دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
    سلام بر آقا محمدحسین

یک احساسی به بنده میگوید این دتوزیع حرکت میکند و از آن حرکتها که به یاد ماندنی شود در کل بازار.
    اما قبل از آن خیلی از افراد عجول را نا امید میکند.
    چه میدانم شاید به مرز قیمت بازگشایی هم برسد مثل داوه و حدود سه چهار ماه نوسان
    جناب مهدی ؟؟؟ احیانا حستون نسبت به سیمرغ هیچ واکنشی نشون نمیدن؟؟؟؟
    15 تومن از پولم چندین ماهه توی سیمرغه. دارم فک می کنم تبدیلش کنم به یه چیز دیگه اما بازم شک دارم. البته یه زمانی 40 درصد سود بودم نفروختم. روی 1500 . منتظر بودم بشه 2000 بفروشم. و الان هم که حدود یه تومن تو ضررم. موندم چیکار کنم این سهم و ... صبر کنم یا با سهم دیگه ای جایگزینش کنم. سهم جدید نه. سهم دیگه از سبدم.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      اینها اندیشه‌های پراکنده‌ی من است.
      نوشته‌های بهتر را در جستارهای مخصوص به خودش قرار می‌دهم.
      چیزهایی که حالت احتمال زیاد برایم دارد را نمی‌گویم... (اگر بخواهم بگویم اینجا می‌گویم...)
      مثلا فردا احتمالا در جستار «دی» می‌گویم خوب است و من نیمی از وپارسم را فروختم و دی خریدم./:.winksmiley02.:/
      (اکنون نه وپارس خاک بر سر شده پنج تا بالا رفت و نه دی معلوم است که فردا پنج تا منفی بشود خرید.)

راستی دوستان...
      بازار دارد یک مقدار بو دار می‌شود...
      کف‌ها احتمالا زیاد خواهد شد...
      هم خوب است و هم بد.
      هم دیگر هر کفی خریدنی نیست. و هم اینکه رونق کف‌ها را خواهیم داشت.
      خاک عالم تو گورت ای وپارس...
      تمام بازار صف خرید شد...
      دی از منفی پنج آمد دارد می‌شود مثبت پنج...
      تو هنوز آهسته آهسته داری برای خودت بازی می‌کنی؟؟؟؟ آیا؟

X-(X-(X-(

کسی فحش مشتی بلد نیست به این بدهیم بلکه به غیرتش بر خورد؟ X-(
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

خاک عالم تو گورت ای وپارس...
        تمام بازار صف خرید شد...
        دی از منفی پنج آمد دارد می‌شود مثبت پنج...
        تو هنوز آهسته آهسته داری برای خودت بازی می‌کنی؟؟؟؟ آیا؟

X-(X-(X-(

کسی فحش مشتی بلد نیست به این بدهیم بلکه به غیرتش بر خورد؟ X-(
        وپارس خر است. :p
        به نظرم بترسونیدش. بهش بگو ببین دیگه میخوام بفروشمت. خیلی بی خیر شدی. میخوام با فلان سهم تعویضت کنم. بعد بگو مثلا داداشتون بیاد بگه نه حالا یه فرصت دیگه بهش بده. یا خودتون سرتون و برگردونید اونور جای یه شخص دیگه صحبت کنید بگید حالا یه فرصت دیگه بهش بده. یه امروز هم نفروشش. قول میده که این بار ثمر بده. باز دوباره خودتون و عصبانی بگیرید بگید نه نه ولم کنید من باید بفروشمش نمیشه. این خیلی بی خیر شده. باز اون یکی شخصیت بگیره شما رو و بگه که نه یه فرصت بهش بده...
        من با سیمرغم این کارو کردم. ببینم چی میشه. =))=))

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
          وپارس خر است. :p
          به نظرم بترسونیدش. بهش بگو ببین دیگه میخوام بفروشمت. خیلی بی خیر شدی. میخوام با فلان سهم تعویضت کنم. بعد بگو مثلا داداشتون بیاد بگه نه حالا یه فرصت دیگه بهش بده. یا خودتون سرتون و برگردونید اونور جای یه شخص دیگه صحبت کنید بگید حالا یه فرصت دیگه بهش بده. یه امروز هم نفروشش. قول میده که این بار ثمر بده. باز دوباره خودتون و عصبانی بگیرید بگید نه نه ولم کنید من باید بفروشمش نمیشه. این خیلی بی خیر شده. باز اون یکی شخصیت بگیره شما رو و بگه که نه یه فرصت بهش بده...
          من با سیمرغم این کارو کردم. ببینم چی میشه. =))=))
          باشد.
          من الان جلوی جمع می‌گویم...
          واقعا عمل هم می‌کنم...
          اگر وپارس از فردا (میانه‌ی روز) صف خرید نشود می‌سپارمش دست قصاب (می‌فروشمش).
          3:-O
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Mehdi1400
            ستاره دار(19)
            • Jul 2013
            • 2938

جناب مهدی ؟؟؟ احیانا حستون نسبت به سیمرغ هیچ واکنشی نشون نمیدن؟؟؟؟
            15 تومن از پولم چندین ماهه توی سیمرغه. دارم فک می کنم تبدیلش کنم به یه چیز دیگه اما بازم شک دارم. البته یه زمانی 40 درصد سود بودم نفروختم. روی 1500 . منتظر بودم بشه 2000 بفروشم. و الان هم که حدود یه تومن تو ضررم. موندم چیکار کنم این سهم و ... صبر کنم یا با سهم دیگه ای جایگزینش کنم. سهم جدید نه. سهم دیگه از سبدم.
            درود

شما که اهل کشف و شهودی، مستحضری که وقتی میتونی نسبت به سهمی احساسی داشته باشی که باش مدتی معاشرت کنی.
            معاملات سهم رو روزانه ببینی.
            بنیاد سهم رو بررسی کنی.
            تکنیکال سهم رو بررسی کنی.
            نظر فعالین بازار را در رابطه باش جستجو کنی
            آنگا شاید و تاکید میکنم شاید یک حسی بتونی در ذهن ناخوداگاه نسبت به اون سهم داشته باشی
            در حال حاضر هیچ یک از این موارد به جزء تکنیکال سهم رو بررسی نکردم

ولی به نظر میرسد الان وقت فروش نیست. ممکن است بفرمایید این را بفروشم چیز دیگری بخرم! اما با کدام تضمین برای رشد آن دیگری؟!

مدتی از اصلاح سهم گذشته (بیش از 3 ماه)
            حجم معاملات پایین آمده.
            و ممکنه همین روزها حرکت رو شروع کنه

البته یک حس غریبی بهم میگه که منتظر هست تا شما بفروشی و حرکت کنه/.:biggrinsmiley.:/
            اگر برای فعالیت عام المنفعه آماده اید بفروش تا دیگر سهماداران کمی از حرکت سهم منتفع شوند. /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
              درود

شما که اهل کشف و شهودی، مستحضری که وقتی میتونی نسبت به سهمی احساسی داشته باشی که باش مدتی معاشرت کنی.
              معاملات سهم رو روزانه ببینی.
              بنیاد سهم رو بررسی کنی.
              تکنیکال سهم رو بررسی کنی.
              نظر فعالین بازار را در رابطه باش جستجو کنی
              آنگا شاید و تاکید میکنم شاید یک حسی بتونی در ذهن ناخوداگاه نسبت به اون سهم داشته باشی
              در حال حاضر هیچ یک از این موارد به جزء تکنیکال سهم رو بررسی نکردم

ولی به نظر میرسد الان وقت فروش نیست. ممکن است بفرمایید این را بفروشم چیز دیگری بخرم! اما با کدام تضمین برای رشد آن دیگری؟!

مدتی از اصلاح سهم گذشته (بیش از 3 ماه)
              حجم معاملات پایین آمده.
              و ممکنه همین روزها حرکت رو شروع کنه

البته یک حس غریبی بهم میگه که منتظر هست تا شما بفروشی و حرکت کنه/.:biggrinsmiley.:/
              اگر برای فعالیت عام المنفعه آماده اید بفروش تا دیگر سهماداران کمی از حرکت سهم منتفع شوند. /:.ph34r-smiley.:/
              باور کنید تیکه اخر و که راسسه راسسه راست گفتید. مثه نیرو. مثه وارس فقط منتظر بودن من بفروشم هر روز سه درصد و پر کنن. منم نمی فروشمش پس. نه به این دلیل که بقیه نفع نکنن. به این دلیل که منم با دیگران نفع کنم.
              البته از فروش نیرو اصلا پشیمون نیستم. بزرگترین ضربه بورسی رو نیرو بهم زد. فقط به خاطر یه لحظه طمع برای نوسان گرفتن و همزمان قوانین بازار پایه و ......
              فروختم راحت شدما. الانم داره لنگ میزنه همش. پولشم ریختم تو دتوزیع. ببینم دتوزیع چقدر خوشحالم میکنه.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

بعضی وقت‌ها ما می‌دانیم یک نماد با خطر کم و سودی مطمئن و ملایم همراه است و یک نماد با خطر بالا و سودهای بگیرنگیر. ولی باز می‌رویم آن را که سودهای بگیر نگیر دارد را انتخاب می‌کنیم!

خیلی وقت‌ها خرید می‌کنیم که فقط خودمان را یا راهبرد داد و ستدی‌مان را یا حتی بخت (شانس) خودمان را آزمایش کنیم!

نتیجه؟
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خیلی قبل پیش که بلند مدت کار می‌کردم... می‌دیدم... یک عمری یک نماد خوبی را نگه می‌داری... بعد یکی دقیقا آن زمان عالی که قیمت نماد داشت رشد می‌کرد می‌آمد می‌خرید و گل غذا را می‌خورد و یک تبریک و شکر هم می‌گفت و خداحافظ...

یک زمانی هم کوتاه مدت کار می‌کردم... می‌خواستم همین کار را بکنم... یعنی گلش را بچینم و ببرم... بهترین جای نمودار سوار شوم... و سواری بگیرم و خداحافظ... نمی‌شد... فروش‌ها هم کوتاه‌مدت بود. اگر بلند می‌شد هم باز خراب می‌شد.

نتیجه؟
                  حتما نتیجه ترکیب کوتاه‌مدت و بلندمدت است. ولی چگونه؟

پی‌نوشت: این ایده‌ها ذهنتان را به هم نزند. من خودم خیلی از اینها را دنبال نمی‌کنم. فقط می‌نویسم که گوشه‌ی ذهنم باشد بعدا شاید به آن برگردم و قشنگ دنبالش کنم. همین فقط.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

خیلی خوابم میاد ولی هنوز برنامه های امروزم تموم نشده. باید همچنان بیدار بمونم.
                    کاش مدت شبانه روز به جای 24 ساعت ، 48 ساعت بود...
                    این و نوشتم که وقتی خیلی موفق شدم یادم بیوفته که بهاش رو چجوری دادم. :p

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

خیلی خوابم میاد ولی هنوز برنامه های امروزم تموم نشده. باید همچنان بیدار بمونم.
                      کاش مدت شبانه روز به جای 24 ساعت ، 48 ساعت بود...
                      این و نوشتم که وقتی خیلی موفق شدم یادم بیوفته که بهاش رو چجوری دادم. :p
                      سلام.

پیشنهاد می‌کنم اکنون بخوابید و کارها را صبح زود پیگیری کنید.

تاکید می‌کنم، (هرچند صد در صد واعظ بی‌عملم.) خواب نباید به هم بخورد.
                      اگر خواب به هم بخورد به جای اینکه تاثیر مثبت داشته باشد تاثیر معکوس بسیار منفی می‌گذارد.
                      هر کاری که اکنون می‌خواهیم بکنیم را برویم صبح انجام دهیم...

باز هم می‌گویم... واعظ بی‌عمل هستم...
                      چند وقت پیش یک بار درست حسابی کار کردم... (تو این جستار هم نوشتم) ولی... خانمی که شما باشی... دیگر از آن موقع تا همین اکنون نتوانسته‌ام درست و حسابی کار کنم! /:.sadsmiley.:/
                      به خاطر اینکه ریتم زندگی‌ام به هم خورد...
                      بیشتر هم به خاطر خواب!
                      اگر آن شب حتی یک چندم آن مقدار هم کار کرده بودم ولی ادامه دار بود بهتر بود... بسیار بهتر بود.

پی‌نوشت: اصلا نمی‌دانم چه مرگی است؟ دقیقا زمان خواب که می‌شود آدم کارش گل می‌کند... یعنی از صبح تلاش می‌کنم متمرکز بتوانم کار کنم ولی اصلا افکارم پراکنده است و هرچقدر می‌اندیشم زور الکی است... ولی همین که نزدیک زمان خواب می‌شویم یکباره همه چیز تنظیم می‌شود!
                      پی‌نوشت: علاوه بر خواب چند چیز دیگر هم مهم است که من هر بار به خودم یادآوری می‌کنم: خواب + خوراک + ورزش یا پیاده‌روی+ عبادت + معاشرت. بارها به من ثابت شده که اگر از هر کدام از اینها بزنی که به کارت برسی بدتر تاثیر منفی می‌گذارد و یک کاری می‌کنند که از کارت زده بشود. حالا خوراک و معاشرت زیاد مهم نیست... ولی خواب و ورزش و عبادت خیــــــــــــلی مهم است.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است
                        سلام
                        جناب محمد حسین عزیز
                        از نوع نگارش شما و پندانه هایتون خیلی استفاده میکنم
                        فقط خدا خدا میکنم که سال تمام شود وشما رنگ نوشتارتون تغییر کنه...سبز پارسال چه عیب داشت؟

فکر چشم ما پیر مردها رو نمیکنی
                        دوستان تنها توصیه ایی که میتونم بکنم
                        اینه که قدر سلامتیتونو زیادی بدونید
                        حرص الکی نخورید...چه در بورس وچه در زندگی
                        چون وقتی پا به سن میزاریم نتایج اون حرصها وناراحت شدنها بروز میشه
                        آدم سالم سلامت باشه نونو بزنه به آب بخوره
                        این مثل رو که جوان بودم نمیفهمیدم
                        الان درک میکنم
                        امروز یک بسته قرص ۶۰ تایی خریدم ۹۰ هزار تومان تازه ایرانی
                        تزریقات تا هفته پیش ۲۰۰۰ ..امروز ۴۵۰۰ گرفت
                        هم پول بدهی وهم ناراحتی بکشی
                        خدایا همه مریضا رو شفا بده
                        اللهم اشفع کل مریض

موفق باشید
                        جناب امیرمحمد جسارتا بیماری تون چیه ؟؟؟

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

سلام.

پیشنهاد می‌کنم اکنون بخوابید و کارها را صبح زود پیگیری کنید.

تاکید می‌کنم، (هرچند صد در صد واعظ بی‌عملم.) خواب نباید به هم بخورد.
                          اگر خواب به هم بخورد به جای اینکه تاثیر مثبت داشته باشد تاثیر معکوس بسیار منفی می‌گذارد.
                          هر کاری که اکنون می‌خواهیم بکنیم را برویم صبح انجام دهیم...

باز هم می‌گویم... واعظ بی‌عمل هستم...
                          چند وقت پیش یک بار درست حسابی کار کردم... (تو این جستار هم نوشتم) ولی... خانمی که شما باشی... دیگر از آن موقع تا همین اکنون نتوانسته‌ام درست و حسابی کار کنم! /:.sadsmiley.:/
                          به خاطر اینکه ریتم زندگی‌ام به هم خورد...
                          بیشتر هم به خاطر خواب!
                          اگر آن شب حتی یک چندم آن مقدار هم کار کرده بودم ولی ادامه دار بود بهتر بود... بسیار بهتر بود.

پی‌نوشت: اصلا نمی‌دانم چه مرگی است؟ دقیقا زمان خواب که می‌شود آدم کارش گل می‌کند... یعنی از صبح تلاش می‌کنم متمرکز بتوانم کار کنم ولی اصلا افکارم پراکنده است و هرچقدر می‌اندیشم زور الکی است... ولی همین که نزدیک زمان خواب می‌شویم یکباره همه چیز تنظیم می‌شود!
                          پی‌نوشت: علاوه بر خواب چند چیز دیگر هم مهم است که من هر بار به خودم یادآوری می‌کنم: خواب + خوراک + ورزش یا پیاده‌روی+ عبادت + معاشرت. بارها به من ثابت شده که اگر از هر کدام از اینها بزنی که به کارت برسی بدتر تاثیر منفی می‌گذارد و یک کاری می‌کنند که از کارت زده بشود. حالا خوراک و معاشرت زیاد مهم نیست... ولی خواب و ورزش و عبادت خیــــــــــــلی مهم است.
                          کاملا درست میفرمایید
                          برم بخوابم که دیگه واقعا نمی کشم.
                          اما ....
                          بر سر آنم که گر زدست برآید
                          دست به کاری زنم که غصه سر آید
                          از همین الان دارم با کارهایی که انجام میدم موفقیت رو حس می کنم. بوش داره میاد. به به چه عطری داره....

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است
                            حقیر سالهاست از بیماری IBS سندروم روده تحریک پذیر رنج میکشم
                            امسال یه بیماری جدید گرفتم که انقدر اذیت میکنه
                            درد بیماری قبلی یادم رفته

امربوط میشه به ارولوژی
                            متاسفانه شایع شده وخیلی از مردها دچارش میشوند

بررام دعا کنید که با دارو رفع شود ونیاز به عمل جراحی نداشته باشه
                            طا قت درد کشیدنو دارم
                            واطمینان دارم که خدا رهام نمیکنه
                            شکر خدا
                            آدم وقتی که مستاصل نیشه به خدا نزدیکتر میشه
                            از این بابت که بیماری که برام پیش اومده وبیشتر خدا خدا میکنم
                            خدا رو شاکرم
                            ایشالا که هر چه زودتر بهبود پیدا کنید...
                            دوره استاد شریفی و همچنان دارید گوش میدید یا رهاش کردید ؟؟؟
                            جلوتر در مورد بیماری هم میگه
                            تو کانال هم سه تا وویس در مورد سلامتی گذاشته.
                            یکیش که یادمه استفاده از مواهب الهی هست... خصوصا طبیعت ، دریا و آسمون.... هر کدوم بیشتر ازش انرژی میگیرید و استفاده کنید...
                            زیاد به آسمون نگاه کنید یا زیاد برید کنار دریا یا جنگل... هر کدوم براتون مقدوره .... این سه مکان انرژی خیلی زیاد داره...
                            یه راه دیگه هم اینه که به اون زمان که کاملا سلامت بودید زیاد فک کنید و کامل حسش کنید. با حالت حسرت نباشه هاااا. ... حس سلامتی که اون زمان داشتید و خیلی توی ذهنتون بیارید
                            حتی میتونید به خاطرات ریزتر هم فک کنید. مثلا سالم بودید با دوستاتون میرفتید بیرون یا مثلا فوتبال بازی میکردی
                            هی بگردید خاطره‌ها رو یادتون بیاد و هی حس خوب اون زمان ها رو حس کنید
                            با خانومتون حرف بزنید. . بگید یادت میاد حالم خیلی خوب بود رفتیم فلان جا چقد خوش گذشت ....
                            نمی دونم از این چیزا دیگه ....
                            مدام مدام مدام یادآوری کنید و حسش کنید
                            آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/11/12, 01:50.

نظر

• امام قلی خان
                              عضو فعال
                              • Aug 2015
                              • 1542

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

بازار دوشنبه ایران را با پاستیل کوکاکولا شروع نمودم.نوه ام سوراخ دعا را جسته است و به پاستیل هایم زده و دو بسته را برداشته و باج گیری می نماید که به ماما نمی گویم اگر بگذاری بخورم.گفتم بخور اما به شرطی که با همین کیف مدرسه ای ات بروی فروشگاه روبرو و با این 50 دلار که می دهم برایم پاستیل بخری بگذاری در کیفت و بیاوری.چقدر حیف که عمرم رفت و نمی دانستم این پاستیل ها اینقدر خوشمزه می باشند.حتما در جوانی بخوری خوشمزه تر هم می باشد.خلاصه درست است دو بسته پاستیل از دست دادم اما چندین و چند بسته در عوضش کاسبی نمودم بی آنکه زنم بویی ببرد.
                              در بورس دماغم چاق می باشد و از رشد پشم لذت می برم و خرسند می باشم.شاید یک نفر آدمی هم در کل این سایت سهامدار پشم توس نباشد اما من سهامدارش می باشم.
                              معوج بازی و منم منم در سایت دیگر نمی باشد و کسی به کسی اهانت نمی نماید که این هم خرسندم می نماید. تا آخرین قطره خونم دشمن زالوصفتان می باشم.
                              مرگ بر زالوصفتان
                              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                              از هم ندوشیم.
                              با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
                                عضو فعال
                                • Aug 2015
                                • 1542

درود بر خوش ذاتان مثل محمدحسین خان و
                                مرگ بر زالوصفتان