دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

امتیاز شما 60 از 90 است، (66.67%)
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

منم تست و زدم. 55 شدم.
      ولی بعضی سوالاتش سخت بود.
      نمی دونستم چجوریم من.
      الکی جواب دادم اونایی رو که نمی دونستم.
      اما در کل من خودم و می شناسم.
      یه تصمیمی که گرفتم هیچ احدی نمی تونه من و از تصمیم منصرف کنه.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        آقای مهندس محمدحسین؟؟؟
        اتفاقا من فردا میخوام در مورد تصمیم گیری صحبت کنم. توی تاپیک انرژی مثبت /.:biggrinsmiley.:/
        مطالب خوبی رو بهتون میگم. و تمرین هم میدم بهتون. یکیش رو قبلا تو پی وی به شما گفتم. :p
        عالی.
        خوشبینی و تصمیم‌گیری دو موضوعی است که اکنون دغدغه من است.
        تو خصوصی؟ به من؟ یادم نمی‌آید دقیق. (البته حافظه‌ام یک مقدار ضعیف است.) من آن مورد را به یاد دارم که گفتید برای تغییر عادت و تغییر الگوهای ذهنی فلان کارها را باید کرد... (مثلا همیشه از خواب این‌جوری بیدار می‌شدی حالا...)
        ================
        آهان! اکنون پیدایش کردم. بلی. درست است. در مورد تصمیم‌گیری است. ولی من این موضوع، مشکلم نیست.
        گمان کنم راه حل شما کلیدی برای قفل کسانی باشد که: نمی‌توانند تصمیم بگیرند از این رو که اراده ندارند.
        موضوع من این است که: همیشه احساس می‌کنم زمان برای تصمیم‌گیری به اندازه‌ی کافی نداشته‌ام... باید بیشتر بررسی کنم... اصلا نمی‌دانم چقدر زمان برای یک تصمیم‌گیری نیاز است (توانایی این را دارم که تصمیم‌های با اندیشه‌ی کمتر بگیرم و این کار را کرده‌ام... یعنی خودم را از این جهت چندین بار آزمایش کرده‌ام...) دوست دارم تمام زوایای پنهان کار را داشته باشم که تصمیم بگیرم. احساس می‌کنم اشتباه است (تصمیم‌گیری اشتباهی است) اگر پیش از دانستن تمام ابعاد کار اقدام به تصمیم‌گیری بکنم.
        ================
        اکنون این راه حلی که خودم دادم خیلی به دل خودم چسبید!
        /.:biggrinsmiley.:/ انصافا. گمان کنم با این کار (گزینش و محدود سازی عوامل تصمیم‌گیری به (تنها) چند عامل مهم.) بتوانم کلی در زمان صرفه‌جویی کنم و آسان‌تر زندگی کنم و سر هر تصمیم این‌قدر زمان و انرژی و جان نگذارم.
        ================
        پی‌نوشت: اکنون دیدم در خصوصی گفته بودید تمرین «تمرکز» را هم قرار می‌دهم! گمان کنم این هم رفته پیش آن موارد افزایش خوش‌بینی‌ای که قرار بود هر از چند گاهی قرار بدهید... /:.mellowsmiley.:/
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/03/13, 01:46.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          عالی.
          خوشبینی و تصمیم‌گیری دو موضوعی است که اکنون دغدغه من است.
          تو خصوصی؟ به من؟ یادم نمی‌آید دقیق. (البته حافظه‌ام یک مقدار ضعیف است.) من آن مورد را به یاد دارم که گفتید برای تغییر عادت و تغییر الگوهای ذهنی فلان کارها را باید کرد... (مثلا همیشه از خواب این‌جوری بیدار می‌شدی حالا...)
          ================
          آهان! اکنون پیدایش کردم. بلی. درست است. در مورد تصمیم‌گیری است. ولی من این موضوع، مشکلم نیست.
          گمان کنم راه حل شما کلیدی برای قفل کسانی باشد که: نمی‌توانند تصمیم بگیرند از این رو که اراده ندارند.
          موضوع من این است که: همیشه احساس می‌کنم زمان برای تصمیم‌گیری به اندازه‌ی کافی نداشته‌ام... باید بیشتر بررسی کنم... اصلا نمی‌دانم چقدر زمان برای یک تصمیم‌گیری نیاز است (توانایی این را دارم که تصمیم‌های با اندیشه‌ی کمتر بگیرم و این کار را کرده‌ام... یعنی خودم را از این جهت چندین بار آزمایش کرده‌ام...) دوست دارم تمام زوایای پنهان کار را داشته باشم که تصمیم بگیرم. احساس می‌کنم اشتباه است (تصمیم‌گیری اشتباهی است) اگر پیش از دانستن تمام ابعاد کار اقدام به تصمیم‌گیری بکنم.
          ================
          اکنون این راه حلی که خودم دادم خیلی به دل خودم چسبید!
          /.:biggrinsmiley.:/ انصافا. گمان کنم با این کار (گزینش و محدود سازی عوامل تصمیم‌گیری به (تنها) چند عامل مهم.) بتوانم کلی در زمان صرفه‌جویی کنم و آسان‌تر زندگی کنم و سر هر تصمیم این‌قدر زمان و انرژی و جان نگذارم.
          ================
          پی‌نوشت: اکنون دیدم در خصوصی گفته بودید تمرین «تمرکز» را هم قرار می‌دهم! گمان کنم این هم رفته پیش آن موارد افزایش خوش‌بینی‌ای که قرار بود هر از چند گاهی قرار بدهید... /:.mellowsmiley.:/
          امیدوارم با راهکارهای ساده ای که فردا میگم و اطلاعاتی که بهتون میدم کلا ابهاماتتون برطرف بشه.
          فقط موندم این همه مطالب و چجوری بگم.
          بنویسم؟؟؟
          وویس بزارم؟؟؟
          اگه وویس بزارم کوتاه و خلاصه بگم؟؟؟
          یا با مثال و شاخ و برگ هاش بگم؟؟؟
          نمیدونم....

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

راجع به خوش بینی هم میگم.
            پله پله /.:biggrinsmiley.:/
            یه کم صبور باشید
            من شیرازی هستماااا
            یوااااش یواش :))
            همه رو میگم. فقط هولوم نکنین. :p

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام دوستان.
              در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
              امیدوارم با راهکارهای ساده ای که فردا میگم و اطلاعاتی که بهتون میدم کلا ابهاماتتون برطرف بشه.
              فقط موندم این همه مطالب و چجوری بگم.
              بنویسم؟؟؟
              وویس بزارم؟؟؟
              اگه وویس بزارم کوتاه و خلاصه بگم؟؟؟
              یا با مثال و شاخ و برگ هاش بگم؟؟؟
              نمیدونم....
              اتفاقا کوتاه بهتر است.
              ابتدا کوتاه، سپس یواش یواش پیش رفتن در زمینه‌ای که بطلبد.

صدا خوب نیست. نوشته خوب است.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

سلام دوستان.

اتفاقا کوتاه بهتر است.
                ابتدا کوتاه، سپس یواش یواش پیش رفتن در زمینه‌ای که بطلبد.

صدا خوب نیست. نوشته خوب است.
                اوکی. /.:biggrinsmiley.:/
                تلاشم رو می کنم.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

اووووووففففففففففففف دارم تایپ می کنم.
                  حالا نمیشه وویس بزارم. ؟؟؟؟/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

هم وویس گذاشتم. هم تایپ کردم.
                    وویس رو ضبط کرده بودم داشتم آپلود می کردم که جناب محمدحسین گفتید بنویسم.
                    دیگه وویس خودم رو گذاشتم گوش کردم و تایپ کردم.
                    /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

دارم گوش می‌دهم.

صدا خیلی خوب است... واقعا خوب است. ولی به شرط اینکه کوتاه باشد. واقعا تاثیرگذاری‌اش بیشتر است. ولی مشکل من با صدا این است که وقت گیر است.

اصلا یک موضوعی که هست این است که همین دنبال کردن راه‌های موفقیت زمان‌بر است. و از آن بدتر زمانی که باید برای تمرین‌ها گذاشت.
                      این یکی از دلایلی است که من نمی‌توانم دنبال این موارد زیاد باشم.
                      با خودم می‌گویم: نمی‌شود من در روز ۸ ساعت کار مفید بخواهم انجام دهم و از آن نیم‌ساعت یا یک ساعت را بگذارم برای موفقیت. همان زمان را احتمالا اگر بگذارم برای اختراع سامانه‌های داد و ستدی خودکارم تندتر بیشتر به «موفقیت» نزدیک می‌شوم.
                      و از طرف دیگر هم به (برخی) مباحث موفقیت نیاز دارم.

...
                      ...
                      ...

حالا گمان کنم راه‌کاری که کار را برایم راه بیاندازد این باشد که بیایم گزینشی این موارد موفقیت را دنبال کنم. یعنی چون خودم را می‌شناسم و می‌دانم مثلا از دید مسئولیت‌پذیری مشکل ندارم ولی از دید خوش‌بینی/بدبینی + تمرکز + تصمیم‌گیری ضعف دارم، بیایم روی این موارد ضعف خودم یک مقدار کار کنم.

پی‌نوشت: اکنون پیدا کردم: نیک وویچیچ جوان 34‌ساله - فقیر به دنیا آمدن و ... هم از بیل گیتس است.
                      پی‌نوشت: تبریک بابت آغاز قرار دادن صدا و پیگیری عملی پروژه‌ای که دنبالش هستید و سرآغازی برای سخنرانی‌های بزرگ.
                      پی‌نوشت: این یک بخش نخست هم داشته!؟
                      پی‌نوشت: زودتر برویم سراغ خوشبینی/بدبینی!
                      پی‌نوشت: اگر توانستید نوشته‌ها و صداهای یک دقیقه‌ای (اینستاگرامی) بگذارید گمان کنم بهترین حالت ممکن باشد. یعنی این بیاید با متن ترکیب شود. متن پیغام و آموزش اصلی را داشته باشد و صدا حالت انگیزشی داشته باشد.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

اخطار:
                        این پیام حاوی انرژی منفی می باشد!

بشارت دادن و ترساندن، ابزاریس بسیار کارآمد، 2 نوع بشارت و ترساندن هم دارین، یکی مادی، یکی روحی و درونی

هر انسانی خواسته و میل و محبوبی دارد، در عین حال نقظه ضعف و ترس و وحشتی (همه و همه و همه)
                        و انسان با همین بیم و امید ها گذر عمر می کنند،

آن مطلبی که از دکتر آزمندیان گذاشتم، مبنی بر رنج بردن یا لذت بردن، و اینکه لذت بردن، یا رنج بردن ما بستگی به دیدگاه ما داره،

جمله ی بسیار با ارزشی هست، با دادن دیدگاه لذت بخش و امید به سیار انسان ها می تونی آنها را تسخیر و رام خودت کنی، و یا اینکه آون ها را از خودت برنجونی، صرفا با القا کردن نوع نگاه

فیلم تلقین مثلا (قسمت تلقینش و ورود به خواب را نمی گم) قسمتیش که خودش و زنش با هم سال ها در رویا خوش زندگی کرده بودن،

نمونه شخصیش، هم شغل سختی بود که داشتم، و هر روز به خودم، قول ترفیع و ارتقاع شغل میدادم، و در پایان روز می گفتم حتما این اتفاق میوفته و با ی انرژی عجیب هر روز عالی کار می کردم، تقریبا 15 ماه تونستم با این دروغ (البته می دونستم این اتفاق نمی افته، ولی آدمی به امید زنده اس) هر روز عالی کار می کردم

بله، میشه چرخ ملتی یا جهانی را با همین بیم و امید به گردش درآورد، با وعده های زیبا، با ترس های وحشتناک، نمونه اش هیتلر

دیدگاه مردم آلمان که می پرستیدنش و لذت می بردن از این همه انسانیت و....، دیدگاه سایر اروپا که ازش متنفر بودن و رنج می دانستونستنش
                        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• iligal
                          مدیر(ستاره دار 11)
                          • Sep 2012
                          • 4103

آزمون مهارت تصمیم گیری

در بالا یک آزمونی قرار داده شده که مهارت تصمیم‌گیری مرا بسنجد.
                          امتیاز من شده:
                          امتیاز شما 64 از 90 است، (71.11%)
                          گفته:

نمی‌دانم آزمون بالا چقدر درست است... گمان کنم زیاد جالب نباشد چون امتیاز من بالاتر از واقعیت است! من واقعا در تصمیم‌گیری ضعف دارم.
                          می‌خواهم فردا را به این موضوع اختصاص دهم. یعنی به بهبود مهارت تصمیم‌گیری.
                          (در جستار انرژی مثبت هم شاید یک مقدار از جستجوهایم را قرار دادم.)

پی‌نوشت: تشکر از جناب Mehdi1400 و abed که در جستار راهبرد (اینجا) مطالب خوبی در این مورد قرار دادند. از این بخش به خصوص خیلی خوشم آمد:
                          ...افرادی که از قدرت واقعی کمتری برخوردارند...دوست دارند در حالت بین گزینه ها تعلل کنند و زمان بیشتری به هر دلیلی که بهانه بیاورند برای تصمیم گیری بگذارند....نتیجه اینکه شخصی که از قدرت واقعی بیشتری برخوردار است سریعتر از بقیه تصمیم گیری میکند

/:.coolsmiley02:./
                          بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

دارم گوش می‌دهم.

صدا خیلی خوب است... واقعا خوب است. ولی به شرط اینکه کوتاه باشد. واقعا تاثیرگذاری‌اش بیشتر است. ولی مشکل من با صدا این است که وقت گیر است.

اصلا یک موضوعی که هست این است که همین دنبال کردن راه‌های موفقیت زمان‌بر است. و از آن بدتر زمانی که باید برای تمرین‌ها گذاشت.
                            این یکی از دلایلی است که من نمی‌توانم دنبال این موارد زیاد باشم.
                            با خودم می‌گویم: نمی‌شود من در روز ۸ ساعت کار مفید بخواهم انجام دهم و از آن نیم‌ساعت یا یک ساعت را بگذارم برای موفقیت. همان زمان را احتمالا اگر بگذارم برای اختراع سامانه‌های داد و ستدی خودکارم تندتر بیشتر به «موفقیت» نزدیک می‌شوم.
                            و از طرف دیگر هم به (برخی) مباحث موفقیت نیاز دارم.

...
                            ...
                            ...

حالا گمان کنم راه‌کاری که کار را برایم راه بیاندازد این باشد که بیایم گزینشی این موارد موفقیت را دنبال کنم. یعنی چون خودم را می‌شناسم و می‌دانم مثلا از دید مسئولیت‌پذیری مشکل ندارم ولی از دید خوش‌بینی/بدبینی + تمرکز + تصمیم‌گیری ضعف دارم، بیایم روی این موارد ضعف خودم یک مقدار کار کنم.

پی‌نوشت: اکنون پیدا کردم: نیک وویچیچ جوان 34‌ساله - فقیر به دنیا آمدن و ... هم از بیل گیتس است.
                            پی‌نوشت: تبریک بابت آغاز قرار دادن صدا و پیگیری عملی پروژه‌ای که دنبالش هستید و سرآغازی برای سخنرانی‌های بزرگ.
                            پی‌نوشت: این یک بخش نخست هم داشته!؟
                            پی‌نوشت: زودتر برویم سراغ خوشبینی/بدبینی!
                            پی‌نوشت: اگر توانستید نوشته‌ها و صداهای یک دقیقه‌ای (اینستاگرامی) بگذارید گمان کنم بهترین حالت ممکن باشد. یعنی این بیاید با متن ترکیب شود. متن پیغام و آموزش اصلی را داشته باشد و صدا حالت انگیزشی داشته باشد
                            .

جناب محمدحسین من هنوز دوره سخنرانی رو نرفتم.
                            اون و سال دیگه حتما میخوام برم.
                            توی دوره سخنرانی یاد می گیرم که چطوری سخنرانی که ببننده رو خسته نکنم.
                            من خودم میدونم مشکل الانم توی سخنرانی چیه.
                            اینه که صدام یکنواخته. زیر و بم نداره. و برای لالایی عالیه. /.:biggrinsmiley.:/
                            اما بعدا که برم دوره سخنرانی نقاط ضعفم برطف میشه.
                            اما در مورد اینکه میگید وقتی برای گذاشتن روی دوره های موفقیت ندارید
                            من بهتون میگم همین آموزش ها باعث میشه که روند رشد در همون برنامه و پروژه ای که روش کار می کنید بیشتر بشه.
                            باور کنید جدی میگم.
                            یه کم حوصله به خرج بدید.
                            فنجونتون رو خالی کنید.
                            و تمام مواردی که میگم رو انجام بدید.
                            البته هنوز به تمرین ها نرسیدم.
                            در ضمن در مورد وویس های یک دقیقه ای
                            من هنوز اون مهارت رو ندارم که بتونم توی یک دقیقه کلی مطلب رو بگم.
                            بعلاوه کلا همون هایی که مهارت هم دارن نمیشه که.
                            درس های موفقیت رو پله پله میگم.
                            هر جایی که خودتون احساس ضعف می کنید رو بشتر تقویت کنید.
                            اما همه رو انجام بدید.
                            من به صورت هفتگی مطلب میزارم.
                            هفته ای نیم ساعت زمان خیلی نیست. اما ارزشش رو داره.
                            البته توی تعطیلات بیشتر زمان میزارم که زودتر به چیزایی که شما هم میخوایید برسیم.
                            ولی باید یه دوره مثلا چند ماهه رو با هم باشیم و تمرین کنیم
                            عجله هم نداشته باشید.
                            این همه مدت با هر نقطه ضعفی که داشتید زندگی کردید.
                            یه مدت دیگه هم روش.
                            چیزی نمیشه که.
                            رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود
                            رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود.

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/03/13, 21:29.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

امشب دوباره یه جمع بندی از مسابقات کردم.
                              یادمه سری قبلی که این کار و کردم و از مسابقات فرابورس خریدم نتیجه عالی بود.
                              هر چند فرابورس توی اون هفته اصلا برنده نشد چون کلا بسته شد.
                              اما خیر زیادی ازش بهم رسید.
                              به هر حال امشب هم من سهم فردا رو انتخاب کردم.

و هیچ کدوم از سهام مسابقه نیست.
                              اما خب یه جمع بندی هم از انتخاب های دوستان در مسابقه داشته باشیم بد نیست. یعنی حتی خوبه.

اولا نمادهای پرتکراری که مورد قبول واقع شدند رو میزارم.

خگستر(4 کاربر این نماد رو انتخاب کردن) - کاربران: بقراط حکیم - farhad1353 - rezakj - mohsen kaveh
                              شکلر(3 کاربر این نماد رو انتخاب کردن) - کاربران: farhad1353- iligal- babak1
                              وایران (2 کاربر این نماد رو انتخاب کردن) - کاربران: iligal - (خودش گفته از رو دست کسی کپی نکرده. /.:biggrinsmiley.:/) roya123
                              نطرین (2 کاربر این نماد رو انتخاب کردن) - کاربران: mohsen ho - mohsen kaveh
                              ما بقی نمادها هر کدوم یه کاربر انتخابشون کردن.
                              ولصنم
                              ثباغ
                              پردیس
                              نوین
                              چکارن
                              شپاسکا
                              فسپا
                              شوینده
                              دماوند
                              شپنا
                              شبندر
                              شبدیس
                              وصنعت
                              تکمبا
                              خاذین
                              ودی
                              غپینو
                              پکرمان
                              خمحرکه
                              خکار
                              کفپارس
                              فروی
                              کلر

و اما نمادهایی که پرتکرار هم بودن اما طبق قوانین مسابقه پذیرفته نشدند.
                              بکام(4 انتخاب) کاربران: mohsen ho - matin - babak1 - مجتبی مصلح MTM -
                              تملت(4 انتخاب)
                              غشهداب(3 انتخاب)
                              غگل (2 انتخاب)
                              قرن (2 انتخاب)
                              ختوفا (1 انتخاب)
                              چافست(1 انتخاب)

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/03/14, 00:58.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام دوستان، صبح به خیر.
                                =========================
                                در میزان دارایی شما اختلال به وجود نیامده؟
                                منظورم تعداد دارایی سپرده‌گذاری است.

=========================
                                در تملت سرخطی زدم افتادم چند هزارمین نفر!
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X