دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    درستش این است: گوگل!
    /:.hmmsmiley.:/
    و البته این:
    عزرائیل(ع)

پی‌نوشت: آن که گفتید عزراییل هم بالاخره باید نان بخورد خیلی باحال بود.
    =))=))=))=))
    وای خدااااااا
    حس می کردم هیچ کدومش بهش نمیادااااااااا
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

بدهی!!!
      بدهی را حساب نکردید.
      ببینید:
      واوووووووو
      ایرانخودرو چقدر بدهکاره
      :O
      یعنی بدهکاریش از دارایی های شرکت هم خیلی زیادتره.
      چیکار داره می کنه ایرانخوردرو؟؟؟

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        خب از بحث های غیربورسی بگذریم. کمی برویم سراغ بحث های بورسی
        جهنم و کرونا.... (میگن خانوما رو از کرونا نترسونین. اونا خودشون یه ویروسی دارن به اسم غُرُنا خیلی هم کشنده تر از کروناست
        :)))
        تا اخرین قطره خون ، کسب درآمد
        دوستان از بین سهام زیر کدومو واسه شرکت در افزایش سرمایه رو بهتر میدانید و چرا؟
        غسالم
        غشان
        خصدرا
        کفپارس
        کترام
        چکارن
        خودرو
        و سوال خرید یکی از این سهام بهتر است یا خرید مجدد غگل؟؟؟ و به چه دلیل؟
        از این فهرست من اکنون چکارن را دیدم. خوشم آمد.
        خودرو را هم در گذشته دیده بودم. خوب بود. داشت جان می‌گرفت. خودم هم یک کوچولو داشتم/دارم.
        اکنون خودرو را دوباره نگاه کردم. خوب است. فقط باید از ۱۱۹۰۰ ریال به سلامت بگذرد. هنوز آن حجمی که برای عبور از آنجا نیاز دارد را نگرفته. باید حجم بیاید پشتش. تا زمانی که زیر این عدد است خریدنی نیست. باید با قدرت (با حجم) بیاید بالای این عددی که خدمتتان گفتم.
        از بین این دو چکارن بهتر است.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

واوووووووو
          ایرانخودرو چقدر بدهکاره
          :O
          یعنی بدهکاریش از دارایی های شرکت هم خیلی زیادتره.
          چیکار داره می کنه ایرانخوردرو؟؟؟
          دزدی!

؟

احتمالا.

یا دزدی یا بی‌کفایتی.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

از این فهرست من اکنون چکارن را دیدم. خوشم آمد.
            خودرو را هم در گذشته دیده بودم. خوب بود. داشت جان می‌گرفت. خودم هم یک کوچولو داشتم/دارم.
            اکنون خودرو را دوباره نگاه کردم. خوب است. فقط باید از ۱۱۹۰۰ ریال به سلامت بگذرد. هنوز آن حجمی که برای عبور از آنجا نیاز دارد را نگرفته. باید حجم بیاید پشتش. تا زمانی که زیر این عدد است خریدنی نیست. باید با قدرت (با حجم) بیاید بالای این عددی که خدمتتان گفتم.
            از بین این دو چکارن بهتر است.
            آنهای دیگر را به دلیل رشد زیاد من بلد نیستم.
            ولی خصدرا را دارم نگاه می‌کنم.
            تا زمانی که بالای ۳۷۰۰۰ ریال است امیدی به آن نیست.
            باید با قدرت این رقم را بشکند.
            از آن ور حمایتش هم ۲۷۰۰ ریال است... که فاصله‌اش با آنجا زیاد است. بعید است به آنجا برسد.
            نشانه‌ی رشد هم فعلا روی نمودارش نیست. فعلا به حال خودش رها شده است. با توجه به حجم بالای روزانه‌ای که این دارد و قانون من‌درآوردی جدیدی که سازمان بورس از خودش ابداع کرده بعید نیست یک مقدار تقاضا بیاید روی این!
            آهان! اکنون دیدم... یک حمایت خیلی خوب نمواداری هم همین‌جاها دارد (اگر ندیدید بگویید تصویر بگذارم...)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

آنهای دیگر را به دلیل رشد زیاد من بلد نیستم.
              ولی خصدرا را دارم نگاه می‌کنم.
              تا زمانی که بالای ۳۷۰۰۰ ریال است امیدی به آن نیست.
              باید با قدرت این رقم را بشکند.
              از آن ور حمایتش هم ۲۷۰۰ ریال است... که فاصله‌اش با آنجا زیاد است. بعید است به آنجا برسد.
              نشانه‌ی رشد هم فعلا روی نمودارش نیست. فعلا به حال خودش رها شده است. با توجه به حجم بالای روزانه‌ای که این دارد و قانون من‌درآوردی جدیدی که سازمان بورس از خودش ابداع کرده بعید نیست یک مقدار تقاضا بیاید روی این!
              آهان! اکنون دیدم... یک حمایت خیلی خوب نمواداری هم همین‌جاها دارد (اگر ندیدید بگویید تصویر بگذارم...)
              اگه بزارید که بسیار ممنون میشم ازتون
              چون این سهم رو دارم.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

خب از بحث های غیربورسی بگذریم. کمی برویم سراغ بحث های بورسی
                جهنم و کرونا.... (میگن خانوما رو از کرونا نترسونین. اونا خودشون یه ویروسی دارن به اسم غُرُنا خیلی هم کشنده تر از کروناست
                :)))
                تا اخرین قطره خون ، کسب درآمد
                دوستان از بین سهام زیر کدومو واسه شرکت در افزایش سرمایه رو بهتر میدانید و چرا؟
                غسالم
                غشان
                خصدرا
                کفپارس
                کترام
                چکارن
                خودرو
                و سوال خرید یکی از این سهام بهتر است یا خرید مجدد غگل؟؟؟ و به چه دلیل؟
                دوستان از بین سهامی که نوشتم کدومشون سهام کوچک به حساب میان؟؟؟

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

#بازار

میانه های بازار چهارشنبه که بود، نبض چند فعال بورسی را گرفتم. دیدم هیچ کدامشان خیلی به جریان بازار جهانی، نوسان دلار، کرونا و چنین مسائلی توجه ندارند. وقتی از کرونا می پرسیدم، آن را به گونه ای تشبیه می کردند که احساس می کردی برای بدن فایده هم دارد، اصلا خودش ویتامین C است و ما نمی دانستیم.

روز جمعه دیدم فشارشان افتاده، دنیا برایشان سیاه شده و حالا حتی از قانون حجم مبنا هم ترسیده اند! برایم بسیار سوال برانگیز بود که چه اتفاقی باعث شده تا آن ها نگران شوند!

پاسخ را وقتی متوجه شدم که کانال های مختلف را گشتی زدم. وقتی شبکه های تلویزیونی داخلی را ببینی، تعریف کرونا می شود سرماخوردگی که تازه علائم هم ندارد. می گفتند فقط 2درصد افرادی که کرونا بگیرند، می فهمند که کرونا گرفته اند و 98درصد دیگر بدون اینکه متوجه شوند، خود به خود خوب می شوند! حتی علائم سرماخوردگی هم بروز نمی دهد. اما از آن 2درصد که میفهمند کرونا گرفته اند فقط 2درصد به نقطه بحرانی می رسند و ازان 2درصد فقط 5درصد فوت می شوند!

بعد گشتی در کانال منو تو ، یا ایران اینترنشنال زدم، دیدم می گوید 20درصد افرادی که کرونا بگیرند در ایران می میرند اما در دنیا این نرخ 2درصد است. گفت این ویروس با ایرانی ها کلا رفتار خیلی بدی دارد چون حاکمیت دست ما نیست. اگر ایران دست ما بود اصلا کرونا نمی آمد، ولی چون جمهوری اسلامی سر کار است 20درصد نرخ مرگ و میر دارید. بعد گفت خوب حالا برویم سر خبر بعدی، 8شهر به دلیل سیل زیر آب رفته اند و کلا خبری از مردم آن نیست!

بعد سری زدم به کانال های تلگرامی خودمان، دیدم چه خبر است! باز خدا خیر بدهد به کانال منوتو، حداقل بین خبرهای منفی، 4 تا برنامه مثل شعر یادت نره هم پخش می کند، کانال های تلگرامی خودمان زده بودند، کرونا، کرونا، کرونا، ریزش بازار جهانی، از بین رفتن اقتصاد دنیا، سیل، نبود تجهیزات، حجم مبنا! یا خدا ...

گفتم پس بی دلیل نیست انقدر فعالان بورس ترسیده اند. در این 2 روز تعطیلی خودشان را قرنطینه و بعد در معرض بمباران خبرهای منفی قرار داده اند.

دوستان من، از ترس مرگ، خودکشی نکنید! خبرهای امروز همان خبرهای روز چهارشنبه است. هر بازاری رشد می کند، اصلاح می کند، میریزد! کرونا می آید، اوج می گیرد یک روزی هم می رود. از استرس اگر سکته نکنید، با کرونا هم اتفاقی برایتان نمی افتد.

@validhelalat\
                  آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2020/02/29, 10:16.
                  از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

در سایت رهاورد365 سرچ کنید (جالبه)

یک سوال:

اگر حق تقدم خرید کنید قبل از مجمع پرداخت سود .... و 100 تومان را هم واریز کنید و حق تقدم ها کاملا تمام بشن و منتظر تبدیل شدن به سهم هستن...... در مجمع سالانه سود به شما تعلق می گیرد یا نه ؟
                    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سلام به شما و سلام به دوستان عزیز دیگر در انجمن.
                      در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                      در سایت رهاورد365 سرچ کنید (جالبه)

یک سوال:

اگر حق تقدم خرید کنید قبل از مجمع پرداخت سود .... و 100 تومان را هم واریز کنید و حق تقدم ها کاملا تمام بشن و منتظر تبدیل شدن به سهم هستن...... در مجمع سالانه سود به شما تعلق می گیرد یا نه ؟

در خود مجمع افزایش سرمایه این موضوع قید می‌شود. تصمیمات مجمع. معمولا (سازمان مجبورشان می‌کند که) قید می‌کنند یا حتما سود به سهام جدید تعلق می‌گیرد یا حتما تعلق نمی‌گیرد.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• meisam317
                        ستاره دار(6)
                        • Mar 2013
                        • 639

سروش عزیز هم گفتند من خودم علاوه بر سهامیاب و فروم ها و ... از رهاورد 365 استفاده میکنم اطلاعات ریز و جزئیات بدرد بخوری با اشکال و نمودارهای شکیل ارائه می کند . کیفیت کاربران اش هم خیلی خوبه

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
                          سروش عزیز هم گفتند من خودم علاوه بر سهامیاب و فروم ها و ... از رهاورد 365 استفاده میکنم اطلاعات ریز و جزئیات بدرد بخوری با اشکال و نمودارهای شکیل ارائه می کند . کیفیت کاربران اش هم خیلی خوبه
                          عضوم اونجا. مرسی از شما و پرسی از جناب سروش

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

عضوم اونجا. مرسی از شما و پرسی از جناب سروش
                            مرسی*

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام به دوستان.
                              خیلی جالب (و البته خوب) است.
                              همین‌جور هر بار دارد عرض و طول اصلاح‌ها کاهش پیدا می‌کند.
                              نمی‌دانم هنوز هم در موج سوم هستیم یا رفته‌ایم در موج پنجم.
                              به هر روی خیلی اوضاع عجیب است.

حتی شاپور دانا و وضع قوانین عاقلانه‌اش هم نتوانسته فعلا جلوی رشد بورس را بگیرد. با اینکه یک ماه کامل جلوی تزریق اکبرآقای جدید را به بازار گرفته و بعدش هم ورودشان را سخت کرده... ولی باز نتوانسته جلوی رشد بورس را بگیرد. همه چیز عجیب است.
                              کم شدن سرعت گردش پول نیز در گذشته نتوانسته هنوز تاثیر بگذارد. (خیلی دنگ و فنگ دار شده این کارت به کارت کردن‌ها)

یک مورد دیگر که باید بررسی شود (علاوه بر موج) این است که این رشد کنونی به خاطر تورم رها شده (در سال گذشته) است؟ یا به خاطر اینکه بازارهای رقیب دچار مشکل هستند؟ یا عامل دیگری است.
                              (توضیح تورم: واکنش بازار به تورم یک رابطه‌ی خشک و یک به یک نیست. بلکه مانند فنر یک مدت از تورم عقب است، یک مدت اندازه‌ی تورم رشد می‌کند و یک مدت هم حالت حبابی بالا می‌رود.)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

آیا دین کونتز چهل سال پیش بیماری کروناویروس را پیش‌بینی کرده است؟‌

در چند روز اخیر مطالب فراوانی درباره رُمان «چشمان تاریکی» نوشته دین کونتز، داستان‌نویس آمریکایی، پخش می‌شود دال بر اینکه گویا وی چهل سال پیش شیوع بیماری کروناویروس را با نام «ووهان ۴۰۰» پیش‌بینی کرده است. [۱]

کتاب دین کونتز رُمان تخیلی است. ژانر ویروس آخرالزمان The Armageddon virus، که سبب مرگ‌ومیر بسیاری از مردم جهان می‌شود، سوژه جذابی است و از دهه‌های پیشین داستان و فیلم سینمایی و سریال تلویزیونی فراوانی با این موضوع ساخته شده است. [۲] بنابراین، سوژه‌ای که دین کونتز برگزیده بدیع نیست و سابقه مفصل دارد.

آنچه سبب شده در روزهای اخیر کتاب دین کونتز شهرت یابد به دو دلیل است:‌ اول، اعلام سال ۲۰۲۰ بعنوان زمان شیوع بیماری؛ دوم، انتخاب نام «ووهان ۴۰۰» برای ویروس خود و شیوع آن از آزمایشگاهی در شهر ووهان چین.

انتخاب سال ۲۰۲۰ بعنوان زمان شیوع «ویروس آخرالزمان» نیز بدیع نیست. پیش از دین کونتز کسانی بودند که سال‌های مختلفی را بعنوان زمان آخرالزمان اعلام می‌کردند از جمله خانم جین دیکسون، پیش‌گو و منجم خودخوانده آمریکایی (متوفی ۱۹۹۷)، که سال ۲۰۲۰ را زمان آخرالزمان می‌دانست. [۳]

درباره نام «ویروس ووهان ۴۰۰» نیز پیشگویی در کار نیست. کتاب دین کونتز ابتدا در سال ۱۹۸۱ منتشر شد. آن زمان شروع دوران ریاست جمهوری رونالد ریگان و اوج دوران «جنگ سرد» دو بلوک آمریکا و شوروی بود و در آمریکا انتساب «شر» به جهان کمونیسم جاذبه داستانی و سینمایی فراوان داشت. دین کونتز در کتابش، که با نام مستعار «لی نیکولز»‌ منتشر کرد، این ویروس آخرالزمان را به اتحاد شوروی منتسب کرد، نام آن را «گورکی ۴۰۰» گذاشت و خاستگاهش را شهر گورکی (نیژنی نووگورود کنونی) معرفی کرد که در آن زمان از مراکز مهم تحقیقاتی و آزمایشگاهی شوروی سابق بود.

چاپ دوم کتاب در سال ۱۹۸۹ منتشر شد و این بار دین کونتز از نام واقعی خود استفاده کرد. در این زمان اوج فروپاشی اتحاد شوروی بود که کمی بعد (۲۶ دسامبر ۱۹۹۱/ ۵ دی ۱۳۷۰) به انحلال رسمی این دولت انجامید. در این زمان «هراس از شوروی» جاذبه داستانی نداشت. بنابراین، دین کونتز در این چاپ نام ویروس را به «ووهان ۴۰۰» تغییر داد و منشاء آن را شهر ووهان چین خواند که از دهه ۱۹۶۰ از مراکز مهم علمی و آزمایشگاهی چین بود زیرا هنوز چین سیاست جدید همپیوندی با غرب را آغاز نکرده و از منظر ژانر تخیلی آخرالزمانی نامش بعنوان قدرت کمونیستی هراسناک بود.

——
                                ۱- درباره ادعای پیش‌بینی کروناویروس در کتاب دین کونتز مطالب متعددی منتشر شده. برای آشنایی بیشتر مقاله زیر مفید است:
                                Kate Whitehead
                                China wasn’t original villain in book ‘predicting’ coronavirus outbreak – it was Russia
                                The South China Morning Post
                                Published: 20 Feb, 2020
                                Much has been made of Dean Koontz’s 1981 book The Eyes of Darkness which appeared to have predicted the recent coronavirus outbreak – but in the original version the villain was Russia, not China.

برای آشنایی با شهرت کتاب دین کونتز در روزهای اخیر و عدم انطباق آن با بیماری کروناویروس بنگرید به گزارش ۲۸ فوریه ۲۰۲۰ خبرگزاری رویترز:
                                Partly false claim: a 1981 book predicted the coronavirus 2019 outbreak

۲- بنگرید به مقاله زیر در ویکی‌پدیای انگلیسی:
                                Apocalyptic and post-apocalyptic fiction

۳- بنگرید به زندگینامه جین دیکسون در ویکی‌پدیای انگلیسی:

@abdollahshahbazi

نظر

در حال کار...
                                X