورس همین‌جور گل و بلبل بود؟
                                نه نقد بودن که اصلا توصیه خوبی نیست، من هم خودم سهام صندوق ها با پشتوانه طلا دارم تو این مقطع.

به نظرم فقط در صورت اینکه داروی مقابله با ویروس کشف بشه (که احتمالش بسیار بسیار پایین هست و ممکنه هیچ وقت هم کشف نشه مثل بقیه ویروس های سرماخوردگی معمولی) شخصا در پیش بینی ها تجدید نظر میکنم و متناسب با اون تغییر میدم سبدم رو در غیر اینصورت دومینو وار اتفاقاتی که قابل پیش بینی هم هست رقم میخوره وگرنه بازار دو روز مثبت هم باشه تغییری در واقعیت و رخداد نهایی ایجاد نمیکنه.

گسترش ویروس در ابتدا به کشور های اطراف، ژاپن، کره، سنگاپور و سقوط بازارهاشون، بعد سقوط بازارهای اروپایی و در نهایت هم سقوط بازار امریکا.

اما در مورد شرایط داخلی، طبیعتا یکی دو ماهی کمبودی و اختلالاتی ایجاد میشه، رشد دلار و مخصوصا طلا و بعدش دوباره شرایط تحت کنترل قرار میگیره حدود تابستون.

تا اون زمان هم فکر میکنم در بورس قیمت ها افت خوبی کرده باشن و چه بسا به زیر ارزش ذاتی هم رسیده باشه سهام خیلی از شرکتها فرصت خوبی میتونه باشه برای تبدیل مجدد طلا به سهام.
                                آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2020/02/20, 11:55.

نظر

در حال کار...
                                X