دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
    چنتا سهم خوب و بزرگ آون گروه رو بیارین و از پی به ای میانگین بگیرین دسی

سایت رهاورد هم خوبه چک کنید، لیست هم گروه هاش رو میاره و پی بر ای های گروه مشخصه
    مرسی یه دنیاااااااااااا جناب سروش
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      یه سوال دیگه.
      البته از سوالات باشگاه هست.
      الان جناب محمدحسین میگن مگه راه اسون رو واسه پیدا کردن جواب سوالات باشگاه بهتون نگفتم. :p
      بله گفتید و عالی هم بود. اما در پس هر سوال وقتی خودت بری دنبال جوابش یه یادگیری هست.
      واسه شما که دیگه نه.
      واسه من که بلد نیستم و این سوالات و جستجو برای پاسخ باعث میشه یه چیزایی که بلد نیستم و یاد بگیرم.
      و اما بعد از این همه مقدمه چینی
      میخوام بدونم که اگه بخوام مثلا در تاریخ 11 فرودین ببینم در گروه محصولات شیمیایی کدام نماد بیشترین ارزش معاملات رو داشته از کجا و چجوری باید این رو پیدا کنم؟؟؟
      شکلر بوده فکر کنم
      من با نقشه بازار سهامیاب چک کردم، ممکنه اشتباه باشه
      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• Emad.Sh
        عضو عادی
        • Mar 2020
        • 46

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
        سلام نیاز به اینترنت پر سرعت یا سفارش سر خطی زدن از طریق کارگزاری!!!
        سلام مگه قانون نیومده که کارگزاری ها از ساعت 8:33 میتونن سفارشاتشون رو ثبت کنن؟
        آیا بازم امکان سرخطی زدن برای کارگزاری ها وجود داره؟

نظر

• iligal
          مدیر(ستاره دار 11)
          • Sep 2012
          • 4103

در اصل توسط Emad.Sh پست شده است View Post
          سلام مگه قانون نیومده که کارگزاری ها از ساعت 8:33 میتونن سفارشاتشون رو ثبت کنن؟
          آیا بازم امکان سرخطی زدن برای کارگزاری ها وجود داره؟

داداش من تو ایران زندگی میکنیا نه سوییس

تو ایران قبل وضع یه قانون راه دور زدنش رو پیدا میکنن!!!
          بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• meisam317
            ستاره دار(6)
            • Mar 2013
            • 639

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
            داداش من تو ایران زندگی میکنیا نه سوییس

تو ایران قبل وضع یه قانون راه دور زدنش رو پیدا میکنن!!!
            ولی فکر کنم نتونستن دور بزنند با توجه به محدودیت ۸:۳۳ و محدودیت فاصله ۳۰۰ میلی ثانیه

نظر

• Niloofar
              عضو عادی
              • Apr 2020
              • 26

ببخشید تنظیمات سفارش دهی سیستم آنلاین مفید کجاست، یکی از دوستانم دیروز موفق شده شگویا بخره، ازش پرسیدم چجوری، گفت مرتب قبل از زمان ثبت سفارش کلید اینتر کیبورد را زده تا موفق شده، اینجور که تعریف می کرد ظاهرا داخل تنظیمات صفحه آنلاین یک کاری کرده که من خیلی متوجه نشدم، شما اطلاع دارین البته کارگزاریش مبین سرمایه هست

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

یه سوال دیگه.
                البته از سوالات باشگاه هست.
                الان جناب محمدحسین میگن مگه راه اسون رو واسه پیدا کردن جواب سوالات باشگاه بهتون نگفتم. :p
                بله گفتید و عالی هم بود. اما در پس هر سوال وقتی خودت بری دنبال جوابش یه یادگیری هست.
                واسه شما که دیگه نه.
                واسه من که بلد نیستم و این سوالات و جستجو برای پاسخ باعث میشه یه چیزایی که بلد نیستم و یاد بگیرم.
                و اما بعد از این همه مقدمه چینی
                میخوام بدونم که اگه بخوام مثلا در تاریخ 11 فرودین ببینم در گروه محصولات شیمیایی کدام نماد بیشترین ارزش معاملات رو داشته از کجا و چجوری باید این رو پیدا کنم؟؟؟
                من راهکاری به ذهنم نمی‌رسد. (با برنامه‌نویسی می‌شود که وقت می‌برد و شما هم تو این کارها نبوده‌اید و سختتان می‌شود.)
                احتمالا تنها راه این است که:
                ۱- دیده بان tsetmc را باز کنید
                ۲- روی تمام اعضای گروه کلیک کنید تا صفحه‌هایشان باز شود.
                ۳- آن زیر برگه در بخش تاریخچه چشمی نگاه کنید در روز مشخص حجم و ارزششان چقدر بوده.
                --------------------------------
                برای پی به ای هم باید همین کار را کرد.
                منتها دیگر چون تاریخچه نیست، باز کردن دانه به دانه‌ی نمادها را نیاز ندارد. همان‌جا آدم در ستون p/e نگاه می‌کند و مقادیر را با هم جمع می‌زند و تقسیم بر تعداد می‌کند.
                --------------------------------
                نکته: با اکسل خیلی آسان می‌شود این کار را کرد. حتی بدون فرمول نویسی:
                ۱- مقادیر را زیر هم بنویسید.
                ۲- فقط کافی است خانه‌هایی که در آن مقادیر را نوشته‌ایم انتخاب کنیم. همین.
                ۳- آن زیر اکسل خودش میانگین را به ما می‌گوید.
                این‌جوری:

------------------------------------
                نکته: یادمان باشد! در میانگین‌گیری پی به ای مراقب اعداد منفی باشیم! مثلا میانگین دو پی به ای ۱ و -۱۰۰ عدد -۵۰ نمی‌شود!!! :D راه حل همان استفاده از ای به پی به جای پی به ای است که در کارگاه بنیادی عرض کردیم خدمت دوستان.
                ------------------------------------
                پی‌نوشت: سرور بارگزاری vgy.com از کار افتاده چرا؟ /:.weirdsmiley.:/ مجبور شدم از مرکز بارگزاری انجمن خودمان استفاده کنم. سه چهار کلیک اضافه برد. /:.weirdsmiley.:/ نکند vgy را فیلترش کرده باشند؟ یا خراب شده باشد؟ /:.wacsmiley.:/
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

در اصل توسط Niloofar پست شده است View Post
                  ببخشید تنظیمات سفارش دهی سیستم آنلاین مفید کجاست، یکی از دوستانم دیروز موفق شده شگویا بخره، ازش پرسیدم چجوری، گفت مرتب قبل از زمان ثبت سفارش کلید اینتر کیبورد را زده تا موفق شده، اینجور که تعریف می کرد ظاهرا داخل تنظیمات صفحه آنلاین یک کاری کرده که من خیلی متوجه نشدم، شما اطلاع دارین البته کارگزاریش مبین سرمایه هست
                  فک نمی کنم دوستتون کار خاصی یا تنظیمات خاصی انجام داده باشن.
                  الان اینجا بچه های قدیمی و برنامه نویس های غدر داریم.
                  چنین کاری نمیتونن بکنن.
                  احتمالا دوستتون قبل از ساعت 8.30 تو سفارشات در انتظار چندین بار سفارش رو گذاشتن و چند ثانیه قبل از 8.30 دونه دونه اونا رو اوکی کردن که بتونن جزو اولین نفرات باشن.
                  شایدم من بلد نیستم و دارم اشتباه میگم
                  ولی تنها راهی که به ذهن من میرسه همینه.
                  اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• Emad.Sh
                    عضو عادی
                    • Mar 2020
                    • 46

سلام
                    من کارگزاریم تامین سرمایه است
                    یک قسمتی داره به نام پیشنویس سفارش
                    مثلا من میخوام 1000 سهم حفاری بخرم اونجا سفارش رو وارد میکنم و در پیشنویس قرار میدم
                    بعد راس ساعت 8:30 مرتب کلید ثبت سفارش یا کلید میانبری که براش تعریف کرده ام رو میزنم تا سفارشم بالاخره ثبت بشه:.thumbsupsmileyanim

به اون قسمت هایی که زرد کردم توجه کنید

نظر

• Niloofar
                      عضو عادی
                      • Apr 2020
                      • 26

سلام
                      من کارگزاریم تامین سرمایه است
                      یک قسمتی داره به نام پیشنویس سفارش
                      مثلا من میخوام 1000 سهم حفاری بخرم اونجا سفارش رو وارد میکنم و در پیشنویس قرار میدم
                      بعد راس ساعت 8:30 مرتب کلید ثبت سفارش یا کلید میانبری که براش تعریف کرده ام رو میزنم تا سفارشم بالاخره ثبت بشه:.thumbsupsmileyanim

به اون قسمت هایی که زرد کردم توجه کنید
                      الان پیش نویس مفید را پیدا کردم ، فقط نمی دونمدقیقا مثل کارگزاری شما کار می کنه؟

نظر

• Emad.Sh
                        عضو عادی
                        • Mar 2020
                        • 46

الان پیش نویس مفید را پیدا کردم ، فقط نمی دونمدقیقا مثل کارگزاری شما کار می کنه؟
                        الان که بورس بسته هست میتونید یک سفارش آزمایشی ثبت کنید
                        بعد رو ارسال سفارش کلیک کنید ببینید پیامی با عنوان سفارش شما ارسال شد میاد یا نه
                        یا میتونین یک روز که خواستین سهم بخرید از این روش استفاده کنید

نظر

• Niloofar
                          عضو عادی
                          • Apr 2020
                          • 26

الان که بورس بسته هست میتونید یک سفارش آزمایشی ثبت کنید
                          بعد رو ارسال سفارش کلیک کنید ببینید پیامی با عنوان سفارش شما ارسال شد میاد یا نه
                          یا میتونین یک روز که خواستین سهم بخرید از این روش استفاده کنید
                          اتفاقا خودم می خواستم شنبه امتحان کنم ببینم میشه ثبت سفارش کرد، امیدوارم اونوقت همش سر خطی می زنمlaughingsmiley

نظر

• Emad.Sh
                            عضو عادی
                            • Mar 2020
                            • 46

اتفاقا خودم می خواستم شنبه امتحان کنم ببینم میشه ثبت سفارش کرد، امیدوارم اونوقت همش سر خطی می زنمlaughingsmiley
                            با این روش بازهم سخت میشه سر صف بود اگر هم برین سر صف ممکنه از مابهترون تو صف جا بزنن/:.negaran.:/
                            مگه اینکه معاملات روونتر شده باشه

نظر

• Mehdi1400
                              ستاره دار(19)
                              • Jul 2013
                              • 2938

از مباحث تکنیکال بالاخره کندل های ژاپنی رو تموم کردم اومدم رو بحث فیبوناچی /.:biggrinsmiley.:/
                              روند مطالعه ام کمی کند است. اما دارم جدیدا بهش سرعت میدم.
                              خلاصه هر جا میرسم همونا رو روی سهامم پیاده می کنم که یه تمرینی باشه.
                              الان غگل روی نسبت 0.5 واکنش نشون داد. درست میگم یا دارم چرت می گم.
                              /.:biggrinsmiley.:/
                              خدایی اگه دارم چرت و پرت میگم بهم بگید. اصلا ناراحت نمیشم :))

سلام
                              چند نکته در رابطه با این مدل ترید خواستم بیان کنم، امید که مفید باشد.

1- روش ترسیم فیبو ریتریسمنت باید بر روی موج قبل ترسیم شود. همانطور که در شکل نشان داده شده از نقطه ی 0 تا نقطه 1
                              2- تریدرها منتظر هستند که چنین مواقعی قیمت به تراز 50 و 61.8 فیبو چه واکنشی نشان میدهد. بنا به رفتاری که قیمت نشان میدهد و بنا به استراتژی ترید، میشود اقدام کرد.
                              3- آنچه در اینجا مهم است یافتن نشانه‌های برگشت قیمت است. همانطور که در شکل میبینید دو نشان واضح برای این موضوع وجود دارد یکی کندل اسپیننیگ تاپ است که در انتها تشکیل شده و دیگری کاهش حجم معاملات که با خط آبی روشن به نمایش گذاشته شده است. در شکل دوم یک مطلب در خصوص این نوع کندل و کاهش حجم است که به نظرم مفید باشد.
                              4- البته در صورت تابلو خوانی متوجه میشدید، در حالی که قیمت در صف فروش بود داشت کم کم قدرت خریدارها بیشتر میشد. و میشد در این بزنگاه بهترین نقطه برای خرید را پیدا کرد که باز تاکید میشود که بسته به استراتژی میتوان درموقعیت عمل کرد.
                              5- تاکید بر استراتژی از این جهت مهم است که برخی از تریدرها منتظر بسته شدن این کندل میمانند و در کندل بعد اقدام میکنند. برخی نیز در حین تشکیل کندل. و حتی برخی با رفتن به تایم فریم های پایین تر و گرفتن تاییدیه مبنی بر صحت تغییر روند اقدام میکنند.

نظر

• meisam317
                                ستاره دار(6)
                                • Mar 2013
                                • 639

♦️?

?????????????

♦️? احتمالا" چهارشنبه بعد ....

?? خبر فوری ....

?از این پس هر کس بیش از 20% سود بکنه 10 روز کدش بسته میشه تا بره استراحت کنه هم خودش و هم مخش

و اگر به 50% سود برسه باید نصف سود رو به بچه های هیئت مدیره بورس بده

مگر اینکه ما رو قانع کنه و بگه که چطوری با اونکه ما همه راهها رو بستیم سود نکنید، باز سود 50% داشتید.

نظر

در حال کار...
                                X