دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    سلام دوستان
    بازدهی ماهیانه یک نماد رو چجوری باید حساب کنم؟؟؟
    آیا این روشی که من انجام میدم درسته؟
    مثلا یک نمادی در تاریخ یک ام بهمن ماه قیمت پایانیش شده : 4310
    و در تاریخ سی ام بهمن ماه قیمت پایانیش شده : 4680
    من اومد اختلاف این دو عدد رو حساب کردم شد : 370 (370 = 4310 - 4680)
    بعد این عدد رو به 4310 تقسیم کردم و شد 8.5 درصد.
    آیا روش محاسبه ی من درست هست؟؟؟
    کاملا.

البته منهای 1.5 درصد!
    کارمزد و مالیات
    که خیلی بیشتر از جاهای دیگه دنیا باید بدیم.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

دوستان،
      روشی یا برنامه‌ای (برنامکی application ای) نمی‌شناسید که با آن بتوانم رمز دوم پویای چند کارت را داشته باشم؟
      پارسیان تنها یک کارت را قبول می‌کند.
      همراه کارت گرفتم که آن هم اصلا برای صدور رمز پویا نیست.

بساطی جور کرده‌اند ها...
      اسیری شده‌ایم... /:.hmmsmiley.:/
      فقط شاپور دانای ما نیست که از این قوانین تولید می‌کند. /:.smilingsmiley.:/
      پی‌نوشت: بی‌صبرانه منتظرم روحانی تمام شود دوره‌اش و بعدی بیاید بلکه فرجی شود. خیلی به این امید دارم که مجلس بعدی بتواند مقداری جلوی اشتباه‌های این دولت را بگیرد.
      پی‌نوشت: از مدت‌ها پیش می‌توانستیم این ایده‌ها را در صحبت‌های آقای ادیب ببینیم. حالا یا رفته‌اند از او مشورت گرفته‌اند یا اینکه ایشان سخنگویشان است یا اینکه صرفا پیشبینی کرده‌اند... اینها با این کار می‌خواسته‌اند جلوی سرعت گردش پول را بگیرند. ولی آخر این راهش است؟ اینکه پیش از هر نقل و انتقال کلی کله‌معلق بزنی و دو دور دور خودت بچرخی و بالای یک میلیون ریال نتوانی بریزی و ... نیت بد نیست، اصل کار هم، نه، بد نیست... ولی آخر روشش این است؟
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
        دلتنگی پنجره ایست که از بیرون باز می شوداز تو هیچ دستگیره ای ندارد/:.sadsmiley.:/
        یک دنیا زیبایی و آرامش و خوشحالی را برایت آرزو می‌کنم علیرضای عزیز

دوست دارم هم‌دلی کنم ولی نمی‌دانم چگونه می‌توانم در بهبود احساس و حالتان کمک کنم...

شما را خداوند بزرگ و بی‌نهایتمان یادآور می‌شوم...
        که همیشه هست...
        و همیشه همراه ماست...
        و همیشه پشت و پناه و دوست و دلدار ماست.
        خدایی که هرگاه دلمان گرفته بود، هر بار به در بسته خوردیم، هر بار مشکل سختی داشته‌ایم... به دامان او پناه برده‌ایم و هر بار معجزه کرده.

و شما را یادآور می‌شوم به فاطمه زهرا (س)...
        به آن بانوی پرمهری که مانند مادرمان است. (بلکه خود مادر اصلی ماست.)
        به آن همسر حیدر(ع)، به آن فداکار مهربان، به آن عزیز پر مهر و با رحمت که حتی فکر کردن به او نیز غم از سینه‌ی آدم پاک می‌کند.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

اطلاعیه
          توقف فعالیت ‌کانال
          اینجانب علیرضا سلگی در جلسه امروز مدیریت نظارت بازار و بازرسی فرابورس ایران از غیر قانونی بودن فعالیت خود در فضای مجازی مطلع شدم.
          فعالیت این کانال از هم اکنون بدلیل عدم رعایت قوانین بازار سرمایه در حوزه مشاوره سرمایه گذاری و سبد گردانی تا زمان دریافت مجوز مربوطه از سازمان بورس و اوراق بهادار متوقف میگردد
          با تشکر فراوان
          علیرضا سلگی ۹۸/۱۲/۵
          همین‌جور یکی یکی سازمان بورس دارد جلوی این کانال‌ها را می‌گیرد.
          پی‌نوشت‌ها:
          ۱- بعدا ای بسا سراغ ما هم دانه دانه بیایند و بگویند کلا تا زمانی که نیایید در دوره‌های ما ثبت نام نکنید نباید حرف بزنید!
          ۲- مانند همیشه سازمان بورس می‌خواهد یک کار را درست کند که احتمالا مانند همیشه گند می‌زند. (یا مردم می‌روند در فیس‌بوک و جاهای دیگر یا اینکه شبکه‌های زیرزمینی فروش پیشنهاد (Signal) تشکیل می‌شود یا اینکه مسخره‌بازی‌ای راه می‌افتد که طرف هر جور شده پیشنهادش را می‌دهد بدون اینکه از لفظ «سیگنال» استفاده کند! مثلا یکی می‌نویسد فلان چیز مثلا فاراک هم بد نیست‌ها... laughingsmiley یکی بنویسد من اصلا سیگنال نمی‌دهم ولی تازگی‌ها خساپا را هیچ دیده‌اید؟؟؟؟ /:.winksmiley02.:/ یکی کلمه‌ی رمز سوسمار پرنده استفاده کند... یکی دیگر... خلاصه اینکه پیوسته شاپور دانا و تیم همراه قوانین و کارهای من‌درآوردی و عاقلانه انجام می‌دهند و می‌دهند و می‌دهند...)
          ۳- چه کاری است آخر؟ آخرش چه؟ آخرش سازمان بورس بیاید اصلا برای تک تک نمادها قیمت تعیین کند و بگوید به این قیمتی که من می‌گویم خرید و فروش کنید! اصلا از این هم جالب‌تر و کنترل‌شده‌تر: بیاید دانه دانه بگوید هرکسی را شایسته‌ی داشتن چقدر ثروت می‌داند و خودش سرمایه‌های مردم را تعیین کند!
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

دقت کردید؟

زمانی که خودرو معرفی می‌شود همواره یکی از زیباترین‌ها و پر گزینه‌ترین‌ها (پر آپشن‌ترین‌ها) و بیشترین ساخت داخل‌ها و ... است.
            ولی به بازار که می‌آید آدم می‌بیند یک چیز گند دوزاری‌ای داده‌اند که حال آدم را به هم می‌زند! :d نه، دقت کردید انصافا؟
            (تصویر بالا رهام سایپا بود که نامش را به «شاهین» تغییر داده‌اند.)

از یکی از مسئولین طراحی ایران خودرو شنیدم که می‌گفت تقصیر ما نیست... ما در آن ابتدا واقعا همان‌قدر خوب طراحی می‌کنیم... ولی زمان ساخت که می‌شود دانه دانه مواردش را می‌زنند... می‌گویند فلان‌جایش را مثلا فلان سطح قوس دار زیبایش را صاف کنید که اقتصادی تر بشود... فلان بخشش را فلان کنید که ساخت داخلش آسان‌تر و پر تیراژتر بشود... فلان‌جایش را اقتصادی کنید که تمام شده‌اش بیاید پایین و ... آخر سر می‌بینی طرح نهایی هیچ شباهتی با طرح اصلی ندارد...

یک بار من در عمرم اتفاقای گذرم افتاد به نمایشگاه ماشین... گمان کنم مدرسه می‌رفتم... ۱۵-۲۰ سال پیش گمان کنم! آن زمان ۲۰۶ تازه داشت وارد ایران می‌شد... اینها در نمایشگاه یک ۲۰۶ کروکی
            (یعنی بدون سقف) صندوق‌دار فوق‌العاده زیبا گذاشته بودند که من دیدم یکه خوردم. گفتم تو ایران؟ یک چنین چیزی؟ ممکن است؟ چقدر زیبا بود و چقدر خوشم آمد...
            آقا و خانمی که شما باشید...
            ما تا حالا ایستاده‌ایم ببینیم می‌آید؟ نمی‌آید؟ چه می‌شود...
            البته ۲۰۶ صندوق‌دار آمد... ولی آن یک چیز دیگر بود و کروکی هم بود.
            و آن زمان یکی از تاپ‌ترین خودروهای ایران بلکه گمان کنم جهان می‌توانست باشد.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

اینجا تصویر اسباب‌بازی‌اش است:
              https://payamkala.ir/wp-content/uploads/2017/07/IMG_20170706_150707.jpg
              https://payamkala.ir/wp-content/uploads/2017/07/IMG_20170706_150805.jpg
              آن هم مقداری شبیه همین بود. ولی انصافا از این تصویر خیلی خیلی خوشگل‌تر بود.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

دعا خیلی قدرت دارد.
                دعا گاهی معجزه می‌کند.
                آدمی مانند من که ایمانش درست درمان نیست تعجب می‌کند. (خیلی عجیب است برایم انصافا.)
                می‌گوید اصلا چگونه شد؟ چگونه ممکن شد/بود؟
                ولی دعا معجزه می‌کند. دعا خیلی قدرت دارد.

گاهی این دعا حتی اگر به شکل «گذر قلبی» صادقانه هم باشد می‌گیرد. (عجیب است!)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  اینجا تصویر اسباب‌بازی‌اش است:
                  https://payamkala.ir/wp-content/uploads/2017/07/IMG_20170706_150707.jpg
                  https://payamkala.ir/wp-content/uploads/2017/07/IMG_20170706_150805.jpg
                  آن هم مقداری شبیه همین بود. ولی انصافا از این تصویر خیلی خیلی خوشگل‌تر بود.
                  سلام و وقت بخیر
                  لینک ها، برای سایرین باز نمی شود فکر کنم، ارور 404 می دهد?

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                    سلام و وقت بخیر
                    لینک ها، برای سایرین باز نمی شود فکر کنم، ارور 404 می دهد������
                    خیلی ممنونم.
                    خدمت شما:

دارد یادم می‌آید...
                    پشتش درازتر و کلا پهن‌تر (مسطح‌تر) بود.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

206cc

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خبرها در مورد 206 کروک در ایران:

http://pedalnews.ir/fa/news/43523/%D...B1%D8%A7%D9%86

http://mamadsport.rozblog.com/post/41

https://www.otaghkhabar24.com/news/69320

https://www.dalfak.com/w/lrtpr/%D9%BE%DA%98%D9%88-206-%DA%A9%D8%B1%D9%88%DA%A9-2

http://sobhanehonline.com/fa/news/60822/%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%DB%8C%DA%A9-206-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AB%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86

http://jaziresanati.com/peugeot-206.html
                        (این می‌گوید در سال ۲۰۰۰ از سوی فرانسه معرفی شده! من گمان می‌کردم ایده‌ی صندوقش مال ایران بوده! زکی!)

http://www.otol724.com/ads/view.html?id=23929-%D9%BE%DA%98%D9%88-206-%DA%A9%D8%B1%D9%88%DA%A9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87-2006-%D8%A2%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D9%86%D8%B2%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%AA%DB%8C%DA%A9/
                        (در این آخری: طرف دارد ۱۴۰ میلیون می‌فروشدش. می‌گوید فرانسوی است.)

(آن چیزی که آن موقع دیده بودم را بین اینها پیدا نمی‌کنم... آن انصافا خوشگل‌تر بود.)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

باز من یک مدت زیاد حرف زدم.
                          احتمالا یک مقدار باید دوباره روزه‌ی سکوت بگیرم. (کمتر حرف بزنم.)
                          /:.hmmsmiley.://:.ph34r-smiley.:/
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2019
                            • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            باز من یک مدت زیاد حرف زدم.
                            احتمالا یک مقدار باید دوباره روزه‌ی سکوت بگیرم. (کمتر حرف بزنم.)
                            /:.hmmsmiley.://:.ph34r-smiley.:/
                            نه، خوبه مطالبتان، مخصوصا در تاپیک ایلیگال عزیز، عالی نوشته این، (و تشکر بابت آموزش هایی که در 1.5 سال گذشته یادم دادین و اینقدر در حوزه آموزش و نوشتن آموزش ها حرف اول و آخر را می زنید)

و نکته ی مثبت دیگری که دارید، توجه به نیازهای مخاطب هست، خود این بحث ماشین ها چقدر حال و هوای دلتنگی یا استرس را از بین می بره، یا فلسفه که مطالبی می نویسید و جامع هست، توجیه کاری و مطالب عبث نیس، ) بر عکس خودم یا گاها مطالبی که در سایت های دیگر می نویسند و بنوعی توجیه هستن و چیزی اضاف نمی کنن)
                            بنویسید لطفا آقا محمد حسین عزیز
                            @};-
                            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

پیشاپیش ورود یوسف ساجدی عزیز را به تالار بورسی بعد از 8 سال دوری به کاربران تالار وزین بورسی تبریک می گویم........

Yusef_sbm12عزیز خوش آمدی@};-@};-@};-@};-@};-
                              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

همه روز روزه رفتن، همه شب نماز کردن ..... همه ساله حج نمودن سفر حجاز کردن

ز مدینه تا به مکه، به برهنه پای رفتن .... دو لب از برای لبیک، به وظیفه باز کردن

به معابد و مساجد، همه اعتکاف جستن ...... ز مناهی و ملاهی، همه احتراز کردن

شب جمعه‌ها نخفتن، به خدای راز گفتن ...... ز وجود بی‌نیازش، طلب نیاز کردن

به خدا قسم که آن‌را، ثمر آن قدر نباشد.........که به روی ناامیدی در بسته باز کردن

نظر

در حال کار...
                                X