دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکان2010
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 684

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

سلام...
    وارداین تایپک شدم بااین تصورکه احتمالاپرازمطالب غیربورسیه ومیشه نوشته های خوبی درموردادبیات یافیلم وسینمایاسیاست و...
    توش پیداکردواستفاده بردوصفحه به صفحه ازآخرمرورکردم ولی....
    شایدهم تصورمن اشتباهه واین مطالبی که توش میبینم غیربورسیه ومن فکرمیکنم بورسیه!

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سلام به دوستان،
      روزتان به خیر،
      در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
      سلام...
      وارداین تایپک شدم بااین تصورکه احتمالاپرازمطالب غیربورسیه ومیشه نوشته های خوبی درموردادبیات یافیلم وسینمایاسیاست و...
      توش پیداکردواستفاده بردوصفحه به صفحه ازآخرمرورکردم ولی....
      شایدهم تصورمن اشتباهه واین مطالبی که توش میبینم غیربورسیه ومن فکرمیکنم بورسیه!
      سلام.
      ببینید...
      شما یک مقدار درست می‌گویید...
      اتفاقا من هم پیش‌تر چندین بار به این اندیشه بوده‌ام و اصلا همین‌جا مطرح کردم/کردیم...
      ولی... مثلا این نوشته را نگاه کنید:
      در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      من راهکاری به ذهنم نمی‌رسد. (با برنامه‌نویسی می‌شود که وقت می‌برد و شما هم تو این کارها نبوده‌اید و سختتان می‌شود.)
      نوشته‌های این جستار بسیاری‌اش (تقریبا همه‌اش) از این دست است.
      این را شما پیشنهاد می‌دهید کجا قرار دهیم؟
      آیا مربوط به جستار نبض بازار است؟
      یا مربوط به جستار جو بازار است؟
      یا مربوط به جستار خساپا است؟
      در آنها قرار دهیم که اصلا متناسب نیست؟
      هست؟
      برای هر کدام یا هر چندتا از اینها هم که نمی‌شود یک جستار جدید ایجاد کرد؟ می‌شود؟

شما خودت را بگذار جای ما...
      چند گزینه هست:
      ۱- قرار دادن این مطالب در جو بازار.
      ۲- تغییر عنوان این جستار به مثلا گپ و گفت (که این ایراد هم وارد نباشد) یا مثلا «همه‌چیز» یا مثلا «آنچه‌درجای‌دیگریافت‌نشود» یا یک همچنین چیزی.
      (البته باید عنوان مانع و جامع باشد. مثلا یکی از کاربردهای اصلی این جستار که بیشتر برای آن هم ساخته شد این بود که جار و جنجال (بدون اهانت) دوستان را از جستارهای دیگر برداریم بیاوریم این جستار که نظم مطالب آن جستارها به هم نخورد. عنوان جستار باید این کاربردها را نیز در بر بگیرد.)
      ۳- ایجاد جستارهای بسیار بسیار متنوع و زیاد برای هر دسته از مطالب.

شما چه پیشنهاد می‌دهید؟
      پیشنهادتان را بفرمایید شاید همان کار را کردیم.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

سلام دوستان.
        کسی نرم افزار ره آورد نوین رو داره؟؟؟
        توی کلاس آموزش فاندامنتال استاد مهرآور باهاش کار می کنن.
        چه خوبه. خیلی خوشم اومد. خیلی کار و راحت کرده.
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

خدایا از میان سهام بورسی آن سهامی را نسیب من کن که بسیار پر برکت و خوش یمن باشند. هر روز چند درصد مثبت بخورند و پشتشان محکم باشد. در بازار خوب در جا نزنند و کم‌رشد نباشند و در بازار بد افت نکنند و همواره یکی از سردم‌داران بازار باشند.
          خدایا نمادی می‌خواهم که قفل نشود و هر موقع که خواستم بتوانم از آن خارج شوم.
          نمادی به من معرفی کن که از فردا مثبت بخورد و مدت‌ها مثبت بخورد و رشد خوبی داشته باشد. هم زود رشدش آغاز شود (ترجیحا همین فردای کاری) و هم تیز باشد رشدش (ترجیحا روزی ۵ درصد) و هم مدت‌دار (ترجیحا یک ماه پشت سر هم).
          خدایا برکتت را بر ما قرار بده و ما را از شر یاس و حسد و گمراهی در امان دار.
          آمین.
          دوستان،
          چه نمادهایی کاندیدای خواسته‌ی بالا می‌توانند بشوند؟
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
            سلام دوستان.
            کسی نرم افزار ره آورد نوین رو داره؟؟؟
            توی کلاس آموزش فاندامنتال استاد مهرآور باهاش کار می کنن.
            چه خوبه. خیلی خوشم اومد. خیلی کار و راحت کرده.
            چه قابلیت‌هایی دارد؟
            اگر اشباه نکنم هر کسی یک کارگزاری که با اکسیر کار می‌کند داشته باشد به یک مقدار داده‌ی بنیادی دست‌رسی دارد...
            این‌ را می‌گویم:

علاوه بر این مفید هم یک چیزی داشت... (تا حالا نگاه نکردم.)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

ای بابا... عجب گیری کرده‌ام‌ها...
              نمی‌دانم کار ترامپ است که از آن طرف فیلتر کرده یا کار این‌طرفی‌ها است؟
              من خیلی با این vgy.com راحت بودم...
              اکنون نمی‌دانم چه کار کنم...
              عکس بارگزاری کردن برای خیلی سخت شده...
              vgy‌ که از کار افتاده...
              chevereto هم همین‌جور...
              tinyimage , fliker , google photo , twitter هم که از ابتدا کار نمی‌کردند...
              یک دانه imgur هست که کار می‌کند که جالب است! خیلی جالب است... می‌توان بارگزاری کرد! ولی نمی‌توان بارگیری کرد!
              یعنی خودم نمی‌توانم ببینم چه چیزی فرستادم....
              گمان کنم مجبور باشم از این به بعد یا در تارنمای خودمان بارگزاری کنم یا از uupload‌ استفاده کنم یا اینکه بیایم در یک مرکز بارگزاری پرونده (نه عکس) بارگزاری کنم. مثلا این‌جوری:
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

چه قابلیت‌هایی دارد؟
                اگر اشباه نکنم هر کسی یک کارگزاری که با اکسیر کار می‌کند داشته باشد به یک مقدار داده‌ی بنیادی دست‌رسی دارد...
                این‌ را می‌گویم:

علاوه بر این مفید هم یک چیزی داشت... (تا حالا نگاه نکردم.)
                من که اصلا ندیدمش.
                فقط استاد مهراور تو کلاس باهاش کار می کنه هر از گاهی.
                مثلا یه قابلیتش میومد بررسی می کرد که این هر شرکتی (هر کدوم و بهش میدادی) آیا هر سال داره دی پی اس میده.
                اگه ممتد هر سال میده که واسه مثلا بچه هاتون به دید بلند مدت بخرید. (دارایی مولد)
                یا مثلا صورت های مالی رو میاد مثلا بر اساس فروش، یا بر اساس حقوق صاحبان سهام یا مثلا سود انباشته یا هر چیزی که بخوای
                تو سال های متوالی (اگه گزارش 12 ماهه رو بزنی) عددها رو پشت سر هم ردیف می کنه که بتونی مقایسه کنی.
                دیگه نیازی نیست دونه دونه گزارش ها رو دانلود کنی و لازم باشه پرینت بگیری یا یادداشت کنی. خودش میده هم رو یه جا

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                  من که اصلا ندیدمش.
                  فقط استاد مهراور تو کلاس باهاش کار می کنه هر از گاهی.
                  مثلا یه قابلیتش میومد بررسی می کرد که این هر شرکتی (هر کدوم و بهش میدادی) آیا هر سال داره دی پی اس میده.
                  اگه ممتد هر سال میده که واسه مثلا بچه هاتون به دید بلند مدت بخرید. (دارایی مولد)
                  یا مثلا صورت های مالی رو میاد مثلا بر اساس فروش، یا بر اساس حقوق صاحبان سهام یا مثلا سود انباشته یا هر چیزی که بخوای
                  تو سال های متوالی (اگه گزارش 12 ماهه رو بزنی) عددها رو پشت سر هم ردیف می کنه که بتونی مقایسه کنی.
                  دیگه نیازی نیست دونه دونه گزارش ها رو دانلود کنی و لازم باشه پرینت بگیری یا یادداشت کنی. خودش میده هم رو یه جا

آهان...

اینجا هم یک مقدار داده دارد: http://www.fipiran.com/

تارنمای (رایگان) ره‌آورد هم یک چیزهایی دارد. مانند اینجا: https://rahavard365.com/marketscreener و اینجا: https://rahavard365.com/asset/591/financialratios
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• shadi
                    کاربر فعال
                    • Jul 2011
                    • 914

لطفا بفرمایید شاخص کل (هم وزن ) یعنی چه؟

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                      سلام،
                      دوستان اشکالاتش رو بر طرف کنن
                      چندین سال پیش اومدن شاخص هم وزن رو تعریف کردن کردن، برای آون روز عدد 10000 رو براش در نظر گرفتن
                      بعد از مثبت و منفی درصد سهام، میانگین گیری کردن (ی سهمی مثبت 5 هست سهمی مثبت 4 ی سهمی منفی2) مثلا میانگینش شده 5 درصد، عدد 10000 رو پنج درصد رشد دادن شده 10500 واحد، و شاخص هم وزن آون روز 500 واحد مثبت خورده مثلا

شاخص کل هم که میان ارزش هر شرکت رو حساب می کنن تو میانگین گیری، یجورایی میانگین وزنی میگیرن، میگن شاخص کل.
                      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                        در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                        سلام،
                        چندین سال پیش اومدن شاخص هم وزن رو تعریف کردن کردن، برای آون روز عدد 10000 رو براش در نظر گرفتن
                        بعد از مثبت و منفی درصد سهام، میانگین گیری کردن (ی سهمی مثبت 5 هست سهمی مثبت 4 ی سهمی منفی2) مثلا میانگینش شده 5 درصد، عدد 10000 رو پنج درصد رشد دادن شده 10500 واحد، و شاخص هم وزن آون روز 500 واحد مثبت خورده مثلا

شاخص کل هم که میان ارزش هر شرکت رو حساب می کنن تو میانگین گیری، یجورایی میانگین وزنی میگیرن، میگن شاخص کل.
                        سلام،
                        نصف شب دوستان به خیر،
                        این را بیافزایم که منظور از میانگین وزنی یعنی اینکه یک شرکتی که اندازه‌اش گنده است، مانند هولدینگ خلیج فارس، میزان تغییراتش روی شاخص کل بیشتر باشد و یک نماد که کوچولو است مانند لیزینگ ایرانیان تاثیرش در شاخص کل کمتر باشد.
                        (در شاخص کل معمولی این تاثیر دیده می‌شود ولی در شاخص کل هم‌وزن همه یکسان هستند و هیچ فرقی بین فارس و وایران نیست.)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

دوستان،
                          چه نمادهایی کاندیدای خواسته‌ی بالا می‌توانند بشوند؟
                          پارسال بیمه ای ها و بانکی ها رشد نکردن.
                          فک می کنم از بین اینها نمادی که بخوایید رو شاید راحت تر بتونید پیدا کنید.

نظر

• shadi
                            کاربر فعال
                            • Jul 2011
                            • 914

نقل قول نوشته اصلی توسط sooroosh1315 نمایش ارسال ها
                            سلام،

سلام،
                            نصف شب دوستان به خیر،
                            این را بیافزایم که منظور از میانگین وزنی یعنی اینکه یک شرکتی که اندازه‌اش گنده است، مانند هولدینگ خلیج فارس، میزان تغییراتش روی شاخص کل بیشتر باشد و یک نماد که کوچولو است مانند لیزینگ ایرانیان تاثیرش در شاخص کل کمتر باشد.
                            (در شاخص کل معمولی این تاثیر دیده می‌شود ولی در شاخص کل هم‌وزن همه یکسان هستند و هیچ فرقی بین فارس و وایران نیست.) سپاس از هر دو شما عزیزان@};-

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

یه سوال برام پیش اومده.
                              لطفا دوستانی که بلدن راهنمایی کنن.
                              من وقتی میخوام قیمت تئوریک سهم رو بدست بیارم وقتی درصد افزایش سرمایه رنده می تونم.
                              اما وقتی غیر رند میشه واسم سخت میشه.
                              مثلا میدونم که درصد افزایش سرمایه اگه 100 درصد باشه یعنی باید قیمت سهم نصف بشه.
                              اگه 200 درصد باشه قیمت سهم یک سوم.
                              اگه 300 درصد بابشه قیمت سهم یک چهارم.
                              اما اگه درصد 275 درصد باشه دیگه نمی تونم قسمت تئوریک و حساب کنم.
                              خودم برای خودم اینجوری فرمول در آوردم که همیشه
                              یه 100 تایی هم بابت خوده سهم به درصد افزوده بشه بعد دوتا صفرش برداشته بشه و قیمت سهم تقسیم به اون بشه
                              مثلا الان که 275 درصد داریم. 275+100= 375 حالا 375/100 مساوی 3.75. حالا قیمت سهم رو به این عدد تقسیم کنم.
                              یا مثلا وقتی درصد افزایش سرمایه 1500 درصد هست. بگم قیمت سهم تقسیم بر 16
                              وقتی درصد افزایش سرمایه 1420 درصد هست. بگم قیمت سهم تقسیم بر 15.2.
                              آیا این روش درسته؟؟؟

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

می‌گویند دلیل رفتارهای عجیب سازمان این است که به تازگی در یک چالش اینستاگرامی شرکت کرده. چالش خلق قوانین من‌درآوردی. لایک‌خورش هم بالا است. :.thumbsupsmileyanim

بی‌صبرانه منتظریم ببینیم هفته‌ی بعد قوانین جدید چه می‌آورند؟
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X