دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

راستی قبل اینکه بخوابم.
    چون دارم آهنگ ها رو دانلود می کنم و گوش می کنم.
    برادر کریس؟؟؟
    کتاب کیمیاگر و خوندین که.
    برادر محمدحسین اگه شما هم خوندین شرکت کنید توی بحث
    اونجا گفته پروانه ها هم نشانه ان
    چقدر بهش اعتقاد دارید؟؟
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

شب به خیر چهارم. /.:blushsmiley:./
      ========================

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

جناب محمدحسین میدونید الان دقیقا چه حسی دارم؟؟؟
        عملا دلم میخواد شما رو خفه کنم. :D
        با این تعداد زیاد کلمات. :O
        نمیدونم چرا زورم گرفته
        اگه دوباره تایپ کردین نتیجه گذاشتین از مدیریت عزلتون می کنم
        این یک تهدید جدی بود
        >:)
        آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/03/10, 02:50.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
          راستی قبل اینکه بخوابم.
          چون دارم آهنگ ها رو دانلود می کنم و گوش می کنم.
          برادر کریس؟؟؟
          کتاب کیمیاگر و خوندین که.
          برادر محمدحسین اگه شما هم خوندین شرکت کنید توی بحث
          اونجا گفته پروانه ها هم نشانه ان
          چقدر بهش اعتقاد دارید؟؟
          نه من زیاد این‌جور چیزها را نمی‌خوانم.
          بیشتر کیمیاگر یک اثر هنری است و من علایقم بیشتر فلسفی و عرفانی است. (کیمیاگر عرفانی نیست. برخی گمان می‌کنند عرفانی است.)

این دید «موفقیت» را هم که شما و دوستان دارید... حقیقتش... من به این شیوه قبول ندارم... ولی از دید دیگر نگاه می‌کنم و خیلی هم قبول دارم.
          (ورتکس و ارتعاش و انرژی و هاله و چاکرا و این‌جور چیزها را اشتباه این دوره‌های موفقیت می‌دانم. ولی نتیجه‌گیری‌هایش را قبول دارم.)
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

جناب محمدحسین میدونید الان دقیقا چه حسی دارم؟؟؟
            عملا دلم میخواد شما رو خفه کنم. :D
            با این تعداد زیاد کلمات. :O
            نمیدونم چرا زورم گرفته
            اگه دوباره تایپ کردین نتیجه گذاشتین از مدیرت عزلتون می کنم
            این یک تهدید جدی بود
            >:)
            پس دیگر شب به خیر واقعی (پنجم؟) خدمت شما و دوستان.
            یا علی.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              نه من زیاد این‌جور چیزها را نمی‌خوانم.
              بیشتر کیمیاگر یک اثر هنری است و من علایقم بیشتر فلسفی و عرفانی است. (کیمیاگر عرفانی نیست. برخی گمان می‌کنند عرفانی است.)

این دید «موفقیت» را هم که شما و دوستان دارید... حقیقتش... من به این شیوه قبول ندارم... ولی از دید دیگر نگاه می‌کنم و خیلی هم قبول دارم.
              (ورتکس و ارتعاش و انرژی و هاله و چاکرا و این‌جور چیزها را اشتباه این دوره‌های موفقیت می‌دانم. ولی نتیجه‌گیری‌هایش را قبول دارم.)
              کاش پروانه ها نشونه باشن و راست باشه. :-s

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

آره برید بخوابید. من لامپا رو خاموش می کنم. /.:biggrinsmiley.:/
                این پرسون پرسون و گوش کنم میرم میخوابم.

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

غافلی از حال دل،ترسم که این ویرانه را

دیگران بی صاحب انگارند و تعمیرش کنند

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

یک کانال بورسی مدت ها هست مطلب میذاره در مورد تامین مالی دولت از بورس ..... یا در واقع بوررس به معنای واقعی خودش

خیلی از شرکت های داخلی برای ادامه حیاط نیاز دارند به سرمایه ..... دولت هم که بودجه نداره ..... این صنایع و شرکت ها و صندوق ها هم بدون پول میمیرن

در نتیجه لازمه بورس پر رونق باشه ...پول بیاد و بره ....

مشکل کجاست ؟

مشکل اینجاس که خیلی از این صنایع و شرکت و صندوق ها .... تامین مالیشون واجب هست برخی مستحب برخی مباح برخی مکروه و برخی حرام

نکته جالب بعدی اینه که معمولا بانک هایی (مدل قبلی تامین مالی ) معتبر نرخ سود پایین تری نسبت به موسسات مالی اعتباری داشتن .......(شاید بشه از موسسات مالی اعتباری بعنوان قسمت مکروه و حرام تامین مالی قبل نام برد )

بحث دیگه هم رقابت در جهت جذب سرمایه هست
                    =============
                    مطلب اصلی رو که می خواستم بگم . بنظرم مبهم موند

اما تامین مالی قراره از طریق بورس باشه بجای بانک ها (درسته که اینو هممون میدونیم ولی بیشتر باید بهش فکر کنیم )

اتفاقی که برای موسسات مالی و اعتباری بدون مجوز افتاد ممکنه تو بورس هم پیش بیاد ... منتها دیگه تضمین پرداخت وجوه هم وجود نداره

یک سری سهام هم وجود دارند که دولت موافق تزریق پول بهشون هست

چطور میشه فهمید نظر دولت کدام صنایع هست ؟ احتمالا صنایعی که مدام خودشون در حال تبلیغش در صدا و سیما یا در سخنرانی ها و..... (یجورایی دولت ها شبیه به بازاریاب های بزرگ عمل می کنند )

فکر کنم کلمه بازاریاب کلمه درستی باشه و باید کمی بهش فکر کنیم ( البته اکثرشون رو که نگاه کردم درجا زدن اصلا سود قابل قبولی نسبت به بازار ندادن ... یگجورایی سیگنال فرار هم میشه در نظر گرفتش )
                    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                      یک کانال بورسی مدت ها هست مطلب میذاره در مورد تامین مالی دولت از بورس ..... یا در واقع بوررس به معنای واقعی خودش

خیلی از شرکت های داخلی برای ادامه حیاط نیاز دارند به سرمایه ..... دولت هم که بودجه نداره ..... این صنایع و شرکت ها و صندوق ها هم بدون پول میمیرن

مشکل کجاست ؟

مشکل اینجاس که خیلی از این صنایع و شرکت و صندوق ها .... تامین مالیشون واجب هست برخی مستحب برخی مباح برخی مکروه و برخی حرام

نکته جالب بعدی اینه که معمولا بانک هایی (مدل قبلی تامین مالی ) معتبر نرخ سود پایین تری نسبت به موسسات مالی اعتباری داشتن .......(شاید بشه از موسسات مالی اعتباری بعنوان قسمت مکروه و حرام تامین مالی قبل نام برد )

=============

اما تامین مالی قراره از طریق بورس باشه بجای بانک ها (درسته که اینو هممون میدونیم ولی بیشتر باید بهش فکر کنیم )

اتفاقی که برای موسسات مالی و اعتباری بدون مجوز افتاد ممکنه تو بورس هم پیش بیاد ... منتها دیگه تضمین پرداخت وجوه هم وجود نداره

چطور میشه فهمید نظر دولت کدام صنایع هست ؟ احتمالا صنایعی که مدام خودشون در حال تبلیغش در صدا و سیما یا در سخنرانی ها و..... (یجورایی دولت ها شبیه به بازاریاب های بزرگ عمل می کنند )

فکر کنم کلمه بازاریاب کلمه درستی باشه و باید کمی بهش فکر کنیم ( البته اکثرشون رو که نگاه کردم درجا زدن اصلا سود قابل قبولی نسبت به بازار ندادن ... یگجورایی سیگنال فرار هم میشه در نظر گرفتش )
                      میشه بگید این سهام چه سهامی هستن؟؟؟
                      خب غریبه نیست که اینجا:p
                      بگید تا ما هم بدونیم./.:biggrinsmiley.:/

نظر

• iligal
                        مدیر(ستاره دار 11)
                        • Sep 2012
                        • 4103

جناب کریس حتما فیلم های که گفتید رو اخر هفته دانلود می کنم و می بینم.
                        در ضمن اگه قبلا گفتید و من چیزی نگفتم این رو بزارید به حساب گیجی و کم دقتی من
                        که بعضی چیزها رو یا فراموش می کنم یا بعضی پست ها رو نمی بینم.
                        و نگزارید به حساب بها ندادن.
                        من احترام زیادی برای شما قائلم.
                        از این که این فیلم ها رو بهم معرفی کردین ممنونم.
                        وقتی دیدم در موردش صحبت می کنیم.

سلام و ظهر به خیر اگر زحمتی نیس این فیلمهای موفقیت و انرژی مثبت را لینک دانلودش رو هم بذارین دانلود کنیم مستفیذ بشیم.تشکر
                        بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                          سلام و ظهر به خیر اگر زحمتی نیس این فیلمهای موفقیت و انرژی مثبت را لینک دانلودش رو هم بذارین دانلود کنیم مستفیذ بشیم.تشکر
                          چشم. حتما میزارم.
                          هنوز خودم دانلود نکردم.
                          وقتی دانلود کردم لینک رو حتما قرار میدم.

نظر

• Mehdi1400
                            ستاره دار(19)
                            • Jul 2013
                            • 2938

مشکل کجاست ؟

=============

سلام

مشکل اینه که عرصه برای حضور فن سالاران در بازار سرمایه فراهم نیست.
                            وگرنه یکی از اصلی ترین کارکردهای بازار سرمایه، تامین مالی است برای طرح ها و پروژه های شرکت ها

جف بزوس یک طرح رویایی داره برای مسافرت به فضا.
                            خارج از دخالت دولت و صرفا به ایده و عشق خودش داره این پروژه رو پیش میبره.
                            تامین مالیش هم از طربق عرضه سهام آموزن به صورت سالانه است.
                            میلیاردها دلار را از طریق همین روش داره هر ساله تزریق میکنه به این پروژه

تامین مالی به چندین طریق داره در دنیا صورت میگیره
                            ولی در ایران گویا همه ی راه ها به بانک ختم میشه
                            چون راه دیگری را بلد نیستند.

داستان موسسات مالی هم رخ نخواهد داد
                            بنا بر این است که شرکت اصلی بخشی از سهامش را در بازار عرضه کند و همان بشود مبنای افزایش جریان وجوه نقد در شریانهای شرکت.

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

میشه بگید این سهام چه سهامی هستن؟؟؟
                              خب غریبه نیست که اینجا:p
                              بگید تا ما هم بدونیم./.:biggrinsmiley.:/
                              از این جهت ننوشتم

تقریبا تمام سهام بازار مد نظر دولت و نظام و ارکان مثبت هست

مثالی که چند سال پیش در عرضه اولیه برکت اتفاق افتاد ......... سهم رو انداختن به خلق ا... در قیمت بالا .... بعد هر روز در صدا سیما و رادیو تلویزیون مدیر عاملش میومد میگف ما خیلی خوبیم
                              ما دانش بنیان هستیم
                              ما اینده دار هسیم و....

در واقع ی مرکز تحقیقاتی بود که هزینه های اداره اش و حقوق پرسنلش سر به فلک میذاشت و خروجی سریعی هم نداشت .... ولی وجودش برای کشور لازم بود .... اومدن از جیب ملت پولش رو دادن (البته ملت و دولت و کشور نداره همه یک خانواده ایم )

منظور اینه که هدف اصلی از رونق بورس همینه که مردم برای آبادی کشور خودشون برای صنایع خودشون .... خودشون بیان سرمایه گذاری کنن (اینقدرم دنبال سود و نفع شخصی نباشن )

مثال میزنم مثلا خود شما رویا خانم .... سهم کلر دارین ..... در تولید کلر این مرز و بوم سهیم هستین به واسطه همون مبلغ کوچیک (حالا باید حتما سود کنید ؟ حتما یک عدد بزرگ در حساب نشانتان بدهند ؟

یکجور دیگه ای بگم

دوتا شرکت وجود داره یکیشون ماده الف را تولید می کند دیگری ماده ب ............ماده الف برای جامعه ی شما سود مند است با نرخ سود سالیانه 5 درصد ..........ماده ب برای جامعه شما مضر است با نرخ سود سالیانه 1000 درصد............شما در کدام سرمایه گذاری می کنید ؟ (ضمناً شما خودتان در همین اجتماع زیست دارید )
                              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

از این جهت ننوشتم

تقریبا تمام سهام بازار مد نظر دولت و نظام و ارکان مثبت هست

مثالی که چند سال پیش در عرضه اولیه برکت اتفاق افتاد ......... سهم رو انداختن به خلق ا... در قیمت بالا .... بعد هر روز در صدا سیما و رادیو تلویزیون مدیر عاملش میومد میگف ما خیلی خوبیم
                                ما دانش بنیان هستیم
                                ما اینده دار هسیم و....

در واقع ی مرکز تحقیقاتی بود که هزینه های اداره اش و حقوق پرسنلش سر به فلک میذاشت و خروجی سریعی هم نداشت .... ولی وجودش برای کشور لازم بود .... اومدن از جیب ملت پولش رو دادن (البته ملت و دولت و کشور نداره همه یک خانواده ایم )

منظور اینه که هدف اصلی از رونق بورس همینه که مردم برای آبادی کشور خودشون برای صنایع خودشون .... خودشون بیان سرمایه گذاری کنن (اینقدرم دنبال سود و نفع شخصی نباشن )

مثال میزنم مثلا خود شما رویا خانم .... سهم کلر دارین ..... در تولید کلر این مرز و بوم سهیم هستین به واسطه همون مبلغ کوچیک (حالا باید حتما سود کنید ؟ حتما یک عدد بزرگ در حساب نشانتان بدهند ؟

یکجور دیگه ای بگم

دوتا شرکت وجود داره یکیشون ماده الف را تولید می کند دیگری ماده ب ............ماده الف برای جامعه ی شما سود مند است با نرخ سود سالیانه 5 درصد ..........ماده ب برای جامعه شما مضر است با نرخ سود سالیانه 1000 درصد............شما در کدام سرمایه گذاری می کنید ؟ (ضمناً شما خودتان در همین اجتماع زیست دارید )
                                پاسخ به سوالتون خیلی سخته.
                                واقعا خیلی سخته.
                                بستگی داره ضررش در چه حدی باشه.
                                شاید توی هیچ کدوم سرمایه گذاری نکنم.
                                میرم تو اون یکی که بی طرفه سرمایه گذاری می کنم
                                منظورتون از ضرر رو متوجه نشدم.
                                اما خب به هر حال دوس ندارم پولی که بدست میارم آلوده باشه.
                                اما به هر حال این و میدونم که همه ما توی بازار سرمایه هستیم که سود کنیم.
                                غیر از اینه؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X