دورهمی چند نفره
Collapse
X
-
پاسخ : نوشتههای غیر بورسی ما بورسیها
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postوپارس گرامی،
یک شقهات دارد به قصابی نزدیک میشود! آماده باش...
نیمساعت یا یک ساعت دیگر اگر نتوانی بار بدهی...
خواهر برادرانت مانند دی و ونوین رفتند. بمانی ==> ساطور.
???
پیشنهاد میکنم پسش بدی یه بز بخری بجاش که با صدای زنگوله حرکت کنه /:.tonguesmiley:./ نه تهدید ساطور
نظر
-
احتمال خیلی زیاد از اواخر فردا تا پایان هفته بعد بازار طرفدار پرسپلیس باشه یکدست
تا به وقتش علی منصوریان با ذوب ی حرکاتی بزنهاز دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط abstract پست شده است View Postاین گوسفندی که شما ابتیاع کردی نه از سوسیس و کالباس شدن میترسه نه ازچرخ گوشت و کوبیده شدن /.:biggrinsmiley.:/
پیشنهاد میکنم پسش بدی یه بز بخری بجاش که با صدای زنگوله حرکت کنه /:.tonguesmiley:./ نه تهدید ساطوراگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postالگوی دیلی قشنگی و تشکیل داده به نظرم. همر برعکس و دو تا کندل مثبت بعدیش مگه نشونه بالا رفتنش نیست؟؟؟
نوشته بورسی نبود که . غیر بورسی بود ./:.smilingsmiley.:/
یه نکته کوچولو بگم که حتما همه میدونن
جذابیت اینجور سهما برای سرمایه های بزرگه
این سهما برا مثلا 30 40 م یا حتی 300 400 میلیون جذابیتی ندارهآخرین ویرایش توسط abstract؛ 2019/11/12, 12:22.
نظر
-
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postاحتمال خیلی زیاد از اواخر فردا تا پایان هفته بعد بازار طرفدار پرسپلیس باشه یکدست
تا به وقتش علی منصوریان با ذوب ی حرکاتی بزنهاگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Postبازار دوشنبه ایران را با پاستیل کوکاکولا شروع نمودم.نوه ام سوراخ دعا را جسته است و به پاستیل هایم زده و دو بسته را برداشته و باج گیری می نماید که به ماما نمی گویم اگر بگذاری بخورم.گفتم بخور اما به شرطی که با همین کیف مدرسه ای ات بروی فروشگاه روبرو و با این 50 دلار که می دهم برایم پاستیل بخری بگذاری در کیفت و بیاوری.چقدر حیف که عمرم رفت و نمی دانستم این پاستیل ها اینقدر خوشمزه می باشند.حتما در جوانی بخوری خوشمزه تر هم می باشد.خلاصه درست است دو بسته پاستیل از دست دادم اما چندین و چند بسته در عوضش کاسبی نمودم بی آنکه زنم بویی ببرد.
در بورس دماغم چاق می باشد و از رشد پشم لذت می برم و خرسند می باشم.شاید یک نفر آدمی هم در کل این سایت سهامدار پشم توس نباشد اما من سهامدارش می باشم.
معوج بازی و منم منم در سایت دیگر نمی باشد و کسی به کسی اهانت نمی نماید که این هم خرسندم می نماید. تا آخرین قطره خونم دشمن زالوصفتان می باشم.
مرگ بر زالوصفتاناگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
در اصل توسط abstract پست شده است View Postاین گوسفندی که شما ابتیاع کردی نه از سوسیس و کالباس شدن میترسه نه ازچرخ گوشت و کوبیده شدن /.:biggrinsmiley.:/
پیشنهاد میکنم پسش بدی یه بز بخری بجاش که با صدای زنگوله حرکت کنه /:.tonguesmiley:./ نه تهدید ساطور
گفته بودم که تهدیدم جدی است!
بخشیاش را دادم رفت.
اکنون مقداریاش مانده و مقداریاش رفته!
اینجوری:
شاید هم اینجوری:
بخشی دیگرش را هم بعدا دوباره اگر درست و حسابی نخواست رشد کند (و حقیقیها سهام حقوقی را نخواستند قشنگ مانند آدم بخرند) فردا میفروشم.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
منتظرم شب بشود کارمندان سازمان بورس این TseClient را به روز کنند ببینیم شاخص غیر کل (هموزن) چه شده. احتمال میدهم داریم میرویم بالا... شاخص کل هم که امروز انگار یک درصد مثبت خورده! شب یادمان باشد این را هم یک نگاهی بیاندازیم.
======================
ویرایش: منظورم از بالا آمادگی برای ۹۰ و ۱۰۰ هزار واحد بود. نه صرفا مثبت امروز که معلوم است مثبت میشود.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
امروز خیلی زمان بازار تلاش کردم خودم را مدیریت کنم (روانشناسی شخصی).
ولی لامذهب خیلی تنش دارد...
دیشب هم که خوب نخوابیده بودم... یک مقدار اکنون عصبی هستم...
خدا را شکر بورس خوب بود... وگرنه حسابی به هم میریختم... (اینجوری: /:.wacsmiley.:/ )
این روز بسیار عالی را به تمام بورسبازهای عزیز حاضر در این جستار تبریک میگویم.
تا باشد (انشاءالله) از این روزهای خوب...
/:.Heart.:/@};-
الحمد لله رب العالمین
الحمد لله الرزاق الکریم«محمد حسین» هستم.
نظر
-
انتخاب با شماست، ایمان یا ترس
روی خواسته ها و شدن ها تمرکز میکنی یا نشدن ها و نخواسته ها
می توانیم باور داشته باشیم که خداوند همیشه حواسش به ما هست و بهترین چیزها را برای ما نگه داشته است. یا اینکه می توانیم نگران باشیم و انتظار بدترین چیزها را داشته باشیم.
ترس و ایمان هر دو از ما می خواهند که باور داشته باشیم اتفاقی قرار است بیافتد که ما از آن بی اطلاع هستیم, اما انتخاب با ماست که نگرانی را انتخاب کنیم یا اعتماد به خداوند.
ترس می گوید: این اتفاق منفی را باور کن.
ایمان می گوید: این اتفاق موقتی است.
ترس می گوید: کسب و کارت خوب پیش نمی رود, موفق نخواهی شد.
ایمان می گوید: خداوند روزی رسان است و همه نیازهایت برطرف خواهد شد.
چیزی که روی آن تمرکز کنید, ریشه خواهد گرفت.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
در وجود همه ما
یک منِ افسرده
یک منِ عصبانی
یک منِ شاد
و یک منِ مضطرب وجود دارد.
کدام من پیروز می شود؟
هر کدام که بیشتر تغذیه شود...اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
مثبت نگری غرق شدن در توهم و خیال باطل که حاصلی جز سرخوردگی ندارد، نیست
بلکه مثبت نگری یعنی به جای تاکید بر نداشته هایتان،
تمام توجه خود را معطوف به داشته هایتان کنید
تا بهبود آغاز شوداگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
هر باری که زیر دوش می روید، مجسم کنید که استرس و اضطراب را از بدنتان می شویید...
به حس آب روی پوستتان دقت کنید...
مجسم کنید که قدرت آب، افکار منفی شما را می شوید...
حس کنید که ناراحتی، پشیمانی، خشم و افسردگی شسته می شوند و از بدن شما بیرون می روند...
اجازه دهید همه آنها بروند....
حسی درخشان را تجربه کنید.
قابل توجه جناب محمدحسین که گفتید عصبانی هستید.
بعد از استراحت یه دوش بگیرید با این تفکر
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
نظر